Dodaj do ulubionych

Kabluje na Busha

• mietek001 Re: Kabluje na Busha 13.01.04, 06:41
      Gość portalu: ptyca napisał(a):

> Nareszcie jakis facet odwazyl sie powiedziec prawde o Bushu.
      ==============================================
      No popatrz, a ty ta prawde znales o wiele wczesniej tak, jak wielu innych na
      tym forum.
      Co to jest prawda? Gdzie ona jest? Kto nam ja mowi? TV, radio, internet,
      gazety, Rosjanie, lewicowcy, prawicowcy, nazisci, republikanie, demokraci, PSL,
      CDU, CSU, PZPR? Kogo sluchac? Na co patrzec? Kazdy chce oglosic swoja prawde
      dzisiaj, jako ta jedyna i najlepsza (dla swoich celow albo wiary). Kiedys bylo
      fajnie na tym swiecie. Prawda byla tylko jedna i mozna ja bylo nawet kupic w
      kiosku Ruchu. Dzisiaj od najmniejszej nawet proby znalezienia tylko jednej z
      prawd boli glowa ... prawda?
    • Gość: bezpartyjny Re: Kabluje na Busha IP: *.bchsia.telus.net 13.01.04, 06:57
      Towarzyszu Stolcmann i co powiecie na te rewelacje.I znow obudziliscie sie z
      reka w nocniku.Nadal Stolcmann twirdzicie ze polscy zolnierze zostali wyslani
      do Iraku w slusznej sprawie.
    • Gość: US-gegner Ermittlungen gegen Ex-Minister O'Neill IP: *.fzk.de / *.fzk.de 13.01.04, 08:45
      Nach den Enthüllungen des früheren US-Finanzministers O'Neill über Präsident
      Bushs Irakpolitik, schlägt das Imperium nun zurück: Das US-Finanzministerium
      leitet gegen seinen einstigen Dienstherrn eine Untersuchung ein. Er soll bei
      seinem spektakulären TV-Auftritt ein geheimes Dokument der Regierung öffentlich
      gemacht haben.

DPA
      Paul O'Neill: der Minister legte sein Amt nieder, weil er gegen Bushs Pläne
      einer weiteren Steuersenkung für Reiche war
      Washington - Ein Ministeriumssprecher sagte am Montag in Washington, es solle
      geklärt werden, ob O'Neill Geheimdokumente weitergegeben und damit gegen
      Vorschriften verstoßen habe. Bei einem TV-Interview des Ex-Ministers am Sonntag
      wurden Dokumente gezeigt, die den Stempel "geheim" trugen.

O'Neill enthüllt in einem neuen Buch, Präsident George W. Bush habe schon in den
      ersten Tagen seiner Amtszeit mit der Planung des Irak-Kriegs begonnen, nicht
      erst nach den Terroranschlägen vom 11. September 2001. Der vor einem Jahr nach
      Meinungsverschiedenheiten zurückgetretene O'Neill hatte auch gesagt, er habe
      während seiner zwei Jahre im Kabinett von Bush nie einen echten Beweis für die
      Existenz irakischer Massenvernichtungswaffen gesehen.

Es sei durchaus gängige Praxis, dass ein Minister nach seiner Amtszeit
      offizielle Dokumente mitnehme, fügte der Sprecher des Ministeriums hinzu. Eine
      Untersuchung müsse jedoch jetzt zeigen, wie es dazu gekommen sei, dass ein
      offenbar geheimes Dokument in O'Neills Interview aufgetaucht sei. Der Sprecher
      machte keine näheren Angaben über den Inhalt des Dokuments.

Bush sagte am Montag, er habe die Dienste von O'Neill für "unser Land"
      geschätzt. Die Enthüllungen von O'Neill bewiesen nicht, dass es eine frühe
      Entscheidung in der Bush-Regierung gegeben habe. Bereits sein Amtsvorgänger
      Präsident Bill Clinton habe 1998 nach der Ausweisung der Uno-Waffeninspekteure
      eine solche Politik vertreten. "Die Entscheidung, die ich getroffen habe, war
      die richtige für Amerika. Und die Geschichte wird beweisen, dass sie auch die
      richtige für die Welt war", sagte Bush.

Nach Angaben von Buchautor Ron Suskind zirkulierten in der Regierung schon in
      den ersten drei Monaten 2001 Pläne für eine Invasion des Irak, für eine
      Nachkriegsära und Vorstellungen über die Zukunft des irakischen Öls. Er habe
      entsprechende Unterlagen von O'Neill und anderen Insidern aus dem Weißen Haus
      erhalten, sagte Suskind dem Fernsehsender CBS.
    • Gość: ,./ przed wyborami mowilem ze bush to dupek IP: 213.227.106.* 13.01.04, 09:24
      nikt mnie niestety nie sluchal...
    • Gość: ksin Re: Kabluje na Busha IP: 80.50.5.* 13.01.04, 09:29
      może w końcu amerykanom spadną klapki z oczu?
      choc z drugiej strony jedna jaskółka wiosny nie czyni
    • Gość: pacyfista a BMR nadal nie znaleziono... IP: *.232.62.81.dial.bluewin.ch 13.01.04, 14:59
      B. ministrer skarbu potwierdza jedynie znana i glszona rowniez przeze mnie
      teze ze Bush Jr to totalna paranoja..www.panstwozla.pl
      • Gość: meerkat A mózgu w głowach LEWACTWA WCIAZ NIE ZNALEZIONO! IP: 152.75.142.* 13.01.04, 15:46
        AMERYKA CAŁA SRA
        NA PASYFA Z PANSTWA ZŁA!

(www.panstwozla.COMMIE)
        • Gość: akaaka Re: A mózgu w głowach LEWACTWA WCIAZ NIE ZNALEZIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:22
          brawo meerkat! dałeś odpór! teraz możesz zrelaksowany wrócić do zrywania
          azbestu.
          • Gość: meerkat BAJKA O AZBESCIE IP: 152.75.142.* 13.01.04, 18:16
            którą ułożyłem lat temu ze 20cia z myślą o takich jak ty!

A zbescesciłbym wam kumie córkę! :)))
            • Gość: akaaka Re: BAJKA O AZBESCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 18:32
              mocne. najzabawniejsza fraszka spośród tych którymi nas męczysz tu na forum.
              dzieło twego życia. mimo upływu 20 lat doskonale ją pamiętasz, bo używasz ja
              ilekroć ktoś napomknie o twoim pozaforumowym zajęciu.
              • Gość: meerkat AZBESCESCILISCIE POLSKE TEZ!!! :((( IP: 152.75.142.* 13.01.04, 18:44
                Ale nie tak mocne jak denaturat, ktory łykasz, zanim rzygniesz...intelektem!
                Proponuję przejść na metylowy: dobry na dalekowzroczność! :)))
                • Gość: akaaka Re: AZBESCESCILISCIE POLSKE TEZ!!! :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:04
                  Gość portalu: meerkat napisał(a):

> Ale nie tak mocne jak denaturat, ktory łykasz, zanim rzygniesz...intelektem!
                  > Proponuję przejść na metylowy: dobry na dalekowzroczność! :)))

speaking from experience, huh?

cóż, masz żałosny styl. ciekawi mnie tylko dlaczego uprawiasz taki psychiczny
                  masochizm na tym forum? lubisz jak wyśmiewają cię inni? czujesz się lepiej po
                  każdej kolejnej swojej kompromitacji?
        • Gość: bugsior basniowy swiat IP: *.offices.miller.colby.edu 13.01.04, 18:25
          meerkant najwyrazniej zyje w basniowym swiecie, ktory dzieli sie na sily zla i
          dobra, gdzie dzielni, wrecz 'ziejacy moralnoscia' rycerze wybawiajacy ludy tego
          swiata od sil ciemnosci. basn niczym bracii grimm lub w stylu gwiezdnych wojen.
          swiat jest pelen lewakow, komuchow, fanatykow, nazisow, slepych tempakow,
          konspiratorow, ale rowniez wielkich wojownikow i ostoj moralnosci, ktorzy nie
          zawachaja sie uzyc wszelkich swordow do osiagniecia swoich 'szczytnych' celow.

jak ktos nie lubi busha to znaczy ze kocha putina, jak ktos nie popiera inwazji
          iraku to automatycznie popiera rzez w czeczeni.

swiat w wydaniu meerkanta jest piekny bo prosty.

slowem, zero konstruktywnego krytycyzmu.
          • Gość: meerkat A przecież tyle jest pięknych odcieni szarości!:)) IP: 152.75.142.* 13.01.04, 18:50
            Jabyś tyle lat co ja azbest usuwał bez maski, to byś też nie lubił półśrodków!
            Przykro mi, ale ja komuchów, lewaków, wahhabitów, antysemitów, paSYFów, itp.,
            po prostu nie trawię: zaraz mi się zbiera na rzyganie!

No ale do roboty, bo majster wołają! :)
            • Gość: bugsior to w czyms jestesmy podobni IP: *.offices.miller.colby.edu 13.01.04, 19:08
              widzisz, ja tez takowych nie trawie. ale nie mam obsesji widzenia ich wszedzie.

ty masz obsesje, jest to wrecz bliskie schizofremii widzenia wszedzie wrogow.
              mozna wiezyc w te same wartosci ale w slusznosc innych srodkow, ktore pomagaja
              w ich osiagnieciu.

wierze w wolnosc slowa, wolny rynek, demokracje. nie znosze dyktatorow i
              ignorantow. 'rzygam' antysemityzmem, ale 'rzygam' rowniez zydowskimi
              oskarzeniami o wszechobezny antysemityzm zawsze kiedy pod ogniem krytyki
              znajdzie sie izrael. przykladow mozna mnozyc. do listy rzeczy ktorych
              nienawidze mozna dodac tempote i ignorancje gabinetu busha, jego
              przeswiadczenie o boskosci i nieomylnosci. brak umiejetnosci wspolpracy,
              ignorowanie porzadku swiatowego oraz zero krytycyzmu nienawidze tak samo jak
              partyjnego komucha, sadamma, czy paranoicznego antyamerykanina.

nienawisc do komuchow niekoniecznie musi oznaczac brak umiejetnosci krytycznego
              myslenia i brak zasad moralnych.

a to niestety widze w 'koledze' meerkacie.
    • Gość: Milos Re: Kabluje na Busha IP: *.209-131-66.mc.videotron.ca 13.01.04, 21:58
      Dziennikarze Gazety stosuja autocenzure. Dlaczego boja sie syjonistow
      (Warszawskiego i Ungera)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka