Gość: dana33 IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:24 nastepca nieszczeliwego, biednego dziadka zostal dzisiaj zabity w gazie. czekam na nastepnego w kolejce.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do sciany :) 17.04.04, 20:30 ale stan krytyczny :))) jak juz na 100% zejdzie przywitac sie z Jassinem to bedzie milo jak poinformujesz o tym na forum :))))...byle szybciej... swoja droga teraz wybory na szefa hamasu beda mialy zabawny przebieg - np siedzi 10 hamasowcow i graja w marynarza - ten na kogo wypadnie od razu zegna sie z rodzina etc :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:33 nie, nie zyje. hamas ma problem. 2 "przywodcow" zlikwidowanych w ciagu krotkiego czasu. wiekszosc ich "wierchuszki" albo zlikwidowana albo siedzi w israelskich wiezieniach. kol hakavod dla cahalu! Odpowiedz Link Zgłoś
lennox_lewis Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia 17.04.04, 20:35 www.haaretz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:44 nu, tez pokazal, ile go obchodzi zycie wlasnego syna: wiedzial, ze jest na cynglu, wiedzial, ze jest oznakowany przez nas, nu, nie preszkodzilo mu to wsadzic do samochodu wlasnego syna...... tyle u tych parszywcow warte zycie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja tuchajbejowic Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 20:57 Patrzcie jak sie to nagle zaczeła martwić o arabskie dzieci hipokrytko ?. Przecież twoi pobratymcy strzelają do takich bez żadnych skrupułów niezaleznie czy ida chodnikiem czy jadą samochodem z ojcem. kiedyś było: dobry indianin to martwy indianin potem dobry żyd, to martwy zyd teraz dobry palestyńczyk to martwy palestyńczyk Daruj sobie ten fałszywy żal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja tuchajbejowic Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 20:54 ... tak rzeczywiście niewątpliwy sukces połaczony z aktem heroicznego porwania się na "ciężko uzbrojony" samochód pokojowo nastawionym śmigłowcem. sieg heil !!!! mrs Dana co jak co ale wdrażanie metod pan Adolfa H. wychodzi wam wyjątkowo perfekcyjnie. Getta, mury i pacyfikacje - nauka nie poszła w las. p.s napisałem "mrs" - jeśli to pomyłka z góry przepraszam, mając w pamięci pewnego "wybitnego" piosenkarza-piosenkarkę, który9a) wygrał(a) pewnien konkurs eurowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:57 dobrze spiewala i fajna piosenke miala, nie? nu, widze ze cie krew zalewa, ze go wykonczylismy, nie? ale my bedziemy spac dzisiaj spokojniej... no i gadzinko, nie porownywaj nas do hitlera. tu jest wojna. obozow koncentracyjnych nie ma. i rantisi zostal zlikwidowany nie dlatego, ze on arab, tylko dlatego, ze on terrorysta. i tak bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: hipokrytka IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:00 posylam ci ironiczny usmieszek z francuskim akcentem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:00 >... i tak bedzie dalej ... kto mieczem wojuje od miecza ginie, poczekam aż przyjdzie kolej na ciebie. hipokrytko. A postepujecie dokładnie tak samo jak Adolf z wami. Widać wart pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:01 nu, czekaj, nie czekasz sam na tym forum.... tez tuhajbeowicz z rodziny gadzinek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:27 zabijacie ? czyżbyście oczekiwali w zamian miłości hipokryci ? te klimatyzowane palestyńskie domki po wietrzeniu helikopterem pewnie są mnie dla ciebie rozczulające co ? Zresztą i tak najlepsza klimatyzacja dostarczana jest czołgiem, czyz nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P [...] IP: *.client.comcast.net 17.04.04, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:43 nu, ty wszystko wiedzacy.... wlasnie cala zabawa polega na tym, ze nie ma takich tysiecy na jego miejsce.... i bedzie teraz jeszcze mniej.... a jeszcze pojdzie pare glow tych z wierchuszki, i w koncu bedzie mozna zaczac z kims gadac... a ty sie tak nie martw o moje dzieci. przyszlosc maja niezla przed soba... taaak, inwalida, a zochnwej, glowka wydawala rozkazy zeby zabijac kazdego israelczyka jak ta lala... nu, idz pobawic sie do piaskownicy, zanim zaczniesz wydawac odzwieki animalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:24 wiedzialam, ze mnie zetniecie, ale nalezalo mu sie... pracujecie szybko, musze powiedziec i dizisaj macie ciezki wieczor.... pozdrawiam obie zniwiarki najserdeczniej.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tma34 Re: nie wytrzymalam.... 17.04.04, 21:30 Cóż, bywa... Rozumiem irytację, ale wszystkich musimy traktować jednakowo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:32 jasne, nie mam pretensji, ostatecznie przekroczylam granice.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. widzisz Tma, możesz spac spokojnie wybaczyła IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:35 ...Ci tym razem, może nawet nie doniesie na Ciebie do załogi najbliżej przelatującego helikoptera. Ale miej sie na baczności ostatecznie jesteś przeciez potencjalna terrorystką medialna. Podkreślam - potecjalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: nie wytrzymalam.... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.04.04, 00:19 Nie pij tyle a bedzie O'k ,... Rozumie ,... Toasty z okazji ,... Zydzi poza izraelem zaczynaja sie martwic , twoje posty tez nerwowe ,... Czas pokaze , kto sie bedzie smial ostatni , boje sie ze nie ty dana . uklony Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: nie wytrzymalam.... 17.04.04, 21:34 Z punktu widzenia politycznego jest to bardzo ryzykowne posuniecie Dano. Z punktu widzenia procesu pokojowego na Bliskim Wschodzie, nie wiem czy to dobry pomysl. Ale .... musze ci szczerze powiedzec, ze wcale a wcale bydlaka nie zaluje i nie dziwie sie, ze zapadla decyzja,zeby go zdjac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. [...] IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: to nie dzielo sztuki IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 21:45 to tylko kwestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:52 wszystko w tym okregu z punktu widzenia politycznego jest ryzykowne. nawet decyzja spotkan jakie byly w przeszlosci miedzy "przywodcami" arabow palestynskich a naszymi bylo ryzykowne. ale patrzac na ostatnie 3 lata, kiedy oni bez pardonu podkladaja bomby pod autobusy, kawiarnie, hotele, diskoteki, to zastanawiam sie, jaki kraj oprocz israela nie uderzylby spowrotem juz po miesiacu takich zamachow. terrorysta to terrorysta to terrorysta. tu nie ma z kim rozmawiac. generalissimo przez ostatnie 13 lat wladzy swojej w autonomii nie zrobil nic, ale to nic, zeby stworzyc ludziom miejse pracy, lepsze warunki zycia, nie wybudowal ani jednej szkoly, ani jednej ulicy, ani jednego szpitala. pieniadze mial. one poszly na terror. dopoki sie ich nie zlikwiduje, dopoty nie bedzie tu nawet szansy na rozmowy i ustabilizowanie zycia. usa wystarczyl jeden atak, hiszpanii rowniez. dzisiaj u nas nikt juz nie ma zludzen, ze z terrorystami mozna rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 21:56 > ale patrzac na ostatnie 3 lata, kiedy oni bez pardonu podkladaja bomby pod > autobusy, kawiarnie, hotele, diskoteki, to zastanawiam sie, jaki kraj oprocz > israela nie uderzylby spowrotem juz po miesiacu takich zamachow. Myslisz, ze ten mord jak i setki innych (w tym bezbronnych dzieci i kobiet) powstrzyma wrogosc Arabow wobec was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX [...] IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:33 Gość portalu: dana33 napisał(a): > ja nie potrzebuje ich milosci. ja robie wszystko, zeby przestali nas zabijac. Co poza tym, ze cieszysz sie z ich smierci? > a przyjaciol to sobie szukam gdzie indziej, farsztejst? W tym zdaniu moge dopatrzyc sie tylko szacunku, ktorym darzysz Palestynczykow. > to oni potrzebuja nas bardziej, niz my ich, Tak bardzo, ze wysadzaja sie z wami w powietrze? > nie wpadlo ci to do twojej parszywej glowy, co? To nie my slyniemy z tego, ze jestesmy "parszywi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 23:56 Pytanie brzmialo: Co takiego poza spazmami radosci z powodu ich smierci robisz, zeby was nie zabijali? Napisalas, ze robisz "wszystko". Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Pieniadze Arafat ukradl trzeba to jasno powiedziec 17.04.04, 22:00 Wszelkie pieniadze z UE szly w rece tego oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pieniadze Arafat ukradl trzeba to jasno powie IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 22:03 i zebys wiedzial: arabowie, mam tu na mysli zwyklych ludzi, takich jak ty i ja, oni o tym wiedza. wiedza dokladnie. prywatnie, w cztery oczy powiedza ci co o tym mysla. niestety, boja sie i maja racje, powiedziec to glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Zona Arafata dostaje 17.04.04, 22:09 na utrzymanie w paryskich apartamentach ilekroc prosi ( a prosi non stop) 100 tys dolarow z pomocy przeznaczonej dla np. palestynckich maluchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: Ale mnie "tną", istny shoah. IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:39 :) Chyba troche przesadzasz z tym porownaniem. No chyba jesli chodzi tylko o gorliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. Re: Ale mnie "tną", istny shoah. IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 23:02 Nie wiesz co ja czuję, toż to całocięcie. (płaczę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Zona Arafata dostaje IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 22:37 n apalestynskich maluchow, na szkoly i szpitale, na budowanie infrastruktury, na stworzenie miejsc pracy dla ludnosci, na domy starcow, na lekarstwa.... nu, na wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 22:58 ... też dostaniesz... i na waciki, i na krem na celulitis i na kosmetyczke od czasu do czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: 5.5R* / 83.130.215.* 17.04.04, 23:08 proponuje dla rozladowania atmosfery zrobic mala ankiete pt. Ktory kretyn wiekszy? Ten z Lublina, czy ten z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 23:12 Poki co wyglada na to, ze ten z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:15 głównie za odwagę bycia sobą Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Na razie Lublin prowadzi 17.04.04, 23:24 Ale Katowice go gonia sa tuz tuz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. arbiter sampozwaniec IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:28 a rozumiem kolega samozwańczy arbiter. To tak z automatyzmu, tak ? Naród wybrany. My zdecydujemy kto jest mądry, kto dobry a kto zły, kto ma prawo żyć, a kogo zlikwidowa. Kolega na podstawie kształtu czaszki będzie rozsądzał ? Czy na podstawie innych szczegółów anatomicznych. Taka tradycja zaczęrpnieta od dawnych oprawców, dzisiejszych ideologów wyższości rasowej ? Wyluzj chłopie Danka i tak ci nie da za ofiarnośc i odwagę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:39 war pac palaca, z daleki, oba rowne.... a ja zupelnie nie "naladowana", na odwrot, paam nosefet, she iru, ma anachnu yecholim..... ein li milim le newela she kol hazman mara tmunot zhel ha autobusim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:40 azja, zlotko, ty lepiej pasujesz do arafata niz ja... on lubi chlopcow... Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery To fakt! 17.04.04, 23:55 Arafat ma straszne klopoty ze zwieraczami, przez to ze lubi byc bierny. Totez nosi specjalny koreczek i pampersa. Przyuwazyliscie kiedys szerokosc jego spodni na biodach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Zona Arafata dostaje IP: *.156.0.84.Dial1.Boston1.Level3.net 17.04.04, 23:53 Mcattery,a na ile miliardow okradly wasze bronfmany ofiary holocaustu? Martwisz sie o Arafata? Zajmij sie bronfmanami,bierezowskimi,milkenami...sokncze...za dluga lista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jeszcze tylko Sharon pozostał do wyeliminowania... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 17.04.04, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. a kiedysz wydasz befehl mein fuhrer ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: a kiedysz wydasz befehl mein fuhrer ? IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:41 juz niedlugo, opracowujemy plan, zeby byl dostatecznie blyskotliwy, bo to was tak zjada, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. jedyne co cie zjada to nienawiść IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja t. Re: Grozisz mi śmieciu?? Uważaj ścierwo, bo mimo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:36 wyluzuj Thomson, to jeszcze jeden bohater zza ekranu, pancerza i helikopterem w dziadka na wóżku. Takie jego groźny. Tłum cywilów uzbrojonych w byle co a na przeciw reguralna armia wyposazona w najnowszy sprzęt - "niosąca wolność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 17.04.04, 23:44 niewyparzone teksty może go sięgnąć kara :o) Gość portalu: azja t. napisał(a): > wyluzuj Thomson, to jeszcze jeden bohater zza ekranu, pancerza i helikopterem w > > dziadka na wóżku. Takie jego groźny. Tłum cywilów uzbrojonych w byle co a na > przeciw reguralna armia wyposazona w najnowszy sprzęt - "niosąca wolność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:54 nu, tomsonik, ciebie tez mozna namierzyc, szybciej niz myslisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. No to Tomson masz "ciepło" IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:04 Dana juz wysłała komando morderców, a oni znają sie na robocie www.theage.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1062050677527_2003/08/29/30PALESTINE,0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomosn Ojej, to chyba już się muszę zacząć bać ;oO IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:10 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson To jeszcze mnie nie namierzyli??? ;o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:09 Ja myślałem że już. Sęk w tym że jak mnie namierzą i dowiedzą się kim jestem (podejrzewam że pewne już ktoś to zrobił ;o), to zapewniam ciebie że chcieliby o tym jak najszybciej zapomnieć ;oD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.156.0.84.Dial1.Boston1.Level3.net 17.04.04, 23:58 Czy slyszycie,jak z tej strony rozlega sie rechot ropuch,swinski kwik,chichot hien? Pokolenie kaina i lilith....Ludzie,nie znizajcie sie do odpowiadania tym gnidom arika baby i netanh...a Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Ya h'a y a ll a minyane ......... 18.04.04, 00:01 powiem ci na dzien dobry a potem ? Mmmmmm......zacieram rece..... Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Fajowo podac ci adres? 17.04.04, 23:58 zapraszam, czekam i zacieram lapki..... Czy slowo eliminacja wedlug ciebie jet grozeniem smiercia ? Zajrzyj do slownika nieuku. Grozenie smiercia do grozby karalne, za ktore dostaje sie do lat trzech, ( znasz troche KK ?) wiec nie jestem tak gupia by grozic ci smiercia. A o co mi chodzilo to juz nie twoja sprawa. Tylko nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. Eliminacja osoby nie jest morderstwem IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:11 Oto dobrze przyswojona nowomowa Wyborczej i żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Czekaj tatka latka IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:05 Siedzicie sobie w Izraelu, Dana, jak u mamy za piecem, tyle tylko ze za murem; strzelacie jak snajperzy z ukrycia, i cieszycie sie z kazdej nastepnej ofiary. Jakos nie zdajecie sobie sprawy, ze przy takiej arogancji jaka representujecie jako Izrael, ci wasi bracia, ktorzy rozsiani sa po swiecie i nie maja murow ani czolgow za ktorymi mogliby sie ukryc, ucierpia konswekwencje waszych akcjii. Przy takim chamskim braku poprawnosci politycznej jaka przejawia Izrael i jego obywatele, Zydzi w Europie, i na swiecie, wkrotce - nie mam co do tego zadnych watpliwosci - przejda przez nastepny pogrom. Czy jest to wam w tym Izraelu - ktory wydaje sie wam byc na Marsie - tak to obojetne? Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Wybacz dziecko siedze sobie w Polsce 18.04.04, 00:07 w duzyyym miescie. I czekam niecierpliwie na Tomsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A która nie czeka :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:25 Ale ty możesz sobie tylko pomarzyć :o) mcattery napisała: > I czekam niecierpliwie na Tomsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Jestes taki pewien? - JASNE :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:35 Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:12 ale po raz pierwszy w swojej historii maja wroga, ktory jest od nich kolosalnie slabszy (przynajmniej obecnie). Taka okazja odkuc sie za te wszystkie lata ponizen! Wreszcie moga pobawic sie w tych "silnych". Dlatego robia wszystko, zeby go doprowadzac do desperacji, zeby zmuszac do kolejnych atakow. Oni znow moga wtedy plakac nad soba, ze sa ofiarami i jednoczesnie odreagowywac swoje wielowiekowe kompleksy za pomoca helikopterow podarowanych z USA. Jakis znany Zyd (rezyser czy kompozytor, nie pamietal) nazwal to "szalem" ktorego dostali Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:19 To jest wlasnie mentalnosc niedojrzalego moralnie i politycznie narodu. Rozrzuceni po swiecie przez stulecia nie mieli okazji dojrzec jako narod, teraz widzimy tego zalosne resultaty. "rampant violonce of a twelve-year-old bully" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:34 od 1948 do 2004 to u ciebie 12 lat? te interesy finansowe musza u ciebie isc dosc slabo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:39 Od 1948 do 2004 to jakby nie bylo pare wiekow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:47 50 lat w rozwoju narodu, to chyba nawet mniej niz 12 lat w rozwoju czlowieka. Chyba przesadzilam - powinno byc "piecioletniego lobuza" - takiego co to ciagle lapie muchy czy inne insekty i nozki im wyrywa Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:54 5-letnie lobuzy tez sa rozne. Sa mile, inteligentne dzieciaki, sa zywe lobuziaki i sa dzieci, ktore w swoim zyciu nie zaznaly niczego innego poza biciem i ponizaniem. Takie dzieci maja olbrzymi problemy w znalezieniu sie w grupie. Sa podejrzliwe, nieufne, zlosliwe i czesto agresywne. Reaguja impulsywnie i w sposob o wiele bardziej nieobliczalny niz ich rowienicy majacy za soba normalne dziecinstwo. Takie dziecinstwo decyduje oczywiscie o zyciu dojrzalym... Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:35 niedojrzalosc to jedno a problemy z samookresleniem to drugie. Z jednej strony wmawiaja sobie, ze sa tacy jak my, ubieraja sie podobnie, zachowuja, KONSUMUJA, mowia, ze naleza do Zachodu ale z drugiej strony kulturowo, mentalnie i fizycznie sa integralna czescia Bliskiego Wschodu. Mnie u nich zdumiewa i poraza ta dwoistosc standardow moralnych: dla siebie i dla reszty. Mysle, ze to chyba najbardziej i w decydujacy sposob rozni ich (i nie tylko) od nas. Pisze (nie tylko) bo muzulmanow rowniez cechuje to samo w odniesieniu do ich samych i "niewiernych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:43 kulturowo, mentalnie i fizycznie sa integralna czescia Bliskiego Wschodu. > dokladnie. chyba dlatego wlasnie nie jestesmy w stanie sie z nimi porozumiewac - przepasc moralna, nieporownywalne konwencje. problem jest jednak to, ze oni usilnie probuja nasza kulture infiltrowac, co prowadzi do nieustannych frikcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:59 oj abe abe, gdzie by byla polska kultura bez tych paru polskich zydow? nu, i nie tylko kultura..... nu, tys to jednak glupia baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:33 czyraczku, cus z historia u ciebie na bakier.... mielismy juz silnych przeciwnikow (david i goliath?), mielismy zgromadzone nie raz i nie dwa wszystkie armie krajow arabskich z nami graniczace na raz, i tz wojna trwala 6 dni i to z tamta porazka dla agresorow. tak ze uspokoj sie. kompleksow juz u nas nie ma zadnych, juz od dawna. takze immer mit der ruhe, czyraczku. Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:38 to mi dopiero perspektywa historyczna dowodzaca nieslychanej "kontynuacji"! :) Bajka z czasow biblijnych i...... czasy nowozytne, po II wojnie swiatowej... Wooow! :) Jak tu nie mowic o ciaglosci i bogatej tradycji historycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:00 cos tu teraz zabelkotal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Siedzą tak długo, jak długo USA miliardami swoich IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:24 dolarów im na to pozwolą. Skończy się ropa, skończy się dla Ameryki sens utrzymywania wasala na Bliskim Wschodzie, wszyscy dobrze znamy jak USA "wiernie ;o)" dotrzymują zobowiązań sojuszniczych gdy "sojusznik" (hahahahahaha!!!, zawsze reaguję śmiechem łącząc słowa "USA" i "sojusznik") jest im potrzebny i jak go wyrzucają na zbity ryj gdy nie jest już przydatny (jałta, stosunek do Polski po 1989 roku). Bez wsparcia USA, Izrael po zbrodniach dokonanych na Bliskim Wschodzie jest skazany na unicestwienie. Więc dla własnego dobra skończcie z tym bandytyzmem w Palestynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Siedzą tak długo, jak długo USA miliardami sw IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:52 Gdyby USA odcielo sie od wplywowych grup zydowskiej finansiery, to juz teraz nie byloby mowy o $$$ na Izraelskie zbrojenia. Nawet o nafte taki "sojusznik' za duzo kosztuje. Lepiej USA sojusznikow w postaci Kuwejtu nabywac. Mniej kosztuje, wiecej daje niz bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Nie ma żadnej jakiejś niewyobrażalnej finansjery IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:57 Żydowskiej. Jest paru dobrze sytuowanych Żydów, ale bez przesady. ;o) Żydowską finansjerę robi się na tej samej zasadzie jak mówiąc np. o polskich politykach że ten i ten to Żyd i wysnuwając na tej podstawie że Polską rządzą Żydzi. Już bardziej jankesi siedzą w kieszeni bogatych Saudów (około milarda na giełdzie w USA i drugie tyle w tamtejszych bankach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czekaj tatka latka IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:29 abe, zlotko, pozwol, ze troske o zydow przejal juz dawno israel. ty sie martw o twoja kancelarie. i tak na wiecej cie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomosn Maleńki nic nieznaczący Izrael może sobie..... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:33 wiesz co. Gdyby nie USA i ich milierdy, to już by was nie było. Ale ropa kończy się za jakieś 50-60 lat i Izrael nie będzie już Ameryce potrzebny. A na przykładzie chociażby Polski możesz sobie zobaczyć jak USA traktują niepotrzebnych "sojuszników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: Maleńki nic nieznaczący Izrael może sobie.... IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:55 nawet jak przydzie nowa administracja w bialym domu, ta nieuzalezniona od zydowskiego $$$, to sie to poparcie usa moze znacznie ukrocic. alew co do zydow w europie to izrael robi wszysko aby ich unicestwic, marwic to sie o nich raczej nie martwi. A ty sie marwisz Dana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala [...] IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: Chala to do mnie?????? Nie. Do Tomsona. IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 00:18 a na FA spokoj, wiec sie tu wkleje z moim postem... Po zlikwidowaniu przed czterema tygodniami szejka Jassina, Izrael zapowiedzial, ze inni przywodcy Hamasu moga rowniez stac sie objektami ataku, co w przelozeniu na nasze oznaczalo, ze na kolejne ataki terrorystyczne, Izrael odpowiadal bedzie likwidacja przywodcow Hamasu. Podejscie calkiem zasadne i co wazniejsze- za ataki terrorystyczne odpowiadac beda w pierwszej kolejnosci bezposrednio za nie odpowiedzialni. Dzisiaj mial miejsce kolejny atak samobojczy i na spelnienie grozby ze strony Izraela nie trzeba bylo dlugo czekac. Wyglada na to, ze odwetem za ataki terrorystyczne bedzie od teraz likwidacja przywodcow terrorystow. Oczywiscie Izrael zlikwidowal juz wczesniej niejednego bandyte, ale nie byly to akcje na zasadzie bezposredniego odwetu. Jakie moga byc konsekwencje? Istnieje obawa, ze Hamas porzuci swoja dotychczasowa taktyke prowadzenia walki jedynie na terenie Palestyny i nawiaze kontakty z Al-Kaida, a walka Palestynczykow z Izraelem przeniesiona zostanie poza obszar Palestyny, czyli, ze nastapi powrot do taktyki, ktora stosowal swego czasu Arafat. Pierwsze reakcje europejskich politykow na dzisiejsze wydarzenia swiadcza, ze licza sie oni z takim scenariuszem jako mozliwym i trzesa portkami na zapas. Moze sie okazac, ze Europa, ktora do tej pory w konflikcie palestynsko- zydowskim miala do zaoferowania jedynie dobre rady, zostanie wciagnieta w konflikt. Czy Sharonowi rzeczywiscie idzie o spowodowanie utworzenia sie frontow- zjednoczeni terrorysci po jednej i (jednak) zjednoczone demokracje zachodu po drugiej? Czyli poprzez eskalacje do jednosci i zwyciestwa? No, ciekawym Waszych ocen w tej materii... i. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:30 Nie wiem jaka bylaby w tym logika aby dzialanie terrorystyczne w sprawie palestynskiej przeniesione byly na tereny Europy. Europa szczegolnie zawsze wyrazala i wyraza potepienie dla akcji Izraela. Jesli juz, to takowy "solidarnosciowy" terroryzm arabski za wolnosc Palestyny przeniesie sie do US, glownego zrodla poparcia zarowno dyplomatycznego jak i materialnego dla Izraela. Tam terroryzm oczywiscie jest juz niezle zakorzeniony z tych wlasnie przyczyn, teraz moze sie nasilic i przybrac nowe oblicza. Metody moga stac sie bardziej drastyczne ze wzgledu na desperacje palestynczykow. Szczegolnie po tym ostatnim akcie poparcia dla Sharona w kwestii "uznania" roszczen Izraela do terenow spornych przez Busza terroryzm za sprawe palestynska w USA wydaje sie nieunikniony. To co odbedzie sie teraz w Europie to prawdobodnie bedzie masowe oburzenie na poczynania Izraelu, ktore moze wryazic sie w aktach antysyjonistycznych pogromow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:39 w australii tez juz sa, bubele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:38 prawie prawie zanalizowales do konca. ale nie calkiem. widzisz, wojna terrorystow islamskich juz dawno rozniosla sie po swiecie, juz jes w usa, juz jest w europie, juz jest na dalekim wschodzie (bali). my, zydzi i israel to tylko poczatek. plan jest zupelnie prosty: zydzi- chrzescijanie - reszta innowiercow. islam powoli chce opanowac swiat. popatrzymy oboje z gory za jakies 100 lat, moze nawet mniej, o zobaczymy, czy mialam racje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 01:09 ej, ale ja nie pisalem o strategi terrorystow islamskich, a o strategi Izraela:) O tym, ze terrorysci na calym swiecie obecni jest mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:17 wprawdzie nie rozmawialam z sharonem w ciagu ostatnich 24 godzin :), ale watpie, czy to mial na mysli. to, co my chcemy osiagnac, to doprowadzic do rozmow z arabami palestynskimi. ale tymczasem nie ma z kim gadac. a poniewaz obecny wladca autonomii nie ma ochoty na walke z terrorem, a my chcemy zyc jako tako bezpiecznie, to my walczymy z terrorem arabskim wszelkimi nam dostepnymi metodami. w obecnej chwili hamas jest w trudnej sytuacji: brakuje mu, praktycznie w tym samym czasie, 2 najwazniejszych przywodcow. jeszcze jakas tam ilosc zostala albo zlikwidowana, albo siedzi w israelskich wiezieniach. sa w tej chwili bardzo, bardzo oslabieni. nie mam watpliwosci, ze zlikwiduje sie cala wierchuszke i hamasu, i hizballah i fatah. wtedy dojdzie do glosu inna generacja, tacy, ktorzy rozumieja, ze wojny beda przegrywac zawsze i ze wojny i terror do nic zego nie prowadza. wtedy bedzie z kim gadac. nie wczesniej. jedyne, co sharon moze zrobic teraz, to starac sie zapewnic obywatelom israela jak najwieksze bezpieczenstwo. to jego obowiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 01:40 a mnie sie widzi, ze Sharon chce panstwa palestynskiego juz w przyszlym roku, a najpozniej za dwa. Natomiast jak piszesz, ze " tacy, ktorzy rozumieja, ze wojny beda przegrywac zawsze i ze wojny i terror do nic zego nie prowadza.", to ja bym to zdanie raczej rozdzielil. Watpie, zeby bylo wielu takich, ktorzy sa przekonani, ze wojny zawsze beda przegrywac, a pewnie wiecej jest takich, ktorzy maja swiadomosc, ze wystarczy jak Izrael przegra tylko raz. Natomiast zgadzam sie, ze trzeba gadac z tymi, co uwazaja, ze wojny i terror do niczego nie prowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.bb.netvision.net.il 19.04.04, 09:10 twoje zdanie : "a pewnie wiecej jest takich, ktorzy maja swiadomosc, ze wystarczy jak Izrael przegra tylko raz." to chyba piszesz o nas. my wiemy, ze nie mozemy przegrac ani jednej wojny. jedna przegrana wojna to jest koniec israela. jesli ktos to zrozumie, to tez zrozumie, dlaczego my sie bronimy tak jak sie bronimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Tylko jeden!!!!!! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 18.04.04, 00:37 Patrz ilu tytaj "tgerrorystow" poleglo! Falluja-2004 english.aljazeera.net/NR/exeres/8CB7C17E-F69E-48A2-8034-DEA425192815.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:39 www.netschoolbook.gr/images/holocaust.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:03 nu, zebys wiedzial, ten chlopczyk na zdjeciu przezyl i sie uratowal... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.S.F. Re: Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 01:20 Przecież wszyscy wiemy , że ten cały holocaust to żydowski wymysł, więc dla czego miał się nie uratować ? Żydzi na zdjeciu spieszyli sie na pociąg do Palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: Chała US-Żydo-Polskie ścierwo, powiedz mi gdz IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:48 Dla twojej informacji tomson: od 50 paru lat Zydzi Polscy sa na szczycie drabiny spolecznej i politycznej Izreala. Dzieki Zydom amerykanskim Izreal jest bezpieczny. Jako 2% grupa obywateli USA, mamy nieproporcjonalny wplyw gospodarczy, polityczny i spoleczny. A ty jestes niedouczonym polaczkiem, ktory gada by gadac. Brak znajomosci faktow nie przeszkadza ci wydawac opinii. Cos widzial, gdzies byl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:52 Gość portalu: chala napisał(a): > Dla twojej informacji tomson: od 50 paru lat Zydzi Polscy sa na szczycie > drabiny spolecznej i politycznej Izreala.Dzieki Zydom amerykanskim Izreal jest Tak jak Polacy z jackowa ;o) Jesteście jednym i tym samym i jako jedyni możecie się równać debilizmem z jankesami. > bezpieczny. Jako 2% grupa obywateli USA, mamy nieproporcjonalny wplyw > gospodarczy, polityczny i spoleczny. A ty jestes niedouczonym polaczkiem,ktory > > gada by gadac. Brak znajomosci faktow nie przeszkadza ci wydawac opinii. Cos > widzial, gdzies byl ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! Chała ty antysemitką jesteś ;oD Jesteście bezpieczni bo USA was potrzebuje, skończy się ropa na Bliskim Wschodzie, przestaniecie być przydatni. D-O-T-A-R-Ł-O ??????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Tak samo Assad z Syrii mowil Kissiengetowi IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 01:54 Dostal oficjalna odpowiedz od Kissingera, Sekretarza Stanu USA w tym czasie: Nawet nie marz o tym ze USA opusci Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Polanski Jedna rzecz jest pewna: konflikt miedzy Żydami i P IP: 207.219.130.* 18.04.04, 02:42 Jedna rzecz jest pewna: konflikt miedzy Żydami i Palestyńczykami To konflikt miedzy terrorystami. Jedna stron jest warta drugiej. Żydzi maja znaczna przewagę militarna i tylko dlatego nie używają metod które stosują Palestyńczycy. Jak tej przewagi nie mieli zachowywali się w ten sam sposób: A partial list of events the world could have done without... The first airplane hijacked was committed by Israel in 1954 when a civilian Syrian airliner was hijacked immediately after taking off.(Walid Khalidi, Palestine Reborn) The first car bomb was an invention of the Zionists(ENC,90-91). Grenades in cafes, first used against Palestinians in Jerusalem on 17 March, 1937(Enc,90-91). Delayed-action, electrically timed mines in crowded market-places: first against Palestinians in Haifa, 6 July, 1938.(Enc,90-91) Assassination of government official outside Palestine: first used against the British in Cairo, 6 November, 1944 when Lord Moyne, Secretary of State, was assassinated by the Stern Gang. Yitzhak Shamir, a member of the Irgun and later leader of the Stern Gang was behind the plan(Enc. and Bitter Harvest). Taking of hostages to put pressure on a government: first used against the British in Tel Aviv, 18 June, 1946(Encyclopedia,p.67). Blowing up government offices with their civilian employees and visitors: first used against the British in Jerusalem, 22 July, 1946. The toll was 91 Britons, and 46 injured in King David Hotel. Begin, who masterminded and carried out the attack admitted that the massacre was coordinated with and carried out under the instruction of the Haganah(Enc.pp.267-8). Booby-trapped suitcase: first used against the British Embassy in Rome, 13 October, 1946. Booby-trapped car parked alongside buildings: first used against the British in Sarafand (east of Jaffa) on 5 December, 1946. Flogging of hostages: first used against the British in Tel Aviv, Natanya and Rishon, 29 December, 1946. Letter-bombs sent to politicians outside Palestine: first used against Britain when twenty letter-bombs were sent from Italy to London between 4 and 6 June, 1947(Enc.Palestine.68-69). Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: nastepny terrorysta zabity.... 19.04.04, 06:29 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nastepca nieszczeliwego, biednego dziadka zostal dzisiaj zabity w gazie. > czekam na nastepnego w kolejce.... ja tez , dobra robota inchAllah bo bez niego nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś