Dodaj do ulubionych

Francja rozbrojona...

05.10.13, 08:35
-Juz zaczynaja sie programowe likwidacje pierwszych pulkow liniowych i baz lotniczych.-Do 2019 roku armia ma sie pozbyc 34 tysiecy wojskowych i okolo 200 tysiecy personelu cywilnego.-Demilitaryzacja , dechrystianizacja , islamizacja , feminizacja , delokalizacja, laicyzacja , homoseksualizacja,restrukturacja , rachityzacja...coraz modniejsze slowka Res publiki .
Obserwuj wątek
    • j-k Francja rozbrojona... - spokojnie. 06.10.13, 05:20
      nie bardziej , niz niemiecka Bundeswehra.
      - u nich to samo.
      • kaszebe12 Re: Francja rozbrojona... - spokojnie. 06.10.13, 08:46
        ...demoralizacja , dezinformacja , defragmentacja , izolacja , debilizacja...- wlasciciele Francji o niczym nie zapominaja.
        • igor_uk Re: Francja rozbrojona... - spokojnie. 06.10.13, 10:46
          A co ze smiecizacja?:-)
          W centrum paryzu jest poki co,jeszcze dosc czysto,ale pare przystankow metro dalej,juz straszny brud.Co polskie_muzulmanie jedza,to na chodnikach i widac.
          • kaszebe12 -Alain Soral 06.10.13, 13:32
            ...jak we wszystkich dzielnicach wielkich miast zachodu , w dzielnicach "multi-kulti" tak wychwalanych przez kolege pefcia...-faktycznie - krok do doskonalosci , do doskonalosci planow posiadaczy zachodu. -Smiecizacja ? -Tak , ten neologizm swietnie pasuje do stanu serc i dusz okreslonego pokolenia Francuzow (40-60 lat).-Znamienna jest jednak budzenie sie krytycznej swiadomosci mlodziezy , wsrod ktorej wielka popularnosc zyskuje postac Alain Soral'a , wroga nr 1 etablishmentu.
            • igor_uk kaszebe,jestes jednak optymista. 06.10.13, 13:37
              tak,jak i ja.Chyba to nas z toba laczy i nie tylko to.
              Ja rowniez wierze w to,ze znajda sie ludzi,ktore nie pozwola Europie stoczyc sie w bagno pederastwa, islamizacji i ogolnie rzecz biorac-semitizacji.
              • kaszebe12 -Optymizm ? 06.10.13, 14:05
                -Nie wiem ,ale mam stycznosc ze srodowiskiem studenckim , wchodze na francuskie fora i moge zaobserwowac przepasc miedzy artykulami i "informacjami" meanstreamu (przeciez gros mediow nalezy tez do wlascicieli Francji) a opiniami czytelnikow. -Ludzie pekaja ze smiechu czytajac rezultaty ostatniego "sondazu" , w/g ktorego minister Waltz (vel Valls) ma poparcie 75-u % Francuzow.- Ostatnie proby manipulacji zbiorowej staja sie coraz bardziej gruboskorne...
                • igor_uk A jak to mozno nazwac? 06.10.13, 14:07
                  Przeciez wierzysz w lepsze jutro?
                  • kaszebe12 Re: A jak to mozno nazwac? 06.10.13, 15:11
                    -Jasne,ze wierze...szkoda jedynie ,ze wlasciciele zachodu tak szybko zapominaja o krwawych lekcjach z przeszlosci.-No tak...zaplaca maluczcy , grube ryby poczekaja na dnie.
    • wojciech.2345 Re: Francja rozbrojona... 06.10.13, 14:10
      To niedobrze. Będziemy musieli jakoś bronić się przed Czukczą
      Igorkiem polegając na sobie.

Litwa miała kiedyś 6 czołgów.
      Mam nadzieję, że teraz ma ich więcej.
      • kaszebe12 Re: Francja rozbrojona... 06.10.13, 15:06
        -Racja , wojtus , ale zanim zaczniemy mowic o obronie , warto byloby posprzatac na wlasnym podworku i zmienic nieco polityczne creda. - Z tym poleganiem na sobie tez masz racje - sluzenie obcym za mieso armatnie , "za wasza i nasza" nic nam nie przynioslo , wprost przeciwnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka