Gość: CCCP IP: *.acn.pl 26.02.04, 00:28 Żydożerców Arabożerców Polakożerców Itd. Oraz wszystkich innych maniaków. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.ipt.aol.com 26.02.04, 00:31 Mars dla Marsjan!!!!!! Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 26.02.04, 00:41 Nudzisz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.ipt.aol.com 26.02.04, 00:42 Ty mnie tez. Mars dla Marsjan. Tomson dla Tomsonow. Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
jeled.katan [...] 26.02.04, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-nudziasz Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.fastres.net 13.03.04, 07:34 Tylko w Rosji juz go nie chca, moze sprobuje w Gazie, Mirmil przyleci swoim latajacym dywanem( bialego konia nie ma - ma skurego, ale nie moze tak jak w Polsce na nim latac) i da mu darmowy islamski przejazd - szczesliwego Take-off. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 13.03.04, 09:03 Gość portalu: jarek-nudziasz napisał(a): > Tylko w Rosji juz go nie chca, moze sprobuje w Gazie, Mirmil przyleci swoim > latajacym dywanem( bialego konia nie ma - ma skurego, ale nie moze tak jak w > Polsce na nim latac) i da mu darmowy islamski przejazd - szczesliwego Take-off. Łącznie z tobą, podlecu, łącznie z tobą. Na widok twoich postów zbiera mi się już tylko na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Znowu szambo wybiło? A mówią, że Szwecja to IP: *.crowley.pl 16.03.04, 20:45 budowlana perfekcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Jakby ktoś pytał, co miałem na myśli, IP: *.acn.pl 26.02.04, 08:18 to stwierdzam bez ogródek, że słowo <<gdzieś>> znaczy tu dokładnie tyle co <<w dupie>>. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jakby ktoś pytał, co miałem na myśli, IP: *.jazo.org.il 26.02.04, 09:51 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Jakby ktoś pytał, co miałem na myśli, IP: *.acn.pl 13.03.04, 02:30 Gość portalu: CCCP napisał(a): > to stwierdzam bez ogródek, że słowo <<gdzieś>> znaczy tu dokładnie > tyle co <<w dupie>>. > > C. > Dzisiaj potwierdzam z całą mocą: tak - mam ich wszystkich w dupie. Hasło dnia: Ziemia dla Ziemniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: POLA DLA POLAKÓW IP: *.acn.pl 26.02.04, 09:59 Ukłony dla Mistrza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: POLA DLA POLAKÓW IP: *.acn.pl 26.02.04, 10:29 gini napisała: > Bruksela dla Brukselek!!!! Zawsze doceniałem ! (Choć mówiąc prawdę wolę od brukselek szpinak bez czosnku na tranie z dorsza.) C. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 No, nie wiem! 26.02.04, 12:14 Trzeba sie najpierw Mańki o zgodę zapytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: No, nie wiem! - Nieporozumienie IP: *.acn.pl 26.02.04, 12:16 abstrakt2003 napisał: > Trzeba sie najpierw Mańki o zgodę zapytać! Nie o Mańkę tu idzie, tylko o mańkę!!!! mańka ż III, CMs. mańce; lm D. maniek daw. ?lewa ręka? dziś tylko fraz. pot.: Zażyć kogoś z mańki ?użyć wobec kogoś podstępu, oszukać, zwieść; wyprowadzić w pole? ?wł.? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 M - m Niby taka mała różnica :))))) 26.02.04, 12:42 Ale to zmienia cały sens! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka zony dla zondlakow albo zoldakow - jak lubicie :) IP: *.ifn-magdeburg.de 26.02.04, 21:15 wszystko jedno - udalo sie wreszcie zmyknac :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Mańka dla Maniaków!!! 26.02.04, 12:48 Zjezone Jeze w jarzynach dla Jerzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 26.02.04, 17:15 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Żydożerców > Arabożerców > Polakożerców > Itd. > > Oraz wszystkich innych maniaków. A także idiotów - niezależnie od miejsca zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 26.02.04, 21:10 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Żydożerców > > Arabożerców > > Polakożerców > > Itd. > > > > Oraz wszystkich innych maniaków. > > A także idiotów - niezależnie od miejsca zamieszkania. A - po namyśle - szczególnie mutantów, pochodzących ze skrzyżowania żerców z mendo-bęcwałami. C. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- 26.02.04, 21:14 To brzmi jakbyś rzucił swoją ostatnią kartę Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 16.03.04, 20:13 wtracalski napisał: > To brzmi jakbyś rzucił swoją ostatnią kartę > Wtr. Nie. Zostało ich jeszcze sporo. Na przykład kłamiący głupole. Których mam też w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 16.03.04, 20:13 wtracalski napisał: > To brzmi jakbyś rzucił swoją ostatnią kartę > Wtr. Nie. Zostało ich jeszcze sporo. Na przykład kłamiący głupole. Których mam też w głębokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil drogi seseserze IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.02.04, 21:13 czy twoja awersje do maniakow mozna uznac za rodzaj manii? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: drogi seseserze IP: *.acn.pl 26.02.04, 22:03 Gość portalu: mirmil napisał(a): > czy twoja awersje do maniakow mozna uznac za rodzaj manii? ;))) Zabiłeś mi klina. Sam nie wiem, czy ta awersja to odruch Pawłowa, czy zdrowa reakcja na odmieńców? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: drogi seseserze 26.02.04, 22:20 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: mirmil napisał(a): > > > czy twoja awersje do maniakow mozna uznac za rodzaj manii? ;))) > > Zabiłeś mi klina. > > Sam nie wiem, czy ta awersja to odruch Pawłowa, czy zdrowa reakcja na odmieńców > ? Czy chcesz, żebym ci wyjaśnił? Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: drogi seseserze IP: *.acn.pl 26.02.04, 22:26 wtracalski napisał: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: mirmil napisał(a): > > > > > czy twoja awersje do maniakow mozna uznac za rodzaj manii? ;))) > > > > Zabiłeś mi klina. > > > > Sam nie wiem, czy ta awersja to odruch Pawłowa, czy zdrowa reakcja na > odmieńców > > ? > > Czy chcesz, żebym ci wyjaśnił? > Wtr. No - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 16.03.04, 20:39 Ja tu z reka na sercu zapewmniam wszystkich obecnych i nieobecnych ze ja nie mam z tym nic wspolnego ,... Ja tego goscia nie znam i nigdy nie znalem , ja go pierwszy raz na oczy widze ! uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 16.03.04, 21:17 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Ja tu z reka na sercu zapewmniam wszystkich obecnych i nieobecnych ze ja nie > mam z tym nic wspolnego ,... > > Ja tego goscia nie znam i nigdy nie znalem , ja go pierwszy raz na oczy widze ! > Ja też go nie znam. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Mam gdzieś wszystkich żerców --- IP: *.acn.pl 21.03.04, 21:06 Potwierdzam ponownie, żerców, kretynów i wszystkich młotków Ziemia dla Ziemniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. [...] IP: *.ipt.aol.com 16.03.04, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Wolowe efekty IP: *.acn.pl 16.03.04, 21:25 To ty pierdoło saska jeszcze żyjesz? Myślałem, że cie juz jakieś litościwe stworzenie wciągło do Okefenoke (czy jak tam) i zeżarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.ipt.aol.com 16.03.04, 21:37 > I ja rowniez sie za Toba stesknilem! > Okeefenokee jest nieco na polnoc ode mnie, ale dzisiaj pod oknem przeplywal jeden z aligatorow i sie pytal o Ciebie. Nie wiem tylko dlaczego sie oblizywal przy tym... > Aligatory to tez...zercy! Odpowiedz Link Zgłoś