Dodaj do ulubionych

nastepny terrorysta zabity....

IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:24
nastepca nieszczeliwego, biednego dziadka zostal dzisiaj zabity w gazie.
czekam na nastepnego w kolejce....
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do sciany :) 17.04.04, 20:30
      ale stan krytyczny :))) jak juz na 100% zejdzie przywitac sie z Jassinem to
      bedzie milo jak poinformujesz o tym na forum :))))...byle szybciej...

swoja droga teraz wybory na szefa hamasu beda mialy zabawny przebieg - np
      siedzi 10 hamasowcow i graja w marynarza - ten na kogo wypadnie od razu zegna
      sie z rodzina etc :))))))))

• Gość: dana33 Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:33
        nie, nie zyje. hamas ma problem. 2 "przywodcow" zlikwidowanych w ciagu
        krotkiego czasu. wiekszosc ich "wierchuszki" albo zlikwidowana albo siedzi w
        israelskich wiezieniach. kol hakavod dla cahalu!
        • lennox_lewis Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia 17.04.04, 20:35
          www.haaretz.com/
          • Gość: dana33 Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:44
            nu, tez pokazal, ile go obchodzi zycie wlasnego syna: wiedzial, ze jest na
            cynglu, wiedzial, ze jest oznakowany przez nas, nu, nie preszkodzilo mu to
            wsadzic do samochodu wlasnego syna...... tyle u tych parszywcow warte zycie
            dzieci...
            • Gość: azja tuchajbejowic Re: podobno jeszcze zyje bo sie przykleil do scia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 20:57
              Patrzcie jak sie to nagle zaczeła martwić o arabskie dzieci hipokrytko ?.
              Przecież twoi pobratymcy strzelają do takich bez żadnych skrupułów niezaleznie
              czy ida chodnikiem czy jadą samochodem z ojcem.
              kiedyś było: dobry indianin to martwy indianin
              potem dobry żyd, to martwy zyd
              teraz dobry palestyńczyk to martwy palestyńczyk
              Daruj sobie ten fałszywy żal !
              • Gość: jarek-Zyd A ty, twoja prawdziwa zalobe. IP: *.fastres.net 17.04.04, 21:30
    • Gość: azja tuchajbejowic Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 20:54
      ... tak rzeczywiście niewątpliwy sukces połaczony z aktem heroicznego porwania
      się na "ciężko uzbrojony" samochód pokojowo nastawionym śmigłowcem.
      sieg heil !!!! mrs Dana co jak co ale wdrażanie metod pan Adolfa H. wychodzi
      wam wyjątkowo perfekcyjnie. Getta, mury i pacyfikacje - nauka nie poszła w las.

p.s napisałem "mrs" - jeśli to pomyłka z góry przepraszam, mając w pamięci
      pewnego "wybitnego" piosenkarza-piosenkarkę, który9a) wygrał(a) pewnien konkurs
      eurowizji.

• Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 20:57
        dobrze spiewala i fajna piosenke miala, nie?

nu, widze ze cie krew zalewa, ze go wykonczylismy, nie? ale my bedziemy spac
        dzisiaj spokojniej... no i gadzinko, nie porownywaj nas do hitlera. tu jest
        wojna. obozow koncentracyjnych nie ma. i rantisi zostal zlikwidowany nie
        dlatego, ze on arab, tylko dlatego, ze on terrorysta. i tak bedzie dalej.
        • Gość: azja t. hipokrytka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 20:58
          • Gość: dana33 Re: hipokrytka IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:00
            posylam ci ironiczny usmieszek z francuskim akcentem...
        • Gość: azja t. Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:00
          >... i tak bedzie dalej

... kto mieczem wojuje od miecza ginie, poczekam aż przyjdzie kolej na ciebie.
          hipokrytko.
          A postepujecie dokładnie tak samo jak Adolf z wami. Widać wart pac pałaca.

• Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:01
            nu, czekaj, nie czekasz sam na tym forum.... tez tuhajbeowicz z rodziny
            gadzinek....
            • Gość: azja t. Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:27
              zabijacie ? czyżbyście oczekiwali w zamian miłości hipokryci ?

te klimatyzowane palestyńskie domki po wietrzeniu helikopterem pewnie są mnie
              dla ciebie rozczulające co ?
              Zresztą i tak najlepsza klimatyzacja dostarczana jest czołgiem, czyz nie ?
        • Gość: P [...] IP: *.client.comcast.net 17.04.04, 21:36
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: dana33 Re: nastepny terrorysta zabity.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:43
            nu, ty wszystko wiedzacy.... wlasnie cala zabawa polega na tym, ze nie ma
            takich tysiecy na jego miejsce.... i bedzie teraz jeszcze mniej.... a jeszcze
            pojdzie pare glow tych z wierchuszki, i w koncu bedzie mozna zaczac z kims
            gadac... a ty sie tak nie martw o moje dzieci. przyszlosc maja niezla przed
            soba... taaak, inwalida, a zochnwej, glowka wydawala rozkazy zeby zabijac
            kazdego israelczyka jak ta lala... nu, idz pobawic sie do piaskownicy, zanim
            zaczniesz wydawac odzwieki animalne...
    • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:18
      • Gość: dana33 nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:24
        wiedzialam, ze mnie zetniecie, ale nalezalo mu sie...

pracujecie szybko, musze powiedziec i dizisaj macie ciezki wieczor....
        pozdrawiam obie zniwiarki najserdeczniej.... :)
        • tma34 Re: nie wytrzymalam.... 17.04.04, 21:30
          Cóż, bywa... Rozumiem irytację, ale wszystkich musimy traktować jednakowo.
          Pozdrawiam!
          • Gość: A.S.F. tma34, szabas a Ty pracujesz ?! IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 21:31
            • mcattery jak juz cos to Havdala........... 17.04.04, 21:45
          • Gość: dana33 Re: nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:32
            jasne, nie mam pretensji, ostatecznie przekroczylam granice.... :)
            • Gość: azja t. widzisz Tma, możesz spac spokojnie wybaczyła IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 21:35
              ...Ci tym razem, może nawet nie doniesie na Ciebie do załogi najbliżej
              przelatującego helikoptera. Ale miej sie na baczności ostatecznie jesteś
              przeciez potencjalna terrorystką medialna. Podkreślam - potecjalną
            • Gość: sp;lit Re: nie wytrzymalam.... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 18.04.04, 00:19
              Nie pij tyle a bedzie O'k ,... Rozumie ,... Toasty z okazji ,... Zydzi poza
              izraelem zaczynaja sie martwic , twoje posty tez nerwowe ,... Czas pokaze , kto
              sie bedzie smial ostatni , boje sie ze nie ty dana .

uklony
        • mcattery Re: nie wytrzymalam.... 17.04.04, 21:34
          Z punktu widzenia politycznego jest to bardzo ryzykowne posuniecie Dano. Z
          punktu widzenia procesu pokojowego na Bliskim Wschodzie, nie wiem czy to dobry
          pomysl. Ale .... musze ci szczerze powiedzec, ze wcale a wcale bydlaka nie
          zaluje i nie dziwie sie, ze zapadla decyzja,zeby go zdjac.
          • Gość: A.S.F. [...] IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 21:37
            • Gość: EX Re: to nie dzielo sztuki IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 21:45
              to tylko kwestia czasu...
          • Gość: dana33 Re: nie wytrzymalam.... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:52
            wszystko w tym okregu z punktu widzenia politycznego jest ryzykowne. nawet
            decyzja spotkan jakie byly w przeszlosci miedzy "przywodcami" arabow
            palestynskich a naszymi bylo ryzykowne. ale patrzac na ostatnie 3 lata, kiedy
            oni bez pardonu podkladaja bomby pod autobusy, kawiarnie, hotele, diskoteki, to
            zastanawiam sie, jaki kraj oprocz israela nie uderzylby spowrotem juz po
            miesiacu takich zamachow. terrorysta to terrorysta to terrorysta. tu nie ma z
            kim rozmawiac. generalissimo przez ostatnie 13 lat wladzy swojej w autonomii
            nie zrobil nic, ale to nic, zeby stworzyc ludziom miejse pracy, lepsze warunki
            zycia, nie wybudowal ani jednej szkoly, ani jednej ulicy, ani jednego szpitala.
            pieniadze mial. one poszly na terror. dopoki sie ich nie zlikwiduje, dopoty nie
            bedzie tu nawet szansy na rozmowy i ustabilizowanie zycia. usa wystarczyl jeden
            atak, hiszpanii rowniez. dzisiaj u nas nikt juz nie ma zludzen, ze z
            terrorystami mozna rozmawiac.
            • Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 21:56
              > ale patrzac na ostatnie 3 lata, kiedy oni bez pardonu podkladaja bomby pod
              > autobusy, kawiarnie, hotele, diskoteki, to zastanawiam sie, jaki kraj oprocz
              > israela nie uderzylby spowrotem juz po miesiacu takich zamachow.

Myslisz, ze ten mord jak i setki innych (w tym bezbronnych dzieci i kobiet)
              powstrzyma wrogosc Arabow wobec was?
              • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 21:59
                • Gość: EX [...] IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:17
                • Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:33
                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ja nie potrzebuje ich milosci. ja robie wszystko, zeby przestali nas zabijac.

Co poza tym, ze cieszysz sie z ich smierci?

> a przyjaciol to sobie szukam gdzie indziej, farsztejst?

W tym zdaniu moge dopatrzyc sie tylko szacunku, ktorym darzysz Palestynczykow.

> to oni potrzebuja nas bardziej, niz my ich,

Tak bardzo, ze wysadzaja sie z wami w powietrze?

> nie wpadlo ci to do twojej parszywej glowy, co?

To nie my slyniemy z tego, ze jestesmy "parszywi"
                  • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:36
                    • Gość: EX Re: nie wytrzymalam.... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 23:56
                      Pytanie brzmialo:
                      Co takiego poza spazmami radosci z powodu ich smierci robisz, zeby was nie
                      zabijali? Napisalas, ze robisz "wszystko".
            • mcattery Pieniadze Arafat ukradl trzeba to jasno powiedziec 17.04.04, 22:00
              Wszelkie pieniadze z UE szly w rece tego oszusta.
              • Gość: dana33 Re: Pieniadze Arafat ukradl trzeba to jasno powie IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 22:03
                i zebys wiedzial: arabowie, mam tu na mysli zwyklych ludzi, takich jak ty i ja,
                oni o tym wiedza. wiedza dokladnie. prywatnie, w cztery oczy powiedza ci co o
                tym mysla. niestety, boja sie i maja racje, powiedziec to glosno.
                • mcattery Zona Arafata dostaje 17.04.04, 22:09
                  na utrzymanie w paryskich apartamentach ilekroc prosi ( a prosi non stop) 100
                  tys dolarow z pomocy przeznaczonej dla np. palestynckich maluchow.
                  • Gość: A.S.F. Ale mnie "tną", istny shoah. IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 22:19
                    • Gość: EX Re: Ale mnie "tną", istny shoah. IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 22:39
                      :)

Chyba troche przesadzasz z tym porownaniem. No chyba jesli chodzi tylko o
                      gorliwosc...
                      • Gość: A.S.F. Re: Ale mnie "tną", istny shoah. IP: *.lublin.mm.pl 17.04.04, 23:02
                        Nie wiesz co ja czuję, toż to całocięcie.
                        (płaczę)
                  • Gość: dana33 Re: Zona Arafata dostaje IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 22:37
                    n apalestynskich maluchow, na szkoly i szpitale, na budowanie infrastruktury,
                    na stworzenie miejsc pracy dla ludnosci, na domy starcow, na lekarstwa....
                    nu, na wszystko....
                    • Gość: azja t. ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 22:58
                      ... też dostaniesz... i na waciki, i na krem na celulitis i na kosmetyczke od
                      czasu do czasu ...
                      • Gość: z daleka Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: 5.5R* / 83.130.215.* 17.04.04, 23:08
                        proponuje dla rozladowania atmosfery zrobic mala ankiete pt. Ktory kretyn
                        wiekszy? Ten z Lublina, czy ten z Katowic?
                        • Gość: EX Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.04, 23:12
                          Poki co wyglada na to, ze ten z daleka.
                          • Gość: azja t. Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:15
                            głównie za odwagę bycia sobą
                        • mcattery Na razie Lublin prowadzi 17.04.04, 23:24
                          Ale Katowice go gonia sa tuz tuz.....

• Gość: azja t. arbiter sampozwaniec IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:28
                            a rozumiem kolega samozwańczy arbiter. To tak z automatyzmu, tak ?
                            Naród wybrany. My zdecydujemy kto jest mądry, kto dobry a kto zły, kto ma prawo
                            żyć, a kogo zlikwidowa. Kolega na podstawie kształtu czaszki będzie rozsądzał ?
                            Czy na podstawie innych szczegółów anatomicznych. Taka tradycja zaczęrpnieta od
                            dawnych oprawców, dzisiejszych ideologów wyższości rasowej ?

Wyluzj chłopie Danka i tak ci nie da za ofiarnośc i odwagę. :-)
                        • Gość: dana33 Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:39
                          war pac palaca, z daleki, oba rowne....
                          a ja zupelnie nie "naladowana", na odwrot, paam nosefet, she iru, ma anachnu
                          yecholim..... ein li milim le newela she kol hazman mara tmunot zhel ha
                          autobusim....
                      • Gość: dana33 Re: ech, ta zawiść )))) Wyjdź za Arafata ... IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:40
                        azja, zlotko, ty lepiej pasujesz do arafata niz ja... on lubi chlopcow...
                        • mcattery To fakt! 17.04.04, 23:55
                          Arafat ma straszne klopoty ze zwieraczami, przez to ze lubi byc bierny. Totez
                          nosi specjalny koreczek i pampersa. Przyuwazyliscie kiedys szerokosc jego
                          spodni na biodach?
                  • Gość: PP Re: Zona Arafata dostaje IP: *.156.0.84.Dial1.Boston1.Level3.net 17.04.04, 23:53
                    Mcattery,a na ile miliardow okradly wasze bronfmany ofiary holocaustu? Martwisz
                    sie o Arafata? Zajmij sie bronfmanami,bierezowskimi,milkenami...sokncze...za
                    dluga lista.
    • Gość: Tomson Jeszcze tylko Sharon pozostał do wyeliminowania... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 17.04.04, 23:27
      • mcattery A kiedy eliminacja Tomsona ? 17.04.04, 23:28
        • Gość: azja t. a kiedysz wydasz befehl mein fuhrer ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:31
          • Gość: dana33 Re: a kiedysz wydasz befehl mein fuhrer ? IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:41
            juz niedlugo, opracowujemy plan, zeby byl dostatecznie blyskotliwy, bo to was
            tak zjada, co?
            • Gość: azja t. jedyne co cie zjada to nienawiść IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:44
    • Gość: azja t. Re: Grozisz mi śmieciu?? Uważaj ścierwo, bo mimo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 23:36
      wyluzuj Thomson, to jeszcze jeden bohater zza ekranu, pancerza i helikopterem w
      dziadka na wóżku. Takie jego groźny. Tłum cywilów uzbrojonych w byle co a na
      przeciw reguralna armia wyposazona w najnowszy sprzęt - "niosąca wolność"
      • Gość: Tomson Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 17.04.04, 23:44
        niewyparzone teksty może go sięgnąć kara :o)

Gość portalu: azja t. napisał(a):

> wyluzuj Thomson, to jeszcze jeden bohater zza ekranu, pancerza i helikopterem
        w
        >
        > dziadka na wóżku. Takie jego groźny. Tłum cywilów uzbrojonych w byle co a na
        > przeciw reguralna armia wyposazona w najnowszy sprzęt - "niosąca wolność"
        • Gość: dana33 Re: Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.broadband.actcom.net.il 17.04.04, 23:54
          nu, tomsonik, ciebie tez mozna namierzyc, szybciej niz myslisz....
          • Gość: A.S.F. No to Tomson masz "ciepło" IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:04
            Dana juz wysłała komando morderców, a oni znają sie na robocie

www.theage.com.au/ffxImage/urlpicture_id_1062050677527_2003/08/29/30PALESTINE,0.jpg
            • Gość: Tomosn Ojej, to chyba już się muszę zacząć bać ;oO IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:10
              HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! ;oD
          • Gość: Tomson To jeszcze mnie nie namierzyli??? ;o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:09
            Ja myślałem że już. Sęk w tym że jak mnie namierzą i dowiedzą się kim jestem
            (podejrzewam że pewne już ktoś to zrobił ;o), to zapewniam ciebie że chcieliby
            o tym jak najszybciej zapomnieć ;oD
            HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! ;oD
        • Gość: PP Re: Wiem, ale niech ma pełne porty, że za swoje IP: *.156.0.84.Dial1.Boston1.Level3.net 17.04.04, 23:58
          Czy slyszycie,jak z tej strony rozlega sie rechot ropuch,swinski kwik,chichot hien?

Pokolenie kaina i lilith....Ludzie,nie znizajcie sie do odpowiadania tym gnidom
          arika baby i netanh...a
        • mcattery Ya h'a y a ll a minyane ......... 18.04.04, 00:01
          powiem ci na dzien dobry a potem ?
          Mmmmmm......zacieram rece.....

• mcattery Fajowo podac ci adres? 17.04.04, 23:58
      zapraszam, czekam i zacieram lapki.....

Czy slowo eliminacja wedlug ciebie jet grozeniem smiercia ? Zajrzyj do slownika
      nieuku. Grozenie smiercia do grozby karalne, za ktore dostaje sie do lat
      trzech, ( znasz troche KK ?) wiec nie jestem tak gupia by grozic ci smiercia.
      A o co mi chodzilo to juz nie twoja sprawa. Tylko nasza.
      • Gość: A.S.F. Eliminacja osoby nie jest morderstwem IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:11
        Oto dobrze przyswojona nowomowa Wyborczej i żydów.
      • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:15
    • Gość: ABE Czekaj tatka latka IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:05
      Siedzicie sobie w Izraelu, Dana, jak u mamy za piecem, tyle tylko ze za murem;
      strzelacie jak snajperzy z ukrycia, i cieszycie sie z kazdej nastepnej ofiary.
      Jakos nie zdajecie sobie sprawy, ze przy takiej arogancji jaka representujecie
      jako Izrael, ci wasi bracia, ktorzy rozsiani sa po swiecie i nie maja murow ani
      czolgow za ktorymi mogliby sie ukryc, ucierpia konswekwencje waszych akcjii.
      Przy takim chamskim braku poprawnosci politycznej jaka przejawia Izrael i jego
      obywatele, Zydzi w Europie, i na swiecie, wkrotce - nie mam co do tego zadnych
      watpliwosci - przejda przez nastepny pogrom.
      Czy jest to wam w tym Izraelu - ktory wydaje sie wam byc na Marsie - tak to
      obojetne?
      • mcattery Wybacz dziecko siedze sobie w Polsce 18.04.04, 00:07
        w duzyyym miescie. I czekam niecierpliwie na Tomsona.
        • Gość: Tomson A która nie czeka :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:25
          Ale ty możesz sobie tylko pomarzyć :o)

mcattery napisała:

> I czekam niecierpliwie na Tomsona.
          • mcattery Jestes taki pewien? 18.04.04, 00:30
            • Gość: Tomson Re: Jestes taki pewien? - JASNE :o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:35
      • nierzyd im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:12
        ale po raz pierwszy w swojej historii maja wroga, ktory jest od nich kolosalnie
        slabszy (przynajmniej obecnie). Taka okazja odkuc sie za te wszystkie lata
        ponizen! Wreszcie moga pobawic sie w tych "silnych".

Dlatego robia wszystko, zeby go doprowadzac do desperacji, zeby zmuszac do
        kolejnych atakow. Oni znow moga wtedy plakac nad soba, ze sa ofiarami i
        jednoczesnie odreagowywac swoje wielowiekowe kompleksy za pomoca helikopterow
        podarowanych z USA.

Jakis znany Zyd (rezyser czy kompozytor, nie pamietal) nazwal to "szalem"
        ktorego dostali Zydzi.
        • Gość: ABE Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:19
          To jest wlasnie mentalnosc niedojrzalego moralnie i politycznie narodu.
          Rozrzuceni po swiecie przez stulecia nie mieli okazji dojrzec jako narod, teraz
          widzimy tego zalosne resultaty. "rampant violonce of a twelve-year-old bully"
          • Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:34
            od 1948 do 2004 to u ciebie 12 lat? te interesy finansowe musza u ciebie isc
            dosc slabo....
            • nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:39
              Od 1948 do 2004 to jakby nie bylo pare wiekow :)
              • Gość: ABE Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:47
                50 lat w rozwoju narodu, to chyba nawet mniej niz 12 lat w rozwoju czlowieka.
                Chyba przesadzilam - powinno byc "piecioletniego lobuza" - takiego co to ciagle
                lapie muchy czy inne insekty i nozki im wyrywa
                • nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:54
                  5-letnie lobuzy tez sa rozne. Sa mile, inteligentne dzieciaki, sa zywe
                  lobuziaki i sa dzieci, ktore w swoim zyciu nie zaznaly niczego innego poza
                  biciem i ponizaniem.

Takie dzieci maja olbrzymi problemy w znalezieniu sie w grupie. Sa podejrzliwe,
                  nieufne, zlosliwe i czesto agresywne. Reaguja impulsywnie i w sposob o wiele
                  bardziej nieobliczalny niz ich rowienicy majacy za soba normalne dziecinstwo.

Takie dziecinstwo decyduje oczywiscie o zyciu dojrzalym...
          • nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:35
            niedojrzalosc to jedno a problemy z samookresleniem to drugie.
            Z jednej strony wmawiaja sobie, ze sa tacy jak my, ubieraja sie podobnie,
            zachowuja, KONSUMUJA, mowia, ze naleza do Zachodu ale z drugiej strony
            kulturowo, mentalnie i fizycznie sa integralna czescia Bliskiego Wschodu.

Mnie u nich zdumiewa i poraza ta dwoistosc standardow moralnych: dla siebie i
            dla reszty. Mysle, ze to chyba najbardziej i w decydujacy sposob rozni ich (i
            nie tylko) od nas.

Pisze (nie tylko) bo muzulmanow rowniez cechuje to samo w odniesieniu do ich
            samych i "niewiernych".
            • Gość: abe Re: im to nie jest obojetne IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:43
              kulturowo, mentalnie i fizycznie sa integralna czescia Bliskiego Wschodu.
              >
              dokladnie. chyba dlatego wlasnie nie jestesmy w stanie sie z nimi porozumiewac -
              przepasc moralna, nieporownywalne konwencje. problem jest jednak to, ze oni
              usilnie probuja nasza kulture infiltrowac, co prowadzi do nieustannych frikcji
              • Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:59
                oj abe abe, gdzie by byla polska kultura bez tych paru polskich zydow?
                nu, i nie tylko kultura..... nu, tys to jednak glupia baba.
        • Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:33
          czyraczku, cus z historia u ciebie na bakier.... mielismy juz silnych
          przeciwnikow (david i goliath?), mielismy zgromadzone nie raz i nie dwa
          wszystkie armie krajow arabskich z nami graniczace na raz, i tz wojna trwala 6
          dni i to z tamta porazka dla agresorow. tak ze uspokoj sie. kompleksow juz u
          nas nie ma zadnych, juz od dawna. takze immer mit der ruhe, czyraczku.
          • nierzyd Re: im to nie jest obojetne 18.04.04, 00:38
            to mi dopiero perspektywa historyczna dowodzaca nieslychanej "kontynuacji"! :)

Bajka z czasow biblijnych i...... czasy nowozytne, po II wojnie swiatowej...

Wooow! :) Jak tu nie mowic o ciaglosci i bogatej tradycji historycznej?
            • Gość: dana33 Re: im to nie jest obojetne IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:00
              cos tu teraz zabelkotal???
      • Gość: Tomson Siedzą tak długo, jak długo USA miliardami swoich IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:24
        dolarów im na to pozwolą. Skończy się ropa, skończy się dla Ameryki sens
        utrzymywania wasala na Bliskim Wschodzie, wszyscy dobrze znamy jak
        USA "wiernie ;o)" dotrzymują zobowiązań sojuszniczych gdy "sojusznik"
        (hahahahahaha!!!, zawsze reaguję śmiechem łącząc słowa "USA" i "sojusznik")
        jest im potrzebny i jak go wyrzucają na zbity ryj gdy nie jest już przydatny
        (jałta, stosunek do Polski po 1989 roku). Bez wsparcia USA, Izrael po
        zbrodniach dokonanych na Bliskim Wschodzie jest skazany na unicestwienie. Więc
        dla własnego dobra skończcie z tym bandytyzmem w Palestynie.
        • Gość: ABE Re: Siedzą tak długo, jak długo USA miliardami sw IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:52
          Gdyby USA odcielo sie od wplywowych grup zydowskiej finansiery, to juz teraz
          nie byloby mowy o $$$ na Izraelskie zbrojenia. Nawet o nafte taki "sojusznik'
          za duzo kosztuje. Lepiej USA sojusznikow w postaci Kuwejtu nabywac. Mniej
          kosztuje, wiecej daje niz bierze
          • Gość: Tomson Nie ma żadnej jakiejś niewyobrażalnej finansjery IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:57
            Żydowskiej. Jest paru dobrze sytuowanych Żydów, ale bez przesady. ;o)
            Żydowską finansjerę robi się na tej samej zasadzie jak mówiąc np. o polskich
            politykach że ten i ten to Żyd i wysnuwając na tej podstawie że Polską rządzą
            Żydzi.
            Już bardziej jankesi siedzą w kieszeni bogatych Saudów (około milarda na
            giełdzie w USA i drugie tyle w tamtejszych bankach).
      • Gość: dana33 Re: Czekaj tatka latka IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:29
        abe, zlotko, pozwol, ze troske o zydow przejal juz dawno israel. ty sie martw o
        twoja kancelarie. i tak na wiecej cie nie stac.
        • Gość: Tomosn Maleńki nic nieznaczący Izrael może sobie..... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:33
          wiesz co.
          Gdyby nie USA i ich milierdy, to już by was nie było. Ale ropa kończy się za
          jakieś 50-60 lat i Izrael nie będzie już Ameryce potrzebny. A na przykładzie
          chociażby Polski możesz sobie zobaczyć jak USA traktują niepotrzebnych
          "sojuszników".
          • Gość: abe Re: Maleńki nic nieznaczący Izrael może sobie.... IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:55
            nawet jak przydzie nowa administracja w bialym domu, ta nieuzalezniona od
            zydowskiego $$$, to sie to poparcie usa moze znacznie ukrocic.
            alew co do zydow w europie to izrael robi wszysko aby ich unicestwic, marwic to
            sie o nich raczej nie martwi. A ty sie marwisz Dana?
    • Gość: chala [...] IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:06
      • mcattery Chala to do mnie?????? 18.04.04, 00:08
        • Gość: chala Re: Chala to do mnie?????? Nie. Do Tomsona. IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:12
      • Gość: Tomson [...] IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:18
    • institoris1 widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 00:18
      a na FA spokoj, wiec sie tu wkleje z moim postem...

Po zlikwidowaniu przed czterema tygodniami szejka Jassina, Izrael
      zapowiedzial, ze inni przywodcy Hamasu moga rowniez stac sie objektami ataku,
      co w przelozeniu na nasze oznaczalo, ze na kolejne ataki terrorystyczne,
      Izrael odpowiadal bedzie likwidacja przywodcow Hamasu. Podejscie calkiem
      zasadne i co wazniejsze- za ataki terrorystyczne odpowiadac beda w pierwszej
      kolejnosci bezposrednio za nie odpowiedzialni.
      Dzisiaj mial miejsce kolejny atak samobojczy i na spelnienie grozby ze strony
      Izraela nie trzeba bylo dlugo czekac.
      Wyglada na to, ze odwetem za ataki terrorystyczne bedzie od teraz likwidacja
      przywodcow terrorystow. Oczywiscie Izrael zlikwidowal juz wczesniej
      niejednego bandyte, ale nie byly to akcje na zasadzie bezposredniego odwetu.
      Jakie moga byc konsekwencje?
      Istnieje obawa, ze Hamas porzuci swoja dotychczasowa taktyke prowadzenia
      walki jedynie na terenie Palestyny i nawiaze kontakty z Al-Kaida, a walka
      Palestynczykow z Izraelem przeniesiona zostanie poza obszar Palestyny, czyli,
      ze nastapi powrot do taktyki, ktora stosowal swego czasu Arafat.
      Pierwsze reakcje europejskich politykow na dzisiejsze wydarzenia swiadcza, ze
      licza sie oni z takim scenariuszem jako mozliwym i trzesa portkami na zapas.
      Moze sie okazac, ze Europa, ktora do tej pory w konflikcie palestynsko-
      zydowskim miala do zaoferowania jedynie dobre rady, zostanie wciagnieta w
      konflikt.
      Czy Sharonowi rzeczywiscie idzie o spowodowanie utworzenia sie frontow-
      zjednoczeni terrorysci po jednej i (jednak) zjednoczone demokracje zachodu po
      drugiej? Czyli poprzez eskalacje do jednosci i zwyciestwa?
      No, ciekawym Waszych ocen w tej materii...

i.
      • Gość: ABE Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.dialup.xtra.co.nz 18.04.04, 00:30
        Nie wiem jaka bylaby w tym logika aby dzialanie terrorystyczne w sprawie
        palestynskiej przeniesione byly na tereny Europy. Europa szczegolnie zawsze
        wyrazala i wyraza potepienie dla akcji Izraela. Jesli juz, to
        takowy "solidarnosciowy" terroryzm arabski za wolnosc Palestyny przeniesie sie
        do US, glownego zrodla poparcia zarowno dyplomatycznego jak i materialnego dla
        Izraela. Tam terroryzm oczywiscie jest juz niezle zakorzeniony z tych wlasnie
        przyczyn, teraz moze sie nasilic i przybrac nowe oblicza. Metody moga stac sie
        bardziej drastyczne ze wzgledu na desperacje palestynczykow. Szczegolnie po tym
        ostatnim akcie poparcia dla Sharona w kwestii "uznania" roszczen Izraela do
        terenow spornych przez Busza terroryzm za sprawe palestynska w USA wydaje sie
        nieunikniony.

To co odbedzie sie teraz w Europie to prawdobodnie bedzie masowe oburzenie na
        poczynania Izraelu, ktore moze wryazic sie w aktach antysyjonistycznych
        pogromow.
        • Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:39
          w australii tez juz sa, bubele....
      • Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 00:38
        prawie prawie zanalizowales do konca. ale nie calkiem. widzisz, wojna
        terrorystow islamskich juz dawno rozniosla sie po swiecie, juz jes w usa, juz
        jest w europie, juz jest na dalekim wschodzie (bali). my, zydzi i israel to
        tylko poczatek. plan jest zupelnie prosty: zydzi- chrzescijanie - reszta
        innowiercow. islam powoli chce opanowac swiat. popatrzymy oboje z gory za
        jakies 100 lat, moze nawet mniej, o zobaczymy, czy mialam racje... :)
        • institoris1 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 01:09
          ej, ale ja nie pisalem o strategi terrorystow islamskich, a o strategi Izraela:)
          O tym, ze terrorysci na calym swiecie obecni jest mi wiadomo.
          • Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:17
            wprawdzie nie rozmawialam z sharonem w ciagu ostatnich 24 godzin :), ale
            watpie, czy to mial na mysli. to, co my chcemy osiagnac, to doprowadzic do
            rozmow z arabami palestynskimi. ale tymczasem nie ma z kim gadac. a poniewaz
            obecny wladca autonomii nie ma ochoty na walke z terrorem, a my chcemy zyc jako
            tako bezpiecznie, to my walczymy z terrorem arabskim wszelkimi nam dostepnymi
            metodami. w obecnej chwili hamas jest w trudnej sytuacji: brakuje mu,
            praktycznie w tym samym czasie, 2 najwazniejszych przywodcow. jeszcze jakas tam
            ilosc zostala albo zlikwidowana, albo siedzi w israelskich wiezieniach. sa w
            tej chwili bardzo, bardzo oslabieni. nie mam watpliwosci, ze zlikwiduje sie
            cala wierchuszke i hamasu, i hizballah i fatah. wtedy dojdzie do glosu inna
            generacja, tacy, ktorzy rozumieja, ze wojny beda przegrywac zawsze i ze wojny i
            terror do nic zego nie prowadza. wtedy bedzie z kim gadac. nie wczesniej.
            jedyne, co sharon moze zrobic teraz, to starac sie zapewnic obywatelom israela
            jak najwieksze bezpieczenstwo. to jego obowiazek.
            • institoris1 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, 18.04.04, 01:40
              a mnie sie widzi, ze Sharon chce panstwa palestynskiego juz w przyszlym roku, a
              najpozniej za dwa.
              Natomiast jak piszesz, ze " tacy, ktorzy rozumieja, ze wojny beda przegrywac
              zawsze i ze wojny i terror do nic zego nie prowadza.", to ja bym to zdanie
              raczej rozdzielil.
              Watpie, zeby bylo wielu takich, ktorzy sa przekonani, ze wojny zawsze beda
              przegrywac, a pewnie wiecej jest takich, ktorzy maja swiadomosc, ze wystarczy
              jak Izrael przegra tylko raz.
              Natomiast zgadzam sie, ze trzeba gadac z tymi, co uwazaja, ze wojny i terror do
              niczego nie prowadza.
              • Gość: dana33 Re: widze, ze tu dyskusja burzliwa, IP: *.bb.netvision.net.il 19.04.04, 09:10
                twoje zdanie : "a pewnie wiecej jest takich, ktorzy maja swiadomosc, ze
                wystarczy jak Izrael przegra tylko raz." to chyba piszesz o nas. my wiemy, ze
                nie mozemy przegrac ani jednej wojny. jedna przegrana wojna to jest koniec
                israela. jesli ktos to zrozumie, to tez zrozumie, dlaczego my sie bronimy tak
                jak sie bronimy.
    • Gość: Karol Tylko jeden!!!!!! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 18.04.04, 00:37
      Patrz ilu tytaj "tgerrorystow" poleglo! Falluja-2004
      english.aljazeera.net/NR/exeres/8CB7C17E-F69E-48A2-8034-DEA425192815.htm
    • Gość: A.S.F. Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 00:39

www.netschoolbook.gr/images/holocaust.jpg
      • Gość: dana33 Re: Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.broadband.actcom.net.il 18.04.04, 01:03
        nu, zebys wiedzial, ten chlopczyk na zdjeciu przezyl i sie uratowal... :)
        • Gość: A.S.F. Re: Oj , bo bedzie trzeba uspokoić IP: *.lublin.mm.pl 18.04.04, 01:20
          Przecież wszyscy wiemy , że ten cały holocaust to żydowski wymysł, więc dla
          czego miał się nie uratować ? Żydzi na zdjeciu spieszyli sie na pociąg do
          Palestyny.
    • Gość: chala Re: Chała US-Żydo-Polskie ścierwo, powiedz mi gdz IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 00:48
      Dla twojej informacji tomson: od 50 paru lat Zydzi Polscy sa na szczycie
      drabiny spolecznej i politycznej Izreala. Dzieki Zydom amerykanskim Izreal jest
      bezpieczny. Jako 2% grupa obywateli USA, mamy nieproporcjonalny wplyw
      gospodarczy, polityczny i spoleczny. A ty jestes niedouczonym polaczkiem, ktory
      gada by gadac. Brak znajomosci faktow nie przeszkadza ci wydawac opinii. Cos
      widzial, gdzies byl ?
      • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! :oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 18.04.04, 00:52
        Gość portalu: chala napisał(a):

> Dla twojej informacji tomson: od 50 paru lat Zydzi Polscy sa na szczycie
        > drabiny spolecznej i politycznej Izreala.Dzieki Zydom amerykanskim Izreal jest
        Tak jak Polacy z jackowa ;o)
        Jesteście jednym i tym samym i jako jedyni możecie się równać debilizmem z
        jankesami.

> bezpieczny. Jako 2% grupa obywateli USA, mamy nieproporcjonalny wplyw
        > gospodarczy, polityczny i spoleczny. A ty jestes niedouczonym polaczkiem,ktory
        >
        > gada by gadac. Brak znajomosci faktow nie przeszkadza ci wydawac opinii. Cos
        > widzial, gdzies byl ?
        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!
        Chała ty antysemitką jesteś ;oD
        Jesteście bezpieczni bo USA was potrzebuje, skończy się ropa na Bliskim
        Wschodzie, przestaniecie być przydatni.
        D-O-T-A-R-Ł-O ??????!!!!!!
        • Gość: chala Tak samo Assad z Syrii mowil Kissiengetowi IP: *.rdu.bellsouth.net 18.04.04, 01:54
          Dostal oficjalna odpowiedz od Kissingera, Sekretarza Stanu USA w tym czasie:
          Nawet nie marz o tym ze USA opusci Izrael.
    • Gość: Stanislaw Polanski Jedna rzecz jest pewna: konflikt miedzy Żydami i P IP: 207.219.130.* 18.04.04, 02:42
      Jedna rzecz jest pewna: konflikt miedzy Żydami i Palestyńczykami

To konflikt miedzy terrorystami. Jedna stron jest warta drugiej.
      Żydzi maja znaczna przewagę militarna i tylko dlatego nie używają metod które
      stosują Palestyńczycy. Jak tej przewagi nie mieli zachowywali się w ten sam
      sposób:

A partial list of events the world could have done without...

The first airplane hijacked was committed by Israel in 1954 when a civilian
      Syrian airliner was hijacked immediately after taking off.(Walid Khalidi,
      Palestine Reborn)

The first car bomb was an invention of the Zionists(ENC,90-91).

Grenades in cafes, first used against Palestinians in Jerusalem on 17 March,
      1937(Enc,90-91).

Delayed-action, electrically timed mines in crowded market-places: first
      against Palestinians in Haifa, 6 July, 1938.(Enc,90-91)

Assassination of government official outside Palestine: first used against the
      British in Cairo, 6 November, 1944 when Lord Moyne, Secretary of State, was
      assassinated by the Stern Gang. Yitzhak Shamir, a member of the Irgun and later
      leader of the Stern Gang was behind the plan(Enc. and Bitter Harvest).

Taking of hostages to put pressure on a government: first used against the
      British in Tel Aviv, 18 June, 1946(Encyclopedia,p.67).

Blowing up government offices with their civilian employees and visitors: first
      used against the British in Jerusalem, 22 July, 1946. The toll was 91 Britons,
      and 46 injured in King David Hotel. Begin, who masterminded and carried out the
      attack admitted that the massacre was coordinated with and carried out under
      the instruction of the Haganah(Enc.pp.267-8).

Booby-trapped suitcase: first used against the British Embassy in Rome, 13
      October, 1946.

Booby-trapped car parked alongside buildings: first used against the British in
      Sarafand (east of Jaffa) on 5 December, 1946.

Flogging of hostages: first used against the British in Tel Aviv, Natanya and
      Rishon, 29 December, 1946.

Letter-bombs sent to politicians outside Palestine: first used against Britain
      when twenty letter-bombs were sent from Italy to London between 4 and 6 June,
      1947(Enc.Palestine.68-69).

• Gość: dziki Tez tak uwazam IP: 207.219.130.* 18.04.04, 15:33
    • lechu1 Re: nastepny terrorysta zabity.... 19.04.04, 06:29
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nastepca nieszczeliwego, biednego dziadka zostal dzisiaj zabity w gazie.
      > czekam na nastepnego w kolejce....

ja tez , dobra robota inchAllah bo bez niego nic sie nie dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka