Dodaj do ulubionych

Czy na drodze Putina ...

14.09.13, 22:05
do pokojowej nagrody Nobla nie stanie przypadkiem jego KGBowska bezmyslna logika?

Z jednej strony Syria ze swoja specyficzna i pokrecona demografia i wszystkimi z tego faktu wynikajacymi konsekwencjami, a z drugiej ... Gruzja:)) No coz, kazdy ma swoja wlasna ocene tych faktow historycznych.

Tak sobie mysle, ze Rosja to nie kraj. Rosja to stan umyslu.
Obserwuj wątek
    • przyjacielameryki Re: Czy na drodze Putina ... 14.09.13, 23:23
      To chyba jakiś żart!!! Putin do Nobla? Staram się, ale zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić tej wyjątkowej schizofrenii!! A może to jakaś sztuka, z tych wyjątkowo modernistycznych i abstrakcyjnych?

Ps. a tak na poważnie - to byłaby już całkowita kpina ze świata cywilizowanego. Mam nadzieję, że świat się jednak nie skompromituje!!!!
      • swiblowo Re: Czy na drodze Putina ... 15.09.13, 00:04
        Tez mi...kompromitacja. Jakby polewka nad nobelowska premia miala sie od Putina zaczac.
    • swiblowo Re: Czy na drodze Putina ... 15.09.13, 00:06
      Przypuszczam, ze watpie. Jazgot by sie zaczal za Politkowskie, Chodorkowskich...wiecej "grzechow" nie pamietam.
      • 1blueelvic Syria i Gruzja maja ... 15.09.13, 00:38
        wbrew pozoru ze soba wiele wspolnego, ale Rosja traktuje te dwa kraje w sposob wybiorczy.
        • swiblowo Re: Syria i Gruzja maja ... 15.09.13, 01:10
          Nie wiem, czy wybiorczy, raczej logiczny :) bo nie ma w Rosji wiary, zeby tzw."arabska wiosna" przyniosla arabom wolnosc, swobode i demokracje. A to wszystko z wlasnego doswiadczenia wynika - Kaukaz, lata 90-te, wzrost wplywow islamskich fundamentalistow, terroryzm.
    • igor_uk Blu. 15.09.13, 00:40
      Putin nie byl prezydentem w roku 2008,a tylko Miedwiediew,dla tego to Miedwiediew zasluguje na Nobla za uratowanie Osetii.Ale masz racje w tym,ze Putin zasluguje Nobla za Syrie.
      I teraz mamy dylemat.Komu dac Nobla? Putinu za Syrie,czy Miedwiediewu za Osetie.
      Jak sadzisz,kto z nich ma dostac Nobla,jako pierwszy?
      • igor_uk Aha,blu.Musze jeszcze dodac. 15.09.13, 00:41
        masz racje,Rosja to nie Kraj,to cywilizacja.Dodam,cywilizacja,ktora tworzy przyszlosc.
        • 5magna Re: Aha,blu.Musze jeszcze dodac. 15.09.13, 00:46
          Ta nagrode nobla to niech se w dupe wsadza. Niech dadza walesie jeszcze raz. nalezy mu sie......
      • 1blueelvic A co mowi logika? 15.09.13, 01:24
        Miedwiediew ? To czas przeszly. Dawno temu, za gorami za lasami - nierealne.

Kto pozostal Putin.

To Francusi sadza, ze zasluguje, ale chcialbym (bardzo, bardzo bym chcial) zeby Putin byl typowany do tej nagrody. Zgadnij dlaczego?
        • igor_uk Re: A co mowi logika? 15.09.13, 01:26
          Jestes pedalem i lubisz samcow Alfa?
          • 1blueelvic Powiem szczerze, ze ... 15.09.13, 03:25
            widok Putina w samej haleczce sprawia, ze nie mam problemow z wyproznianiem.

Ty tez pedalem jestes, a swoje igraszki rozpoczynasz od lizania ... idolowi doopy.

Istny wyscig kolarski ... pedal przy pedale.

niezalezna.pl/uploads/foto2013/45329-502841377709566.jpg
            • igor_uk Nie jestes bystry ,blu. 15.09.13, 10:08
              Ale nie martw sie,w tlumie tego nie widac.
              • 1blueelvic Sadzisz, z opinia ... 15.09.13, 17:22
                turanskiego buraka robi na mnie wrazenie. Optymizm idioty jest na wyrost.
                • igor_uk Ha,ha. 15.09.13, 17:27
                  Nu i znow zwykle chamisko z ciebie wylazlo.
                  • 1blueelvic W chamstwie jestes ... 15.09.13, 17:37
                    nie do pobicia. Oh yaeh baby. Russell Oliver - write that down.
    • yurek11111 blue,czy nagrode Nobla,daja za pilnowanie... 15.09.13, 01:48
      ...wlasnych interesow,co Putin czyni w przypadku Syrii?
      Hehe,chyba mu sie nalezy nagroda skobla...
      • 1blueelvic To nie ja to wymyslilem ... 15.09.13, 03:16
        To do francuskich mediow musisz skierowac swoja uwage, poniewaz one gardlowaly w tej sprawie.
    • romrus Na drodze Putina do Nobla stanie Obama 15.09.13, 14:45
      Dostanie drugiego, tym razem z chemii.

Pokojowy Nobel to juz od dawna czysta kpina.
      • swiblowo Re: Na drodze Putina do Nobla stanie Obama 15.09.13, 14:47
        Hehehe, :D
      • przyjacielameryki Re: Na drodze Putina do Nobla stanie Obama 15.09.13, 16:55
        romrus napisał:

>
        > Pokojowy Nobel to juz od dawna czysta kpina.

Pełna zgoda romrus!
      • 1blueelvic To juz zmartwienie ... 15.09.13, 17:24
        Norwegow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka