Dodaj do ulubionych

Jestem na podgladzie ruskich wyborow

04.03.12, 00:56
Wystarczy isc na :
webvybory2012.ru.

zarejestrowac sie,po potwierdzeniu w poczcie ukaze sie mapa, wystarczy wybrac dowolny punkt
i obserwowac,ja jestem narazie w Мocквa, Петрoвкa, 23/10c21,lokal jest jeszcze zamkniety,wiec ide na Kamczatke....
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Re: Jestem na podgladzie ruskich wyborow 04.03.12, 01:00
      Jestem tutaj, juz glosuja, prosty stol i trzy kobiety w komisji ,ruchu duzego nie ma...

Крacнoярcкий крaй, Дикcoнcкий рaйoн, п. Хaнт. Оз., cельcкий Дoм кyльтyры
    • yurek11111 Re: Jestem na podgladzie ruskich wyborow 04.03.12, 01:06

ИУ №606

Дoбaвить в зaклaдкиПoделитьcя

Teraz Krasnojarski kraj

Нa этoм yчacтке гoлocyет бoлее 1000 челoвек.

Крacнoярcкий крaй, Тaлнaхcкaя, 54
      • yurek11111 Znowu Moskwa... 04.03.12, 01:23
        Dwa przezroczyste pojemniki z plastyku...

ИУ №54

Мocквa, Сретенкa, 20
        • yurek11111 Тверcкaя oб 04.03.12, 01:29

ИУ №487

Тверcкaя oблacть, Кoнaкoвcкий рaйoн, пocелoк Кoзлoвo, Дм. Обyшевa, 16
          • yurek11111 Тверcкaя oблacт& 04.03.12, 01:32

Тверcкaя oблacть-Стoл пoдcчётa гoлocoв,kamera wylaczona...
            • uk-igor-53 rowniez jestem na podgladzie. 04.03.12, 01:45
              Trzeba przyznac,ze Putin to facet z jajami.Nigdy slow na wiatr nie rzuca.Powiedzial,ze kamery beda ,nu to i sa.

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/txMckpAnOuKrsRwYfX.png
              • yurek11111 Re: rowniez jestem na podgladzie. 04.03.12, 01:55
                Troche biednie wygladaja te lokale wyborcze,jak na "mocarstwo", ktore ma takie rezerwy dewizowe i tony zlota, lepszych pojemnikow uzywam na brudna bielizne, niz te rosyjskie urny wyborcze...
                • uk-igor-53 Re: rowniez jestem na podgladzie. 04.03.12, 01:58
                  Ha,ha. W cale tak biednie nie wygladaj.Te urny sa wykonany z najlepszych krysztale.
                  • yurek11111 Re: rowniez jestem na podgladzie. 04.03.12, 02:13
                    igorczik,z ruskiego krysztalu,w wielu lokalach wyborczych,lawki szkolne z czasow gdy chodziles do podstawowki,chyba to ze zlosci na glownego kandydata,pokazemy do jakiej biedy zes nas doprowadzil przez dwanascie lat rzadow,reszte patrz sygnaturka.... :-))))))))
                    uk-igor-53 napisał:

> Ha,ha. W cale tak biednie nie wygladaj.Te urny sa wykonany z najlepszych kryszt
                    > ale.
                    • romrus Wlacz za godzine Petersburg, to... 04.03.12, 14:22
                      ...zobaczysz jak razem z rodzina zaglosuje na Wolodie :-))
                      • mara571 a jednak nie w komisji wyborczej 04.03.12, 14:24
                        eva15 zakladala, ze prycujesz spolecznie przy wyborach, bo nie dales glosu w watku wolfa...
                        • romrus Nie, Mara 04.03.12, 15:05
                          mara571 napisała:
                          > eva15 zakladala, ze prycujesz spolecznie przy wyborach, bo nie dales glosu w watku wolfa...

Po co mi to?
                          Nie mam nic wspolnego a ni z wladza, a ni rzadem.
                          Chodzilo mi kiedys o rade miejska, to zalatwilem juz dawno.
                          Zaglosuje i tyle.

A glosu nie dalem, bo jestem zmieczony idiotycznymi piskowkami na forum, mam tego dosc.
                      • yurek11111 Re: Wlacz za godzine Petersburg, to... 04.03.12, 14:26
                        Podaj nr okregu wyborczego,i pokaz znak V lewa reka,zebym wiedzial ze to ty romrus,nie trac cennego glosu na stracenca,skresl wszystkich.... :-))))))
                        • romrus Nie ma sprawy 04.03.12, 15:08
                          ИУ № 1406

Postawie plusik Putinowi, potem skresle Kanade z mapy :-)))
                      • eva15 Re: Wlacz za godzine Petersburg, to... 04.03.12, 14:41
                        A po czym poznamy, że to Ty?
                        • uk-igor-53 Proponuje. 04.03.12, 14:49
                          Zeby romrus nam wyslal buziaczka,a yureczku fucka.po tym i poznamy.
                          • eva15 Re: Proponuje. 04.03.12, 14:55
                            Ha, ha, ciekawe czy Romrus nas jeszcze czyta, może już wyszedł nawybory...
              • przyjacielameryki Re: rowniez jestem na podgladzie. 04.03.12, 14:24
                uk-igor-53 napisał:

> Trzeba przyznac,ze Putin to facet z jajami.Nigdy slow na wiatr nie rzuca.Powie
                > dzial,ze kamery beda ,nu to i sa.
                >
                > fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/txMckpAnOuKrsRwYfX.png

Kamery mają być wyłączone na godzinę na koniec dnia wyborów. W celach "konserwacyjnych". Hi, hi, hi.
                • uk-igor-53 p.a. 04.03.12, 14:29
                  Nu czemu zawsze tylko klamiesz? Skad masz ta informacje ?
                  Jak nie rozumiesz jezyka rosyjskiego,to nie komromituj sie.

В день выбoрoв трaнcляция c кaждoгo yчacткa ocтaнaвливaетcя в вocемь вечерa пo меcтнoмy времени и вoзoбнoвляетcя, кoгдa гoлocoвaние в Кaлинингрaде зaкoнчитcя. Обрaтите внимaние, чтo зaпиcь видеo не прервётcя, и трaнcляция прoдoлжитcя c тoгo же меcтa, нa кoтoрoм oнa ocтaнoвилacь: зрители yвидят вcё, чтo прoиcхoдилo нa избирaтельнoм yчacтке вo время пayзы. Трaнcляция ocтaнaвливaетcя, чтoбы coблюcти федерaльный зaкoн «О выбoрaх Президентa Рoccийcкoй Федерaции», coглacнo кoтoрoмy нельзя пyбликoвaть инфoрмaцию o резyльтaтaх выбoрoв, пoкa в cтрaне не зaкoнчилocь гoлocoвaние.
    • polski_francuz Nu tu podpadles 04.03.12, 14:34
      tawariszcz Jurek.

Nie dosc, ze chodzisz na jakies beach parties jak mroz panuje. Takie zboczenia moze jeszcze mozna wybaczyc.

Ale zebys na internecie komisje wyborcza podgladal? Na takie numery powiemy zdecydowanie nie!

Nie czytales, ze premier zazadal, aby nie bylo zadnych przekretow wyborczych? A jak premier zazadla to ich nie bedzie.

Jasne?

PF
      • uk-igor-53 srodek na pefcia. 04.03.12, 14:36
        g.domzdrowia.pl/product_imgs/72/72837_2.jpg
        • yurek11111 igor spadaj,z przepychankami na forum Rosja 04.03.12, 14:38

• uk-igor-53 yureczek. 04.03.12, 14:40
            Chcialem by,zeby te slowa powiedziales mnie patrzac prosto w oczy.
        • eva15 Re: srodek na pefcia. 04.03.12, 14:44
          Ha, ha, to należałoby podpinać mu pod każdym jego postem.
          • uk-igor-53 Zobacz,Ewa. 04.03.12, 14:48
            A yureczku nie spodobalo sie.
            Ale napewno mu spodoba sie,jak pefcia zacznie go mieszac z blotem i wywalac na publiczny widok to,co on przez swoja nieostroznosc powierzyl gnidzie francowatej.
        • yurek11111 Raczej srodek na ruskich... :-))))))))))))))))))) 04.03.12, 14:52
          Gdybyscie mieli ten srodek za Stalina, nie musielibyscie uzywac weszobijek....,igorczik, chyba masz, bo tak sie tym tematem interesujesz... :-)))))))))))))))))
          • uk-igor-53 yureczek. 04.03.12, 14:54
            Zauwaz,ja atakuje kokretne osoby,bez wzgledu na ich narodowosc,tylko dla tego,ze sa swoloczami,a ty atakujesz caly narod.
            Kim jestes?
            • yurek11111 Re: yureczek. 04.03.12, 15:03
              igorczik,kim ty jestes ze to ty decydujesz kto jest swolocz a kto nie,jednego "rosyjskiego boga" to dzisiaj wybieraja na prezydenta,a ty sie czujesz takim "ruskim bogiem" na forum...
              :-))))))
              igorczik zle odbierasz,ja atakuje poradzieckie pozostalosci w narodzie rosyjskim ,a niestety jest tego calkiem sporo ,wystarczy spojrzec na partie Ziuganowa, twoj styl myslenia rowniez jest radziecki...

uk-igor-53 napisał:

> Zauwaz,ja atakuje kokretne osoby,bez wzgledu na ich narodowosc,tylko dla tego,
              > ze sa swoloczami,a ty atakujesz caly narod.
              > Kim jestes?
              • uk-igor-53 Re: yureczek. 04.03.12, 15:20
                To w takim razie kim jestes ty,jak caly narod uwazasz za swolocznoj?
                • yurek11111 Re: yureczek. 04.03.12, 16:24
                  igorczik,nie manipuluj,nigdzie nie powiedzialem ze rosyjski narod jest swolocz,wiele razy mowilem ze swolocz to ty,ale ty jestes poradziecki,i to stalinowskie wychowanie zwichnelo ci zycie,wspolczuje tylko twojej zonie Polce i dzieciom, ktore na forum wyzywales od kacapkow....

uk-igor-53 napisał:

> To w takim razie kim jestes ty,jak caly narod uwazasz za swolocznoj?
                  • uk-igor-53 Re: yureczek. 04.03.12, 16:29
                    yureczek,czy naprawda uwazasz,ze na forum nie zachowali sie twoi wypowiedzi dotyczace Rosji i Rosjan?
                    Widze,ze z toba gadac,jak i z pefcia,jest bez sensu.
                    • yurek11111 Re: yureczek. 04.03.12, 16:34
                      igorczik,masz racje jak zwykle, poprzytakuj ewci.... :-))))))))))

re:Widze,ze z toba gadac,jak i z pefcia,jest bez sensu
      • yurek11111 P_F,zastanawiam sie po co ten cyrk z kamerami... 04.03.12, 14:47
        Przecie z jak ktos chce cos zachachmecic,to i tak to zrobi,nawet jak dziesiec kamer ustawisz,mysle ze Putin przekonany o swoim zwyciestwie, z powodu braku NORMALNYCH kandydatow,zawczasu na zimne dmucha, przekonujac babuszki ze pod okiem kamer ,to on rzeczywiscie jest namaszczony do prezydenckiej wladzy wyborem demokratycznej wiekszosci,ciekawe czemu nie poinstalowal kamer w wyborach do Dumy,odpowiedz jest prosta,nie chcial wylapac falszerzy...
        P_F,zauwaz ile ewcia-wolf nabila juz piany na temat protestow przeciwko sfalszowaniu wyborow prezydenckich, kiedy jeszcze sie nie rozpoczely.....
        • polski_francuz Pewnosc wygranej 04.03.12, 14:53
          Jak jestes pewny wygranej, to pozwalasz na demokracje i na kamery w komisjach wyborczych. Poczytaj romrusa by zrozumiec by Putin przejdzie.

Inna sprawa czy sie nadaje i czy Rosjanie rozumieja w co sie wpuszczaja. Moim zdanie nie. To jest spoleczenstwo jeszcze bardzo zamkniete i bardzo malo wyksztalcone w demokratycznych obyczajach.

PF
          • uk-igor-53 Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 14:54
            srodek na pefcia
          • yurek11111 Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 15:18

romrus, sadzac po jego wpisach,ma do wykonania okreslone zadanie,neutralizowac negatywne opinie na temat wladzy Putina w Rosji,jest powiazany z ta wladza,czerpie z tego wymierne korzysci, i jest zainteresowany zakonserwowaniem istniejacego ukladu...
            Czy Rosjanie rozumieja w co sie wpuszcaja?-czesc mlodych i wyksztalconych tak,dlatego mamy protesty, niestety wiekszosc to apatyczna czesc spoleczenstwa,ktora od czasow wladzy radzieckiej ,ma wpojone ze to wlaasnie na wlaadze trzeba glosowac,pomimo korupcji ,biedy i innych patologii dzisiejszej Rosji , w Putinie widza tego ktory przywrocil im namiastke normalnosci ,po bezcholowiu rzaadow Jelcyna ,tego ze stanal w miejscu, i skoncentrowal sie na konserwacji ukladow istniejacych ,przecietny zjadacz razowca, nie widzi...

polski_francuz napisał:

> Jak jestes pewny wygranej, to pozwalasz na demokracje i na kamery w komisjach w
            > yborczych. Poczytaj romrusa by zrozumiec by Putin przejdzie.
            >
            > Inna sprawa czy sie nadaje i czy Rosjanie rozumieja w co sie wpuszczaja. Moim z
            > danie nie. To jest spoleczenstwo jeszcze bardzo zamkniete i bardzo malo wykszta
            > lcone w demokratycznych obyczajach.
            • romrus Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 15:25
              yurek11111 napisał:
              > romrus, sadzac po jego wpisach,ma do wykonania okreslone zadanie,neutralizowac negatywne opinie na temat wladzy Putina w Rosji,jest powiazany z ta wladza,czerpie z tego wymierne korzysci, i jest zainteresowany zakonserwowaniem istniejace go ukladu...

Sadzac po twoim wpisam, ladnie cie we lbie po@dolilo :-))

Waszy opinie na temat wladzy w Rosji gooowno kogo obchodza, badz negatiwny, badz pozitywny.

Korysci, powiadasz?
              Taryfe nie zmienialem od 2002.
              Korysci czerpiam z tego ze 10 lat temu na moi uslugi bylo stac tylko bogatych, a teraz prawie kazdego kto ma dobra prace i z tego powodu maja kancelarija adwokatska teraz zarabia 3-4 razy tyle, ile na poczatku 2000-ch.
              • yurek11111 Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 15:38
                romrus,wiec powod dla "konserwcji" istniejacego stanu juz masz,nie chcesz innych sedziow ,znasz tych co sa ,patrz sygnaturka....wiesz, tak sobie zartuje...:-)))))))
                Jeszcze w domu?, spiesz sie bo nie zaglosujesz na meza opatrznosciowego Rosji...:-)))

re:Korysci, powiadasz?
                > Taryfe nie zmienialem od 2002.
                > Korysci czerpiam z tego ze 10 lat temu na moi uslugi bylo stac tylko bogatych,
                > a teraz prawie kazdego kto ma dobra prace i z tego powodu maja kancelarija adwo
                > katska teraz zarabia 3-4 razy tyle, ile na poczatku 2000-ch.
                • romrus Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 16:02
                  yurek11111 napisał:
                  > romrus,wiec powod dla "konserwcji" istniejacego stanu juz masz,nie chcesz innych sedziow, znasz tych co sa ,patrz sygnaturka....wiesz, tak sobie zartuje...:-)

Polowe sedziow d/s karnych wyp@rdolilem by, badz moja wola.
                  W sadzie gospodarczym (arbitraze) reforma sie udala.
                  Lapowki oczewiszcze jeszcze sa, a nie do porownania z tym co bylo.
                  Sady karny w kolejce, mam nadzieje.

> Jeszcze w domu?, spiesz sie bo nie zaglosujesz na meza opatrznosciowego Rosji:-)))

Nie boj sie, skoczylyszmy, Pu dostal +4 glosa, zamiast "V" pokazalem w kamere szrodkowy palec, mam nadzieje ze go widziales:-)))
                  • yurek11111 Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 16:17

romrus,ty sobie nie zdajesz sprawy ,ale jest to zauwazalne,jak nawet TY, w/g ciebie rosyjski prawnik ,jestes przezarty ruska korupcja, pamietasz twoj wpis,gdy przyszlo ci czekac w kolejce na przekroczenie granicy w strefie Shengen?Twoja pierwsza reakcja bylo "nawet nie ma komu dac lapowki,zeby ominac kolejke"...
                    Z wymiana sedziow ,posrednio potwierdzasz trafnosc mojej opinii,ze w Rosji nie trzeba znac prawa,a wystarczy znac sedziow, by byc adwokatem.... :-))))
                    Z tym pokazaniem palca srodkowego to przesadziles,jak odbiora ze ten gest jest dla "boga i cara",to gotowi cie aresztowac i oddelegowac do innej roboty z forum,tfu,zamknac kancelarie adwokacka.... :-)))))))))

romrus napisał:

> yurek11111 napisał:
                    > > romrus,wiec powod dla "konserwcji" istniejacego stanu juz masz,nie chcesz
                    > innych sedziow, znasz tych co sa ,patrz sygnaturka....wiesz, tak sobie zartuje
                    > ...:-)
                    >
                    > Polowe sedziow d/s karnych wyp@rdolilem by, badz moja wola.
                    > W sadzie gospodarczym (arbitraze) reforma sie udala.
                    > Lapowki oczewiszcze jeszcze sa, a nie do porownania z tym co bylo.
                    > Sady karny w kolejce, mam nadzieje.
                    >
                    >
                    > > Jeszcze w domu?, spiesz sie bo nie zaglosujesz na meza opatrznosciowego R
                    > osji:-)))
                    >
                    >
                    > Nie boj sie, skoczylyszmy, Pu dostal +4 glosa, zamiast "V" pokazalem w kamere s
                    > zrodkowy palec, mam nadzieje ze go widziales:-)))
                    • romrus Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 16:46
                      yurek11111 napisał:

> romrus,ty sobie nie zdajesz sprawy ,ale jest to zauwazalne,jak nawet TY, w/g ciebie rosyjski prawnik, jestes przezarty ruska korupcja,

Nie ukrywam, ze mam z nia do czynenia na codzien, ale Ty bedziesz sie smial, bo naiwiecej mi placa wtedy, kiedy lapowa nie dziala.

> pamietasz twoj wpis, gdy przyszlo ci czekac w kolejce na przekroczenie granicy w strefie Shengen?Twoja pierwsza reakcja bylo "nawet nie ma komu dac lapowki,zeby ominac kolejke"...

Jasne ze taka mialem reakcje, bo wlasnie na polskiej granice mnie temu nauczono w latach 92-95. Zawsze trza bylo znalezc "Pana wladzo" i "zalatwic sprawe". Nie moge sie pozbyc nawykow :-)

> Z wymiana sedziow, posrednio potwierdzasz trafnosc mojej opinii,ze w Rosji nie trzeba znac prawa,a wystarczy znac sedziow, by byc adwokatem.... :-))))

Mysl co chcesz, ale nie o to chodzilo.
                      ~60-70% sedziow, z wyjatkiem sadu handlowego, maja taka sama kariere.
                      Dziwczyna olala ekzaminy na studia prawa, poszla pracowac sekretarkoj do sadu, rownolegle poszla na studia wieczorny, czy zaoczne, uczyla sie na trojeczki. Dostala dymplom, ku temu momentu osiagnela wymagany wiek i staz dla pracy sedzia. Trza jeszcze cos tlumaczyc?
                      Reszta sedziow d/s karnych - byly prokuratory i gliniarze ze swoim pokrencony mentalitetem.
                      Korupcja jest, ale to co o niej mowia - mocna przesada.

> Z tym pokazaniem palca srodkowego to przesadziles,jak odbiora ze ten gest jest dla "boga i cara",to gotowi cie aresztowac i oddelegowac do innej roboty z foru
                      > m,tfu,zamknac kancelarie adwokacka.... :-)))))))))

Nie, trzymalem tabliczke "Palec dla wyjatkowo Kanady".
                      • yurek11111 Re: Pewnosc wygranej 04.03.12, 17:14
                        A coz ci Kanada zawinila???
                        W piatek bylem na fightach ,UFC bylo w Sydney Australia,boks i UFC ogladam zwykle w barze z kumplami...
                        re:
                        Nie, trzymalem tabliczke "Palec dla wyjatkowo Kanady".
              • polski_francuz No tu romrus podapadles 04.03.12, 15:40
                adwokat, kurka wodna. Jak Sarkozy...

I do tego w Rosji.

A prawo przynajmnie u was panuje, a?

PF
                • polski_francuz Errata 04.03.12, 15:41
                  podpadles...przynajmniej...

Sorry

PF
                  • romrus Re: Errata 04.03.12, 16:04
                    polski_francuz napisał:
                    > podpadles...przynajmniej...

Komu podpadlem?:-))

A z Sarko to, wiesz, mamy rozny narodowosci :-))
                    • polski_francuz Podpadles sprawie 04.03.12, 16:11
                      jeszcze nigdzie nie czytalem, zeby w Rosji kariere zrobil adwokat. W Stanach jest ich +0,5 mln. Ale Amerykancy zyja z procesow.

Ale w Rosji? Pierwsze slysze. Nie wykluczam, ze sa. Ale sa malo wazni. I ich glos jest cichy.

Tak do teraz myslalem. Po raz pierwszy czytam kogs kto pisze, ze jest adwokatem w Rosji.

PF
                      • uk-igor-53 Re: Podpadles sprawie 04.03.12, 16:27
                        gnida francowata odkryla dla siebie,ze w Rosji sa adwokaty i jemu nawet do glowy nie przychodzi,ze moga miec dobrze.
                        Adwokat to juz w ZSRR mial lepiej od wielu innych,a teraz,to w ogole jest jednym z najbardziej prescizowych zawodow,jak i wszedzie na Swiecie.
                        Boze i ten pajac,udaje z siebie kogos wyksztalconego.
                      • romrus Nie bede ukrywal 04.03.12, 16:32
                        polski_francuz napisał:
                        > jeszcze nigdzie nie czytalem, zeby w Rosji kariere zrobil adwokat. W Stanach jest ich +0,5 mln. Ale Amerykancy zyja z procesow.

Okolo 70 000 na caly kraj, w Petersburgu chyba okolo 5000.
                        www.fparf.ru/advo/number_and_fact.htm
                        > Ale w Rosji? Pierwsze slysze. Nie wykluczam, ze sa. Ale sa malo wazni. I ich glos jest cichy.

Nie ukrywam ze nie jestem "obronca praw czlowieka", jestem zawodowcem, ktory pracuje dla pieniadzy, przy tym ze mam twardy zasady, n/p za zadny pieniadzy nie biore spraw o narkotikach i jeszcze kupe innych, w tym glupich.
                        Nie rozumiem wiec, co to znaczy "cichy glos".
                        Na odwrot, uwazam ze kiedy glos adwokata zostaje zbyt glosny, a on z fachowca przeksztalcza sie w politykinera, w pierwszej kolejnosci bedzie mial przesr@ne jego klient i z tego powodu tego nigdy nie robie. Wywiady wielu adwokatow w mediach to tandetna samoreklama.

Jesli adwokat ma olej w glowe, nigdy nie bedzie glodny.

Od 1992 pelna para dziala sad gospordaczy, ktoru rospatruje sprawy na miliony i miliardy dolarow.
                        Ja sie specializuje na sprawach karnych, ale w dziedzinie gospodarki - podatki, przekrety, przemyt etc, wiec siedzie na granice prawa handlowego i karnego.
                        Na zycie nie narzekam.

> Tak do teraz myslalem. Po raz pierwszy czytam kogs kto pisze, ze jest adwokatem w Rosji.

Wszystko sie zdarza kiedys po raz pierwszy :-)
                        • yurek11111 Adwokat, to pierwsze miejsce na liscie.... 04.03.12, 16:38
                          ...sondazu na temat :"Jaki zawod jast najbardziej oszukanczy?",drugie miejsce przypadlo mechanikowi samochodowemu... :-)
                          • yurek11111 Wot i cala Rosja... :-))))))) 04.03.12, 17:44

W lokalu wyborczym gdzie glosowal Putin, zamiast plastykowego kosza na brudna bielizne,urna na glosy z prawdziwego zdarzenia,eh, Rosjo putinowska ,dokad zmierzasz...

www.tokfm.pl/Tokfm/1,123696,11274931,Agnieszka_Lichnerowicz_z_Moskwy__RELACJA_TOK_FM_.html
                        • polski_francuz Glos 04.03.12, 17:41
                          "Nie rozumiem wiec, co to znaczy "cichy glos".

Cichy glos wydaje ten co kto cos sobie robi bez uznania siebie za centrum swiata.

Glosny glos wydaje ten kto uwaza, ze jest w centrum swiata.

Troche sie zastanowie by Ci dac przyklad glosnego glosu z tego forum:)

PF

• uk-igor-53 probka glosu podlosci. 04.03.12, 17:55
                            Czyli glos francowaty :

"gdybys mial honor to bys nie pisal mi na priva, zes xxxxxxxxx, solidarnosciowiec i Bog wie co jeszcze.

To bys sie nie zalil, ze masz klopot z dziecmi.

To bys nie walil kup przeciwko arabom z ktorymi mieszkasz.

Gdybys mial honor i jaja to bys walczyl o wyjscie z tego bagna.

Ale ty wolisz sie zalic. I wierzysz, ze ci Rosjanie w czyms pomomoga.

Glupis i tyle! "

To jest najgorszy z mozliwych glosow.

• yurek11111 igor,spadaj na forum Rosja,i tam .... 04.03.12, 17:57
                              zalatwiaj swoje ruskie prywaty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka