malkontent6 18.10.11, 15:51 Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą. Niestety wielu lewicowych celebryów ma problemy umysłowe. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10489807,Slynna_aktorka_nazwala_papieza_Benedykta_XVI_nazista.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romrus Myslalem ze... 18.10.11, 15:55 ...w koncu obejrzalesz "The Russians are coming", a tu o papierza))) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Myslalem ze... 18.10.11, 16:12 Na temet Rosji wolę coś takiego: animal.discovery.com/videos/wild-russia-videos/ Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:24 To też oglądałem na History Channel. Teraz można kupić DVD. shop.history.com/russia-land-of-the-tsars-dvd-set/detail.php?p=68221 Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: O, dobre to. Dzienki 18.10.11, 16:27 No widzicie chłopcy, Rosja może być i ciekawa i atrakcyjna. O ile na chwilę zapomnimy o polityce. Innymi słowy, świat bez polityki jest o wiele ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Co sie stalo z toba? 18.10.11, 16:42 przyjacielameryki napisał: > No widzicie chłopcy, Rosja może być i ciekawa i atrakcyjna. O ile na chwilę zapomnimy o polityce. I to bez demokracji?:-) > Innymi słowy, świat bez polityki jest o wiele ciekawszy. O 100%, zwsze tak uwazalem. Wild Russia - synki walcza z lososiem. Moja szkola)) www.youtube.com/watch?v=RfCD4FhGQ6s Odpowiedz Link Zgłoś
rusek111111 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 17:44 glupi to ty jestes polskojezyczna kreaturo. w polsze, gdzie ona ma przyjemnosc mego zamieszkania, kazdego krasnoarmijca zwia bolszewikiem, a to znaczy, wedlug durakow, ze kazden wehrmachtowski jest nazista, ponial? malkontent6 napisał: > Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 17:56 rusek111111 napisał: > glupi to ty jestes polskojezyczna kreaturo. Ja też cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek111111 Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 18:37 ja tam lubie sarandon. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asterix23e Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 18:09 Czego to się nie robi, żeby powiększyć sławę i stać się kontrowersyjną postacią pierwszych stron gazet i portali Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Głupota Hollywood zwala z nóg. 18.10.11, 19:57 nie było przymusu bycia w Hitlerjugend. Należeli do niej najczęściej ideowo wyrobieni synkowie nazistów, byle kogo tam nie brali. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Inversed American Logic 19.10.11, 18:52 Susan Sarandon potrzebuje pewnie ciut publicity bo rol nie daja starzejacym sie aktorkom. Dlatego troche prowokuje. Ze atakuje papieza? A ilez dywizji ma Watykan? Pisze o tej amerykanskiej logice bo dzis dostalem telefon ze Stanow. Jakis Pan mnie przepytal na okolicznosc mojej kariery i uznal, ze zasluguje bardzo na jakies Who is Who. Na samiutkim tylko koncu zaproponowal mi kilka mozliwosci od 500 U$ w gore:) Za forsa lecom skubance i tyla! PF Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Inversed American Logic 20.10.11, 03:37 A co, powiedziala cos moze co sie zminelo z prawda? Toz sam ten pan sie nie zapiera ze do nazistwoskiej organizacji nie nalezal. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Inversed American Logic 20.10.11, 04:35 rzeczywiscie jej wypowiedz nie odbiega wiele od prawdy,tymniemniej aktorzy zwani kiedys komediantami ,ktore to okreslenie lepiej do nich pasuje, powinni zajmowac sie tym co najlepiej potrafia czyli dostarczaniem nam rozrywki...polityke i wypowiedzi na jej temat powinni zostawic innym,szczegolnie ze osobowosc aktora zmienia sie czesto(w zaleznosci kogo aktualnie gra) a ich zycie toczy sie wokol wyuczonych rol gdzie fikcja miesza sie z rzeczywistoscia,wspomagane rownie czesto i gesto "dopalaczami" ps.mialem kiedys krotki romans z aktorka,zaleta bylo,ze jednego dnia spalem z Kleopatra drugiego z pania Dulska,trzeciego.....chyba,dziesiatego dnia ucieklem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Inversed American Logic 20.10.11, 11:10 melord napisał: szczegolnie ze osobowosc aktora zmienia sie czesto(w zaleznosci kogo aktualnie gra) a ich zycie toczy sie wokol wyuczonych rol gdzie fikcja miesza sie z rzeczywistoscia,wspomagane rownie czesto i gesto "dopalaczami" > > ps.mialem kiedys krotki romans z aktorka,zaleta bylo,ze jednego dnia spalem z K > leopatra drugiego z pania Dulska,trzeciego.....chyba,dziesiatego dnia ucieklem ależ masz wyobrażenia o życiu aktorów - muszę Cie zmartwić - to tacy sami ludzie, jak inni, ich życie prywatne bynajmniej nie toczy sie wokół wyuczonych ról... co za pomysł! hehe nie mialam wprawdzie romansu z aktorem, ale dla odmiany znam dość dobrze prywatnie część środowiska aktorskiego (no fakt nie mówię o hollywood, tylko o w-wie) i zobaczyc takie zjawisko, jak zmiana osobowości aktora pod wpływem granej roli to jakies totalne nieporozumienie - aktorstwo to zawód, uprawianie go nie zmienia nikomu osobowości. odwrotnie - o to się zdarza - kiepski aktor projektuje swoją osobowość na grane role, ale to dot. jednak kiepskich aktorów... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Inversed American Logic 20.10.11, 14:39 joanno,to bylo dawno...dokladniej b.dawno jakos tak sie stalo ,ze przez pewien okres obracalem sie w tym odizolowanym od rzeczywistosci towarzystwie polskich(znanych) aktorow i aktorek. moj najlepszy przyjaciel,wspominal po latach,ze byl pelen podziwu kiedy to barachlo porzucilem,w alkoholizm(wypic potrafilem) i narkomanie nie wpadlem.... i wrocilem do rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Inversed American Logic 20.10.11, 14:56 Ja tez kiedyś miałem trochę do czynienia z warszawskim środowiskiem aktorskim. Muszę powiedzieć, że zgadzam się z Joanną. Ci ludzie bywają dziwni, zapatrzeni w siebie, megalomańscy ale w większości są normalni. Na ogół inteligentni. Co można powiedzieć o młodej aktorce, ktora każdego dnia udaje inną postać literacką? Maniera, która jej minie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Inversed American Logic 20.10.11, 15:14 melord napisał: > joanno,to bylo dawno...dokladniej b.dawno > jakos tak sie stalo ,ze przez pewien okres obracalem sie w tym odizolowanym > od rzeczywistosci towarzystwie polskich(znanych) aktorow i aktorek. hehe no cóz widocznie róznica pokoleń :P, aczkolwiek moi znajomi nie są znowu tacy baaaaaardzo młodzi i nie wszyscy bardzo znani ;))). Co ciekawe dawniej odżegnywali sie od udziału w jakichś tasiemcowych serialach (bo dobry aktor nie powinien...) - ale rynek zmienił diametralnie to dumne podejście. dzisiaj teatr to tylko dodatek do tych innych miejsc, w których sa pieniądze - ot znak naszych czasów ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Kato-polactwo dało głos! 20.10.11, 12:13 Kiedy zrozumienie żałosne polskojęzyczne watykańskie mendy, że w cywilizowanym świecie to wy z waszymi gusłami jesteście egzotyką i oszołomstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Tornson wrócił. 20.10.11, 14:18 Widzę, że cię wypuścili z wariatkowa ale chyba nie do końca wyleczyli. Był Benio XVI nazistą czy nie? Wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
melord Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac??? 20.10.11, 14:27 jest dluzej na tym forum niz ty malkontent to czy zgadzasz sie z jego pogladami czy nie to inna sprawa btw...bylo mu kiedys tompson Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac?? 20.10.11, 14:31 melord napisał: > jest dluzej na tym forum niz ty malkontent Nie wiadomo kto tu jest dłużej. Ja tu się kiedyś produkowałem pod innym nickiem. Przez jakiś czas nie zaglądałem a później nie mogłem się zalogować, bo nie pamiętałem swojego hasła więc załozyłem nowe konto. A tornson pojawia się tu co jakiś czas i pisze te swoje głupoty z wielką pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Tornson wrócił.... 20.10.11, 14:43 w porzadku...staram sie wierzyc ,ze po innym nickiem kiedys pisales(nie kojarze jednak) powinienes wiec znac tompsona i niczemu sie nie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Tornson wrócił.... 20.10.11, 14:51 Wtedy pisałem dużo mniej i chyba nie zakładałem wątków. Byłem bardziej obserwatorem niż uczestnikiem. Tornsona oczywiście pamiętam i nic mnie u niego już nie dziwi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Tornson wrócił....dlaczego mial nie wracac?? 20.10.11, 20:42 melord napisał: > jest dluzej na tym forum niz ty malkontent > to czy zgadzasz sie z jego pogladami czy nie to inna sprawa > > btw...bylo mu kiedys tompson Bez "p" :) Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Dalton Trumbo 20.10.11, 20:49 malkontent6 napisał: > Susan Sarandon nazwała Benedykta XVI nazistą. Niestety wielu lewicowych celebr > yów ma problemy umysłowe. > Właśnie obejrzałem film o Daltonie Trumbo. Faktycznie, Hollywood zwariował i to dosyć dawno temu. Tak gdzieś koło 1950 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Dalton Trumbo 20.10.11, 21:03 I never considered the working class anything other than something to get out of. Dalton Trumbo Odpowiedz Link Zgłoś