malkontent6 26.04.12, 19:21 Festiwal "alternatywnych" filmów. rt.com/art-and-culture/news/lgbt-film-moscow-festival-032/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Tez. 26.04.12, 19:26 Pedalstwo w ofensywie i bardzo dobrze.Niech odkryja swoja twarz,zeby bylo wiadomo kogo trzeba bedzie skopac ,jak przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Tez. 26.04.12, 21:55 na wyspie sie nie kryja ze swoimi sklonosciami. I co idziesz ich kopac? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Tez. 26.04.12, 22:07 Zdecydowana wiekszosc kryje sie. Stosunek Anglikow do pedalow jest bardzo poprawny.Nikt nie uwaza to za cos normalnego.Z tym ,ze nie wypada o tym mowic glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: wiadomo,ze ajgor jest czescia rowerowa+ 26.04.12, 23:32 moze i nie pedal,ale siodelko na pewno. Kazdy dupe swoja na niego kladzie. I kopac niepotrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Pedalstwo zawsze popieralem 26.04.12, 23:44 igor_uk napisał: Niech odkryja swoja twarz,zeby bylo wiadomo kogo trzeba bedzie skopac ,jak przyjdzie czas. Pedalstwo zawsze popieralem, Igior :) Zdejmuja mi z rynku meska konkurencje w stosunku do kobiet. Tylko lesbijstwa nie znosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jasiu,ja to wiem. 26.04.12, 23:58 Tylko w towarzystwie pedalow miales szanse na to,ze jakas kobieta zwroci na ciebie uwage. Odpowiedz Link Zgłoś