Dodaj do ulubionych

Somalia - głód

27.07.11, 14:37
Szkoda, że oprócz zdjęć, nie są podane linki do żadnych organizacji, które chcą pomóc tym ludziom.
Obserwuj wątek
    • surfer_dude Re: Somalia - głód 27.07.11, 14:51
      Chyba trzeba zrobic desant przed udzieleniem pomocy.
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,127395887,127395887,Somalia_przymiera_glodem_Confusion_.html
    • nieopisywalne Fundacja dla Somalii 27.07.11, 22:42
      A zdjęcie tego dziecka ze strony głównej zostanie w mojej pamięci do końca życia...
      ;(

www.fds.org.pl/
    • ami.ciss ale Bill Gates dostarcza szczepionek, które 28.07.11, 15:39
      dobijaja te głodujace dzieci.
      • kaszebe12 Od poniedzialku... 30.07.11, 07:38
        ...somalijski glod zostanie pozytywnie "usankcjonowany";-zaczyna sie ramadan.
        Pomoc dla Etiopii !
        • miluszka Re: Od poniedzialku... 01.08.11, 11:52
          Zwróćcie uwagę, jak mało Somalii i jej problemów jest w newsach telewizyjnych i gazetowych. O wiele bardziej interesujący jest podsłuchujący ludzi Murdoch , gwałciciel z MFW itd. No i niestety - waga 87 ofiar z Norwegii jest dla nas o wiele większa niż potencjalne 800 000 osób z jakiejś tam Afryki.
          ps darowiznę moim zdaniem najlepiej wpłacić na PAH, na ich stronie jest informacja, że zbierają również na ten cel. Oni mają doświadczenie jak skutecznie pomagać za granicą.
          • kylax1 Strauss-Kahn nikogo nie zgwałcił, podła kłamczynio 01.08.11, 18:12

• elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:40
              w wielu innych miejscach, nie tylko Afryki, tez glod. Ale jakos tylko na Somali "wolne" media na smyczy rzadzacych elit terrorystyczno-banksterskich sie skupiaja. Czyzby szykowali grunt pod kolejne niesienie "demokracji"?
              • zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:48
                Demokratyzacja Somali w pelnym toku. Drony juz tam pracuja overtime.
                • elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:53
                  zlotamajka napisała:

> Demokratyzacja Somali w pelnym toku. Drony juz tam pracuja overtime.

------------------------------

Mniemam ze drony nad Somalia sa intelignetniejsze od tych nad Afganistanem, Pakistanem czy Jemenem i potrafia odroznic wyglodzona grupe dzieci od powiedzmy grupy "terrorystow".
                  • zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:19
                    > Mniemam ze drony nad Somalia sa intelignetniejsze od tych nad Afganistanem, Pak
                    > istanem czy Jemenem i potrafia odroznic wyglodzona grupe dzieci od powiedzmy gr
                    > upy "terrorystow".

To zle mniemasz.
                    • elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:28
                      Majka, ja wiem ze ja zle mniemam.
                      Ale tylko pozornie:)
                      • zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:34
                        > Majka, ja wiem ze ja zle mniemam.
                        > Ale tylko pozornie:)

A czemu pozornie;)
                        • elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:54
                          A sa drony potrafiace odroznic wyglodnialego dzieciaka, czy nawet cala grupe wyglodnailych dziecakow, od grupy uzbrojonych ... "terrorystow"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka