Dodaj do ulubionych

Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila

• Gość: Tedi Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.crowley.pl 04.03.04, 08:36
      Co to za studenci debile skąd oni są z uniwersytetu w piżdziewie , 15 debili
      nikt im nie potrafił mordy obić pod tym konsulatem.
      Co mu pokazali wizytówke Koreii przecież 40 lat temu tez pokazywaliśmy zgniłemu
      zachodowi wspaniałą socjialistyczną Polskę , czy ten młody student mam mózg czy
      sie uderzył za mocno w głowę.;
      Ludzie jak mi wstyd za tych kretynów !!!!!!!!!
      • Gość: niedowiarek Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:53
        I bardzo dobrze że nic nie wiedzą o życiu na zachodzie!
        Bandytyzm,trroryzm,wojny,bieda,ciągła indoktrynacja,mordercza pogoń za
        pieniądzem korupcja,harówka bez wytchnienia!wystarczy,doprawdy nie ma czego
        zazdroscic.Wększość tu piszących to smarkacze u mamusi na garnuszku.Jak dorosną
        zmierzą się z życiem świetlana rzeczywistość wdepcze niektórych w ziemię to im
        miny zrzedną.
        • Gość: tedi Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 04.03.04, 09:36
          Nie jestem na niczyim garnuszku. Mam 48 lat. Ale jest przykro ze mamy takich
          studentów, którzy wierzą w malowane.. Na tym "zgniłym" zachodzie nikt Was nie
          zmusza do pracy, nikt cie nie aresztuje bezpodstawnie. Jestem na tym "zgniłym
          zachodzie" i nie narzekam.. Tragedią jest to, że są w naszej Polsce,tacy którzy
          nie myślą o milionach ludzi zniewolonych w tamtym przekletym kraju., a
          zachłystują sie wolnością, której pokaz im zorganizowano...
    • Gość: czytelnik DZIENNIKARZE GW IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 04.03.04, 08:39
      a moze zainteresowalibyscie sie tym bardziej? widze swietny material na artykul
      w duzym formacie!
      • Gość: terra nostra Re: DZIENNIKARZE GW a może BEZROBOCIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:59
        w Polsce... i nędzą naszych obywateli... głodem i bezdomnością.... KOREA za
        górami..a tu ROZPACZ..w tym waszym RAJU!!
      • Gość: kim Nie ma obozów a co to jest?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 19:44
        a495.v12430.c1243.g.vm.akamaistream.net/7/495/1243/127224001710000000/ak-msnbc.msnbc.com/video/100/n_korean_camp_040227.asf

(Sory za taki długi link)
        Jak nie ma obozów to niby co to jest??
    • Gość: stop Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.netshare.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 08:56
      cytat z artykułu: " cała ta dziwna organizacja finansowana przez Phenian"
      Czyżby płatna "miłośc"?......
    • Gość: 123 Barany IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 04.03.04, 09:15
      Glupota niektorych Polakow nie zna granic. Sami widzieli jak to wyglada w wersji
      mozliwie najbardziej uczesanej i dalej tacy durni. Nic sie nie nauczyli.

Niech oni jada w cholere do tej swojej Korei, przynajmniej nam sie tu srednie IQ
      podniesise. Co za beznadzieja, wierzyc sie nie chce. Jak ma byc dobrze w tym
      kraju jak tak przerazajaco glupi sa niektorzy jego obywatele.
    • Gość: maria Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 04.03.04, 09:16
      Ze zdumieniem można obserwować cwaniactwo studentów politologii, pseudo-
      dziennikarzy itp żałosnych studiów, wiedzą po co studiują a wolny czas mile
      spędza na wycieczkach krajoznawczych, obojętnie gdzie, byle za darmo.
    • Gość: tedi Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 04.03.04, 09:23
      U nas w Polsce też swego czasu pokazywano wszystko co mieli najlepszego. Krowy
      wypożyczone do PGR od rolników i inne podobne spektakle. Czlonkowie tego
      stoważyszenia powinni być (dobrowolnie ) przebadani przez odpowiednich lekarzy.
      Wg mnie są to młodzi ludzie z poważnymi problebami osobowości. Ludzie którzy
      chcą się wykazać na zasadzie kontrastu. Mlodzież zagubiona z dużymi
      komplekasami, które przysłaniają im rzeczywistość, Jest to przykre....
      • Gość: Hwasong-dull Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 09:38
        A w czym Wam za przeproszeniem przeszkadzają takie a nie inne zainteresowania ??
        Studiowanie kwestii związanych z kulturą KRL-D wiąże się nie tylko z
        prowadzeniem stron internetowych ale przede wszystkim z intensywną nauką w
        wybranym kierunku studiów , prowadzeniem zdrowego trybu życia [ odrzucenie
        wszelkich używek , odpowiednie odżywianie , uprawianie sztuk walki i innych
        sportów , nauka posługiwania się bronią palną oraz białą , studiowanie języka
        koreańskiego itp. ].

A może lepiej jest polecieć prosto z wykładów na piwo do zadymionego pub'u ,
        wrócić do domu , zjeść niezdrową kolację i spędzić wieczór na wypalaniu oczu
        przed monitorem opluwając ludzi o odmiennych poglądach.

Pierdzcie w stołek i narzekajcie dalej.
        • Gość: varia Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 11:24
          Alez ok, w porzadku. Fajnie ,ze sztuki walki, jezyki etc. Ale odddrobinka krytycyzmu by sie przydala. Analiza rzeczywistosci tez jest cenna umiejetnościąnie uwazasz? W komsomole tez mlodzież miala duuuzo ciekawych i rozwijajacych zajec...
          I jeszcze jedno. Ja bym chyba rozróżnila poznawanie kultury koreańskiej od biernego przyswajania sloganow propagandy Kima
    • Gość: Anna a moich jak wyzwolili w 1945 to OBOZU KONCETRACYJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:39
      z obozu koncentracyjnego udało im się wyczołgać z życiem...
    • Gość: TEKLA [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:44
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pmkdi Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.gwarbit.pl 04.03.04, 10:17
      uwaga wariaci, zrobcie nam na zlosc i wyjedzcie do kima, on takich
      potrzebuje ;nie mowcie nikomu.
    • Gość: Swir Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: 65.217.59.* 04.03.04, 11:32
      Malo to mamy swirow w Kraju? Czy Kilkunastu wiecej stanowi jakis problem?
    • mr_watchman Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila 04.03.04, 11:51
      Na stronie KFA można przeczytać (dział "Zjednoczenie"/"Zobacz mur..."), że mur
      dzielący obie Koree został wybudowany w taki sposób, iż ludzie odwiedzający
      Panmunjom i inne odcinki koreańskiej granicy nie mogą go zobaczyć, ponieważ od
      strony południowej jest on porośnięty trawą. Mur jest widoczny tylko od strony
      KRL-D. Na stronie jest także rysunek przekroju poprzecznego muru - 5-8m
      wysokości od strony KRL-D i łagodny stok (10-19m) od strony południowej.
      To rewelacyjna wiadomość dla biednych Koreańczyków z południa ciemiężonych
      jarzmem amerykańskiego imperializmu. Aby uciec z Korei Płd., wystarczy wejść po
      stoku na mur i zeskoczyć z drugiej, północnej strony. Oczywiście, zeskok z 5-8m
      może skończyć się tragicznie, dlatego o swoich zamiarach należy uprzedzić masy
      pracujące Korei Płn., które na pewno przygotują odpowiednie zabezpieczenie. Aż
      dziw bierze, że z tej niepowtarzalnej szansy nie korzystają obywatele
      południowokoreańscy. Zapewne są otumanieni burżuazyjną propagandą. A pomyśleć,
      że raj jest tak blisko...
      www.korea-dpr.com/users/poland/index2.htm
      • Gość: Hwasong-dull Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 22:05
        Prawie codziennie wielu prawdziwych Południowców podejmuje próby ucieczki na
        Północ ginąc od kul amerykańskich karabinów.
        Od strony Południowej "Przepuszczani" są tylko tajni agenci , konfidenci ,
        sabotazyści i szpiedzy przybywający do Korei Pn jako domniemani uciekinierzy.
        KRL-D z wielkim zadowoleniem wita wszystkich nowoprzybyłych ryżem , miodem ,
        mlekiem i soją , jednak ze względu na wszędobylskie szpiegostwo zachowuje się
        nieustajnie czujność.

Warto zaznaczyć , że jeszcze nigdy w historii Muru nie padły strzały ze strony
        KRL-D.
        • Gość: Adomas Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: 213.134.132.* 05.04.04, 17:01
          Przed czym uciekają ci Południowcy?
          No i ważne pytanie: dlaczego nie można przejść swobodnie w drugą stronę, z
          Północy na Południe? Odpowiedz!
          Jeżeli na południu jest źle, niech każdy przejdzie i się sam przekona, przecież
          bedzie mógł wrócić w każdej chwili, prawda?
          I skąd ten miód i ryż?
    • Gość: Lysy Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: 207.181.167.* 04.03.04, 22:47
      jak to mowia:
      Glupich nie sieja
    • Gość: veto Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:30
      Ja również byłam w Korei Płn w ramach delegacji, która miała miejsce w
      październiku. W ramach sprostowania: nie należę do Koła, nie wróciłam stamtąd
      zachwycona - raczej pełna głębokich przemyśleń. Zaduma i pokora wobec tego, co
      dzieje się na świecie bez jakiejkolwiek kontroli to bardziej trafne określenia
      niż "entuzjazm" i "zachwyt". Szanuję Darka, ale nie może się wypowiadać w
      imieniu nas wszystkich (było nas tylko 3 osoby).
      • Gość: Yongbyon veto PODSZYWA SIĘ I KŁAMIE !!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 00:05
        Dzwoniłem do Dariusza i potwierdził , że "veto" - która napisała poprzedni
        post - podle kłamie podszywając się pod członka delegacji.

Sami widzą Drodzy Internauci jak wielu mamy prowodyrów awantur i klakierów
        dążących do spowodowania waśni i zamętu.

• Gość: Yongbyon USPOKUJCIE SIĘ - DAJCIE JUŻ SPOKÓJ KOREI PÓŁNOCNEJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.04, 00:08
        Wystarczy już obelg , którymi nakarmiliście Umiłowanego Wodza Towarzysza Kim
        Jong Il'a oraz Szanownych Członków KFA.
        Zostawcie KRL-D w spokoju , powróćcie do swoich zajęć - make peace not war.
        • Gość: Maro Re: USPOKUJCIE SIĘ - DAJCIE JUŻ SPOKÓJ KOREI PÓŁN IP: *.era.pl 02.04.04, 18:09
          Już same nazewnictwo wskazuje na fakt, iż tak naprawdę Kim to zakompleksiony
          psychopata. Czy człowiek który urządza wielkie parady na swoją cześć może być
          normalnym. Nie mówcie że robią to bez jego wsparcia szcześliwi koreańczycy.
          Waszym wrogiem oczywiście są USA. Psychopata Bushi inne takie tam obelgi. Nie
          zgadzam się z polityką Busha i uważam, że wojna nie była potrzebna. Winnymi
          wojny jednakże na równi z Bushem są socjalistyczni włodarze Europy którzy myślą
          o własnej wygodzie. Mur koreański- zróbmy mały wywód logiczny. Jeżeli by
          południowcom zależało aby nikt nie uciekał na północ to zrobiliby ostry mur aby
          trudniej było się wydostać. Czy w więzieniach druty kolczaste są nachylone w
          kierunku z którego ucieka się czy w kierunku skąd się ucieka. Kto umie myśleć
          odpowiedź znajdzie sam.
          Dlaczego Południowcy mają uciekać na północ? Byłem na mundialu w Korei
          południowej i rozmawiałem z wieloma południowcami. Nie prawda jakoby
          koreańczycy byli małomówni. Bardzo wielu z nich ochoczo dyskutowało na tematy
          związane z Koreą Południową. Wielu z nich ma rodziny za murem do których boją
          się pojechać. Kiedy zapytałem o chęć wyjazdu na północ to uśmiechali się z
          pobłażliwością. W Seulu organizowane są wycieczki na 38 rónoleżnik. Podobno są
          tam tarasy widokowe i jest to niezły Biznes. Koreańczycy z południa często
          natomiast wyjeżdzają do Chin. Połączenia z Seulu do Pekinu są co pół godziny.
          Od czasu do czasu z Korei Pn nielegalnie przedostaje się jakiś człowiek. To
          prawda że są to zbrodniarze. Zwykły człowiek nie ma szans na wydostanie się z
          Korei. Taką szansę mają tylko członkowie partii których świadomość bytu jest
          nieporównywalnie większa niż zwykłego obywatela. Ci ludzi na południu są
          niemile przyjmowani ponieważ każdy wie że należeli do struktur władzy na
          Północy co wiązało się z byciem przestępcą. Pod tym względem Kim ma rację.
          Zwykle są to przestępcy. Z tym że cała jego struktura władzy opiera się właśnie
          na takich przestępcach.
          Spotkałem kiedyś w Polsce Koreańczyków z Południa. Tym z Północy nie wolno
          opuszczać kraju. Fakt że byli to sytuowani ludzie niemniej jednak ambasada
          północy kilkakrotnie próbowała ich zwerbować na szpiegów. Prozaicznie za
          pieniądze- Amerykańskie dolary !!!! Czy sama ideologia nie starczyła aby
          uwierzyli :)). Miłośnicy Korei Północnej to zwykle studenci nauk politycznych
          itp. Matoły takie, że aż strach. Kiedyś spotkałem takich kilku na dyskusji
          poświęconej wojnie w Kosowie. Ponieważ miałem przerwę między zajęciami to
          poszedłem sobie na tą dyskusję. Nie byłem zaangażowany w żadną ze stron i tak
          na prawdę mało mnie to obchodziło. Występował ambasador z Serbii i jakaś
          kobitka z Albanii. O ile kobitka była w miarę logiczna o tyle Ambasador Serbi
          uprawiał propagandę w najgoszym wydaniu. Goebels by się nie powstydził.
          Większość moich kolegów (załamała się poziomem dyskusji a zawłasza bezczelną
          propagandą Serba i sobie poszli) Przede mną natomiast siedziała grupka
          politologów z Uniwerku i z otwartymi ustami śledzili wypowiedzi Serba i bili mu
          brawa. Tym razem to ja otworzyłem oczy ze zdumienia. Są ludzie którzy się na to
          nabierają. Klaskali komuś kto nie odpowiedział na żadne pytanie a wszystko
          kwitował wyklepaną propagandową regułką. Ponieważ nie interesowało mnie kto ma
          rację w sporze w Kosowie spróbowałem pogadać z tymi "politologami" bo uznałem
          to za Ciekawe zjawisko społeczne. Po 10 minutach doszedłem do wniosku że są to
          ludzie z wypranym do zera mózgiem. Nie odpowiadali na pytania i cały czas
          powtarzali jakieś regułki. Po tym nie wytrzymałem i wyszedłem. Od tej pory mam
          wyrobione zdanie o takich wariatach. Zwykle jakichś humanistach. Ci miłośnicy
          Korei to pewnie tacy sami wariaci z wypranymi mózgami. Teraz to już nakręca się
          siłami inercji. Są różne rodzaje fanatyzmu- religijny, ideologiczny. Fanatyzm
          polityczny to ta sama grupa chorób. Np wyznawcy Mohana w Polsce. Wyznawcy
          bandyty i złodzieja. Sa to już ludzie chorzy i należałoby ich leczyć.

• Gość: Adomas Re: USPOKUJCIE SIĘ - DAJCIE JUŻ SPOKÓJ KOREI PÓŁN IP: 213.134.132.* 05.04.04, 17:08
          Nikt tego "wodza" nie miłuje tak naprawdę oprócz jego samego.
    • Gość: DI.COM.Pl Re: Polscy miłośnicy Kim Dzong Ila IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 15.04.04, 19:45
      Dziennik Inernautów zamieścił notkę o podobnej tematyce - proszę o jej
      komentowaie --> art.di.com.pl/tresc.php?lp=44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka