Dodaj do ulubionych

Głupota Hollywood zwala z nóg.

18.10.11, 15:51
Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą. Niestety wielu lewicowych celebryów ma problemy umysłowe.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10489807,Slynna_aktorka_nazwala_papieza_Benedykta_XVI_nazista.html
Obserwuj wątek
    • romrus Myslalem ze... 18.10.11, 15:55
      ...w koncu obejrzalesz "The Russians are coming", a tu o papierza)))
      • malkontent6 Re: Myslalem ze... 18.10.11, 16:12
        Na temet Rosji wolę coś takiego:

animal.discovery.com/videos/wild-russia-videos/
        • romrus O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:17
          • malkontent6 Re: O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:24
            To też oglądałem na History Channel. Teraz można kupić DVD.

shop.history.com/russia-land-of-the-tsars-dvd-set/detail.php?p=68221
            • przyjacielameryki Re: O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:27
              No widzicie chłopcy, Rosja może być i ciekawa i atrakcyjna. O ile na chwilę zapomnimy o polityce.
              Innymi słowy, świat bez polityki jest o wiele ciekawszy.
              • malkontent6 Re: O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:40
                :)
              • romrus Co sie stalo z toba? 18.10.11, 16:42
                przyjacielameryki napisał:
                > No widzicie chłopcy, Rosja może być i ciekawa i atrakcyjna. O ile na chwilę zapomnimy o polityce.

I to bez demokracji?:-)

> Innymi słowy, świat bez polityki jest o wiele ciekawszy.

O 100%, zwsze tak uwazalem.

Wild Russia - synki walcza z lososiem.
                Moja szkola))
                www.youtube.com/watch?v=RfCD4FhGQ6s
    • rusek111111 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 17:44
      glupi to ty jestes polskojezyczna kreaturo.
      w polsze, gdzie ona ma przyjemnosc mego zamieszkania, kazdego krasnoarmijca zwia bolszewikiem, a to znaczy, wedlug durakow, ze kazden wehrmachtowski jest nazista, ponial?

malkontent6 napisał: > Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą
      • malkontent6 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 17:56
        rusek111111 napisał:

> glupi to ty jestes polskojezyczna kreaturo.

Ja też cię lubię.
        • rusek111111 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 18:37
          ja tam lubie sarandon.

:)
    • asterix23e Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 18:09
      Czego to się nie robi, żeby powiększyć sławę i stać się kontrowersyjną postacią pierwszych stron gazet i portali
    • dyktator_bolandy Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 19:57
      nie było przymusu bycia w Hitlerjugend. Należeli do niej najczęściej ideowo wyrobieni synkowie nazistów, byle kogo tam nie brali.
    • polski_francuz Inversed American Logic 19.10.11, 18:52
      Susan Sarandon potrzebuje pewnie ciut publicity bo rol nie daja starzejacym sie aktorkom. Dlatego troche prowokuje. Ze atakuje papieza? A ilez dywizji ma Watykan?

Pisze o tej amerykanskiej logice bo dzis dostalem telefon ze Stanow. Jakis Pan mnie przepytal na okolicznosc mojej kariery i uznal, ze zasluguje bardzo na jakies Who is Who. Na samiutkim tylko koncu zaproponowal mi kilka mozliwosci od 500 U$ w gore:)

Za forsa lecom skubance i tyla!

PF
      • elka-sulzer Re: Inversed American Logic 20.10.11, 03:37
        A co, powiedziala cos moze co sie zminelo z prawda? Toz sam ten pan sie nie zapiera ze do nazistwoskiej organizacji nie nalezal.
        • melord Re: Inversed American Logic 20.10.11, 04:35
          rzeczywiscie jej wypowiedz nie odbiega wiele od prawdy,tymniemniej aktorzy zwani kiedys
          komediantami ,ktore to okreslenie lepiej do nich pasuje, powinni zajmowac sie tym co najlepiej potrafia czyli dostarczaniem nam rozrywki...polityke i wypowiedzi na jej temat powinni zostawic innym,szczegolnie ze osobowosc aktora zmienia sie czesto(w zaleznosci kogo aktualnie gra) a ich zycie toczy sie wokol wyuczonych rol gdzie fikcja miesza sie z rzeczywistoscia,wspomagane rownie czesto i gesto "dopalaczami"

ps.mialem kiedys krotki romans z aktorka,zaleta bylo,ze jednego dnia spalem z Kleopatra drugiego z pania Dulska,trzeciego.....chyba,dziesiatego dnia ucieklem
          • joanna_on-line Re: Inversed American Logic 20.10.11, 11:10
            melord napisał:
            szczegolnie ze osobowosc aktora zmienia sie czesto(w zaleznosci kogo aktualnie gra) a ich zycie toczy sie wokol wyuczonych rol gdzie fikcja miesza sie z rzeczywistoscia,wspomagane rownie czesto i gesto "dopalaczami"
            >
            > ps.mialem kiedys krotki romans z aktorka,zaleta bylo,ze jednego dnia spalem z K
            > leopatra drugiego z pania Dulska,trzeciego.....chyba,dziesiatego dnia ucieklem

ależ masz wyobrażenia o życiu aktorów - muszę Cie zmartwić - to tacy sami ludzie, jak inni, ich życie prywatne bynajmniej nie toczy sie wokół wyuczonych ról... co za pomysł!
            hehe nie mialam wprawdzie romansu z aktorem, ale dla odmiany znam dość dobrze prywatnie część środowiska aktorskiego (no fakt nie mówię o hollywood, tylko o w-wie) i zobaczyc takie zjawisko, jak zmiana osobowości aktora pod wpływem granej roli to jakies totalne nieporozumienie - aktorstwo to zawód, uprawianie go nie zmienia nikomu osobowości. odwrotnie - o to się zdarza - kiepski aktor projektuje swoją osobowość na grane role, ale to dot. jednak kiepskich aktorów...
            • melord Re: Inversed American Logic 20.10.11, 14:39
              joanno,to bylo dawno...dokladniej b.dawno
              jakos tak sie stalo ,ze przez pewien okres obracalem sie w tym odizolowanym od rzeczywistosci towarzystwie polskich(znanych) aktorow i aktorek.
              moj najlepszy przyjaciel,wspominal po latach,ze byl pelen podziwu kiedy to barachlo porzucilem,w alkoholizm(wypic potrafilem) i narkomanie nie wpadlem.... i wrocilem do rzeczywistosci
              • malkontent6 Re: Inversed American Logic 20.10.11, 14:56
                Ja tez kiedyś miałem trochę do czynienia z warszawskim środowiskiem aktorskim. Muszę powiedzieć, że zgadzam się z Joanną. Ci ludzie bywają dziwni, zapatrzeni w siebie, megalomańscy ale w większości są normalni. Na ogół inteligentni.

Co można powiedzieć o młodej aktorce, ktora każdego dnia udaje inną postać literacką? Maniera, która jej minie. :)
              • joanna_on-line Re: Inversed American Logic 20.10.11, 15:14
                melord napisał:

> joanno,to bylo dawno...dokladniej b.dawno
                > jakos tak sie stalo ,ze przez pewien okres obracalem sie w tym odizolowanym
                > od rzeczywistosci
                towarzystwie polskich(znanych) aktorow i aktorek.

hehe no cóz widocznie róznica pokoleń :P, aczkolwiek moi znajomi nie są znowu tacy baaaaaardzo młodzi i nie wszyscy bardzo znani ;))). Co ciekawe dawniej odżegnywali sie od udziału w jakichś tasiemcowych serialach (bo dobry aktor nie powinien...) - ale rynek zmienił diametralnie to dumne podejście. dzisiaj teatr to tylko dodatek do tych innych miejsc, w których sa pieniądze - ot znak naszych czasów ;/
    • tornson Kato-polactwo dało głos! 20.10.11, 12:13
      Kiedy zrozumienie żałosne polskojęzyczne watykańskie mendy, że w cywilizowanym świecie to wy z waszymi gusłami jesteście egzotyką i oszołomstwem!
      • malkontent6 Tornson wrócił. 20.10.11, 14:18
        Widzę, że cię wypuścili z wariatkowa ale chyba nie do końca wyleczyli.

Był Benio XVI nazistą czy nie? Wiesz coś na ten temat?
        • melord Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac??? 20.10.11, 14:27
          jest dluzej na tym forum niz ty malkontent
          to czy zgadzasz sie z jego pogladami czy nie to inna sprawa

btw...bylo mu kiedys tompson
          • malkontent6 Re: Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac?? 20.10.11, 14:31
            melord napisał:

> jest dluzej na tym forum niz ty malkontent

Nie wiadomo kto tu jest dłużej. Ja tu się kiedyś produkowałem pod innym nickiem. Przez jakiś czas nie zaglądałem a później nie mogłem się zalogować, bo nie pamiętałem swojego hasła więc załozyłem nowe konto.

A tornson pojawia się tu co jakiś czas i pisze te swoje głupoty z wielką pasją.
            • melord Re: Tornson wrócił.... 20.10.11, 14:43
              w porzadku...staram sie wierzyc ,ze po innym nickiem kiedys pisales(nie kojarze jednak)
              powinienes wiec znac tompsona i niczemu sie nie dziwic
              • malkontent6 Re: Tornson wrócił.... 20.10.11, 14:51
                Wtedy pisałem dużo mniej i chyba nie zakładałem wątków. Byłem bardziej obserwatorem niż uczestnikiem.

Tornsona oczywiście pamiętam i nic mnie u niego już nie dziwi. :)
          • tornson Re: Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac?? 20.10.11, 20:42
            melord napisał:

> jest dluzej na tym forum niz ty malkontent
            > to czy zgadzasz sie z jego pogladami czy nie to inna sprawa
            >
            > btw...bylo mu kiedys tompson
            Bez "p" :)
    • vladexpat Dalton Trumbo 20.10.11, 20:49
      malkontent6 napisał:

> Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą. Niestety wielu lewicowych celebr
      > yów ma problemy umysłowe.
      >
      Właśnie obejrzałem film o Daltonie Trumbo. Faktycznie, Hollywood zwariował i to dosyć dawno temu. Tak gdzieś koło 1950 roku.
      • malkontent6 Re: Dalton Trumbo 20.10.11, 21:03
        I never considered the working class anything other than something to get out of.

Dalton Trumbo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka