wojciech.2345 10.11.11, 16:39 Jeden z forumowiczów bez przerwy pisze o krokodylu. Nie wiem co o tym sadzić? Może ugryzł go w pośladek? O co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romrus Re: krokodyl 10.11.11, 16:44 wojciech.2345 napisał: > O co w tym wszystkim chodzi? Naprawde nie wiesz? O to: www.youtube.com/watch?v=L31NeehunoY Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: krokodyl 10.11.11, 16:48 Jeden z tych w tej łodzi to nasz forumowicz? Nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: krokodyl 10.11.11, 16:44 wojtus,z krokodylem na forum wyjechal twoj przyjaciel,a przy okazji i przyjaciel ameryki. On cie wszystko powinien wytlumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: krokodyl 10.11.11, 16:52 wojciech.2345 napisał: > Jeden z forumowiczów bez przerwy pisze o krokodylu. > Nie wiem co o tym sadzić? > Może ugryzł go w pośladek? > > O co w tym wszystkim chodzi? Wojtek, "krokodyl" to taki tani zabójczy narkotyk produkowany w Petersburgu i szmuglowany na Zachód, głównie do krajów skandynawskich. Wania, który tak rozpisuje się o nim chyba już się od niego uzależnił. No cóż, różne są nałogi. Ja wolę whisky! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: krokodyl 10.11.11, 16:55 przyjacielameryki napisał: > Wojtek, "krokodyl" to taki tani zabójczy narkotyk produkowany w Petersburgu i szmuglowany na Zachód, głównie do krajów skandynawskich. > Wania, który tak rozpisuje się o nim chyba już się od niego uzależnił. ---------------------- No to wszystko jasne. On jest ekspertem w tej materii. Już wiem o czym on pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:12 przyjacielameryki napisał: > Wojtek, "krokodyl" to taki tani zabójczy narkotyk produkowany w Petersburgu i szmuglowany na Zachód Nikt go nigdzie nie szmugluje bo kazdy cpun w kazdym kraju moze go siebie wyprodukowac we wlasnej chacie ze skladnikow legalnie kupuionych w aptece i sklepe gospodarczym. Swinstwo naprawde zabojcze z koszmarnymi skutkami. Narkotyk totalnego ludzkiego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:16 Kto "wynalazł"? Pytam jako laik, bo nie wiem jak narkotyki wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:20 wojciech.2345 napisał: > Kto "wynalazł"? Jak to kto ? Oczywiście, że ulubieńcy "przyjacielskiego" kabla w latach 30-ych. W czasie kryzysu motłoch nie miał szmalu na lepszy towar więc ćpali to co mieli pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:25 walter622 napisał: > W czasie kryzysu motłoch nie miał szmalu na lepszy towar więc ćpali to co mieli pod ręką. -------------------- Przetłumacz to Wojtusiowi na język polski lub angielski. Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:34 wojciech.2345 napisał: > Nie rozumiem. "czeczeński księciuniu", w sumie to chyba nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Kiedy skonczysz klamac, PA? 10.11.11, 17:37 Często nie wiem o czym piszesz. Niszczysz klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Chwyt marketingowy 10.11.11, 17:24 romrus napisał: > Nikt go nigdzie nie szmugluje bo kazdy cpun w kazdym kraju moze go siebie wypro > dukowac we wlasnej chacie Romrus, to że "przyjacielski" kabel łże nie powinno dziwić. To taki chwyt marketingowy, dzięki któremu nabija cenę swojej produkcji. Towar "importowany" to przecież nie to samo co towar wyprodukowany przez "przyjaciela" w jego własnym kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 troche nie tak 10.11.11, 17:30 "krokodyl" pojawil sie w Niemczech, dokladnie sprzedawano go na dworcach w Zaglebiu Ruhry osobom uzaleznonych od heroiny. Lekarze z kliniki w Bochum zaalarmowali policje, ktora szuka dostawcow. I na razie milczy. www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,791273,00.html ´Na razie wiadomo, ze pierwszy leczony w Bochum pacjent sam narkotyku nie wyprodukowal. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Co troche nie tak, Mara? 10.11.11, 17:51 mara571 napisała: > "krokodyl" pojawil sie w Niemczech, dokladnie sprzedawano go na dworcach w Zag > lebiu Ruhry osobom uzaleznonych od heroiny. > Lekarze z kliniki w Bochum zaalarmowali policje, ktora szuka dostawcow. I na r > azie milczy. > www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,791273,00.html > ´Na razie wiadomo, ze pierwszy leczony w Bochum pacjent sam narkotyku nie wypro > dukowal. Ze cpun powiedzial ze go nie produkowal, a kupil w Moskwie? Nikt go nie przemyca przez granice bo skladniki mozna kupic legalnie w kazdym kraju: Kodein, Benzin, Phosphor und Schwermetallen Po co ryzykowac na granice? Tu masz wszystko: forum.gazeta.pl/forum/w,50,130404318,130408661,To_dezomorfina_wynalazek_amerykanski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Co troche nie tak, Mara? 10.11.11, 18:01 Warto się interesować tym o czym pisze pewien forumowicz? No i te składniki. Musiałbym zapytać o nie żonę pigularkę z zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 18:09 twierdzac, ze narkotyk produkuje sie latwo samodzielnie. Widzisz zachodni "konsumenci" heroiny sa dosc wybredni i uswiadomieni. Juz o krokodylu i skutkach jego dzialania wiedza. W Bochum sprzedano im go jako heroine. Podobnie we Frankfurcie. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Ach, Mara 10.11.11, 18:41 mara571 napisała: > W Bochum sprzedano im go jako heroine. Podobnie we Frankfurcie. Mara, "przyjacielski" kabel kilka razy ( chyba i tym razem) twierdził, że "krokodyl" produkowany jest masowo w Petersburgu i dostarczany jest do Państw Skandynawskich. Rzecz jasna nie podał żadnego źródła tych rewelacji. Tak więc łgał jak pies, bowiem w Skandynawii nie pojawił się na rynku "krokodyl" produkowany rzekomo przez Rosjan. Również w przypadku Niemiec nie ma żadnych dowodów by tam sprzedawany "krokodyl" był rosyjskiego pochodzenia. Tak więc stwierdzenie Romrusa, że "przyjacielski" kabel kłamie jest w pełni uzasadnione. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 18:57 walter622 napisał: > ... "przyjacielski" kabel kłamie ... ----------------- Nie kabel i nie kłamie. Jednak w SB kiepsko szkolili. Braki intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:03 wojciech.2345 napisał: > Nie kabel i nie kłamie. Tak więc "czeczeński księciuniu" - do dzieła. "Przyjacielski" kabel nie był w stanie dowieść, że ruscy z Petersburgu dostarczają do Państw Skandynawskich "krokodyla". Tak więc możesz jemu przyjść z pomocą i dowieść, że nie łże. > Jednak w SB kiepsko szkolili. Siebie masz na myśli ? ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:05 Pepeszo, ani mi się śni sprawdzać czego nie był stanie dowieść PA. Ty kłamiesz notorycznie. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:08 wojciech.2345 napisał: > ani mi się śni sprawdzać czego nie był stanie dowieść PA "Czeczeński księciuniu". Jak widzę, najzwyczajniej tchórzysz. Zresztą nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:10 walter,wojtus jest bardzo ograniczony w rowoju ,nadaje sie tylko do kopania,lub na klauna.Dla mnie sluzy za klauna,ty ze,jak widze,uwielbiasz go kopac.wojtus jest dobry na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:11 walter622 napisał: > "Czeczeński księciuniu". Jak widzę, najzwyczajniej tchórzysz. Zresztą nie pierwszy raz. ------------------------- Widać jak piszesz. Nie jest to polska racja stanu. Jedź na zawsze do Magadanu. Będzie z Tobą spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:16 wojciech.2345 napisał: > Nie jest to polska racja stanu. Pisuar wypowiada się na temat polskiej racji stanu ? Dobre sobie. Lepiej zamknij nad sobą przykrywkę i spuść wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:20 Tobie Polska jest obca. Magadan to Twój cel w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:22 wojciech.2345 napisał: > Tobie Polska jest obca. Pisuary są mi obce - potwornie zaśmiecają polskie środowisko. Pora ich wywalić na jakieś wysypisko śmieci lub zutylizować, by nie śmierdziały. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:25 Ujedź Ty w Magadan. Ty będziesz szczęśliwy, a my odpoczniemy od Ciebie. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:34 wojciech.2345 napisał: > Co Ty na to? A po jakiego maiłbym wyjeżdżać z Polski ? Gdzie mógłbym jeszcze spotkać tak pociesznego bystrzaka ? W dodatku mam misję dziejową/ekologiczną - oczyścić Polskę z pisuarowskich śmieci - ich miejsce wyłącznie na wysypisku. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:37 walter622 napisał: >W dodatku mam misję dziejową/ekologiczną - oczyścić Polskę z pisuarowskich śmieci - ich miejsce wyłącznie na wysypisku. ------------------ W ostatnich wyborach nie głosowałem na PiS. Nadal masz kłopoty z rozumieniem rzeczywistości. Magadan czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:42 wojciech.2345 napisał: > W ostatnich wyborach nie głosowałem na PiS. Już ci wierzę. Przy tym to nawet nie ma znaczenia - pisuar to nie partyjna przynależność, to specyficzny stan umysłu. Kaczego umysłu. ************************************************************** "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza. Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:44 walter622 napisał: > Już ci wierzę. Przy tym to nawet nie ma znaczenia - pisuar to nie partyjna przy > należność, to specyficzny stan umysłu. Kaczego umysłu. --------------------- Tym razom zeznajesz inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Ach, Mara 10.11.11, 19:35 Wania znowu jest na haju i ujada jak opętany!!! Wania uważaj, bo "krokodyl" zabija. Nie nadużywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 19:08 mara571 napisała: > twierdzac, ze narkotyk produkuje sie latwo samodzielnie. > Widzisz zachodni "konsumenci" heroiny sa dosc wybredni i uswiadomieni. Juz o kr > okodylu i skutkach jego dzialania wiedza. > W Bochum sprzedano im go jako heroine. Podobnie we Frankfurcie. Zarzucilem bo to jest klamstwo. Ostatni raz tlumacze. Nikt go nie przemyca przez granice, on sie produkuje okolo miejsca zuzycia czy sprzedazy. Nawet jak temu niemieckiemu cpunu sprzedal go Rosjanin, czego w twoim artikule nie ma, w kazdym razie to swinstwo zostalo wyprodukowano besposrednio w Niemczach z kupionych w niemieckiej aptece lekow z kodeina i acetonu z poblizskiego niemieckiego sklepu. Skladniki sa legalnie sprzedawany w kazdym kraju, nie ma po co ryzykowac z przemytem. Rowniez nie jest wynalazkiem rosijskim, jest znany z czasow Wielkej depresji w USA. W Rosji jest uzywany, wlasnie dlatego od tego roku sprzedaz lekow z kodeina postawiona pod scisla kontrole na poziome lekow z narkotikami. Co do przypadkow w Niemczach, radze niemieckiej policji poszukac wsrod miejscowych Cyganow, taki numery sa podobny do nich. W Rosji diler, ktory sprzedal krokodyl zamiast heroiny - to trup i to wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 19:14 romrus napisał: > Zarzucilem bo to jest klamstwo. --------------------------------------------- Kłamstwo to świadome mówienie nieprawdy. Jesteś pewien tego co napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 20:02 wojciech.2345 napisał: > romrus napisał: > > Zarzucilem bo to jest klamstwo. > --------------------------------------------- > Kłamstwo to świadome mówienie nieprawdy. > Jesteś pewien tego co napisałeś? Jestem. Pzed tym w bardzej spokojnej formie PA byli przedstawiony dowody ze on pisze nieprawde, tym dowodam PA nie zaprzeczal, chociaz mial taka mozliwosc. Wbrew przedstawionym mu dowodam PA w dalszem ciagu pisze ta sa neprawde, nie przadstawiajac a ni zrodla jego informacji, a ni innych dowodow jej wiarygodnosci. W takim przypadku nie ma zadnej watpliwosci ze robi to swiadome, wiec jestem pewen tego napisalem. P.S. Nie udawaj sedziego, nikt cie na to stanowisko a ni wybiral, a ni wyznaczal. Jestes samozwanca) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 20:04 Nie przekonałeś mnie. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 20:53 wojciech.2345 napisał: > Nie przekonałeś mnie. > Sorry. Nie szkodzi. Mnie to nie obchodzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: zaruuciles PA klamstwo 10.11.11, 20:59 Wiesz co Romrus? Jak Igor, Walter, Kniżka, ... i reszta tej swołoczy zarzuca komuś kłamstwo, to nic to nie znaczy. Sam wybrałeś to jak Ciebie będzie się oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś