Dodaj do ulubionych

Czekam i czekam, a tu nic

26.07.13, 22:52
Żaden z wielbicieli męskości Putina vel król żurawi vel krwawy dyktator i ciemiężyciel "pusiek" nie objawił sensacyjnego wyczynu swojego idola, tj. złowienia ponad 20-kg szczupaka. Fakt, że musiał mu w tym pomóc sam minister obrony (czy raczej agresji) nijak nie umniejsza wyczynu.

Fakt, że wojtki, amigi czy nawet sam herr jeszcze milczą, wskazuje, że ich źródełka jeszcze nie wymyśliły "odpowiedniego" komenta.

www.vesti.ru/doc.html?id=1110492
PS. Wyrazem rosyjskiej dyskryminacji, możliwe, że zawinionej przez wojtko-amigów, jest to, że "wideo zaprieszczeno k prosmotru w Polszie";)
Obserwuj wątek
    • igor_uk Spoko ,Lubat. 26.07.13, 23:17
      Zaczekaj,oni jeszcze nie wiedza z ktorej strony zaatakowac Putina.
      • 5magna Re: Spoko ,Lubat. 26.07.13, 23:24
        Boja sie bo szczupaka trzyma w reku.....
    • wojciech.2345 udaj się do okulisty 26.07.13, 23:31
      lubat napisał:
      > Fakt, że wojtki, amigi czy nawet sam herr jeszcze milczą, wskazuje, że ich źród
      > ełka jeszcze nie wymyśliły "odpowiedniego" komenta.
      ---------------
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,145921156,145974438,Putin_zlapal_21_kilogramowego_szczupaka.html
    • borrka Czytelna metafora, Lubacik ! 26.07.13, 23:32
      Rybak i zlota rybka - na koniec zostanie mu walaca sie chruszowka i babuszki z Miedwiegkowa.
      Jak w bajce.
    • j-k Wowa nie jedzie Squadem tylko Trike´m :) 26.07.13, 23:33
      - tesz o takim marze :)
      www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=pution+i+trike&source=images&cd=&cad=rja&docid=Sp4_8jDPz-GLQM&tbnid=Zv7SNj3einACZM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fblog.foreignpolicy.com%2Fnode%2F954197&ei=FuvyUcmeEoPGtQbdlYCQDA&bvm=bv.49784469,d.Yms&psig=AFQjCNEFpFqArAo56Glc23UHd-H052f9Rg&ust=1374960698732969
      • misterpee Re: Wowa nie gra w golfa 26.07.13, 23:53
        ale spedza wakacje wsrod przyrody, co kosztuje, albo nic nie kosztuje. Takie wakacje spedzac moze kazdy z nas ! Tak bylo w Polsce kiedy lowilismy male rybki na Mazurach , albo nad Sanem, pozniej w Adirondacks, a teraz w Parque Nacional dos Lençóis Maranhenses. Wedkarstwo na Syberi - to jest mazenie. Szczesciem jest lowic ryby na Syberi i zlapac wspanialy okaz z Hawai !
    • eva15 U nas nic, a w Spiegliu aż huczy! 27.07.13, 00:02
      Spiegel, który ostro konkuruje z Bildem natychmiast zajął się tematem. Wywalił artykuł i chyba teraz tego żałuje, bo niektóre wpisy pod nim były chyba nie takie jakich oczekiwał. np. takie: .

Der Mann sieht sportlich und gesund aus - eine wichtige Vorraussetzung für klaren Kopf. Einige Fettärsche aus Berlin können noch nicht mal ihr eigenes Gewicht kontrollieren und wollen uns führen?

Dla niekumatych:

Ten facet wygląda sportowo i zdrowo - ważna przesłanka dla dla jasnego umysłu (głowy) . Niektóre tłuste tyłki z Berlina nie są nawet w stanie kontrolować swojej wagi, a chcą nas kontrolować.

Ha, ha. czy to nie jest piękne?

Albo:

Es gibt keinen Grund sich aufzuregen wenn sich ein Mann in der Wildnis und bei Hitze oben ohne zeigt. Was für ein Kleingeist muss man sein um sich an so was zu stören. Abgesehen davon würde ich Putin wählen. Er setzt knallhart seine Interessen durch und ist nicht so eine Marionette wie all unsere Politiker. Er regiert Russland wie es regiert werden muss, mit einer starken Hand. Etwas mehr Härte und Entschlossenheit würde auch Deutschland nicht schaden. Dann könnten wir endlich die amerikanischen Besetzer aus unserem Land rauswerfen und den Griechen klarmachen dass sie sich nicht länger auf unseren Kosten durchmogeln können. Ein Putin braucht Deutschland. Er bringt Russland zurück zu Stärke und Stolz, so was fordert immer auch Opfer. Wobei der Westen auch nicht perfekt ist, aber sehr scheinheilig.

Tym razem bardzo na skróty, bo tekst długi:

autor pisze, że Niemcom, przydałby się taki Putin', który daje krajowi poczucie dumy i siły. On potrafi dbać o swój kraj.

inne:

Putin ist wenigstens nicht so ein verkniffen-falscher Kriegsverbrecher wie Obama.

Putin nie jest przynajmniej tak zakłamanym przestępcą wojennym jak Obama

www.spiegel.de/politik/ausland/russland-praesident-putin-macht-kurzurlaub-in-suedsibieren-a-913394.html#js-article-comments-box-pager
      • polski_francuz Gdzie jest nurek? 27.07.13, 08:58
        "Wo ist denn der Taucher, der ihm den betäubten 21 kg-Hecht an den Haken gehängt hat? Und ja, es lässt sich nicht leugnen, zugenommen hat der gute Vladi seit dem letzten Oben-Ohne-Angeln auch."

ktory mu rybe na haka wlozyl...i jeszcze przytyl Wolodia.

Mowia czytelnicy Spiegla i sie dziwia:"Und warum ausgerechnet unter der Rubrik "Politik" und nicht unter "Freizeit" oder "Sport"?"

Na rubryke Sport z Wolodia.

A Ewa jak nie sklamie to nie zasnie.

PF
      • wojciech.2345 Re: U nas nic, a w Spiegliu aż huczy! 27.07.13, 13:16
        eva15 napisała:
        > Spiegel, który ostro konkuruje z Bildem natychmiast zajął się tematem.
        -----------------
        Nie oglądałem jakiejkolwiek relacji z tego "wydarzenia."
        Czy ta ryba ruszała się?

I czy była już wypatroszona i zamrożona?
        • lubat Re: U nas nic, a w Spiegliu aż huczy! 27.07.13, 13:53
          Wojtuś, mój ty gaziku łupkowy! dla ciebie wszystko! Obejrzyj sobie to wydarzenie, chociaż nie wiem dlaczego jutub "oczyścił" scenkę połowu. Oglądałem to w ruskich wiadomościach, i tam wyciąganie szczupa trwało dosyć długo, tak samo jak wyciąganie haczyka z pyska ryby, przy czym miało zajęcie aż trzech chłopa, a i tak ryba omal im nie czmychnęła do wody.

www.youtube.com/watch?v=biXDZ64-Ar0&feature=youtu.be
          Chciałbym tu jednak wyjawić pewną rzecz. Założyłem ten wątek z wrednym zamiarem przetestowania orzełków forumowych na spostrzegawczość.
          Wyszło na to, że wszyscy zafascynowali się albo nagim torsem Pu, albo rybą rzekomo podwieszoną na haczyk przez obstawę, a zupełnie przeoczyli to co tam najważniejsze. Najważniejszym njusem tego njusa był fakt, że Putin zdezawuował rozpowszechniane przez wacki i rosyjskich licencjonowanych demokratów, iż między nim a Miedwiediewem panuje jeśli nie wojna, to przynajmniej chłód.
          Z obrazków, które można było obejrzeć, nie można nijak dojrzeć jakiegoś dystansu między nimi, bo jeśli to miałby być "chłód", to trudno sobie wyobrazić, jak musiała by wyglądać przyjaźń:)
          • wojciech.2345 Re: U nas nic, a w Spiegliu aż huczy! 27.07.13, 14:08
            Nie oglądam tubek, jeśli to możliwe.

Jestem niedoinformowany.
          • borrka Dzieki, Lubacik. 27.07.13, 14:08
            Juz czulem oburzenie, iz dzielny czekista marnuje lubiankowskie petroruble na skazki o zlotej rybce, jakby innycg glupot krola zurawi bylo malo.

Ale nie.
            Istota postu jest przekaz:
            Silni, zwarci, gotowi !
            I ani jednego zlotego zeba babuszki z Miedwiedkowa nie doddamy !

Ot, jak latwo rzuci podejrzenie na sumiennego czekiste.
            Z goraca chyba, wiec ide sie kapac.
            • borrka Zeba nie oddamy, oczywiscie. 27.07.13, 14:10
              Do Sanacji paralela - ciekawe dlaczego tak mi sie kojarzy !:)))
          • malkontent6 Re: U nas nic, a w Spiegliu aż huczy! 29.07.13, 18:47
            lubat napisał:

> Z obrazków, które można było obejrzeć, nie można nijak dojrzeć jakiegoś dystans
            > u między nimi, bo jeśli to miałby być "chłód", to trudno sobie wyobrazić, jak m
            > usiała by wyglądać przyjaźń:)

No to będę spał spokojnie tej nocy.
            • igor_uk malkontent,zaczynasz robic za wojtusia. 29.07.13, 18:54
              tak samo beznadziejne,uszczypliwe uwagi,lub calkowicie nie na temat.
              Jak ciebie ten temat nie interesuje,po prostu nie czytaj .ja wlasnie tak robie,nie uwazam,ze musze skomentowac kazdy watek,ktory zaklad pefcia,lub inny pseudointelektualista.
              • malkontent6 Re: malkontent,zaczynasz robic za wojtusia. 29.07.13, 18:59
                Nic na to nie poradzę. Śmieszy mnie ta ekscytacja.
    • wojciech.2345 Kurator Putin na zdjęciu sprzed lat 27.07.13, 14:27
      www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/897589,Kurator-Putin-na-zdjeciu-sprzed-lat-Nadzoruje-zatrzymanie-
      • wojciech.2345 suplement 27.07.13, 14:33
        Putin ma ładną czapeczkę.
        Ciekawe czy w tym czasie była taka moda?
        • romrus Jak zawsze wiarygodne 27.07.13, 14:40
          wojciech.2345 napisał:
          > Putin ma ładną czapeczkę.
          > Ciekawe czy w tym czasie była taka moda?

"- Pokazałem to zdjęcie Putinowi. Zdziwił się bardziej ode mnie - zapewniał rzecznik Kremla Dmitrij Pieskow. Zapewnił, że fotografia jest nieprawdziwa. Dmitrij Pieskow przekonywał, że zdjęcie „wykonano trzy miesiące przedtem jak Putin wrócił z Niemiec” (gdzie wówczas pracował jako agent KGB).

Wojteczku, te Twoi "bloggerzy" i wyjatkowo wiarygodna polska prasa goowno wiedza o tym jak pracowal KGB.

Putin pracowal w 1 Zarzadzie glownym (wywiadzie zagranicznym), disydentow lapali chlopaki z 5 Zarzadu (ideologicznego).

To zdziejcie jest tak samo wiarygodne, jak by protestujacych z OccupyWallStreet lapali agenci CIA, zamiast gliniarzy i agentow FBR.
          • wojciech.2345 Re: Jak zawsze wiarygodne 27.07.13, 15:13
            To może jakiś sobowtór Putina?
            Czy ten co łowił ryby, to też sobowtór?
    • wojciech.2345 czy ten karp był mrożony? 29.07.13, 18:05
      Nadal nie wiem.
    • malkontent6 Re: Czekam i czekam, a tu nic 29.07.13, 18:46
      Nikt tego nie zauważył, ale zawsze można liczyć na ciebie.

Co Putin jadł dziś na śniadanie?
    • malkontent6 Burżuazyjne media donoszą. 29.07.13, 19:07
      Burzżuazyjne media też zauważyły istnienie kultu Putina w Rosji:

www.cnn.com/2012/03/02/europe/gallery/cult-of-vladimir-putin/index.html?hpt=hp_c4
      • igor_uk malkontent. 29.07.13, 19:11
        Czy wierzysz w to,co napisalem ?
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,146108973,146108973,Stany_postanowili_poprawic_statystyki_.html
        jak rzeczywiscie na skutek tego PKB USA podniesie sie,czy to w jakis sposob wplynie na twoj poziom zycia?
        • malkontent6 Re: malkontent. 29.07.13, 19:26
          igor_uk napisał:

> jak rzeczywiscie na skutek tego PKB USA podniesie sie,czy to w jakis sposob wpl
          > ynie na twoj poziom zycia?

Nie.
        • wojciech.2345 Re: malkontent. 29.07.13, 19:32
          igor_uk napisał:
          > Czy wierzysz w to,co napisalem ?
          --------------------
          Ja wierzę zawsze, z drobnym wyjątkiem.
          Tam gdzie piszesz "tak" stawiam "nie" i odwrotnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka