Dodaj do ulubionych

KIngfisz zwariowal-http://ijk.netfirms.com/Tomson.

05.03.04, 02:54
laduje bez opamietania do kazdego postu
Obserwuj wątek
    • bam_buko Re: Kingfish zwariowal-http://ijk.netfirms.com/To 05.03.04, 02:56
    • Gość: Tomson To jakiś psychopata. IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 05.03.04, 03:06
      Gościu siedzi 24 godziny na dobę przed kompem i wysyła tego rodzaju spamy.
      Takiego chorego psychola to jeszcze tu na forum nigdy nie było.
      • marcus_crassus o jezusiku,chcesz zebym pekl ze smiechu??:))) 05.03.04, 03:07
        buhaahhaahahaha...ale jazda :DDDD
        • Gość: Tomson Co cię tak bawi chory zboczeńcu? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 05.03.04, 03:10
          Umów się z tym pseudo-tomsonem, może włoży ci mordę do dupy.
        • kontrkultura musze sie przyznac, ze to mnie tez zaczyna 05.03.04, 14:51
          smieszyc ;)))))))))))))))

Jeju... Otwierasz watek, a tu z piec 'Tomson'ow, zawsze ze stoickim spokojem
          pisza to samo... o cokolwiek sie zapyta. :)))))))

:))))
    • bam_buko Kingfish to taka "cicha woda" 05.03.04, 03:21
      Podonie jak jego wielki przyjaciel jojo to weteran tego forum uzywajacy glownie
      (poprzednio) nik "Kingfish" ,ostatnio mniej aktywny .Zaczyna sie jednak znow
      pokazywac pod roznymi nickami wykorzystujac swoj stary sewer
      aol.com ...ostatnio robi za Tomsona.
      Trzeba przyznac ze zdolny facet,robi rozne migawki ,krotkie filmiki i puszcza
      od czasu do czasu na forum-poprzednie jego dzielo bylo poswiecone Cz.Niemenowi.

Niestety dzisiaj kompletnie mu szajba odbila.
      • kingfish Bam buczku 05.03.04, 15:43
        bam_buko napisał:

> Podonie jak jego wielki przyjaciel jojo to weteran tego forum uzywajacy
        glownie
        >
        > (poprzednio) nik "Kingfish" ,ostatnio mniej aktywny .Zaczyna sie jednak znow
        > pokazywac pod roznymi nickami wykorzystujac swoj stary sewer
        > aol.com

Kiedy ja pisalem z AOL?
        Masz jakies chalucynacje?

...ostatnio robi za Tomsona.
        > Trzeba przyznac ze zdolny facet,robi rozne migawki ,krotkie filmiki i puszcza
        > od czasu do czasu na forum-poprzednie jego dzielo bylo poswiecone
        Cz.Niemenowi.
        >
        > Niestety dzisiaj kompletnie mu szajba odbila.
    • patience Re: Jaka tam cicha? 05.03.04, 04:12
      www.groszek.741.com/Konkurs/20-29/kingfish.html
    • patience Re: KIngfisz zwariowal-http://ijk.netfirms.com/To 05.03.04, 14:45
      titus_flaviius napisał:

> Oto jest moja poranna modlitwa:
      >
      > www.ijk.netfirms.com/Titus.swf

Chyba sie modlisz niewystarczajaco namietnie. Wrog czyha za oknem!
    • kingfish Drogi Bam_Buko 05.03.04, 15:28
      bam_buko napisał:

> laduje bez opamietania do kazdego postu

Jesli chodzi o ladowanie to zaladowalem plik na konkursie Groszka. Chyba
      rozumiesz ze kazdy moze link do postu wpisac?

pzdr
      • kontrkultura do Bam_Buka 05.03.04, 15:55
        Swoja droga - jak ktos podaje link do jakiejs stronki internetowej, oznacza to,
        ze jest jej wlascicielem?
      • marcus_crassus kingfish,posadzanie ciebie o to bylo naprawde 05.03.04, 15:58
        zabawne,ja mialem dobry ubaw,niewazne ze bam-buko przy jego ograniczonej
        inteligencji nie zrozumial ze to tylko link...ale wlasnie na tym polegal caly
        dowcip...

zwizualizowalem sobie spokojnego zawsze i zrownowazonego kingfisha ktory nagle
        jak oszlaly laduje wszedzie tego tomsona :)))

dla mnie to byla zabawna wizja,ale mam oryginalne poczucie humoru wiec moze
        jestem wyjatkiem ;)))
        • Gość: Tomson Podobno wszyscy pensjonariusze oddziałów IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 16:53
          zamkniętych dla obłąkanych tak mają.

> dla mnie to byla zabawna wizja,ale mam oryginalne poczucie humoru wiec moze
          > jestem wyjatkiem ;)))

• bam_buko Crasula jak niewiele potrzeba zeby ciebie rozbawic 06.03.04, 06:23
          marcus_crassus napisał:

> zabawne,ja mialem dobry ubaw,niewazne ze bam-buko przy jego ograniczonej
          > inteligencji nie zrozumial ze to tylko link...ale wlasnie na tym polegal caly
          > dowcip...
          >
          > zwizualizowalem sobie spokojnego zawsze i zrownowazonego kingfisha ktory
          nagle
          > jak oszlaly laduje wszedzie tego tomsona :)))
          >
          > dla mnie to byla zabawna wizja,ale mam oryginalne poczucie humoru wiec moze
          > jestem wyjatkiem ;)))

Widzisz dla ciebie to zabawne dla wiekszosci idiotyczne ..ale co od takiego
          prymitywa jak ty crasula mozna wymagac......OK niewiele.

Ja Kingfisha posadzam o autorstwo...ten facet potrafi niezle takie rzeczy robic
          i ,robil kiedy ty crasula pod siebie w oborze robiles i na to co robiles papu
          wolales ......nie myslisz ze o tobie przez moment pomyslalem jako autorze !!!!!

Pomyslalem natomiast o tobie jako spanerze.... to do ciebie doskonale pasuje.

ps nie zapomnij zmienic majtek w przyszlym tyg. nie raz na miesiac jak to
          normalnie robisz....napewno zafajdales pokladajac sie z histerycznego
          smiechu....smiejac sie sam z siebie.......jakim glupim i prymitywnym cie Bozia
          stworzyla.
      • bam_buko Drogi KIngfish(u) 06.03.04, 06:04
        kingfish napisała:

> bam_buko napisał:
        >
        > > laduje bez opamietania do kazdego postu
        >
        > Jesli chodzi o ladowanie to zaladowalem plik na konkursie Groszka. Chyba
        > rozumiesz ze kazdy moze link do postu wpisac?

doskonale rozumiem,ze kazdy moze link wpisac ale NIE kazdy potrafi link zrobic(
        na nodze jest napis) Ty Kingfish jestes w tym dobry i jedyny na forum - jak
        pamietam ,ktory potrafi to sam zrobic ,sprytnie zrobic ze prawie sladu
        wlasciciela nie widac.
        Inna sprawa ze ktos mogl Twoj link powielac.

Pzdr.
        >
        > pzdr
        >
        > ps w galerii Groszka widzialem Twoje dzielo
        • kingfish Re: Drogi KIngfish(u) 06.03.04, 06:56
          > doskonale rozumiem,ze kazdy moze link wpisac ale NIE kazdy potrafi link zrobic
          (
          >
          > na nodze jest napis) Ty Kingfish jestes w tym dobry i jedyny na forum - jak
          > pamietam ,ktory potrafi to sam zrobic ,sprytnie zrobic ze prawie sladu
          > wlasciciela nie widac.
          > Inna sprawa ze ktos mogl Twoj link powielac.

Ja nie zaprzeczam ze jestem autorem tej animacji. Tak, ja jestem autorem który
          wysłał to Groszkowi na konkurs.
          To nie znaczy jednak ze to ja “ładuje” link tej animacji “do każdego postu”,
          jak ty to twierdzisz.

O czym ty mówisz?: ‘NIE każdy potrafi link zrobić’

Słyszałeś kiedyś o Windows opcji wycinania i wklejania?
          Każdy może wejść na stronę Groszka i z okienka adresów wyciąć link,(czytaj
          adres), który potem może wklejać bez końca gdzie mu się tylko spodoba Link to
          tylko adres który kieruje twój komputer do serwera gdzie ta animacja się
          znajduje.

Na przykład:
          Czy uważasz ze wklejając ten link, ja teraz jestem Bam_Buko albo raczej ty
          jestes Kingfish i sam do siebie piszesz?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11177874&a=11177874
          • bam_buko Re: Drogi KIngfish(u) 06.03.04, 07:24
            kingfish napisała:

> > doskonale rozumiem,ze kazdy moze link wpisac ale NIE kazdy potrafi link zr
            > obic
            > (
            > >
            > > na nodze jest napis) Ty Kingfish jestes w tym dobry i jedyny na forum - ja
            > k
            > > pamietam ,ktory potrafi to sam zrobic ,sprytnie zrobic ze prawie sladu
            > > wlasciciela nie widac.
            > > Inna sprawa ze ktos mogl Twoj link powielac.
            >
            >
            > Ja nie zaprzeczam ze jestem autorem tej animacji. Tak, ja jestem autorem
            który
            > wysłał to Groszkowi na konkurs.
            > To nie znaczy jednak ze to ja “ładuje” link tej animacji “do
            > każdego postu”,
            > jak ty to twierdzisz.
            >
            > O czym ty mówisz?: ‘NIE każdy potrafi link zrobić’
            >
            > Słyszałeś kiedyś o Windows opcji wycinania i wklejania?
            > Każdy może wejść na stronę Groszka i z okienka adresów wyciąć link,(czytaj
            > adres), który potem może wklejać bez końca gdzie mu się tylko spodoba Link to
            > tylko adres który kieruje twój komputer do serwera gdzie ta animacja się
            > znajduje.
            >
            > Na przykład:
            > Czy uważasz ze wklejając ten link, ja teraz jestem Bam_Buko albo raczej ty
            > jestes Kingfish i sam do siebie piszesz?
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11177874&a=11177874
            >

Ciesze sie z jednego ze zaufalem wlasnej intuicji .Moze niewielu na tym forum
            pamieta jak robiles takie smieszne filmiki kiedy trwaly tu na forum "walki" Ty
            jojo,Kagan,quickly i paru innych.....

Powtarzam skopiowac/wyslac link nie jest dla wiekszosci problemem..to co Ty
            robisz jednak nie wielu potrafi,przynajmniej na tym forum.

Jezeli nie Ty to nie mam pojecia kto dalej wklejal ten link ale mnie glownie
            chodzilo o autora .Podejrzewam jednak ze duza czesc to Twoja zasluga.

• bam_buko Drogi KIngfish(u)...jeszcze jednna uwaga 06.03.04, 07:31
              nie graj ze mna w bambuko
              pzdr
              • Gość: Kingfish Bambuko, Wywieszam białą flagę IP: *.dyn.optonline.net 06.03.04, 07:52
                Wygrałeś:-)

PS
                Dawne wojny forumowe pamiętam ale ciebie nie,, zmieniłeś nicka?
                pzdr
                • bam_buko Re: Bambuko, Wywieszam białą flagę 07.03.04, 03:16
                  Zastanawia mnie jednak kto tak spamowal....myslalem ze jojo ktory wrecz
                  uwielbia Tomsona i Titusa ale wczoraj protestowal wraz z cala gmina
                  przeciwko "Pasji.." i nie byl na forum,.... a moze jednak?
                  • Gość: jojo Re: Bambuko, Wywieszam białą flagę IP: *.proxy.aol.com 07.03.04, 03:30
                    ty bam_buko lepiej schowaj swoj jezor postrzepiony za zawiasy swoje w japie
                    swojej sztucznej,OK? Ja sie do twoich glupich watkow nie wtracam,a ty tez wilka
                    z lasu nie wuwoluj,tepaku jeden !!!
                    • bam_buko Re: Bambuko, Wywieszam białą flagę 07.03.04, 03:38
                      Gość portalu: jojo napisał(a):

> ty bam_buko lepiej schowaj swoj jezor postrzepiony za zawiasy swoje w japie
                      > swojej sztucznej,OK? Ja sie do twoich glupich watkow nie wtracam,a ty tez
                      wilka
                      >
                      > z lasu nie wuwoluj,tepaku jeden !!!

czy ja dzisiaj jakies ch.. tobie poslalem?? czy tak bardzo sie za nimi
                      steskniles??...... staram sie dojsc kto spamowal a ty "aniolkiem" nie jestes
                      wiec nie prowokuj mnie OK !
    • kontrkultura Twoj sobotwor przynajmniej nie bluzga... 05.03.04, 17:51
      a mowisz, ze jest "debilem", "gejem"... to kim ty jestes?
    • titus_flaviius To jest moja poranna modlitwa!!!11k 05.03.04, 21:53
      To jest moja poranna modlitwa

www.ijk.netfirms.com/Titus.swf

titus_flavius
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka