Gość: Tomson IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 03:08 a przynajmniej znacznie im utrudnić przelewanie swoich schiz na forum. fredzio(ileś tam),chala,polanski,jojo... poczytajcie ich posty, a zrozumiecie o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
who.cares [...] 06.02.04, 03:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx [...] 06.02.04, 05:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 [...] 06.02.04, 07:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingpong [...] IP: *.telia.com 06.02.04, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy OBYWATELE.! - Zostawcie Towarzysza Tomsonowa.! 06.02.04, 09:25 w spokoju. na dzisiejszym posiedzeniu BP naszej partii (dla niewtajemniczonych przypominam, ze BP - to Biuro Polityczne, a nie Britsh Petroleum, chociaz chwilowo, dla niepoznaki i z racji naszych trudnosci finansowych korzystamy z ich pomieszczen)). Otoz na dzisiejszym posiedzeniu BP podjelismy JEDNOGLOSNIE uchwale, ze Towarzysz Tomsonow ma dalej pozostac na posterunku i wypelniac dalej misje, ktora z takim odddaniem wykonuje! Precz z hamerykansko-bushowskim Imperializmem! Syjamisci do Syjamu! Cala Wladza w rece RAD (starszych)! Za BP i KC glowny Ideolo ( - ) suk_in_syn Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik [...] 06.02.04, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy Towarzyszu WC, a gdzie szkolenia wewnatrzpartyjne? 06.02.04, 15:39 Ociagacie sie, zaniedbujecie! Trockizm, to faktycznie odmiana faszyzmu. Ale Zinowiewizm to odmiana Leninizmu, Towarzyszu. na nastepne szkolenie niezabudtie wziac tawariszcza Tomsonowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Towarzyszu Muzgu 06.02.04, 18:50 Podczas procesu Zinowiew sam przyznał się do faszystowskich odchyleń i poniósł za to zasłużoną karę. Czyżbyście podważali wyniki śledztwa naszych robotniczo-chłopskich służb wewnętrznych? Z NKWD lepiej nie zadzierać tow. Muzgu. Pamiętajcie, że zbliża się sezon liczenia białych niedźwiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
arsch_boli Szanowny Panie Tomsonie, ja to bym poparł 06.02.04, 10:10 Pod warunkiem, wszelako, że propzycja będzie dotyczyc nie tylko 'gości' z USA, ale ze wszystkich w ogóle krajów obcych. W ten sposób bowiem może wreszcie ja bym sie uwolnił od 'nałogu' zaglądania na Forum i wtrącania swoich trzech groszy od czasu do czasu. Obyczaj ten stał się dla mnie prawdziwym 'złodziejem czasu'. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma STARE DOBRE KOMUSZE WZORY 06.02.04, 13:33 Lubimi czerpać garsciami towarzyszu Tomson z dobrych sprawdzonych metod. Jak ktoś ma inne poglady, to najlepiej zakneblować mu pysk. Tak jak za PRL kiedy zagłuszaliscie RWE z Janem Nowakiem Jeziorańskim, a paryską "Kulturę" trzeba było szmuglować. Fajne to czasy były moskiewski neosprzedawczyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma TAKIM SAMYM ŚMIECIEM TO I TY JESTES 06.02.04, 18:28 I tego nie zmieni zadna ustawa. Takie sa prawa wolnosci słowa. Może sie tobie cos nie podobać ale nikt nie kaze tego tobie akceptować. Natomiast musisz to tolerować. Tak samo jak ja nie akceptuje twojego punktu widzenia i twoich pogladów, ale musze ciebie tolerowac śmieciuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem_dyzma NIGDY NIE BYŁEM W USA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.02.04, 18:41 tak jak nikt nigdy nie nauczył ciebie kultury i sztuki polemiki. Jesli już chcesz kogoś obrazić, to zrób to tak, aby sie naprawde poczuł dotkniety, bo narazie ty mnie tylko utwierdziłeś w przekonaniu, ze to ja miałem racje a nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson POLEMIKI????? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 18:59 Te paszkwile które na wstępie zacytowałem i twoja obrona gnidy które je wyżygała to jest dla ciebie POLEMIKA????? Gość portalu: nikodem_dyzma napisał(a): > bo > narazie ty mnie tylko utwierdziłeś w przekonaniu, ze to ja miałem racje a nie > ty. Dla mnie nabijanie się z nieszczęcia Polski i Polaków jest samo w sobie złem, takich rzeczy się nie udopwadnia, tak jest i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem_dyzma TO ZNACZY, ŻE JESTES BARDZO ZAŁOSNYM CZŁOWIEKIEM IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.02.04, 19:03 bez poczucia humoru. >>>>Dla mnie nabijanie się z nieszczescia Polski i Polaków jest samo w sobie złem, takich rzeczy sie nie udopowadnia, tak jest i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson POCZUCIE HUMORU???? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 07.02.04, 11:58 Gość portalu: nikodem_dyzma napisał(a): > bez poczucia humoru. > > > >>>>Dla mnie nabijanie się z nieszczescia Polski i Polaków jest sam > o w sobie > złem, takich rzeczy sie nie udopowadnia, tak jest i już. Nabijanie się z tego że 20% ludzi w Polsce nie ma pracy, że blisko 2/3 Polaków żyje poniżej progu socjalnego, że dziecie mdleją z głodu w szkołach, a ogólnie 30% jest niedożywionych, że ponad dwa miliony Polaków żyje w skrajnej nędzy, poniżej progu biologicznego przeżycia, że rocznie kilkatysięcy ludzi w Polsce odbiera sobie życie z powodu tragicznych warunków bytowych????? To jest dla ciebie poczucie humoru???? Jeśli tak, to zwykłe ścierwo jesteś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_dyzma NIE DRAMATYZUJ DZIECIAKU 07.02.04, 12:05 Mnie tez nie jest lekko, ale to wcale nie oznacza, że mam sie obrazać, jesli ktos bedzie opowiadał dowcipy o mnie lub bedzie sie nabijał z tego całego syfu w tym kraju. A prawda jest taka, ze mogłoby być w naszym kraju zdecydowanie lepiej, gdyby takim jak ty odebrac prawo głosu w wyborach, ale to niestety jest niemozliwe. A szkoda. Chociaż pobujac w obłokach zawsze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Myślisz że mówiłem o sobie ;oD IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 17:08 Człowieku, ja kończę wydział elektroniczny na Politechnice Gdańskiej, ja mam świetlaną przyszłość. Ja w przeciwieństwie do ciebie patrzę na problemy globalnie, to forum nazywa się świat, nie mówimy tu o problemach pojedynczych ludzi lecz całych społeczeństw. DOTARŁO?!?!?!?! > A prawda jest taka, ze mogłoby być w naszym kraju zdecydowanie lepiej, gdyby > takim jak ty odebrac prawo głosu w wyborach, ale to niestety jest niemozliwe. > A szkoda. Chociaż pobujac w obłokach zawsze mozna. Nie takim jak jam lecz takim jak ty. Za komuny tak było, była jedna partia, która na wstępie robiła przesiew i nie było niebezpieczeństwa że ociemniały motłoch, do którego ty się zaliczas, wybierze jakiegoś Buzka,Krzaka,Wałęsę czy tym podobnych oszołomów. I dzięki temu w tych latach władza służyła państwu i społeczeństwu a nie obcej finansjerze, bardzo wąskiej grupie najbogatszych w kraju i czarnej stonce (katolski kler). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Tow. Tomsonow w awangardzie walki z kontrrewolucj IP: *.nyc.rr.com 06.02.04, 15:16 Nareszcie, po wielu cierpieniach i w bolu towarzysz Tomsonow podjal jedynie slusznom dycyzjem. Postawic szlaban imperialistycznej propagandzie proamerykanskiej rozsiewanej na forum przez elementy kontrrewolucyjne zamieszkale na stale w USA i bezkarnie rzucajace klody pod nogi drogiego towarzysza Tomsonowa. Tego juz nie mozna dluzej tolerowac. Klasa robotnicza daje odpor i zada natychmiastowego zablokowania dostepu do forum z USA. Nakazuje tez stworzenie banku adresow nieprawomyslnych uczestnikow forum zamieszkalych w kraju w celu pozniejszego wyciagniecia wnioskow i pociagniecia do odpowiedzialnosci. Aby Polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatniej, Polak potrafi. Przewodzi partia. Narod z partia, partia z narodem. Stonka atkuje noca. Dac odpor imperialistom i ich marionetkom, a w szczegolnosci soldatesce izraelskiej. To wszystko mozna bylo wyczytac w "Nowych drogach", ktorgo historyczne numery sa tak drogie sercu towarzysza Tomsonowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 06.02.04, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg.komuszy tomson, post-komusza popluczyno, 06.02.04, 15:42 a co cie znowu przygnalo na Forum wrogiej ci pro-amerykanskiej i pro-zydoskiej GW.? Nie wstyd sie tak ponizac? a won na forum al ahram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu mowi prezydent Re: Jeśli bierzesz stronę takiego śmiecia: IP: *.sympatico.ca 06.02.04, 16:13 Tomson to bardzo sympatyczny komunista o odchyleniach prawicowych. Bardzo go lubie. Musze przekazac konsulowi w Warszawie, zeby dal Tomsonowi wize do Ameryki bez kolejki.Na razie nasluchal sie wrogiej propagandy. Jak przyjedzie do USA to jeszcze bedzie z niego wielki przyjaciel Stanow Zjednoczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 [...] 06.02.04, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eddy46 [...] 06.02.04, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do palancika [...] IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.02.04, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Panowie ,ktorym Tomson rozkazuje milczec. IP: *.fastres.net 07.02.04, 00:10 moze ,ktos z Was mieszka w Houston, bede chyba musial tam pojechac, bo naszemu Tureckiemu pracownikowi, nie dadza chyba Visy i mnie wysla, jezeli tak ,to mozemy jakies cienkie amerykanskie piwo w Hard Rock Caffe wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Amerykańskie piwo?? :oO bleeeeeeee IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 07.02.04, 12:00 Ja dopiero śniadanie jadłem, miej litość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc TOMSON IP: *.ssss.gouv.qc.ca 07.02.04, 00:31 ZALEZ DO BUDY I TAM SZCZEKAJ BO JESZCZE W EUROPIE USLYSZA I BEDZIE WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś