Dodaj do ulubionych

Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza generaln...

IP: 5.5D* / 213.40.3.* 26.02.04, 10:31
Impossible. We just don't behave like that.
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Chyba: Annana Kofana...? IP: *.abbott.com 26.02.04, 10:36
      • Gość: eugienek Re: Chyba: Annana Kofana...? IP: 5.5D* / 213.40.3.* 26.02.04, 11:27
        1.Why are you insulting this distingushed gentleman?

2.We would never tap a phone. It is just not civilised.
        • Gość: wstyd Polsko SCIERWO BLAIR, SCIERWO BU$H IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:30
          • Gość: ja znowu BLAIR + BU$H + SLD = SCIERWO IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:36
            • Gość: . czy szpicle z Anglii w Polsce ? IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:53
              Zastanawiam sie czy szpicle z Anglii lub USA podsluchiwaly naszych politykow
              oraz opozycje ?
              Kto ich tam wie, nikt Angolom i Bu$hewikom teraz nie wierzy.
            • Gość: raz Re:BLAIR ,BU$H ,SLD = SCIERWO do trzeciej potegi IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 17:34
              • Gość: dzieki za poparcie BLAIR ,BU$H ,SLD = SCIERWO do trzeciej potegi IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 19:22
                az milo czytac jak te buractwo na forum piszczy i sili sie na dowcipy jak ich
                idol Blair dostaje po gnatach i jest wykpiwany
      • Gość: charcmiszcz Re: Chyba: Annana Kofana...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 12:27
        Nie, nie, raczej Toffiego Anala ;-)
        • Gość: .. Re: Chyba: Annana Kofana...? IP: 208.247.54.* 26.02.04, 15:28
          ...ummmmmmmmm, Toooooffffffffffiiiiiiieeeeeeeee, grrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
        • Gość: SZPICLE Z ANGLII Anglia i USA zagrozenie dla Swiata IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:35
          Anglia i USA zagrozenie dla Swiata, szpiclujo wszedzie i zawsze. Jak
          faszystowska Abwehra.
          Co za wstyd ze polscy komunisci przyjaznio sie z nimi i uczestniczo w tej
          haniebnej okupacji Iraku.
          Co za scierwojady !
        • Gość: ja "charcmiszcz" to pedzio i komuch, spi@rdalaj IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 19:20
          tylko takie buractwo post-komunistyczne jak ty podziwia szpicli
          spi@rdalaj
      • Gość: BANG Re: hehe... czy sadzisz iz jestes dowcipny? IP: 129.81.192.* 26.02.04, 16:55
      • Gość: Szwejk! Kiedy Short popełni samobójstwo? IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.04, 21:54
        A Katherine Gun zginie w wypadku samochodowym?
      • Gość: waldek Re: Chyba: Annana Kofana...? IP: *.52.171.66.subscriber.vzavenue.net 27.02.04, 02:10
        Czego sie tak przeJmujecie tym Annanem Kawowym!? Ten facet, bedac urzednikiem
        ONZ w Ruandzie spokojnie siedzial tam, gdy Chutsi wyrzneli 800 tysiecy Tutsi. I
        gdy temu " politycznemu O" dali Nobla w tym kraju byly demonstracje
        protestu przeciwko temu nobliscie. Czemu trzeba bylo podsluchiwac takie ....
        A gdzie byla ta Pani minister-madrala z Anglii zanim ja nie wyrzucono z Rzadu?
        Szkoda ze w historii tej ONZ bylo tylko trzech przyzwoitych Sekretarzy
        Generalnych : Trygve Lie z Norwegii, Dag Hammarskjold ze Szwecji i U Tant z
        Burmy . To za malo za prawie 60 lat istnenia ONZ A dziwnie ze Polakow tak
        zahaczyla ta sprawa. Zupelnie nie mamy innych klopotow...
    • Gość: kowalski WSTYD, ZE W TYM UCZESTNICZYMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 11:50
      czemu w polsce nie ma zadnej debaty na temat legalnosci wojny i naszego w niej
      uczestnictwa? gw jako glowna gardlowala za wojna. nie jest wam wstyd, panie i
      panowie, ze popeiraliscie nielgalna wojne i wszystkie matactwa w stylu
      podlsluchow, mnaipulowania raportami i uprawiania falszywej propagandy. wam jest
      chyba jednak wszystko jedno!
      • Gość: kik Re: WSTYD, ZE W TYM UCZESTNICZYMY IP: *.acn.pl 26.02.04, 12:04
        A tobie nadal sie wydaje, że istnieje tylko czarne i białe?
        • Gość: tg Re: WSTYD, ZE W TYM UCZESTNICZYMY IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 12:37
          To "eugeniek":
          Don't be simple-minded.
      • Gość: troglodyta To idz sie powiesic naiwny pedale! IP: 195.94.211.* 26.02.04, 14:07
      • Gość: Kierowca zaraz tam wstyd... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 14:14
        paru naszych wiejskich chłopaków przejedzie się po świecie,
        może w końcu jakaś polska firma wygra kontrakt w Iraku,
        a co za różnica czy tamtejszych tubylców
        morduje ich własny dyktator czy amerykańscy żołnierze,
        szkoda tylko,że ropa nie potaniała...
      • Gość: Tomek- Paryz A mi nie wstyt IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.02.04, 14:19
        Nawet jesli tej broni tam nie bylo to i tak nalezy obalac krwawych dyktatorow.
        Zauwazcie ze spoleczenstwo irackie w przewazajacej mierze cieszy sie z pozbycia
        sie dyktatora. Czas pokaze ze gospodarczo i politycznie na tym zyskaja. Inna
        rzecza jest to ze USA ma swoje interesy ktore my wspieramy za darmo. Wlasnie
        pisali w Le Figaro jak to sie pieknie przejecalismy na amerykanskich
        przyjaciolach i okazalo sie dzis ze nie mamy przyjaciol ani za Atlantykiem ani
        w Europie. pozdrawiam.
        • Gość: User Re: A mi nie wstyt IP: 213.17.161.* 26.02.04, 15:42
          W Paryzu to juz na pewno nie. Znane sa dokonania naszych przyjaciol jeszcze z
          roku 1939 - niemiaszki na spolke z zabojadami i czerwonymi stonkami tylko
          pazury ostrzyli na Polske. Pzdr z Warszawy.
          • Gość: Ja HAAAAAAAAAANBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:41
            ONZ powinno zrobic dochodzenie i Angole przed Trybunal Miedzynarodowy !
          • Gość: przedlunchem Re: A mi nie wstyt IP: 169.207.178.* 26.02.04, 16:58
            Juz nie mozna czytac tego belkotu
            o pretensjach o 39 rok ...
            Zapomniales o Angolach- to na nich glownie liczylismy
            Brak argumentow ?
        • Gość: User Re: A mi nie wstyt IP: 213.17.161.* 26.02.04, 15:46
          Tomek. Apropos - wstyd jest wyrazem pisanym z "d" na końcu.
          ;-) Trochę chyba WSTYD. Jeszce raz Pzdr W-Wa.
        • Gość: TO JA Re: A mi nie wstyt IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 26.02.04, 16:38
          TOMUŚ- ATOMUŚ, NIE UPRAWIAJ CHOCIAŻ TY PROPAGANDY. TO SPOŁECZEŃSTWO, TAK SIĘ
          BARDZO CIESZY, ŻE YANKI I ICH SOJUSZNICY NIE ZAPROWADZILI DOTYCHCZAS PORZĄDKU,
          A DODATKOWO TOMUŚ, TO PRAWIE NIE MA DNIA, ŻEBY NIE GINĘLI LUDZIE. OJ ZYSKAJĄ
          TOMUŚ, JAK CAŁĄ ROPĘ Z RABATEM SPRZEDADZĄ.
          CZUWAJ !!!!
        • Gość: USA-Anglia_SLD=SYF HAAAANBA !!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:39
      • Gość: TO JA Re: WSTYD, ZE W TYM UCZESTNICZYMY IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 26.02.04, 16:14
        PAMIĘTAJ PRZYJACIELU, ŻE JAK KALI UKRAŚĆ TO BARDZO DOBRZIE, ALE JAK KALIEMU
        UKRAŚĆ, TO WIELKI AJ WAJ.
    • Gość: USA Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 13:16
      wYWALIC KOUCHÓW Z WSZYSTKICH ORGANIZACJI MIDZY NARODOWYCH , A PRZY OKAZJI
      WPROWADZIĆ EMBARGO WTEDY SPOŁECZEŃSTWA TYCH BANDYCKICH PAŃST ZOBACZY W KTÓRYM
      MIEJSCU SIĘ ZNAJDUJE, NIE WYŁĄCZAJĄC POLSKI, TYLKO WOLŃOŚĆ GOSPODARCZA ROZJAŚNI
      UMYSŁY DZISIEJSZYCH PSEUDO DEMOKRACJI.
    • Gość: bender eugienek, eugienek....ty luju IP: *.chem.uw.edu.pl 26.02.04, 13:19
      Ja tez znam angielski!!!!!!!!

Jak ktos chce sie jeszcze pochwalic to niech sie wpisze,
      eugienkowi bedzie razniej :)
      • Gość: fcuking_fcuker Re: eugienek, eugienek....ty luju IP: 208.247.54.* 26.02.04, 15:31

D'oh !!!!!!!!

Yo habla Engles leetle vato!!!!!!!
      • Gość: eugienek Re: eugienek, eugienek....ty luju IP: 5.5D* / 213.40.3.* 26.02.04, 22:32
        Gość portalu: bender napisał(a):

> Ja tez znam angielski!!!!!!!!
        >
        > Jak ktos chce sie jeszcze pochwalic to niech sie wpisze,
        > eugienkowi bedzie razniej :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

My Dear Bender,

Thankyou so much for your kind words. And for your well founded trust. The
        whole thing is getting awfuly interesting.

How can anybody believe that we would listen to recordings from any telephone
        tapping (so uncivilised!), let alone to those of an important and distinguished
        figure on the international scene. A senior world statesman in his own right,
        whose sagacity and measured reactions bear the hallmark of a truly great man.
        No, we would never listen in to his confidential conversations. Impossible.
        You must understand that we are to be trusted always and on any issue,
        unreservedly.

Look after youself.

eugienek
    • Gość: Magda Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: 213.78.64.* 26.02.04, 13:35
      Claire Short nie wyjasniła, jaki był cel działań wywiadu?!?!?!?

Nie musiała wyjaśniać, bo to oczywiste
      • Gość: TO JA Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 26.02.04, 16:51
        PSIAKREW! JAKOŚ TAK O NASZYCH NIE MÓWIĄ. ŁOJ, CZUJĘ SIĘ ZAWIEDZIONY. AMERYKANIE
        DAJCIE NAM JAKĄŚ SZANSĘ, BO WIDZIECIE TE ANGOLE NIE POTRAFĄ TRZYMAĆ BUZI NA
        KŁÓDKĘ, NIE TO CO MY. WIERZCIE ALBO I NIE WIERZCIE.
    • plesser Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera 26.02.04, 15:14
      Przepraszam, ale czy, przynajmniej w trakcie przesilen miedzynarodowych,
      jakikolwiek szanujacy sie wywiad swiata NIE inwigiluje sekretarza generalnego
      ONZ i akredytowanych przy ONZ dyplomatow z krajow zasiadajacych w Radzie
      Bezpieczenstwa ? Przeciez ci ludzie maja to wpisane w charakter pracy.
    • Gość: Bogu dzieka dobrze Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 26.02.04, 16:20
      ... zrobili.

Co to znaczy szpiegowali. Zabezpieczali go zapewniajac oslone kontrwywiadowcza,
      zeby nie byl szpiegowany przez roznych milusinskich np. z Moskwy, Hawany czy
      Phenianu badz nawet niektore panstwa europejskie, ktorym zalezalo na sukcesie
      akcji w stylu dawnego CND (Campaign for Nuclear Disarmament) czy innej jaczejki
      pacyfistycznej, finansowanej przez jakichs dziwnych wujkow nie wiadomo skad
      majacych pieniadze, bo slad w spolkach i bankach zawsze sie urywa na wynajetym
      notariuszu.
      • Gość: ajwaj Re: a ten co tu , zabezpiecza rabunek w palestynie IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 17:40
    • Gość: unclefucker glupia szmata, chyba nie slyszala o lojalnosci i IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 26.02.04, 16:23
      tajemnicy sluzbowej - znalazla sie humanistka, pewnie liczy na ciepla posadke
      przy onz
      • Gość: Ja QURVA ANGLIA I H@J BU$H IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 16:31
        • Gość: rydzyk a kogo kochasz bardziej : mamę,czy tatę? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 16:53
    • Gość: Kuba Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 16:41
      I znów humanistka dała ciała, wywiad tej zniewagi nie popuści.Zapewnie wydarzy
      się jakaś kraksa.
      • Gość: Mamlas a po co szpiegować tego nieudacznika????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 16:48
        po cholere szpiegować takiego nieudacznika jak Annan?? Przecież ten dupek nic
        nie może!!!! conajwyżej trochę sobie "poapelować" na wiwat. Nie rozumię,to tak
        jakby szpiegowali Papieża,który ma podobnie zerowy wpływ na prawdziwą politykę
        miedzynarodową jak Annan. Bez sensu,jak już to trzeba było śledzić Annana z
        ukrytą kamerą a potem to puścić w TV to by sie ludzie mogli pośmiać,jaką
        znikomą władzę i wpływy na świat ma Sekretarz Generalny szacownej ONZ :-)))
        ROZWIĄZAĆ ONZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: H Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: 63.121.99.* 26.02.04, 17:03
      Chcieli zdyskredytowac Annana i ONZ i to zrobili.
      No ale teraz okazuje sie ze Annan i ONZ jest bardzo potrzebny.
    • Gość: Izabella Czyżby M16 szpiegował "dupną kawę"? IP: 67.72.98.* 26.02.04, 17:09
      W imieniu kobiet wstyd mi za krótką klarę, ale na wyspach ta cipa jest już
      spalona! Nikt już jej nie weźmie ani do łóżka dla miłości, ani do partii za
      zajebiste nielojalności. Komu ona wystawiła złe świadectwo ? Samej sobie ! Jak
      ją tak prawda męczyła to mogła iść się wyspowiadać do pastora to ulżyłaby sobie
      tak jak sadam na złotym sraczu (jeszcze rok temu!) no i wszystkim ślepym co
      mają klapki na oczach też jak najbardziej. Każdy kto myśli że w całej sprawie
      chodziło o broń sadama to jest w błędzie od samego początku. Prawda zaś była
      zupełnie inna, czego zwykły śmiertelnik niestety nie widzał i nie wiedział.
      Następca lenina, hitlera i stalina przy pomocy ropy chciał wprowadzić chaos
      gospodarczy i ogólny kryzys w cywilizowanym świecie oraz zamieszanie totalne
      w "trzecim świecie" co mu się jednak nie udało dzięki ludziom , ktorzy myślą
      więcej niż cała przeciętna reszta mieszkańców naszej planetki. Polacy, czy tak
      szybko zapomnieliście czasy jak benzynę kupowaliście na kartki ? Jeżeli tak to
      zaapelujcie do TV1 lub 2-ki , żeby wam to przypomnieli!!!!! A do tego może
      jeszcze pokazaliby kilometrowe kolejki przed sklepami za mięchem czy chociażby
      papierem toaletowym. Wiecie , że arabowie oraz popielaci (czytaj hindusi) nie
      używają papieru toaletowego? A więc do ich "zwyczajów" było już tak blisko,
      nieprawdaż ? Lewa rączka do wycierania dupy , prawa do jedzenia i witania , a
      mańkuci odwrotnie!! Jaki z tego wniosek ? Zanim podasz rękę popielatemu lub
      arabowi wejdż najpierw do jego sracza i sprawdź czy wisi tam napoczęta rolka.
      Ja nie mam uprzedzeń do arabów ani do popielatych , ale moją dewizą jest :
      jak najdalej od tych nieczystych i zajebistych ras (czarni są w porządku i cool)
      • Gość: a psik Re: Czyżby M16 szpiegował "dupną kawę"? IP: *.zrpa.com / *.zrpa.com 26.02.04, 17:23
        lepiej "dupna kawa" niz glupia dupa z Polski....
        • Gość: raz Re: Czyżby M16 szpiegował "dupną kawę"? IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 26.02.04, 17:48
          i chyba brudna
          arystokracja z pipidowy sie znalazla
      • Gość: Issy czemu udajesz kobiete? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 17:26
        nie wierze, ze jestes kobieta - twoj styl jest niegodny, a twoja milosc dla
        benzyny kosztem krwi innych ludzi jest zbyt meska. tez twoje chronienie swojej
        dupy w ostatnich zdan ("nie ma pretensyj do arabow ale..." to typowe odwolanie
        rasistow). Tym bardziej, ze mowisz ze zyjesz w angli.
        • Gość: wredny Re: aroganctwo Anglikow IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 17:54
          Anglicy jeszcze raz pokazali swoja arogancje i pogarde dla reszty swiata,myslac
          tylko o swoich interesach,ciekawe co bedzie mial do powiedzenia nijaki Blair.
          • Gość: ja BLAIR JAK ZWYKLE KLAMIE IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 19:17
      • Gość: BANG Re: Rasista nazwany "Izabella"... IP: 129.81.192.* 26.02.04, 18:26
        "Izabella" to typowy, wrecz ksiazkowy przyklad
        ksenofobii i rasizmu!

Poza tym:
        (1) Mylisz i mieszasz ze soba pewne zwyczaje
        Arabow oraz Hindusow. Arabowie nie jedza
        w ten sam sposob co Hindusi!
        (2) Saddam niezbyt wiele mogl osiagnac przy pomocy
        swojej ropy - bo w ostatnich latach nie sprzedawal
        jej na tyle by wywolac "chaos gospodarczy i ogolny kryzys
        w "cywilizowanym" swiecie"!
        A co powiesz na temat mrocznego, sredniowiecznego wrecz
        rezimu w Arabii Saudyjskiej (skazujacego wciaz ludzi, np.
        na ukrzyzowanie...)? Tym wolno wysylac dzieci do szkol
        w Anglii, miec posiadlosci na Florydzie, czy prowadzic
        interesy z rodzina Bush'ow... Co powoduje, iz jeden rezim
        jest "dobry", a inny rezim "zly" dla USA i Wlk. Brytanii.
        Pomijam swiadomie role Izraela pociagajacego za liczne
        sznurki...
        (3) Dlaczego wedlug ciebie "czarni sa w porzadku i cool"?
        Moze powinienes sie przeprowadzic do Detroit, Atlanty,
        Memphis, czy Nowego Orleanu? Moze wtedy nie napisalbys
        w sposob tak optymistyczny??
        A sumie to dzielenie na tych co sa 'w porzadku'
        i tych co 'nie sa w porzadku' wedlug koloru skory
        to jeszcze jeden objaw ciezkiej choroby zwanej
        rasizmem...
      • Gość: Stach Ruda Re: Czyżby M16 szpiegował "dupną kawę"? IP: *.goja.org 26.02.04, 18:58
        To jest piękne co napisałeś!
        A wszelkiej maści popaprańcy gryzą ze złosci swoje obsrane pazury.
        Lewiczki!, do ataku!!!

Komunizm = Faszyzm = Lepperyzm
      • Gość: admirer Iza you have got IP: 57.67.12.* 27.02.04, 10:19
        balls!!!!!

x
    • Gość: Semper Fi Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.alico01.fl.comcast.net 26.02.04, 19:39
      Blair mial niefarta, ze se taka glupia cipe wzial do rzadu...
      mam nadzieje ze ja chlopaki ze sluzb specjalnych smiertelnie nastrasza, aby
      wiecej dowcipow, ta glupia cipa nie robila...
      poza tym, wszyscy szpieguja wszystkich, a tylko niektorzy daja sie zlapac...
      a kto mysli inaczej, niech sie z oszolomem Tomsonem na piwo umowi (o ile Tomson
      jest spozywajacy, bo prawdziwy czekista pic nie powinien)... beda mieli o czym
      pogadac... :-)))
      • indris Niesłusznie nazywano Blaira "pudlem" 26.02.04, 19:54
        Pudle są mądre! Blair okazał się idiotą. Szpiegowanie nie jest sztuką dla
        sztuki. Co niby można było wyszpiegować u Kofi Annana tak waznego, żeby
        ryzykować międzynarodowy skandal i kompromitację ?
        • Gość: maruda Re: Niesłusznie nazywano Blaira "pudlem" IP: *.gdynia.mm.pl 26.02.04, 20:14
          indris napisał:

> Pudle są mądre! Blair okazał się idiotą. Szpiegowanie nie jest sztuką dla
          > sztuki. Co niby można było wyszpiegować u Kofi Annana tak waznego, żeby
          > ryzykować międzynarodowy skandal i kompromitację ?

Moża było wyszpiegować informacje niezbędne do zapobieżenia przejęciu sprawy
          irackiej przez ONZ. Gdyby ONZ przęjęło sprawy irackie, to niemożliwa stałaby się
          wojna iracka prowadzona przez kilka państw. Piszą o tym inne serwisy.
          Udowodnienie takiej możliwości ostatecznie dezawuuje twierdzenia Busha o
          konieczności niesienia demokracji, szukaniu BMR i al-Kaidy w Iraku.

• rzewuski1 Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera 26.02.04, 20:40
      zawsze wiedziałem ze brytyjczycy to nadete zarozumiałe szwinie
      anglicy i ich cholerny jezyk dziła mi na nerwy
      dużo bym podał przykładów wyższosci naszej kultury od tych barbarzynskich
      anglików
      ale po co
      fakt ten jest powszechnie znany
      a szpegowac sekreterza onz tak nic nie znaczaca postac na swiecie
      to tylko komletni ignoranci i kretyni mogli wymyslic
      ale tak naprawde to nigdy nie podejrzewałem anglików o inteligencje
    • Gość: darekw Wspolczucie dla agentow, setki metrow tasmy wypeln IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.02.04, 21:05
      ionej ogolnikami i komunalami. Ciezka jest robota w MI6.
    • Gość: Lew Prawda o Iraku? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.04, 22:36
      psz.pl/content/view/194/2/
    • Gość: Franio poufne IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.02.04, 22:58
      psz.pl/content/view/194/2/
      • Gość: ja BLAIR=CALKOWICIE ZAKLAMANY ANGOL IP: *.ght.iadfw.net 26.02.04, 23:53
    • Gość: Adi Zaraz afera ! IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 00:21
      Wszyscy posłychują wszystkich ale dawniej pracownicy wywiadów trzymali mordę w
      kubeł a dziś rozmawiają z dziennikarzami bulwarowej prasy.
      Czy Polska nie podsłuchiwała urzędników w Brukseli podczas negocjacji ? Jeśli
      nie - to bardzo źle. Przyjaźni szpiedzy istnieją zawsze i podsłuchują.
      Chyba Kofi nie ma się czego wstydzić ?
      Akurat informację z podsłuchu radiowego są ogólnie stosowane i nie ma co robić
      z tego afery. No chyba, że agenci zamontowali podsłuchy w biurach ONZ ale przy
      dzisiejszej technice to niepotrzebne.
      • Gość: banc Re: Zaraz afera ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:16
        To, ze wszyscy podsluchuja wszystkich to jest dla mnie jasne. Gorzej z tym, ze
        USA i GB uznaly w batali irackiej ONZ za swojego wroga. Za wszelka cene staraly
        sie storpedowac dzialania ONZ na rzecz rozwiazania konfliktu, nie chcialy
        rowniez aby ONZ sprawowalo kontrole nad ta "interwencja".
    • Gość: dyzein Re: Brytyjski wywiad szpiegował sekretarza genera IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 27.02.04, 02:03
      Clare Short jest nieodpowiedzialna - przekonuje Tony Blair

Prosze jak pieknie potrafi czlowiek odpierac zazuty, Tony Blair przechodzi
      samego siebie stosujac metody zydo-medialne.
      Nastaly ciekawe czasy, jesli ktos jest niewygodny, a brak jest jakichkolwiek
      argumentow do obalenia jego slow czy pogladow, stosowane sa takie wlasnie
      metody ;
      niepoczytalny
      chory
      nieodpowiedzialny
      zacofany
      psychol
      idiot
      antysemita
      ciemnogrod
      itp.
      • Gość: KROK KOCHANE GLUPTASY IP: *.sympatico.ca 27.02.04, 06:46
        ...powiem Wam cos w wielkim sekrecie..wywiady sa po to aby podsluchiwac
        spiewajace slowiki...lub beczace osly...
        z powazaniem
        KROK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka