hummer 14.12.13, 19:23 Czy już wiadomo kiedy Tusk wyśle pierwszą sondę na Księżyc. Ten tytan :) Co się Schetynie nie kłaniał. www.bankier.pl/wiadomosc/Chinczycy-juz-na-Ksiezycu-3015579.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 19:27 hummer napisał: A Chińczycy już na Księżycu Wszyscy ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 19:37 nie,jeden Królik wiadomosci.dziennik.pl/nauka/galeria-full/445763,1,chinczycy-wyslali-lazika-na-ksiezyc-galeria-zdjec.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: przypadek! 14.12.13, 19:44 Dokladnie 14 grudnia 1972 Eugene Cernan jako ostatni człowiek na powierzchnię Księżyca i leci z kolegami Harrison Schmitt i Ronald Evans w Apollo 17 na Ziemię. Od tego czasu już nie człowiek na księżycu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Watek założyłem nie bez kozery 14.12.13, 20:25 mariner4 napisał: > Wszyscy? Ludzie ze styropianu są zaślepieni SZA. A świat się trochę zmienił od czasu gdy leżakowali. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Watek założyłem nie bez kozery 14.12.13, 21:08 Masz Ty pojęcie, o czym piszesz? Choćby najbardziej elementarne? Szkoda czasu, by Ci tłumaczyć różnicę poziomów technologicznych i jak Chińczycy doszli do opanowania tych technologii, jakimi dysponują. Do szkoły, i może nawet nie do liceum, a gimnazjum. Bzdury piszesz permanentnie, ale chyba nawet w wyobraźni nie masz wielkości obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: Watek założyłem nie bez kozery 14.12.13, 21:09 Jakiej znowu technologii? Tej ktora zgapili od Rosjan? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Watek założyłem nie bez kozery 15.12.13, 00:08 Tak, tej od Rosjan, "podpatrzonej", i tej za grosze wykupionej od Ukraińców. Jakiej innej? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Watek założyłem nie bez kozery 14.12.13, 21:31 dystans4 napisał: > Masz Ty pojęcie, o czym piszesz? Choćby najbardziej elementarne? > Szkoda czasu, by Ci tłumaczyć różnicę poziomów technologicznych i jak Chińczycy > doszli do opanowania tych technologii, jakimi dysponują. > Do szkoły, i może nawet nie do liceum, a gimnazjum. Bzdury piszesz permanentnie > , ale chyba nawet w wyobraźni nie masz wielkości obecnej. Fortuna kołem się toczy. My kopiowaliśmy od Chińczyków a oni teraz kopiują od nas. Ale z taki skutkiem, że niedługo założą bazę na Księżycu. A pan Tusk będzie mędrkował czy wojska SZA umieścić w kraju. Wojska, które nie będą miały za zadanie bronienia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroidalny Chińczycy to mądra naroda! 14.12.13, 19:48 Emerytów nie mają, ale za to jaka technika! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Chińczycy to mądra naroda! 14.12.13, 20:20 asteroidalny napisał: > Emerytów nie mają, ale za to jaka technika! Majom majom! Tylko na starość do lasu wypendzajom bez kija co by siem mogli przed wilkami opendzać. Odpowiedz Link Zgłoś
fractale Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 20:24 Nie bardzo rozumiem o co chodzi. A już wiem! Tusk powinien zaprowadzić w Polsce chińskie płace, osłony socjalne, regulaminy pracy i płacy, a przede wszystkim jednopartyjność. No i klonować Polaków, aż będzie nas miliard. Acha, Ślązacy jako Ujgurzy! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 20:28 fractale napisał: > Nie bardzo rozumiem o co chodzi. > > A już wiem! Tusk powinien zaprowadzić w Polsce chińskie płace, osłony socjalne, > regulaminy pracy i płacy, a przede wszystkim jednopartyjność. No i klonować Po > laków, aż będzie nas miliard. Acha, Ślązacy jako Ujgurzy! Oni na stadionach pokazowo rozstrzeliwują pedofilów. Kosztami pocisku (tego w tył głowy) obciążąją rodzinę. W Polsce to chyba rachunek do Episkopatu, coooo? Odpowiedz Link Zgłoś
ludekpolski Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 20:32 najważniejsze żeby sam siebie nie sklonował NIE (PO)PIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Wszyscy Chińczycy? 14.12.13, 20:29 Weszli tam jeden po drugim?Bo jak nie wszyscy,to nie zawracaj dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: A Chińczycy już na Księżycu 14.12.13, 21:08 Ten wspanialy, przedsiebiorczy narod stawiany nam przez psychoorganicznego prezesa za wzor, po prostu robi to co potrafi najlepiej: kopiuje. Uzywajac kupionej i ukradzionej ruskim techniki, zajmuje sie tym czym amerykanie i rosjanie w latach 60-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Przeczytaj tytuły z FK - tym żyje Polska 14.12.13, 21:47 I pomyśl sobie, czym żyją Chińczycy, którzy zdobyli Księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Żyją tym, czy starczy na miseczkę ryżu. 14.12.13, 22:07 A łazik wysłany na "zdobycie" Księżyca to typowa bufonada rządu, mającego zapędy mocarstwowe. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Żyją tym, czy starczy na miseczkę ryżu. 14.12.13, 22:27 bogucjusz napisał: > A łazik wysłany na "zdobycie" Księżyca to typowa bufonada rządu, mającego zapęd > y mocarstwowe. Może Polska choć wystrzeli swego satelitę? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Żyją tym, czy starczy na miseczkę ryżu. 14.12.13, 22:37 hummer napisał: > > Może Polska choć wystrzeli swego satelitę? > www.nauka.gov.pl/aktualnosci-ministerstwo/pierwszy-polski-satelita-naukowy-lem-juz-w-kosmosie.html --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Żyją tym, czy starczy na miseczkę ryżu. 14.12.13, 23:17 bogucjusz napisał: > hummer napisał: > > > > > > Może Polska choć wystrzeli swego satelitę? > > > > www.nauka.gov.pl/aktualnosci-ministerstwo/pierwszy-polski-satelita-naukowy-lem-juz-w-kosmosie.html OK, Przeoczyłem ten doniosły fakt. Odpowiedz Link Zgłoś