Dodaj do ulubionych

Czy nie duża różnica wieku między partnerami?

08.07.12, 13:49
Amerykanski kongresmen - demokrata Barney Frank poslubil Jamesa Ready.W taki sposob Frank stal pierwszym w historii amerykanskim kongresmenem,majacego za zone (meza?) kogos,kto ma fiuta i nie ma piersi.Ale w tym nie ma nic dziwnego i napewno nie zawracalem by wam ta wiadomoscia glowy.Co innego przykulo moja uwage.
Otoz, Barney Frank ma 72 lata,a James Ready zaledwie 42 .I wlasnie to budzi moi watpliwosci.Czy przypadkiem mlodszy o 30 lat James nie probuje wykorzystac Barneya ,bo trudno uwierzyc,ze tak mlody czlowiek mogl zakochac sie w starszego o 30 lat kongresmenie.
Chociaz Rosjanie mawiaja,ze ЛЮБВИ ВСЕ ВОЗРАСТЫ ПОКОРНЫ.Ale co by Rosjanie wiedzieli o prawdziwej milosci?

W Sankt Petersburgu byli aresztowani wszysci uczestnice gay parade ,na przeprowadzenie ktorego zacofane cywilizacyjnie wladze nie udzielili zgode.

p.s. w nielegalnym gay parade uczestniczylo 3 (trzy) gay aktywiste i wszystkich zatrzymano.

Obserwuj wątek
    • malkontent6 Re: Czy nie duża różnica wieku między partnerami? 08.07.12, 18:46
      Masz rację, Igor, 30 lat to trochę za dużo. :)
      • igor.uk malkontent. 08.07.12, 19:23
        Czy wiesz cos wiecej o wybrance kongresmena Barneya Franka?
        • malkontent6 Re: malkontent. 08.07.12, 19:30
          Nie. Nie interesuje mnie to. :)
          • igor.uk Szkoda,malkontent. 08.07.12, 19:37
            Szukalem cos w internecie o tej dziwczynie(chlopaku),ale nic konkretnego nie znalazlem.A chcialem by o tym wiecej wiedziec,bo chce byc Europejczykiem prawdziwym.
      • tojabogdan nasz wielki artysta scen polskich ma lepszy wynik 08.07.12, 19:29
        60 lat różnicy!!!
        W takiej sytuacji tylko propolis pomoże.
        A pary homoseksualne w świecie dużej polityki u naszego zachodniego sąsiada to codzienność. Np. burmistrz Berlina czy minister spraw zagranicznych. Na wszystkich oficjalnych imperzach towarzyszą im współmałżonkowie (z penisami). Ale takiej dużej różnicy wieku nie ma.

• igor.uk Bogdan. 08.07.12, 19:41
          Jak przeczytalem to co Ty napisales,to stalo sie mnie troche wstyd za moj zacofany Narod,ktory nie pozwola postepowej czesci ludzkosci przeprowadzac swoi parady.
          • tojabogdan bo nie 08.07.12, 21:55
            płeć ważna, lecz uczucie

• igor_uk Re: bo nie 08.07.12, 21:57
              Wiem.Ale w omawianym przypadku roznica wieku jest bardzo duza.
              • darekvtb Nie przezywaj! 09.07.12, 14:08
                Na pocieche, moge dodac ze nie tylko twoj narod jest taki zacofany..
                Nie dawno zwrocilem uwage ze corka (licealistka) czesto uzywa zwrotow "pedalskie ubranie, fryzura, videoclip". Poniewaz staram sie byc "na czasie" i odpowiadac standartom "wspolczesnego EUropejczyka", to ja spytalem, czy ich nie ucza w liceum (zgodnie z programem) tolerancji seksualnej. Jakies tam historyjki o pingwinach-gejach i.t.p.? On powiedziala ze formalnie jest tak w programie nauczania, ale zdecydowana wiekszosc nauczycieli uwaza homoseksualistow za zboczencow ktorych nalezy leczyc. I klasyfikuje ich gdzies miedzy pedofilami i zoofilami..
                Wiec moge cie pocieszyc, ze narod rosyjski nie jest w swoim "zacofaniu" osamotniony :-)))
                • igor_uk Dzieki,Darek. 09.07.12, 17:29
                  Troche uspokoiles mnie.Bo juz myslalem,ze cos z nami jest nie tak.
                • eva15 Re: Nie przezywaj! 09.07.12, 22:34
                  Ha, ha, ale Polskę należącą do EU ZMUSZA do propagowania pederastii. Rosja do nikogo nie należy, więc nic nie musi. .
                  • igor_uk Ewa. 09.07.12, 23:02
                    Nie dajesz zadnych szans Rosjanom dolaczyc sie do postepowej czesci Swiata.
                    Chyba moge o tobie mowic,od tej chwili,ze jestes szowinistka.(he,he)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka