Dodaj do ulubionych

Rydlewski: nie jestem agentem

IP: *.wschowa.master.pl 24.04.04, 13:13
być może służby specjalne innego państwa za pośrednictwem polskojęzycznej
gazety usiłuje w zakamuflowany sposób rozszyfrować struktury naszego
kontrwywiadu
Obserwuj wątek
    • Gość: inese A może już czas na SLD, aby wreszcie odeszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 14:03
      ze złodziejstwem, układami, nomenklaturą
    • Gość: anka A Miller nie zna Rywina hahaha :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 14:05
      I w ogóle to całe SLD jest kryształowo uczciwe i tylko dziennikarze się czepiają
    • tow1sekr Rydlewski: jestem agentem 24.04.04, 14:14
      Taaaaa. Podobnie jak don leszek millerone nie jest generałem w SB. don leszek
      millerone współpracował z kgb, przywoził milion dolarów w walizce (niezgodnie z
      prawem, wbrew ustawie Prawo Dewizowe). Teraz okazuje się, że pryncypał Sbek
      zatrudnił nie sbeka. Taki Rydleski, szuja, komuch kłamca utrwala wizerunek LSD
      jako partii złodzieji i kłamców. Bękarty po zbrodniczej pzpr, trudno się dziwić!
      • Gość: J.K.2 Re: Rydlewski: jestem agentem IP: 195.70.208.* 24.04.04, 14:18
        no i jak teraz bedzie swieto 1 maja. I co na to UE?
        • Gość: gość 1 maja jest teraz dniem Św. Józefa. Czas wiedzieć IP: *.wschowa.master.pl 24.04.04, 19:12
    • Gość: J.K.2 a kto w polskim rzadzie nie jest agentem? IP: 195.70.208.* 24.04.04, 15:29
    • Gość: olo Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 16:03
      A kogo obchodzi czyim agentem jesteś -komuszy śmieciu ???
    • Gość: polonus Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: *.proxy.aol.com 24.04.04, 18:46
      Jezeli w Polsce bycie pracownikiem wywiadu, kontrwywiadu oraz innych
      sluzb specjalnych bezpieczenstwa jest wstydliwe i hanbiace to wypada
      jedynie rozwiazac i zlikwidowac calkowicie te sluzby i problem z glowy.
      • Gość: olo Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:21
        Jedyny porządny agent to pałkownik Kukliński.
    • Gość: F.Y.M KAzdy agent tak mówi IP: 217.96.48.* 24.04.04, 18:58
    • Gość: gość portalu śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 19:00
      Przecież nigdy żaden agent się nie przyznaje dobrowolnie, chyba że mu ktoś
      zapłaci.

"stwierdzam, że nigdy nie byłem, nie jestem i nie zamierzam być oficerem lub
      współpracownikiem Wojskowych Służb Informacyjnych"
    • Gość: Mało ważny Polak Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: *.pl / *.smsnet.pl 24.04.04, 19:53
      A w swojej naiwności cały czas czekam poprostu na normalność. Nic więcej...!
    • Gość: Tata Hari Grzesio 007 :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 20:15
      A Grzesiiu nawet w wojsku biedny nie był:-)
    • Gość: apato Re: Rydlewski:klamie jak reszta SLD!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.04.04, 20:59
      Skorumpowany i skompromitowany rzad mafi SLD,robi wszystko zeby nie oddac kasy
      za wczesnie.Bandziory beda robic wszystko zeby przedluzyc rzady kolesi!!!
      Czerwona cholota ktora rzadzi krajem bedzie slynac tylko
      z :oszustow,klamstw,afer,korupcji,oklamywania narodu,wykorzystywania stanowisk
      dla wlasnych celow,wysokiego bezrobocia,obietnic bezpokrycia!!!
      chamstwa,obludy,arogancji,warcholstwa.Caly rzad z prezydentem na czele powinni
      stanac przed Trybunalem Stanu,i byc rozliczeni z tego co nakradli!!!
      Narod ma dosc rzadow mafi SLD i chce przed terminowych wyborow!!!
      • Gość: olo Rydlewski klamie jak reszta SLD!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:28
        Proponuje aby apato był jednym z sędziów Trybunału Stanu.
        To byłby taki Lepper w wymiarze sprawiedliwości.
    • Gość: tomek 1 Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: 5.5D* / 213.40.3.* 24.04.04, 22:24
      "Pan Grzegorz Rydlewski od grudnia tego roku do czerwca 1990 r. był dyrektorem
      zespołu ds. nierzymskokatolickich kościołów i związków wyznaniowych w Urzędzie
      Rady Ministrów."

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

No to co, na miły Bóg, ten pan robi teraz w kancelarii Premiera? Co z tego, że
      nie był on w WSI? Przecież za tydzień wchodzimy do Europy. A tu mamy na
      świeczniku człowieka, który walczył z wolnością przekonań. Kiedy ta
      postsowiecka dzicz opuści nasz kraj?
    • Gość: tomek 1 Re: Rydlewski: nie jestem agentem IP: 5.5D* / 213.40.3.* 24.04.04, 22:43
      Początkowo nie rozumiałem tych, którzy krytykowali podróż pana premiera do
      Dublina na pokładzie samolotu Luftwaffe. Myślałem, że nie rozumieją oni
      wartości wynikających ze zjednoczonej, współczesnej Europy. Teraz rozumiem tę
      krytykę.

Pan Miller nie reprezentuje myślenia europejskiego - opartego, między innymi,
      na poszanowaniu zasad pluralizmu, swobód obywatelskich i tolerancji religijnej -
      cały czas jest on, prawdopodobnie, zakorzeniony w myśleniu sowieckim,
      totalitarnym, antypolskim.

Proszę mi pokazać jedengo premiera w Europie, który ma za szefa w swoim biurze
      czołowego SB-eka od kontrolowania kościołów! Jest to haniebny koniec
      postkomunistycznego premiera kraju, który ucierpiał i tak za dużo. Jest to
      również hańba dla Polski.
    • Gość: J23 ja też nie, Pa, całuski! IP: *.telkab.pl 24.04.04, 22:56
      .
    • kozaczek3 Rzeczpospolita jest gazetą Norweską 24.04.04, 23:30
      Wielokrotnie podkradała tematy innym gazetą podając je jako swoje.
      Dlatego informacje tej gazety nie są dla mnie wiarygodne.
    • formozus1 Katharis Rzeczpospolitej 25.04.04, 00:30
      Faktom i Mitom podkradła temat Seks biskupa z klerykami (Paetz)
      Nie dziwmy się, jaki Kościół takie Elity i takie dziennikarstwo.
      Kultura chrześcijańska jest wsechobecna na tym portalu.
    • Gość: Ewa Blad Panie Rydlewski trzeba bylo pracowac dla ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 03:22
      Blad Panie Rydlewski, wielki blad. Trzeba bylo pracowac dla MOSADU lub CIA.
      • Gość: pkin Spokojnie dzieci IP: *.acn.waw.pl 25.04.04, 04:04
        Spoookojnie, znam człowieka, ma ćwiczenia na UW, on nawet nie byłby w stanie
        współpracować z babcią klozetową, nie mówiąc o jakiejkolwiek formie
        szpiegowania, bo o n w s z y s t k o r o b i t a k b a r d
        z o p o w o l i.
      • Gość: polonus Re: Blad Panie Rydlewski trzeba bylo pracowac dla IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 04:58
        Faktycznie Rydlewski ta Ewa to baba ale nie glupia! Widzisz cymbale
        jakbys pracowal dla Mosadu albo CIA to bylbys dzisiaj obwieszony orderami
        a zes byl "dwojkarzem" i pracowal dla polskiego wywiadu to zrobili z Ciebie
        szmaciarza, gnoja i komucha. Jak w tej starej piosence "dzisiaj jest juz za
        pozno" dla Ciebie, ale mlodzi nastepcy beda wiedziec co nalezy robic bedac
        Polakiem.
        • Gość: Świstak Drobna korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 11:32
          Pomyliłeś się, drogi Polonusie, bo zamiast "ruskiego" (bo dla nich pracują
          starzy wuesiacy)napisałeś "polskiego". Prawidłowo więc odpowiednie zdanie
          powinno brzmieć:

> Widzisz cymbale
          > jakbys pracowal dla Mosadu albo CIA to bylbys dzisiaj obwieszony orderami
          > a zes byl "dwojkarzem" i pracowal dla RUSKIEGO wywiadu to zrobili z Ciebie
          > szmaciarza, gnoja i komucha.

Masz rację:

> Jak w tej starej piosence "dzisiaj jest juz za pozno" dla Ciebie

bo przy takich poglądach jak Twoje trudno liczyć na jakąkolwiek poprawę Twego
          umysłu. Za dużo azbestu, mój drogi, za dużo azbestu...
    • Gość: ff Jakby był i się przynał to zdradziłby tajemnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 16:58
      więc co mial powiedzieć.
    • Gość: len Ale CV ma facet apolityczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 16:59
      kośćioła nie daliby pilnować niezaufanemu towarzyszowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka