Dodaj do ulubionych

Poprawność polityczna w Rosji?

07.01.14, 15:38
Członek Dumy wypowiedział się na temat metod walki z terroryzmem w Rosji:

"No social groups will be discriminated against, no special activities will be carried out against any specific group"

Wynika z tego, że władze Rosji będą udawać, że nie wiedzą o kogo chodzi. Powodzenia w walce z terroryzmem.

rt.com/politics/russia-death-penalty-terrorism-982/
Obserwuj wątek
    • jk2007 Re: Poprawność polityczna w Rosji? 07.01.14, 16:03
      Мaлo ктo oбрaтил внимaние, нo нoрмoй cтaлo «yничтoжение» и «ликвидaция» т.н. «бoевикoв» вo внеcyдебнoм пoрядке. Слoвo «бoевик» тyт в кaвычкaх пoтoмy, чтo в нoрмaльнoм oбщеcтве тaкoй cтaтyc челoвекy мoжет вынеcти тoлькo cyд. Пoд предлoгoм бoрьбы c террoризмoм cпецcлyжбы мoгyт cейчac зacтрелить любoгo челoвекa, oбъявив тoгo чacтью «бaндпoдпoлья».
      ttolk.ru/?p=19469
    • igor_uk To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:09
      Wszystkie te grupy,powiedzmy podwyzszonego ryzyka,sa u siebie.Oni wszysci sa pelnoprawnymi obywatelami Federacji Rosyjskiej i zdecydowana wiekszosc z nich sa normalnymi ludzmi.
      Ostatnio co raz czescie wsrod islamskich terrorystow trafiaja sie Slowianie z pochodzenia.
      • malkontent6 Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:15
        igor_uk napisał:

> Ostatnio co raz czescie wsrod islamskich terrorystow trafiaja sie Slowianie z pochodzenia.

Chyba Słowianki. :)
        • igor_uk Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:19
          malkontent,ja doskonale wiem o czym pisze.Gorzej z Toba,bo nic nie wiesz o sytuacji narodowosciowej w Rosji.Ten watek jest temu swiadectwem.
          • malkontent6 Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:25
            Igor, masz rację, mało wiem o sytuacji w Rosji.

Koleżanka mojej żony mieszka od wielu lat w Londynie i opowiadała nam, że zna osobiście Polki, które pod wpływem swoich mężów/narzeczonych przeszły na Islam i teraz chodzą ubrane jak w Arabii Saudyjskiej. I są szczęśliwe.

Obawiam się, że i w Rosji znajdą się takie wariatki.
            • igor_uk Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:28
              To jest co innego.bardzo duzo mezczyzn na Swiecie,i w Rosji rowniez,przyjmuje Islam calkiem swiadomie i z walsnej woli.
              Sadze,ze to ucieczka od tej sadomii,ktora panuje na Zachodzie.Islam jest prosty w zrozumieniu i ...atrakcyjny.Pozniej z takimi nawroconymi mozno robic wszystko.
              • malkontent6 Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:29
                igor_uk napisał:

> Pozniej z takimi nawroconymi mozno robic wszystko.

O to mi chodzi. Koleżanka z Londynu twierdzi, że z tymi dziewczynami coraz trudniej jest rozmawiać.
                • igor_uk Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:33
                  Czyli doszli my po raz kolejny do porozumienia.
                  Nie ma sensu walczyc z Islamem,trzeba walczyc z tym,co zmusza ludzi uciekac w Islam.
                  • malkontent6 Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:41
                    Trzeba walczyć z radykalnym Islamem.
                    • igor_uk Re: To nie poprawnosc polityczna. 07.01.14, 16:43
                      To prawda,ale zeeby nie dostarczac im wlasnych ludzi,trzeba walczyc z tym,o zym wspominalem wyzej.Bo moze skonczyc sie tym,ze bedziemy walczyc sami z soba:-)
    • jk2007 nacpany islamista na Placu Czerwonym 07.01.14, 16:17
      www.youtube.com/watch?v=LYr-kSwmEJM#t=34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka