IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 07:32
i znow polowa watkow o nas. Co byscie Baranki Boze baz nas Zydow robili? O czym byscie mysleli?
(sic!) i o czym byscie pisali? Napiszcie kochani co wam po glowie oprocz Zyda chodzi?
Obserwuj wątek
    • gini Re: to lubie, 20.07.04, 08:35
      Gość portalu: z daleka napisał(a):

> i znow polowa watkow o nas. Co byscie Baranki Boze baz nas Zydow robili? O
      czy
      > m byscie mysleli?
      > (sic!) i o czym byscie pisali? Napiszcie kochani co wam po glowie oprocz Zyda
      c
      > hodzi?

A policzyles kiedys watki zakladane o Arabach?Ja kiedys usilowalam policzyc,
      sam pan Jareczek naprodukowal w jednym dniu cos kilkanascie.
      Druga sprawa, ze te watki o Zydach produkuje sama GW (antysemicki brukowiec)nie
      ma dnia bez wiadomosci z Izraela, o takich Chinach pisze sie zdumiewajaco malo,
      a Chinczykow cos z miliard, i nie zawracaja glowy swiatu swoimi sprawami.
      Nie czepiaja sie o antychinszczyzne, nie mienia sie narodem wybranym, nie
      chwala sie tym np, ze proch wymyslili.
      • gini Re: GW antysemicki brukowiec 20.07.04, 08:43
        Najnowsze
        07:57 Izraelskie helikoptery ostrzelały obóz uchodźców w Strefie Gazy

07:40 Zastrzelono gubernatora Basry

07:31 Ostrzelano dom polskiego konsula

07:22 Szaron ponowił apel do francuskich Żydów

07:17 Katastrofa w ukraińskiej kopalni

07:09 USA/Płoną lasy w Kalifornii, Nevadzie i na Alasce

06:24 ZO NZ/ Głosowanie ws.izraelskiego muru - prawdopodobnie we wtorek

05:15 Prognoza pogody na 20 i 21 lipca

+ więcej RAPORTY

Sprawa odszkodowań dla wypędzonych Niemców
        Olimpiada w Atenach
        Sprawa Andrzeja S.

Zobacz tylko na pierwszej stronie az trzy wiadomosci dotycza Zydow i Izraela .

Pierwsza wiadomosc, ta , o helikopterach , ktore ostrzelaly oboz uchodzcow, toz
        to pewnie jakies klamstwo, wymyslone przez zlych antysemitow.

Sharon zaprasza 600 tysiecy francuskich Zydow do Izraela ,ciekawe co im da?
        Macie mieszkania dla 600 tysiecy tak od razu?Macie prace,?

No i znowu o tym murze izraelskim, dlaczego nie o chinskim?Chinczycy tez
        wybudowali mur, nawet z kosmosu toto widac, a czepiaja sie do tego izraelskiego.
        • Gość: dana33 Re: GW antysemicki brukowiec IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 08:56
          gini zlotko, nie mozesz poczekac z twoimi bzdurami do obiadu? tak zebym mogla
          najpierw wypic spokojnie kawe, zajac sie troche praca, a dopiero potem zaczac
          kiwac glowa nad twoimi bzdurami?
          zdaje sie ze w latach 90/91, jesli dobrze pamietam, do israela przyjechalo
          ponad milion nowych emigrantow. jakos nikt nie spal pod mostem i nie bylo do
          dzisiaj zadnej wzmianki w gazetach, ze ktos umarl z glodu.
          taki jeden powiedzial kiedys: domek ciasny ale wlasny. ty to farsztejst? tak?
          git.
          • gini Dana tombaczku 20.07.04, 09:19
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> gini zlotko, nie mozesz poczekac z twoimi bzdurami do obiadu? tak zebym mogla
            > najpierw wypic spokojnie kawe, zajac sie troche praca, a dopiero potem zaczac
            > kiwac glowa nad twoimi bzdurami?
            >
            Nie moje bzdury tylko GW , ktora kieruje pan A Michnik.Wyslij mu e-maila, niech
            sie wreszcie odczepi.

zdaje sie ze w latach 90/91, jesli dobrze pamietam, do israela przyjechalo
            > ponad milion nowych emigrantow. jakos nikt nie spal pod mostem i nie bylo do
            > dzisiaj zadnej wzmianki w gazetach, ze ktos umarl z glodu.
            > taki jeden powiedzial kiedys: domek ciasny ale wlasny. ty to farsztejst? tak?
            > git.

Nie ma sprawy Dana, mozecie dla mnie zabrac sobie cala diaspore, te z Polski i
            te z Belgii , i te z USA.

• Gość: z daleka Re: ola boga IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 09:00
          • Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 09:08
            Przeciez ja nie pytalem sie dlaczego Zydzi wam chodza po glowie. To ja (i nie trylko ja) akurat wiem
            bez pytania. Ja sie zapytywalem, czy chodzi wam cos jeszcze oprocz.
            • Gość: wszystkojednokto Re: ola boga cd. IP: *.chello.pl 20.07.04, 09:10
              wszy
              • Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 10:03
                tzn. zydzi i wszy

Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> wszy
                • Gość: wszystkojednokto Re: ola boga cd. IP: *.chello.pl 20.07.04, 10:44
                  czyli to jest to co nas gryzie,
                  Wiecej problemow nie mamy
                  • Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 11:09
                    zawsze wiedzialem co w tobie siedzi, w kazdym twoim wcieleniu. Badacz gryzoni.

> czyli to jest to co nas gryzie,
                    > Wiecej problemow nie mamy
                    • Gość: wszystkojednokto Re: ola boga cd. IP: *.chello.pl 20.07.04, 11:30
                      Podziwiam twoja znajomosc rzeczy,jak ty dobrze wiesz co mi po glowie lazi,co
                      mnie gryzie,co we mnie siedzi i na czym stoje.A twoje problemy?
                      Chyba jakieś masz,bo przypomonasz mi Klapouchego,przyjaciela Kubusia Puchatka:
                      WIEEEDZIALEM,że bedzie padać!!!
                      • Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 11:34
                        ;-)
                      • gw_bush Re: ola boga cd. 20.07.04, 12:56

> Podziwiam twoja znajomosc rzeczy,jak ty dobrze wiesz co mi po glowie lazi,co
                        > mnie gryzie,co we mnie siedzi i na czym stoje.A twoje problemy?
                        > Chyba jakieś masz,bo przypomonasz mi Klapouchego,przyjaciela Kubusia Puchatka:
                        > WIEEEDZIALEM,że bedzie padać!!!

Skoro pan z daleka wie, ze wesz to gryzon to wie wiecej niz myslalem.
            • gini Re: ola boga cd. 20.07.04, 09:14

> Przeciez ja nie pytalem sie dlaczego Zydzi wam chodza po glowie. To ja (i
              nie
              > trylko ja) akurat wiem
              > bez pytania. Ja sie zapytywalem, czy chodzi wam cos jeszcze oprocz.

Zapytaj Michnika i reszte agencji, bo zdaje sie, ze im chodzi po glowie tylko
              Izrael.
              Nie wspomne, juz, ze panu Jareczkowi i inny chodza po glowie tylko Araby, i
              inne antysemity, ale to drobiazdzek.
              Przelicz sobie, jeszcze szybciutko ilu Zydow na tym forum pisuje, o czym w
              ogole oni pisza,o czym pisujesz ty sam.
              Pokaz jakis watek, w ktorym nie wypowiadasz sie w temacie Zydow, Ty czy ktos z
              Was w ogole.
              • Gość: dana33 do gini IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 09:36
                to, gini zlotko, watek tylko o was:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9786174&v=2&s=0
                • gini Re: do gini 20.07.04, 09:40

> to, gini zlotko, watek tylko o was:
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9786174&v=2&s=0

Jezeli juz o kretactwie mowa, to pokazalam tutaj jak sie kreci i manipuluje .
                  Czolowym manipulatorem jest tutaj pan scan, ty lapiesz sie na zastepstwo
                  jedynie, ale jak sie troche u niego podszkolisz....
              • Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 10:07
                Gini. Rusz troche glowa. Gdybym zaczal pisac o Polakach (powiedzmy), ty pierwsza zadalabys abym sie
                zamknal. Pisze o Zydach bo to znany mi temat. Ty piszesz o Zydach bo ?
                • gini Re: ola boga cd. 20.07.04, 10:14

> Gini. Rusz troche glowa. Gdybym zaczal pisac o Polakach (powiedzmy), ty
                  pierwsz
                  > a zadalabys abym sie
                  > zamknal. Pisze o Zydach bo to znany mi temat. Ty piszesz o Zydach bo ?

Wiesz ja nietutejsza ja z FA, ale tam jest duzo watkow, gdzie sie pisze wlasnie
                  o tych zlych Polakach .Poczytaj co tez pisuje, Twoj kolega pan Jerzyna z gorek,
                  on tylko o Polakach, Jaeczek tylko o Arabach.
                  Dlaczego ja pisze o Zydach .
                  A no dlatego, ze jak Ci juz wykazalam, temat jest wciaz w czolowkach
                  publikatorow, dlatego, ze jestescie tutaj Wy, i ktos musi z Wami rozmawiac,
                  dlatego, ze w Polsce bylo trzy i pol miliona Zydowx, dlatego, ze Zydzi ciagle o
                  cos tam oskarzaja Polakow .

• Gość: z daleka Re: ola boga cd. IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 20.07.04, 10:28
                    Moze powinnac zaczac pisac np. o enargetyce atomowej,technice satelitarnej, lub elektronice, to tez
                    popularne tematy w prasie , no i wiesz o
                    nich dokladnie tyle samo co o Zydach.
                    Ps. a przy okazji bedzie w nich tez o Zydach. Bo jako sie rzeklo, czego sie nie dotkniesz Zyda
                    znajdziesz.
                    • gini Re: ola boga cd. 20.07.04, 10:35

> Moze powinnac zaczac pisac np. o enargetyce atomowej,technice satelitarnej,
                      lub
                      > elektronice, to tez
                      > popularne tematy w prasie , no i wiesz o
                      > nich dokladnie tyle samo co o Zydach.
                      > Ps. a przy okazji bedzie w nich tez o Zydach. Bo jako sie rzeklo, czego sie
                      nie
                      > dotkniesz Zyda
                      > znajdziesz.

Pisze naprawde o wielu sprawach .Gdyby, nie Zydzi , na tym forum pewnie i o
                      Zydach byloby mniej.Pokazalam Ci tylko jedna strone z gazety, az trzy pierwsze
                      informacje dotyczyly Zydow, choc Izrael to maly kraj przeciez.
                      A poza tym nudno by Ci bylo, o czym bys pisal z Dana tylko?.
                      • Gość: dana33 Re: ola boga cd. IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 11:40
                        gini zlotko. moj maz nie nudzi sie ze mna i po dlugich latach malzenstwa.
                        zapewniam cie, ze z daleka tez by sie nie nudzil rozmawiajac tylko ze mna. ja
                        ma bogate zycie wewnterzne, ty farsztejst?
                        ale co prawda, to prawda: z toba to my mamy duzo zabawy...
                        • gini Re: ola boga cd. 20.07.04, 11:56

> gini zlotko. moj maz nie nudzi sie ze mna i po dlugich latach malzenstwa.
                          > zapewniam cie, ze z daleka tez by sie nie nudzil rozmawiajac tylko ze mna. ja
                          > ma bogate zycie wewnterzne, ty farsztejst?
                          > ale co prawda, to prawda: z toba to my mamy duzo zabawy...

dana tombaczku , ja ze swoim mezem sie nie nudze ani on ze mna ale tylko
                          dlatego, ze sie nie zgadzamy czasami.
                          A duzo zabawy to mam ja z toba i reszta towarzystwa.
                          Ubawilam sie do lez czytajac jak pan scan pisal, ze Arendt jest Niemka.
                          Ona sama miala pretensje do Francuzow za to, ze ja internowali i potraktowali
                          jak pierwsza lepsza Niemke, Ja, ktora uciekla przed niemieckim rezimem.
                          Zapamietaj sobie:
                          Dla pani Arendt mam wielki szacunek, jak i dla pani Dory Knackelson, i dla pani
                          Laury Schlessinger , dla ciebie nie mam bo i za co?

Uwielbiam Brzechwe, i Hemara bede uczyla swoje dzieci, o tym , ze byli Zydami
                          czy to zle bardzo?
                          .
                          • Gość: dana33 Re: ola boga cd. IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 12:15
                            nu, ucz swoje dzieci co chcesz, gini zlotko, czego ich nie nauczysz, to nie
                            bedzie dostatecznie dobre....
                            • gini Re: dana tombaczku zacznij od tego 20.07.04, 12:28
                              Na wyspach Bergamutach
                              Na Wyspach Bergamutach
                              Podobno jest kot w butach,
                              Widziano także osła,
                              Którego mrówka niosła,
                              Jest kura samograjka,
                              Znosząca złote jajka,
                              Na dębach rosną jabłka
                              W gronostajowych czapkach,
                              Jest i wieloryb stary,
                              Co nosi okulary,
                              Uczone są łososie
                              W pomidorowym sosie
                              I tresowane szczury
                              Na szczycie szklanej góry,
                              Jest słoń z trąbami dwiema
                              I tylko ... wysp tych nie ma.

.
                              • Gość: dana33 Re: dana tombaczku zacznij od tego IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 14:59
                                gini, po raz pierwszy i chyba ostatni: sliczny wierszyk (bez ironii)
                          • Gość: babariba gupia gini... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 22:46
                            ...ono polskimi poetami byli przecież
                    • tees1 Etna 20.07.04, 11:49

> Ps. a przy okazji bedzie w nich tez o Zydach. Bo jako sie rzeklo, czego sie
                      > nie dotkniesz Zyda znajdziesz.

Kohn i Levy siedzą w wiedeńskiej kawiarni i czytają gazety. Kohn mówi:
                      - Patrz, Etna wybuchła.
                      - A co to Etna?
                      - Taki wulkan we Włoszech.
                      - A co to wulkan?
                      - Aj, taka góra co ogniem pluje.
                      - A to dla nas, Żydów, dobrze czy źle?
                      • Gość: dana33 Re: Etna IP: *.bb.netvision.net.il 20.07.04, 15:00
                        :)
                  • Gość: . Re: ola boga cd.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 20.07.04, 10:44
                    Oskarzam Polke.
                    Zmusza mnie do jedzenia czegos,czego nie lubie.
            • Gość: babariba mnie to ciągle chodzi po głowie, jakby... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 10:58
              ...tu kordłę fredzi 50 i czwartej oddać, co ją jemu gomułka zabrała i co on po niej płacze ciągle
              • Gość: babariba a ty fredzia nie mówisz ciągle nic... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 22:33
                ...o ten kordeł, co ja ciebie chę jego oddać, żebyć spokój wreszcie miał
    • tees1 a wiadomosci o Geremku 20.07.04, 11:06
      to o was czy o nas?
      • Gość: dana33 Re: a wiadomosci o Geremku IP: *.broadband.actcom.net.il 20.07.04, 19:38
        wiesz, zastanawialam sie dosc. zdaje sie, ze to jest to, co nas laczy. on wasz
        i nasz... :)
        • Gość: . E tam. W internacie w Bialolece dostal katolickiej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.07.04, 00:44
          manii religijnej. Serio, bo tez tam bylem. A wiec wy, Zydzi, wobec Geremka
          powinniscie zachowac sie jak Zyd Ojciec ze szmoncesu, gdy Syn mu sie wychrzcil -
          napisac Nowy Testament.
    • fredzio54 Re: to lubie, 20.07.04, 11:31

> i znow polowa watkow o nas. Co byscie Baranki Boze baz nas Zydow robili? O
      czy
      > m byscie mysleli?
      > (sic!) i o czym byscie pisali? Napiszcie kochani co wam po glowie oprocz Zyda
      c
      > hodzi?
      bez nas napewno by wiecej chlali i zone bili :)))))))))
      • Gość: wszystkojednokto Re: to lubie, IP: *.chello.pl 20.07.04, 11:47
        a z ta kordłą to jak Fredziu?Musi być ta sama,czy może być z second-handu?
        • fredzio54 Re: to lubie, 20.07.04, 13:02

> a z ta kordłą to jak Fredziu?Musi być ta sama,czy może być z second-handu?
          z mojej kordla jakis polak dostal reuma ! nazdrowie :)))))))))
          • Gość: wszystkojednokto Re: to lubie, IP: *.chello.pl 20.07.04, 13:41
            Lubie ludzi z gestem,jak sie kordla odnajdzie przekarzemy ją na PCK z
            tabliczką -dar od Fredzia,ale jeszcze to przemysl
            • fredzio22 Re: to lubie, 20.07.04, 14:10
              u nas nima rynku na uzywane kurdle
            • Gość: babariba ten kordeł jest nowy, puchany... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 22:43
              ...z gęsiany puch zrobiony. I niech się fredzia 50 i czwarta odpiór...kuje prynajmniej za ten kordeł. Potem [pogadamy o kamiennicy, co on w niej platz zamiatał i o takich innych różnych.
              A na razie kordeł mu mam.
              i 'daj boh, sztob nieposlednij'. A toast wznoszę tym, co wielu tu wie...
              • biedronka24 A jak Fredzio alergik :) !? 20.07.04, 23:24
                to sie obrazi
                • biedronka24 Zreszta Fredzio alergik zdecydowanie 20.07.04, 23:29
                  ja np kupuje zamki co miesiac. Ale w zyciu nie kupilabym takiego ochydztwa jak
                  Fredzio. On pewno mial kordle w zlote anagramy i lylyjki.....
                  bueee..
                  • biedronka24 I jak bedziecie sprzedawac chalupy pasterek 20.07.04, 23:42
                    do dajcie znac. To bardziej w moim guscie. Rozne takie baroki odcisnely sie na
                    moim poczuciu estetycznym zlota lyzeczka z porcelanowa inkrustacja w raczce w
                    rozyczki...
                  • Gość: babariba fredzia jest oczywista alergik, bo... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 01:27
                    ...jak tylko pomyśli o swój dawny kordeł to od razu pryszcz dostaje, albo dwóch nawet
    • fredzio22 Re: to lubie, 20.07.04, 13:23
      he he he
      przeciez bezmyslni ludzie nie sa w stanie myslec. A co ty sie o nich
      martwisz? Niech cuchna w swojej zasranej bezrobotnej polsce i muzulmanskiej
      europie.
      • Gość: wszystkojednokto Re: to lubie, IP: *.chello.pl 20.07.04, 13:42
        interesy źle idą?
        • fredzio22 Re: to lubie, 20.07.04, 14:09
          interesy ida swietnie.
          wlasnie kupilem zamek w Polsce za 2,5 mln $
          realestate.escapeartist.com/P-26350/image/1/
          a teraz sprzedaje go Herr Wolfgang Mayer za 3,3 mln $
          realestate.escapeartist.com/P-26350
          chyba ze jestes gotow zaplacic mi wiecej
          • Gość: wszystkojednokto Re: to lubie, IP: *.chello.pl 20.07.04, 14:21
            was hast du Mayer,
            mit Himalayen
            to normalny obrot nieruchomosciami tak cie zdenerwowal?
            • gini Re: Wypadam 20.07.04, 14:55
              Znowu jzkis antysemita zalozyl watek Zydach.Kropka zrob cos z tym w koncu!!Nic
              tylko o Zydach, jak wybiorcza otwrzysz tez o Zydach, nic o Chinczykach.
    • Gość: Gucio Zazwyczaj nic nie chodzi, ale ... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.07.04, 19:47
      > Zdarza sie ze oprocz zyda i inne wszy po glowach sie szwendaja.

> Wszy sie zwalcza szarym mydlem, a zyda Cyclonem B.

> Zyda tez mozna uzyc na opal, ale najlepiej spuscic z woda, jak kazda inna
      nieczystosc....
      • Gość: ABE Re: Zazwyczaj nic nie chodzi, ale ... IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 20.07.04, 23:38
        Myslalam guciu, ze polegles gdzies na polu walki w Izraelu, ale widze ze jestes
        sprwrotem aby walczyc piorem i atramentem (virtualnym) na Forum Swiat.
        Co do cyclonu B to ja osobiscie wolalabym jednak szare mydlo u siebie na
        glowie, bo cyclon moze i smiertelny dla wszelkiego verminu, ale i mojej glowie
        moglby zaszkoddzic.
        Ja tez jak ten watek przeczytalam to zraz mnie glowa zaczela swedziec ;)
      • Gość: . Re: Zazwyczaj nic nie chodzi, ale ..+. IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.07.04, 01:05
        Na zydow sposob jest - wiadomy!
        Na was dwoch?
        Uzytku-zadnego.
        Chyba sie podetrzec?
        Szkoda tylka.
        Trza pomyslec.
        • Gość: ABE Re: Zazwyczaj nic nie chodzi, ale ..+. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.07.04, 01:10
          No widzisz kropka, jak sie nie wczytujesz w postu.
          Ja tu delikatnie zwracam Guciowi uwage, ze grubo z tym cyclonem przesadzil, i
          ze tak nie nalezy, a ty mnie do tego samego wora!
          • Gość: . Re: Zazwyczaj nic nie chodzi, ale ..+. IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.07.04, 01:23
            Kobieta z natury jest delikatniejsza.
            Ale z wonia jest to samo:
            Jedno smierdzi mniej,drugie wiecej.
            • biedronka24 No to troche niesprawiedliwe dla... 21.07.04, 01:44
              mezczyzn. Mezczyzni w pewnych sprawach potrafia byc delikatniejsi od kobiet.
              To znaczy harmonijnie rozwijajacy sie mezczyzni. Kobiety przez swoje kompleksy
              czasem robia sie nieczulymi babami.
              Ja bym tak nie uogolniala.
              • Gość: . Re: No to troche niesprawiedliwe dla...+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 21.07.04, 01:49
                Dlaczego?
                Przeciez mamy odpowiednie wychowanie:
                Cudza w reke sie caluje(slaba plec-takiego terminu nigdzie wiecej
                nie slyszalem),
                swoja .......
                • biedronka24 nosi na rekach :) 21.07.04, 02:04
                  a ja tu czuje znow nutki cynizmu.
                  A ja tak tradycje polska wlasnie pamietam - w tym wzgledzie. Zone co to na meza
                  krzyczala, ze nie zabezpieczyl rodziny przed kobra (a biedaczyna nic nie mogl w
                  sumie zdzialac:) choc na szczescie nic sie nie stalo i meza znoszacego dzielnie
                  te wybryki temperamentu - no to by bylo na malzenstwo z Krakowa.
                  Pamietam tez ich razem jak pieknie tanczyli. Ha, bylo na co popatrzec.
                  Potem malzenstwo z Warszawy - odejscia i powroty, oddzielne lozka i romantyczne
                  wakacje mama artystka- ojciec informatyk, ale zawsze niezmiennie oczarowany
                  swoja polska kenijska ksiezniczka (choc o bialej skorze:)),
                  Ale - to my walczymy z hormonami, mniejsza wydajnoscia miesni, nastrojami,
                  (jakze czesciej migrenami) i tym poczuciem bezsilnosci - gdy malzonek zapomni o
                  czyms co w przyplywie checi popisow obiecal i zapomnial:) Jakakolwiek proba
                  wypomnienia np (po co obiecywac?) konczy sie kolejna eskalacja obiecanek i tak
                  jest bez konca.. Smiesznie ale czasem stresujaco...Zalezy od sytuacji..
                  Dobranoc
                  Jakie to ludzie maja problemy. Np poszukiwanie Zydow w Nowej Zelandii :).
                  Czemu nie szukac ich na swojej poduszce. Kto tam te ABE wie co ja jeszcze
                  zaskoczy... A zaskoczy niechybnie bo tak to w zyciu bywa.
                  • Gość: ABE Mylisz sie IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.07.04, 02:16
                    Ja Zydow w NZ nie szukam, wrecz przeciwnie - unikam ich. Kropke tez zaczne
                    unikac bo znowu sie pieni. Ja dosyc mam pieniactwa. Wszystko staram sie
                    grzecznie i ladnie na forum. Nawet dzisiaj pana Sharona pochwalilam. I co za to
                    dostalam - znowu wyzwiska od kropki.
                    • biedronka24 a jak ich odrozniasz? 21.07.04, 02:24
                      po ubiorze? rysach? czy wlasnych wyobrazeniach?
                      Czy pochwala to cos o wardze co tam dzis wypisywalas? Niezle ABE wyszlo na to ze
                      ja - slaba gnebiona kobietka- jak bylam za murem tak jestem za murem pomimo
                      zametu i podszczypywan duzych juz chlopcow, a nawet jednej dziewczynki, jak nie
                      lubie obludy, tak jej nie lubie, a Ty teraz probujesz taktyki ´nawet pochwalilam´ ?
                      A po co ci ona- z calym szacunkiem. Przeciez nie raz juz pokazalas co myslisz..
                      • Gość: ABE Re: a jak ich odrozniasz? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.07.04, 02:40
                        Rozniam ich, kochanie, bo oprocz tych agentow Mosadu co to sa incognito, to oni
                        sami sie legitumuja. I zawsze duzo krzyku o nic robia. Nie tak dawno krzyk
                        podniesli o jakis tam advertisement w tV, ze niby stereotypizuje ZYdow. Ad
                        zydow bardzo wdziecznie pokazano jako dobrodusznych wesolych cwaniaczkow.
                        Cholera wie za co sie obrazili.
                        A co do "nagonki" - mowilam to co myslalam. TO ze paru innych mialo podobne
                        zdanie, a ty odmienne, nie stanowi to nagonki.
                        • biedronka24 Ja cie nie pytam o twoje nagonki 21.07.04, 02:55
                          a widze ze najwiecej zatargow to masz z agentami Mosadu.
                          Coz nie wszyscy maja takie doswiadczenia - powinnas sie postarac to zrozumiec.
                          Mnie sie jeszcze w zyciu nikt nie wylegitymowal mowiac ze jest Zydem. Za to
                          wielu mi salutowalo :) chociaz nie mam nic wspolnego z wojskiem.
                          Dobranoc...
                          • Gość: ABE He he he IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.07.04, 03:26
                            Biedronka: "Za to
                            > wielu mi salutowalo :) chociaz nie mam nic wspolnego z wojskiem."
                            Jaki to rodzaj salutu byl? Mam nadzieje, ze nie taki sam jak na konkursie
                            Groszka!
              • Gość: ABE Ty pewna jestes, ze ty kobieta??? n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.07.04, 02:13
                • biedronka24 wysokoestrogenowa :) 21.07.04, 02:19
                  ale pewna to ja nie jestem bo dzis mysle ze jestem stara kobieta a jutro bede
                  sie zachowywala zbyt infantylnie.
                  Grunt, ze nie potrzebuje solidarnosci za wszelka cene z innymi kobietami by czuc
                  sie bardziej kobieta. Choc na pewno rozumiem je jak kobieta - nie rozumiem
                  wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka