Dodaj do ulubionych

ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.02, 18:24
To tylko dla rozgrzewki...-)
Obserwuj wątek
    • Gość: helga Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:43
      Gość portalu: DrF napisał(a):

> To tylko dla rozgrzewki...-)

Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest. Umiejetnosci
      wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)
      • Gość: jojo Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 18:45
        Gość portalu: helga napisał(a):

> Gość portalu: DrF napisał(a):
        >
        > > To tylko dla rozgrzewki...-)
        >
        >
        > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest. Umiejetnosc
        > i
        > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)

Kto mieczem wojuje,od miecza ginie ! He he he,uczylo sie kiedys historii...
        • Gość: Dr.F Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.02, 18:50
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: helga napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: DrF napisał(a):
          > >
          > > > To tylko dla rozgrzewki...-)
          > >
          > >
          > > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest. Umieje
          > tnosc
          > > i
          > > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)
          >
          > Kto mieczem wojuje,od miecza ginie ! He he he,uczylo sie kiedys historii...
          Jojo to nie mieczem ale humorem i nie ginie ale sie odradza...-)
          • Gość: Helga Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:53
            Gość portalu: Dr.F napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: helga napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: DrF napisał(a):
            > > >
            > > > > To tylko dla rozgrzewki...-)
            > > >
            > > >
            > > > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest. U
            > mieje
            > > tnosc
            > > > i
            > > > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)
            > >
            > > Kto mieczem wojuje,od miecza ginie ! He he he,uczylo sie kiedys historii..
            > .
            > Jojo to nie mieczem ale humorem i nie ginie ale sie odradza...-)

I o to chodzi:)
      • Gość: DrF Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 24.02.02, 18:47
        > Gość portalu: DrF napisał(a):
        > > > To tylko dla rozgrzewki...-)
        > > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest.
        Umiejetnosc> i > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)r
        Masz racje droga helgo, zycie jest krotkie i trzeba je bronic i chwytac
        kazda chwile jakby to byla ostatnia..-)Pzdr

• Gość: Helga Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:53

> > > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest.
          > Umiejetnosc> i > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)r
          > Masz racje droga helgo, zycie jest krotkie i trzeba je bronic i chwytac
          > kazda chwile jakby to byla ostatnia..-)Pzdr
          >

Tak trzymac:) Pzdr

• Gość: jojo Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 18:55

> > > Hi hi. Faktycznie, w tej sytuacji powazna rozgrzewka wskazana jest.
          > Umiejetnosc> i > wojenne na tym forum to kwestia przezycia:)r
          > Masz racje droga helgo, zycie jest krotkie i trzeba je bronic i chwytac
          > kazda chwile jakby to byla ostatnia..-)Pzdr
          >

Zgadzam sie z ta teoria ! Zycie jest krotkie i PRZEWAZNIE konczy sie smiercia !
          Dlatego nalezy z niego korzystac,zeby POZNIEJ nie zalowac !? No nie ?
    • besciak ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! 24.02.02, 19:02
      Przepraszam ze sie urodzilem. Objecuje ze to juz nigdy sie nie powtorzy.

pzdr

/Mr. Besciak
      • Gość: jojo Re: ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:06
        besciak napisał(a):

> Przepraszam ze sie urodzilem. Objecuje ze to juz nigdy sie nie powtorzy.
        >
        > pzdr
        >
        > /Mr. Besciak

Jezeli naprawde jest,to powinien byc dumny z tego !
        • besciak ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! 24.02.02, 19:09
          Jak to? Wedlug znawcow od Zydow na tym forum to Zydzi sa - parchy, mordercy itd.

To nie prawda?

Zaraz zobaczysz - znawcy sie odezwa :)

pozdro

/Mr. Besciak
      • Gość: Helga Re: ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:09
        besciak napisał(a):

> Przepraszam ze sie urodzilem. Objecuje ze to juz nigdy sie nie powtorzy.
        >
        > pzdr
        >
        > /Mr. Besciak

Panie Besciak. To ja sie do panskich przeprosin przylaczam, tez obiecuje, ze to
        sie nigdy nie powtorzy:)

hihiiiii

• besciak ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! 24.02.02, 19:12
          Pani Helgo,

Ja nie Jezus i cale szczescie. Zaraz by sie na mnie antysemici zucili i zaczeli
          wyzywac.

Jak to Chorwaci mawiaja- ja sem Hervat i bija sie w piers z dumy.

/Mr. TOO
        • Gość: jojo Re: ADMIN JEST ZYDEM!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:13
          Gość portalu: Helga napisał(a):

> besciak napisał(a):
          >
          > > Przepraszam ze sie urodzilem. Objecuje ze to juz nigdy sie nie powtorzy.
          > >
          > > pzdr
          > >
          > > /Mr. Besciak
          >
          > Panie Besciak. To ja sie do panskich przeprosin przylaczam, tez obiecuje, ze to
          >
          > sie nigdy nie powtorzy:)
          >
          > hihiiiii
          >

Ja tam wam nic obiecywac nie bede,bo w reinkarnacje wierze od dziecka malego !
          • Gość: helga Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:17

> Gość portalu: Helga napisał(a):
            >
            > > besciak napisał(a):
            > >
            > > > Przepraszam ze sie urodzilem. Objecuje ze to juz nigdy sie nie powtor
            > zy.
            > > >
            > > > pzdr
            > > >
            > > > /Mr. Besciak
            > >
            > > Panie Besciak. To ja sie do panskich przeprosin przylaczam, tez obiecuje,
            > ze to
            > >
            > > sie nigdy nie powtorzy:)
            > >
            > > hihiiiii
            > >
            >
            > Ja tam wam nic obiecywac nie bede,bo w reinkarnacje wierze od dziecka malego !

hihiiii!

• Gość: donos Re: A HARRY POTTER TO AZTEK!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:19
              • Gość: jojo Re: A HARRY POTTER TO AZTEK!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:22
                To tez klamstwo ! ON BYL ESKIMOSEM PO MEKSYKANSKIM OJCU NA KAMCZATCE URODZONYM !
                • Gość: donos Re: A HARRY POTTER TO AZTEK!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:26

> To tez klamstwo ! ON BYL ESKIMOSEM PO MEKSYKANSKIM OJCU NA KAMCZATCE URODZONYM
                  > !

To prawda. Stop. Ale on potem pojechal do szkoly dla czarodziei. Stop. I tam go
                  przerobili na Azteka. Stop. On teraz chodzi w pioropuszu. Stop.
            • Gość: jojo Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:20
              nie klam! ONA BYLA ARABKA ZMATKI RZYMIANKI I OJCA GREKA !
              • Gość: donos Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:23

> nie klam! ONA BYLA ARABKA ZMATKI RZYMIANKI I OJCA GREKA !

Melduje ze wlasnie tropie Pocahontas. Stop. Ojciec Grek sie zgadza. Stop. Tropie
                matke. Stop. Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
              • besciak A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! 24.02.02, 19:25
                Cyganki z Indi pochodza - niektorzy twierdza ze z Rumunji (ah Ci znawcy)

Admin jest Zydem :)

/Mr. TOO
                • Gość: jojo Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:30
                  besciak napisał(a):

> Cyganki z Indi pochodza - niektorzy twierdza ze z Rumunji (ah Ci znawcy)
                  >
                  > Admin jest Zydem :)
                  >
                  > /Mr. TOO

A widziales kiedys cyganke o blond wlosach i niebieskich oczach ? Bo ja tak! Na
                  imie ma HELGA i mieszka we Wroclawiu na starym miescie ! HE?
                  • Gość: Helga Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:33

> besciak napisał(a):
                    >
                    > > Cyganki z Indi pochodza - niektorzy twierdza ze z Rumunji (ah Ci znawcy)
                    > >
                    > > Admin jest Zydem :)
                    > >
                    > > /Mr. TOO
                    >
                    > A widziales kiedys cyganke o blond wlosach i niebieskich oczach ? Bo ja tak! Na
                    >
                    > imie ma HELGA i mieszka we Wroclawiu na starym miescie ! HE?

Melduje. Stop. Helga to nie cyganka. Stop. Helga to aborygenka z New Zealand.
                    Stop. Ona chodzi w peruce blond i szklach kontaktowych. Stop.

• Gość: jojo Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:36

>
                      > > besciak napisał(a):
                      > >
                      > > > Cyganki z Indi pochodza - niektorzy twierdza ze z Rumunji (ah Ci znaw
                      > cy)
                      > > >
                      > > > Admin jest Zydem :)
                      > > >
                      > > > /Mr. TOO
                      > >
                      > > A widziales kiedys cyganke o blond wlosach i niebieskich oczach ? Bo ja ta
                      > k! Na
                      > >
                      > > imie ma HELGA i mieszka we Wroclawiu na starym miescie ! HE?
                      >
                      > Melduje. Stop. Helga to nie cyganka. Stop. Helga to aborygenka z New Zealand.
                      > Stop. Ona chodzi w peruce blond i szklach kontaktowych. Stop.
                      >

Ale ty jestes klamca ! Aborygenki nie maja takich ladnych nog !
                      • Gość: donos Re: A POCAHONTAS TO CYGANKA!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:44

>
                        > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                        > >
                        > > > besciak napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Cyganki z Indi pochodza - niektorzy twierdza ze z Rumunji (ah Ci
                        > znaw
                        > > cy)
                        > > > >
                        > > > > Admin jest Zydem :)
                        > > > >
                        > > > > /Mr. TOO
                        > > >
                        > > > A widziales kiedys cyganke o blond wlosach i niebieskich oczach ? Bo
                        > ja ta
                        > > k! Na
                        > > >
                        > > > imie ma HELGA i mieszka we Wroclawiu na starym miescie ! HE?
                        > >
                        > > Melduje. Stop. Helga to nie cyganka. Stop. Helga to aborygenka z New Zeala
                        > nd.
                        > > Stop. Ona chodzi w peruce blond i szklach kontaktowych. Stop.
                        > >
                        >
                        > Ale ty jestes klamca ! Aborygenki nie maja takich ladnych nog !

Melduje. Stop. Ona sobie uciela swoje, bo byly krzywe. Stop. I teraz chodzi w
                        protezach. Stop.

• Gość: jojo Panie dr.F. ! Prosze pana na kolanach.... IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:26
                Niech pan szanowany tej Heldze cos w posladek lewy wstrzyknie,zeby mnie wiecej
                nie oklamywala,ze Pocahontas i Harry Potter to..... Please !
                • besciak Pan pielegniarz Besciak 24.02.02, 19:27
                  Ja sluze dzisiaj za pielegniarke/arza - komu zastrzyk?
                  • Gość: Helga Re: Pan pielegniarz Besciak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:31
                    besciak napisał(a):

> Ja sluze dzisiaj za pielegniarke/arza - komu zastrzyk?

Panie Besciak. Zrob pan zastrzyk doktorowi F. bo sie za mna ze strzykawka ugania!
                    Chce mnie CENZUROWAC!

• Gość: jojo Re: Pan pielegniarz Besciak IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:31
                    besciak napisał(a):

> Ja sluze dzisiaj za pielegniarke/arza - komu zastrzyk?

Heldze,ale szybko !
                • Gość: Helga Re: Panie dr.F. ! Prosze pana na kolanach.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:29

> Niech pan szanowany tej Heldze cos w posladek lewy wstrzyknie,zeby mnie wiecej
                  > nie oklamywala,ze Pocahontas i Harry Potter to..... Please !

Panie doktorze F. Niech pan ode mnie sie z dala trzyma z ta strzykawka. Ja pisze
                  donosy. I jeszcze duzo donosow napisze, zobaczy pan! Ja to robie dla dobra
                  publicznego, zeby wszyscy wiedzieli. A jak pan wstrzyknie, to pan zrobi cenzure.
                  I to bedzie brzydko!

• Gość: Helga Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:36
                    On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie ta farba
                    codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop. A nad redakcja
                    GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop.

Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
                  • besciak Pani Heil-go :) 24.02.02, 19:39
                    prosze sie wypiac

strzykawka gotowa

______
                    | |
                    |===| |======>
                    ------

• Gość: Helga Re: Pani Heil-go :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:42
                      besciak napisał(a):

> prosze sie wypiac
                      >
                      > strzykawka gotowa
                      >
                      > ______
                      > | |
                      > |===| |======>
                      > ------
                      >

Hi hiiiiii!!!!!!! To ja uciekam. Bede tropic dalej.
                    • Gość: jojo Re: Pani Heil-go :) IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:47
                      besciak napisał(a):

> prosze sie wypiac
                      >
                      > strzykawka gotowa
                      >
                      > ______
                      > | |
                      > |===| |======>
                      > ------
                      >

OOOOOOOOOOuuuuuuuuuuuupppppppsssssssssssssss! Mnie prosze nie ruszac ! Ja juz sie
                      zwalam z tego watka !
                • Gość: Dr.F Re: Panie dr.F. ! Prosze pana na kolanach.... IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.02, 00:07

> Niech pan szanowany tej Heldze cos w posladek lewy wstrzyknie,zeby mnie wiecej
                  > nie oklamywala,ze Pocahontas i Harry Potter to..... Please !

JoJo ok na twoje zyczenie in poniewaz Ciebie i Helge berdzo lubie za szczerosc i
                  odwage na Forum Swiat skontaktowalem sie z Henrym Potterem i On mi powiedzial
                  ze Prawda jest duzo bardziej skomplikowana i trudna do przyjecia niz nam sie
                  wydaje otoz Pocahontas i Harry Potter to ...Zydzi z 5 wymiaru...
                  Cyganie w 4 wymiarze to Zydzi w 5... A tych wymiarow jest 11 tak ze mozliwosc
                  jest tez iz Oni sa tez z Otwocka co daje szanse Polsce na wejscie na na arene
                  swiatowa....Ktoby pomyslal ? Zwroccie uwage na Bielsko Biale tam niedlugo
                  zacznie sie cos co zmieni przyszlosc Swiata....!!!

harrypotter.warnerbros.com/personalization/pp_slytherin.html
                  • Gość: helga Re: Panie dr.F. ! Prosze pana na kolanach.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 00:15
                    Gość portalu: Dr.F napisał(a):

>
                    > > Niech pan szanowany tej Heldze cos w posladek lewy wstrzyknie,zeby mnie wi
                    > ecej
                    > > nie oklamywala,ze Pocahontas i Harry Potter to..... Please !
                    >
                    > JoJo ok na twoje zyczenie in poniewaz Ciebie i Helge berdzo lubie za szczerosc
                    > i
                    > odwage na Forum Swiat skontaktowalem sie z Henrym Potterem i On mi powiedzial
                    > ze Prawda jest duzo bardziej skomplikowana i trudna do przyjecia niz nam sie
                    > wydaje otoz Pocahontas i Harry Potter to ...Zydzi z 5 wymiaru...
                    > Cyganie w 4 wymiarze to Zydzi w 5... A tych wymiarow jest 11 tak ze mozliwosc
                    > jest tez iz Oni sa tez z Otwocka co daje szanse Polsce na wejscie na na arene
                    > swiatowa....Ktoby pomyslal ? Zwroccie uwage na Bielsko Biale tam niedlugo
                    > zacznie sie cos co zmieni przyszlosc Swiata....!!!
                    >
                    > <a href="http://harrypotter.warnerbros.com/personalization/pp_slytherin.html">h
                    > arrypotter.warnerbros.com/personalization/pp_slytherin.html</a>

Panie Doktorze F.! Ja panu bardzo dziekuje za ten material dochodzeniowy o Harrym
                    P. Wlasnie studiuje:)

• besciak Panowie i Panie 24.02.02, 19:36
      Besciak to nie Pan Kropka

Kiedys sie Hansowi walnelo czy Jackowi71 i tak zostalo. Besciak byl besciakiem
      chyba juz od roku jezeli sie nie myle... Pan Kropka w stolicy Szwecji mieszka a
      ja lubie zadupie jak naj naj najdalej od stolicy .

There is only one Besciak czyli The One and Only

Me :)

kumacie ?

po - zdrowie - nia

/Mr. Pielegniarz
      • Gość: jojo Re: Panowie i Panie IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:39
        besciak napisał(a):

> Besciak to nie Pan Kropka
        >
        > Kiedys sie Hansowi walnelo czy Jackowi71 i tak zostalo. Besciak byl besciakiem
        > chyba juz od roku jezeli sie nie myle... Pan Kropka w stolicy Szwecji mieszka a
        >
        > ja lubie zadupie jak naj naj najdalej od stolicy .
        >
        > There is only one Besciak czyli The One and Only
        >
        > Me :)
        >
        > kumacie ?
        >
        > po - zdrowie - nia
        >
        > /Mr. Pielegniarz

Ja tez lubie mieszkac w zieleni,z dala od kurzu i wycia motorow roznych !
        Pozdrowka Mr.Pielegniarz . !
        • besciak Nie rozumie jak mozna mieszkac w takim stresie 24.02.02, 19:44
          Ja to jak byczek Ferdinand - mi tylko kwiatki i ...... w glowie :)

Zabieg wykonany - Pani Helga powinna byc jak nowa :)

po francusku - La' nowa

/besciak
      • Gość: donos A BESCIAK TO RENIFER!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:40
        Melduje. Stop. On macha ogonem. Stop. Wlasnie sledze go przez lornetke. Stop. I
        zuje trawe. Stop. On jezdzi w zaprzegu Swietego Mikolaja. Stop. A Swiety Mikolaj
        to Mongol. Stop. Prosze oczekiwac dalszych meldunkow na temat Besciaka. Stop.

besciak napisał(a):

> Besciak to nie Pan Kropka
        >
        > Kiedys sie Hansowi walnelo czy Jackowi71 i tak zostalo. Besciak byl besciakiem
        > chyba juz od roku jezeli sie nie myle... Pan Kropka w stolicy Szwecji mieszka a
        >
        > ja lubie zadupie jak naj naj najdalej od stolicy .
        >
        > There is only one Besciak czyli The One and Only
        >
        > Me :)
        >
        > kumacie ?
        >
        > po - zdrowie - nia
        >
        > /Mr. Pielegniarz

• Gość: jojo Re: A BESCIAK TO RENIFER!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:44
          Gość portalu: donos napisał(a):

> Melduje. Stop. On macha ogonem. Stop. Wlasnie sledze go przez lornetke. Stop. I
          >
          > zuje trawe. Stop. On jezdzi w zaprzegu Swietego Mikolaja. Stop. A Swiety Mikola
          > j
          > to Mongol. Stop. Prosze oczekiwac dalszych meldunkow na temat Besciaka. Stop.
          >
          > besciak napisał(a):
          >
          > > Besciak to nie Pan Kropka
          > >
          > > Kiedys sie Hansowi walnelo czy Jackowi71 i tak zostalo. Besciak byl bescia
          > kiem
          > > chyba juz od roku jezeli sie nie myle... Pan Kropka w stolicy Szwecji mies
          > zka a
          > >
          > > ja lubie zadupie jak naj naj najdalej od stolicy .
          > >
          > > There is only one Besciak czyli The One and Only
          > >
          > > Me :)
          > >
          > > kumacie ?
          > >
          > > po - zdrowie - nia
          > >
          > > /Mr. Pielegniarz
          >

Ja znalem jednego donosiciela,co sasiada zone sledzil,a pozniej od drugiego
          sasiada,za to po mordce dostal! Naprawde! Sam to na moje oczy brazowe
          widzialem... Jojo nigdy nie klamie !
          • Gość: donos Re: A BESCIAK TO RENIFER!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:48

> Gość portalu: donos napisał(a):
            >
            > > Melduje. Stop. On macha ogonem. Stop. Wlasnie sledze go przez lornetke. St
            > op. I
            > >
            > > zuje trawe. Stop. On jezdzi w zaprzegu Swietego Mikolaja. Stop. A Swiety M
            > ikola
            > > j
            > > to Mongol. Stop. Prosze oczekiwac dalszych meldunkow na temat Besciaka. St
            > op.
            > >
            > > besciak napisał(a):
            > >
            > > > Besciak to nie Pan Kropka
            > > >
            > > > Kiedys sie Hansowi walnelo czy Jackowi71 i tak zostalo. Besciak byl b
            > escia
            > > kiem
            > > > chyba juz od roku jezeli sie nie myle... Pan Kropka w stolicy Szwecji
            > mies
            > > zka a
            > > >
            > > > ja lubie zadupie jak naj naj najdalej od stolicy .
            > > >
            > > > There is only one Besciak czyli The One and Only
            > > >
            > > > Me :)
            > > >
            > > > kumacie ?
            > > >
            > > > po - zdrowie - nia
            > > >
            > > > /Mr. Pielegniarz
            > >
            >
            > Ja znalem jednego donosiciela,co sasiada zone sledzil,a pozniej od drugiego
            > sasiada,za to po mordce dostal! Naprawde! Sam to na moje oczy brazowe
            > widzialem... Jojo nigdy nie klamie !

Melduje. Stop. Ten donosiciel to moj brat Zsypek. Stop. Ale juz sobie gebe
            wyleczyl. Stop. On teraz sledzi niejakiego Mr.Conti oraz Paula. Stop. Oni tez
            maja podejrzane pochodzenie. Stop.

• besciak a warto bylo? 24.02.02, 19:50
            Zona ladna? Moze inne zalety miala?
            • Gość: Helga Re: a warto bylo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:52
              besciak napisał(a):

> Zona ladna? Moze inne zalety miala?

Moj brat Zsypek donosiciel mi sie nie zwierza z takich spraw. Stop. Ale on to
              robi w czynie spolecznym. Stop. On lubi, zeby spoleczenstwo bylo poinformowane.
              Stop.
        • besciak A BESCIAK TO BESCIAK!!!!!! 24.02.02, 19:48
          Besciak to besciak ...

Mozecie mnie nazwac besciak

Nie mam nic przeciwko temu

/besciak
          • Gość: Helga Re: A BESCIAK TO BESCIAK!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:50
            besciak napisał(a):

> Besciak to besciak ...
            >
            > Mozecie mnie nazwac besciak
            >
            > Nie mam nic przeciwko temu
            >
            > /besciak

Dobrze, panie Besciak. Bedziemy nazywali pana Besciakiem, jak pan sobie zyczy,
            mimo panskiego podejrzanego pochodzenia od reniferow z Laponii:))))))

Helga

• Gość: Egon Re: A BESCIAK TO BESCIAK!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 19:51
            besciak napisał(a):

> Besciak to besciak ...
            >
            > Mozecie mnie nazwac besciak
            >
            > Nie mam nic przeciwko temu
            >
            > /besciak

Co tu sie dzieje,ledwo tu prawym okiem zerknalem,a tu znowu jakies antyklotnie na
            linii leca!
            • Gość: Helga Re: A EGON TO DELFIN!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:55
              Gość portalu: Egon napisał(a):
              >
              > Co tu sie dzieje,ledwo tu prawym okiem zerknalem,a tu znowu jakies antyklotnie
              > na
              > linii leca!

Melduje. Stop. Egon to delfin. Stop. On plywa po morzach i oceanach swiata. Stop.
              I gdwiżdże. Stop.

• Gość: Egon Re: A EGON TO DELFIN!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:01

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                > >
                > > Co tu sie dzieje,ledwo tu prawym okiem zerknalem,a tu znowu jakies antyklo
                > tnie
                > > na
                > > linii leca!
                >
                >
                > Melduje. Stop. Egon to delfin. Stop. On plywa po morzach i oceanach swiata. Sto
                > p.
                > I gdwiżdże. Stop.
                >

Tak to sie zgadza! Ja gwizdze,na dwoch prawych palcach mojej lewej pletwy,a
                ogonem przy tym wymachuje,zeby lepsze echo bylo !
                • Gość: Helga Re: A EGON TO DELFIN!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:05

>
                  > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > > >
                  > > > Co tu sie dzieje,ledwo tu prawym okiem zerknalem,a tu znowu jakies an
                  > tyklo
                  > > tnie
                  > > > na
                  > > > linii leca!
                  > >
                  > >
                  > > Melduje. Stop. Egon to delfin. Stop. On plywa po morzach i oceanach swiata
                  > . Sto
                  > > p.
                  > > I gdwiżdże. Stop.
                  > >
                  >
                  > Tak to sie zgadza! Ja gwizdze,na dwoch prawych palcach mojej lewej pletwy,a
                  > ogonem przy tym wymachuje,zeby lepsze echo bylo !

Panie Egon. Pan tym ogonem tak nie wymachuj, bo ten ogon to nie ogon. Widze przez
                  lornetke, bo wlasnie pana tropie! Pan lepiej poprzestan na lypaniu okiem.

• besciak Egon tys koszerny Amerykanin 24.02.02, 19:59
              Znasz sie na dziolchach, prawda?

Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...

Ucieka mi

|==|--|======>
              • Gość: Helga Re: Panie Besciak. Ja z panem negocjuje! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:02
                besciak napisał(a):

> Znasz sie na dziolchach, prawda?
                >
                > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                >
                > Ucieka mi
                >
                > |==|--|======>

Panie Besciak. Ja z panem negocjuje. Pan mi mozesz dac ten zastrzyk, ale niech to
                bedzie zastrzyk wzmacniajacy, bo ja mam jeszcze duzo do wytropienia. Pan wie. A
                jak mi pan dasz ten zastrzyk, co go pan teraz trzymasz, to pan sie niczego nie
                dowiesz z kim pan rozmawiasz! A tak, to wszystko powiem!

• Gość: Egon Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:02
                besciak napisał(a):

>
                >
                > Ucieka mi
                >
                > |==|--|======>

A za co ja trzymac mam ? Za ......? He he he,a jak mi za to w rylo chlasnie?
                • Gość: Helga Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:06

> besciak napisał(a):
                  >
                  > > Znasz sie na dziolchach, prawda?
                  > >
                  > > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                  > >
                  > > Ucieka mi
                  > >
                  > > |==|--|======>
                  >
                  > A za co ja trzymac mam ? Za ......? He he he,a jak mi za to w rylo chlasnie?

Za to to lepiej pan nie trzymaj. Bo chlasne!

• besciak Panie Egonie 24.02.02, 20:10
                    Trzymajcie ja za co kolwiek aby nie zwiala... i nie chlasnie, nie boj sie Pan

Male pytanko... my w dalszym ciagu o zastrzykach gadamy?

• Gość: helga Re: Panie Egonie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:12
                      besciak napisał(a):

> Trzymajcie ja za co kolwiek aby nie zwiala... i nie chlasnie, nie boj sie Pan
                      >
                      > Male pytanko... my w dalszym ciagu o zastrzykach gadamy?
                      >

Niekoniecznie.

• Gość: Egon Re: Panie Egonie IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:13
                      besciak napisał(a):

> Trzymajcie ja za co kolwiek aby nie zwiala... i nie chlasnie, nie boj sie Pan
                      >
                      > Male pytanko... my w dalszym ciagu o zastrzykach gadamy?
                      >

Tak! Wstrzyknij jej Pan tak gleboko,zeby z rozkoszy przez 3 dni spala jak aniolek
                      jakis !
              • Gość: helga Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:08
                besciak napisał(a):

>
                >
                > Ucieka mi
                >
                > |==|--|======>

Panie Besciak. Ja sie teraz podejrzliwie na pana patrze. A w co mi pan chcesz ten
                zastrzyk zrobic?

• Gość: Egon Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:11

> besciak napisał(a):
                  >
                  > > Znasz sie na dziolchach, prawda?
                  > >
                  > > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                  > >
                  > > Ucieka mi
                  > >
                  > > |==|--|======>
                  >
                  > Panie Besciak. Ja sie teraz podejrzliwie na pana patrze. A w co mi pan chcesz t
                  > en
                  > zastrzyk zrobic?
                  >
                  >
                  HE HE HE ! Pan Besciak nie tuszonka karmiony,on wie gdzie celowac ! HE HE HE! Ja
                  tez bym takiej okazji nie zmarnowal !
                  • besciak Panie Egon - do dziela 24.02.02, 20:16
                    Lap pan dziolche i zwiaz jej Pan rece jesli obawa o odwet

Zmienilem igle

|==|---||----->

• Gość: Helga Re: Panie Egon - do dziela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:20
                      besciak napisał(a):

> Lap pan dziolche i zwiaz jej Pan rece jesli obawa o odwet
                      >
                      > Zmienilem igle
                      >
                      > |==|---||----->

A mozesz pan teraz podac jakie rozmiary ma ta igla, panie Besciak?

>
                      >
                      >
                      >

• Gość: Helga Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:17

>
                    > > besciak napisał(a):
                    > >
                    > > > Znasz sie na dziolchach, prawda?
                    > > >
                    > > > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                    > > >
                    > > > Ucieka mi
                    > > >
                    > > > |==|--|======>
                    > >
                    > > Panie Besciak. Ja sie teraz podejrzliwie na pana patrze. A w co mi pan chc
                    > esz t
                    > > en
                    > > zastrzyk zrobic?
                    > >
                    > >
                    > HE HE HE ! Pan Besciak nie tuszonka karmiony,on wie gdzie celowac ! HE HE HE! J
                    > a
                    > tez bym takiej okazji nie zmarnowal !

Panie Egon. Jak tylko uslyszalam, ze pan Besciak za mna z gruba igla biega, to od
                    razu wiedzialam o co chodzi. Ja sie wam zlapac nie dam!

• Gość: Egon Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:23

>
                      > > Gość portalu: helga napisał(a):
                      > >
                      > > > besciak napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Znasz sie na dziolchach, prawda?
                      > > > >
                      > > > > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                      > > > >
                      > > > > Ucieka mi
                      > > > >
                      > > > > |==|--|======>
                      > > >
                      > > > Panie Besciak. Ja sie teraz podejrzliwie na pana patrze. A w co mi pa
                      > n chc
                      > > esz t
                      > > > en
                      > > > zastrzyk zrobic?
                      > > >
                      > > >
                      > > HE HE HE ! Pan Besciak nie tuszonka karmiony,on wie gdzie celowac ! HE HE
                      > HE! J
                      > > a
                      > > tez bym takiej okazji nie zmarnowal !
                      >
                      >
                      > Panie Egon. Jak tylko uslyszalam, ze pan Besciak za mna z gruba igla biega, to
                      > od
                      > razu wiedzialam o co chodzi. Ja sie wam zlapac nie dam!
                      >

Kobiet nie wolno ganiac,trzeba je tylko tak rozognic,zeby uciekac przestaly i na
                      plecach sie kladac,mezczyzne o spelnienie marzen prosily !
                      • Gość: helga Re: Egon tys koszerny Amerykanin IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:29

>
                        > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: helga napisał(a):
                        > > >
                        > > > > besciak napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > Znasz sie na dziolchach, prawda?
                        > > > > >
                        > > > > > Ty trzymaj Helge a ja jej zastrzyk dam ...
                        > > > > >
                        > > > > > Ucieka mi
                        > > > > >
                        > > > > > |==|--|======>
                        > > > >
                        > > > > Panie Besciak. Ja sie teraz podejrzliwie na pana patrze. A w co
                        > mi pa
                        > > n chc
                        > > > esz t
                        > > > > en
                        > > > > zastrzyk zrobic?
                        > > > >
                        > > > >
                        > > > HE HE HE ! Pan Besciak nie tuszonka karmiony,on wie gdzie celowac ! H
                        > E HE
                        > > HE! J
                        > > > a
                        > > > tez bym takiej okazji nie zmarnowal !
                        > >
                        > >
                        > > Panie Egon. Jak tylko uslyszalam, ze pan Besciak za mna z gruba igla biega
                        > , to
                        > > od
                        > > razu wiedzialam o co chodzi. Ja sie wam zlapac nie dam!
                        > >
                        >
                        > Kobiet nie wolno ganiac,trzeba je tylko tak rozognic,zeby uciekac przestaly i n
                        > a
                        > plecach sie kladac,mezczyzne o spelnienie marzen prosily !

ja juz jestem cala rozogniona, panie Egon. Tym uciekaniem. I mam spazmy, bo
                        staram sie szybko uciekac, az mi tchu brakuje.

• Gość: Egon BARDZO WAS PRZEPRASZAM,MUSZE ISC PO KIJA ! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:33
                          I AMUNICJE JAKO TAKA! ZARAZ ZACZYNA SIE MECZ W HOKEJ USA-CANADA !MUSZE BYC NA
                          WSZYSTKO PRZYGOTOWANY ! NARA !
                          • Gość: helga Re: BARDZO WAS PRZEPRASZAM,MUSZE ISC PO KIJA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:35

> I AMUNICJE JAKO TAKA! ZARAZ ZACZYNA SIE MECZ W HOKEJ USA-CANADA !MUSZE BYC NA
                            > WSZYSTKO PRZYGOTOWANY ! NARA !

Idz pan. Piwo tez pan przynies. Ja pojde do sklepu, bo piwa w domu nie mam.

• Gość: Egon Re: BARDZO WAS PRZEPRASZAM,MUSZE ISC PO KIJA ! IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:38

>
                              > > I AMUNICJE JAKO TAKA! ZARAZ ZACZYNA SIE MECZ W HOKEJ USA-CANADA !MUSZE BYC
                              > NA
                              > > WSZYSTKO PRZYGOTOWANY ! NARA !
                              >
                              >
                              > Idz pan. Piwo tez pan przynies. Ja pojde do sklepu, bo piwa w domu nie mam.
                              >

OKI TOKI ! Do uslyszenia po przerwie! Nareszcie mozna bylo kulturalnie czas
                              spedzic przy kompie ! POZDRAWIAM WAS OBOJGA !
                • besciak Pani Helgo 24.02.02, 20:12
                  Mi sie najlepiej wstrzykuje w prawy posladek

Niech sie Pani nie boi.

Reka fachowca, choc igla gruba, bolec nie bedzie
                  • Gość: Helga Re: Panie Besciak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:15
                    besciak napisał(a):

> Mi sie najlepiej wstrzykuje w prawy posladek
                    >
                    > Niech sie Pani nie boi.
                    >
                    > Reka fachowca, choc igla gruba, bolec nie bedzie

Ja sie panu coraz bardziej podejrzliwie przygladam, panie Besciak. Ja sobie
                    majtek sciagnac nie dam!!! Pan mysli ze ja nie wiem, co pan mysli?!!!!

Ja sie wam zlapac nie dam. Wam wcale nie chodzi o zastrzyk.

• Gość: Egon Re: Panie Besciak IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:17

> besciak napisał(a):
                      >
                      > > Mi sie najlepiej wstrzykuje w prawy posladek
                      > >
                      > > Niech sie Pani nie boi.
                      > >
                      > > Reka fachowca, choc igla gruba, bolec nie bedzie
                      >
                      >
                      > Ja sie panu coraz bardziej podejrzliwie przygladam, panie Besciak. Ja sobie
                      > majtek sciagnac nie dam!!! Pan mysli ze ja nie wiem, co pan mysli?!!!!
                      >
                      > Ja sie wam zlapac nie dam. Wam wcale nie chodzi o zastrzyk.
                      >

HE HE HE ! Glodnemu chleb na mysli....
                    • besciak Ide po bron 24.02.02, 20:20
                      Zaladuje ja zastrzykiem i puf w posladek i po ptokach ...

Uciazliwa pacjentka z Pani jest ...

Praca wykonana - NASTEPNY/A!!!!!!

• Gość: Helga Re: Ide po bron IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:24
                        besciak napisał(a):

> Zaladuje ja zastrzykiem i puf w posladek i po ptokach ...
                        >
                        > Uciazliwa pacjentka z Pani jest ...
                        >
                        > Praca wykonana - NASTEPNY/A!!!!!!

Panie besciak. Uprzejmie melduje, ze pan nie trafil, bo ja teraz biegam zyzgakiem.

• Gość: Egon Re: Ide po bron IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 20:25
                        besciak napisał(a):

> Zaladuje ja zastrzykiem i puf w posladek i po ptokach ...
                        >
                        > Uciazliwa pacjentka z Pani jest ...
                        >
                        > Praca wykonana - NASTEPNY/A!!!!!!
                        >

Naprawde jej Pan wstrzyknal ? A jak sie zachowywala ? Plakala,smiala sie,czy
                        dygotala z radosci ?
                        • Gość: helga Re: Ide po bron IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:33

> besciak napisał(a):
                          >
                          > > Zaladuje ja zastrzykiem i puf w posladek i po ptokach ...
                          > >
                          > > Uciazliwa pacjentka z Pani jest ...
                          > >
                          > > Praca wykonana - NASTEPNY/A!!!!!!
                          > >
                          >
                          > Naprawde jej Pan wstrzyknal ? A jak sie zachowywala ? Plakala,smiala sie,czy
                          > dygotala z radosci ?

Panie Egon. Ja to pytanie o moje zachowanie w trakcie zastrzyku widze, ale pan
                          rozumie, to jest nie do mnie pytanie. To ja poczekam, za panu Besciak powie.

• besciak Odpowiedz 24.02.02, 20:41
                          Pani Helga - Trafiona zatopiona :)

Latala jak orzel - Teraz spiewa jak skowronek

Nie ma pacjeta, ktory zdolal by mi uciec

Praca wykonana

Pacjentka zadowolona

Pan Egon wynagrodzony, bo Pani Helga spokojna

pozdrawiam i zamykam warsztat pracy :)

/besciak
                          • Gość: Helga Re: Odpowiedz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:12
                            besciak napisał(a):

> Pani Helga - Trafiona zatopiona :)
                            >
                            > Latala jak orzel - Teraz spiewa jak skowronek
                            >
                            > Nie ma pacjeta, ktory zdolal by mi uciec
                            >
                            > Praca wykonana
                            >
                            > Pacjentka zadowolona
                            >
                            > Pan Egon wynagrodzony, bo Pani Helga spokojna
                            >
                            > pozdrawiam i zamykam warsztat pracy :)
                            >
                            > /besciak

Hihiii. Panie Besciak. To ja juz spokojna jestem:))))))

• Gość: Dr.FröJD MICHNIK TO KOSMITA....!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.02, 01:18

Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!!
      Autor: Gość portalu: Helga
      Data: 24-02-2002 19:36 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl

--------------------------------------------------------------------------------
      On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie ta farba
      codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop. A nad
      redakcja
      GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop.

Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.

Helga to powazna sprawa...Mielismy konferencje i doszlismy do wniosku iz
      to poczatek INWAZJI...Kosmictwo jest bardzo zarazliwe i niedlugo wszyscy nimi
      beda!!!!To kwestia paru miesiecy!!!!!
      KTO URATUJE LUDZKOSC ?

• Gość: Helga Re: MICHNIK TO KOSMITA....!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 01:30
        Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a):

>
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!!
        > Autor: Gość portalu: Helga
        > Data: 24-02-2002 19:36 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl
        >
        >
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie ta farba
        > codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop. A nad
        > redakcja
        > GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop.
        >
        > Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
        > ___________________________________________________________
        >
        >
        > Helga to powazna sprawa...Mielismy konferencje i doszlismy do wniosku iz
        > to poczatek INWAZJI...Kosmictwo jest bardzo zarazliwe i niedlugo wszyscy nimi
        > beda!!!!To kwestia paru miesiecy!!!!!
        > KTO URATUJE LUDZKOSC ?
        >
        >
        Quickly, Doktorze F.!

Trzeba do niego napisac zeby przerwal ten urlop z kangurami i sie natychmiast
        zabral do roboty!

• Gość: DRF QUICKLY RATUJ NAS PRZED KOSMITAMI !!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.02, 01:55

> Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!!
          > > Autor: Gość portalu: Helga
          > > Data: 24-02-2002 19:36 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl
          > >
          > >
          > > --------------------------------------------------------------------------
          > -----
          > > -
          > > On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie ta farba
          > > codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop. A nad
          > > redakcja
          > > GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop.
          > >
          > > Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
          > > ___________________________________________________________
          > >
          > >
          > > Helga to powazna sprawa...Mielismy konferencje i doszlismy do wniosku iz
          > > to poczatek INWAZJI...Kosmictwo jest bardzo zarazliwe i niedlugo wszyscy n
          > imi
          > > beda!!!!To kwestia paru miesiecy!!!!!
          > > KTO URATUJE LUDZKOSC ?
          > >
          > >
          > Quickly, Doktorze F.!
          >
          > Trzeba do niego napisac zeby przerwal ten urlop z kangurami i sie natychmiast
          > zabral do roboty!
          \_________________________________________________

Quickly ratuj nas przed zaglada...!PS Ta cala olimpiada to tylko manewr aby
          odwrocic uwage...!Kosmici sa po obu stronach barykady!!!
          Nie lekcewaz mojego apelu...
          Jeszcze jest szansa uratowania ludzkosci/kangurow i delfinow tez../
          PZDR DRF

• vista_duch Ja wam ludykość uratuję 25.02.02, 01:59
            Jak tylko moich hurysów znajdę.

Gość portalu: DRF napisał(a):

>
            > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a):
            > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!!
            > > > Autor: Gość portalu: Helga
            > > > Data: 24-02-2002 19:36 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl
            > > >
            > > >
            > > > ---------------------------------------------------------------------
            > -----
            > > -----
            > > > -
            > > > On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie ta far
            > ba
            > > > codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop. A n
            > ad
            > > > redakcja
            > > > GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop.
            > > >
            > > > Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
            > > > ___________________________________________________________
            > > >
            > > >
            > > > Helga to powazna sprawa...Mielismy konferencje i doszlismy do wniosku
            > iz
            > > > to poczatek INWAZJI...Kosmictwo jest bardzo zarazliwe i niedlugo wszy
            > scy n
            > > imi
            > > > beda!!!!To kwestia paru miesiecy!!!!!
            > > > KTO URATUJE LUDZKOSC ?
            > > >
            > > >
            > > Quickly, Doktorze F.!
            > >
            > > Trzeba do niego napisac zeby przerwal ten urlop z kangurami i sie natychmi
            > ast
            > > zabral do roboty!
            > \_________________________________________________
            >
            > Quickly ratuj nas przed zaglada...!PS Ta cala olimpiada to tylko manewr aby
            > odwrocic uwage...!Kosmici sa po obu stronach barykady!!!
            > Nie lekcewaz mojego apelu...
            > Jeszcze jest szansa uratowania ludzkosci/kangurow i delfinow tez../
            > PZDR DRF
            >

• Gość: Helga Re: Ja wam ludykość uratuję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 02:04
              vista_duch napisał(a):

> Jak tylko moich hurysów znajdę.
              >
              hihiiiiii. A ile hurysow do tej pory znalazles?
            • Gość: DRF Re: Ja wam ludykość uratuję IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.02, 02:08
              vista_duch napisał(a):

> Jak tylko moich hurysów znajdę.
              >
              >
              > Gość portalu: DRF napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Helga napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a):
              > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > Re: A MICHNIK TO KOSMITA!!!!!!!
              > > > > Autor: Gość portalu: Helga
              > > > > Data: 24-02-2002 19:36 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl
              > > > >
              > > > >
              > > > > ----------------------------------------------------------------
              > -----
              > > -----
              > > > -----
              > > > > -
              > > > > On ma zielona skore. Stop. A w lazience ma farbe. Stop. On sie t
              > a far
              > > ba
              > > > > codziennie rano maluje, zeby tego zielonego nie bylo widac. Stop
              > . A n
              > > ad
              > > > > redakcja
              > > > > GW wisi prom kosmiczny. Stop. On sieje promieniami smierci. Stop
              > .
              > > > >
              > > > > Prosze oczekiwac dalszych meldunkow. Stop.
              > > > > ___________________________________________________________
              > > > >
              > > > >
              > > > > Helga to powazna sprawa...Mielismy konferencje i doszlismy do wn
              > iosku
              > > iz
              > > > > to poczatek INWAZJI...Kosmictwo jest bardzo zarazliwe i niedlugo
              > wszy
              > > scy n
              > > > imi
              > > > > beda!!!!To kwestia paru miesiecy!!!!!
              > > > > KTO URATUJE LUDZKOSC ?
              > > > >
              > > > >
              > > > Quickly, Doktorze F.!
              > > >
              > > > Trzeba do niego napisac zeby przerwal ten urlop z kangurami i sie nat
              > ychmi
              > > ast
              > > > zabral do roboty!
              > > \_________________________________________________
              > >
              > > Quickly ratuj nas przed zaglada...!PS Ta cala olimpiada to tylko manewr ab
              > y
              > > odwrocic uwage...!Kosmici sa po obu stronach barykady!!!
              > > Nie lekcewaz mojego apelu...
              > > Jeszcze jest szansa uratowania ludzkosci/kangurow i delfinow tez../
              > > PZDR DRF
              _____________________________________________________________________

O DUCHU PRZEMOCNY ...JUZ SIE KONTAKTUJE Z ALLAHEM I CI TE HURYSY DOSTARCZY
              ILU CI POTRZEBA ?
    • Gość: 83 83 IP: *.cm-upc.chello.se 12.03.02, 22:40
      83 TO LICZBA PIeRWSZA !!!!
      2x41 +1
      4x21 -1
      • _helga JA HELGA JESTEM TEZ KOCHANKA!!! 24.07.02, 19:36
        Gość portalu: 83 napisał(a):

> 83 TO LICZBA PIeRWSZA !!!!
        > 2x41 +1
        > 4x21 -1
        • drf "JA HELGA JESTEM TEZ KOCHANKA..." 25.07.02, 08:13
          _helga napisała:

> Gość portalu: 83 napisał(a):
          >
          > > 83 TO LICZBA PIeRWSZA !!!!
          > > 2x41 +1
          > > 4x21 -1

PZDR DRF
          • Gość: © TAG IP: *.cm-upc.chello.se 30.08.02, 11:20
            ©SP.AM
            ADAM M ©LONE
            MIXNIX 0
    • drf ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.02, 20:56
      przeniesienie tego watku na OSLA LAWKE to dobra rekomendacja... :)

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=455804&a=455804
    • sala.hamil Re: ADMIN JESTES OSIOŁ!!!!!!!!!!!!!!!! 07.09.02, 22:27
      Admin jestes......
      ty chyba sanatorium potrzebujesz!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka