Dodaj do ulubionych

Rogozin pozdrowil przyjaciol z NATO.

29.12.13, 11:45
Life Пoздрaвляем нaших дрyзей из НАТО c Нoвым гoдoм!)

Dla tych,kto nie lubi wchodzic na Twitter:
fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ph/ua/nrho/29Q4kkGbc6oaULNmSX.png
p.s. Czy Rogozin bedzie przyszlym Prezydentem Rosji?Jak by byl,to by nasi forumowy rusofoby nie mieli by lekko :-)
Obserwuj wątek
    • brat_ramzesa Mi sie Rogozin podoba 29.12.13, 12:00
      jest bardziej zdecydowany chociaz czasem troche nie przewiduje konsekwencji
      • igor_uk Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:03
        Jak by stal Prezydentem,to by zachowywalsie by inaczej.
        p.s. Rogozin jest podobny do Putina i w tym jego slabosc.
        • eva15 Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:07
          Dlaczego słabość? Jeśli rzeczywiście jest podobny, to w tym jego siła.
          • igor_uk Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:15
            Wszysci beda oczekiwac od niego,ze on postapi,jak Putin i to bedzie ciazyc nad nim,nie pozwolajac na nieordynarne kroki,z ktorych jest slynny Putin.
            Putin na nikogo nie jest podobny i w tym jego sila.Nikt nie moze przewidziec,co on moze zrobic.
            • eva15 Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:20
              Błąd logiczny, Igorze. Jeśli Rogozin faktycznie jest podobny do Putina to i w jego przypadku nikt nie będzie mógł przewidzieć, co on zrobi:-)))).
              • igor_uk Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:28
                Nie ma zadnego bladu,Ewa.
                Bo nie zwrocila Ty swoja uwage na to,ze nad Rogozinym bedzie ciazyc Putin,a raczej to,jak by Putin postapil na jego miejscu.

p.s. Jak polityk jest podobny do innego politka,to znaczy nie bedzie nigdy Wielkim Politykiem,najwyzej dobra kopia Wielkiego.
                • eva15 Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 12:49
                  Na każdym następcy Putina będzie to ciążyć. Więc, aby następców odciążyć należałoby ogłosić Putina dożywotnim carem. Jestem za:-)))
                  • igor_uk Re: Na razie on moze sobie pozwolic na to. 29.12.13, 13:38
                    Ae Putin nie jest wieczny,niestety.

Cos mi sie wydaje,ze Putin juz wie,kim bedzie przyszly Prezydent :-)
    • romrus Ma dobry korzenia:-) 29.12.13, 12:20
      igor-z-uk napisał(a):
      > p.s. Czy Rogozin bedzie przyszlym Prezydentem Rosji?Jak by byl,to by nasi forumowy rusofoby nie mieli by lekko :-)

Nie tylko forumowy:-)

I pretenzji nie wiadomo do kogo kierowac, bo nazwisko babci - Mitkiewicz-Żołłtek:-)
      • eva15 Re: Ma dobry korzenia:-) 29.12.13, 12:21
        ? Co masz na myśli z tymi korzeniami? Korzenie jewrejskie?
        • igor_uk Re: Ma dobry korzenia:-) 29.12.13, 12:31
          Rogozin ma polskie korzenia,w ktorych sam przyznal sie.
          www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-rogozin-von-jungingena-pod-grunwaldem-zabil-moj-przodek,nId,322457
          • eva15 Re: Ma dobry korzenia:-) 29.12.13, 12:47
            :-)) Fajne z tym przodkiem.
        • pimpus18 Re: Ma dobry korzenia:-) 29.12.13, 12:33
          Ta Twoja czujność jest niekiedy ujmująca.
          • igor_uk Calkowicie nie na temat :-) 29.12.13, 12:38
            Ciekawy tekst mnie trafil sie,ale nie widze sensu otwierac osobnego watku.
            Вoзрoждение нaцизмa в Еврoпе и Стoкгoльмcкий cиндрoм рyccких нa Укрaине

Interesujace spojrzenie Serba na wydarzenia na Ukrainie.
            • pimpus18 Re: Calkowicie nie na temat :-) 29.12.13, 12:47
              Igor, a wiesz ile procent poparcia miała NSDAP do kryzysu?

Jeszcze tego nie czytałem, ale już wiem, że o tym tam nic nie będzie.
              • igor_uk Re: Calkowicie nie na temat :-) 29.12.13, 13:39
                Przeczytaj,Pimpus,i zauwazysz,ze chciaz o tym wprost nie pisze sie,ale to jest caly czas w tle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka