Dodaj do ulubionych

Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jadą

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 17:36
miłośnicy Ameryki i zaznają "dobrodziejstw" jakie to bandyckie państwo daje
swoim wasalom.
Obserwuj wątek
    • lee.miller Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad 03.05.04, 19:51
      byłes kiedys w Stanach?
      • Gość: Tomson A jakie to ma znaczenie? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 19:55
        lee.miller napisała:

> byłes kiedys w Stanach?
        Polska to nie Staby lecz obcy kraj i jak będziemy kolaborować z tymi psycholami
        to skończymy jak inne jego kolonie.
        • lee.miller Re: A jakie to ma znaczenie? 03.05.04, 19:57
          Ma dla Twojej oceny sytuacji w samej Ameryce. No jak, byłeś?
          • Gość: ale-jaja Re: A jakie to ma znaczenie? IP: *.interpacket.net 03.05.04, 20:05
            Tomson był w dupie i gówno widział - ot co.
    • Gość: ale-jaja Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.interpacket.net 03.05.04, 19:59
      połknij następną VIAGRĘ bo Ci łeb przestał pracować - kontynenty ci się pieprzą.
    • maniekxxx Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad 03.05.04, 20:05
      dla ciebie skurwesynu tylko szubienice lub gardziel nozem wyciac-
      czerwona bestio,wariacie formulowy,-ze tez kurwa znalazla sie
      kobieta co urodzila takiego skurwesyna, alez ten hui musi
      jej problemow przynosic, wstydu,zmarwien ze takiego
      skurwesyna jeszcze swiat nosi zywego.Pamietaj szkielecie
      zwierzecy-ze kurwa straciliscie wszystko zrozumiales kanalio
      wszystko co bylo waszym prioryttetem, gdzie rzadziliscie
      niepodzielnie wy czerwone skurwesyny-ALE jestescie kurwa
      skonczeni,skonczeni,skonczeni-a takich jak ty powinno sie
      nabijac na pal zywcem,azebys smieciu meczyl sie jak
      najdluzej ty kaleko czerwona.
      • Gość: Tomson Taki gieroj z ciebie? To zapraszam do Słupska lub IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 20:07
        Gdańska, pokaż śmieciu że nie tylko w gębie jesteś mocny!
        • Gość: ale-jaja Ja jestem w GDYNI - KAPCIUCHU IP: *.interpacket.net 03.05.04, 20:12
          możesz tu przyjechać - trzymaj w ręku flagę z sierpem i młotem żebym Cię mógł
          rozpoznać - chociaż może cię rozpoznam po gębie ćwierć inteligenta. :-))))
          • Gość: Tomson Ty jesteś maniek?? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 21:20
            Jeśli tak to ty zgrywasz kozaka, więc czekam byś zamienił słowa w czyn, mnie
            szkoda czasu jechać do Gdyni by ustawiać takiego śmiecia jak ty.
            • Gość: ale-jaja Re: Ty jesteś maniek?? IP: *.seveng.net 03.05.04, 21:42
              Ja nie jestem żaden Maniek?? - coś ci się w głowie pieprzy - za dużo VIAGRY ?

Ja już z tobą skończyłem na dzisiaj śmieciu komunistyczny.
              • Gość: Tomson Tobie się coś poyebało zapity capie! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 21:54
                Poco się wpierdalasz jak post jest nie do ciebie.
                • Gość: jojo Re: Tobie się coś poyebało zapity capie! IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 22:01
                  kutas z ciebie,wiejski i sklapniety !!!
    • Gość: Tomson Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:26
      ijk.netfirms.com/Tomson.swf
      • Gość: jojo Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.proxy.aol.com 04.05.04, 00:38
        musi ten pojeb duzy loch w dupie miec,he he he !!!
        • Gość: Gucio Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:40
          on tam chowa wszystkie dziwla Lenina

Gucio
    • piessnasikal Piszesz to z Korei Polnocnej? 04.05.04, 01:40
      Gość portalu: Tomson napisał(a):

> miłośnicy Ameryki i zaznają "dobrodziejstw" jakie to bandyckie państwo daje
      > swoim wasalom.
      • Gość: Tomson Re: Piszesz to z Korei Polnocnej? IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 01:41
        nie z mojej kochanej Rosji

Tomson
    • Gość: Tomson To się bezradny motłoch rozszczekał na moim IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 15:21
      wątku. Teraz już niema "to tamto", USA oficjalnie przyznaje że jest wrogiem
      Europy, kto trzyma z USA ten pospolity ZDRAJCA!!!
      A wy sprzedajne projankeskie kundle możecie sobie ujadać, albo sobie
      uciekniecie do waszego wyśnionego jankeskiego folwarku (Honduras,Meksyk,
      Filipiny), albo się was uśpi, bo dla współczesnej analogi targowicy niema w
      Europie miejsca.
      D-O-T-A-R-Ł-O ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: chala debil ze slupska: poczytaj IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 16:17
        woj premier byl naszym pracownikiem. Wiernie nam sluzyl i my go poznalismy.
        Teraz jest na czele rzadu polskiego. To jest nasz czlowiek, znany, uznany i
        zamerykanizowany. I co ty, mala wszo zrobisz na to?
        • Gość: Tomson NIe słyszałem by któryś z polskich premierów IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 16:31
          wiernie służył żydo-polaczkom z Ameryki.

Gość portalu: chala napisał(a):

> woj premier byl naszym pracownikiem. Wiernie nam sluzyl i my go poznalismy.
          > Teraz jest na czele rzadu polskiego. To jest nasz czlowiek, znany, uznany i
          > zamerykanizowany. I co ty, mala wszo zrobisz na to?
          • Gość: chala Re: NIe słyszałem by któryś z polskich premierów IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 17:16
            Belka, w Iraku. Zyj z tym.Nie masz wyboru.
            • Gość: Tomson To w Iraku służy on Żydom IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 19:48
            • Gość: Tomson To w Iraku służy on żydo-polaczkom????????????? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 19:49
              • Gość: chala Re: To w Iraku służy on żydo-polaczkom??????????? IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 20:32
                Amerykanom, takim jak ja (tu nie liczy sie pochodzenie. Liczy sie co zrobiles i
                ile masz osiagniec, wlaczajac finansowe. A teraz rzadzi toba. dla nas.
                • Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! ;oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 20:36
                  Świetne chała, wprost wyśmienity dowcip :o)

Gość portalu: chala napisał(a):

> Amerykanom, takim jak ja
                  Po pierwsze nie Amerykanom lecz juncie z Białego Domu, a to jest różnica.
                  A po drugie ty jesteś Amerykan??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Samo to że jesteś
                  bezdennie głupi(a), nie robi z ciebie amerykańca. :o)
    • Gość: up Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 16:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka