Gość: Tomson IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 17:36 miłośnicy Ameryki i zaznają "dobrodziejstw" jakie to bandyckie państwo daje swoim wasalom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee.miller Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad 03.05.04, 19:51 byłes kiedys w Stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A jakie to ma znaczenie? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 19:55 lee.miller napisała: > byłes kiedys w Stanach? Polska to nie Staby lecz obcy kraj i jak będziemy kolaborować z tymi psycholami to skończymy jak inne jego kolonie. Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: A jakie to ma znaczenie? 03.05.04, 19:57 Ma dla Twojej oceny sytuacji w samej Ameryce. No jak, byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: A jakie to ma znaczenie? IP: *.interpacket.net 03.05.04, 20:05 Tomson był w dupie i gówno widział - ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.interpacket.net 03.05.04, 19:59 połknij następną VIAGRĘ bo Ci łeb przestał pracować - kontynenty ci się pieprzą. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad 03.05.04, 20:05 dla ciebie skurwesynu tylko szubienice lub gardziel nozem wyciac- czerwona bestio,wariacie formulowy,-ze tez kurwa znalazla sie kobieta co urodzila takiego skurwesyna, alez ten hui musi jej problemow przynosic, wstydu,zmarwien ze takiego skurwesyna jeszcze swiat nosi zywego.Pamietaj szkielecie zwierzecy-ze kurwa straciliscie wszystko zrozumiales kanalio wszystko co bylo waszym prioryttetem, gdzie rzadziliscie niepodzielnie wy czerwone skurwesyny-ALE jestescie kurwa skonczeni,skonczeni,skonczeni-a takich jak ty powinno sie nabijac na pal zywcem,azebys smieciu meczyl sie jak najdluzej ty kaleko czerwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Taki gieroj z ciebie? To zapraszam do Słupska lub IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 20:07 Gdańska, pokaż śmieciu że nie tylko w gębie jesteś mocny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Ja jestem w GDYNI - KAPCIUCHU IP: *.interpacket.net 03.05.04, 20:12 możesz tu przyjechać - trzymaj w ręku flagę z sierpem i młotem żebym Cię mógł rozpoznać - chociaż może cię rozpoznam po gębie ćwierć inteligenta. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ty jesteś maniek?? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 21:20 Jeśli tak to ty zgrywasz kozaka, więc czekam byś zamienił słowa w czyn, mnie szkoda czasu jechać do Gdyni by ustawiać takiego śmiecia jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale-jaja Re: Ty jesteś maniek?? IP: *.seveng.net 03.05.04, 21:42 Ja nie jestem żaden Maniek?? - coś ci się w głowie pieprzy - za dużo VIAGRY ? Ja już z tobą skończyłem na dzisiaj śmieciu komunistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Tobie się coś poyebało zapity capie! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.05.04, 21:54 Poco się wpierdalasz jak post jest nie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Tobie się coś poyebało zapity capie! IP: *.proxy.aol.com 03.05.04, 22:01 kutas z ciebie,wiejski i sklapniety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:26 ijk.netfirms.com/Tomson.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.proxy.aol.com 04.05.04, 00:38 musi ten pojeb duzy loch w dupie miec,he he he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 00:40 on tam chowa wszystkie dziwla Lenina Gucio Odpowiedz Link Zgłoś
piessnasikal Piszesz to z Korei Polnocnej? 04.05.04, 01:40 Gość portalu: Tomson napisał(a): > miłośnicy Ameryki i zaznają "dobrodziejstw" jakie to bandyckie państwo daje > swoim wasalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Piszesz to z Korei Polnocnej? IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 01:41 nie z mojej kochanej Rosji Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson To się bezradny motłoch rozszczekał na moim IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 15:21 wątku. Teraz już niema "to tamto", USA oficjalnie przyznaje że jest wrogiem Europy, kto trzyma z USA ten pospolity ZDRAJCA!!! A wy sprzedajne projankeskie kundle możecie sobie ujadać, albo sobie uciekniecie do waszego wyśnionego jankeskiego folwarku (Honduras,Meksyk, Filipiny), albo się was uśpi, bo dla współczesnej analogi targowicy niema w Europie miejsca. D-O-T-A-R-Ł-O ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala debil ze slupska: poczytaj IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 16:17 woj premier byl naszym pracownikiem. Wiernie nam sluzyl i my go poznalismy. Teraz jest na czele rzadu polskiego. To jest nasz czlowiek, znany, uznany i zamerykanizowany. I co ty, mala wszo zrobisz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson NIe słyszałem by któryś z polskich premierów IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 16:31 wiernie służył żydo-polaczkom z Ameryki. Gość portalu: chala napisał(a): > woj premier byl naszym pracownikiem. Wiernie nam sluzyl i my go poznalismy. > Teraz jest na czele rzadu polskiego. To jest nasz czlowiek, znany, uznany i > zamerykanizowany. I co ty, mala wszo zrobisz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: NIe słyszałem by któryś z polskich premierów IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 17:16 Belka, w Iraku. Zyj z tym.Nie masz wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson To w Iraku służy on Żydom IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson To w Iraku służy on żydo-polaczkom????????????? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: To w Iraku służy on żydo-polaczkom??????????? IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 20:32 Amerykanom, takim jak ja (tu nie liczy sie pochodzenie. Liczy sie co zrobiles i ile masz osiagniec, wlaczajac finansowe. A teraz rzadzi toba. dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!! ;oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.05.04, 20:36 Świetne chała, wprost wyśmienity dowcip :o) Gość portalu: chala napisał(a): > Amerykanom, takim jak ja Po pierwsze nie Amerykanom lecz juncie z Białego Domu, a to jest różnica. A po drugie ty jesteś Amerykan??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! Samo to że jesteś bezdennie głupi(a), nie robi z ciebie amerykańca. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Meksyk,Honduras,Filipiny,itp... niech tam jad IP: *.rdu.bellsouth.net 04.05.04, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś