Dodaj do ulubionych

Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Polakow

IP: *.ipt.aol.com 16.06.04, 17:15
> Usuwanie postow wyrazajaqce sluszne oburzenie i odraze w stosunku do
polakozerczych, wscieklych i parchatych zydow jest nie tylko usprawiedliwione
w jakiejkolwiek formi, ale i pozadane, kropka!!!

> Usuwajac podobne posty stawiasz sie w rzedzie kolaborantow z gestapo, SS i
sowietow, do ktorych zydzi sie masowo garneli aby moc mordowac i przesladowac
Polakow.

Dlaczego sk... zydy nie placa za uratowanych ...
Autor: Gość: Gucio IP: *.ipt.aol.com
Data: 16.06.2004 16:01 -------------------------------------------------------
-------------------------
> parchow?!

> Bylo tysiace glupcow i zwyrodnialych Polakow, ktorzy z narazeniem zycia
swojego i swoich rodzin ratowaly te skurwesynskie, parchate szczury. Dlaczego
wiec tym kolaborantom zbrodniarzy zydowskich nie wyplaca sie teraz ich
srebrnikow, a tylko sadzi pierdolone 'drzewko' za kilka groszy z tabliczka na
dowod hanby tych polskich zwyrodnialcow, krorych obowiazkiem prawnym bylo
zgloszenie zyda do wyjazdu do ich obozow wypoczynkowych w Auschwitz i innych.

> Ja sram pod takie drzewko i gdybym sral tak wysoko - i na nie!!!!!!!!!!!!!

> Kiedy wreszcie Polska odzyska wystarczajaco niepodleglosci od tych
parchatych wieprzy zydowskich, aby uwolnic sie od tej zarazy i gangreny
panoszacej sie sie na nowo?

> Dlaczego 'dresiarzy' nie nauczy sie patriotyzmu, aby porzadek z ta zydowska
gangrena zrobic raz na zawsze!!!

> Pierdolone niedopalki!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: chuchem Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 17:20
      jestes najglupsza osoba jaka znam!

obejszyj se moja definicje parchow na temacie "gucio chyba nie wie..." :P
    • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 17:33
      Ja nie mogę! Facet! Jak ty możesz Żyć z taką nienawiścią? Z tekstu aż bucha!
      Uważaj, bo kiedyś zawału przed kompem dostaniesz.
      • Gość: chuchem Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 17:35
        zyje, bo serca kretyn nie ma!
        • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 17:46
          To co mu krew pompuje? Toż to mutant jaki?
          • Gość: chuchem zapytaj Guciowej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 17:49
            ona wie jak on zyje... ale mutant tak... mozgu tez nie ma!
            • Gość: Humbak Re: zapytaj Guciowej IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 17:51
              Oj, ależ Ty go luubisz! Aż miło czytać.
              • Gość: chuchem Re: zapytaj Guciowej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 17:54
                wiesz, wg niego ja i moi przyjaciele mamy parchy wszedzie, nawet w gebie! Eh...
                on nas nie znosi, a ja go tak lagodnie okreslam... wiesz, to jest tez kretacz z
                mirmilkiem... eh... a Ty co o nim myslisz!???
                • Gość: Humbak Re: zapytaj Guciowej IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 18:09
                  Jego osobiście nie znam. Poglądów nie popieram, a może nawet nie rozumiem do
                  końca. To jest jednak jego sprawa. Obraża Was faktycznie i to o nim jak
                  najgorzej świadczy. Niestety nie ze wszystkimi osobami o poglądach skrajnie
                  prawicowych, a do takich się chyba Gucio zalicza, da się noramlnie rozmawiać.
                  Skrajności wogóle nie są dobre. Środek może i jest nijaki, ale zdolny do
                  dialogu i/lub kompromisu.
    • Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 17:57
      Sam się podkładasz Guciu - powiem szczerze, masz słownictwo zaliczane
      do "wulgarnych" i niestety twoje wypowiedzi można zaliczyć (czasami) do słów
      głoszących nienawiść/rasizm.
      "Gazeta Wyborcza" jaka jest to każdy wie - ale jeśli mimo tego "uwiarygodniasz"
      ją swoimi słowami (postami) to nie obrażaj jej ludzi. Coś za coś. Będąc gościem
      w cudzym domu nie można gardzić tym domem. Jeśli nie podoba ci się coś to albo
      się wychodzi albo zaciska zęby.
      A swoimi postami zbyt często dajesz do ręki argumenty polakożercom. Czasami się
      zastanawiam, czy ty to robisz dlatego że tak myślisz czy dlatego że Żydzi bez
      antysemityzmu żyć nie mogą a tacy jak ty są im potrzebni, by udawadniać swe
      chore ambicje i pretensje. Żle czynisz - bo to wszystko można mówić i nalezy
      mówić w sposób wyważony i bez nienawiści.

• esther-leah Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol 16.06.04, 18:08
        Gość portalu: Gaal napisał(a):

zbyt często dajesz do ręki argumenty polakożercom. Czasami się
        > > zastanawiam, czy ty to robisz dlatego że tak myślisz czy dlatego że Żydzi
        bez > antysemityzmu żyć nie mogą a tacy jak ty są im potrzebni, by udawadniać
        swe
        > chore ambicje i pretensje. Żle czynisz - bo to wszystko można mówić i nalezy
        > mówić w sposób wyważony i bez nienawiści.

Mozna tez mowic w sposob wywazony, ale z nienawiscia. Jestes w tym Gaalu
        perfekcyjny.
        • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 18:12
          No tak. Tyle że do Gaala trudno mieć pretensje. To są jego pogądy. Można co
          najwyżej polemizować.
        • Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 18:13
          Twój głos przypomniał mi jedną z "zalet" Żydów - solidarność, czy wy potraficie
          spojrzeć krytycznie na swoich? Nie, tego u was nie ma i nie będzie...
          Nienawiść, zarzucasz mi nienawiść - to wskaż mi gdzie w swoich słowach zawarłem
          nienawiść. Podaj przykład...
          • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 18:15
            Wybacz, że się wtrącę, ale tu chyba o postawę, jaką przyjmujesz w różnych
            wątkach.
            • Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 18:24
              Czy wnosić z tego mam, że nienawiść to postawa polegająca na braku poparcia dla
              filosemityzmu czy krawej polityki Izraela na Bliskim Wschodzie? No cóż, jeśli
              to nazywa się nienawiść a takie tematy jak np. Judeopolonia, żydowskie gestapo
              podczas II w.ś., żydo-bolszewizm nie mają prawa istnieć, to faktycznie ktoś tu
              tworzy nienawiść. I może to dziwne ale nie uważam abym to ja był. "Białe plamy"
              to oznaka hipokryzji.
              • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 18:29
                Nie chciałem Cię urazić, ale ja też odniosłem wrażenie, że żywisz pewną niechęć
                do Żydów. Mogę się naturalnie mylić. Obecne polityki Izraela nie popieram tak
                jak Ty. Uważam jednak, że zrzucanie całej winy na Szarona (oj nie lubię ja go)
                i ferajnę jest błędem. Nie wiem, czy popełniasz go Ty- nie pamiętam, ale jest
                on nad wyrzaz często spotykany.
                • Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 18:43
                  Ależ nie uraziłeś mnie - zawsze mówiłem i mówię: nie ma chorych czy złych
                  narodów są złe jednostki, czasami bardzo liczne i nadający ton większości. A
                  przede wszystkim jest to zasługa psychopatów przy władzy i nawiedzonych
                  rewolucjonistów. Za ich działania płaci ogół i niedobrze jeśli w demokracji
                  tacy uzyskują poparcie większości. Bo wówczas odium zła spada na wszystkich
                  (wyborczej większości).
                  To że bardzo często sięgam do historii i przypominam tematy przez wielu
                  uważanych za tematy "tabu" to zupełnie inna sprawa. Niektórzy uważają że o czym
                  się nie mówi i nie pisze to nie istnieje. Inni uważają że to zawsze wraca a im
                  bardziej było skrywane tym bardziej odpłaca. Wtedy już za pożno na "rachunki z
                  przeszłością".
                  • Gość: Humbak Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 19:06
                    No, muszę przyznać, że cieszy mnie to co przeczytałem. Wiesz, na forum zdażają
                    się dość często wypowiedzi osób, które uważają różne nacje (nie tylko Żydów) za
                    główną przyczynę niepowodzań ich, czy też ich (aj, naszej) ojczyzny. Dlatego
                    nietrudno o przewrażliwienie na niektóre tematy. Faktem jest, że pojawiają się
                    w naszej (Polaków i Żydów) przeszłości osoby pochodzenia żydowskiego, które
                    trudno uznać za dobrych ludzi. Nie przeczę i moim zdaniem nie woplno
                    zaprzeczać, że tak jest. Nie wolno jednak przesadzać, jak to czynią niektórzy,
                    a już w rzadnym wypadku uogólniać.
                    Pozdrawiam
        • Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 19:04
          Ejże, co to za cisza? - no gdzie przykłady mojej nienawiści? Czekam... A może
          uważasz, że samo poruszanie tematów np. "Judeopolonia" czy "Komunizm a Żydzi" i
          przypominanie faktów, dat, nazwisk etc. to obrazoburcza nienawiść i
          antysemityzm? Taki masz pogląd?
          • esther-leah Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol 16.06.04, 19:51

Polakozerczynia nie jestem, i nie przejmuj sie, Gucio nie daje mi zadnych
            argumentow.

Pisales o cierpieniu twojej rodziny, ale o cierpieniu innych
            piszesz "przedsiebiorstwo holokaust", "Żydzi bez
            antysemityzmu żyć nie mogą". Zapewne nie ma sensu porownywac przejsc naszych
            rodzin, ale wiedz, ze nie przyszloby mi do glowy mowic w ten sposob o
            cierpieniu Polakow. Wlosy by Ci sie zjezyly na glowie na wiesc o tym, co twoi
            kompatrioci uczynili mojej rodzinie, choc zapewne duma rozdzieralaby ci pluca o
            wiesci, co inni twoi wspolbracia zrobili dla moich dziadkow. Wiem doskonale, ze
            w KAZDYM narodzie istnieja ludzie zwyrodniali i bohaterzy, dlatego staram sie
            unikac uogolnien, chocby w stylu : "czy wy potraficie
            spojrzeć krytycznie na swoich? Nie, tego u was nie ma i nie będzie..."

Demonizujesz nas, a przed tym musimy sie bronic. Nie wiem czy masz dzieci Gaal.
            Ja zyje w kraju o wiele bardziej wrogo nastawionym do Zydow niz Polska, i wierz
            mi, obeszlabym sie bez antysemityzmu.

• Gość: Gaal Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 20:08
              *)Posłuchaj Esther-leah, "Przedsiębiorstwo holocaust" to pojęcie wprowadzone
              przez was i bardzo negatywnie oceniane przez... twoich ziomków.
              Spójrz jak pisze o tym amerykański Żyd - "Przedsiębiorstwo holocaust" Norman
              Finkelstein:
              www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/ksiazki_12.html
              *)Już tyle razy mówiłem na FŚ, w czasie II w. ś. Podziemie Państwa Polskiego
              wydało ok. 25 tysięcy wyroków śmierci na zdrajcach, kolaborantach,
              szmalcownikach obywateli Polski narodowości: polskiej, niemieckiej, żydowskiej
              (sic!), litewskiej etc. W każdym społeczeństwie znajdziesz "czarną owcę" tyle
              że to wasi politycy mówią "Polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki". A
              gazety piszą "polskie obozy zagłady...".
              W Polsce zgodnie paragrafem 5 dekretu Hitlera z 12 października 1939 roku,
              gubernator Generalnej Guberni Hans Frank (wasz ziomek jak ujawniła twoja
              rodaczka Hannah Arendt) 15 października 1941 roku wydał rozporządzenie, które
              nakładało karę śmierci na Polaków, którzy dawali schronienie Żydom, przewozili
              ich, dawali lub sprzedawali żywność, nie zgłosili miejsca ukrywania się Żydów
              dali im kromkę chleba lub szklankę wody itp.
              Zazwyczaj wyrok wykonywano przez rozstrzelanie lub powieszenie . Inną formą
              kary było palenie domów , w których ukrywali się Żydzi, wraz z całą rodziną
              gospodarzy, dziećmi, gośćmi i dobytkiem. Wśród karanych w ten sposób znaleźli
              się chłopi, robotnicy, księża, profesorowie i lekarze. W przypadku małżeństw
              polsko-żydowskich, zabijano zarówno męża jak i żonę, a ciała palono
              gdziekolwiek lub na żydowskich cmentarzach." Pomimo tego Polacy uratowali,
              według różnych danych od 200 000 do 300 000 osób pochodzenia żydowskiego, za
              co śmierć poniosło, jak się szacuje około 30 000 osób narodowości polskiej.
              *)Co do rodziny - mam, same dziewczyny:((
              • esther-leah Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol 16.06.04, 20:21
                Wiem o tym doskonale, Gaal, dlatego uzylam pojecia "bohater".
                Moja rodzinna utrzymuje po dzis dzien czesty i serdeczny kontakt z rodzinami,
                ktore nas uratowaly, narazajac sie na smierc. Wiele spraw laczy mnie z Polska z
                powodu tej wlasnie wdziecznosci i milosci, ktora do konca zycia dziadkowie
                obdarowywali Polske.

Corki sa fajne, zawsze bedziesz mezczyzna ich zycia i wieczna referencja.
      • Gość: Gucio Do Gaal'a i nie tylko IP: *.ipt.aol.com 16.06.04, 19:52
        > Nie moge stworzyc zadnej organizacji, ktora zajelaby sie 'ostatecznym
        uregulowaniem' wiadomego problemu, wiec wyrazam moje przeswiadczenie i
        przekonania o slusznosci moich pogladow tutaj. Bo GW nie jest niczym innym
        anizeli sciana, czy drzwiami przybytku publicznego, gdzie zalatwia sie
        fizjologiczne potrzeby. A 'kropka' sluzy jako babcia klozetowa, choc tej
        oststniej szlachetniejszym jest jej proceder...

> Jezeli jestem w tym mniej niz przyzwoitym, to nie moja wina, ale
        prostej ...fizjologii.

> Znasz i interesujesz sie historia Naszego Narodu i rozumieszja, jak wynika z
        Twoich wypowiedzi i postow. Nie mozesz sie dziwic ze znajduja sie
        i 'militanci', ktorzy rozpoczynaja od kolportowania 'wlasciwej' literatury, by
        pozniej, w miare dojrzewania swiadomosci mas (he,he...) przejsc do likwidacji
        wroga i uzdrowic Swiat.

> A Swiat jest bardzo chorym i naprawde potrzebuje uzdrowienia!!!

> Czy sadzisz ze jak gowno sie w papier owinie, to nie bedzie smierdzialo?

> No bo przeciez o gownie mowa i o skutkach nim zanieczyszczenia rasy ludzkiej!
        • Gość: Humbak Re: Do Gaal'a i nie tylko IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 19:55
          Jedyny mój komentarz: GODNE POŻAŁOWANIA. Kończę z tym wątkiem. Żegnam Państwa.
    • Gość: . [...] IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 16.06.04, 17:58
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • kropka Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol 16.06.04, 19:29
      oj, Guciu, powinnam ten wątek wywalić na zbitą twarz, ale jest kilka mądrych
      postów - więc szkoda.
      Czy Ty wszystkim kobietom stwarzasz problemy, czy tylko uwziąłeś się na mnie?
      Nic - poeksperymentujemy.
      Jeśli wątek zniknie - siła wyższa
      • Gość: Humbak Do Kropki IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.06.04, 19:38
        Nie wiem, czy ktoś tu się jeszcze wpisze, chyba, że Guciu po powrocie, bo chyba
        większość czasu go nie było. Część osób nienajlepij się o nim wyraża, więc może
        unieść się dumą, czy czym tam.
      • Gość: Gucio Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Polski IP: *.ipt.aol.com 16.06.04, 19:42
        kropka napisała:

> oj, Guciu, powinnam ten wątek wywalić na zbitą twarz, ale jest kilka mądrych
        > postów - więc szkoda.
        > Czy Ty wszystkim kobietom stwarzasz problemy, czy tylko uwziąłeś się na mnie?
        > Nic - poeksperymentujemy.
        > Jeśli wątek zniknie - siła wyższa

> Kropeczko, tak sie skalda ze kolaborujesz z wrogiem Polakow i wszystkiego co
        polskie. Oczywistym jest ze niechcialbym Tobie przysparzac klopotow!

> Jednak przynajmniej glowke ogolona mic powinnas....

> Wyrzucaniem watkow, jak to w tym zydowskim szmatlawcu robicie, tym bardziej
        podjudzacie patriotyczne odczucia Polakow.

> Tych, ktorzy rozumieja wiecej, anizeli to programujecie na kazdym kroku.

• kropka Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol 16.06.04, 19:54
          znam kilku patriotów (także tych w Twoim rozumieniu).
          Na tym forum też jest ich paru.
          Rzecz w tym, że żaden z nich nie używa tak "parchatego" języka.
          Mój tatuś miał powiedzenie, które jak ulał do Ciebie pasuje: co gębę otworzy,
          to g... rzygnie. (no i przez Ciebie będę musiała samą siebie ocenzurować)
          Patriotyzm to również dbałość o czystość języka narodowego, Guciu.
          Nie bluzgaj tak, a wszystkim będzie łatwiej zrozumieć Twoje poglądy
          • Gość: Gucio Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Polski IP: *.ipt.aol.com 16.06.04, 20:04
            > Zadno uzywam slow, ktore sa 'brzydkie'. Jednak piszac o sprawch, ktore
            sa 'brzydkie', ladnymi slowy, jest to nieco smieszne, prawda?

> A Twoj Tatus, pewnie meskiego jezyka nie uzywal. Coz, teraz kazda lebiega, co
            potrafi palcami po klawiaturze przebierac zgrywa sie na chlopa ( nie o Tatusiu
            mowa...).

> Takie to te czasy.

> Hemingway i ja mamy bardzo zbiezne poglady...

> Kiedy powrocimy do starych, ale jakze wspanialych praw starozytnej Sparty?
            • Gość: AS Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.205.39-62.rev.gaoland.net 16.06.04, 20:08
              Oj Guciu, bohaterze watku, wygladasz na zachwyconego! Wreszcie zwrocono na
              ciebie uwage! Przypomina ci to dobre szkolne czasy...
            • prosto.z.mostu guciu 16.06.04, 21:06
              Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > Hemingway i ja mamy bardzo zbiezne poglady...

Swietnie! Wiec zrob to co on zrobil: wsadz sobie nabity rewolwer do buzi i
              pociagnij za cyngiel! Srednie IQ Polakow natychmiast wzrosnie!
      • Gość: chuchem Re: Gazeta Wyborcza - zydowski organ gnojenia Pol IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 19:48
        to czemu nie wywalilas!???

A za dzialania niech bedzie Kroce Hip Hip Hurra!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka