madohora 29.07.09, 22:00 - Ilu programistów potrzeba aby zmienić żarówkę? - Ani jednego bo to wina hardware'u :] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:01 Z pamiętnika informatyka: "Wracam wieczorem do domu i słyszę jakieś szmery w sypialni. Zakradam się, zaglądam przez szparę w dzrzwiach i co widzę?- moja żona i jakis obcy facet. Leżą nadzy w łóżku, a oczy u nich taaakie chyyytre! Biegnę do komputera, patrzę i faktycznie... zmienili hasło! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 06.08.09, 19:37 Pan opisuje szereg prowadzonych przez siebie, różnego rodzaju działalności gospodarczych. Po czym list motywacyjny kończy zdaniem: Jak Państwo widzicie mam duże doświadczenie w kręceniu własnym interesem. Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:02 Wchodzi student na egzamin do profesora. Otwiera walizkę, wyciąga trzy flaszki wódki i stawia na stole. Podaje indeks i mówi: - Proszę TRZY pokwitować. A profesor na to: - DWIE biorę. Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:05 - Szefie, czy moja pensja jast proporcjonalna do majej inteligencji?- pyta blondynka. - No, aż takim potworem to ja nie jestem. Nie mogę przecież pozwolić, aby umarła pani z głodu! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:07 Mąż woła żonę z drugiego pokoju: - Chodź ! To mi pomożesz! - O co chodzi? -Potrzymaj ten drut w ręcę Żona bierze drut do ręki i pyta: - No i co? -...no nic. Widocznie faza jest w innym gniazdku. Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:29 1. Dlaczego słońce przyciemnia ludziom skórę, a rozjaśnia włosy? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:31 2. Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:32 3. Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach: "Wróżka wygrała w totka"? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:33 4. Dlaczego, żeby skończyć pracę w Windows trzeba nacisnąć na "Start"? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:34 5. Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:35 6. Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:36 . Po co jest sterylizowana igła przy wykonaniu kary śmierci przez zastrzyk? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:37 8. Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materiału, co czarne skrzynki? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:38 . Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono teflon do patelni? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:39 10. Dlaczego kamikadze nakładają kaski? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:40 11. Jaki jest synonim słowa "synonim"? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:41 12. Dlaczego w lodówce jest światło a w zamrażalniku nie? Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:47 Wpada facet do domu i od progu woła do żony: Rozbieraj się bo chce mi się dupczyć. Ale zanim baba się rozebrała to facetowi mały opad. Mówi do niej : Pamiętaj jak będziesz widaiała jak biegnę do domu to masz się rozbierać iczekać gotowa już w łóżku. Na drugi dzień baba wygląda przez okno patrzy a tam facet biegnie do domu ile sił w nogach. No to baba szybko się rozbiera igotowa leży na łóżku. Facet wpada do domu i krzyczy J TY BABO KURWO GŁUPIA DOM NAM SIĘ PALI A TOBIE SIĘ DUPCZYĆ CHCE!!!! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:47 PRZYCHODZI BABA DO LEKARZA I MÓWI: PANIE DOKTORZE, WSZYSTKO MNIE WKURWIA: JAK WSTAJE RANO MNIE WKURWIA, JESTEM W PRACY MNIE WKURWIA, OGLĄDAM TV MNIE WKURWIA ITD. LEKARZ TAK MYŚLI I PYTA: A SEKS..??? A CO TO JEST SEKS PANIE DOKTORZE? PYTA BABA. A TO PANI NIE WIE? TO JA PANI POKARZE. OK. POKAZUJE JEJ CO TO JEST SEKS, W PEWNYM MOMENCIE BABA MÓWI: NO NIE STOP PANIE DOKTORZE...!!! ALBO PAN WKŁADA ALBO PAN WYJMUJE BO ZACZYNA MNIE TO POWOLI WKURWIAĆ!!! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 29.07.09, 22:50 tato,tato woła syn do ojca,miałem dzisiaj 1-wszy raz stosunek;,o to gratulacje synu jestem z ciebie dumny,musimy to oblać.Siedzą przy flaszce ,ojciec mówi do syna:mam nadzieje że będziesz to kontynuował...tak ojcze tylko mi sie dupa zagoi!! Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 03.08.09, 00:05 - Panie doktorze, mam kłopoty z krążeniem - Lądować awaryjnie Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 03.08.09, 00:06 - Panie doktorze, czuję niesmak - To gorycz porażki Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 03.08.09, 00:08 - Panie doktorze, mam kłopoty w łóżku - Proszę przenieść się na wersalkę. Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 03.08.09, 00:09 - Panie doktorze, nie można przyłożyć mnie do rany - Rany boskie, trzeba przestrzec innych Link
madohora Re: Anegdoty, dowcipy i coś więcej... 03.08.09, 00:10 - Panie doktorze, ciągle mi mówią, że gram na nerwach - Proszę nie fałszować Link