02.03.14, 20:17
Jakos trzeba zareagowac na te propagande ktora ciegle jest widoczna na forum. Putin bezczelnie sie wtraca do spraw swego sasiada Ukrainy a jego propagandzisci pisza na tym forum jakby "nigdy nic".

Jak Rosjanie rzuca Ukraine na kolan, wezma sie za Polske. I ciagle nasze forum bedzie pozwalalo Rosjanom tu swoja propagande robic?

Nie wiem co i nie wiem jak to zrobic ale propagandzisci Putina nie powinni miec trybuny na forum polskiej gazety.

PF
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 Re: Do Kropki 02.03.14, 20:21
      Kropunia,
      trzeba stworzyć podforum "Rosja."
      Na wzór podforum "Bliski Wschód."
      Innego wyjścia nie widzę.

Już nie da się na tym forum podyskutować
      o sprawach Świata. A temu ma służyć to forum.
      • pijatyka Re: trzeba stworzyć podforum "Rosja" 04.03.14, 21:55
        E, tam. Jest już prywatny chlewik igorka - zainteresowani trafią ;->
      • pijatyka Już nie do Kropki (strata czasu) 16.03.14, 21:39
        forum.gazeta.pl/forum/w,654,150129288,150129288,Pytanie_do_A_Michnika_i_W_Radziwinowicza.html
    • kaszebe12 Racja , pefcia... 02.03.14, 20:23
      - Dosyc tej putinowskiej propagandy , dosyc "ruskiego scierwa".-Ale nie przejmuj sie - twoj przyjaciel i brat , BHL, juz jest na Majdanie.-Wszystko bedzie dobrze.
      • polski_francuz Obudz sie kaszebe 02.03.14, 20:44
        Rosjanie walcza o swoje interesy a nie o Twoje. BHL moze nawet na Majdanie zostac, nie bedzie go brakowalo nikomu we Francji.

Ale Polak, ktory idzie z Rosjanami ramie w ramie przeciwko Ukraincom ? Myslisz, ze Rosjanie Cie uwolnia od Twoich antyzydowskich obsesji? Oni z nich tylko korzystaja dla swojej propagandy. Nic wiecej.

PF
        • kaszebe12 Re: Obudz sie kaszebe 02.03.14, 21:04
          -Nie bedzie brakowalo nikomu we Francji BHL ? -Zapomniales , jak sie cieszyles z BHL-owskiego demokratyzowania Libii ? -Jak mozesz tak pisac o czolowym "maitre de la pensee francaise" ? -Widze , ze na tobie brain washing swietnie skutkuje , zwlaszcza gdy piszesz o antyzydowskich obsesjach.- We Francji byc demokrata znaczy byc antysemita , a co dopiero byc antyneosyjonista...moze kiedys odwiedzisz ten kraj , zrozumiesz szybciutko.
          • polski_francuz Byc demokrata 02.03.14, 21:51
            we Francji nie znaczy wiele. Wszyscy sa demokratami pod warunkiem, ze panstwo ma wladze ktora potrafi dobrzez wykonywac. Co niestety nie ma miejsca obecnie.

Antyzydowskie obsesje maja ci czy tamci ale glownie ta cecha charakteryzuje drugie pokolenie emigrantow z Magrebu, ktore brak sukcesu zawodowego rekompensuje antysemityzmem. Morderca z Tuluzy z 2012 roku bral sie za zydowskie dzieci.

Zydzi sa dobrze zintegrowani i sa w kazdej partii. Podobnie zreszta jak Polacy, Litwini, Kaszubi i inne narodowosci, ktore w sklad Francji wchodza.

Niewiele z Twoich fobii rozumiem, ale sadze ze sobie sprzymierzencow kiepsko wybrales.

PF
            • kaszebe12 Re: Byc demokrata 03.03.14, 06:35
              "wszyscy sa demokratami" , "panstwo ma wladze , ktora potrafi dobrze wykonywac"...czy nie widzisz bzdet , ktore wypisujesz ? -Przeciez dzieci konczace szkole podstawowa wiedza ,czym jest "panstwo".
              • polski_francuz Panstwo 03.03.14, 07:31
                zadluza i nie potrafi zbudowac budzetu bez deficytu. Bo nie innej drogi jak ciecia wlasnie w wydatkach panstwa. Zobaczymy, czy te 50 mld Euro oszczednosci obiecane przez prezydenta zostana zrealizowane.

Ja sie obawiam, ze bedzie podobnie jak z te krzywa bezrobocia. Ktorej pochodna powinna zmienic znak na ujemny a jest ciagle dodatni.

W koncu, noc przynosi na ogol spokoj, Tobie przyniosla nowa agresywnosc. Chodz moze wczesniej spac...

PF
        • pijatyka Do poczytania - dla Kropki i nie tylko 04.03.14, 21:21
          wyborcza.biz/biznes/1,100896,15567474,Newsweek__wynajeci_hakerzy_zalewaja_internet_prorosyjskimi.html
          • pijatyka Forum nadal obsrane. 15.03.14, 12:49
            .
      • wojciech.2349 Re: Racja , pefcia... 02.03.14, 20:55
        Kaszebe,
        zakładasz sporo wątków z adresami moralnymi.
        Jak się pisze o Rosji lub Ukrainie, to Twoje adresy
        moralne znikają.

Przecież słąbiutka dumna Ukraina toczy walkę
        o być albo nie być, a Ty co robisz?
    • krzysiozboj Re: Do Kropki 02.03.14, 20:49
      Jestem za, w imię walki o wszelakie wolności trzeba wprowadzić cenzurę bo ta "prosowiecka hołota" nie potrafi uszanować wolności słowa i pisze co myśli.

Jestem tez za tym by jedynie właściwa propaganda była wzmocniona przez zdublowanie jedynie słusznych wpisów, przeczytanie 2 razy tego co trzeba w końcu nikomu nie zaszkodzi :))
      • yurek11111 Re: Do Kropki 02.03.14, 22:20
        Pelna zgoda,krzysiu w tym temacie,jako przeciwnik wszelkiej cenzury,zawsze sie podpisze pod takim dictum....:-))))

krzysiozboj napisał:

> Jestem za, w imię walki o wszelakie wolności trzeba wprowadzić cenzurę bo ta "p
        > rosowiecka hołota" nie potrafi uszanować wolności słowa i pisze co myśli.
        >
        > Jestem tez za tym by jedynie właściwa propaganda była wzmocniona przez zdublowa
        > nie jedynie słusznych wpisów, przeczytanie 2 razy tego co trzeba w końcu nikomu
        > nie zaszkodzi :))
    • lubat Re: Mało, że kable... 02.03.14, 20:50
      ... to jeszcze zamordyści:)

Wojtki i inne bystrzaki, przecież byście nie mieli z kim "dyskutować". Chcecie monologów? (to taka rozmowa z samym sobą). Olewajcie te "komsomolskie" wątki, to uschną bez was;)
      • nie-tak Re: Mało, że kable... 02.03.14, 20:55
        Oni przyszli do Kropki by sie wyplakac z braku argumentow rzeczowych. Inni sie bawia w najlepsze a inni placza i wyplakac sie nie moga przez to zwracjaja sie o pomoc do Kropki.

• europitek Re: Do Kropki 02.03.14, 20:53
      polski_francuz napisał:
      > Jakos trzeba zareagowac na te propagande ktora ciegle jest widoczna
      > na forum. Putin bezczelnie sie wtraca do spraw swego sasiada Ukrainy
      > a jego propagandzisci pisza na tym forum jakby "nigdy nic".
      Bojówka ideologiczna, która tutaj harcuje robi bardzo dobra robotę przeciwko Rosji. Ich repertuar dziłań został wprost przeniesiony z propagandy wewnętrznej, która "przekonuje przekonanych" w samej Rosji. Eksportowanie tego za granicę to przykład skrajnego braku kwalifikacji organizatorów proputinowskiej propagandy. Że też Kreml zatrudnia takich nieudaczników i ignorantów, to się dziwię.
      Ale w sumie to nie moje zmartwienie, że taka tępa propagadna kompromituje Rosję za granicą. Jak ktoś chce popełnić samobójstwo (nawet takie medialne) to jego sprawa.

> Nie wiem co i nie wiem jak to zrobic ale propagandzisci Putina nie
      > powinni miec trybuny na forum polskiej gazety.

Jeśli chcesz im zrobić gorzej, to popieraj i inspiruj tę pisaninę. Niech siebie i swój kraj kompromitują do woli - im więcej bzdur tu nawypisują tym gorzej dla nich.
      • wojciech.2349 Re: Do Kropki 02.03.14, 21:01
        Wątki z tego forum są tłumaczone na rosyjski
        i na forum rosyjskim odbywa się dyskusja po rosyjsku.
        Taka dyskusja o dyskusji. Tamto forum zieje nienawiścią
        do Polski. Posty naszego Czeka to Wersal.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,149848998,149849408,Re_Gra_w_tetris_jako_ratunek_od_Putina_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,149848998,149849531,Re_Gra_w_tetris_jako_ratunek_od_Putina_.html

• europitek Re: Do Kropki 02.03.14, 22:41
          Czyli działania tutejszego frontu walki ideologicznej są podejmowane na użytek wewnętrzny, żeby podnosić morale we własnych szeregach.To by tłumaczyło ich charakter, ale nie zmienia faktu, że zewnętrzni czytelnicy będą zniesmaczeni tą propagandową tandetą i ich postawy będą bardziej niechętne Rosji. A to oznacza w przyszłości nieuniknione straty.
    • tojabogdan kropko, ratuj!!! Nie mnie, ale tych nieudaczników 02.03.14, 21:16
      spod znaku oszołomionej rusofobii. Czyli tych, którym rozumek przesłoniły negatywne emocje.
      Zamknij forum (rynek) dla inaczej myślących, niech zapanuje harmonia, zgodna z linią propagandową gw.
      GW prowadzi obecnie chyba najbardziej dętą i nachalną propagandę ze znanych mi kilkuset portali całego świata, jednostronny dobór zdjęć, haseł, komentarzy, farby, itp.
    • kropka klikać w kosz 02.03.14, 21:18
      przy śmieciowych wątkach i chamskich postach. Poproszę, oczywiście.
      Jest nerwowo, to zrozumiałe w tej sytuacji. Postarajcie sie ograniczyć zwyczajową głupotę. I tak jest sporo roboty na forach
      • boavista4 Re: SOS , 02.03.14, 21:26
        Hasbara tonie i wola Kropke o pomoc, To juz jest ostateczna koniecznosc, brak argumentow w tej gazecie dla tubylcow ,
      • pimpus18 Re: klikać w kosz 02.03.14, 21:30
        Ja się staram.

Ciemniaki i chamy mają to jednak w genach.

Tu już i tak jest forum dla nawiedzonych szczególnej troski.
        • nie-tak Re: klikać w kosz 02.03.14, 22:04
          pimpus18 napisał:

> Ja się staram.
          >
          >
          > Ciemniaki i chamy mają to jednak w genach.
          >
          >
          > Tu już i tak jest forum dla nawiedzonych szczególnej troski.
          ------------------------------------
          Jestem tego samego zdania, ze te forum jest specjalnej troski ludzi nienawidzacych innych jak i braku tolerancji do drugich, tak jak caly polityczny zachod. Bo przeciez caly swiat ma im wtorowac, jak i byc przez nich zaanektowany. Nie wszystkie narody chca tego, czego zachod zrozumiec i akceptowac nie potrafi, nie pozwoli sie im wypowiedziec w formie referendum. Ot z bozej laski demokracja!!!
          Dlaczego nie jestesmy wszyscy Szwajcarami? Zazdroszcze tego Szwajcarom.
        • pijatyka Re: dla nawiedzonych szczególnej troski 15.03.14, 19:52
          forum.gazeta.pl/forum/w,654,83495515,83495515,Uzytkownicy_niektorzy_pod_specjalna_ochrona_.html
      • jabbaryt To forum jest założone w celu dialogu. 02.03.14, 21:38
        Dialog się kończy gdy jedna strona ma nagana z którego strzela a druga jest bezbronna.
        Kacapy dokonując agresji wobec Ukrainy złamały wszelkie normy międzynarodowe.
        Forumowe kacapy które popierają rosyjski bandytyzm powinni wynosić się z tego forum. Czy jeżeli przyjdą na te forum naziści i zaczną kulturalnie tłumaczyć konieczność realizacji Holokaustu, czy też będziemy z nimi wdawać się w kulturalne dyskusje?
      • polski_francuz Mozna 02.03.14, 21:57
        kulturalnie saczyc w uszy trucizne: ze Ukraincy to faszysci, ze mysla o tym zeby zajac Przemysl i znow zaczac rezac tryzubem Polakow.

Jakis polski polityk mowi w latach 90-tych czego sie mozna z rosyjskiej strony obawiac - zatruwania duszy. I takie zatruwanie ma miejsce.

Masz swoje doswiadczenia i swoje opinie i moze Cie tak ta rosyjska trucizna nie razi. Ale tak juz z nia jest, dlugo nie razi a potem jest za pozno na leczenie.

PF
        • kropka Re: Mozna 02.03.14, 22:13
          gdyby wszyscy ludzie byli zwolennikami demokratycznej sprawiedliwości społecznej i powszechnej szczęśliwości, to Putin słałby na Ukrainę gratulacyjne depesze do nowo wybranego rządu Ukrainy, a nie samoloty i wojsko. Sytuacja jest trudna i poważna jak juz dawno nie była, analogie z II WŚ wydają sie dopuszczalne i uzasadnione. Każdy ma prawo do własnego zdania w temacie. Ale bez obrażania, bez durnego dowcipkowania, bo raczej nie ma sie z czego śmiać.
          I uwaga do Igora: jak sie nie uspokoisz, to będziesz miał bana. Najlepiej weź sobie parę dni urlopu od forum.
          • polski_francuz Weekend 02.03.14, 22:20
            Dzieki za dialog i za Twoje opinie. Rosjanie maja swoje zalety bo nie sa rasistami na ogol i swoje wady bo ciagle chce miec to swoje imperium.

I wlasnie teraz te wady zaczynaja byc razace. Liczmy jednak na to, ze po przyjemnie spedzonym weekendzie zachodni politycy zaczna od poniedzialku cos robic.

Dobranoc

PF
          • igor_uk kropka. 02.03.14, 22:37
            Czy ja tu kogos obrazam? Mnie tu wyzywaja od najgorszego.
            Podaje tylko sprawdzone informacje i nie moja wina,ze oni wam nie odpowiadaja. W Kijowie doszlo do zbrojnego przyjecia wladzy,przy calkowitej zgodzie i inspiracji zachodu.Ale zabraklo wyobrazni,w co to moze wylac sie.Wyciagneli z klatek najgorsze,co jest w kazym narodzie -szowinizm i nacjonalizm.Wlasnie tym jest "Prawy Sektor" i reszta bojowek. To oni rzadza i to ich boja sie wszysci,wlacznie z nowymi "wladzami".
            Na zachodzie z tego zdali juz sobie sprawe,ale nie moga pozwolic sobie powiedziec wprost,ze pomylili sie,tak samo,jak i w Syrii,gdzie wspierali Al Kaide.
            Na Ukrainie dzialaja sie straszne rzeczy,ale i dochodza dobre wiadomosci -kolejne jednostki wojskowe odmowiaja podporzadkowanie puczystom.Dzis kirowogradski specnaz (elita z elit) odmowil wykonanie rozkazu samozwanczych wladz .Co pozostalo sie puczystom? Bandyci z "Prawego Sektora" lub wspolpraca z Rosja i proba wejsc na pole prawa.I bedzie to drugie,a Polska,jak zwykle,obudzi sie z reka w nocniku.A mnie to boli,bo Polska dla mnie nie jest obcym Krajem.

p.s. wywalila moj watek,w ktorym bez zadnych jaj wyrazilem sie bardzo dobrze o Polakach.
            forum.gazeta.pl/forum/w,396,149853842,149853842,Bravo_Polacy_.html
            Dlaczego?
            • kropka Re: kropka. 02.03.14, 22:49
              To Ty wyciągasz szowinizm i nacjonalizm. Masz prawo do swoich przekonań, ale nie masz prawa drwić z przekonań innych i głosic jedynie słusznych racji. Poza tym sytuacja jest zbyt powazna, za duzo ludzi zgineło i zginąc może, żebys sobie jaja robił. Pewnych rzeczy w pewnych sytuacjach nie wypada robić. Dobrze radzę - weź dłuższy urlop.
              • igor_uk To grozba,kropka? 02.03.14, 22:57
                Ja wyciagnelem szowinizm i nacjonalizm?
                U mnie na Ukrainie mieszka najblizsza rodzina i ja mam o kogo obawiac sie.Co bronicie tu Wy? Prawo Zachodu wtracac sie wszedzie,gdzie tylko bedzie miec chec?
                • kropka Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:16
                  Masz rodzine na Ukrainie i nie chcesz, zeby żyli w demokratycznym, uczciwym kraju, żeby mogli korzystać z wolnego rynku bez kombinowania i łapówek? Chyba nie za bardzo ich lubisz, co?
                  Nie ty jeden masz tam rodzinę i przyjaciół. Ale zupełnie nie o to chodzi w twoim przypadku.
                  • nie-tak Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:25
                    kropka napisała:

> Masz rodzine na Ukrainie i nie chcesz, zeby żyli w demokratycznym, uczciwym kra
                    > ju, żeby mogli korzystać z wolnego rynku bez kombinowania i łapówek? Chyba nie
                    > za bardzo ich lubisz, co?
                    > Nie ty jeden masz tam rodzinę i przyjaciół. Ale zupełnie nie o to chodzi w twoi
                    > m przypadku.
                    -------------------------------------------
                    Kropko czy ci to przystoi jako moderatora forum?
                    Czyzbys byla tez stroniczna i nie zauwazala najwieksze klamstwa tego swiata jak i atakujacych rusofobow? Z tego moze powstac wojna swiatowa oparta na najwiekszych klamstwach tego swiata? Zapomnialas Jugoslawie, Iran, Afganistan, ... i wiele innych zawieruch opartych na klamstwach tego swiata, albo jestes stroniczna? Chcesz przezyc wojne, ja nie!!! Wiec dlatego pisze na forum by ludziom uswiadomic niedozecznosci jakimi jestesmy na codzien karmieni papka medialna, pisze po to by wytykac klamstwa politykow jak i mediow. Chce zyc w pokoju z wszystkimi narodami swiata bez grabierzy ich jak i mafijnego wyzysku!!!
                  • krzysiozboj Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:26
                    To chyba nie wątek o geopolityce i życiu w demokratycznym państwie to raz a dwa rewolty (szczególnie te wspierane przez USA/UE/NATO) nie zawsze przynoszą dobrobyt miejscowym i wytykanie wyłącznie Rosji tego że ona jest synonimem zła a tzw zachód synonimem dobra do końca chyba uczciwe nie jest.
                    • nie-tak Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:29
                      krzysiozboj napisał:

> To chyba nie wątek o geopolityce i życiu w demokratycznym państwie to raz a dwa
                      > rewolty (szczególnie te wspierane przez USA/UE/NATO) nie zawsze przynoszą dobr
                      > obyt miejscowym i wytykanie wyłącznie Rosji tego że ona jest synonimem zła a tz
                      > w zachód synonimem dobra do końca chyba uczciwe nie jest.
                      --...............................
                      Kropka robi na nas takie wrazenie, grozac banowaniem innych. Czyzby byla juz stronicznosc moderatorow na forum?
                      _______________________________________________________________
                      www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html
                      www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/18208-Obama-erhht-Kriegsgefahr-Europa.html
                      www.zerohedge.com/news/2014-02-12/luxury-brand-ceo-poor-stop-whining-or-move-china
                    • wojciech.2349 Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:29
                      krzysiozboj napisał:
                      > To chyba nie wątek o geopolityce i życiu w demokratycznym państwie to raz a dwa
                      > rewolty (szczególnie te wspierane przez USA/UE/NATO) nie zawsze przynoszą dobr
                      > obyt miejscowym i wytykanie wyłącznie Rosji tego że ona jest synonimem zła a tz
                      > w zachód synonimem dobra do końca chyba uczciwe nie jest.
                      --------------------
                      Krzysiu,
                      tak USA jak i Rosja to dwie choroby.
                      Pierwsza to grypa, a druga to dżuma.

Wolę grypę, jeśli już muszę chorować.
                  • igor_uk kropka. 02.03.14, 23:35
                    Ja chce tego i 23 lata czekam na to i czekaja i oi najblizsi . Ale zachod robi tylko jedno,wykorzystuje Ukraine w walce z Rosja.
                    Najprostszy krok -zniesienie wiz,tak i nie byl zrobiony,chociaz obywateli Unii Europejskiej na Ukraine jada bez wiz.Nawet w tej chwile,kiedy mozno bylo by dac Ukraincom poczucie,ze oni sa potrzebni,Zachod nadal gada,jak najety -najpierw reformy,a potem kredyty.Jakie reformy? Ukraina juz dawno zyje zgodnie z wytycznymi MFW ,jedynie co jeszcze nie zrobila,to nie podniosla ceny uslug komunalnych i cen na gaz dla ludnosci.Ale jak to ma zrobic, jak ludzi i na te ceny zaledwie stac?
                    Pisalem do Ewy. Ze nie jestem przeciwnikiem integracji europejskiej Ukrainy,ale ja juz nie wierze w to,ze Unia do tego zmierza.
                    O Ukrainie wspominaja na Zachodzie dopiero wtedy,kiedy ona zaczyna klonic sie ku Rosji,wtedy od razu Ukraina okazuje sie w centrum uwagi i jak tylko ona odwraca sie plecami do Rosji,od razu przestaje byc Zachodowie potrzebna.

p.s.O co mnie chodzi,wiem tylko ja.
                    • wiarusik Re: kropka. 02.03.14, 23:41
                      obywatele UE też muszą mieć wizę na ukrainie.
                      igor, zauważyłem że masz mgliste pojęcie o ukrainie, liczysz na to że forumowicze nie wiedzą jak tam jest. podejżewam że ta twoja niby rodzina na ukrainie to pic, a właściwie jestem prawie pewien.
                      ta wasza propaganda nic nie da, jesteście niedoinwestowani.
                      • nie-tak Re: kropka. 02.03.14, 23:47
                        wiarusik napisała:

> obywatele UE też muszą mieć wizę na ukrainie.
                        > igor, zauważyłem że masz mgliste pojęcie o ukrainie, liczysz na to że forumowic
                        > ze nie wiedzą jak tam jest. podejżewam że ta twoja niby rodzina na ukrainie to
                        > pic, a właściwie jestem prawie pewien.
                        > ta wasza propaganda nic nie da, jesteście niedoinwestowani.
                        -------------------------------------------------------
                        Zostaw Igora w spokoju, co cie obchodzi jego prywatne zycie? Zajmnij sie swoim a nie jego jak nie masz na forum nic konkretnego do powiedzenia pza atakami presonalnymi!!!
                        Fykty sie licza!!!
                        www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html
                        www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/18208-Obama-erhht-Kriegsgefahr-Europa.html
                        www.zerohedge.com/news/2014-02-12/luxury-brand-ceo-poor-stop-whining-or-move-china
                      • igor_uk wiarusik. 02.03.14, 23:52
                        Obywateli UE NIE MUSZA POSIADAC WIZ przy podrozach na Ukraine.

Ukraina | W celach prywatnych czy turystycznych możemy przebywać na terytorium Ukrainy bez konieczności posiadania wizy do 90 dni w ciągu 180 dni

Przepisowe 90 dni obowiązuje w ciągu pół roku (180 dni), więc aby ponownie wjechać do Ukrainy bez wizy na taki sam okres, trzeba poczekać do kolejnego półrocza. W innym wypadku, jeśli przekroczymy wskazany termin 90 dni pobytu, musimy postarać się o wizę.

Pobyt bezwizowy na tych samych warunkach (do 90 dni) możliwy jest także dla obywateli: krajów członkowskich Unii Europejskiej, Szwajcarii, Lichtensteinu, Stanów Zjednoczonych Ameryki, Japonii, Kanady, Watykanu, Andory, Islandii, Monako, Norwegii, San Marino i Korei.

Jak widac,wiarusik,mgliste pojecie o Ukrainie masz ty.Jedynie co o niej wiesz,ze lezy gdzies kolo "ruskich".
                        • wiarusik Re: wiarusik. 03.03.14, 00:03
                          ach, bo ci chodzi o turystyczną :)
                          niestety wizy muszą być, gdyż kuczma i janukowycz na rozkaz władz rosyjskich doprowadzili kraj do ruiny i w konsekwencji wrzenia (wyjątek stanowią pasożyty-rosjanie, oni byli na kremlowski rozkaz głaskani), zatem byłoby całkiem prawdopodobne, że wszyscy ukraińcy wyemigrowaliby do UE.
                          • nie-tak Re: wiarusik. 03.03.14, 00:09
                            wiarusik napisała:

> ach, bo ci chodzi o turystyczną :)
                            > niestety wizy muszą być, gdyż kuczma i janukowycz na rozkaz władz rosyjskich do
                            > prowadzili kraj do ruiny i w konsekwencji wrzenia (wyjątek stanowią pasożyty-ro
                            > sjanie, oni byli na kremlowski rozkaz głaskani), zatem byłoby całkiem prawdopod
                            > obne, że wszyscy ukraińcy wyemigrowaliby do UE.
                            ----------------------------
                            przestan beszczelnie klamac i wciskac ciemnote narodom na forum!!! Nie wszycy sa tak ciemni i otepieni jak ty. Kto doprowadzil i w jakim celu Ukraine do bankructwa, Rosja czy inne zachodnie panstwa szczegolnie te z zza ocenau? Goldman Sachs pozdrawia cie seredecznie jak i Ukrainskich namiestnikow. Ciekawi mnie jak oni wyjda z tego impasu i ile Doldman Sachs na nich jeszcze zarobi?

• igor_uk Balcerowicz i MFW doprowadzili... 03.03.14, 00:12
                            Ukraine do ruiny.
                            Jedynie co na Ukrainie jeszcze cos dziala,to tylko to,co produkuje na potrzeby Rosji.
                            • wiarusik jak wspomniała moderatorka... 03.03.14, 00:23
                              ...odpocznij, bo zaczynasz majaczyć ;)
                            • wiktor_jerofiejew Re: Balcerowicz i MFW doprowadzili... 02.05.17, 08:57
                              No niezly belkot otepialego smiesznego igorka ...
                              To chcesz nam wmowic ze zla sytuacja na Ukrainie to wina Balcerowicza ,ktory to ostatnie 100 lat prowadzi okupacje i wsadza tam nieudolnych skorumpowanych janukowyczow i uskutecznia kradziez terytorium wmawiajac ciemnemu ruSSKiemu bydelku wyborczemu ze wlasnie zrobil " Referendum " w NIE swoim kraju ...
                              Komu ty ta ciemnote chcesz wcisnac ... inteligentni ludzie NIE sluchaja SSputnika i putinowSSkiego belkotu
                              A caly swiat sie opedza od was ZBIRy jak od muchy gnojny a wy i tak w tych smierdzacych walonkach i karbinem na sznurku wlazicie i kradniecie...
                  • tornson Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:46
                    kropka napisała:

> Masz rodzine na Ukrainie i nie chcesz, zeby żyli w demokratycznym, uczciwym kra
                    > ju, żeby mogli korzystać z wolnego rynku bez kombinowania i łapówek? Chyba nie
                    > za bardzo ich lubisz, co?
                    Wolnego rynku? Z montowniami zagranicznych koncernów, które jak w Polsce nie płacą podatków? Bez łapówek i kombinowania? Droga kropka, w ilu to radach nadzorczych zasiadają nasi polscy politycy? Ile to w USA politycy biorą pieniędzy od korporacji? Korupcja? Wystarczy nazwać ją lobbingiem i zalegalizować i już niema korupcji?
                    Jeśli jest tak dobrze to czemu jest tak źle, czemu całe państwa drżą przed rynkami, bankami, globalnymi korporacjami? Czemu jesteśmy głusi i ślepi na draństwa wielkiego biznesu jakie dzieją się w krajach całkowicie Zachodowi podległych (Meksyk, Bangladesz, Honduras, nawet w Polsce niemieckie czy francuskie korporacje robią takie draństwa jakich nie ważyliby się zrobić u siebie w kraju)?
                    • nie-tak Re: To grozba,kropka? 02.03.14, 23:55
                      @tornson
                      Nie zapomnij tego ze Kropka wystepuje jako moderator forum i dla niej linia gezety jest swieta, a jak wyglada wiarygodnosc gazety wszyscy widzimy ze nie jest to dzienikarstwo tylko wynajeci pismacy piszacy na zlecenie innych, obcych nie sluzavych ineteresom Polski jak i polskiego spoleczenstwa. Polskie spoleczenstwo przeglada na oczy i coraz bardziej krytycznie podchodzi do sprawy jak schemetyczne media.
                      Mi jest obojeznie czy mnie zabanuja czy nie, bede pasac mimo tego na innych forach by wytykac poska jak i zachodnia zaklamana durnote ktora juz siega zenitu.
                      • tornson Re: To grozba,kropka? 03.03.14, 00:08
                        nie-tak napisała:

> @tornson
                        > Nie zapomnij tego ze Kropka wystepuje jako moderator forum i dla niej linia gez
                        > ety jest swieta, a jak wyglada wiarygodnosc gazety wszyscy widzimy ze nie jest
                        > to dzienikarstwo tylko wynajeci pismacy piszacy na zlecenie innych, obcych nie
                        > sluzavych ineteresom Polski jak i polskiego spoleczenstwa. Polskie spoleczenstw
                        > o przeglada na oczy i coraz bardziej krytycznie podchodzi do sprawy jak schemet
                        > yczne media.
                        > Mi jest obojeznie czy mnie zabanuja czy nie, bede pasac mimo tego na innych for
                        > ach by wytykac poska jak i zachodnia zaklamana durnote ktora juz siega zenitu.
                        Mimo wszystko forum wydawało się do tej pory w miarę pluralistyczne i dopuszczano poglądy niezgodne z linią GW. Chociaż na forum kraj wczoraj moje posty i wątki o Ukrainie wycięli automatem (z miejsca trzy wątki ze wszystkimi wpisami, plus jeszcze kilkanaście postów na innych wątkach) za to że nie zgadzałem się z oficjalną linią. No ale na Świecie póki co Kropka nie odwala jeszcze takiej maniany.
                        • wiktor_jerofiejew Re: To grozba,kropka? 02.05.17, 09:10
                          TZN ze elcomendante vel che givera czy inny syfilik lenin wiecznie "zywy" ma tyle czasu ze wystepuje na innych watkach wpisuja po kilkanascie ruSSkich belktow ...
                          A kto ma tyle czasu zeby siedziec tyle i roboc to za darmo ... wyglada ze nasz forumowy syfiliczny lenin robi to ZAWODOWO ... na zlecenie Olginio
                          Mysle ze kropka powinna lepiej sie przygladac niejakiemu torsonowi ktory to wrocil wlasnie do starego swojego nicka ,bo sie juz chyba wstydzi komunistycznych psychopatycznych masowych mordercow
                  • brat_ramzesa moderator nie ma proawa zajmowac jednej opcji 03.03.14, 07:47
                    swiatopogladowej publicznego forum, to jest sprzeczne z istnieniem zasad demokratycznych.Zapewnienia kropki pachna bolszewickimi metodami
                  • ubiquitousghost88 Kropka, ty nam tu nie sprzedawaj "demokrację"... 03.03.14, 09:35
                    ...która tobie pozwala wywalać niewygodne dla Michnika posty.
                    Dziękujemy z ucałowaniem rąk za taką "polską" "misję"...
                • 1blueelvic Wyhamuj Igor ... 02.03.14, 23:22
                  Natura rosyjska musi wiedziec co to umiar i oglada. Idziesz za daleko ...
                  • igor_uk Re: Wyhamuj Igor ... 02.03.14, 23:37
                    W czym ide za daleko?
                    To ze przeciwstawiam sie klamstwom,obelga?
                    • 1blueelvic Cynicznie podbijasz atmosfere ... 02.03.14, 23:51
                      Putin z Janukiem, bedac pewnymi swego, popelnili kardynalny blad zapominajac o przeprowadzeniu referendum w sprawie przystapienia Ukrainy do UC. Ty o tym doskonale wiesz.

Od tego czasu zachowuja sie jak gangsterzy.
                      • igor_uk O czym ty gadasz,blu? 02.03.14, 23:54
                        Nie bylo nawet mowy o tym,ze Ukraina ma przystapic do UC,ale do EU Ukraine ciagneli,nie oytajac o zgode samych Ukraincow.

blu,przeciez nie masz najmniejszego pojecia o Ukrainie.
                        • 1blueelvic Nie bede sie licytowal ... 03.03.14, 00:02
                          z toba na temat wiedzy. Wiesz lepiej, wiec po sprawie.

Wyjasnij tylko jeszcze dlaczego byl majdan i dlaczego zgineli tam ludzie?
                        • ubiquitousghost88 Igruszka, swołocz ty maja radnaja, pluń ty na nich 03.03.14, 09:40
                          ...nie widzisz, z jakim błotem masz do czynienia?
                          Putin już dawno stracił iluzje, a ty wciąż do nich z sercem...
                          ZA RODINU!
                    • arkaf Re: Wyhamuj Igor ... 03.03.14, 04:17
                      w tym ze klamiesz jak Russia Today
                  • pijatyka Popieram apel klapy_sedesa 07.04.14, 11:46
                    forum.gazeta.pl/forum/w,50,150437392,150437392,Apel_do_Kropki.html

Sugeruję prewencyjnego bana na wszystkie nicki zawierające "igor" oraz "uk" ;->
                    • igor_z-uk Re: Popieram apel klapy_sedesa 07.04.14, 11:52
                      Nu ja tozhe popieraju takoj apel!
                  • wiktor_jerofiejew Re: Wyhamuj Igor ... 02.05.17, 09:15
                    "Umiar" ( w piciu ) i "oglada" ( w zbiorowych gwaltach i i grabierzy) ...
                    No , ty to masz dzisiaj niezle bajdurzenie ...

" kazdy rusek jest swoistym niedolega
                    Iwan Piotrowicz jest zbyt gruby .Ma pasek pod brzuchem.
                    Wasyl Wasiljewicz jest zbyt przetarty . Ma dziurawe obie kieszenie.
                    Mikolaj Iwanowicz nigdy nie obcina paznokci u nog. Same mu sie obcinaja.
                    Panna z zebami ma porwana koszule nocna .Apatycznie wylewa sie z niej niemyty cycek.
                    Maria Mikolajewna ani razu w zyciu nie korzystala z papieru toaletowego . I nic - zyje...
                    Oto dlaczego . Ruskie maja wspanialy balet "

"Encyklopedia duszy ruskiej"
                    Wiktor Jerofiejew

reporters.pl/3257/wielcy-rosjanie-o-swojej-ojczyznie-z-przerazeniem-mysle-kogo-urodzi-to-pijane-krwawe-bydlo-foto/

reporters.pl/3257/wielcy-rosjanie-o-swojej-ojczyznie-z-przerazeniem-mysle-kogo-urodzi-to-pijane-krwawe-bydlo-foto/
              • krzysiozboj Re: kropka. 02.03.14, 23:10
                Można się czepiać Igora ale wpierw wypadałoby stosownie reagować na takie kwiatuszki i forumowiczów którzy je sadzą.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,149823028,149825226,Tu_masz_cos_o_krzyzu_.html
                Mam wrażenie że Igorowi jeszcze bardzo daleko do "standardów" w podlinkowanym poście.
            • yurek11111 igor,to wytlumacz w czym pomoze przejecie Krymu... 02.03.14, 23:08
              Jak to sie przelozy na neutralizacje Prawego Sektora?
              Bo to ze okroja Ukraine,nie musisz tlumaczyc....

igor_uk napisał:

> Czy ja tu kogos obrazam? Mnie tu wyzywaja od najgorszego.
              > Podaje tylko sprawdzone informacje i nie moja wina,ze oni wam nie odpowiadaja.
              > W Kijowie doszlo do zbrojnego przyjecia wladzy,przy calkowitej zgodzie i inspir
              > acji zachodu.Ale zabraklo wyobrazni,w co to moze wylac sie.Wyciagneli z klatek
              > najgorsze,co jest w kazym narodzie -szowinizm i nacjonalizm.Wlasnie tym jest "P
              > rawy Sektor" i reszta bojowek. To oni rzadza i to ich boja sie wszysci,wlaczni
              > e z nowymi "wladzami".
              • romrus Re: igor,to wytlumacz w czym pomoze przejecie Kry 02.03.14, 23:32
                yurek11111 napisał:
                > Jak to sie przelozy na neutralizacje Prawego Sektora?

Prawy Sektor zostanie zneutralizowany na Krymie.

Obecali przyjechac "pociagem przyjazni". Odmowiono im w biletach.
          • nie-tak Re: Mozna 02.03.14, 22:53
            Kropka masz 100% racji, szczegolnie jak media jak politycy oklamuja nas w zywe oczy.
            Dowod, reportaz demokratycznego panstwa ktore konfrontuje klamstwa doniesien jak i politykow z rzeczywistoscia na Majdanie. Reportaz w jezyku niemieckim, niestety Szwajcarzy nie znaja jezyka polskiego.
            www.youtube.com/watch?v=_EOyz8yS5cc
          • pijatyka Re: jak sie nie uspokoisz, to będziesz miał bana 02.03.14, 23:31
            Oho, deeply concerned Kropka udzieliła poważnego ostrzeżenia...
            • pijatyka Wzorcowy wątek (wg moderacji) 15.03.14, 19:50
              forum.gazeta.pl/forum/w,50,150109059,150109059,Wiosna_.html
            • pijatyka Re: jak sie nie uspokoisz, to będziesz miał bana 04.04.14, 09:10
              Obiecanki-cacanki...
              • pijatyka Re: Obiecanki-cacanki 27.05.14, 22:26
                .
          • boavista4 Re: Mozna i bana 03.03.14, 05:13
            a przedewszystkim tym ktorzy nazzywaja przeciwnika politycznego - stary kacapie , konsmolec, stary pryku, odsylaja na leczenie psychiatryczne. ,,, o zadnym z nich nie wspomnialas. Twoja grozba dla Igora nie jest zbalansowana, nie wymienilas , ani Felusiaka, bywszego, Ubi, i tylu innych. jak juz wymieniac to wszystkich a nie biednego Igora, ktory ma diametralnie rozne opinie o obecnej sytuacji od wymienionych poprzednio. Nie bede tu wchodzic w argumentacje i przedstawianie dowodow.
          • pijatyka Re: jak sie nie uspokoisz, to będziesz miał bana 31.03.14, 00:05
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,150336291,150337589,Sorokin_wywalony_drzwiami_wraca_oknem.html
        • tornson Prada, Francuziku (zgaduję że z frontu narodowego) 02.03.14, 23:37
          jest taka że Rosji najbardziej nienawidzą faszyści, już od zawsze (znaczy się odkąd faszystowskie doktryny się narodziły).
          • pijatyka Re: Francuziku 02.05.14, 15:30
            Zgaduję, żeś z frontu narodowego - prawda jest taka że Rosji najbardziej nienawidzą faszyści

ROTFL

Jean-Marie Le Pen: "„Dzięki Bogu za to, że jesteśmy w jednym obozie w Rosją”

polish.ruvr.ru/2014_05_01/Dzieki-Bogu-za-to-ze-jestesmy-w-jednym-obozie-w-Rosja-2855/
        • wiktor_jerofiejew Re: Mozna 02.05.17, 08:37
          Jeszcze raz 100% RACJI ma polski francuz
      • pijatyka Re: przy śmieciowych wątkach i chamskich postach 02.03.14, 23:39
        Nie chodzi pojedyncze posty czy wątki - chodzi o nicki.
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Do Kropki 02.03.14, 22:06
      Klamliwy juden nigdy ci nie przeszkadzal?
      • boavista4 Re: Do hasbary 02.03.14, 22:16
        piszcie wiecej, tylko wy bedziecie miec to do czytania,
    • tornson Zamykać usta niezależnie myślącym się zachciewa? 02.03.14, 23:34
      Chcesz to sobie wierz w żałosną polską propagandę. Ja wierzę w prawo ludzi do samostanowienia i mieszkańcy Krymu mają takie samo prawo do samostanowienia, wbrew zamordystycznym zapędom banderowców i niektórych polityków Zachodu którzy chcą trzymać za mordę każdego kto się z nimi nie zgadza i myśli inaczej!
    • solaqua.333 Kropka jako medreratorka powinna byc bezstronna 02.03.14, 23:36
      i powinna usuwac tylko wpisy, ktore sa obrazliwe lub chamskie, jesli jest faktycznie "demokratka", za jaka sie podaje. Wyrzucanie wpisow za odmiennosc pogladow jest zwykla totalitarna cenzura.
    • tornson A rozpowszechniania tych filmików o 02.03.14, 23:40
      "przyjaciołach banderowcach" też chciałbyś zakazać?
      www.youtube.com/watch?v=XtxbGjkpkF8
      www.youtube.com/watch?v=q8JC-ZjqFb4
      Ty nasz przyjacielu prawdy, wolności i demokracji?
      • boavista4 Re: Hasbara ma licencje 03.03.14, 05:15
        do polskosci !!! hahahahaha
    • bywszy1 Re: to juz Ukraina+ 04.03.14, 21:32
      tez jego?:
      "To grozba,kropka?
      igor_uk 02.03.14, 22:57 Odpowiedz
      Ja wyciagnelem szowinizm i nacjonalizm?
      U mnie na Ukrainie mieszka najblizsza rodzina i ja mam o kogo obawiac sie.Co bronicie tu Wy? Prawo Zachodu wtracac sie wszedzie,gdzie tylko bedzie miec chec? "

Alez to chamstwo sie rozplenilo.
      • nie-tak Re: to juz Ukraina+ 04.03.14, 21:53
        bywszy1 napisał:

> tez jego?:
        > "To grozba,kropka?
        > igor_uk 02.03.14, 22:57 Odpowiedz
        > Ja wyciagnelem szowinizm i nacjonalizm?
        > U mnie na Ukrainie mieszka najblizsza rodzina i ja mam o kogo obawiac si
        > e.Co bronicie tu Wy? Prawo Zachodu wtracac sie wszedzie,gdzie tylko bedzie miec
        > chec? "

> Alez to chamstwo sie rozplenilo.
        --------------------------------------------
        Kto komu tu ubliza?
        Kto jest tu normalnym a kto jest tu nadzwyczajnym chamem?
        Tu widzi sie kindersztube biegnacych placzacych do Kropki plagajacych na kolanach o pomoc z braku rzeczowych argumentow. Ublzanie innym nie sa argumentami.
        • polski_francuz Schau nie-tak 04.03.14, 22:06
          Der deutsche Staat will nicht erlauben die Propaganda der NPD Partei. Warum? Weil die Politiker sind überzegt, dass solche Propande nicht dem deutschen Staat dient.

Genau dasselbe denke ich über die Propaganda der Russen auf unserem Forum.

Ist est Dir klar jetzt?

PF
          • polski_francuz Re: Schau nie-tak 04.03.14, 22:18
            überzeugt....Propaganda...es.

Sorry, niezbyt czesto po niemiecku pisze...

PF
          • nie-tak Re: Schau nie-tak 04.03.14, 22:23
            Posluchaj sobie Pefcia, poznajesz tych dwoch panow? Jeden olimpijczyk, mistrz swiata w narciarskich skokach a drugi niemiecki polityk. Wez sobie do serca co mowia o medialnej propagandzie o takich jak ty.
            www.youtube.com/watch?v=bbQifkhLbVs
            A tu zobacz jeszcze wiecej:
            hinter-der-fichte.blogspot.de/2014/03/eunatoukraine-die-meute-bellt.html----------------------------------
            Sa jeszcze wolne media, ktore nie sieja nienawisci tylko donosza prawde. Kto tu sieje nienawisc jak i rasizm uzywajac NPD i przklejajac nieslusznie ludziom te latke? No kto pefcia?
            • polski_francuz Zwracaj sie 04.03.14, 22:33
              do mnie z szacunkiem. W zwrocie Pefcia brak mi szacunku. Ty z malym t od mlodej wiekiem osoby wydaje mi sie obrzydliwy. Dlatego na Twoj wpis nie odpowiem.

Rozmawia sie z ludzmi ktorych sie szanuje. Z innymi nie warto rozmawiac.

Mysle, ze wystarczajaca ilosc razy probowalem tej rozmowy.

Ade

PF
              • nie-tak Re: Zwracaj sie 04.03.14, 22:40
                Pefcia gdybys zaslugiwal na szacunek mialbys inna ocene na forum, wszystko wedlug zaslug - jeszcze pretensje jak i wymagania?

• bywszy1 Re: kto komu ubliza+ 04.03.14, 22:23

• imperialistasadysta Re: Do Kropki 04.03.14, 22:28
      polski_francuz napisał:

> Jakos trzeba zareagowac na te propagande ktora ciegle jest widoczna na forum. P
      > utin bezczelnie sie wtraca do spraw swego sasiada Ukrainy a jego propagandzisci
      > pisza na tym forum jakby "nigdy nic".
      >
      > Jak Rosjanie rzuca Ukraine na kolan, wezma sie za Polske. I ciagle nasze forum
      > bedzie pozwalalo Rosjanom tu swoja propagande robic?
      >
      > Nie wiem co i nie wiem jak to zrobic ale propagandzisci Putina nie powinni miec
      > trybuny na forum polskiej gazety.
      >
      > PF
      >

swiat.newsweek.pl/wynajeci-rosjanie-cyber-bombarduja-polski-internet-newsweek-cyberatak,artykuly,281538,1.html
      :))) i wszystko jasne... zapyeprzają chłopaki za 2400 zł na rękę, też byłbym sfrustrowany. W porządnej firmie w Polsce z takimi umiejętnościami zarobiliby znacznie więcej.
    • 11kesur Re: Do Kropki 15.03.14, 13:11
      jacusiu, kropka jest naziolka o czym tu publicznie zakomunikowala, ty jeszcze masz szanse zachowac swe dobre imie, nie zmarnuj tej mozliwosci bycia porzadnym polakiem, twoj antysemityzm i twa rusofobia sa obrzydliwe, ale jestes osoba ponadprzecietnie uzdolnionym w swej dziedzinie i twa reprezentatywnosc tego srodowiska jest bardzo wymowna, trzymaj chlopie poziom europejczyka.

:)
      • polski_francuz Re: Do Kropki 15.03.14, 14:38
        Eh kesur, kesur; ja tez Cie szanuje mimo, ze mi tu anagramy do rozwiazania dajesz:)

PF
        • pijatyka Re: kesur 18.07.25, 13:18

Ale się przemyślnie zaszyfrował ! ;-D

• asmall4 Re: Do Kropki 02.05.14, 20:25
      Dlaczego nie mogę dalej zakładać wątków na FŚ ??
      • wasilko Bo masz się uczyć i skończyć gimnazjum 02.05.14, 20:34
        ... a nie tracić czas przed komputerem...
        • asmall4 Re: Bo masz się uczyć i skończyć gimnazjum 02.05.14, 21:36
          ludzie.gazeta.pl/wasilko/0,0.html
    • pijatyka Polecam pacjenta 30.04.17, 22:54

caesar_pl

• pijatyka Spad, debilu. 01.05.17, 04:11

• j-k za "Spad, debilu" - dej mu pokoj... 01.05.17, 09:37
        Ci pochodzeniowcy /Spätaussiedler/ tak juz maja...

siedzi toto w Reichu 20 lat i ... jezyk polski juz kaleczy...

Dr. J.K.
        w Reichu 34 lata.
    • wiktor_jerofiejew Re: Do Kropki 02.05.17, 08:21
      Popieram 100/100
    • wiktor_jerofiejew "tolerancja " w ruSSkiej TV znowu pobicie Polaka 02.05.17, 09:31
      reporters.pl/7127/polski-bloger-pobity-na-wizji-w-rosyjskiej-tv-wasi-przodkowie-to-czerwoni-faszysci-wideo/

" kazdy rusek jest swoistym niedolega
      Iwan Piotrowicz jest zbyt gruby .Ma pasek pod brzuchem.
      Wasyl Wasiljewicz jest zbyt przetarty . Ma dziurawe obie kieszenie.
      Mikolaj Iwanowicz nigdy nie obcina paznokci u nog. Same mu sie obcinaja.
      Panna z zebami ma porwana koszule nocna .Apatycznie wylewa sie z niej niemyty cycek.
      Maria Mikolajewna ani razu w zyciu nie korzystala z papieru toaletowego . I nic - zyje...
      Oto dlaczego . Ruskie maja wspanialy balet "

"Encyklopedia duszy ruskiej"
      Wiktor Jerofiejew

• pijatyka Kropka się... 26.03.25, 23:04

...gdzieś zapodziała...

• felusiak1 Donosiciel polski francuz 26.03.25, 23:40
      polski_francuz życzy sobie aby usuwać wpisy, ktore jego subiektywnym zdaniem wspierają nie Ukrainę.
      W tym celu doniosł cenzorzycy aby cenzurowała nieprawomyslne wpisy. Biedny, nie zdaje sobie sprawy jak jest sowiecki. Na usprawiedliwienie można przytoczyć, że mieszka w coraz bardziej sowieckij Europie i nasiakł propagandą Derszpigiel (Der Wahr)
      • boavista4 Re: Donosiciel polski francuz 27.03.25, 03:54
        Profesor Pefcia donosi:

A gdy powiem: „Cicho leż!”
        Leżę ja i pies mój też.

Kiedy dłoń wyciągam doń,
        Grzecznie liże moją dłoń
      • pijatyka Da, da, felusiak - kacapoluby wsiech stran... 13.06.25, 17:49

...sojediniajjties'

W imię wolności słowa, ma się rozumieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka