Dodaj do ulubionych

Do Jarka --- wyzwanie --- challenge

IP: *.acn.pl 21.02.04, 15:59
Zdołałeś zręcznie przejść od powodzi na Nowej Zelandii do Arabów i islamu.

Ale to jednak za mało, bym mógł uznać cię za mistrza. Stawiam cię zatem przed próbą. Czy potrafisz znaleźć element łączący życie dżdżownic z Arabami i islamem?

Rozważ następujący tekst:

<<Dżdżownice, Lumbricidae, rodzina pierścienic należących do gromady skąposzczetów. Posiadają wyraźną segmentację ciała. Ubarwienie zmienne, od żółtawego poprzez czerwone po niemal czarne. Długość ciała do 30 cm. Występuje ok. 1500 gatunków.

Nocny tryb życia, żywią się szczątkami organicznymi wyszukiwanymi w glebie. Niestrawione resztki wydalane są w postaci tzw. koprolitów. Odgrywają ogromną rolę w użyźnianiu gleby. W Polsce przedstawicielem dżdżownic jest dżdżownica ziemna (Lumbricus terrestris).>>
Obserwuj wątek
    • puls Arabofilus nowy gatunek na ziemi ?? 21.02.04, 16:01

W toku historii na ziemi żyły miliardy gatunków. Ale tylko jednego z nich można
      spotkać dziś wszędzie. Przystosował się znakomicie do zycia na ladzie
      (szczególnie na obszarach które warunkami spoleczno-obyczajowymi wykluczaja
      JEGO tam pobyt jak Francja ...), w powietrzu (ale tego spotyka się jedynie w
      NY), pod ziemia ( prasa donosi o wykopaniu jednego z jakiejs piwnicy
      irackiej...), na drzewach, w wodzie.....

Homo arabofilus charakteryzuje się pewna niebywala zdolnoscia regeneracji, (
      podobna jaszczurkom ktorym w miejsce obcietego ogona wyrasta natychmiast nowy)
      u arabofilusa zwiazane jest to jednak z niebywala rozrodczoscia (w miejsce
      jednego natychmiast pojawia się 15 innych).
      Trwaja badania czy homo arabofilus należy jednak do rzedu naczelnych. Snuje się
      podejrzenia ze ten gatunek przegrał w ewolucyjnej konkurencji z orangutanami.

• Gość: CCCP Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:04
        temat.

Dwója.

• gini Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na 21.02.04, 16:07
          Ciekawe czy znajdzie , za krajowych czasow, ktos stwierdzil, ze jak bedzie
          temat o szklankach to napewno znajde sposob by nawiazac do kosciola i znalazlam.
          hihihihi
          • Gość: CCCP Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:09
            Pamiętam też na Kraju blyskawiczne ustalenie zwiżaku pomiedzy małpiatką indrisem a tzw. kwestią żydowską.

Jak to było z tą szklanką?
            • Gość: CCCP Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:10
              <<zwiżaku>> = miało być <<związku>
            • gini Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na 21.02.04, 16:16
              Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Pamiętam też na Kraju blyskawiczne ustalenie zwiżaku pomiedzy małpiatką
              indrise
              > m a tzw. kwestią żydowską.
              >
              > Jak to było z tą szklanką?

Juz dobrze nie pamietam, ale napisalam cos o winie mszalnym pitym przez
              Jankowskiego czy Rydzyka w szklankach za pieniadze z tacy czy cos takiego.
              A o Indrisie musialam pominac.
              • Gość: CCCP Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:22
                gini napisała:

> Gość portalu: CCCP napisał(a):
                >
                > > Pamiętam też na Kraju blyskawiczne ustalenie zwiżaku pomiedzy małpiatką
                > indrise
                > > m a tzw. kwestią żydowską.
                > >
                > > Jak to było z tą szklanką?
                >
                >
                > Juz dobrze nie pamietam, ale napisalam cos o winie mszalnym pitym przez
                > Jankowskiego czy Rydzyka w szklankach za pieniadze z tacy czy cos takiego.
                > A o Indrisie musialam pominac.

No przecież indrisy żyją tylko na Madagaskarze ---
                • gini Re: Nie do ciebie wyzwanie i napisane nie na 21.02.04, 16:24

> gini napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: CCCP napisał(a):
                  > >
                  > > > Pamiętam też na Kraju blyskawiczne ustalenie zwiżaku pomiedzy małpiat
                  > ką
                  > > indrise
                  > > > m a tzw. kwestią żydowską.
                  > > >
                  > > > Jak to było z tą szklanką?
                  > >
                  > >
                  > > Juz dobrze nie pamietam, ale napisalam cos o winie mszalnym pitym przez
                  > > Jankowskiego czy Rydzyka w szklankach za pieniadze z tacy czy cos takiego.
                  > > A o Indrisie musialam pominac.
                  >
                  > No przecież indrisy żyją tylko na Madagaskarze ---

Kiepska antysemitka ze mnie skoro nie zalapalam .A tyle razy ogladalam tego
                  linka ...
          • Gość: jarek-nudziasz Wystarczy wujsc po zmroku z domu IP: *.fastres.net 21.02.04, 23:11
            i odpowiedz juz masz.
    • Gość: CCCP A --- i przypominam IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10906222&a=10908578
      Coś jakoś brak odpowiedzi?
    • Gość: babariba nie rób jaj CCCP-rze. Moja stara kotka... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 16:39
      ...się lepiej znała na dżdżownicach, niz jarek na czymkolwiek. JAk mu zadać
      konkretne pytanie - ucieka i tyle
      pzdr, b
      • Gość: CCCP Re: nie rób jaj CCCP-rze. Moja stara kotka... IP: *.acn.pl 21.02.04, 16:43
        Gość portalu: babariba napisał(a):

> ...się lepiej znała na dżdżownicach, niz jarek na czymkolwiek. JAk mu zadać
        > konkretne pytanie - ucieka i tyle
        > pzdr, b

Chciałem go wypróbować na życiu morsów w Arktyce, ale wyobraź sobiwe, że te cholery morsy-samce mają zwyczaj zakładania haremów, po 5-6 bajaderek w każdym. Więc się przezornie wycofałem i po namyśle zdecydowałem się na dżdżownice.

A Jarek jak nie da rady -
        • Gość: babariba jarek spieprza zawsze, jak się go konkretnie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 19:43
          ...o coś zapytać.
          A moja kotka znała się na dżdżownicach, bo je żarła, jak po deszczu wyłaziły
          spod ziemi.
          Jarek nie zna się na niczym. Niestety, bo jego posty sa coraz nudniejsze.
          • Gość: jarek-nudziasz Lubricus jest bardzo pozyteczny.. IP: *.fastres.net 21.02.04, 23:08
            o Arabie nie wiem, moze, albo tez nie, zalezy gdzie sie siedzi.
      • Gość: jarek-nudziasz Czyzby odpowiedz Pulsa wam nie wystarczyla.. IP: *.fastres.net 21.02.04, 23:09
        widac ,ze jestescie bardzo twardzi w rozumowaniu.
    • Gość: CCCP Dla ułatwienia IP: *.acn.pl 21.02.04, 17:23
      www.scarboro.demon.co.uk/garden/index.htm
    • Gość: CCCP Re: Do Jarka --- wyzwanie --- challenge - up IP: *.acn.pl 21.02.04, 22:37
    • Gość: jarek-nudziasz Czy jeszcze jestes normalny, IP: *.fastres.net 21.02.04, 23:06
      czy juz waryjujesz?
      • Gość: CCCP Re: Czy jeszcze jestes normalny, IP: *.acn.pl 21.02.04, 23:11
        Gość portalu: jarek-nudziasz napisał(a):

> czy juz waryjujesz?

Pokaż Jarek, że coś w sobie masz, udowodnij że nie jesteś zwykły patałach.

Ja wciąż wierzę w twoją inteligencję i poczucie humoru. W końcu jesteś Ślązak, nie?
        • bam_buko Re: Czy jeszcze jestes normalny, 21.02.04, 23:24

> Gość portalu: jarek-nudziasz napisał(a):
          >
          > > czy juz waryjujesz?
          >
          > Pokaż Jarek, że coś w sobie masz, udowodnij że nie jesteś zwykły patałach.
          >
          > Ja wciąż wierzę w twoją inteligencję i poczucie humoru. W końcu jesteś
          Ślązak,
          > nie?

jarek.... ..nudny Slazak z Synaju... to wielce prawdopodobne
          • Gość: jarek-nudziasz W koncu o co ci chodzi, mnie obrazac. IP: *.fastres.net 21.02.04, 23:34
            Jak chcesz to mnie obrazaj, czego sie moge po tobie i bam.byko moge spodziewac.
            Jedyna rzecz , ktora doskonale znacie innych niewiernych obrazac.
            Albo tez nie masz wiecej twoich klamstw pod reka to popros tego Kondrada z Telia
            on ci na pewno z radoscia dostarczy.
            • Gość: CCCP Re: W koncu o co ci chodzi, mnie obrazac. IP: *.acn.pl 21.02.04, 23:39
              Słuchaj, Jarek, no nie powiesz mi, że nie potrafisz powiązać dżdżownic z Arabami i islamem.

PS. Czyżbyś na dokładkę nie potrafił mi wskazać, gdzie mogę znaleźć Torę zapisaną arabskim alfabetem (wskutek muzułmańskich prześladowań)?
            • bam_buko Re: W koncu o co ci chodzi, mnie obrazac. 21.02.04, 23:56
              Gość portalu: jarek-nudziasz napisał(a):

> Jak chcesz to mnie obrazaj, czego sie moge po tobie i bam.byko moge
              spodziewac.
              > Jedyna rzecz , ktora doskonale znacie innych niewiernych obrazac.
              > Albo tez nie masz wiecej twoich klamstw pod reka to popros tego Kondrada z
              Teli
              > a
              > on ci na pewno z radoscia dostarczy.

a w ktorym miejscu ja cie obrazilem?? to ze na pisalem ze jestes nudny? tak
              jestes !!!! w kolko na okraglo arab to,arab tamto ... zdecydowana wiekszosc
              wie ze arabstwo to dzicz , a twoje posty o niczym innym nie mowia ...tak
              jakbys chcial o slusznosci tego pogladu przekonac wylacznie sam siebie.
              • Gość: CCCP Re: W koncu o co ci chodzi, mnie obrazac. IP: *.acn.pl 21.02.04, 23:58
                bam_buko napisał:

... zdecydowana wiekszosc
                > wie ze arabstwo to dzicz , a twoje posty o niczym innym nie mowia ...tak
                > jakbys chcial o slusznosci tego pogladu przekonac wylacznie sam siebie.

Bądź tak łaskaw i wyłącz mnie z tego poglądu. Zdaje się, że łączy nas tylko opinia, że Jarek to koszmarny nudziarz. Co jest faktem.
    • Gość: jarek-nudziasz Dyskuuj sobie z tym z Kanady, macie IP: *.fastres.net 22.02.04, 09:30
      wspolne zainteresowania, wykonczyc Zydow.
      • boruch_goldstein Re: Dyskuuj sobie z tym z Kanady, macie 22.02.04, 09:34
        na szczescie takie zainteresowania doprowadza tylko do frustracji.

Kahane Chai!
      • Gość: CCCP Rozczarowujesz mnie, IP: *.acn.pl 22.02.04, 09:43
        myślałem, że masz pojemniejszą kiepełe.

Mnie, Szanowny J., twoje wyznanie akurat tyle obchodzi co nic. Mógłbyś być animistą, scjentologiem, anabaptystą czy bahaistą. To, co mnie dopala, to bynajmniej nie twoja żydowskość, ale bezinteresowne wpychanie do każdego możliwego wątku nienawiści wobec Arabów i islamu.

Sądziłem, że nabrałeś już w tym procederze takiej wprawy, że możesz wepchnąć Arabów i islam nie tylko do _każdego możliwego_, ale do _każdego_ wątku.

Przekonałem się, że jednak nie potrafisz.

Wygląda na to, że jesteś zwykłym patałachem. Niestety.

Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków !!!
        • die_fucken_arabs_die drop dead! 22.02.04, 09:44
          • Gość: CCCP Zdaje się, że IP: *.acn.pl 22.02.04, 09:46
            odezwał się wytworny ateista. ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka