Gość: konwalia Ile osób musi jeszcze zginąć... IP: *.stk.lan / 217.17.44.* 22.06.04, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Neutronem nich ! IP: *.comnet.krakow.pl 22.06.04, 20:52 raz a dobrze. Tą dzicz trzeba wytępić. Dlaczego arabska TV emituje kasety z zabójstwami ? te szmaciarze się tym przecież podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosq TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! IP: 150.254.99.* 22.06.04, 20:49 I DOBRZE MU TAK- TAK SAMO JAK TYM DWÓM PODERŻNIĘTYM CHRZANIONYM AMERYKAŃCOM, WSZYSTKO IDZIE PO MOJEJ MYŚLI- CHODZI MI O WYJAZD WSZYSTKICH OKUPANTÓW Z IRAKU- NIECH ZYJE WOLNY IRAK!!! (I TAK ZWANY PRZEZ TĘPYCH AMERYKAŃCÓW "TERRORYZM")- HE HE- POLACY TEŻ JUŻ SIĘ DOIGRALI I SIĘ JESZCZE DOIGRAJĄ, JAK SAMI ZTAMTĄD NIE WYJADĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: NAUCZ SIE GRAMATYKI DUPKU IP: *.aca.local / *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.04, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołomobójca Re: TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 20:57 > WSZYSTKO IDZIE PO MOJEJ MYŚLI- CHODZI MI O WYJAZD WSZYSTKICH OKUPANTÓW Z IRAKU- > > NIECH ZYJE WOLNY IRAK!!! NIE BEDZIE wolnego Iraku a okupanci nie wyjada, dopoki mordercy pokroju Al- Zarkawiego i inne pedalki zabijac beda bezbronnych jencow. Kazdy taki incydent, kazdy zamach, kazda destabilizacja uniemozliwia przejecie realnej wladzy przez Irakijczykow, wiec koalicja zostanie tam jeszcze dluzej. Krotko - terrorysci oddalaja wolnosc Iraku w nieskonczonosc ! Nie wyjezdzajcie - trudno, niech nas morduja, nakryjemy ich wlasnymi trupami. Smierc terrorystom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK NIECH SZMATY WALCZA Z ZOLNIERZAMI.. IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.04, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 jebnięty w mózg prowokator ! IP: *.comnet.krakow.pl 22.06.04, 21:01 gówniarzu idź do lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: jebnięty w mózg prowokator ! to wosq IP: *.comnet.krakow.pl 22.06.04, 21:04 mieszaja tymi postami Odpowiedz Link Zgłoś
cowabanga Re: TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! 22.06.04, 21:24 Wysłałem Twojego posta do admina sieci Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu bo stamtąd piszesz jak widzę żalosny studenciku tudzież niespełniny wyznawco wydalonego Amara - napisałeś mu list do jemeńskiego pierdla ? Mam nadzieję że Cię ktoś tam kopnie w zadek za wypisywanie bredni przy pomocy sprzętu kupionego za pieniądze polskich podatników bo dopilnuję tej sprawy osobiście i będę pisał do nich dopóki nie dostanę odpowiedzi skąd (z czyjego kompa) przyszedł ten post - a to się da ustalić ty baranie. Jaki ty głupi jesteś, kogo oni przyjmują na te uczelnie ??? Cow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basok Re: TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! IP: *.chello.pl 22.06.04, 22:50 Licze, ze dotrzymasz slowa. Zalatw tego dupka. On jest za glupi, zeby mial dostac mgr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basok Re: TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! IP: *.chello.pl 22.06.04, 22:58 Jak mozna sprawdzic, kto sie kryje za nr. IP? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: TO JEST DOSKONAŁA KARA ZA OKUPACJĘ,HE HE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:02 po przeczytaniu tej wypowiedzi przyszło mi do głowy że islam powinien być zakazany a meczety zamknięte ,jest to religia śmierci a nie pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Taki juz los okupantow i kolaborantow... IP: 209.183.21.* 22.06.04, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.Elektron.pl 22.06.04, 20:59 KOlega o jakże treściwym nicku "." napisał: >NIKT i NIGDY nie pokona takich ekstremalnych terrorystow, na miejsce jednego >zabitego pojawi sie pieciu nastepnych, jeden aby pomscic zabitego, drugi aby >podjac "dzielo", inni, aby ich poprzec solidarnie i pomscic zabite dzieci. >Niestety, ten tepy pajac z Teksasu jeszcze nie pojal, ze jest sprawca >natezenia >terroryzmu, ze jest przyczyna mnozenia sie terrorystycznych akcji. >Pisano o tym, ostrzegano, napominano, ze wojna nie stlumi terroryzmu lecz go >podsyci KOlego szanowny, wybacz, ale muszę to napisać. TŁUMOK jesteś. Natężenie terroryzmu nie ma nic wspólnego ani z podejmowaniem z nim walki, ani z niepodejmowaniem. Najlepszym przykładem - terrporyści palestyńscy, którzy - niezależnie od woli większości Palestyńczyków - wysadzają autobusy z ludźmi zarówno wtedy, kiedy Izrael wzmaga działania przeciwko nim, jak wtedy, kiedy proponuje pokój. Terrorysta to takie zwierzę, które KAŻDE działanie przyjumje jako pretekst do mordowania. Walczą z nami? Będziemy mordować, bo walczą, więc "my się bronimy". Nie walczą z nami? To znaczy, że są słabi, więc można ich spokojnie mordować za to, co kiedyś nam zrobili albo co kiedyś mogą nam zrobić. I POMYŚLECIE WRESZCIE, głąby, zanim zaczniecie wypisywać kolejne brednie o "okupacji Iraku i usprawiedliwonej obronie". Ci, którzy zamordowali tego chłopaka, nie są irakijczykami! Są tam tak samo (a właściwie - znacznie bardziej) nieproszonymi gośćmi, jak Waszym zdaniem Amerykanie. Ci ludzie (?) mają W DUPIE Irakijczykó, ich życie i przyszłość - czego najlepszym dowodem bomby podkładane tak, że poza "okupantami" zawsze ginie mnóstwo niezaangażoawnych cywilów. Celnie tu ktoś porównał - robią to samo, co niegdyś robili "ideowi komuniści" niosący "rewolucję proletariacką" niezależnie od tego, czy jej kto chciał, czy nie. >Co najgorsze, te durne scierwa buszmenskie nadal beda sie upieraly, ze Bush >jest na dobrej drodze, jakby nie ginelo coraz wiecej ludzi wskutek zemsty, >odwetu, terrorystycznego zamachu. Najbardziej podobają mi się w tej tyradzie określenia "zemsta" i "odwet". Zważywszy, że ci ludzi - jak wiadomo - nie są Irakijczykami, schemat jest taki: - POdłożymy bombę, w wybuchu której zginie 2 Amerykańskich żołnierzy i 20 przypadkowych przechodniów. - 20 przypadkowych przechodniów nie zginęłoby, gdyby nie podli Amerykanie, na których musieliśmy zrobić zamach. A zatem: - Musimy pomścić śmierć tych biednych Irakijczyków, których przecież właściwie zabili Amerykanie. Więc: - Z zemsty podłożymy bombę, w wybuchu której... etc., etc. A różni użyteczni idioci im przyklaskują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.. tylko BUSH moze powstrzymac islamska zaraze.. IP: *.utc.com 22.06.04, 21:03 Polacy w USA glosuja na Busha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołomobójca Re: tylko BUSH moze powstrzymac islamska zaraze.. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 21:06 Islam nie jest zaraza. Zaraza jest terroryzm i fundamentalizm - pulapka na glupcow, dajacych sie namowic na wysadzanie siebie samego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: tylko BUSH moze powstrzymac islamska zaraze.. IP: *.ds.pg.gda.pl 22.06.04, 21:09 A kto powstrzyma busza od tego co robi? Myśli, że jest panem świata ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: tylko BUSH moze powstrzymac islamska zaraze.. IP: 63.148.113.* 22.06.04, 21:43 Mow glupcu w swoim imieniu. Przez wariactwo busha terroryzm rozleje sie po swiecie jak ropa ze zle zoperowanego wrzodu. Precz z bushem! Kazdy inny lepszy od niego na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak w ameryce Re: tylko BUSH moze powstrzymac islamska zaraze.. IP: *.nrockv01.md.comcast.net 22.06.04, 22:07 bzdury gadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezpolakwameryce popieram Busha.Prowadz Wodzu!!! IP: *.245.239.184.Dial1.Stamford1.Level3.net 22.06.04, 22:35 ..cokolwiek by nie mowic to od "9-11" mamy tu w USA spokoj.A to przy minimalnych stratach... jest zasluga Busha.Glosuje tylko na Busha!!!! Kerry to malowany w "kolory teczy lewak" obludnik udajacy katolika , jego polityka bedzie zdominowana przez ustepstwa aborcyjne dla qrew i prawa dla pedalow..Bush zawsze moze zemscic sie na Iraku-np.wycofujac z dnia na dzien..i niech sie te dzikusy wytluka sami..:-))Ale poki co to lece "pozbierac" dolary bo dzieki Bushowi leza one teraz wszedzie..:-)))Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: popieram Busha.Prowadz Wodzu!!! IP: 63.148.113.* 22.06.04, 23:29 Minimalnych stratach? A koszty wojny i deficyt budzetowy? Bush to obludnik udajacy chrzescijanina, bardziej obrzydliwy w swojej oblakanej retoryce niz Kerry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewausa Re: popieram Busha.Prowadz Wodzu!!! IP: *.client.comcast.net 23.06.04, 09:50 Ja tez popieram ale moze dlatego ze zgadzam sie z Twoja opinia o Kerrym, ktorego rzady doprowadza do "Sodomy i Gomory" i rozkladu kompletnego spoleczenstwa amerykanskiego, ktore i tak jest w kiepskiej formie choc o tym nie wie. Oni nie wiedza co to opiekuncze panstwo, ktore oferuje Kerry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: popieram Busha.Prowadz Wodzu!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 23.06.04, 13:27 >Ale poki co to lece "pozbierac" dolary >bo dzieki Bushowi leza one teraz wszedzie..:-)))Pa. No i dupę sobie nimi podcieracie w Ameryce?Może by się z biednymi podzielić bo chyba oni są ślepi bo nie mogą znaleźć tych dolarów leżących wszędzie. Pewnie czekasz aż Bush będzie rozdawał pieniądze zdobyte z ukradzionej ropy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.75.61.132.ostrow61.ptc.pl 22.06.04, 21:27 Jest w Shreku zdanie, które doskonale oddaje taki sposób rozumowania: "Wielu z was zginie w tej walce. Ale na takie poświęcenie jestem gotów..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 21:46 Zastosować metodę Sadama, to szybko będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenek.kl klasyczna spirala nienawiści IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 22.06.04, 21:51 Ohydna, wstrząsająca zbrodnia. Bez wątpienia. Ale z jeszcze większym przerażeniem czytam niektóre wypowiedzi na tym forum. Można odnieść wrażenie, że mnóstwo tu kandydatów na kolejnych rzeźników. Wystarczyłyby tylko sprzyjające okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert (*) Będę o NIM pamietał! IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 22.06.04, 21:52 Jego ofiara tylko utwierdza mnie w przekonani, że należy bronić Izraela (lub dać Izraelowi wolną rękę) przed islamskimi fanatykami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz WSPÓŁCZUJĘ RODZINIE. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 21:55 I to mają być "partyzanci" wyzwalający IRAK ??? DZIKIE mordercze BESTIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpf Al Dzazira - strzał w centrum IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.06.04, 21:56 Przeciez to nie są dziennikarze, ale ich stacja terrorystyczna. Normalny dziennikarz i muzułmanin nie puszcałby takich filmów i nie popierałby takich praktyk w imię islamu. To proste HelFire w centrum i nadajniki. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszat dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym forum 22.06.04, 22:06 w stylu "to kara za okupację" "dobrze im tak" "nikt ich tam nie zapraszał" itd. Trzeba być skończonym debilem zeby wypisywać takie coś. Ale nie ma się co dziwić - poziom głupoty u Polaków duży. Dowód - LPR i Samoobrona w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym for IP: *.ds.pg.gda.pl 22.06.04, 22:11 A nie sądzisz, że debilami są takie osoby, które same nie potrafią wyrobić sobie zdania na pewne sprawy tylko myślą tak jak mówią w telewizji albo tak wypada bo co inni (większość) powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.lublin.pl 22.06.04, 23:51 masz na mysli siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.ds.pg.gda.pl 23.06.04, 13:05 Nie potrafisz zrozumieć prostego tekstu ... wytłumaczę ci - nie mam na mysli siebie, poglądy na wszystkie sprawy wyrabiam sobie sam, nie sugeruję się tym co myślą inni bojąc się o to co inni o mnie powiedzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.lublin.pl 23.06.04, 20:04 zastraszone biedactwo, szkoda mi Ciebie. Ja nie boje się sugerować opiniami innych jeśli potwierdzają one moje przekonania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.ds.pg.gda.pl 23.06.04, 20:18 Może źle się wyraziłem, po prostu nie mówie niczego po to, żeby się innym przypodobać. > Ja nie boje się sugerować opiniami > innych jeśli potwierdzają one moje przekonania po co ci takie opinie skoro potwierdzają to co ty myslisz - niczego nowego do głowy nie wniesiesz. > zastraszone biedactwo, szkoda mi Ciebie O jak mi przykro :P popłaczesz się z żalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Januszek Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.06.04, 22:15 Ludzie przecież tu nie chodzi ani o Busha ani o islam tu chodzi tylko i wyłącznie o ropę naftową którą teraz mogą kraść bezkarnie , nie dajcie sobie robić wody z mózgu cierpienia się nie liczą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: *.newt1.ct.charter.com 24.06.04, 00:30 i ty w to wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA żydopachołki kwas robi laske buszowi-parchowi IP: *.igf.edu.pl 23.06.04, 09:29 okupanci precz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falarek Re: szkoda mi ciebie IP: *.bund.de 23.06.04, 11:14 Na pewno Arabki to podrzynanie gardel was bardzo podnieca.Wiem, ze jestescie w tym w wielkim swiecie bardzo zagubieni.Tutaj jakas energia elektryczna, tam jakies samochody,a prorok Machomietek o tym wam nic nie napisal.A do tego przyjezdzaja jeszcze do was ci barbarzyncy i wydobywaja ten czarny plyn z ziemi.Nie wiadomo po co.Tez bym sie zdenerwowal i chcialbym pokazac swiatu w internecie to co potrafie najbardziej robic. Ale nie martwcie sie.Wymyslilismy prad, to wymyslimy jeszcze cos ciekawego dla was.Nie bedzie bolalo.Nawet nie poczujecie.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falarek Re: szkoda mi ciebie IP: *.bund.de 23.06.04, 12:07 Czesc Arabki!!!!Na pewno to podrzynanie gardel tak bardzo was podnieca.W koncu mozecie zostac przez kogos zauwazeni.Juz nie tylko wasze wielblady was podziwiaja.To jest nawet lepsze od przywalenia wlasnej zonie z baniaka.Zreszta to juz sie wam znudzilo, a one przy tym zawsze traca przytomnosc, istaje sie nudno. Ja wiem, ze ten swiat jest dla was taki dziwny i ogromny.Tutaj telefon,tam energia elektryczna, obok samochody....A prorok Machomieciu nic o tym nawet nie wspomnial w swojej najlepszej w waszym mniemaniu ksiazce. Wszyscy dookola chwala sie w tym internecie, tym co potrafia najlepiej.Zrozumiale, ze wy tez chcecie..No i pokazaliscie. Ale nie martwcie sie.Wymyslilismy prad, to wymyslimy jeszcze cos ciekawego dla was.Nie bojcie sie .Nie bedzie bolalo.Uslyszycie tylko taki cichutki swist w powietrzu.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: kwas robi laske buszowi-parchowi IP: *.ds.pg.gda.pl 23.06.04, 13:06 ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
biscotto Re: kwas robi laske buszowi-parchowi 23.06.04, 14:26 ????? daj ten post na www.szukampsychiatry.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: dostaję szału jak czytam wypowiedzi na tym fo IP: 157.25.139.* 23.06.04, 11:28 Ja również dostaje szału na takie brednie, a jestem Polakiem. Nie ładuj wszystkich do jednego worka, bo to jest jeszcze większą głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.es.adp.com 22.06.04, 22:22 scieli??? - gdzie jest dr Miodek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: 216.233.77.* 22.06.04, 22:39 Swiat powinien wrascie zrozumiec ze to nie ludzie! czeby wyslac nawet 1 m armie aby zrobic z tymi fanatykami porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: TECHNIKA WOJSKOWA W POWIJAKACH.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 22.06.04, 22:41 ...usa portrafi wyslac rakiete bojowa dokladnie do celu...wziasc odciski palcy na granicy od polakow...wyladowac na marsie...ale cos kiepsko im idzie z namierzaniem terrorystow...a moze byt tak zastosowac ...cos pod skore jak z wielorybami to sie czyni...lub zaczac namiezac ich z satelity...jedno jest pewne...ci terrorysci przekroczyli wszelkie granice w imie swego boga...ich texy przed egzekucja...ukazuja prostactwo i prymityw...a te chustyna na ich lbach...to w koncu ...w kogo oni wieza...w chusty czy boga...kundle tchozliwe...oni jeszcze nie sa na poziomie krzyzakow...plemia zmijowego niemieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: TECHNIKA WOJSKOWA W POWIJAKACH.... IP: 216.233.77.* 22.06.04, 22:43 Ich Bog to Lucyfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksZHA Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: 207.191.236.* 22.06.04, 22:52 Muzulmanie rozumieja tylko sile a teraz ocbcinac glowy pojmanych z Alqejdy.W tedy beda szczac z strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej ogniwo wodorowe IP: *.retsat1.com.pl 22.06.04, 22:53 zamiast ladowac pieniadze w armie w tym momencie .. wydac na badania nad ogniwem wodorowym .. tylko musialoby na tym wszystkim zalezec .. kwestia 10 lat? potem skrajne Araby moga sie wyrzynac same .. poza ropa i daktylami maja niewiele do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ogniwo wodorowe IP: *.avenel01.nj.comcast.net 22.06.04, 23:03 ...obawiam sie...,ze ta sprawa juz dawno ruszyla...a za dziesiec lat to juz bedziemy miec samochody na wode... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK ZNALEZC, ZABIC, NAPLUC , ZAPOMNIEC IP: *.hipernet.ras.pl 23.06.04, 00:50 BOMBARDOWAC I GAZOWAC JEBA..ARABOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piro Re: ZNALEZC, ZABIC, NAPLUC , ZAPOMNIEC IP: *.ds.pg.gda.pl 23.06.04, 13:12 Nie jesteś lepszy od wych podrzynaczy gardeł.Arabami są też niewini ludzie, dzieci.Szkoda słów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przepelniony gniew Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 22.06.04, 22:57 dzikusy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Araby śmierdziele IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 22.06.04, 23:34 No i co? Stało się ! Dzicz chołota islamska zamordowała niewinnego człowieka. A gdy Amerykanie pogonili na golasa w więzieniu kilku tych śmierdzieli , media zrobiły wrzask o prawa człowieka. Jakiego człowieka. Tam nie ma ludzi!!! Tam są islamscy mordercy. Wyzuci z jakichkolwiek ludzkich uczuć. I jeszcze jedno. Dziwię się Amerykanom ,że tolerują istnienie tej słynej arabskiej telewizji , która rozsiewa po świecie propagandę tych morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Araby śmierdziele...mordercy IP: *.avenel01.nj.comcast.net 23.06.04, 00:22 ...wlasnie...gdzie jest amnesti internasional... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Araby śmierdziele IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.04, 12:33 Problem jest w tej chorej religi. Koran jest przesiąkniety hasłami propagującymi przemoc wobec kobiet i niewiernych .Ten kto mówi że jest inaczej bezczelnie kłamie . Z islamem należy tak samo walczyć jak z nazizmem i komunizmem. Jak można traktować osobę o skłonnasciach pedofilskich jako proroka. Mahomet zgwałcił 8 letnią dziewczynkę pięknie to nazywając "zmuszeniem do obowiązków małżenskich". Muzumanom to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie CIEKAWE SKĄD ONI BIORĄ TE POMARAŃCZOWE STROJE IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.04, 00:00 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel https://www.gazeta.pl Twoja gazeta ! IP: 5.5.* / 80.58.33.* 23.06.04, 00:03 najstraszniejsze jest w tej historii fakt że gdy człowiek znajdzie się w rękach terrorystów to może być pewien że rząd nie zrobi nic dla niego, że zasrany system demokratyczny poświęca go brak nadzieji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: https://www.gazeta.pl Twoja gazeta ! IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.04, 10:59 A ja w to nie wierzę, Amerykanie są rewelacyjni w manipulacji informacją, gazeta na usługach także. Ciekawe, ze w wiadomości w sposób oczywisty przemycana jest informacja, ze "skazany" miał pomaranczowy stroj tak jak Berg. Co w tym takiego oczywistego, ze terroryści przebierają swoje ofiary w amerykanskie stroje wiezienne, skad oni je biora? Dogadują się z amerykanami...?? Dlaczego nie ma ani pol komentarza rzadu koreanskiego? Z ostrożnościa i pewną rezerwa, ale jednak smię twierdzić, ze amerykanski wywiad na potrzeby swojej "demokracji" jest w stanie spreparowac rzeczy, o ktorych nam sie nawet nie sniło. Wobec powyzszego przypomina mi się "1984", "Wag the Dog" (1997, Robert de Niro), "Biali głupcy". A poza tym to jest wojna, kto sie tam pcha, powinien sie liczyc ze to nie gra o kontrakty tylko o zycie. Ludzie zawsze sie zachowywali jak zwierzeta w czasie wojny, to nic nowego. Metody wojenne nie staly sie gorsze, tylko srodki przekazu lepsze. Co nie znaczy oczywiscie, ze usprawiedliwiam arabow. Amerykanow równiez nie. To jest wojna o rope, nie zapominajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWAS Re: https://www.gazeta.pl Twoja gazeta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:28 hmmmmm, węsze spisek ONI juz tu są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qfel Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.telis.gda.pl 23.06.04, 00:12 Mam na te wszystkie porwania jedno rozwiązanie - brutalne ale zawsze rozwiązanie. Te szajbniete arabusy porywają normalnych ludzi i rządaja uwolnienia "ich braci z al-kaidy" a potem zabijają wiezniów. Wiec trzeba wykończyć wszystkie pojmana arabusy które są z al-kaidy i wtedy arabusy nie będą już miały pretekstu do porwań - chociaż te głupie arabusy zawsze sobie jakiś powód znajda - naczytają się jakichś dziwnych książek typu koran i im się kisiel z mózgu (?) robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A ja nie wierze w cała te amerykanska IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.04, 00:12 papke informacyjną i manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Przyszlosc naszej cywilizacji IP: *.dyn.optonline.net 23.06.04, 00:13 Gdyby ktos powiedzial te 30-40 lat temu, ze wiek XXI bedzie wiekiem ucinania glowy poprzez podzynanie gardla nozem na zywca,to znalazl by sie dosc szybko w domu wariatow. Co zatem czeka ludzkosc za np.50 lat? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Przyszlosc naszej cywilizacji IP: *.avenel01.nj.comcast.net 23.06.04, 01:56 ...za 50 lat nie bedzie terrorystow...zapewne bedzie globalny swiat...bez unii- e...amerykanie wprowadza takie prawo -dyscypline...,ze mysz sie nie- przecisnie...a ja-mee maze ...,ze bede w spokoju pil zimny ...okocim po trudach tego swiata....tak mi dopomoz bog... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWAS Re: Przyszlosc naszej cywilizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:31 Jak to co? RAJ na ziemi islamski ma sie rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Al Dżazira tubą morderców! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 00:23 Zero etyki - zero skrupułów. Zero moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Al Dżazira tubą morderców! IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.04, 11:01 A która inna wojna spełniała Twoje warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Irak: los koreańskiego zakładnika nieznany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 00:41 a AL dżazira nabija sobie tymi filmami popularność i oglądalność, ciekawe jak dalekie ma kontakty u terrorystów i gdybby ją przycisnąc czy przypadkiem nie mozna by było do nich dotrzeć i im zrobić drobną krzywdę??? Odpowiedz Link Zgłoś