Dodaj do ulubionych

skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszołomów

12.05.04, 15:29
jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojennego i
proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cześć
zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksretmistycznej
kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i tego świrusa
Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szczekają tu
zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus i pocaluj mnie w dupe :))))))) 12.05.04, 15:36
      www.spacedaily.com/news/laser-04g.html
      podoba sie laserek??? :DDDD
      • Gość: pako Re: i pocaluj mnie w dupe :))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.04, 22:28
        crasula ale mu dales czadu tym foto lasera nie wiem czy moj 8 letni syn by na
        to wpadl.
        • marcus-crassus a co :)))))))))))))) 12.05.04, 23:28
          nie bedzie mi lewactwo gadac ze mam umysl dziecka :))))))))))))
    • Gość: Gość Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 15:40
      Ideologia Gazety:
      Żyd zabija-dobrze.
      Żyda zabijają -źle.
    • Gość: Sentencius te niedoplute karly ... IP: *.introweb.nl 12.05.04, 16:05
      neutrum1 napisał:
      jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojennego i
      proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cześć ...

Sam sobie tez czesto-a jestem tu juz protonem tego forum- zadaje podobne
      pytanie,no bo nie tylko, ze nas nie wyzwolili,to jeszcze pozniej na nasze pola
      zrzucali na spadochronach stonke ziemniaczana !.Niejaki Marshall probowal tez
      nam wsunac lapowke,ale przejrzelismy na czas jego niecne zamiary.Sa prawdziwym
      synonimem zla i dziwne ,ze jeszcze narody wolnego swiata nie oglosily
      terytorium USA jednym obozem koncentracyjnym.
    • Gość: MM Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 12.05.04, 16:16
      Witam,

Niektorzy pewnie wyladowuja swoje kompleksy, a coz jest lepszego ponad
      identyfikowanie sie z najsilniejszym lobuzem na podworku.

Inni, jak na przyklad marcus_crassus, sa jeszcze w wieku szczeniecym i podobaja
      im sie zabawki i swiecidelka wszelakie, czemu daja wyraz (m_c powyzej).

Pozdr.
      • marcus_crassus Rummsfeld tez jest w wieku szczeniecym pajacu :))) 12.05.04, 16:19
        jak i wszyscy ktorzy na tych zabawkach lataja,jezdza i strzelaja :)))

MM-dlaczego ty taki glupi jestes??natura?? :))
        • marcus_crassus "Rumsfeld " 12.05.04, 16:20
        • Gość: MM Nie, Rumsfeld cierpi na uwiad starczy... IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 12.05.04, 16:48
          ... wiec stara go sobie zrekompensowac zabawkami, matolku.
    • schlagbaum Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo 12.05.04, 16:20
      neutrum1 napisał:

> jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojennego i
      > proamerykańskiego robactwa?

"Z jednej strony skądinąd wykształceni pacyfiści, socjaldemokraci i ludzie
      niegdyś zaangażowani w działania anarchistyczne, z drugiej niedouczeni,
      buńczuczni i aroganccy przedstawiciele najbardziej radykalnej prawicy."

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040512/publicystyka/publicystyka_a_5.html
      "
      • marcus_crassus pacyfistyczny belkot ktory mozna sobie wsadzic :)) 12.05.04, 16:24
        wyksztalceni pacyfisci :))) buahahahaha...dzialania anarchistyczne??? :))))

buahahaha..kupa smiechu szlagus :))))))

ale na szczescie belkotac kazdy moze :)) to nieszkodliwe :))
      • Gość: MM Za duzo trudnych slow, huh, marcus? \nt IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 12.05.04, 16:49
    • Gość: Lukasz z USA Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: 206.198.5.* 12.05.04, 16:36
      sam sie nad tym zastanawialem...

wygladas na to ze w Polsce jest DUZE poparcie do "humanitarnej", "wyzwolenczej"
      misji w Iraku...czy to prawda? Wedlug tych forum to tak.

Czy polacy na serio nie moga zauwazyc kiedy sa wykorzystywani do brudnej roboty
      i jeszcze za wlasne pieniadze?
    • Gość: Lukasz z USA Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: 206.198.5.* 12.05.04, 16:37
      musisz tez rozroznic anty amerykanizm vs anty polityka amerykanska.

ja czuje sie dumnym amerykaninem i uwazam ze to najlepsze panstwo na swiecie.
      uwazam tez ze moim obowiazkiem jako wolny obywatel protestowac i uczyc ludzi
      dookola co rzad robi W MOIM IMIENIU na swiecie.
      • marcus_crassus hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) 12.05.04, 16:39
        lukaszku pajacu - Amerykaninem to ty jeszcze nie jestes a Polakiem juz nie
        jestes :))))

wiec nie udawaj mi tutaj :)))

my w Polsce na okreslenie takich jak ty mamy okreslenie : ni to pies ni to
        wydra :)))
        • Gość: MM Re: hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 12.05.04, 16:53
          Jeszcze jeden kompleks, marcusie? Chcialbys byc Amerykanine tylko cos nie
          wyszlo?

Jesli mowimy o polskich powiedzeniach to jest jedno, ktore do ciebie pasuje jak
          ulal: "krowa ktora duzo ryczy, malo mleka daje".

BTW, ja jestem rownie dumnym Polakiem jak i Amerykaninem. I w pelni podzielam
          poglady Lukasza.
          • Gość: Lukasz z USA Re: hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) IP: 206.198.5.* 12.05.04, 16:55
            hmmm kurcze MM na serio jak napisac na twoj email priva?
            Czuje ze ty jestes jednym z nielicznych co pisza z jakims sensem o tych calych
            wydarzeniach. To az milo czytac szczegolnie po "opiniach" chyba platnych
            oszolomow co popieraja dzisiejszy rzad Ameryki w 100%.
        • Gość: Lukasz z USA Re: hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) IP: 206.198.5.* 12.05.04, 16:54
          skoro wiecej niz pol zycia spedzilem tutaj (a przyjechalem jako maly gzub :)
          wiec czuje sie amerykaninem. A do Polski i polakow mam slabosc...po prostu
          lubie Polske i polska "style" :) Mimo tego ze zdawalo mi sie na forach wdawac
          w argumenty z oszolomami i tracic cool. Za to przepraszam.

natomiast nie wiem co ty czujesz do polakow i Polski. chyba nienawisc, bo ta
          polityka co ty popierasz to jest 100% przeciw interesom Polski.
          • neutrum1 Re: hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) 12.05.04, 21:27
            Łukasz popieram co napisałeś. Cassusem się nie przejmuj. Mam nadzieję że nie
            jest Polakiem, a jak jest no cóż w każdym narodzie znajdą się tacy jak on.
            Wstyd mi za niego.Takie pajace jak on za Niemca były Volksdeutschami, za
            Ruskich komuchami piejącymi na cześć Moskwy, a dzisiaj to robactwo chwali
            Busha. Oni tak mają. Ale sprzedawczyków i kolaborantów w każdym narodzie
            znajdziesz. patrz na Irak rada czy jak tam zwał ten kolaborancki z
            amerykańskimi "wyzwolicielami" rząd? Amerykanie mordują ich rodaków a
            ci....szkoda gadać.Taki Cassus pewnie by podobnie- dopnosił do amerykańśkiego
            najeźdźcy na Polaków. takich to bym wieszał bez sądów ścierwa jedne.

Gość portalu: Lukasz z USA napisał(a):

> skoro wiecej niz pol zycia spedzilem tutaj (a przyjechalem jako maly gzub :)
            > wiec czuje sie amerykaninem. A do Polski i polakow mam slabosc...po prostu
            > lubie Polske i polska "style" :) Mimo tego ze zdawalo mi sie na forach
            wdawac
            > w argumenty z oszolomami i tracic cool. Za to przepraszam.
            >
            > natomiast nie wiem co ty czujesz do polakow i Polski. chyba nienawisc, bo ta
            > polityka co ty popierasz to jest 100% przeciw interesom Polski.
          • Gość: bk Re: hehe...taki z ciebie amerykanin :)))) IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 17:45
            Lukasz popieram twoje poglady i doskonale rozumiem, ja tez w US przebywam od
            1984 roku, mam zarowno polskie jak i amerykanskie obywatelstwo. Co wcale mi nie
            przeszkadza by krytykowac buszewikow i ich wazeliniarzy, bylych komuchow z
            Kwachem na czele.
            Tym krasulom sie nie przejmuj, to jakis niedowartosciowany pismak, klawiaturowy
            bohater-psychopata, cos jak w domu gdzie matka i ojciec porzadni a syn
            milicjant.
            Zapraszam latem do Minnesoty, krainy jezior. Jedno co mnie dziwi ze przed
            wiekszoscia domow gdzie mieszkam staly i wciaz stoja transparenty "SAY NO TO
            WAR WITH IRAQ", a propaganda wmawiala ze 70% Amerykanow popiera Bush'a.
        • Gość: jarek-Zyd Podrozujac po Francji i Wloszech trudno nie IP: *.fastres.net 12.05.04, 21:35
          zauwazyc, ilu tych amerykanskich "oszolomolow" lezy pod ziemia, za wolnosc nie
          ich...i moze bylo by lepiej dla ich i ich rodzicow ,ze do Europy, by ich nie
          wyslano ( nie byli ochotnikami) i na pewno dla Polakow bylo by duzo lepiej, aby
          w dalszym ciagu sie pozdrawialo podnoszeniem reki i Polska dzielila sie na GG i
          obszary wlaczone do Rzeszy i do wielkiego Zwiazku Sowieckiego.
          • neutrum1 Re: Podrozujac po Francji i Wloszech trudno nie 12.05.04, 21:41
            ?????? masz rację Polacy dotychczas walczyli o wolność swoją i innych. Ale nie
            brali w okupacji i9 rabunku innego narodu jak teraz. Więć nie sugeruj, że wojna
            z Hitlerem ma jakiekolwiek porówannie. No chyba, że traz my i USA występujemy w
            roli najeźdzcy i okupanta. A to raczej nie jest powód do dumy. I na pewno9 ci
            żołnierze którzy walczyli z okupantami wstydziliby się za naszych wodzów,
            niestety slugusów na pasku Waszyngtonu. Taki Cassus to zywy przykład, zei wśród
            Polaków byly zawsze kolabornackie i slużaczlcze obcym gnidy

Gość portalu: jarek-Zyd napisał(a):

> zauwazyc, ilu tych amerykanskich "oszolomolow" lezy pod ziemia, za wolnosc nie
            > ich...i moze bylo by lepiej dla ich i ich rodzicow ,ze do Europy, by ich nie
            > wyslano ( nie byli ochotnikami) i na pewno dla Polakow bylo by duzo lepiej,
            aby
            > w dalszym ciagu sie pozdrawialo podnoszeniem reki i Polska dzielila sie na
            GG
            > i
            > obszary wlaczone do Rzeszy i do wielkiego Zwiazku Sowieckiego.
            • Gość: J.K. Neutrum, a ja sie zastanawiam co robisz na GW? IP: *.arcor-ip.net 12.05.04, 22:00
              na Forum prozydoskiej i proamerykanskiej gazety?

Przeciez to wstyd i ponizenie (dla Ciebie ) tu pisac...

Noe mozesz isc na anglojezyczne Forum Al Ahram?
              (czolowej gazety islamskiej).
              • neutrum1 Re: Neutrum, a ja sie zastanawiam co robisz na GW 12.05.04, 22:14
                co ty bredzisz? masz jakieś antyarabskie fobie? to idź do psychaitry. pewnie
                chcesz mnie wygonić amerykański przydupasku?:)

Gość portalu: J.K. napisał(a):

> na Forum prozydoskiej i proamerykanskiej gazety?
                >
                > Przeciez to wstyd i ponizenie (dla Ciebie ) tu pisac...
                >
                > Noe mozesz isc na anglojezyczne Forum Al Ahram?
                > (czolowej gazety islamskiej).
                • Gość: J.K. Alez skad, zadaje ponownie pytanie: IP: *.arcor-ip.net 12.05.04, 22:17
                  co robisz na forum prozydoskiej i proamerykanskiej GW, jezeli to samo,
                  z wieksza przychylnoscia, moglbys pisac na jakims forum pro-islamskim?
                  • neutrum1 Re: Alez skad, zadaje ponownie pytanie: 12.05.04, 22:23
                    masz rację GW jest prozydowska i proziraelska ale to żadna tajemnica. poprostu
                    fakt. szkoda ,zę nie jets wirygodna i obiektywna. ale pewnie to ci nie jest
                    potrzebne.

> co robisz na forum prozydoskiej i proamerykanskiej GW, jezeli to samo,
                    > z wieksza przychylnoscia, moglbys pisac na jakims forum pro-islamskim?
                    • Gość: J.K. mnie to jest obojetne IP: *.arcor-ip.net 12.05.04, 22:27
                      pytam po raz kolejny:
                      co robisz z twoimi pro-islamskimi pogladami na forum prozydoskiej
                      i proamerykanskiej GW?
                      jezeli napiszesz, ze chcesz zyskac poczytnosc i popularnosc,
                      to rozumiem, ale przypominam , ze droga do tego jest twoj taniec na kolanach
                      i ponizenie.
                      polecam raz jeszcze , jako lepsze wyjscie, anglojezyczne,
                      islamskie forum Al Ahram.
                      • neutrum1 Re: mnie to jest obojetne 12.05.04, 22:34
                        co ty bredzisz człowieku? ty masz pro amerykańskie i prożydowskie poglądy to
                        fakt. masz prawo. jak widać popierasz zbrodnie i zło pod warunkiem że dokonują
                        ich amerykanie i Izrael. Ja ciołku nigdy nie miałem ani pro islamskich ani anty
                        islamskich poglądów. baranku nic z islamem czy z arabami nie mam wspólnego, ale
                        pewnie za wolno myślisz aby to pojąć? te antyislamskie fobie leczysz sobie
                        chyba na mnie co? ta gadka o jakiś islamskich forach to gadka popaprańca albo
                        nieletniego smarkacza. odpuść sobie, i tak nic do twojego betonowego pełnego
                        służalczości wobec USA I Izraela i nienawiści do Islamu łba nic nie wejdzie.

> pytam po raz kolejny:
                        > co robisz z twoimi pro-islamskimi pogladami na forum prozydoskiej
                        > i proamerykanskiej GW?
                        > jezeli napiszesz, ze chcesz zyskac poczytnosc i popularnosc,
                        > to rozumiem, ale przypominam , ze droga do tego jest twoj taniec na kolanach
                        > i ponizenie.
                        > polecam raz jeszcze , jako lepsze wyjscie, anglojezyczne,
                        > islamskie forum Al Ahram.
                    • mirmilek nie oczekuj od jotki merytorycznej dyskusji 12.05.04, 22:29
                      jedyne na co go stac, to uwagi podobne powyzszym i ponizszym :)
                      • Gość: J.K. dziekuje za samokrytyke, mirmil, IP: *.arcor-ip.net 12.05.04, 22:35
                        a co poza tym?
                      • neutrum1 Re: nie oczekuj od jotki merytorycznej dyskusji 12.05.04, 22:38
                        musze ci przynać rację. facet ma jakieś dziwne anty arabskie fobie. taki
                        politrucki beton służalczy wobec USA i Izraela a pełene nienawiści do innych.
                        To właśnie on stanowił kanwę mojego postu. Fnatyczni wyznawcy Busha czy Sharona
                        a po dtrugiej stronie ich fanatycnzi przeciwnicy. To istny obłe. Co ciekawe
                        jednmi uważają się lepsi od drugich

mirmilek napisał:

> jedyne na co go stac, to uwagi podobne powyzszym i ponizszym :)
                        >
                        • mirmilek Re: nie oczekuj od jotki merytorycznej dyskusji 12.05.04, 23:12
                          wlasnie o takie komentarze mi chodzilo. widziales, co do mnie napisal? :)
                      • Gość: jarek-Zyd Polecam- Sprawa ONZ w Arabskiej Palestynie. IP: *.fastres.net 12.05.04, 22:39
                        Cos skonczyly sie casy automatycznych resolucji, kiedy Libia, Syria byli
                        przewodnoczacymi do spraw czlowieka a Zwiazek Sowiecki razem z jego klientami
                        bronil demokracji i praworzadnosci.
                      • Gość: jarek-Zyd Goraco Polecam IP: *.fastres.net 12.05.04, 22:41
                        Sprawa ONZ w Arabskiej Palestynie.Cos skonczyly sie casy automatycznych
                        resolucji, kiedy Libia, Syria byli
                        przewodnoczacymi do spraw czlowieka a Zwiazek Sowiecki razem z jego klientami
                        bronil demokracji i praworzadnosci.
                        Cos Araby milujacy prawde ,jakos zapomnieli o resolucjach Ligi Narodow.....
            • Gość: jarek-Zyd A co z Hiszpania za czasow Napoleona, IP: *.fastres.net 12.05.04, 22:00
              Tam byli inni Polacy.
          • Gość: bk Re: Podrozujac po Francji i Wloszech trudno nie IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 17:54
            zgadza sie Amerykanie gineli za Europe, i chwala im za to, nikt tego tutaj nie
            podwaza, ale co to ma wspolnego z obecnym buszystowkim napadem na suwerenny
            Irak,
    • Gość: traian popieram USA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.04, 18:28
      byłem zwolennikiem tej wojny,
      nie popieram natomiast tego co amerykanie zaczynają robić w Iraku, ogromnie
      dużo na tym straca...
      • do34 Re: popieram USA 12.05.04, 22:48
        zgadzam się z Tobą

Gość portalu: traian napisał(a):

> byłem zwolennikiem tej wojny,
        > nie popieram natomiast tego co amerykanie zaczynają robić w Iraku, ogromnie
        > dużo na tym straca...
      • Gość: bk Re: popieram USA IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 18:17
        a dlaczego sie wylamujesz ze swojego poparcia, prawdziwy buszewik powinien
        popierac buszewizm do konca, wlacznie z popelnieniem harakiri
    • do34 Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo 12.05.04, 22:47
      podobnie jak ty jestemm tu nowy i mam takie smao wrażenie. Ja osobiście
      popieram Amerykę. ale nie poppieram zbrodni nawet jak czynią ją Amerykanie

neutrum1 napisał:

> proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cześć
      > zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksretmistycznej
      > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i tego świrusa
      > Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szczekają tu
      > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu.
    • galaxy2099 A skąd tyle lewackich pasyfistycznych 12.05.04, 22:51
      oszolomow !!!
      Jak widze to towarzystow pijace z zachwytu nad kazdym zabitym Amerykaninem to
      mi sie rzygac chce.
      Tak to jakos napisales, debilu nie ???

neutrum1 napisał:

> proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cześć
      > zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksretmistycznej
      > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i tego świrusa
      > Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szczekają tu
      > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu.
      • neutrum1 ty nazistowska świnio nie mów lewacy 12.05.04, 22:58
        ty nazistowska świnio nie mów "lewacy". bo "lewicowcy" nie są tacy porządni jak
        im debilu niechcący laurkę wystawiasz. taka ekstremistyczna kanalia jak ty to
        zakała prawdziwej prawicy. ty amerykański przydupasie nikt się nie cieszy, że
        śmierci Amerykanina czy palestyńczyka ( no chyba taki kretyn jak ty- obrzeżańcu
        zasrany) ja bynajmniej nie. jedynie jest mi smutno że jest tu wielu takich
        delibi ekstermistów jak ty popierających tego świrusa i bandzipora Busha zakałę
        prawicy. Lewaki teraz zawsze prawicy będą wytykać, że dopuszczała sie zbrodni,
        choć ich lewicowe rządy robiły to samo. A ty przydupasie Busha, nie sugeruj ty
        nazistowska świnio że masz coś wspólnego z prawicą. Bo nam wstyd gnido zasrana
        przynosisz

galaxy2099 napisał:

> oszolomow !!!
        > Jak widze to towarzystow pijace z zachwytu nad kazdym zabitym Amerykaninem to
        > mi sie rzygac chce.
        > Tak to jakos napisales, debilu nie ???
        >
        >
        >
        > neutrum1 napisał:
        >
        > > jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojennego
        > i
        > > proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cześć
        > > zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksretmistycznej
        >
        > > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i tego świru
        > sa
        > > Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szczekają tu
        > > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu.
        • galaxy2099 Re: ty nazistowska świnio nie mów lewacy 12.05.04, 23:08
          Ale sie obrzygancu zagotowales.
          Jak to nikt sie nie cieszy ze smierci Amerykanow. To poczytaj troche, wielu
          jest takich obludnych lewackich obrzygancow jak ty.
          Ale jak ci ulrzy z tego powodu to mozesz mi jeszcze troche powymyslac. Ale
          prawdy i tak nie zmienisz. Ani tych cieszacych sie ze smierci Amerykanow tez
          nie powicinasz, Jest ich zasrancow multum. A jak trzeba bedzie to przyjda
          nastepni. Tak, tak faszystko. Bo faszysci to tez lewacy tylko narodowi. To
          jakbys nie wiedzial nieuku.

neutrum1 napisał:

> ty nazistowska świnio nie mów "lewacy". bo "lewicowcy" nie są tacy porządni
          jak
          >
          > im debilu niechcący laurkę wystawiasz. taka ekstremistyczna kanalia jak ty to
          > zakała prawdziwej prawicy. ty amerykański przydupasie nikt się nie cieszy, że
          > śmierci Amerykanina czy palestyńczyka ( no chyba taki kretyn jak ty-
          obrzeżańcu
          >
          > zasrany) ja bynajmniej nie. jedynie jest mi smutno że jest tu wielu takich
          > delibi ekstermistów jak ty popierających tego świrusa i bandzipora Busha
          zakałę
          >
          > prawicy. Lewaki teraz zawsze prawicy będą wytykać, że dopuszczała sie
          zbrodni,
          > choć ich lewicowe rządy robiły to samo. A ty przydupasie Busha, nie sugeruj
          ty
          > nazistowska świnio że masz coś wspólnego z prawicą. Bo nam wstyd gnido
          zasrana
          > przynosisz
          >
          >
          > galaxy2099 napisał:
          >
          > > oszolomow !!!
          > > Jak widze to towarzystow pijace z zachwytu nad kazdym zabitym Amerykaninem
          > to
          > > mi sie rzygac chce.
          > > Tak to jakos napisales, debilu nie ???
          > >
          > >
          > >
          > > neutrum1 napisał:
          > >
          > > > jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojen
          > nego
          > > i
          > > > proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące na cze
          > ść
          > > > zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksretmisty
          > cznej
          > >
          > > > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i tego
          > świru
          > > sa
          > > > Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szczekaj
          > ą tu
          > > > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu.
          • neutrum1 Re: ty nazistowska świnio nie mów lewacy 12.05.04, 23:25
            ty będkarcie Busza dalej ty lewacka gnido się rzucasz? nic ci nie pomoże
            zasrany fasztywski gnoju struganie prawicowca. twoje brednie są żałosne. do
            szkoły kretynie bo nie wiesz co piszesz. ty Bushowsko _stalinowski pomiocie (
            bo Bush Stakin czy Hitler to jedno towarzycho) cieszysz się ze śmierci. Powiem
            ci tylko faszytowko-promarykańska kanalio, że Amerykanie napdali na Irak. To
            złodzieje i bandyci. Ale nie naród, tylko Bush. No i ma klakierów tak głupich
            fanatyków jak ty. Co do Ameryki nie mam wątpliwości. To mądry kraj, wysra Busha
            i ma wielu innych polityków którzy wyciagną ten kraj z bagna. To tylko kwestia
            czasu. A kloaka oszołomów pro Buszowskich takich jak ty zostanie spuszczona do
            klozetu jak kupa śmierdzącego fasztstowskiego gówna

galaxy2099 napisał:

> Ale sie obrzygancu zagotowales.
            > Jak to nikt sie nie cieszy ze smierci Amerykanow. To poczytaj troche, wielu
            > jest takich obludnych lewackich obrzygancow jak ty.
            > Ale jak ci ulrzy z tego powodu to mozesz mi jeszcze troche powymyslac. Ale
            > prawdy i tak nie zmienisz. Ani tych cieszacych sie ze smierci Amerykanow tez
            > nie powicinasz, Jest ich zasrancow multum. A jak trzeba bedzie to przyjda
            > nastepni. Tak, tak faszystko. Bo faszysci to tez lewacy tylko narodowi. To
            > jakbys nie wiedzial nieuku.
            >
            >
            >
            >
            > neutrum1 napisał:
            >
            > > ty nazistowska świnio nie mów "lewacy". bo "lewicowcy" nie są tacy porządn
            > i
            > jak
            > >
            > > im debilu niechcący laurkę wystawiasz. taka ekstremistyczna kanalia jak ty
            > to
            > > zakała prawdziwej prawicy. ty amerykański przydupasie nikt się nie cieszy,
            > że
            > > śmierci Amerykanina czy palestyńczyka ( no chyba taki kretyn jak ty-
            > obrzeżańcu
            > >
            > > zasrany) ja bynajmniej nie. jedynie jest mi smutno że jest tu wielu takich
            >
            > > delibi ekstermistów jak ty popierających tego świrusa i bandzipora Busha
            > zakałę
            > >
            > > prawicy. Lewaki teraz zawsze prawicy będą wytykać, że dopuszczała sie
            > zbrodni,
            > > choć ich lewicowe rządy robiły to samo. A ty przydupasie Busha, nie sugeru
            > j
            > ty
            > > nazistowska świnio że masz coś wspólnego z prawicą. Bo nam wstyd gnido
            > zasrana
            > > przynosisz
            > >
            > >
            > > galaxy2099 napisał:
            > >
            > > > oszolomow !!!
            > > > Jak widze to towarzystow pijace z zachwytu nad kazdym zabitym Ameryka
            > ninem
            > > to
            > > > mi sie rzygac chce.
            > > > Tak to jakos napisales, debilu nie ???
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > neutrum1 napisał:
            > > >
            > > > > jestem tu nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego pro
            > wojen
            > > nego
            > > > i
            > > > > proamerykańskiego robactwa? jak czy tam niektóre posty piejące n
            > a cze
            > > ść
            > > > > zbrodni USA to sie rzygać chce. To chyba portal prawicowo-eksret
            > misty
            > > cznej
            > > >
            > > > > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu USA i
            > tego
            > > świru
            > > > sa
            > > > > Busha. te prawicowo-esktermityczne proamerykańskie ku8ndelki szc
            > zekaj
            > > ą tu
            > > > > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko
            > złu.
            • marcus_crassus ale lewactwo sie nagadalo :))) 12.05.04, 23:41
              a ja mam do powiedzenia tylko to:

www.fas.org/man/dod-101/sys/land/fcs.htm
              i oczywiscie zapraszam do calowania mnie w dupe :DDDDD
              • neutrum1 ale faszystowska kolaka sie nagadała 12.05.04, 23:44
                jesteś faszytowską kloaką, "lewactwo" ale mi dowaliłeś haha . jesteś poprostu
                zafajkdanym pachołem USA

marcus_crassus napisał:

> a ja mam do powiedzenia tylko to:
                >
                > www.fas.org/man/dod-101/sys/land/fcs.htm
                > i oczywiscie zapraszam do calowania mnie w dupe :DDDDD
                • marcus_crassus lewactwo nie mialo znaczenia 12.05.04, 23:49
                  poczytaj sobie ten link.widzisz zalosny czlowieczku."US" ma takie cos.a ty
                  mozesz sie porzucac na forum.i kto jest zalosny??:)
                  • Gość: MM Re: lewactwo nie mialo znaczenia IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 13.05.04, 00:12
                    Powiedz mi chlopcze, czy wiesz ile procent z tych pieknych nowych broni, ktore
                    tu pokazujesz, w ogole dziala lub kiedykolwiek bedzie dzialac.

A moze lepiej - cos na twoj poziom. Proponuje ci na poczatek obejrzenie filmu
                    (bo niestety nie ma tego w formie komiksu) pt. 'Pentagon Wars'. Oczywiscie jest
                    to satyra, ale oparta na faktach. Czyli, historia ta bylaby bardzo smieszna,
                    gdyby nie byla prawdziwa.
                    • marcus_crassus a co ma nie dzialas??? 13.05.04, 00:16
                      xm8 wlasnie wchodzi,x-45c niedlugo bedzie,predatory lataja,f-22 jest obecnie
                      okolo 10 -ciu a w ciagu roku bedzie 22-24 w gotowosci operacyjnej.abramsy sep
                      dzialaja,etc etc

nie wiesz ile z tych cudownych broni dziala???

spytaj sie lepiej zolnierzy husajna dlaczego nawet nie stawiali oporu :)))

tutaj masz wiec odpowiedz - duzo.

ale "superpotege" US osiagna dopiero w granicach 2030 roku kiedy do uzytku
                      wejdzie "future combat system" wlasnie :)))

a kasa sie znajdzie- w tym roku to wlasnie US znow jest liderem wzrostu pkb -
                      okolice 5 procent.za rok bedzie 4 :)))))

US nie tylko utrzymuje sie na prowadzeniu ale caly czas wyznacza szybkosc
                      dzieki ktorej dystans sie caly czas powieksza MM.

takie sa fakty.
          • Gość: BK Re: ty nazistowska świnio nie mów lewacy IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 18:35
            sluchaj galeksy ja przykladowo jestem wstrzsniety smiercia zarowno amerykanow
            jak i zydow i arabow jezeli gina niewinnie jako cywile, ale pogardzam smierciom
            okupantow obojetnie czy to zydy, polacy, araby czy amerykanie , przypuszczam ze
            powinienes to pokapowac
        • marcus_crassus stkunij sie w leb z nazistami pajacu 12.05.04, 23:14
          jak ja lubie jak pojawiaja sie takie pierdoly jak twoje o nazistach.

ps-a zebys wiedzial - ja sie ciesze ze dzis znow ubili ponad 25-30 al-sadrowcow
          w iraku :))))

i wypije za to wielkiego drina :)))

i mam gdzies co taka lewacka miernota jak ty wytyka :))

wpisz sobie na googlach UCAV i "shadow storm" :))))

to sa argumenty ktore mnie interesuja :)))

a twoje lewackie zale mozesz sobie wsadzic w tylek :))) gleboko :))) mozesz sie
          zglosic do chlopcow z US :)) to ci pomoga je tam wsadzic :)) i dodatkowo fotke
          pstykna :)
          • neutrum1 cassus ty proamerykański kundlu olewam cię 12.05.04, 23:27
            cassus ty probuszowski kundlu jesteś żałosny, zresztą na tym forum chyba jak
            zauwązyłem jesteś największym oszołomem i posmiewiskiem zarazem. pisząc ten
            wątek miałem własnie ciebie jako naczlenego sozłoma na myśli. jesteś klinicznym
            nieuleczalnym przypadkiem. Poprostu chorym fanatykiem.

marcus_crassus napisał:

> jak ja lubie jak pojawiaja sie takie pierdoly jak twoje o nazistach.
            >
            > ps-a zebys wiedzial - ja sie ciesze ze dzis znow ubili ponad 25-30 al-
            sadrowcow
            >
            > w iraku :))))
            >
            > i wypije za to wielkiego drina :)))
            >
            > i mam gdzies co taka lewacka miernota jak ty wytyka :))
            >
            > wpisz sobie na googlach UCAV i "shadow storm" :))))
            >
            > to sa argumenty ktore mnie interesuja :)))
            >
            > a twoje lewackie zale mozesz sobie wsadzic w tylek :))) gleboko :))) mozesz
            sie
            >
            > zglosic do chlopcow z US :)) to ci pomoga je tam wsadzic :)) i dodatkowo
            fotke
            > pstykna :)
        • mirmilek poznales juz galaksje? :) 12.05.04, 23:25
          wytlumaczyl ci juz, ze twoim "prawdziwym problemem jest nienawisc do stanow
          zjednoczonych"? :))))
          • Gość: bk Re: poznales juz galaksje? :) IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 18:20
            galeksy + krasula = co osiem klas to nie cztery, co dwie glowy to nie jedna
    • Gość: Mars Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 12.05.04, 23:15
      jakas krowa,jakis idiota z zaswiatow(galaxy),kilku zydow z
      obowiazku popierajacych 'najzyczliwszego Israelowi prezydenta usa,
      reszta to bezmyslne barany podatne na tania papke lejaca sie
      z ekranow..
    • Gość: ABE Krolowa Bona Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 12.05.04, 23:23
      Zakoduj sobie te nicky: marcus_crassus, traian, maniekxxx, abstrakt, chala,
      kecaw,jk, galaxy, lee.miller - to sa wzroce proamerykanskiego przydupstwa.
      Zastraszone w wielkim zlym swiecie, dodaja sobie odwagi chelpiac sie
      amerykanskimi 'osiagnieciami' w dziedzinie ludobojstwa i faszyzmu, jakby byly
      one ich wlasnymi. Bez krytycznego spojrzenia na fakty, bez opinii wlasnych to
      sa zwylkle copiarki buszystowskiej propagandy i nosiciele najnizszej formy
      szowinizmu przeciwko kazdemu kto jest "underdog" - przeciwko kazdej nastepnej
      ofiarze na US liscie of axis of evil, nawet jak oni o niej abslutnie nic nie
      wiedza. Nie chodzi tu jednak o wiedze, ale o tchorzostwo i opportunizm. Olewaj
      te piranie, albo od czasu do czasu przywal im w morde.
      • marcus_crassus tyle ze "my" sie roznimy od takich jak ty 12.05.04, 23:38
        tym ze wiemy jaka jest roznica miedzy wykonawca a podwykonawca,wiemy kim byli
        filistyni oraz znamy poprawki do konstytucji US i czego dotycza :))))

mam pytanie - czy to ze na kazdym kroku wychodzi miernota wiedzy takich jak ty
        i twojej nie przeszkadza ci i nie daje do myslenia ze jak tak malo wiesz to
        mozesz po prostu sie mylic??:))))

bo popatrz sobie na galaxy,mnie,kriska,JK,trajana,abstrakta i wszystkich.

mozna nam zarzucic wszystko - ale jednego nie mozna - glupoty :)))..bzdur
        merytorycznych my nie piszemy...nie daje ci to do myslenia :))))))

a teraz pocaluj mnie w zad - czytam sobie jako przerwe o nowym "future combat
        system" USA :)))))

slicznosci :))))) wiesz ze czolg bedzie mial cos co sie nazywa "electromagnetic
        armor" (ja sam nie wiem co to jest-ale zaraz sprawdze) :))))oraz calkowita
        nowosc electrothermalchemical gun (to juz wiem ale nie wiem jak sie tlumaczy
        poprawnie fachowo)
        • Gość: ABE Sierota, przeciez twoja glupota uszami ci wychodzi IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 12.05.04, 23:43
          i nie wymaga zadnego komentarza.
          • marcus_crassus pokaz wiec gdzie napisalem cos z bledem :))) 12.05.04, 23:47
            bo do ciebie wystarczy z brzegu pierwszy lepszy post wziac :))) o filistynach
            nie wspomne :DDDDDD

nie razi cie to ze pojecia o swiecie nie masz??:))
      • neutrum1 Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo 12.05.04, 23:41
        chodziło mi tu o to ekstermistycvzne faszystowskie pro izraelskie i pro
        amerykańskie towarzystwo. zreguły to bezmózgi jak tem cassus. tępi fanatycy i
        nic na to nie poradzisz. pewnie chclali i ćpali zamiast chodzić do szkoły.

Gość portalu: ABE Krolowa Bona napisał(a):

> Zakoduj sobie te nicky: marcus_crassus, traian, maniekxxx, abstrakt, chala,
        > kecaw,jk, galaxy, lee.miller - to sa wzroce proamerykanskiego przydupstwa.
        > Zastraszone w wielkim zlym swiecie, dodaja sobie odwagi chelpiac sie
        > amerykanskimi 'osiagnieciami' w dziedzinie ludobojstwa i faszyzmu, jakby byly
        > one ich wlasnymi. Bez krytycznego spojrzenia na fakty, bez opinii wlasnych to
        > sa zwylkle copiarki buszystowskiej propagandy i nosiciele najnizszej formy
        > szowinizmu przeciwko kazdemu kto jest "underdog" - przeciwko kazdej nastepnej
        > ofiarze na US liscie of axis of evil, nawet jak oni o niej abslutnie nic nie
        > wiedza. Nie chodzi tu jednak o wiedze, ale o tchorzostwo i opportunizm.
        Olewaj
        > te piranie, albo od czasu do czasu przywal im w morde.
    • marcus-crassus z gejowskich barow oszolomie :)))))))))) 12.05.04, 23:27
      tam przylazi nas najwiecej, niemal wszyscy geje popieraja wojne w iraku,
      dlatego tak kocham gejow :)))))))))))))))
      • neutrum1 cassus ty buszowski pedziu 12.05.04, 23:34
        waidomo że zbrodnie i wojny takie jak ta w Iraku. mogą popierać tylko
        wykolejeńcy tacy jak ty. jesteś pewnie ciotą i pedałem? pewnie Bush też jest
        pedziem, tylko się ukrywa. Bo żaden przyzwoity człowiek nie był by taki
        mordercą jak twój pryncypał pachołku USA.

marcus-crassus napisał:

> tam przylazi nas najwiecej, niemal wszyscy geje popieraja wojne w iraku,
        > dlatego tak kocham gejow :)))))))))))))))
        • marcus-crassus buuuahahahahahahahahaha :)))))))))))))) 12.05.04, 23:39
          powiedz do pacyfa ze jest pacyf,to myslisz ze sie obrazi :)))))))))))
          mowisz ze jestem pacholkiem USA, no i jestem nim i jestem z tego dumny :))))))
          dzieki za uznanie :)))))))))
          • neutrum1 Re: buuuahahahahahahahahaha :)))))))))))))) 12.05.04, 23:46
            to snutne że człowiek moze być dumny z tego że nie ma własnegto zdnaia honoru,
            jest poprostu amerykańskim pachołkiem....smutne

marcus-crassus napisał:

> powiedz do pacyfa ze jest pacyf,to myslisz ze sie obrazi :)))))))))))
            > mowisz ze jestem pacholkiem USA, no i jestem nim i jestem z tego dumny :))))))
            > dzieki za uznanie :)))))))))
            • marcus-crassus amerykanskie pacholki tez maja swoj honor !!!!!!!! 12.05.04, 23:51
              wiernosc ameryce po wsze czasy,zawsze !!!!!!!!!!!
      • Gość: Macius Crassus frajerze.... IP: *.ip-pluggen.com 12.05.04, 23:34
        Co jest z toba? Nie mowiac o nacjonalizmie, to ty chyba masz kompleksy ze nie
        jestes amerykaninem. Jetes zacofanym prostakiem i najemnikiem, ktory, tak jak
        ktos wczesniel napisal, jest parszywym oportunista. I do tego naiwnym frajerem.
        Twoi bohaterzy amerykanie nie wpuszcza cie nawet do swojego kraju zanim nie
        zaplacisz wizy i oddasz odcisku palcy. Uwazaja cie za scierwo, a ty im jezorem
        po dupie. Tfu!
        • marcus-crassus i co z tego ze mnie nie wpuszcza 12.05.04, 23:37
          ja i tak czuje sie amerykanimem i zawsze bede sie nim czul :)))))))))))
          i za to nienawidze mojej starej, ze urodzila mnie jako polaka :(((((((((
          • neutrum1 Re: i co z tego ze mnie nie wpuszcza 12.05.04, 23:39
            no mówiełm że to chory pachoł USA! sam to tu napisał czarnoi na białym! jedmun
            ie forum a dobry psychiatra potrzebny.

marcus-crassus napisał:

> ja i tak czuje sie amerykanimem i zawsze bede sie nim czul :)))))))))))
            > i za to nienawidze mojej starej, ze urodzila mnie jako polaka :(((((((((
            • marcus-crassus nie jestem chory psychicznie!!!!!!!!!!!!! 12.05.04, 23:42
              gdyby kazdy psychopata byl chory psychicznie,to w wiezieniach nie siadzialby
              zaden psychopata,glabie :)))))))))))))
          • Gość: bk Re: i co z tego ze mnie nie wpuszcza IP: *.ip.ll.net 13.05.04, 18:31
            UWAZAM ZE DYSKUSJE Z KIMS KTO OTWARCIE PISZE ZE NIENAWIDZI WLASNEJ MATKI !!!!!
            ZA BEZSENSOWNE, TEN BYDLAK NIE ZASLUGUJE ZEBY PO ZIEMII CHODZIL, MAMY TUTAJ DO
            CZYNIENIA Z PRAWDZIWYM RODZAJEM SCIERWA POPIERAJACYM BYSZYZM, WSZYSCY BUSZYSCI
            POWINNISCIE SIE ZAPASC POD ZIEMIE PO PRZECZYTANIU MADROSCI WASZEGO WIESZCZA
        • neutrum1 Cassus amerykański pachoł 12.05.04, 23:38
          zgadzam się z tym co napisałes. ale czego można się po pachołku Busha
          spodziewać? to zwykły prostak i zacietrzewiony frajer. Kopią go w de.. a on
          liże du... byleby amerykańska była. Ale na głupote nie ma rady. On nie jest w
          stanie nic już zrozumieć. Fantyk tępy to tego prymityw

Gość portalu: Macius napisał(a):

> Co jest z toba? Nie mowiac o nacjonalizmie, to ty chyba masz kompleksy ze nie
          > jestes amerykaninem. Jetes zacofanym prostakiem i najemnikiem, ktory, tak jak
          > ktos wczesniel napisal, jest parszywym oportunista. I do tego naiwnym
          frajerem.
          >
          > Twoi bohaterzy amerykanie nie wpuszcza cie nawet do swojego kraju zanim nie
          > zaplacisz wizy i oddasz odcisku palcy. Uwazaja cie za scierwo, a ty im
          jezorem
          > po dupie. Tfu!
          • marcus-crassus i zaplacicie za to kopanie mnie w dupe :(((((( 12.05.04, 23:40
            co z tego ze mozecie mnie byc i zgnoic na ulicy :((((((((
            to maly pikus, ale swiat jest nasz, nas amerykanow i ich wiernych pacholkow :)))
            • neutrum1 Re: i zaplacicie za to kopanie mnie w dupe :((((( 12.05.04, 23:42
              nikt cie nie zamierza bić, ciebiezycie jak widać bije po głowie.....

marcus-crassus napisał:

> co z tego ze mozecie mnie byc i zgnoic na ulicy :((((((((
              > to maly pikus, ale swiat jest nasz, nas amerykanow i ich wiernych
              pacholkow :))
              > )
              • marcus-crassus kiedys mnie lewactwo stuklo na kwasne jablko 12.05.04, 23:45
                gdy mialem koszulke z panem bushem :((((((((((((((
                i za to teraz tak was gnoje na forum :)))))))))))))
                • neutrum1 Re: kiedys mnie lewactwo stuklo na kwasne jablko 12.05.04, 23:48
                  nie mów na mnie faszystowki pajacu "lewactwo". nigdy z lewicą nie mialem nic
                  wspólnego, nawet jak ty pachołku chwaleiłeś jeszcze Moskwę, jak teraz
                  Waszyngton. chociaż bylem w praciwowej partii to takim jak ty też bym to
                  sprawił. Choć raz lewaki się spisaly choć to takie same jak ty szemrane komusze
                  towarzycho

marcus-crassus napisał:

> gdy mialem koszulke z panem bushem :((((((((((((((
                  > i za to teraz tak was gnoje na forum :)))))))))))))
                  • marcus-crassus serio :))))))))))) 12.05.04, 23:50
                    nienawidzisz komuchow,chodz pojdziemy na jakis watek i dokopiemy komuchowi
                    tomsonowi :)))))))))))))
                    bo mnie ten durny komuch tak wnerwia !!!!!!!!!!!
                    • neutrum1 Re: serio :))))))))))) 12.05.04, 23:52
                      nie wiem o kim mówisz. ja jestem od niedawna na forum, jeszcze nie czytalem
                      wszystkich wątków i nie wiem kto jest kto. zroientoewalm sie że ty jesteś pro
                      amrykanskim i pro wojennym oszołomem

marcus-crassus napisał:

> nienawidzisz komuchow,chodz pojdziemy na jakis watek i dokopiemy komuchowi
                      > tomsonowi :)))))))))))))
                      > bo mnie ten durny komuch tak wnerwia !!!!!!!!!!!
                      • marcus-crassus ale razem nienawidzimy komuchow, a tomson 12.05.04, 23:55
                        to moj najwiekszy wrog.mozemy zawrzec chwilowe przymierze i go zgnoic,co :))))))
                • Gość: Macius Re: kiedys mnie lewactwo stuklo na kwasne jablko IP: *.ip-pluggen.com 12.05.04, 23:48
                  No, szkoda mi ciebie crassus. Ja bym cie nie bil, najwyzej skomentowal.
            • Gość: Macius Masz plusa... IP: *.ip-pluggen.com 12.05.04, 23:44
              ...za to ze sie chociaz przyznales. To tak jak z transseksualistami. Urodzeni w
              nieprawidlowym ciele... Szkoda mi ciebie, ale sie nie przejmuj: moze kiedys tam
              sie przeprowadzisz i dostaniesz wymarzony paszport. Pamietaj tylko ze jest on
              raczej niebezpieczny do uzywania w wielu krajach swiata. (Mozesz jednak zawsze
              jechac do Izraela!)
              • marcus-crassus a znasz kogos kto ma taki problem ??????? 12.05.04, 23:48

> ...za to ze sie chociaz przyznales. To tak jak z transseksualistami. Urodzeni
                w
                >
                > nieprawidlowym ciele...
                Bo wiesz, powiem ci w sekrecie ze ja naprawde nie jestem gejem, lecz poprostu
                kobieta w ciele faceta.masz namiary na ludzi z takim problemem?mi psychiatra
                nakazal wlasnie popieranie wojen i zabijania ludzi by obudzic we mnie meskie
                odruchy,ale tak naprawde czuje sie delikatna kobieta :(((((((
                • Gość: Macius Hehehehehe! IP: *.ip-pluggen.com 12.05.04, 23:52
                  Crassus.... Hehe, slodki ty prowokatorku maly. Tak tak, znam kilku takich,
                  napisz mi swoj adres i skontaktuja sie z toba.
                  • marcus-crassus bede zobowiazany :))))))))) 12.05.04, 23:54
                    slij pod ten adres internetowy:
                    marcus_crassus@gazeta.pl
                    • Gość: Macius Hehe, Crassus.....Uciekam! IP: *.ip-pluggen.com 12.05.04, 23:57
                      Buzki ode mnie. I pozdrow Krzaka. Nastepne ciekawe forum juz czeka.
                      • marcus-crassus dzieki :))))))) 12.05.04, 23:58

> Buzki ode mnie.
    • Gość: eweryk Re: skąd tyle prowojennych, proamerykańskich oszo IP: *.lanet.net.pl 13.05.04, 16:50
      to fakt jest tu wielu proamerykańskich i prowojennych oszołomów. nie da sie
      ukryć. ale dlaczego nic nie piszesz o niezbyt rozsądnych czasami przeciwnikach
      wojny w Iraku? Oni też pisują rózne rzeczy.Ale co do meritum zgoda.
    • goidbaum Skąd tyle prowojennych, anty-amerykańskich 13.05.04, 17:00
      oszolomow?
      W pro-amerykanskiej i pro-izraelskiej GW?

Wstyd, wpychac sie tu na kolanach.

"Jestem tu nie-nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego prowojennego
      i anty-amerykańskiego robactwa? Jak czytam niektóre posty piejące na cześć
      zbrodni islamusow to sie rzygać chce.
      To chyba portal lewicowo-eksretmistycznej
      kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu Ibn Ladena i tego
      świrusa Sadra. Ekstermityczne anty-merykańskie kundelki szczekają tu
      zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu."
      • gw_bush Re: Skąd tyle prowojennych, anty-amerykańskich 13.05.04, 17:54
        goidbaum napisała:

> oszolomow?
        > W pro-amerykanskiej i pro-izraelskiej GW?
        >
        > Wstyd, wpychac sie tu na kolanach.
        >
        > "Jestem tu nie-nowy i zastanawiam się skąd tyle na tym forum tego
        prowojennego
        > i anty-amerykańskiego robactwa? Jak czytam niektóre posty piejące na cześć
        > zbrodni islamusow to sie rzygać chce.
        > To chyba portal lewicowo-eksretmistycznej
        > kloaki zachwycającej się metodami ludobójstwa w wykonaniu Ibn Ladena i tego
        > świrusa Sadra. Ekstermityczne anty-merykańskie kundelki szczekają tu
        > zajadle i wściekle plując jadem wobec tych którzy są przewciwko złu."

Tobie, azylant chyba zona i corka z Arabami uciekly.
        Madre dziewczyny.
        • gw_bush Jest rozwiazanie. 13.05.04, 17:57
          gw_bush napisał:

> Tobie, azylant chyba zona i corka z Arabami uciekly.
          > Madre dziewczyny.

Zlap sie za ta mszyce z DDR-u.
          Mialbys wreszcie kogos, kto nie jest duzo madrzejszy od ciebie a to przeciez
          taka rzadkosc.
          Pomysl azylant !
          Z was bylaby para.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka