ina2222 27.07.11, 14:37 Szkoda, że oprócz zdjęć, nie są podane linki do żadnych organizacji, które chcą pomóc tym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surfer_dude Re: Somalia - głód 27.07.11, 14:51 Chyba trzeba zrobic desant przed udzieleniem pomocy. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,127395887,127395887,Somalia_przymiera_glodem_Confusion_.html Odpowiedz Link Zgłoś
nieopisywalne Fundacja dla Somalii 27.07.11, 22:42 A zdjęcie tego dziecka ze strony głównej zostanie w mojej pamięci do końca życia... ;( www.fds.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ciss ale Bill Gates dostarcza szczepionek, które 28.07.11, 15:39 dobijaja te głodujace dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Od poniedzialku... 30.07.11, 07:38 ...somalijski glod zostanie pozytywnie "usankcjonowany";-zaczyna sie ramadan. Pomoc dla Etiopii ! Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka Re: Od poniedzialku... 01.08.11, 11:52 Zwróćcie uwagę, jak mało Somalii i jej problemów jest w newsach telewizyjnych i gazetowych. O wiele bardziej interesujący jest podsłuchujący ludzi Murdoch , gwałciciel z MFW itd. No i niestety - waga 87 ofiar z Norwegii jest dla nas o wiele większa niż potencjalne 800 000 osób z jakiejś tam Afryki. ps darowiznę moim zdaniem najlepiej wpłacić na PAH, na ich stronie jest informacja, że zbierają również na ten cel. Oni mają doświadczenie jak skutecznie pomagać za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:40 w wielu innych miejscach, nie tylko Afryki, tez glod. Ale jakos tylko na Somali "wolne" media na smyczy rzadzacych elit terrorystyczno-banksterskich sie skupiaja. Czyzby szykowali grunt pod kolejne niesienie "demokracji"? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:48 Demokratyzacja Somali w pelnym toku. Drony juz tam pracuja overtime. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 19:53 zlotamajka napisała: > Demokratyzacja Somali w pelnym toku. Drony juz tam pracuja overtime. ------------------------------ Mniemam ze drony nad Somalia sa intelignetniejsze od tych nad Afganistanem, Pakistanem czy Jemenem i potrafia odroznic wyglodzona grupe dzieci od powiedzmy grupy "terrorystow". Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:19 > Mniemam ze drony nad Somalia sa intelignetniejsze od tych nad Afganistanem, Pak > istanem czy Jemenem i potrafia odroznic wyglodzona grupe dzieci od powiedzmy gr > upy "terrorystow". To zle mniemasz. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:28 Majka, ja wiem ze ja zle mniemam. Ale tylko pozornie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:34 > Majka, ja wiem ze ja zle mniemam. > Ale tylko pozornie:) A czemu pozornie;) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Somalia - glod 01.08.11, 20:54 A sa drony potrafiace odroznic wyglodnialego dzieciaka, czy nawet cala grupe wyglodnailych dziecakow, od grupy uzbrojonych ... "terrorystow"? Odpowiedz Link Zgłoś