Dodaj do ulubionych

Serbska dzicz nie chce postępu

10.10.10, 14:13
Wczoraj na ulice Belgradu wyszły tysiące ludzi, w tym młodzież i rodziny z dziećmi, protestując przeciw planowanej na dziś paradzie postępu i nowoczesności, czyli paradzie homoseksualistów. Ciemniaki serbskie demonstrowały pod hasłami obrony rodziny.

www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,722281,00.html

I hjak taką dzicz przyjąć do światłej i postępowej EU? Polska szybciej się przystosowała do wspaniałej nowoczesności.
Obserwuj wątek
    • igor_53_uk Re: Serbska dzicz nie chce postępu 10.10.10, 14:38
      Mnie tam obsolutnie wisi kto z kim i dla czego,zeby tylko dzieci nie ruszali.Ale mnie nie podoba sie,jak wymalowany cioty (nie homoseksualisci) rzadaja do siebie szacunku .
      Widze ,ze nastapila zmiana w Swiecie.Dawniej stopien "cywilizowanosci" mierzyl sie stosunkiem do Zydow ,a teraz do kochajacych inaczej. To taka poprawnosc polityczna.Ciekawo,czym wkrotce beda mierzyc postep cywilizacyjny? Moze stosunkiem do zoofolow.Przeciez milosc do zwierzat ,moze miec rozne oblicza.
      • jk2007 protest 10.10.10, 17:35
        igor_53_uk napisał:
        Przeciez milosc do zwierzat ,moze miec rozne oblicza.

lenta.ru/news/2010/10/10/goat/
    • mongolszuudan Re: Serbska dzicz nie chce postępu 10.10.10, 20:23
      Более кретинской и провокационной идеи, чем проводить гей-парад в патриархальной полумонархической полупервобытно-племенной Сербии просто не могли продумать. Нынешняя Сербия - это что-то вроде России в начале 1917 года или Германии начала 1930-ых годов.. Подстегивая местную "демократию" такими методами, единственное чего могут добиться это либо революционной ситуации вроде российского Октября 1917 года, либо революционной ситуации вроде германской в 1933 году.
      • tacomabelle Re: Serbska dzicz nie chce postępu 10.10.10, 21:11
        pisz w cywilizowanym języku
        • mongolszuudan Re: Serbska dzicz nie chce postępu 12.10.10, 07:18
          читай на цивилизованном языке, глупый варвар.
    • mara571 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 10.10.10, 20:28
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8490553,Parada_gejow_w_Belgradzie_zaatakowana_bombami_i_koktajlami.html
    • wacek44 Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożenia 10.10.10, 20:44
      wypisuje bzdury. Ci normalni ludzie protestowali przeciwko obnoszeniu się zboczeńców z ich zboczeniem. Świat zwariował jeśli uważa się, że grzebanie w cudzym odbycie jest cool. Wibrator może potrzebny ?
      • igor_53_uk Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:04
        wacek44,jak twoj post odnosi sie do forumowiczki eva15,autora tego watku,to tylko pokazujesz,jak jestes niekumaty.
        Czy ty nie wiesz co to jest ironia?
        • eva15 Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:10
          Biedak nie wie, ale innym daje rady, by się uczyli. Ciekawe czemu akurat tabliczki mnożenia? No ale niezbadane są ścieżki głupoty...
          • jk2007 Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:35
            eva15 napisała:

> Biedak nie wie, ale innym daje rady, by się uczyli.

"Według mojej obserwacji największe problemy z akceptacją istnienia homoseksualizmu mają ludzie nie do końca pewni, czy są hetero." (z forum Wiadomosci)
            • eva15 Akceptacja a afirmacja 12.10.10, 00:17
              jk2007 napisał:

> "Według mojej obserwacji największe problemy z akceptacją istnienia homoseksual
              > izmu mają ludzie nie do końca pewni, czy są hetero." (z forum Wiadomosci)

To mylenie pojęć: akceptacja nie oznacza afirmacji. Akceptacja bądź tolerancja to brak prześladowania, piętnowania, co jest słuszne, bo nikogo nie należy prześladować za jego życie intymne. Ale to, co się obecnie dzieje to afirmacja, nachalne propagowanie i promocja. A to już zupełnie co innego.
              • eva15 Re: Akceptacja a afirmacja 12.10.10, 00:20
                Bezczelnym acz chwytliwym jest twierdzenie, że kto nie popiera afirmacji, sam ma problem ze swoją seksualnością. Czyli, jak coś krytykujesz, to sam jesteś nienormalny, problem jest w tobie.. Wstydź się.
        • jk2007 Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:17
          igor_53_uk napisał:

> wacek44,jak twoj post odnosi sie do forumowiczki eva15,autora tego watku,to tylko pokazujesz,jak jestes niekumaty. Czy ty nie wiesz co to jest ironia?

moze wie tylko o wibratorach
          • igor_53_uk Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:20
            wacek znajacy sie na wibratorze-to jest bardzo ciekawo stwierdzenie.czyz by ty sugerowales,ze ten wacek jest juz do niczego.
            • jk2007 Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 21:27
              igor_53_uk napisał:

czyz by ty sugerowales,ze ten wacek jest juz do niczego.

ten wściekły wacek z wibratorem zdewastowal Centrum Belgradu
              • wacek44 Piszesz jak analfabeta 10.10.10, 23:38
                Może mieszkasz 2 dni w uk i już po polski trudno mówić, zapomnieć dużo słowo - taki bełkot kmiotków co w uk zajmują się myciem garów i zamiataniem ulic.
                • jaja_na_boczku a ty czytasz jak analfabeta 10.10.10, 23:59
                  wacek44 napisał:

> Może mieszkasz 2 dni w uk i już po polski trudno mówić, zapomnieć dużo słowo -
                  > taki bełkot kmiotków co w uk zajmują się myciem garów i zamiataniem ulic.

co twoja stara takiemu wskoczyła do wyra i od razu sie wkurzasz?
                • igor_53_uk Re: Piszesz jak analfabeta 11.10.10, 17:32
                  wacek44 napisał:

> Może mieszkasz 2 dni w uk i już po polski trudno mówić,<

wacus,chyba z moja polska ortografia nie jest tak zle,jak ty nie polapal sie,ze to pisze Rosjanin.
                  • eva15 Re: Piszesz jak analfabeta 11.10.10, 23:29
                    Piszesz zdecydowanie lepiej niż wacuś i do tego mądrzej.
            • wacek44 Re: Dziewucha zamiast uczyć się tabliczki mnożeni 10.10.10, 23:36
              Przeczytaj to co napisałeś uważnie i zastanów się jakie w jednym zdaniu popełniłes błędy. Ucz się człowieku bo pójdziesz do łopaty.
    • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 10.10.10, 23:05
      Na pewno tez nie zuja Orbit po kazdym posilku.
      To jest...to jest STRASZNE!!!
      • jaja_na_boczku ale pedrosi maja protesty w dupie 11.10.10, 00:00
        głęboko

ha ha ha ha ha uuuuuuuuuu ha ha ha
      • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:07
        Ja to już ciemna jak te zacofane Serby, nawet nie wiem, co to Orbit. Domyślam się, że jakaś guma do żucia dla bydełka, ale pewna nie jestem.
        • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:09
          eva15 napisała:

> Ja to już ciemna jak te zacofane Serby, nawet nie wiem, co to Orbit. Domyślam s
          > ię, że jakaś guma do żucia dla bydełka, ale pewna nie jestem.

jak nei wiesz to to orbit, snickers i coca-cola tos kiep niedemokratyczny
          • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:30
            A nie, co snickers i coca cola to dobrze wiem i omijam je od lat na kilometr. To wynik tego, że dość długo (i krytycznie) żyję w zachodnim raju. Tylko z tym orbitem mam jeszcze trudności, zanim stanę się całkiem ciemna i zacofana.
            • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:37
              eva15 napisała:

> A nie, co snickers i coca cola to dobrze wiem i omijam je od lat na kilometr. T
              > o wynik tego, że dość długo (i krytycznie) żyję w zachodnim raju. Tylko z tym
              > orbitem mam jeszcze trudności, zanim stanę się całkiem ciemna i zacofana.

eee to dasz się jeszcze uczłowieczyć, ja ciocia Tytusa z Trapezfiku
              • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:03
                jaja_na_boczku napisał:

> eee to dasz się jeszcze uczłowieczyć, ja ciocia Tytusa z Trapezfiku

Chyba nie, bo nie kumam, co piszesz.
                • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:05
                  eva15 napisała:

> jaja_na_boczku napisał:
                  >
                  > > eee to dasz się jeszcze uczłowieczyć, ja ciocia Tytusa z Trapezfiku
                  >
                  > Chyba nie, bo nie kumam, co piszesz.

matko papcio Chmiela nie czytałaś? z dziećmi się zadaję na tym forum ;-)
                  • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:08
                    Ja jestem Pollka dewizowa, czyli dewizówka. Może to mnie tłumaczy?
                    • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:29
                      eva15 napisała:

> Ja jestem Pollka dewizowa, czyli dewizówka. Może to mnie tłumaczy?

nie :D
                      • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:37
                        Idę się upić z rozpaczy.
            • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:43
              eva15 napisała:

> A nie, co snickers i coca cola to dobrze wiem i omijam je od lat na kilometr.
              ----
              Boze! Eva! To co Ty jesz i pijesz?
              • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:01
                Jem głównie to, co sama (albo nie sama) ugotuję z surowych, nieprzetworzonych produktów (ze sklepów ekologicznych) a popijam niemieckim piwem i polską wódką. Czassem zakraszam francuską, jedynie dobrą, wodą mineralną (Volvic) .
                • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:09
                  eva15 napisała:
                  > Jem głównie to, co sama (albo nie sama) ugotuję
                  ----
                  Dobrze brzmi.
                  Wpraszam sie na kolacje w przyszlym roku. Co Ty na to? /moze sklepow ekologicznych jeszcze nie zamkna/
                  • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:14
                    Wpproszenie przyjmuję chętnie, sklepów nie zamkną, bo w Niemczech wkrótce mogą rządzić nawiedzeni ekolodzy (Zieleni) . Dostają ostatnio coraz więcej głosów wg sondaży. Tem kraj ma w sobie coś leminga...
                    • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:20
                      Ooo, no to super!
                      Co powiesz na kawior ...? Moze byc z szampanem...
                      • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:26
                        Kawior zawsze mile widziany - na Zachodzie bardzo zdrożał i jest dość trudno dotępny. Szampana (oryginalnego) przejmę bez problemu.
                        Teraz spadam - paka!
                • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:09
                  eva15 napisała:

> Jem głównie to, co sama (albo nie sama) ugotuję z surowych, nieprzetworzonych p
                  > roduktów (ze sklepów ekologicznych) a popijam niemieckim piwem i polską wód
                  > k
                  ą. Czassem zakraszam francuską, jedynie dobrą, wodą mineralną (Volvic) .

a nie lepiej croissanta z kawusia? :D
                  • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:19
                    > a nie lepiej croissanta z kawusia?

Croissant to produkt przetworzony. Ja nie będąc żadną ekologiczną fundamentalistką wcinam croissanta od czasu do czasu, ale na codzień wcinam Vollkornbrot, czyli pieczywo pełnoziarniste, czasami (gdy czas pozwala) własnej produkcji (na własnym zakwasie).

Kawę piję.
                    • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:30
                      eva15 napisała:

> > a nie lepiej croissanta z kawusia?
                      >
                      > Croissant to produkt przetworzony. Ja nie będąc żadną ekologiczną fundamentalis
                      > tką wcinam croissanta od czasu do czasu, ale na codzień wcinam Vollkornbrot, cz
                      > yli pieczywo pełnoziarniste, czasami (gdy czas pozwala) własnej produkcji (na
                      > własnym zakwasie).
                      >
                      > Kawę piję.

lomatko a kiedy masz czas pracowac?
                      • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:36
                        jak nie piję.
                        • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 13.10.10, 22:26
                          eva15 napisała:

> jak nie piję.

eee tam sama pisałaś: pija kawę :D oo klamczuszka
      • jk2007 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:10
        swiblowo napisała:

> Na pewno tez nie zuja Orbit po kazdym posilku.

owszem nie zuja, bo jest bez cukru
        • jk2007 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:19
          www.youtube.com/watch?v=KtX-V4OE50Y&feature=related
          • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 00:45
            Ten Goran "niemesko" wyglada w tym bialym kostiumie.
            • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:06
              swiblowo napisała:

> Ten Goran "niemesko" wyglada w tym bialym kostiumie.

Wygląd zdecydownie męski czy kobiecy to zboczenie i zacofanie w dzisiejszym świecie. To chyba jeszcze gorsze, niż przyznanie sią do chrześcijańskiej religii. OBCIACH!
              • swiblowo Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:21
                Co nam zostaje?
                Woda toaletowa Uni Sex?
                • eva15 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 01:28
                  I postępowe parady miłości (inaczej) ...
            • jk2007 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 11:06
              swiblowo napisała:

> Ten Goran "niemesko" wyglada w tym bialym kostiumie.

jemu mozna bo jest artysta a nie ministrem spraw zagranicznych
          • walter622 Poznań, Malta 1997 r. 11.10.10, 01:23
            Niezapomniany koncert .
            • jaja_na_boczku Re: Poznań, Malta 1997 r. 11.10.10, 01:32
              walter622 napisał:

> Niezapomniany koncert .

no nie mów byleś?
              • swiblowo Re: Poznań, Malta 1997 r. 11.10.10, 01:45
                Byl, byl, siedzial obok Grazyny.

www.youtube.com/watch?v=JO-nuZ1OtPQ
                • walter622 Re: Poznań, Malta 1997 r. 11.10.10, 12:27
                  swiblowo napisała:

> siedzial obok Grazyny.

Kto by na takim koncercie siedział?
                  Choć faktycznie Pani Grażyna jest wyjątkowo sympatyczną i w dodatku niesamowicie
                  skromną i kulturalną osobą (czego nie da się powiedzieć o większości "szklanych Barbie"),
                  tak więc jej sąsiedztwo na tym koncercie stanowiłoby niewątpliwie dodatkową przyjemność. Na tego typu imprezach lepiej być na jakiejś 1/3 - 1/2 odległości od sceny - tam jest najlepszy dźwięk, czego zwykle nie da się powiedzieć o VIP-parkurze.

www.youtube.com/watch?v=OLupJt06HtA&feature=related
                  • jk2007 Santiago 11.10.10, 15:16
                    www.youtube.com/watch?v=qhxuMG8FH0M&feature=related
                    • walter622 Sevillanas 11.10.10, 18:39
                      JK2007 , jesteś prowokator.
                      Намек понял. У моих все в порядке - все нашлись, хотя немного
                      пострадали.

Masz w nagrodę En Libertad w fantastycznym wykonaniu Paco Pena
                      (nawet lepszym od Patricio Manns'a).
                      www.youtube.com/watch?v=AI04D6J1MB0&feature=related
                      • jk2007 Re: Sevillanas 11.10.10, 22:49
                        Dziekuje, mialem taka nadzieje...

po En Libertad, przypomnialem sobie
                        "Lo mismo que el café, que el amor, que el olvido...”
                        www.youtube.com/watch?v=dclJ9UlOgWE&feature=related
                        • walter622 Fandangos 11.10.10, 23:49
                          jk2007 napisał:
                          > "Lo mismo que el café, que el amor, que el olvido...”

Ну даешь.

www.youtube.com/watch?v=GFP4U6rkw6s
                          • jk2007 Flamenco 12.10.10, 00:34
                            raczej
                            www.youtube.com/watch?v=t0xDCG9GaB0
                            • swiblowo Re: Flamenco 13.10.10, 00:30
                              raczej...
                              raczej Walter tak nie zatanczy...:)
                              • walter622 Re: Flamenco 13.10.10, 00:44
                                swiblowo napisała:
                                > tak nie zatanczy...:)
                                To fakt, niestety. Więcej czasu poświęcałem innemu zajęciu.

www.youtube.com/watch?v=dwa9iB2zOsU
                                • swiblowo Re: Flamenco 13.10.10, 01:31
                                  Znajomi nie maja problemu z prezentami dla Ciebie. Temat jasny.

www.youtube.com/watch?v=n0SsK8-QQj4&feature=related
                                  • jk2007 Re: Flamenco 13.10.10, 10:39
                                    swiblowo napisała:

> Znajomi nie maja problemu z prezentami dla Ciebie. Temat jasny.

kolysanka
                                    www.youtube.com/watch?v=MH3rg6AZxho&feature=related
                                    • swiblowo Re: Flamenco 13.10.10, 11:42
                                      Ita gratias, jk2007, спасибо!
                                      • walter622 Nie Flamenco 13.10.10, 13:27

Zmieniamy klimaty.

www.youtube.com/watch?v=_q8ZrXXlYCQ&feature=related
                                        • jk2007 Re: Nie Flamenco 13.10.10, 13:45
                                          walter622 napisał:
                                          > Zmieniamy klimaty.

Ford i Krupp plakali z zazdrosci
                                          b0gus.livejournal.com/395101.html
                                          • swiblowo Re: Nie Flamenco 13.10.10, 14:21
                                            Jeszcze jedno cudo, блять.

jk2007 napisał: b0gus.livejournal.com/395101.html
                                            • walter622 Re: Nie Flamenco 13.10.10, 14:32
                                              swiblowo napisała:
                                              > Jeszcze jedno cudo, блять.

Faktycznie tekścik super sympatyczny.
                                              Да. JK2007 в последнее время подкинул несколько таких изюминок.
                                              Но местные придурки из-за не знания русского не в состоянии по
                                              достоинству оценить его находки, и по прежнему будут Его терзать
                                              и упрекать во всяком ....
                                              • jk2007 Nie Flamenco c.d 13.10.10, 16:56
                                                «Лучше быть красным маршалом, чем белым офицером»
                                                b0gus.livejournal.com/273612.html
                                                • swiblowo Re: teraz Polonez 13.10.10, 21:34
                                                  www.inosmi.ru/multimedia/20091125/156685436.html
                                                  • igor_53_uk Re: teraz Polonez 13.10.10, 21:44
                                                    swiblowo,a co ,sadzisz ze do rusofobow to przemowi? Przeciez oni wiedza tylko jedno,to ruskie ,wylacznie,dogadywali sie z Hitlerem,a demokratyczny Zachod ,Hitlerem gardzil.
                                                  • swiblowo Re: teraz Polonez 13.10.10, 21:55
                                                    Igor, a co, sadzisz, ze Jaruzelski mowi prawde? :)

Mnie juz nie kreci przekonywanie rusofobow dla samego przekonywania. Traktuje to bardziej jak sport - zeby nie wyjsc z wprawy, hehehee!!!
                                                    Poza tym jak co poniektorzy tu, mam swojego "konika". Mnie zawsze cieszy, kiedy znajde cos, co udowodni moja teze postawiona dziesiec lat temu. To juz w zasazie nie teza, a prawilo.

• igor_53_uk Re: teraz Polonez 13.10.10, 22:12
                                                    swiblowo,alez dla tego zeby udowodnic twoja teze,nie potrzebno bylo wywiadu z Jaruzelskim-wystarcze zajrzec do materialow dotyczacych rozmow przywodcow zachodnich z Niemcami w tym, czasie.O Monachium wspominac nie bede,to taka Jalta z roku 1938 ,to epogeum.
                                                  • swiblowo Re: teraz Polonez 13.10.10, 22:50
                                                    igor_53_uk napisał:

> swiblowo,alez dla tego zeby udowodnic twoja teze
                                                    ----
                                                    Ona nie dotyczy Niemcow.
                                                    W poscie ogolnie pisze, ze nie zalezy mi na przekonywaniu kogokolwiek inaczej, jak dla sportu.
                                                  • jk2007 Re: teraz Polonez 13.10.10, 22:15
                                                    swiblowo napisała:
                                                    > Igor, a co, sadzisz, ze Jaruzelski mowi prawde? :)

Jaruzelski sciemnia. Ale nie bylo nic tajnego dla Politbiuro...
                                                    Я имею в виду блестяще спланированную и успешно проведенную многоходовую операцию советской военной разведки под кодовым названием "Кукловод"…
                                                    nvo.ng.ru/spforces/2001-07-27/7_mazurka.html
                                                  • walter622 Re: teraz Polonez 13.10.10, 22:12
                                                    igor_53_uk napisał:
                                                    > a co ,sadzisz ze do rusofobow to przemowi?

Nie przemówi z prostej przyczyny - oni nie znają języka rosyjskiego.
                                                    To chyba nie polonez lecz nokturn.
                                                  • jk2007 niech graja marsz 13.10.10, 22:24
                                                    www.youtube.com/watch?v=Hgw_RD_1_5I&feature=related
                                                  • swiblowo Re: niech graja marsz 13.10.10, 23:17
                                                    Hehehee!! Pora jest raczej na kolysanki.
                                                  • jk2007 Her Morning Elegance 14.10.10, 00:07
                                                    swiblowo napisała:

> Pora jest raczej na kolysanki.

www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY&feature=player_embedded
                                                  • swiblowo Re: Her Morning Elegance 14.10.10, 00:34
                                                    www.youtube.com/watch?v=zB0JISdrSsw&feature=related
                                                  • jk2007 Elegance 14.10.10, 21:08
                                                    www.youtube.com/watch?v=advL2nf_3D0&feature=player_embedded#!
                                                  • swiblowo Re: Elegance 14.10.10, 23:11
                                                    Glos Kayah bardziej mi sie podoba, niz Ofry.
                                                    No i ten profil!

www.youtube.com/watch?v=VuhusthsUWM&feature=related

• jk2007 Re: Elegance 14.10.10, 23:26
                                                    swiblowo napisała:
                                                    > Glos Kayah bardziej mi sie podoba, niz Ofry.
                                                    > No i ten profil!

profil Cesarii Evory?
                                                  • swiblowo Re: Elegance 14.10.10, 23:33
                                                    Nie odpowiem, to bylby rasizm.
                                                  • walter622 Witaj Swiblovo! 14.10.10, 23:54
                                                    swiblowo napisała:
                                                    > Glos Kayah bardziej mi sie podoba

Niestety, zaszlachtowała utwór.

> No i ten profil!

A co ma do tego profil? Przecież nie śpiewa "profilem" tyko głosem.

www.youtube.com/watch?v=GG2jench7Kg&feature=related
                                                  • jk2007 polska kolysanka 15.10.10, 00:03
                                                    www.youtube.com/watch?v=-Ezp-pca4ms
                                                  • swiblowo Re: polska kolysanka 15.10.10, 00:24
                                                    УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • swiblowo Re: Witaj Swiblovo! 15.10.10, 00:14
                                                    walter622 napisał:
                                                    > Niestety, zaszlachtowała utwór.
                                                    ---
                                                    Dlaczego tak uwazasz?

> A co ma do tego profil?
                                                    ---
                                                    Nic. U niej mi sie podoba. Oj, zapomnielismy o kartawieniu. Ale u niej tez mi nie pszeszkadza.

Twoj link - ladne wykonanie. Ale mnie nie porywa. Moze ja sluchu nie mam?
                                                  • swiblowo Re: Witaj Swiblovo! 15.10.10, 00:26
                                                    O Jezu, rz mialo byc...chyba :)

>pszeszkadza.
                                                  • jaja_na_boczku alesta sie rozgadali 15.10.10, 00:28
                                                    ze ho ho
                                                  • jk2007 Re: Witaj Swiblovo! 15.10.10, 00:32
                                                    swiblowo napisała:

Ale mnie nie porywa. Moze ja sluchu nie mam?

moze to...pomoze?
                                                    www.youtube.com/watch?v=9gWtNbHBNqM&feature=related
                                                  • swiblowo Re: Witaj Swiblovo! 15.10.10, 00:52
                                                    jk2007 napisał:
                                                    > moze to...pomoze?
                                                    >
                                                    rel="nofollow">www.y
                                                    ----

Poczatek byl dobry. Bylismy blisko osiagniecia satysfakcji /hahahaa!!/, dopoki nie otworzyly sie skrzypiace drzwi.

Za to tooooo :

www.youtube.com/watch?v=P_NpxTWbovE
                                                  • walter622 Re: Witaj Swiblovo! 15.10.10, 00:39
                                                    swiblowo napisała:
                                                    > Ale mnie nie porywa.

To możne się spodoba w wykonaniu M. DELIGIANNI ? - masz ją tam po prawej ( też dobre).

> Dlaczego tak uważasz?

Po prostu ona tego kompletnie "nie czuje". Największą rzeźnię uczyniła Steczkowska katując niemiłosiernie "Sołnyszko" - to była potworna, niewyobrażalna makabreska.
                                                    No ale to, jak sądzę Tobie się spodoba - zastanawiam się gdzie się podziała ta dziewczynka? - to był nieprzeciętny talent ("Nie mam koszuli, nie mam sukni..").
                                                    www.youtube.com/watch?v=MkguL1stsmw&feature=related
                                                  • swiblowo w wykonaniu 15.10.10, 01:34
                                                    Deliganni tak, lepsze.

> No ale to, jak sądzę Tobie się spodoba - zastanawiam się gdzie się podziała ta
                                                    > dziewczynka? - to był nieprzeciętny talent ("Nie mam koszuli, nie mam sukni.."
                                                    ---
                                                    No nie, jakos mi nie lezy. Ale dzieki!
                                                    Dobranoc.
                                                  • jk2007 Mozart 15.10.10, 23:59
                                                    www.youtube.com/watch?v=df-eLzao63I&feature=related
                                                  • jk2007 Re: w wykonaniu 16.10.10, 13:26
                                                    swiblowo napisała:

> No nie, jakos mi nie lezy. Ale dzieki!

a moze to
                                                    www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w
                                                  • swiblowo Re: w wykonaniu 16.10.10, 22:19
                                                    jk2007 napisał:
                                                    > a moze to
                                                    > www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w

Na nich lepiej patrzec.
                                                    A to dla Ciebie:

www.youtube.com/watch?v=i-D2uMZm-ms
                                                    www.youtube.com/watch?v=YPyZQj5_d8I
                                                  • jk2007 Re: w wykonaniu 17.10.10, 00:02
                                                    moze to
                                                    www.youtube.com/watch?v=ibSwR7NKjIo
                                                  • swiblowo Re: w wykonaniu 17.10.10, 01:08
                                                    Patrzec?
                                                    -Nogi moglaby miec zgrabniejsze.
                                                    Sluchac?
                                                    -Mozna i z zamknietmi oczami.
                                                  • jk2007 Re: Witaj Swiblovo! 16.10.10, 00:27
                                                    walter622 napisał:

- zastanawiam się gdzie się podziała ta dziewczynka? - to był nieprzeciętny talent ("Nie mam koszuli, nie mam sukni..").
                                                    > www.youtube.com/watch?v=MkguL1stsmw&feature=related

Алёна Бузылёва
                                                    www.youtube.com/watch?v=m1zQZbN0TDI
                                                    www.youtube.com/watch?v=_1bTTXwvFv0
                                                  • walter622 Wielkie dzięki 16.10.10, 00:47
                                                    JK2007, wielkie dzięki - sprawiłeś niesamowity podarek tym odkryciem. Faktycznie ma dziewczyna niesamowity talent.

www.youtube.com/watch?v=9pTwKOLifU0&feature=related
                                                  • jk2007 Ваше Благор 16.10.10, 22:06
                                                    Павел Луспекаев, он же Погос Луспикаян. Сын донского армянина Багдасара Хукасовича Луспикаяна, уроженца села Большие Салы (12 км. от Ростова-на-Дону) и донской казачки Серафимы Абрамовны.
                                                    Фронтовик, партизан, замечательный РУССКИЙ актер.
                                                    www.youtube.com/watch?v=vRh2EnVA3ic
                                                  • walter622 Ваше Благор 16.10.10, 22:25
                                                    Ech, JK2007. Co tu można powiedzieć? (можно только прослезиться)

W autorskim wykonaniu wielkiego Bułata Okudżawy.

www.youtube.com/watch?v=M5a3-FNXocM&NR=1
                                                  • jk2007 Afganistan 16.10.10, 23:33
                                                    b0gus.livejournal.com/216088.html
                                                  • walter622 Re: Afganistan 17.10.10, 00:13
                                                    Bogus świetnie pisze i w sumie nie popełnia błędów ( pod względem faktów
                                                    tekst o Afganie jest poprawny). Trzeźwy cynik - wielka zaleta.
                                                    Dziwię się JK2007, że czytasz Bogusa (uwzględniając to, skąd on nadaje).

"Я давно говорю, что российскую милицию нужно разогнать."

Torcz!!!
                                                  • jk2007 Re: Afganistan 17.10.10, 18:03
                                                    walter622 napisał:

Trzeźwy cynik - wielka zaleta.

Да, если искореняет интелектуальную лень, духовную неряшливость и конфузливую сентиментальнось (прочитал в мемуарах -Ingmar Bergman "Laterna Magica")
                                                    вот ещё von bogus:
                                                    b0gus.livejournal.com/355316.html
                                                    b0gus.livejournal.com/462202.html
                                                  • darekvtb Re: Afganistan 18.10.10, 08:13
                                                    Dzieki za linki - jak zawsze, swietne!
                                                  • jk2007 Chiny 18.10.10, 09:58
                                                    b0gus.livejournal.com/160563.html
                                                  • jk2007 Izrael 18.10.10, 10:19
                                                    О пользе русского мата:
                                                    Я припустился бежать, выкрикивая на всю улицу: "Ребята, не стрелять!", "Ребята, не стрелять!" Чтобы доказать, что я еврей, я выпустил очередь сочных русских ругательств.
                                                    militera.lib.ru/memo/other/kohen/index.html
                                • jk2007 Re: Flamenco 13.10.10, 09:14
                                  walter622 napisał:
                                  Więcej czasu poświęcałem innemu zajęciu.
                                  > www.youtube.com/watch?v=dwa9iB2zOsU

www.youtube.com/watch?v=VvBpTMzteAM&feature=related
    • kaszebe12 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 11.10.10, 08:18
      ...bo postepem jest glosowanie ,tylko,na lewice,milowanie islamu,homoseksualizmu,kapitalizmu,chinskich bubli,ekologow i bialych niedzwiedzi....
      • jaja_na_boczku Re: Serbska dzicz nie chce postępu 13.10.10, 22:27
        kaszebe12 napisał:

> ...bo postepem jest glosowanie ,tylko,na lewice,milowanie islamu,homoseksualizm
        > u,kapitalizmu,chinskich bubli,ekologow i bialych niedzwiedzi....

czyli słuchanie żydostwa gazetowego ale bez antysemityzmu
    • moscow2010 Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów. 13.10.10, 07:11
      Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów.
      • kaszebe12 Re: Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów. 13.10.10, 07:30
        Ty , tez ,Moscow,nie umiesz myslec "demokratycznie".-Gdy media mowia ,ze Serbowie sa brzydcy , niesympatyczni -niegrzeczni;-masz w to wierzyc !
        • moscow2010 Re: Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów. 13.10.10, 12:38
          Najważniejsze - że Polacy miły i przyjacielski. :)
          • kaszebe12 Re: Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów. 13.10.10, 13:22
            Masz racje,Moskwicz...-Polacy mily i przyjacielski narodek...Ruscy tez. -Tyle ,ze wlasciciele owych narodkow sa mniej mili. Wlasciciele Polakow rzucili sie,jako jedni z pierwszych,do uznania muzulmanskiego Kosowa...po prostu _plama.
            • jaja_na_boczku Re: Nie trzeba wlać polska żółć na Serbów. 13.10.10, 22:29
              kaszebe12 napisał:

> Masz racje,Moskwicz...-Polacy mily i przyjacielski narodek...Ruscy tez. -Tyle ,
              > ze wlasciciele owych narodkow sa mniej mili. Wlasciciele Polakow rzucili sie,j
              > ako jedni z pierwszych,do uznania muzulmanskiego Kosowa...po prostu _plama.

kto zdRadek Kriszbaum? etatowy agent MI6 - znaczy znakomity Polak, czy psychokaczorek - ciagle nachlany osobnik nienawidzący Rosjan i Serbów ( w końcu tez cyrylica piszą co nie?)
    • jk2007 Pobudka! 14.10.10, 09:38
      www.youtube.com/watch?v=na-Oxnk69tY&feature=related
      • kaszebe12 Fakt ...-dzikusy... 17.10.10, 09:06
        ...i tacy zacofani...-sa solidarni,posiadaja swiadomosc tozsamosci (jakie to fe !),nie chca sprzedac cywilizowanej Europie Mladica,kochaja muzyke Bregowica i potrafia powiedziec "NIE"...-dzicz.
    • jk2007 Re: Serbska dzicz nie chce postępu 17.10.10, 22:28
      www.youtube.com/watch?v=tdGsxBFYOXo&feature=related
    • moscow2010 О сербской k 04.11.10, 00:37
      О сербской дикости говорит польская глупость и польская жадность? Все помнят, как польскими самолетами управляли посторонние люди, и как Польша хотела получить с американцев 20 миллиардов долларов за ПРО. Лучше обратите свой гнев на СВОИ пороки, а наших друзей - сербов - оставьте в покое. Вы и сотой доли не испытали того, что довелось пережить им. Всякая антироссийская и антисербская истерия создаст трудности для польских компаний в Москве: мы поставим пикеты рядом с LOT и другими и будем призывать к бессрочному бойкоту польских товаров и услуг в России.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka