Dodaj do ulubionych

Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawiego

IP: *.bchsia.telus.net 28.06.04, 19:34
ciac i na pal powbijac.
Moze to nauczy butna ameryke,ze takie wlasnie sa konsekwencje agresji
Obserwuj wątek
    • superspec Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi 28.06.04, 19:37
      bchsia.telus.net
      O co chodzi Ci? Powiedz o co chodzi Ci?
      • Gość: Zdzislaw Swoboda Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.bchsia.telus.net 28.06.04, 19:39
        superspec napisał:

> bchsia.telus.net
        > O co chodzi Ci? Powiedz o co chodzi Ci?
        ---------------------
        bchsia.telus.net - to jest jak forumowy Glos Ameryki w komunistycznej Polsce
        • Gość: Humbak Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 28.06.04, 19:50
          Popierasz obcinanie głów, ludzio, którzy czyimśtam zdaniem są czemuś winni? Ot
          tak sobie? Bo co? Irakijczycy zostali niesprawiedliwie zaatakowani? Nawet jeśli
          to jest prawda, to zbyt mały powód. Podaj powód, który to uzasadnia. Moim
          zdaniem oznacza to tylko, że terrorystom (bo to nie jest ruch oporu) kończą się
          środki. Tak samo jak częstsze ataki na Turcję.
          • marcus_crassus miskowi o nic nie chodzi :))) 28.06.04, 20:11
            ja miska nawet lubie...on pewnie nawet nie jest antysemita,misiek po prostu
            robi sobie jaja...jak bylem mlodszy i bawilem sie administracja jednej strony
            (niewazne jakiej) tez tam taki jeden byl i nawet styl mial podobny :))))))

poza tym w wiekszosci to co pisze misiek jest nawet dosc blyskotliwe w mojej
            ocenie w odroznieniu od tych debilizmow na powaznie jakie wypisuja rozne
            jersy_geje indrisy i inne :)))

• Gość: DEATH TO ISRAEL Re: miskowi o nic nie chodzi :))) IP: *.bchsia.telus.net 28.06.04, 20:17
              ty crassula, mundur idf juz masz ?
              Bo ja elegancki czarny mundur Waffen SS juz na sobie od wczoraj nosze
              • marcus_crassus nie tylko mundur pajacu 28.06.04, 21:44
                na grilu bedzie czekal dla takiej swini z chlewa jak ty pieknie przystrzyzony
                zywoplocik za ktorym bedziesz sie mogl schowac a ja zakupilem nawet przy okazji
                sprowadzania mundurku takie cudo na moje biurko

www.israelmilitary.com/index.php/cPath/6299
                oraz takze

www.israelmilitary.com/index.php/cPath/21
                SAR-EL - IDF Overseas Volunteers

oraz ta: America Don'T Worry - israel is behind you gdybym zabrudzil sobie
                ubranko obijajac morde takiego obszczymura jak ty.na koniec jak nie bedziesz
                mial nic przeciwko temu odeszczam ci sie prosto na pysk.

• Gość: DEATH TO ISRAEL Re: nie tylko mundur pajacu IP: *.bchsia.telus.net 28.06.04, 22:10
                  ty,crassula,a moze chcialbs sie pobawic w zolnierza usa i bojownika Al-Quidy ?
                  Ja bede nozem cial ci leb a ty bedziesz krzyczal :God Bless America

Co myslisz ?
                  • marcus_crassus no pewnie :) 28.06.04, 22:23
                    news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/3689167.stm
                    jak sie zgodzisz to sie azor jeszcze zalapie do tej zabawy...poszukaj sobie na
                    antiwar.com jak mozna azorka to zabawy wlaczyc bo ja wlasnie sprawdzilem i
                    powiem ci szczerze ze azorek od razu radosnie zamerdal ogonkiem i cichutko
                    zasczekal...tylko mu nie chce robic nadziei bo potem znow bede musial mu
                    sprowadzac miesko z jassina a teraz juz strasznie drogie.ostatnio jak mu
                    obiecalem taka zabawe z jednym lewakiem a potem niestety towar nie dotarl w
                    stanie ruszajacym sie do azorka azorek sie bardzo obrazil i musialem mu
                    poledwice z jassina sprowadzac.
          • Gość: Zdzislaw Swoboda Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.bchsia.telus.net 28.06.04, 20:16
            Gość portalu: Humbak napisał(a):

"Moim zdaniem oznacza to tylko, że terrorystom (bo to nie jest ruch oporu)
            kończą się srodki."
            -------------------
            No widzisz, to mozesz sobie z Rumsfeldem reke podac.
            Bo on tez twierdzil,ze nasilone ataki na okupanta sa znakiem sukcesu Ameryki w
            wyzwoleniu Iraku.Czym wiekszy sukces tym wieksze natezenie atakow.

• Gość: Humbak Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 28.06.04, 20:22
              A czy ja mówię, że Amerykanie odnoszą sukces? Albo, że terroryści Irakijscy
              zaprzestają działalności? Ja twierdzę jedynie, że ta brutalizacja ich działań,
              czy może raczej tego, co przekazują na swych filmach dowodzi, że maleją ich
              możliwości przeprowadzenia jakiejś większej operacji przeciw Amerykanom. To
              oczywiście moja opinia i mogę się mylić. Jakbym był na miejscu Rumsfelda, nic
              takiego nie wyszłoby z moich ust. Chyba, że przez sen.
    • Gość: bmw Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 21:05
      człowieku, tys jest kompletnie nienormalny!!!!!!!!!!!!!!!powinni cię zamknać i
      poddać psychoanalizie.Ewentualnie mozesz dołączyc do tubylców w Iraku!Fajnie by
      sie toba zajęli
    • Gość: totyle Re: Ciac lby yankeskim okupantom.Popieram Zarkawi IP: *.176.6.251.Dial1.Phoenix1.Level3.net 28.06.04, 21:50
      Wszystkie wojny w historii wojen byly przegrywane tylko dlatego ze agresor nie
      docenial przeciwnika.USA jest agresorem-a kto ten konflikt wygra?Napewno nie
      USA.
      Moga tylko udawac ze wygrywaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka