Dodaj do ulubionych

Znowu jestem ku uciesze co niektorych

IP: 5.5R* / 213.8.97.* 22.04.04, 14:39
Wrocilem. Mieszkalem sobie w hotelu Viktoria ( tak, tak, nazwa mi sie
podobala), spacerowalem po Starowce i jeszcze mialem kilka spotkan zawodowo-
przyjacielskich i nie znalazlem nigdzie takich typow jak tutaj na forum.
Prowokowalem nawet, aby mnie zwymyslano, tak jak to tutaj na forum, ale
niestety, wszedzie slyszalem gratulacje polityczne i przyjacielskie. Nawet
sam pan Lepert okazal mi przyjazn, wiec chyba sie zapisze do samoobrony.
Wspaniali ludzie i pelni zapalu i mysle, ze maja duze szanse, a pan Lepert
napewno zostanie premierem. Ja Tomek44 Wam to mowie. Ciesze sie, ze mam jego
poparcie w interesach.
Polska zajdzie wysoko z takimi ludzmi.
Wrocilem pelen energii i checi do pracy i wspolpracy.
Serdecznie Was wszystkich pozdrawiam.
T44
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 213.8.97.* 22.04.04, 14:48
      Zadzwonil do mnie pan marszalek Lepper i grzecznie zwrocil mi uwage, ze
      zrobilem blad piszac jego nazwisko. On zaglada na forum ( ja mu to
      podpowiedzialem), aby sledzic opinie spoleczna. Poprawiam wiec; nie Lepert, a
      Lepper.
      • Gość: dana33 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.bb.netvision.net.il 22.04.04, 15:01
        tomeczku, serce moje, nareszcie!!!! czulam sie zupelnie osamotniona, z daleka
        poszedl w ruhestand (a wcale mi nie wygladal na potrzebujacego spokoj), cep
        mnie chce wciagac w jakies dyskusyjki nie do dyskutowania, hubelesy, oka,
        jerze, tez zniknely, wtracalski wczoraj zablysnal limerykiem, ale do mnie ani
        slowa poparcia, fredzio przestal zwracac na mnie uwage, pewno wie ze ja nie
        blondynka, ty moja jedyna nadzieja!!!! a wqrwielskiego w polsce nie spotkales?
        bo on sie pisze jak pol polski....
        nu, to bruchim habaim, naostrzyj palce i klawiature i stawaj u bogu slabej
        bojowniczki o israel i zydow.... :)
        • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 213.8.97.* 22.04.04, 16:04
          Zakladam Samoobrone Izraela. Zapisujesz sie?
          Kiedy bylem w Polsce, to zaproszono mnie na spotkanie Chrzescijanskiej Unii
          Jednosci. Poszedlem na to spotaknie, poniewaz podobal mi sie skrot partyjny.
          Wierz mi Polska, to wyjatkowy kraj. Nie mozna sie nudzic. Wystarczy wlaczyc
          telewizor i juz teatr sie zaczyna. Mialem niezla zabawe. Polak i Zyd to
          naprawde dwa bratanki.
          Najpierw po przyjezdzie, musialem zapoznac sie z polska biurokracja. Uf, to
          bylo ciezkie przedsiewziecie, bo panie urzedniczki jeszcze nie wyszly z
          poprzedniej epoki. Potem podrozowalem sluzbowo i musze przyznac, ze nie
          spotkalem sie z forumowymi opiniami. Moze na forum nie pisza Polacy?
          Forum i Polska to dwa rozne swiaty i inni ludzie. Forum to sfrustrowani
          emigranci i starzejace sie panienki z problemami.
          Ale fajnie jest sobie czasem tych frustratow poczytac, zwlaszcza kiedy sie zna
          druga strone, ta bardziej prawdziwa.
          Pozdrawiam
          T44
          • Gość: White Rower Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.acn.pl 22.04.04, 16:14
            A jak tam schabowy u Geisslera?

Cieszę się, że dostrzegłeś ludyczne aspekty życia w Polsce. Jednym z najlepszych komediantów jest właśnie p. Löpper, aż się cieszę na jego występy, starczy na kilka reality show. Cwany gość - już niejednego puścił w skarpetkach.

Ale jeśli jesteśmy bratanki (to twierdzenie trafia mi do przekonania), to czemu zawsze tylko takie nadęte opinie o Izraelu, że nie wiadomo, czy stać na baczność, czy płakać?

Pozdrawiam,

C.
            • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 213.8.97.* 22.04.04, 17:32
              Schabowy doskonaly,piwko rowniez, choc przyznam, ze poznalem tylu fajnych
              ludzi, ze codziennie jadalem gdzies indziej i najlepsze jedzonko bylo w tzw
              polskich dziurach, gdzie mialem zaszczyt goscic.
              Przyznaje, ze nawet popijalem sobie z proboszczem i to dopiero bylo prawdziwe
              braterstwo dusz.
              Pozdrawiam ( tamten nik mi sie bardziej podobal, bo ten kojarzy mi sie z
              pedalowaniem)
              • Gość: White Rower Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.acn.pl 22.04.04, 17:42
                Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Schabowy doskonaly,piwko rowniez, choc przyznam, ze poznalem tylu fajnych
                > ludzi, ze codziennie jadalem gdzies indziej i najlepsze jedzonko bylo w tzw
                > polskich dziurach, gdzie mialem zaszczyt goscic.
                > Przyznaje, ze nawet popijalem sobie z proboszczem i to dopiero bylo prawdziwe
                > braterstwo dusz.

I o to chodzi.

> Pozdrawiam ( tamten nik mi sie bardziej podobal, bo ten kojarzy mi sie z
                > pedalowaniem)

Tamten mi się już znudził. Ciągle ktoś twierdził, że go obrażam, albo że jestem durnym zwolennikiem komuny.

A ten jest taki bardziej ideologiczny. Od wielu lat pojawiają się napisy "White Power". Domalowuje się nóżkę po prawej stronie P i juz jest White Rower. Sam domalowywałem. I na klatce schodowej też.

Czy to oznacza, że jestem lewakiem? Zaznaczam, że jestem mańkutem.

C.
                • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.04.04, 23:34
                  A ktora noga pedalujesz?
      • Gość: Gucio Perwersja!!! IP: *.ipt.aol.com 23.04.04, 05:32
        > Przerazajaca jest ta perwersja u niektorych.

> No bo jak moze ktokolwiek sie cieszyc ze zyd zyje?!
    • Gość: Wqrwiony2 Lepper, Tomku - ale trzymaj się lepiej z dala od IP: *.aine.pl 22.04.04, 20:10
      tego gnoju.
      Pozdrawiam
      wqrwiony2
      • Gość: Tomek44 Re: Lepper, Tomku - ale trzymaj się lepiej z dala IP: *.inter.net.il 22.04.04, 23:16
        Wqrwiony2, Lepper to nasz czlowiek. Sam slyszalem kiedy oswiadczyl, ze w jego
        zylach plynie krew zydowska. Nawet stwierdzil, ze lubi i ceni Zydow. Jak wiec
        mam nie popierac wspolziomka. Nawet samoobrona bedzie nasza, a wiesz, ze
        samoobrona w naszej sytuacji jest na pierwszym miejscu.
        Trzeba sie popierac w likwidowaniu terrorystow, a oni przychodza noca, po
        cichu, niezauwazeni przez przecietnego naiwnego obywatela.
        Ksiadz Rydzyk, to tez jeden z naszej grupy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: ANka Tomek najwyrazniej rozmawial z p. Edyta Geppert:) IP: *.ifn-magdeburg.de 23.04.04, 12:16
          i wypil za duzo piwa. Skoro nie zauwazyl odbudowanych pieknych hoteli skad
          znacznie blizej na starowke..
          • Gość: Tomek44 Re: Tomek najwyrazniej rozmawial z p. Edyta Geppe IP: 213.8.97.* 23.04.04, 12:35
            Ale za to zauwazylem szkaradztwo wybudowane na pieknym placu przed hotelem
            Viktoria, ktore zakrywa Teatr i inne sliczne budowle, co jest moim zdaniem
            przestepstwem architektonicznym.
    • Gość: sp;lit Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.04.04, 23:12
      Ja siem stesknilem ,... Serio ! :)

Hej Tomek , ty mnie musisz powiedziec cos ty tam dziabal , moze ja sprobujem ,
      ale w domu , nie na forum , bron Boze , bo jak zacznem spiewac takie hymny o
      Izraelu to powiedzom , ze mnie na strychu odbilo i zamknom w pokoju z pikownymy
      scianamy ku uciesze nijakiej ,... Zgadnij kogo ? :)

Welcome home , my friend !

uklony

• Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.inter.net.il 22.04.04, 23:23
        Czesc sp;lit,
        Jeszcze sie aklimatyzuje i mam problemy jezykowe. Podrywam dziewczyny po
        polsku, a one nie rozumieja i robia glupie miny.
        Musze odwyknac od.... fajnie bylo.
        Teraz trzeba przyzwyczajac sie do koszernego jedzonka, siemienia lnianego na
        czczo i innych swinstw na obnizenie cholesterolu po polskim obzarstwie.
        Najgorsze to te upaly po chlodach polskich.
        Tam kiedy bylo mi zimno popijalem grogu(moj ulubiony trunek), a tutaj to tylko
        mineralna z lodem, a i to nie pomaga.
        Pozdrawiam
        T44
        • Gość: z daleka Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 83.130.210.* 22.04.04, 23:33
          Witam. Podziwiam ten zapal i energie. Co do mojego znikniecia to Dana ma tylko
          pol racji. Czytam co "inni" pisza i trace systematycznie apetyt do pisania. Jak
          juz dobrze zglodniaje to sobie wrabie jakiegos wqrwionego , albo sp;lita na
          zimna, niekoniecznie koszerna przekaske.Pozdrawiam.
          • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.04.04, 23:40
            Zawsze bylem zapalniczy i energetyczny. Mam nadzieje, ze tak zostanie do 120.
            Wpadam tu, kiedy mam zly dzien i potrzebuje sie zabawic, bo naprawde to juz
            dawno stracilem ochote na powazne dysputy.
            W Polsce bylo bardzo wesolo, zwlaszcza kiedy otrzymalem w pewnym miejscu
            instrukcje jak zachowac sie w wypadku podejrzanej paczki czy mozliwosci wybuchu
            bomby oraz jak rozpoznac terroryste. Zabralem ta kilkunastostronicowa
            instrukcje do Izraela. Trzeba wiedziec co robic. Nieprawdaz?
            • Gość: dana33 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 192.115.62.* 22.04.04, 23:47
              nu nu, a to sie europka doksztalca w tempie, co???
            • Gość: z daleka Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 83.130.210.* 22.04.04, 23:49
              Czy natknales sie moze na instrukcje zabezpieczenia przed atakiem glupoty
              wirtualnej lansowanej przez domoroslych terrorystow z forum Swiat?
              • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.04.04, 23:55
                Po pierwsze to oni w przewazajacej czesci stanowia zagrozenie poza granicami
                Polski, a po drugie zanim forum Swiat wybuchnie, Europa bedzie wznosic rece do
                Allaha.
                • Gość: z daleka Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 83.130.210.* 23.04.04, 00:04
                  Zamowilem bilety na koniec lipca do Polski. Twoje gorace wiadaomosci sprawiaja,
                  ze powaznie zastanawiam sie czy nie odwolac rezerwacji. Czy to mozliwe, zeby w
                  Europie bylo mniej bezpiecznie niz w Izraelu?
                  Ps.Zanim wymysli to ktos "inny", to widze w tym pewna dobra strone. Mamy spore
                  bezrobocie i wielu, bardzo wielu specjalistow do walki z terrorem. Mozna by za
                  dobra zaplate wypozyczyc ich ty biednym, zastraszonym i bezradnym gojom.
                  • Gość: mirmil Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 23.04.04, 00:26
                    ty z_daleka to jestes ta primadonna do przez 15 min spiewa, ze umiera i umrzec
                    nie moze?
                    • Gość: z daleka Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 83.130.210.* 23.04.04, 00:31
                      Zgadza sie mirmil. Bo ja jestem primadonna niescieralna, niemnaca i
                      niezniszczalna.
                      • Gość: mirmil Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 23.04.04, 11:35
                        Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Zgadza sie mirmil. Bo ja jestem primadonna niescieralna, niemnaca i
                        > niezniszczalna.

oczywiscie. kto wiec wierzy w twoje rozdzierajace pozegnalne posty :)
                        • Gość: z daleka Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 83.130.210.* 23.04.04, 12:08
                          mirmil napisal: oczywiscie. kto wiec wierzy w twoje rozdzierajace pozegnalne
                          Nie sadzisz, ze jestes troche infantylny?
                          • mirmilek Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych 24.04.04, 00:52
                            tylko sie nie obraz i znow nas nie opusc "na zawsze" :)))))))))

> mirmil napisal: oczywiscie. kto wiec wierzy w twoje rozdzierajace pozegnalne
                            > posty :)
                            > Nie sadzisz, ze jestes troche infantylny?
          • Gość: sp;lit Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.04.04, 00:03
            Starzejesz sie z daleka , nie migaj ,... Ze sp;lit'tem nie przesadzaj , bo nie
            trawisz jak kiedys i stad twoja zgaga ,...

W twoim wieku , z twoja kondycja , wez podwojna dawke Rapaholin , zanim sie za
            mnie zabierzesz , a jak juz wrabiesz pol sp;lit'a , na zimno czy na goraco ,
            obetrzyj pyska i popij kwasem solnym , bo jak niektorzy na tym forum mieli
            okazje sie przekonac , tylko tak mozna mnie strawic :)

Nie dosc ze syjamista , to canibal na dokladke - Niestety nie Hannibal :)

uklony
        • lekarz_dyzurny Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych 23.04.04, 08:02
          Tutaj dzisiaj jest całe 5 stopni C. Enough is enough.
          • Gość: Tomek44 Re: Znowu jestem ku uciesze co niektorych IP: 5.5R* / 213.8.97.* 23.04.04, 12:38
            No to przyjedz sie ogrzej. U nas "troszke" cieplej.
    • Gość: mirmil chyba raczej "ku uldze" jednej pani... IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 22.04.04, 23:49
      ktora, biedna, zostala tu na forum sama ;)

Lepert to prawdziwe nazwisko Leppera?
      • Gość: Tomek44 Re: chyba raczej "ku uldze" jednej pani... IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.04.04, 23:52
        Wiedzialem, ze jestes tu jeden z nielicznych myslacych na tym forum. Zgadles.
        • Gość: mirmil Re: chyba raczej "ku uldze" jednej pani... IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 23.04.04, 00:07
          Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Wiedzialem, ze jestes tu jeden z nielicznych myslacych na tym forum.

wzajemnie.
        • Gość: sp;lit Ciekawostka ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.04.04, 01:21
          Nie pokladaj zbyt duzo wagi na nazwiska , Lepert czy Lepper wcale nie znaczy ze
          ziomek i ze mysli jak Zydzi ,...

Niedawno pewna pani z Izraela na tym forum wmawiala nam ze Real Player
          zawdzieczamy trzem geniuszom z Izraela ,...

Well , sprawdzilem , okazuje sie ze dwoch i co ciekawe , Alan Lippman ,
          zalozyciel Real Media i jego kolega Rob Glaser , byly Microsoft executive ,
          zaufany B Gates'a (rowniez Niemic z pochodzenia) , oni w zyciorysach przyznaja
          sie do niemieckiego pochodzenia a nie zydowskiego , jesli to nie przekonuje ,
          to podaje do wiadomosci wszem i wobec ze ; Lippman ma PHD z Brown Uniwersity
          (prywatny) , ktore 3.5 roku temu Mr Libermann odfajowal w jednym z wywiadow jak
          rasistowska instytucja dyskryminujaca Zydow i czarnych ,..

So , ms dana , zamoczylas dupcie znowu , zreszta nie pierwszy raz ze sp;lit'em .

uklony
          • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... IP: *.jazo.org.il 23.04.04, 07:30
            nu, split, nie przestajesz macic i krecic i manipulowac iklamac. daj tu
            natychmiast ten link, gdzie twierdze, ze real player zawdzieczamy 3 geniuszon z
            israela. chce to zobaczyc na wlasne oczy. jak widac, to ty sobie zamoczyles,
            nie d... tylko mozg i to kompletnie. jak klamac moj drogi, to tak, zeby cie nie
            zlapali, a ciebie sie lapie na kazdym klamstwie.... jestem ciekawa jak dlugo
            bedziesz szukal tego linku, ktorego nie ma....
            • Gość: White Rower Re: Ciekawostka ,... IP: *.acn.pl 23.04.04, 07:42
              No, Dana,

podpadłaś mi -
              • Gość: z daleka Re: Ciekawostka ,... IP: 5.5R* / 83.130.210.* 23.04.04, 07:51
                Tak sie zastanawiam, dlaczego wsrod rowerow panuje przekonanie, ze rower jest
                wyjatkowym zjawiskiem. Dlaczego oczekuje od innych tego czego sam nie czyni.
                Mysle, ze to dlatego, ze jast tylko rowerem. Chociaz bialym, ale nadal rowerem.
                • Gość: White Rower Re: Ciekawostka ,... IP: *.acn.pl 23.04.04, 08:23
                  Cześć Żołędny,

Gdzie byłeś, jak Ciebie nie było?

Ostatnio byłeś całkiem O.K. Dawało się czytać.

C.
                  • Gość: z daleka Re: Ciekawostka ,... IP: 5.5R* / 83.130.210.* 23.04.04, 09:21
                    Gratuluje spostrzegawczosci. To mi przypomina, ze pewien bialy rowerek odjechal
                    stad pewnego dnia, bez pozegnania i pozostawil nas, oczekujacych z
                    niecierpliwoscia na stanowisko w pewnej niedopowiedzianej sprawie. Biale
                    welocypedy maja to do siebie, ze odjezdzaja natychmiast, gdy otoczenie jest
                    kolorowe.
                    Ps. Widzalem w zyciu wiele rowerow. Wiekszosc to bajecznie kolorowe. Biale
                    spotyka sie rzadko, najczesciej w cyrku.
                    • Gość: White Rower U Was poważniej? IP: *.acn.pl 23.04.04, 09:35

> Gratuluje spostrzegawczosci. To mi przypomina, ze pewien bialy rowerek odjechal
                      >
                      > stad pewnego dnia, bez pozegnania i pozostawil nas, oczekujacych z
                      > niecierpliwoscia na stanowisko w pewnej niedopowiedzianej sprawie. Biale
                      > welocypedy maja to do siebie, ze odjezdzaja natychmiast, gdy otoczenie jest
                      > kolorowe.

Kolorowe? Wyglądało dosyć nudnie. A na pytanko odpowiedziałem w innym, późniejszym wątku. Otóż nie mam w zwyczaju odpowiadać na pytania stawiane w odpowiedzi na pytania. Nie będąc talmudystą.

A poza tym, Żołędny, to wolny kraj. Jak Ci się niechce ze mną od czasu do czasu pogadać, to nie gadaj. Będzie mi trochę, żal, troszeczkę - ale jakoś przeboleję.

> Ps. Widzalem w zyciu wiele rowerow. Wiekszosc to bajecznie kolorowe. Biale
                      > spotyka sie rzadko, najczesciej w cyrku.

Tu jest cały czas cyrk w budowie - więc wszystko się zgadza.

U Was poważniej?

• Gość: z daleka Re: U Was poważniej? IP: 5.5R* / 83.130.210.* 23.04.04, 09:43
                        Zeby bylo jasno i przejrzyscie to nadmienie, ze opinia bialego welocypeda jest
                        mi nadwyraz obojetna. Nie chodzilo mi o odpowiedz( bo te znam zanim padnie, w
                        koncu o czym mysla rowery kazdy wie). Chodzilo mi o odjazd. Jednak jak widac,
                        to juz przekracza inteligencje jednoslada.
                        • Gość: White Rower Re: U Was poważniej? IP: *.acn.pl 23.04.04, 12:41
                          Dobra, Żołędny.

Wykażę się odrobinką miłosierdzia i przestanę oczekiwać od ciebie czegokolwiek.

Zadowolony?
              • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... IP: *.jazo.org.il 23.04.04, 09:33
                cepus, ja ci juz podpadlam dawno, myslisz ze nie wiem? :) nie rozumiem tylko
                dlaczego tym razem: czy ja cie prosze, zebys poparl mnie w moim zdaniu, ze
                split to klamczuch? to jest moje zdanie i ja zadam od splita dowodu, nie prosze
                nikogo o pomoc. ty jak dokumentowales, jak mowisz, notorycznego klamce, tez nie
                prosiles mnie o pomoc (na szczescie), wiec jak to sie mowi, kazdy z nas ma
                swojego klamce i robi z nim rachunki. ja mam nawt paru notorycznych klamcow,
                ktorych wsadzilam w specjalnie dla nich otworzony klub. jestem lepiej
                zorganizowana od ciebie... :)
            • Gość: mirmil Re: Ciekawostka ,... IP: *.isystem.met.pl / 217.153.143.* 23.04.04, 11:44
              > israela. chce to zobaczyc na wlasne oczy. jak widac, to ty sobie zamoczyles,
              > nie d... tylko mozg i to kompletnie. jak klamac moj drogi, to tak, zeby cie
              nie
              >
              > zlapali, a ciebie sie lapie na kazdym klamstwie....

zabawne, dana, ze wlasnie TY to mowisz ;)

jak znam zycie, to tak nabluzgalas w tamtym poscie, ze go wycieli, a teraz
              twierdzisz, ze go nigdy nie bylo :)
              • Gość: Tomek44 do Dany i mirmila IP: 213.8.97.* 23.04.04, 12:42
                Z przyjemnoscia zauwazam, ze nie przestaliscie sie kochac. Bardzo milo was
                czytac. Ty i Dana widac zawsze bedziecie sie przekomarzac. Jak stare dobre
                malzenstwo. Mam nadzieje, ze nie wezmiecie rozwodu.
                Pozdrawiam
                T44
                • Gość: dana33 Re: do Dany i mirmila IP: *.broadband.actcom.net.il 23.04.04, 23:08
                  tomek, ty tu bez takich insynuacji, je t'ai pardon, ah? split ... akto to
                  tomeczku? jakis rozlupany idiota? nu, ja takich nie zauwazam/
              • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... IP: *.broadband.actcom.net.il 23.04.04, 23:10
                nu, mirmil, bez idiotycznych wybiegow. dawaj link, albo znow, nie wiem po raz
                ktory, zostaniesz obwolany tym kim jestes wlasnie, czyli kalmczuchem i
                manipulantem. nu, i tymczasem was wycinaja na duzo wiecej niz mnie... nu, dawaj
                ten watek....
                • Gość: mirmil :) IP: 217.153.143.* 27.04.04, 12:06
                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, mirmil, bez idiotycznych wybiegow. dawaj link, albo znow, nie wiem po raz
                  > ktory, zostaniesz obwolany tym kim jestes wlasnie, czyli kalmczuchem i
                  > manipulantem. nu, i tymczasem was wycinaja na duzo wiecej niz mnie... nu, dawaj
                  >
                  > ten watek

danusiu, obwoluj :) pamietaj tylko ze obwolac i udowodnic (tak jak ja
                  udowodnilem, ze klamalas) to sa dwie rozne sprawy. rozumiem, ze z braku
                  mozliwosci udowodnienia zadowalasz sie obwolywaniem :)
            • Gość: sp;lit Re: Ciekawostka ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 23.04.04, 19:05
              Nu ciucka ty sobie znajdz chlopca na posylki , raz ci udowodnilem "produkcje"
              faktow (post na temat cs137) to ucieklas na inny post .

Podpowiem ci to byla twoja lista , ile to Swiat zawdziecza malutkiemu Izraelowi
              gdzie rowniez przechwalasz sie miniaturowymi drzewkami owocowymi , lista podana
              zresta nie pierwszy raz wiec musisz to miec gdzies w files .

Z tymi drzewkami to rowniez bujda bo 18 lat temu , jak poznalem zone pomagalem
              jej wujkowi w Eastern Washington w takim sadzie wymieniac slupki i druty po
              ktorych pna sie galezie , drewno w slupkach mialo minimum 25 lat co w sumie
              daje ponad 40 lat , wyscie wtedy byli w pieluszkach ,... Osranych !!!

Nie chce mi sie dzwonic bo bym ci dokladnie powiedzial od kiedy ,...

Zeby nie bylo niedomowien to Columbia River Basin jest jednym wielkim sadem nie
              majacy sobie rownego nigdzie na swiecie ,... Sady ciagna sie prawie bez przerwy
              od Kanadyjskiej granicy do Dalles Oregon , kilkaset mil .

uklony

www.appleorchardtours.com/index.htm
              • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... IP: *.broadband.actcom.net.il 23.04.04, 23:13
                alez ty klamiesz jak najety, smierdzielu, nic takiego nie pisalam, o zadnych
                drzewkach nigdy, dawaj ten watek, klamco. liste robilam i to nie raz, ale nie
                bylo slowa ani o drzewkach ani o real player. alez ty chodzaca swinia, az
                niedobrze sie robi. albo w ciagu godziny dostaje ten link, albo oglaszam cie
                ponownie tym, czym jestes.
                • Gość: sp;lit Re: Ciekawostka ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.04.04, 00:13
                  Oj ciucka , pamiec cie zawodzi i trudno sie dziwic jak sie odwala tasmowa
                  robote dla syjonistycznego PR ,... O'k pomoge ci ,... Palmy , to tez drzewka ?

Masz tu i na oslej lawce ponad 600 postow w tym roku (rekordzistka) czy ty
                  ciucka myslisz ze ja nie mam nic innego do roboty jak grzebac sie w twoich
                  odchodach ? Wyobraz sobie ze ja jeszcze zarabiam na zycie , the old way ,
                  honey ; Working in private sector , not begging for money , like Israel ,...

Popros fredzia , Niemki maja go gdzies , facet ma wiecej czasu niz sp;lit

A co do twojego "oglaszania" ,... Kto jest kto , wiekszosc z nas olewa twoje
                  anonsy z tego samego powodu co posadzenia o antysemityzm ,... Przejadlo sie !

uklony
                  • Gość: jarek-Zyd jezeli w ostatnich 1000 latach araby wydali IP: *.fastres.net 25.04.04, 00:27
                    tak malo ksiazek, mozesz mi wytlumaczyc z czego zyjesz....
                  • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... IP: *.broadband.actcom.net.il 25.04.04, 00:28
                    dobrze ze mi przypomniales, bo zapomnialam cie dzisiaj wsadzic ponownie do
                    klubu.
                    nie chce ci sie? oj rozlupancu, jakby byl taki link, to by ci sie chcialao, i
                    jeszcze jak.... po prostu go nie ma, a ty sie tylko krecisz we wlasnym
                    klamstwie i kretactwie. nu, idz pracuj, bo mi twoje pieniazki potrzebne...
                    i przestan manipulowac na forum, bo trace duzo dodatkowych pieniedzy w ten
                    sposob. masz harowac od rana do wieczora, dla ciebie i twojej rodziny to masz
                    doklodnie przeznaczonych przeze mnie 30%, reszta dla mnie. ano szybko, rekawy
                    zawijac i do roboty!!!
                    • rattler Re: Ciekawostka ,... Dana ! 25.04.04, 16:30
                      Apeluje do twego honoru , wstydz sie dana ! Nic ci nie zostalo ?

>>>

To co ty piszesz dotyczy nas wszystkich w Ameryce , nie tylko splita . Jak
                      narazie nie widzialem zeby sie kogos osobiscie czepial , owszem pisze ze
                      syjonisci i twoj rzad to zebracy , ale pod tym kazdy sie podpisze kto placi
                      podatki w Ameryce . Twoja czelnosc i zachowanie sa odrazajace . Czy wy wszyscy
                      tak myslicie ze jestesmy wam cos winni ?

Get a job leach , real job !

idz pracuj, bo mi twoje pieniazki potrzebne...i przestan manipulowac na forum,
                      bo trace duzo dodatkowych pieniedzy w ten sposob. masz harowac od rana do
                      wieczora, dla ciebie i twojej rodziny to masz doklodnie przeznaczonych przeze
                      mnie 30%, reszta dla mnie. ano szybko, rekawy zawijac i do roboty!!!
                      • Gość: dana33 Re: Ciekawostka ,... Dana ! IP: *.broadband.actcom.net.il 25.04.04, 19:02
                        alez rattlerku, split pracuje na mnie, a ty chyba na wtracalskiego. widzisz,
                        kazdy z was antysemitow pracuje na jakiegos zyda w israelu, a jest nas tutaj 6
                        milionow. wiec ya'allah, nie marnuj czasu, zdaje sie ze wtracalski chce zmienic
                        samochod, bo ma juz go caly rok i model sie zmienia...
                      • Gość: sp;lit Re: Ciekawostka ,... Dana ! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 25.04.04, 21:46
                        Apelujesz ? Do czego i do kogo ? Moralnego dna ?

Czlowieku ! Zdegenerowana , zydowska menda nie rozumie tych terminow , zamiast
                        perswazji szara masc i to grubo , jak sie nie otruje , to sie utopi .

Pijawek nie obrazaj bo ostatnio i te nauczyly sie zarabiac na zycie w
                        szpitalach na oddzialach mikrochirurgi , jak nie slyszales . Nasza dana to
                        wyjatkowa odmiana zlosliwego nowotwora zyjacego z organizmu z intelektem ameby
                        bo nie wie ze jak zniszczy organizm to rowniez znaczy koniec dany nedznej
                        egzystencji pasozyta ,...

uklony

• Gość: z daleka Re: Ciekawostka ,... Dana ! IP: 5.5R* / 83.130.242.* 27.04.04, 13:40
                          sp;lit napisal: Apelujesz ? Do czego i do kogo ? Moralnego dna ?

Czlowieku ! Zdegenerowana , zydowska menda nie rozumie tych terminow , zamiast
                          perswazji szara masc i to grubo , jak sie nie otruje , to sie utopi .

Pijawek nie obrazaj bo ostatnio i te nauczyly sie zarabiac na zycie w
                          szpitalach na oddzialach mikrochirurgi , jak nie slyszales . Nasza dana to
                          wyjatkowa odmiana zlosliwego nowotwora zyjacego z organizmu z intelektem ameby
                          bo nie wie ze jak zniszczy organizm to rowniez znaczy koniec dany nedznej
                          egzystencji pasozyta ,...

uklony

---------
                          Tak sie zastanawiam czytajac te slowa, co wg.takiego sp:lita znaczy
                          slowo :"honor"?
                  • Gość: White Rower Statystyka IP: *.acn.pl 25.04.04, 11:59
                    Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Masz tu i na oslej lawce ponad 600 postow w tym roku (rekordzistka)

Coś tu nie za bardzo... Dana33 ma od początku roku do 25.IV. (11.47AM) 1961 wpisów. Wychodzi jakieś 17 z hakiem wpisów dziennie. Trochę było (+/- 20 podszywek) i to likwiduje tego haka.

Pestka w porównaniu z niejakim Jarkiem - 2950 wpisów (25 wpisów dziennie, tu też usuwam haka na podszywki). Przy dwunastu godzinach przed komputerem 2 wpisy na godz.

A sp;lit? 1392. Tyz pyiknie.

C.

• Gość: dana33 Re: Statystyka IP: 192.115.27.* 25.04.04, 14:05
                      split moj drogi manipuluje, czy mu to potrzebne do "dolozenia" czy nie, to juz
                      jego druga natura, farsztejst, taka parszywa. ale milo, ze mu nie dales... :)
    • Gość: jarek-Zyd Witamy pad starym imieniem, CCCp w tym czasie IP: *.fastres.net 23.04.04, 09:42
      zmienil nazwe na bialego pedala.
      • Gość: Tomek44 Re: Witamy pad starym imieniem, CCCp w tym czasie IP: 5.5R* / 213.8.97.* 23.04.04, 12:44
        Nie zmieniam niku, bo mam slaba pamiec i mogloby sie zdarzyc, jak niektorym, ze
        dyskutowalbym sam ze soba.
        • chuchem Re: Witamy pad starym imieniem, CCCp w tym czasie 25.04.04, 19:04
          Akurat jak Tomek sie pojawil, to musialem przeoczyc Temat.

Drogi Tomku Pozdrawiam CIE!!! :* :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka