10.08.04, 18:56
Co to są Białe Śmiecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sp;lit Re: sp;lit IP: *.ipt.aol.com 10.08.04, 19:07
      Stan przed lustrem to zobaczysz ,...
      ==============================================================================
      Co to są Białe Śmiecie?
      • superspec Nie mam lustra 10.08.04, 19:20
        Ukradli mi Pigmeje. Straszne ludzie i do tego opanowali świat.

****************************************************************************
        $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
        ################################################################################
        %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
        ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
        &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
        ********************************************************************************
        (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ________________________________________________________________________________
        _+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++_

Stan przed lustrem to zobaczysz ,...
        • Gość: rachelka Re: Nie mam lustra IP: *.twcny.rr.com 10.08.04, 19:27
          popros dane,ona cie lubi to sie dolozy na prezent. lustro jest wazne jak sie
          zatniesz ,musisz wiedziec jak sie ratowac od nieszczescia, nie mowiac juz ze
          warto czasem spojrzec na kogos inteligentnego jak nikogo w domu nie ma.
        • Gość: sp;lit Re: Nie mam lustra IP: *.ipt.aol.com 10.08.04, 19:54
          To sie odlej tam gdzie szybko nie wsiaka i spojrzyj w kaluze ,... Albo starych
          sie spytaj , napewno slyszeli to nieraz .

uklony
    • abigeil4 Re: sp;lit 10.08.04, 20:20
      czy to ma cos wspolnego z biala holota,takim czyms cywilizacyjnie nizszym od
      Afroamerykanow(widzisz Sp;lit jaka jestem PC)
      Tak okreslano na pd.USA wykolejona warstwe bialych,i to Af.Am tak o nich mowili
      Sp;lit a co z tym drzewem w Danii?
      • Gość: sp;lit Re: sp;lit IP: *.ipt.aol.com 10.08.04, 20:43
        Moze i ma , nie interesuje mnie to ,... Ciebie , 14-tka jak cie interesuje i
        chcesz cos na wlasny temat , to szukaj pod ,... Trailer Park trash :)

uklony
        • abigeil4 Re: sp;lit 10.08.04, 20:54
          ty jestes chlopie porabany,albo masz okres,albo nieuwaznie czytasz.biala holota
          rzeczywiscie mi wisi bo to nie ty ani ja ,ale to drzewo w Danii z ktorego tak
          blisko bylo widac po 80r i tak daleko bo nieosiagalnie,to mnie interesuje,bo
          nie odpowiedziales mi na wczorajsze pytanie.Jesli dalej nie jarzysz to pasuje
          • Gość: sp;lit Re: sp;lit IP: *.ipt.aol.com 10.08.04, 22:37
            Z poludniowej strony Bornholm'u widac zachodnie wybrzeze Polski z kilku
            miejsc , m/i z Radisson Hotel , ja akurat widzialem z promu Bornholm-Kiel ,...

Chcesz zobaczyc wysokie drzewa to jak bedziesz w US zajrzyj w okolice Redwood
            Ca. Douglas Fir Woods , nie sposob nie zauwazyc z miasteczka ,...

Pozatym , musze dodac ze jestes zalosnie glupi folozof i gdyby nie obawa , ze
            sie zgubisz to radzil bym ci ruszyc w swiat po nauke .

uklony
      • Gość: . Nie calkiem. A poza tym dzis gani sie flash-trash: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 10.08.04, 23:12
        takie nagle wzbogacone chamstwo. A white trash przybral inne znaczenie (serio) -
        w anglosaskiej socjologii pojawia sie dzis(obok zlagodzonego social trash) na
        okreslenie ludzi spolecznie zbednych,w praktyce to wielkoprzemyslowa klasa
        robotnicza, zbedna wspolczesnym cywilizacjom Zachodu. I to juz nie jest
        smieszne...
        • rattler Re: Nie calkiem. A poza tym dzis gani sie flash-t 10.08.04, 23:17
          Masz na mysli nowobogackich ? Ty siem powaznie rozwodzisz a autor postu probuje
          lacha ze Splita - Boje sie , ze zly adres :)

narazie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka