madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 24.01.21, 16:58 Na początku było ładnie Myślę poziom kiedyś spadnie Tak minęły trzy sezony I dziś program nie strawiony* *Niestrawny Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 24.01.22, 16:52 Program przestał być programem Gdy Celebryci zaczęli nagrywanie Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 29.01.23, 17:00 Znowu skandal proszę pana I to tak z samego rana Czyszczą tutaj coś w programie Nie wiem kto tam jeszcze zostanie Wszak "artyści" już nie tacy Krytykować nie jest cacy Nie można się tutaj żalić Trzeba tylko chwalić, chwalić.... Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 29.01.23, 17:00 A na początku to był taki fajny program. Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 08.05.24, 21:51 Od jakiegoś czasu już nie oglądam. Pierwsza, druga edycja były świetne a potem to już dno... Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 11.01.25, 18:56 Pierwsze programy mi się podobały Ale było coraz gorzej - i dalej Teraz powiem to z małym żalem Nie oglądam tego wcale Odpowiedz Link
madohora Re: Twoja twarz brzmi znajomo... 04.07.25, 21:51 Fajnie program wystartował a potem było już tylko gorzej i gorzej. Takie programy nie powinny być ciągnięte "na siłę" Odpowiedz Link