Dodaj do ulubionych

listy do ANki

IP: *.adsl.actcom.co.il 12.02.04, 18:02
nu, tu aniu moze ci kazdy pisac, i ty kazdemu, i nie psuc innych watkow.
wiec wyjasniam: ty czlowiek zbyt skomplikowany dla mnie. ja nie filozofka. ja
taka sobie paniusia, co lubi gotowac nie koszerny czulent.
wiec ty sie nie doszukuj w moich listach tego czego tam nie ma. gdzie ty
widzisz w tym zdanku: "ale jako ze ty ta prosta, otwarta i bez zadnych
tajemnic" faux pas? bo widzisz, ja mialam na mysli, ze ty prosta jak linijka,
bez zadnych niedomowien, insynuacji itd itd. to ma byc faux pas? tzn. ze ty
dokladnie na odwrot i ja popelnilam gafe? to ty nie taka prosta, otwarta i
bez tajemnic? ok, znaczy ty krecisz, nie mowisz wszystkiego i pelna tajemnic.
zoll zejn, to ja przepraszam za moje faux pas. pa pa
Obserwuj wątek
    • jeled.katan Re: listy do ANki 12.02.04, 18:06
      Ding Dong, the witch is dead
      Dorothy's house fell on her head!

uklony do Fredziow
    • jeled.katan Re: listy do ANki 12.02.04, 18:07
      i jeszcze jedno:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10683190
      • Gość: dana33 Re: listy do ANki IP: *.adsl.actcom.co.il 12.02.04, 18:17
        dokladnie, chcialam tylko zeby to sie skonczylo na tamtym watku, bo go szkoda
        po prostu nie? :)
      • Gość: sp;lit Re: listy do ANki IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.02.04, 18:25
        Hej produkt ! (mezaliansu) po co ten link , chcesz pokazac ze cierpisz na
        multiple personality disorder i sam ze soba gadasz ? Nic nowego ,... To dobre
        poczatki kiepskiego konca , bo Napoleonem napewno nie bedziesz , ale racice juz
        masz , (to rowniez wiemy) rogi ci niunia przyprawi i skonczysz na czterech .

Pozdrowienia , dla kogo ?
        • Gość: ANka Split dziekuje - jak zwykle IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 18:32
          z Panem to nawet na ryby:)
          Naprawde nie chcialam byc az tak wazna. Ja wszak gosposia domowa jestem. W
          dodatku kiepska:). Ale zaangazowanie pelne- przyzna Pan. Chyba mam jednak troche
          tego tupetu. A tak sie martwilam ze ten temperament to z wiekiem odchodzi i
          czlowiek kapcanieje:)
          W dodatku ponoc mam ambicje pisania wierszy. Wiec Panu uroczyscie oswiadczam
          split ze zadnego wiersza w zyciu nie napisalam. Nie intencjonalnie. Jestem
          antytalent w tej dziedzinie i tylko wzdycham (po cichutku) do takich tam co
          potrafia. A ze nie wszystkie mi sie podobaja - czy to moja wina?
          No milego - tak szybko sie nie dam. Pomyslalam ze pokazanie tej gorszej strony
          niektorych ´wspanialych´ i ´prawych´ to nic takiego zlego. Nawet jesli wyszlo
          niezamierzenie...
          • Gość: sp;lit Re: Split dziekuje - jak zwykle IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.02.04, 19:14
            Nie zamartwiaj sie ,... Moze cie cos gorszego spotkac , np. zestarzec sie bez
            orgazmu , gadac do siebie czy rozkladac sie za zycia . (samples above) ,...

uklony

===============================================================================

A tak sie martwilam ze ten temperament to z wiekiem odchodzi i
            czlowiek kapcanieje:)
            • Gość: dana33 do ani i jej wielbiciela IP: *.adsl.actcom.co.il 12.02.04, 21:09
              Oto krytyk, który idealnie
              Umie geniusz połączyć z głupotą,
              Każdym słowem dowodząc genialnie,
              Że jest bardzo wybitnym idiotą.

• Gość: ANka Za nas oboje wobec tego IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 21:25

MODLITWY NIE ZMIENIAJA SWIATA,
                ALE ODMIENIAJA LUDZI,
                A LUDZIE ZMIENIAJA SWIAT.
                (Albert Schweitzer)

...... Przemien zawzietosc i zazdrosc moich nieprzyjaciol w przyjazn i milosc!
                ...........................................................
                Dlugo sie meczylas dano?
                Ja niestety ide na kolacje

• Gość: dana33 Re: Za nas oboje wobec tego IP: *.adsl.actcom.co.il 12.02.04, 21:29
                  alez skad aniu, nic sie nie meczylam. ja juz po kolacji a tuwima to ja z rekawa
                  sypie. akurat to powiedzenia schweitzera niezbyt szczesliwe, musze powiedziec.
                  • Gość: ANka Zaspiewaj jego zachwyt nad postepem IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 21:36
                    i pochwale rewolucji. A za Tuwimem nie przepadam. Dobry dla dzieci i ciuchci
                    chyba najbardziej. I ta ciuchcia w wielu jego wierszach siedzi. Nic nie poradze
                    dano.
                    Dobranoc
                    • Gość: dana33 Re: Zaspiewaj jego zachwyt nad postepem IP: *.adsl.actcom.co.il 12.02.04, 21:59
                      aniu, pozwolisz ze od dzisiaj pozostawie cie sam na sam z rozdwojonym? pa pa
                      • Gość: sp;lit Re: Zaspiewaj jego zachwyt nad postepem IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.02.04, 22:05
                        Nie zapomnij Rapaholin po kolacji , a wszystko bedzie cacy ,... tylko co z
                        gazami zrobisz ? :)

uklony
            • Gość: Tomek44 Re: Split dziekuje - jak zwykle IP: 5.5R* / *.inter.net.il 12.02.04, 21:39
              Moze troche nie na temat, ale sp;lit sprowokowal moja wyobraznie i przypomnial
              mi sie stary dowcip, to tak w kontekscie starosci bez orgazmu.

-niech pani nie idzie ta droga kolo olszynki, bo tam gwalca!
              -a skad pani wie?
              -bo juz szlam tamtedy dzis. I bylam tam wczoraj i przedwczoraj....

• Gość: sp;lit Re: Split dziekuje - jak zwykle IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.02.04, 22:22
                Ne nada :) To bylo na policji ,... Zeznania "poszkodowanej" trzykrotnie podczas
                prania w balii ,...

Pan sledczy pyta ; Po raz trzeci i nie pamieta pani napastnika ? ,... Toc panie
                ja nachylona bylom i ktoz w takiej pozycji by sie oglundal ,... Pierwszy raz to
                ja kawalek widziala a nastepne nic , tylko czula i pewna ze to ten sam .

uklony

• Gość: ANka Daj pokoj Panie split- starosc opiera sie drwinom IP: *.ifn-magdeburg.de 12.02.04, 22:39
                  Chcialam powiedziec zeby tak wlasnie nie bylo.
                  To nie trzepak.
                  Niektorzy - ba nawet wielu maja calkiem niezle te orgazmy na starosc.
                  Ja z tym naturalizmem nie taka predka.
                  Jak kobita to mnie nie zwgalci a ja nie z tych co to z paniami itd.
                  Lepiej by bylo zebysmy to rozwiazaly miedzy soba albo wogole tego juz nie
                  rozwiazywaly. Prosze o wstrzemiezliwosc - tak troszke.
                  Ja ide spac i wiecej tych listow czytac nie zamierzam.
                  Przyjmuje tylko Walentynki i tego zycze wszystkim Paniom i Panom
                  Dobranoc.
                  • Gość: Tomek44 Re: Daj pokoj Panie split- starosc opiera sie drw IP: *.inter.net.il 12.02.04, 23:02
                    Cos mi sie zdaje, ze sie nam split oberwalo.
                    Czy juz sprzedaja odpowiednik wiagry dla kobiet?
                    Zarezerwuje sobie w przyszlosci miejsce w jakims dobrym domu niespokojnej
                    starosci z jeszcze bardziej niespokojnymi staruszkami.

Pozdrawiam
                    • Gość: sp;lit Re: Daj pokoj Panie split- starosc opiera sie drw IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 12.02.04, 23:39
                      No big deal Tomek , wszystko przezylem ,... Menopauze mamy na ostatnich
                      wakacjach po studiach ,... PMS z dwoma zonami i corka , druga corcia lada dzien

Nie wiem ,... Moja jeszcze nie potrzebuje (jo tyz) tym razem zmundrzalem i zeby
                      nie chodzic po prosbie wzialem kilkanascie lat nowszy towar i wszystko jest
                      cacy , jak narazie ,... Nu , teraz to nie tylko u dany podpadlem , Hi hi :)

uklony
                    • Gość: sp;lit Re: Daj pokoj Panie split- starosc opiera sie drw IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 13.02.04, 00:35
                      My od osmiu lat mamy dzialke w lesie nad jeziorem w gorach , ze starym RV
                      przyrosnietym do ziemi ,... Wiecznie jakies wydatki , nowa wojenka , podatki i
                      strach wziasc druga pozyczke zeby cos postawic na stare lata ,...

Dzis 19 stopni C i moge liczyc kozice przez lunete na lodowcach Mt Adams (ok
                      200 mil odemnie ,... Slupsk/W-wa) Powietrze jak krysztal i nie wiem co ja tu
                      robie ,...:)

uklony

================================================================================

images.google.com/imgres?
                      imgurl=patti.tensegrity.net/album/bar/images/blue.jpg&imgrefurl=patti.ten
                      segrity.net/album/bar/display/blue.html&h=480&w=640&sz=47&tbnid=r875knfyOpsJ:&tb
                      nh=101&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Dmt%2BAdams%26start%3D100%26svnum%3D10%26hl%
                      3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26sa%3DN

================================================================================

Zarezerwuje sobie w przyszlosci miejsce w jakims dobrym domu niespokojnej
                      starosci z jeszcze bardziej niespokojnymi staruszkami.
    • Gość: jarek-nudziasz Moze Pani Anka tez to skomentuje. IP: *.fastres.net 13.02.04, 20:55
      Ale tak ,ze potrafie to zrozumiec.

ciekawostka historyczna o pilacie by jarek (tum)
      Autor: Gość: nowosci z archiwum IP: *.dsl.chi.megapath.net
      Data: 13.02.2004 12:46

+ odpowiedz na list
      FILM GIBSONA "PASJA" JEST ARCYDZIELEM.
      Autor: gabr1
      Data: 01.12.2003 14:39

+ odpowiedz na list

.

FILM GIBSONA "PASJA" JEST ARCYDZIELEM.

FILM RERZYSERA GIBSONA "PASJA" JEST JEDNYM Z
      NAJLEPSZYCH FILMOW OBECNEGO DZIESIECIO LECIA.

FILM OPARTY NA HISTORYCZNYCH FAKTACH OBRAZUJE
      MECZENSTWA ZADANE JEZUSOWI CHRYSTUSOWI PRZEZ
      ZYDOW.

-------------------------------------------------------------

Pilatus.
      Autor: Gość: jarek-nudziasz IP: *.fastres.net
      Data: 01.12.2003 22:29

+ odpowiedz na list

> FILM GIBSONA "PASJA" JEST ARCYDZIELEM.
      >
      > FILM RERZYSERA GIBSONA "PASJA" JEST JEDNYM Z
      > NAJLEPSZYCH FILMOW OBECNEGO DZIESIECIO LECIA.
      >
      > FILM OPARTY NA HISTORYCZNYCH FAKTACH OBRAZUJE
      > MECZENSTWA ZADANE JEZUSOWI CHRYSTUSOWI PRZEZ
      > ZYDOW

Jest historicznie udowodnione, ze Pilatus byl szlachetny arab ze strony
      szlachetnej matki arabki i wskazal Jesusa na podstawie koranskich prawd bo
      tam kazdy zyd to przestepca. Zydzi bronili Jesusa ale koranscy szlachetni
      mordercy nie znaja lytosci i nawet w zabronionym hazarcie jego szaty
      rozkradli. Powiedzial prorok ze oni tak szaty kradna i ziemie zydowska.

Mirmil z radoscia to potwierdzil i tu nagle linku nie ma.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8642738&a=8677209

Nagle Cenzor sie obudzil i skasowal wklad po 3 miesiacach.

Doskonale, niedaleko Arabskie Jabko pada od Goebbelsowskiego Drzewa.
      • Gość: ANka Re: Moze Pani Anka tez to skomentuje. IP: *.ifn-magdeburg.de 13.02.04, 21:22
        Jarku to znaczy co konkretnie? NIe rozumiem - nie jestem cenzorem do diaska.
        Czy mam Ci wyrazic opinie na temat filmu czy komentarzy Mirmila :))))?

Czy tez dzialan cenzora na tym forum ?
      • Gość: ANka Czy teraz wszyscy beda sie zglaszac ze swoimi IP: *.ifn-magdeburg.de 13.02.04, 21:28
        pytaniami i problemami do mnie? Moze nawet poufnymi:)
        NO prosze bardzo- nie wiem czy jestem dobra powierniczka :))))
        Wolalabym jednak listy na Walentynki...
        • kokieteczka Re: Czy teraz wszyscy beda sie zglaszac ze swoimi 20.02.04, 16:42
          Gość portalu: ANka napisał(a):

> pytaniami i problemami do mnie? Moze nawet poufnymi:)
          > NO prosze bardzo- nie wiem czy jestem dobra powierniczka :))))
          > Wolalabym jednak listy na Walentynki...

Zajrzałam do tego wątka i co ja widzę?!?! Jedna tutaj tzw “pani” cytuje mnie
          bezwstydnie! Plagiat! Nawet udaje że jest z Magdeburga! A sama po niemiecku
          ani umlaut ani ich! Długo się męczyłaś ANko? Ja niestety ide na kolację, bo
          jak mój mąż jest zły to pije a jak pije to bije a jak bije to ja tu już pisać
          spokojnie nie mogę. Ale on jest najlepszym i najukochańszym Polakiem. Bo
          polscy mężczyżni są rycerscy. Mają zakute łby. Ale zato niema im równych w
          sypialni. Bo nie chrapią!
          No to ja pytam Panią, Pani ANko poufnie. Bo Pani mąż też Polak. Czy on
          przypadkiem nie chrapie? Bo jak chrapie to Żyd!
          • Gość: ANka Moze tak IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 11:14
            masz ´niewyparzona gebe´.
            Ale i tak zbyt wiele dzialalnosci charytatywnej tu przeprowadzilam. Niejaka Pani
            danusia, ktora tylko o ubarwieniu swojego owlosienia - tam ponizej potrafila
            rozmawiac- teraz mowi kochanie.
            Coz nie placa mi tu za to.
            Ba nie mam czasu juz na tego typu ´madrosci´.
            No to sie przedstawiles- rzygnales, siknales- to wystarczy.
            W dobrym miejscu by mnie przekonac ostatecznie ze znacznie owocniej jest np
            czytac z dziecmi bajki po francusku.
            A twoja przemiana materii to twoja przemiana materii.
            Mnie nic do tego.
            Czesc pluskwo. Nawet ta chorobliwa zazdrosc cie nie tlumaczy.
            To na tyle.

Jak powiedzialam poki sa faceci, ktorzy sie usmiechaja, poki moje dziecko
            przytula sie do mnie i wie ze ma we mnie oparcie, poki moge zrobic cos co komus
            sie moze przydac- moge tylko patrzec na pluskwy ze wspolczuciem i poblazliwie.
            Masz takie bagno jakie sobie wyprodukowales. A ja wlasnie ide w inna strone.
            I bardzo mi przykro ze twoj maz chrapie :) Ale widac to dlatego ze jestes chamka.
            • Gość: dana33 Re: Moze tak IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 12:23
              droga aniu. dotychczas traktowalam cie lekko poblazliwie i przyznaje uczciwie,
              ze nabijalam sie z ciebie do woli. to nie bylo ladne, bos ty nie widziala tej
              ironii. nawet sie dzisiaj zastanwialam, czy nie przestac, bo jak sie to mowi,
              slabszego nie powinno sie bic.
              twoim powyzszym postem zmienilas moje zdanie o sobie. myslalam, ze jestes po
              prostu "slodka idiotka". ale jak widac, pomylilam sie. przede wszystkim
              zaczelas uzywac jezyka uliczno-wulgarnego. a po drugie, twoim zdaniem: "Niejaka
              Pani danusia, ktora tylko o ubarwieniu swojego owlosienia - tam ponizej
              potrafila rozmawiac...." najwyrazniej sklamalas. a to juz przekracza wszelkie
              granice przyzwoitosci. wiec jak to juz zrobilam z twoimi przyjaciolmi splitem,
              goldbaumem i wqrwielskim, albo podasz mi link do tego podobno mojego zdania i
              udowodnisz, ze rzeczywiscie to pisalam, albo oglosze cie na tym forum za
              kretaczke i klamczuche.
              • Gość: ANka Nie musisz IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 13:11
                byc bardziej pretensjonalna niz zwykle. Ja cos takiego zapamietalam. W rozmowie
                ze stalym gronem- choc glowy nie dam sobie w tej chwili uciac czy to byla
                panidanka, dana, bo watku tego nie ma.. Jak i wielu innych. Ale to nic nowego.
                Widzialam juz na tym forum znikajace watki. Ty zas pojawilas sie dokladnie wtedy
                gdy ´zniknela´ niejaka Gabi- ktora wlasnie w takich atakach i takim poziomie sie
                lubowala..
                Towarzyszyl jej nie kto inny jak niejaki ´Cien Anny´. Ja z poczatku te osobe
                bronilam bo nie cierpie gry nie fair i takich zagrywek. Szybko jednak doszlam
                (jak inni) do wniosku ze ta osoba nie jest ´z zewnatrz´ a to tzw forumowy ´opiekun´.
                Nie byloby w tym nic zlego gdyby swoich upodoban nie przerzucal na innych-
                ktorzy tu zagladaja.

Zgadnij kto ostatnio Cie bronil i mnie zaatakowal- od kiedy nie jestem twoja
                wielbicielka? Nasz ulubiony ´Cien´.
                Wcale sie nie zdziwie jak sie tu pojawi:)
                Wlasnie dlatego przestalo to byc interesujace.
                Jesli sie myle- przepraszam- i tak cie to pewnie nie zrani- ale zbyt wiele
                rzeczy swiadczy o tym ze nie.
                Pa.
                Nie znasz ani mnie ani moich przyjaciol. Nie baw sie w wichrzycielke- bo latac
                nie umiem. Przyjaciel to wazne i cenne slowo. Poza tym jest wielu milych,
                sympatycznych znajomych, albo chamow, na ktorych sie napotyka w zyciu.
                Tak ja to widze. A zyczliwosc istnieje w kazdym jezyku.
                Niestety twoja wypracowana ironie- a raczej niezbyt udana zabawe widze od dawna.
                Dlatego wlasnie juz mi sie znudzila. Tym bardziej ze cholernie sie powtarzasz.
                Poza inwencja w kwestii kuchni jakos nie dostrzeglam czegos ciekawego z twojej
                strony. Przykro mi. Mnie zas nie chce sie juz dostarczac tematow- bo mam grono w
                realu na ktore i tak wciaz nie starcza mi czasu- i to grono jest naprawde
                interesujace a co wiecej bardziej rzetelne...
                To slowo´ rzetelne´ to zadkosc tu na tym forum i nic dziwnego..

Mozesz jeszcze tysiac watkow zalozyc- oglaszac rozne swinstwa czy kombinowac -
                jak Jarek - wierz mi w moim odczuciu i moim zyciu nic to nie zmieni. Tym
                bardziej mojego postanowienia.
                • Gość: ANka Ach, i cos jeszcze IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 13:25
                  Ja nie sklamalam. Powtarzam to co zapamietalam. Moge sie mylic, ale jesli cos
                  takiego zapamietalam to jest tego pewno jakis powod. Jaki - podroba?, pomylka?
                  Mozesz wymyslac. Sama tez bylam zdziwiona. Choc poziom tego forum wlasnie taki-
                  nie raz mnie zaskoczyl. Moze dlatego ze zadna normalna kobieta nie ma czasu na
                  skrobanie tu - bo kazda najprawdopodobniej nie ma na to czasu a jesli podchodzi
                  to sprawy kraju i polityki powaznie - obawiam sie czyta inne gazety- Ja trafilam
                  przez totalny przypadek i faktycznie niezbyt normalna sytuacje. Ale moje zycie
                  powoli wraca do normalnosci i czas rozstac sie z tym niezbyt waznym. No i forum
                  nie ma juz monopolu - gdybym na cos takiego kiedykolwiek miala jeszcze czas.
                  Co do kobiet forum GW nieufnie podchodze do tych postaci tutaj bo sa malo
                  kobiece i pomimo prob ´zapozyczania´ roznych sformulowan, zwrotow, nic im jakos
                  nie wychodzi.
                  Jezeli zas chodzi o czas i prawdopodobienstwo pojawiania sie tu kobiet to owszem
                  na pisanie tych bzdur moze sobie pozwolic chyba emerytka, albo ktos kogo
                  internet laczy na codzien z rodzina, do ktorej teskni. Inna mozliwosc- osoba,
                  ktorej taka prace i ´animacje´ zlecono. Mysle ze dobrze o tym wiesz. Nie sadze
                  bym byla od ciebie w czymkolwiek slabsza. Zupelnie bez sztucznej skromnosci
                  uwazam ze jestem i tak bardzo silna, ale to moja mala tajemnica. Zreszta nikt
                  kto mnie zna nie mowil o mnie nigdy inaczej. Moze dlatego ze uswiadamiam sobie
                  swietnie wiele swoich slabosci.
                  Odslonilam tu zaledwie malenka czasteczke siebie - czy prawdziwa- nie wiem do
                  konca- ale zycie nauczylo mnie oszczedzac to co jest najwazniejsze.

Ps- sklamalas ty- mowiac ze jestes tak samo stara jak ja. Ciekawe w ktorym
                  przypadku- wtedy gdy pisalas ze jestes ode mnie starsza i ile masz lat, czy
                  piszac po niemiecku?

Ale to i tak nie ma juz znaczenia.
                  • Gość: dana33 Re: Ach, i cos jeszcze IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 13:28
                    nastepne klamstwo: nie pisalam, ze jestem taka stara jak ty, na odwrot.
                    pisalam, ze jestem starsza niz ty. pisalam to i po polsku i po niemiecku. wiec
                    radze ci przestac sie rospisywac, bo mimo, ze ja starsza, to jeszcze ciagle
                    wiem co pisze. daj dodatkowy link to postu, w ktorym napisalam, ze jestem w
                    takim samym wieku jak ty.
                • Gość: dana33 Re: Nie musisz IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 13:25
                  aniu, bez megilot, krotko: albo dasz ten watek albo przeprosisz/przyznasz ze ja
                  tego nie pisalam, albo wlaczam cie do klubu kretaczy i klamcow.
                  • Gość: ANka Powiedzmy tak IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 13:30
                    jest pare watkow ktore ja i pewna osoba- ktora kiedys tu pisala zna- a nie ma
                    ich w wyszukiwarce.
                    Jest pare watkow, ktore pisal niejaki ficino, i Gabi- tez ich nie ma?
                    NO to szukaj wiatru w polu.
                    A teraz wybacz - nie zawracaj mi wiecej glowy. Mysle ze wiesz o jakie watki chodzi.
                    A co na tym forum sie bedzie dzialo to naprawde mnie juz malo obchodzi-
                    interesuje mnie - jak chcesz wiedziec to co sie dzieje w Polsce i na Swiecie ale
                    tego dowiedziec sie moge tez jadac rano tramwajem i czytajac gazete -
                    niekoniecznie ta- ale np Rzepe :)
                    Buzka
                    • Gość: dana33 Re: Powiedzmy tak IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 13:38
                      jest mi absolutnie wszystko jedno czy sa i gdzie sa i co zniknelo a co nie.
                      albo udowodnisz, ze napisalam, albo przepros lub przyznaj, ze czegos takiego
                      nie bylo. widzisz, anko, nawet jak probujesz tu zainsynuowac, ze ja to moze
                      gabi, cien anny, i inne osoby, to ja nie. ja zawsze pisalam tylko pod wlasnym
                      imieniem. i nigdy nie uzywalam takiego jezyka. mam swoj styl pisania i on jest
                      nie do podrobienia. wiec czekam na twoje przeprosiny lub dementum, ze to nie ja
                      pisalam.
                      • Gość: ANka Dano nie wierze ci- chyba mi wolno? IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 13:44
                        a naprawde teraz jestem zajeta- przepraszac nie mam za co. Ale i tak
                        przeprosilam na wszelki wypadek wczesniej. Mimo to uwazam ze nie mam za co.
                        I dementowac tez nie moge bo jak mowie w tym przypadku akurat to czy maile
                        znikaja czy nie - to NIE JEST wszystko jedno. Wlasnie tam gdzie mozna cos udowodnic.
                        Acha z tym o wieku faktycznie nie pisalas- przynajmniej jako dana33.
                        Twoj styl jest bardzo do podrobienia. Kazdy ktorego uzywasz. Widac jak na dloni
                        kiedy go zmieniasz i pod czyim wplywem.
                        Przepraszam- naprawde musze konczyc- po prostu nie warto.
                        A maila nie znajde wiec nie moge dementowac ani na tak ani na nie :)
                        O ile pamietam bylo to w rozmowie z tomkiem bodajze a ty bylas tam jako
                        ´hersztowa´- przypominasz sobie? Ja tak- a to duzo szczegolow jak na urojenie
                        albo zwykly przypadek. PRzyzwoitka nie jestem ale zeby zaraz na forum- stateczna
                        kobieta :)
                        NO to wybacz- ale niestety na wiecej czas mi nie pozwala.
                    • Gość: Tomek44 do ANki IP: 213.8.97.* 04.03.04, 13:52
                      moja droga, mozesz szukac ile chcesz, bo to nie jest styl Dany33 i nawet nie
                      potrzeba wyszukiwarki, ale podejrzewam, ze kazdy szuka czegos co lubi i stad
                      asocjacje do tego co masz w glowie.
                      Ci co sa tutaj bardzo dlugo dobrze sie wzajemnie znaja. Nawet jezeli nie lubia,
                      to latwo rozpoznaja po stylu i wiedza kiedy ktos kradnie nika, a kiedy nie.
                      I nie badz manipulatorka. Kompromitujesz rodzaj zenski, a szkoda, bo to bardzo
                      pozyteczny gatunek.
                      Nie kazdy musi byc geniuszem, ale nie trzeba chwalic sie publicznie swoimi
                      brakami.

• Gość: ANka "Rycerz" IP: *.ifn-magdeburg.de 04.03.04, 14:01
                        co robic bowiem jak wdzieraja sie mrowki :)

To wszystko na co was stac?
                        Kompromitujecie ten rodzaj dzialalnosci jaka jest animacja gazetowo- forumowa.
                        Zapominacie ze tez was znam.

Taaak- Tomku- swietnie ze wiesz co lubie:)
                        Masz zapewne niezbite dowody.
                        Jezdzisz do pracy na corbinette, wymachujesz pieknie nozka i pogwizdujesz
                        spiewnie o ognistych staruszkach-
                        PS (to pogadaj z Palnickiem i Kamcia- bo on mnie wysyla do klasztoru):)
                        Jak sie zdecydujecie to pewno wyjdzie na to ze wiece co lubia panie w
                        klasztorach a z tego wyjdzie juz PP gazety- i OSRAM- a wiec wszystko jasne:))))

Masz racje nie warto publicznie udowadniac ze wiesz o co chodzi w tej zabawie az
                        nadto dobrze. Oraz, ze cie tak dotknelam ´niemeskoscia´.
                        Kobiety to pozyteczny gatunek jak i mezczyzni- ale jak wiadomo tylko niektore i
                        tylko niektorzy. Nie warto tez Tomku dowodzic niezbicie, jak latwo wychodza Ci
                        oscylacje i z kulturalnego pana przeksztalcasz sie w typka uzywajacego
                        ´wyszukanych form obrazania innych´.
                        To juz bylo. PS
                        Masz styl szalenie podobny do stylu Danusi - wiesz?
                        • Gość: Tomek44 Re: "Rycerz" IP: 213.8.97.* 04.03.04, 14:08
                          Masz styl szalenie podobny do stylu Danusi - wiesz?

Bo my kochanie z tego samego plamienia jestesmy. Jeszcze nie zauwazylas?
    • kokieteczka Wielka prośba 04.03.04, 03:48
      Nu, proszę dopisać coś na ten wątek, bo nijaka Pani ANka skarży się że nikt do
      niej nie pisze. Dlatego wtrąca się niczym ftrącalski do dyskusji ludzi których
      nie rozumie (ani ludzi ani ich dyskusji). Nawet mój niemiecki kundel rasowy
      wyraził życzenie ją pogryźć!
      oj wej!
      (To żeby nikt nie mówił że nie umię po żydosku zaciągać)
    • Gość: Norel Dana JESTES na konkursie slawnych forumowiczow:-) IP: *.mad.east.verizon.net 04.03.04, 14:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11097727
      • Gość: dana33 Re: Dana JESTES na konkursie slawnych forumowiczo IP: *.jazo.org.il 04.03.04, 15:02
        dzieki za wiadomosc, juz tam bylam!!!! :)
    • kokieteczka Starczy! 04.03.04, 15:39
      Poprosiłam żeby dodać kilka postów na ten wątek, bo biedna Anka nie miała
      dostatecznej ilości odpowiedzi na jej kre… (oops, prawie że mi się wymnkęło)
      wypowiedzi. Ale nigdy nie przypuszczałam że będzie ich tyle a do tego niektore
      są zupełnie nieprzyzwoite! Starczy! Bardzo nieładnie wyprowadzać Ankę z
      równowagi. Bo kiedy waga nie jest rowna to znaczy że sprzedawca oszukuje jak
      żyd. A Anka przecież nie jest żydem, żydówką może, ale żydem nie. Bo żydzi
      naczyń nie zmywają. Bo oni koszerni. Z każdego talerza jedzą tylko jeden raz
      i od razu do śmietnika. Dlatego w Izraelu tyle rozbitych naczyń na ulicach. A
      jak zbite naczynia poleżą na ulicy to z tego rodzą się bezdomne koty. Tak,
      tak! A jak tu ktoś naprawdę mieszka w Izraelu a nie udaje z Syjamu, to
      potwierdzi że tam bezdomnych kotów więcej niż pcheł w Nowej Zelandii.
      Już.
      • Gość: dana33 Re: Starczy! IP: *.adsl.actcom.co.il 04.03.04, 15:50
        :)
        • Gość: gloubiboulga Nie przeszkadzac ANce!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 18:24
          prosze dac jej spokôj, inaczej zaleje was zabami francuskimi i winniczkami
          polskimi!

Bien à Vous ANka!
          • Gość: gloubiboulga Le chevalier servant. IP: *.proxy.aol.com 06.03.04, 18:02
            Widze, ze wszyscy sie przestraszyli zab i winniczkôw. Ma pani spokôj, pani ANko!
            • Gość: dana33 Re: Le chevalier servant. IP: *.adsl.actcom.co.il 06.03.04, 20:37
              zdaje sie, ze to ciut na odwrot.....
              • Gość: gloubiboulga Re: Le chevalier servant. IP: *.proxy.aol.com 06.03.04, 20:50
                Bonsoir, cos ma pani waznego do przekazania ANce?
                • cien_anny Re: Le chevalier servant. 07.03.04, 04:55
                  Gość portalu: gloubiboulga napisał(a):

> Bonsoir, cos ma pani waznego do przekazania ANce?
                  Tak!
                  kawal seksualno optyczny:
                  Ch-j jej w oko!
                  • Gość: gloubiboulga Dla ANki. IP: *.proxy.aol.com 09.03.04, 16:32
                    Mam dla pani temat filozoficzno-maturalny. Nowy filozof napisal(a): "ch-j jej w
                    oko".
                    Czy on(a) sie z nami bawi, czy my z nia(im)?
                    Czas 4 godziny.
                    • Gość: ANka Mon Chevalier Ardent IP: *.ifn-magdeburg.de 09.03.04, 17:17
                      Reciproque? Serait ce ceci dont vous parlez?
                      Toujours votre, trop occupee parfois mais sans aucune doute- a vous cheri :)
                      A quoi sert cette limite? Peut on jouer sans un de? On ne lui demande pas son
                      avis mais, quand meme il faut l´avoir.
                      A bientot.
                      • Gość: dana33 Re: Mon Chevalier Ardent IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 17:19
                        WOW!!!!!
                      • Gość: ANka Pour ne pas s´epuiser trop IP: *.ifn-magdeburg.de 09.03.04, 17:23
                        je vous passe ceci-
                        peut etre ennuyant, mais quand meme une suite :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11209482&a=11260208
                        • Gość: ANka Les grenouilles- ca me gene pas... IP: *.ifn-magdeburg.de 09.03.04, 17:33
                          Ici il faut les ecraser contre le mur pour qu´elles se changent en princes.
                          Horreur- n´est ce pas?
                          Je prefere les baisers :)

Maintenant il est tard. Ma petite Mie m´attend. Detendez vous bien- je
                          reviendrai de temps en temps.
                          • kokieteczka Re: Les grenouilles- ca me gene pas... 09.03.04, 19:40
                            Corlabit gerdesque derna bolante. Haschkertu bolasque pasera, hondorut kerpilé
                            facaronat. Burteklop astergan biledon fretone basera lot, certandu kerpilé
                            homonale. Sar perdano kolopaten derna pasera. Antio antio antio!
                        • Gość: dana33 Re: Pour ne pas s´epuiser trop IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 19:29
                          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka