Dodaj do ulubionych

Fredzia Pobyt w Polsce

05.02.02, 19:22
Czesc wytam was, bylem w polsce i jakos pogoda byle jesenia bo wzolem slonce z
saba.
Za uwazylem ze nie wszystkie Polacy sa Antysemici jak Puls Jacek 71 Kat Vist
ect.
W Izraelu strzy w Supermarktu przeciwko Terrorystwo w Polsce przeciwko
SLODZIEJOW !
Bloky i Ulicy wygladaia po Kiepsku sa juz o II WS nie malowany, towary wszystko
importy z Uni i ceny unskie.
co dwa kroki reklama o kobieckie bilzny ! Taka konkurencja o Mezczyzn w Polsce
jest ?
Ale wydac z Polska nie Zachod jest,ale makowiec samukuje jak w Tel Aviwie !
Kobiety nie sa tak ladna jak mi obowidali wielu sa nie zdbane i Bide i zle
zywosc w twarzy na rysna jest.
Tak dozo Wody Piekne Jeziora
Obserwuj wątek
    • Gość: Helga Re: Fredzia Pobyt w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 23:10
      Fredzio, jestes KING!!!!!! baw sie dobrze!!!!!!!!! A sloneczko nam rzeczywiscie
      przywiozles.

fredzio54 napisał(a):

> Czesc wytam was, bylem w polsce i jakos pogoda byle jesenia bo wzolem slonce z
      > saba.
      > Za uwazylem ze nie wszystkie Polacy sa Antysemici jak Puls Jacek 71 Kat Vist
      > ect.
      > W Izraelu strzy w Supermarktu przeciwko Terrorystwo w Polsce przeciwko
      > SLODZIEJOW !
      > Bloky i Ulicy wygladaia po Kiepsku sa juz o II WS nie malowany, towary wszystko
      >
      > importy z Uni i ceny unskie.
      > co dwa kroki reklama o kobieckie bilzny ! Taka konkurencja o Mezczyzn w Polsce
      > jest ?
      > Ale wydac z Polska nie Zachod jest,ale makowiec samukuje jak w Tel Aviwie !
      > Kobiety nie sa tak ladna jak mi obowidali wielu sa nie zdbane i Bide i zle
      > zywosc w twarzy na rysna jest.
      > Tak dozo Wody Piekne Jeziora

• Gość: Jakub Re: Fredzia Pobyt w Polsce IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 05.02.02, 23:37
      Polacy juz zaczynaja sie mobilizowac do nastepnego powstania przeciw wladzy
      ktora trzeba jasno przyznac jest im nie sprzyjajaca ale zawsze prozydowska.
      Trzeba tez jasno przyznac ze wladza w Polsce nie dba o interes Polski jako
      takiej lecz kosztem ludzi biednych poglebia ich biedote - wiadomo interes Zydow
      musi sie tam kiedys skonczyc bo Polacy juz dojrzeli do wiedzy prawdziwej kto
      nimi rzadzi i w czyim interesie.

Wasz Jakubowitz
      • Gość: Helga Hi hii. Ale odjazd! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 23:49
        Gość portalu: Jakub napisał(a):

> Polacy juz zaczynaja sie mobilizowac do nastepnego powstania przeciw wladzy
        > ktora trzeba jasno przyznac jest im nie sprzyjajaca ale zawsze prozydowska.
        > Trzeba tez jasno przyznac ze wladza w Polsce nie dba o interes Polski jako
        > takiej lecz kosztem ludzi biednych poglebia ich biedote - wiadomo interes Zydow
        >
        > musi sie tam kiedys skonczyc bo Polacy juz dojrzeli do wiedzy prawdziwej kto
        > nimi rzadzi i w czyim interesie.
        >
        > Wasz Jakubowitz

• Gość: ethanol Re: Fredzia Pobyt w Polsce IP: 151.112.27.* 06.02.02, 03:01
      Fredzio - a gdzie konkretnie byles w tej P{olsce ???
      • fredzio54 Re: Fredzia Pobyt w Polsce 06.02.02, 20:30
        Polska biedna Ojczyzna
        Taksowkasz powiedzal wszyscy kradna bo zwyczaje z starego systemu zostali.

Mysle ze otworze Fabryke do Farby i niech Sejm zmosi wszystkich Bloky i Domy w
        Polsce za malowac, bede bogaty od Potockiego ! zabronie Wodke w Branmie albo na
        Ulicy pic !
        bylem w Teatru i sztuka o ladnei Lucynda bardzo mi sie Podobala.Narescie
        Kobiety ladne Ubrane ale wielu z potu "pachneli" czy brak wody w Polsce ?
        Tak paczyli sie na mnie nie dzywno wysoki Mezczyzna Opalony jak Ziemja
        Izraelska,rozebralem ich oczami ale elgancko
        zachowanie stare Polska.Mysle ze nie zostali wielu jak ja w Poznanie i w Polsce.
        w Kazdym Zakladzie sa Strozy przeciwko SLODZSTWO ! nawet swoicj obkradacie ?

• Gość: Helga Re: Fredzia Pobyt w Polsce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 21:03
          Hi hii! Fredzio, fabryke otwieraj. Wszyscy beda szczesliwi, bo jest duze
          bezrobocie. Ze zlodziejami sobie w tej fabryce jakos poradzisz. Zapros nas na
          piwo z okazji otwarcia!

I koniecznie opowiadaj dalej, jakie masz przygody w Polsce. Kobietom sie na pewno
          podobasz, jestes opalony a tu wszyscy tacy bladzi! Wybierz sie na miasto
          wieczorem i pohulaj sobie!

fredzio54 napisał(a):

> Polska biedna Ojczyzna
          > Taksowkasz powiedzal wszyscy kradna bo zwyczaje z starego systemu zostali.
          >
          > Mysle ze otworze Fabryke do Farby i niech Sejm zmosi wszystkich Bloky i Domy w
          > Polsce za malowac, bede bogaty od Potockiego ! zabronie Wodke w Branmie albo na
          >
          > Ulicy pic !
          > bylem w Teatru i sztuka o ladnei Lucynda bardzo mi sie Podobala.Narescie
          > Kobiety ladne Ubrane ale wielu z potu "pachneli" czy brak wody w Polsce ?
          > Tak paczyli sie na mnie nie dzywno wysoki Mezczyzna Opalony jak Ziemja
          > Izraelska,rozebralem ich oczami ale elgancko
          > zachowanie stare Polska.Mysle ze nie zostali wielu jak ja w Poznanie i w Polsce
          > .
          > w Kazdym Zakladzie sa Strozy przeciwko SLODZSTWO ! nawet swoicj obkradacie ?
          >

• fredzio54 Re: Fredzia Pobyt w Polsce Do Helgi 07.02.02, 23:19
      Masz racje bawylem sie cudowmnie, byl taki smieszny wypadek jakas nie ladna
      Polka Mezatka calowala sie z arabem w NRF , paczylem sie na Araba Krzywo on
      wiedzal do kladnie ze wrogami jestemy, w Poznaniu ta kobieta calowala sie z
      Mezem, czy takie sa wszystkie Polki ? tak mi Mamusia o Polkach nie opowiadla
      uwazam Polek najpiekniesze kobiety ale watpie kiedy bedziecie w Uni to
      bedziecie geramnizowani i my stracimy ostatni Bastion Kobiecy w Europie !
      zostana nam tylko brzydote Arabki: slone w lowy krotkie nogi i cicate z kupa
      Dzieci
      W cale nie rozumie dlaczego w Posce nie ma plan Budowlana, kazden budoje jak mu
      sie podoba, wydzalem dzielnicy bez chdnikow i nie asfaltowane.Gdzie jestemy w
      Gazie ?

Mozesz mi do skrzynki napisac !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka