Dodaj do ulubionych

Prosuje klamstwa borrata.

06.11.13, 19:28
Zalozylem ten watek specjalnie dla tego,zeby prostowac wszystkie kllamstwa,ktorymi karmi banderowski prowokator uzytecznych i latwowiernych.
Na poczatek jego ostatni watek:
forum.gazeta.pl/forum/w,50,147906391,147906391,Glowny_zuraw_plan_wykonal_w_polowie_.html
Gdzie borrat pisze:
Otoz zawalil on plan kompletnie - obiecane podwojenie dochodu narodowego w "dziecieciolatce", skonczylo sie na wzroscie o ca 50%, co istotnie tchu nie zatyka.
owszem,Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 3 latach i owszem, tego co mowil nie dotrzymal .
PKB Rosji (rok 2003) - 430,3 mlrd USD
PKB Rosji (rok 2012 ,danych za 2013 jeszcze nie ma) -2,015 trln. USD

W sumie trudno borrata winic o celowe klamstwa,przeciez on korzysta z jedynego dostepnego dla niego zrodla,zrodla dla idiotow,czyli lenta.ru ,skad on i czerpie swoja wiedze o Rosji,o ktorej ma blade pojecie.
lenta.ru/news/2013/11/06/gdp/
--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 W Rosji nadal tego uczą 06.11.13, 19:34
      Pamiętacie lekcje Przygotowania Obronnego? W Rosji nadal tego uczą

www.fakt.pl/dziwne-i-niesamowite-zdjecia-z-rosji-galeria,galeria,427630,1.html
      • wojciech.2345 krzesło Igorka 06.11.13, 19:36
        www.fakt.pl/dziwne-i-niesamowite-zdjecia-z-rosji-galeria,galeria,427630,1,10.html
    • mara571 a ja sadzilam, ze znajde tu twoj watek o Arafacie 06.11.13, 19:34
      zawiodles mnie!
      • igor_uk mara. 06.11.13, 19:37
        O przyczynach smierci Arafata juz pisalem duzo wczesniej.To ze wdowa po Arafatu dostala akt zgonu,ktory stwierdza to,o czym wszysci i tak wiedzieli,nie zachecilo mnie do podjecia kolejnej dyskusji.
        • eva15 Re: mara. 06.11.13, 22:33
          No właśnie, chyba tylko najbardziej naiwni wierzyli w inną wersję śmierci. Pamiętam moje dyskusje na forum sprzed lat z prototypem felusia , niejakim merkatem, który sprzedawał kit, że Arafat był homo i zaraził się AIDSem. To dopiero była bezczelna hucpa.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,28095177,28100236,stara_plyta.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,87,120793758,120794464,Re_Arafat_zatruty_thallium_przez_Izrael.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,154812,137176834,137177723,Re_Komu_Arafat_przeszkadzal_.html
          • eva15 Prototyp felusia 06.11.13, 22:37
            Sorry, prototyp felusiaka1 nazywał się meerkat1.
          • igor_uk A to ciekawo. 06.11.13, 22:41
            rzydki najpierw zatruli Arafata,a pozniej ,za pomoca swojej web brygady, wciskali ludziom kit,ze Arafat byl pedalem i zmarl na AIDS.

p.s. Czy tam ten meerkat i felus,to ta sama osoba.Czy meerkat byl wzorem dla felusia?
            • eva15 A to ciekawo, ciekawie, ciekawie..... 06.11.13, 23:13
              Poszukaj dawnych wypowiedzi meerkata1 i porównaj je z felusiakiem1. Chłopaki piszą, jakby były bliźniakami. Może to przypadek, że po tym jak meerkat1 zniknął z forum, pojawił się felusiak1. Tym razem mniej nachalnie i chucpiarsko, a bardziej "naukowo".
              • igor_uk Re: A to ciekawo, ciekawie, ciekawie..... 07.11.13, 16:26
                Nie bede szukac,poniewaz wierze temu,co piszesz.Zreszta nie jestes pierwsza,kto wspomina o tym,ze felus wczesniej pisal ,jako meerkat1.
                Co do tego,ze mniej nachalnie pisze teraz. To jak ze mozno bylo pisac bardziej nachalnie ?
                Jako felus pisze,ze jest jedynym na forum,ktory sie zna na wszystkim.To co,jako meerkat1 pisal,ze jest jedynym na swiecie,ktory sie zna?
                • felusiak1 Re: A to ciekawo, ciekawie, ciekawie..... 08.11.13, 13:34
                  myślę, że powinieneś sprawdzić i nie powinieneś wierzyć efce na słowo.
                  Masz ty i sam sobie poczytaj: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=meerkat1&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=3
                  • igor_uk felus . 08.11.13, 17:55
                    Kieys przypadkiem natrafilem na posty Jasia(dohtorka forumowego) na innych forach,bylem zaskoczony tego,jak ze wiele osobowosci kryje sie w tym czlowieku.
                    Poczytalem troche tego,co pisal meerkat1,powiem szczerze,styl podobny,chociaz slownictwo inne.Ty jestes bardziej wulgarny :-)
                    • felusiak1 Re: felus . 08.11.13, 19:18
                      Jesli twoim zdaniem styl jest podobny to ty masz na$rane pod sufitem
                      • igor_uk I wlasnie o to mnie chodzilo,felus. 08.11.13, 19:24
                        Jestes bardziej wulgarny.
                        Co do tego,jaki masz styl.Ty nie mozesz tego ocenic,czy twoj styl rozni sie od stylu meerkata1,akurat w tym przypadku to widac wylacznie z boku .To moga ocenic inne.
                        • felusiak1 Re: I wlasnie o to mnie chodzilo,felus. 08.11.13, 19:44
                          A nie zauwazyles ze meerkat pisze na tematy ktore mnie nie interesuja, na ktore nie napisalbym zlamanego slowa?
                          • igor_uk Re: I wlasnie o to mnie chodzilo,felus. 08.11.13, 19:50
                            felus,ja nie stwierdzilem tego,ze ty i meerkat jest ta sama osoba.Ja tylko napisalem,ze styl jest podobny i ze ty jestes bardziej wulgarny.
                            Mnie bardziej interesuje to,czemu ty stal sie taki wredny w ostatnim czasie.Plujesz jadem na lewo i na prawo.
    • igor_uk Re: Prostuje klamstwa borrata. 06.11.13, 19:35
      Wkradl sie drobny blad :-).
      Napisalem:"Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 3 latach "
      Powinno byc:"Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 10 latach "
      • yurek11111 Re: Prostuje klamstwa borrata. 06.11.13, 22:32
        Ja mam dane ze:"Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 50 latach",o ile Rosja jeszcze bedzie istniala...
        Zuraw dobrze komPinuje,wiadomo co z nim bedzie za pare lat....:-)))

PS.igorczik,czy ty zawsze musisz jak klaun,nie potrafisz polemizowac(wiem ze nie potrafisz),na czyims watku,jak "ruski idiot" ,musisz pobic przeciwnika na swoim terenie,wspomagany przez "dzieduszka Moroza"....:-)))

igor_uk napisał:

> Wkradl sie drobny blad :-).
        > Napisalem:"Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 3 latach "
        > Powinno byc:"Putin obiecal podwojenie PKB Rosji w najblizszych 10 latach
        > "
        >
        • igor_uk a yurczyk tylko i potrafi, 06.11.13, 22:38
          ze robic z siebie idiota,dodam -uzytecznego.
    • igor_uk Borracik pilnie obserwuje wszystko,co ja oisze. 06.11.13, 19:57
      I dobrze robi,moze nauczy sie czemus.
      Moj watek powstal o 19.28 ,a o 19.41 borrat wkleil link do lenty,zeby zachowac twarz.
      Baran nawet nie domyslil sie sprawzic to,co w tym gownianym zrodle zydowskim napisali.
    • wojciech.2345 poszukiwacze zlota zjedli w lesie swoich kolegów 06.11.13, 20:06
      Ratownicy znaleźli ciało człowieka porąbane siekierami. Twierdzą, że ślady wskazują na to, że mężczyzna został zjedzony przez swoich towarzyszy.

Stan w jakim je znaleziono świadczy o tym, że zmarły został zjedzony, ale nie przez zwierzęta - informuje serwis "Głos Rosji".

Porąbane ciało zostało znalezione podczas poszukiwań mężczyzn, którzy poszli w tajgę szukać złota i nie wrócili do domów z nadejściem zimy.

www.sfora.pl/Kanibale-w-Rosji-Zjedli-w-lesie-swoich-kolegow-a50099
      • igor_uk wojtus,przyglupie ty nasz kartoflany. 06.11.13, 20:10
        A wiesz co stalo sie calkiem niedawno w Polsce?
        polskalokalna.pl/raport/zabojstwo-dzieci-w-lubawie/news/szokujaca-zbrodnia-w-lubawie-badaja-kulisy,1909855,8337
        Zostanow sie,czy to przypadkiem nie tacy "prawdziwe polace",jak ty,takich rzeczy dokonuja?
    • piwowar.lezajski Re: Prosuje klamstwa borrata. 06.11.13, 20:18
      Do obliczania GPD w USA wlicza się dochody z seksbiznesu, które są na 2 pozycji po bankowo-mitarno-przemysłowym. Czy FR także wlicza ten biznes do obliczania PKB?
      - -
      „nic tak nie gorszy, jak prawda” - Stefan Kisielewski
      • igor_uk Re: Prosuje klamstwa borrata. 06.11.13, 20:22
        Nie,nie wlicza.

p.s. Czy przypadkiem nie znamy sie? :-)
        • misterpee Re: Yureczek mnie bawi. 07.11.13, 00:20
          jego klamstewka as tak podlego gatunku ze bawia.
    • smagliczka2 Czy to czasami nie jest wątek personalny? 07.11.13, 01:39
      Czy ja mam prawo powiedz mi proszę
      Nie będę ciągle pytał o to Boga
      On mi już kiedyś zgodę dał skinieniem
      Lecz dla mnie Twoje wyrocznią są słowa

• ellka-sullzer Re: Hmmm 07.11.13, 04:40
        Nie lepiej wpisac sie pod niepoersonalnym, smagliczka?
        • igor_uk Re: Hmmm 07.11.13, 16:27
          Elka,chyba mamy kolejny autorytet moralny,nastepny po pefcie :-)
      • igor_uk Nie,to nie jest watek personalny. 07.11.13, 16:28
        Ja nic nie pisze o autorze klamstw.Tylko prostuje nieprawde.
        • 5magna Re: Nie,to nie jest watek personalny. 07.11.13, 16:53
          Ciekawe kto ta smallpiczka jest? Moze to nasz Edzio?
          • igor_uk magna. 07.11.13, 17:15
            To nie jej poswiecony jest ten watek.
            Kim by ona nie byla,to jej sprawa,najwazniejsze,zeby nie probowala robic za forumowy autorytet moralny ,bo pefcia jej tego nie wybaczy.I napisze do niej to,co napisal do kaszebe :
            "I jeszcze przypomnienie, jesli bedziesz kontynuowal bezczelne "toto" to nie bede mial litosci i Twoja slabosc innym pokaze."
        • brat_ramzesa borrat zna sie na rosyjskiej gospodarce jak na ato 07.11.13, 17:01
          mistyce, niedawno dal tego przyklad ;)
          Cieszy sie bidol ze swojej niewiedzy
          • igor_uk Re: borrat zna sie na rosyjskiej gospodarce jak n 07.11.13, 17:10
            Cala wiedza borrata,to lektura lenta.ru .
            • brat_ramzesa Re: borrat zna sie na rosyjskiej gospodarce jak n 07.11.13, 17:18
              Raczej wywiady z jego psychiatra
              • 5magna Re: borrat zna sie na rosyjskiej gospodarce jak n 07.11.13, 17:22
                Borata to leczy wojtus. Inchalacjami wedzonym smierdzacym kartoflem.....
                • igor_uk Kolejne klamstwo borrata. 07.11.13, 17:34
                  Rewolucja pazdziernikowa byla przprowadzona przez ludzi,ktore nie mieli narodowosci,chociaz wiele z nich bylo koszerni :-)
                  Wojna domowa w Rosji trwala wprawie 5 lat ,to z kim wojowali bolszewice,jak Narod Rosyjski poparl ich?
                  • brat_ramzesa ma do doopy psychiatre co poradzisz 07.11.13, 17:43

• 5magna Re: ma do doopy psychiatre co poradzisz 07.11.13, 18:00
                      Moze herbatka z kartofla by pomogla??
                      • igor_uk Nie chcialbym personalizowac ten watek. 07.11.13, 18:02
                        W nim maja byc prostowane klamstwa borratoidow,a nie ocena ich osobowosci.
    • wojciech.2345 Rosja ćwiczyła atak lotniczy na Polskę 07.11.13, 18:14
      Rosyjskie samoloty ćwiczyły naloty na cele w Polsce, Szwecji i krajach nadbałtyckich. Informację podały szwedzkie media powołując się na tamtejsze władze wojskowe.

Lotnicze manewry odbyły się 29 października nad wodami międzynarodowymi, ale w maksymalnej bliskości szwedzkiej wyspy Olandii. Brały w nich udział między innymi strategiczne bombowce TU-22M, mogące przenosić broń jądrową.

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/973306,Rosja-cwiczyla-atak-lotniczy-na-Polske
      • 5magna Re: Rosja ćwiczyła atak lotniczy na Polskę 07.11.13, 19:10
        Wojtus na starej piczy mlody wuj sie cwiczy.....Zapamietaj to sobie i wygraweruj na kartoflu.....
        • igor_uk Dobrze,ze mamy wojtusia. 08.11.13, 18:15
          dzieki niemu mozno wyciagnac watek na gore listy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka