Dodaj do ulubionych

JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE?

IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 00:53
CZY KTOS SIE JESZCZE DZIWI ZE UNISCI NAS NIE CHCA? TO PRZEKLENSTWO DLA UNII
PRZYLACZYC TAKI KRAJ.
A DLA MNIE JEST DUZYM ZASKOCZENIEM TA NIENAWISC, WROGOSC DO IZRAELA I ZYDOW. A
NIEOPISANA SYMPATJA DLA PALESTYNSKICH TERRORYSTOW.
Obserwuj wątek
    • kochanka Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 01:02
      Gość portalu: KASIEK napisał(a):

> CZY KTOS SIE JESZCZE DZIWI ZE UNISCI NAS NIE CHCA? TO PRZEKLENSTWO DLA UNII
      > PRZYLACZYC TAKI KRAJ.
      > A DLA MNIE JEST DUZYM ZASKOCZENIEM TA NIENAWISC, WROGOSC DO IZRAELA I ZYDOW. A
      > NIEOPISANA SYMPATJA DLA PALESTYNSKICH TERRORYSTOW.

Kasiek nie denerwuj się. Mniejszość zawsze najgłośniej się drze. Fuck
      them!!!!!!!!!1

• globalista Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 01:12
        kochanka napisał(a):

> Gość portalu: KASIEK napisał(a):
        >
        > > CZY KTOS SIE JESZCZE DZIWI ZE UNISCI NAS NIE CHCA? TO PRZEKLENSTWO DLA UNI
        > I
        > > PRZYLACZYC TAKI KRAJ.
        > > A DLA MNIE JEST DUZYM ZASKOCZENIEM TA NIENAWISC, WROGOSC DO IZRAELA I ZYDO
        > W. A
        > > NIEOPISANA SYMPATJA DLA PALESTYNSKICH TERRORYSTOW.
        >
        >
        > Kasiek nie denerwuj się. Mniejszość zawsze najgłośniej się drze. Fuck

> them!!!!!!!!!1
        Ppieram w 100%
        >

• Gość: KASIEK Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 01:13
        kochanka napisał(a):

>
        > I
        > W. A
        >
        >
        > Kasiek nie denerwuj się. Mniejszość zawsze najgłośniej się drze. Fuck
        > them!!!!!!!!!1
        >
        TAK ALE WIESZ WIELE OSOB TO CZYTA NIE KOMENTUJAC, WIESZ SA TACY JAK LECHU-
        KTORZY ZADAJA PYTANIA, KOMENTUJA, A WSZYSTKO JEST NA POZIOMIE. ALE CZYTALAS INNE
        WYPOWIEDZI, TO JEST OBRZYDLIWE, WULGARNE, BARDZO NISKIE.
        TO TROCHE PRZYKRE, A PRZEDE WSZYSTKIM PRZEZAJACE - POZIOM NIEKTORYCH UCZESTNIKOW
        FORUM.
        • globalista Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 01:20

> kochanka napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: KASIEK napisał(a):
          > >
          > > > CZY KTOS SIE JESZCZE DZIWI ZE UNISCI NAS NIE CHCA? TO PRZEKLENSTWO DL
          > A UNI
          > > I
          > > > PRZYLACZYC TAKI KRAJ.
          > > > A DLA MNIE JEST DUZYM ZASKOCZENIEM TA NIENAWISC, WROGOSC DO IZRAELA I
          > ZYDO
          > > W. A
          > > > NIEOPISANA SYMPATJA DLA PALESTYNSKICH TERRORYSTOW.
          > >
          > >
          > > Kasiek nie denerwuj się. Mniejszość zawsze najgłośniej się drze. Fuck
          > > them!!!!!!!!!1
          > >
          > TAK ALE WIESZ WIELE OSOB TO CZYTA NIE KOMENTUJAC, WIESZ SA TACY JAK LECHU-
          > KTORZY ZADAJA PYTANIA, KOMENTUJA, A WSZYSTKO JEST NA POZIOMIE. ALE CZYTALAS INN
          > E
          > WYPOWIEDZI, TO JEST OBRZYDLIWE, WULGARNE, BARDZO NISKIE.
          > TO TROCHE PRZYKRE, A PRZEDE WSZYSTKIM PRZEZAJACE - POZIOM NIEKTORYCH UCZESTNIKO
          > W
          > FORUM.
          Kasia nie przejmuj sie.Pan michnik zrobil to forum zeby te oszolomy nie pisaly na
          murach miast tylko na klawiaturze.Najlepiej ignoruj hamskie wypowiedzi pod Twoim
          adresem.
          3maj sie
          laila tov

• Gość: KASIEK Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 01:51
            globalista napisał(a):

> Kasia nie przejmuj sie.Pan michnik zrobil to forum zeby te oszolomy nie pisaly
            > na
            > murach miast tylko na klawiaturze.Najlepiej ignoruj hamskie wypowiedzi pod Twoi
            > m
            > adresem.
            > 3maj sie
            > laila tov
            GLOBALISTA TO NIE CHODZI O MNIE, ALE TYCH INNYCH KTORZY TO CZYTAJA.

DO JUTRA

JAK MNIE NIC NIE WYSADZI:)))
            • ss.komando Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 01.04.02, 01:32
              > JAK MNIE NIC NIE WYSADZI:)))

Oj, zycze ci tego, zydowska swinio
        • Gość: ktos Naprawde obrzydliwe IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 31.03.02, 01:39
          Naprawde obrzydliwa to jest ta spasiona swinia Szaron...
          • Gość: ◄viri► nie obrazaj swin! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 10:36
            z calym szacunkiem dla swin przy tym smieciu sharonie!
            • slawek.r Re: nie obrazaj swin! 31.03.02, 12:43
              Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

>" z calym szacunkiem dla swin przy tym smieciu sharonie!"

Dziecinko,viri,juz obudziles sie? Mamusia wyprala juz Tobie majteczki?

• Gość: ktos Re: nie obrazaj swin! IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 31.03.02, 12:54
                Nie wiem jak bielizna kolegi viri, ale co do twojego mozgu to jest kompletnie
                wyprany.
                PS. Chcialem przeprosic wszystkie zwierzeta ze szczegolnym uwzglednieniem
                swinek. Nie wiem jak moglem cos takiego napisac.
                • slawek.r Re: nie obrazaj swin! 02.04.02, 01:25
                  "Gość portalu: ktos napisał(a):

> Nie wiem jak bielizna kolegi viri, ale co do twojego mozgu to jest kompletnie
                  > wyprany.
                  > PS. Chcialem przeprosic wszystkie zwierzeta ze szczegolnym uwzglednieniem
                  > swinek. Nie wiem jak moglem cos takiego napisac."

Dziekuje za wypranie mego mozgu,teraz jest przynajmniej czysty i swiezy.Za to
                  odnosnie twego mozgu,to po przeczytaniu twych kilka postow,doszedlem do wniosku
                  ze jest zapchany cementem.

• ss.komando Re: nie obrazaj swin! 01.04.02, 01:40
                slawek.r napisał(a):

> Gość portalu: ◄viri► napisał(a):
                >
                > >" z calym szacunkiem dla swin przy tym smieciu sharonie!"
                >
                > Dziecinko,viri,juz obudziles sie? Mamusia wyprala juz Tobie majteczki?
                >

slawku.r, a czy twoja mamusia starla szminke z twoich majteczek, czy dalej mosisz
                slady lodziarki??
                • slawek.r Re: nie obrazaj swin! 02.04.02, 01:41
                  "ss.komando napisał(a):

> slawek.r napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: ◄viri► napisał(a):
                  > >
                  > > >" z calym szacunkiem dla swin przy tym smieciu sharonie!"
                  > >
                  > > Dziecinko,viri,juz obudziles sie? Mamusia wyprala juz Tobie majteczki?
                  > >
                  >
                  > slawku.r, a czy twoja mamusia starla szminke z twoich majteczek, czy dalej mosi
                  > sz
                  > slady lodziarki??"

Uczono mnie w mlodosci,ze tylko ludzie o waskim rozumie chwytaja sie cudzych
                  pomyslow.Pomysl o czyms innym czlowieczku z ptasim mozgiem.

• dwamiecze Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 03:16

> PRZYLACZYC TAKI KRAJ.
      > A DLA MNIE JEST DUZYM ZASKOCZENIEM TA NIENAWISC, WROGOSC DO IZRAELA I ZYDOW. A

Niechec i propaganda przecowko Izraelowi ma jeden powod - jest to wynik
      oszczerstw Zydow przecowko Polakom i prob wymuszania pieniedzy za "zbrodnie
      Polakow" ktore co najmniej mozna przypisac Zydom tyle samo co Polakom. Sympatia
      dla Palestynczykow to rzecz praktyczna - wrog mojego wroga jest moinm
      przyjacielem. WJC (World Jewish Congress) jest oficjalnie popierany przez panstwo
      Izrael w ich kampanii oszczerstw i wyludzania pieniedzy od Polski. Moze nastepnym
      razem Zydzi beda na tyle madrzy aby nie szukac milionow nowych wrogow kiedy
      miliard poprzednich wrogow wciaz nie jest pokonany.

Jezeli warunkiem przyjecia do unii jest placenie Izraelowi setek miliardow
      dolarow i pranie mozgow Polskich dzieci jak to one sa odpowiedzialne za Holokaust
      to bardzo dziekuje - niech sobie ta Unie wetkna.

Oczywiscie przecietny Niemiec czy Francuz nie bedzie nienawidzic Polakow dlatego
      ze Polacy w koncu przeciwstawia sie jako pierwsi brudnej propagandzie Zydow -
      sadze ze wrecz przeciwnie - wiekszosc ludzi na swiecie ma tego dosc ale z roznych
      powodow nie moga protestowac. Niemcy maja malo podstaw aby protestowac z
      oczywistych powodow. Francuzi mieli rzad kolaborantow Vichy. Polacy, z drugiej
      strony nie maja niczego za co musieli by sie wstydzic - pierwsi przeciwstawilismy
      sie zarowno Komunistom i Faszystom i jako jedyny pokonany kraj nie mielismy rzadu
      kolaboracyjnego - zaplacilismy za to okropna cene. Nikt w Polsce nie powinien byc
      zmuszany do przeprosin za to ze Polacy mieli akcje odwetowe przeciwko
      komunistycznym czy faszystowskim mordercom. Wrecz przeciwnie - nalezy byc z tego
      dumnym.

Pomio tego ze urzedasy Zydokomuny wymordowali tysiace Polakow, pozwolono im po
      prostu uciec w latach 1956-1968. Moze lepiej byloby aby te swinie zostaly
      powieszone za ich zbrodnie. Tak nie zrobiono - nikt w Posce nie mial ochoty na
      zaostrzanie tych spraw i kontynuacje rozlewu krwi. W nagrodzie, te stare wendety
      sa teraz wyrzebywane przez Zydow i nowe pokolenia Polakow maja cierpiec.

Dosc tych swinstw. Gwalt niech sie gwaltem odciska!!!

• Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 03:30
        A ktoz Ci takich bzdur naopowiadal, ze Zydzi chca wyludzac pieniadze od
        Polakow: Liga Polskich Rodzin, Radio Maryja czy Leszek Bubel? Jezeli masz do
        czynienia tylko z takimi ludzmi, to serdecznie wspolczuje waskiego horyzontu
        myslenia.
        Zgadzam sie z Kasia w 100%. Bardzo wielu nawiedzonych Polakow ma wielkie
        ambicje, zadania i marzenia, ale nic poza tym nie stoi. Chcielibysmy wszystko,
        ale z siebie najlepiej to tylko jadem pluc i bezintersownie byc zawistnym i
        zazdrosnym o wszystko. Niestety, ani wojna, ani 50 lat komunizmu, ani bieda nie
        nauczyla wielu ludzi niczego poza nienawiscia. Jak to ujal jeden z
        filozofow "antysemityzm to taki komunizm niedouczonych i sfrustrowanych".
        Gorzej, ze w Polsce teoria ta przeklada sie na ludzi coraz lepiej
        wyksztalconych. Najlepiej znalezc winnego poza soba, a sposob dyskusji - poziom
        klozetu szkolnego. Przegladam dosc czesto rozne listy dyskusyjne, czesto mnie
        korci, zeby zabrac glos, ale gdy widze, ze dyskusja dochodzi do poziomu
        wyrzucania z siebie wulgaryzmow lub teorii z ksiezyca, po prostu rezygnuje.
        Komputer, podobnie jak telewizor, ma to do siebie, ze zawsze mozna go wylaczyc.
        Gorzej jednak, ze gdy sie czyta takie wypowiedzi, jak ta przede mna, to nie
        tylko odczuwa sie wstyd, ze ktos tak jalowy i z zolcia oraz piana na ustach
        bajdurzy na publicznym forum, ale takze nastepuje efekt nerwowego skurczu
        zoladka, ze jednak powinno sie cos na ten temat napisac.
        Mysle, ze jedynie nasze spoleczenstwo ma w sobie az tyle nienawisci do Zydow,
        ze moze tak publicznie wypowiadac sie i jeszcze byc z tego dumnym. Wiem, ze sa
        ludzie, dla ktorych antysemityzm wielu (niestety, wielu, co odczulem na sobie,
        chociaz jestem Polakiem) Polakow jest wstydem, ale z drugiej strony jakos nigdy
        nie zdarzylo sie, zeby ktos w Polsce, nawet w czasie rozmowy kilku osob, glosno
        zaprotestowal przeciwko tym bzdurom. Oficjalnie w Polsce antysemityzmu nie ma i
        kazdy mowi: "ja nie jestem antysemita, ale..." I tu wlasnie zaczyna sie ten
        problem.
        Z czym do Europy? - z fobiami oczywiscie.
        • dwamiecze Pelna dokumentacja pozwu WJC: 31.03.02, 03:32
          www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
          dzial=0511&forum=SWIAT&wid=987537&aut=dwamiecze&aid=987537

• Gość: Robert Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 04:21
            Problem w tym, ze tym pozwem, poza nawiedzona grupa Polakow i grupa Zydow nikt
            sie w Stanach nie przejmuje. Jakos nie widac na ulicach polskich miast tych
            tlumow Zydow, ktorzy przychodza odbierac kamienice (przypominam, ze przed wojna
            z tytulu ich posiadania placili panstwu polskiemu podatki). Widac Kolego, ze
            chyba bardzo nieuwaznie przeczytales to, co napisalem. Przeciez wlasnie z
            Twojego glosu az kapie od zdrowej, bezinteresownej nienawisci i zawisci. Otworz
            oczy i zejdz na ziemie. Mozemy podyskutowac o generaliach. Jezeli juz
            zachaczyles o II wojne swiatowa i heroiczny w niej udzial Polakow, nikt go nie
            neguje. Niestety, ale oprocz heroizmu w czasie wojny w Polsce bylo tez bardzo
            duzo lajdactwa, ale jezeli ktos jest karmiony jedynie wizja bohatera i ofiary
            zarazem, to trudno mu zrozumiec, ze w czasie wojny ludzie zachowywali sie
            bardzo roznie - wcale nie brakowalo donosicieli, szmalcownikow czy zwyklego
            lajdactwa, ktore prowadzilo do tragedii nie tylko Zydow, ale takze Polakow.
            Wystarczyl jeden bezinteresowny donos, by zginal zarowno Zyd, jak cala rodzina
            polska, ktora go przechowywala. Niemcy sami z siebie raczej nie odkrywali
            kryjowek - ktos im w tym pomagal. Nie sadzisz chyba, ze krasnoludki.
            Pamietam, co opowiadala mi babcia na ten temat. Gdy przyszla do niej z getta
            jej zydowska sasiadka z prosba o pomoc, a w tym samym czasie w jej kamienicy
            mieszkalo dwoch oficerow niemieckich - odpowiedziela, ze ona nie boi sie tych
            Niemcow, bo oni za bardzo nie orientuja sie kto moze byc Zydem, natomiast boi
            sie swoich polskich sasiadow. Jej zydowska znajoma musiala odejsc z niczym,
            poniewaz moja babcia nie chciala brac na siebie odpowiedzialnosci za zycie
            swojej matki, siostry i jej dziecka. To byly te drobne niuanse, ktore o wcale
            dobrze nie swiadcza o az tak wielkim heroizmie Polakow.
            Nie czarujmy sie tez z "zydokomuna". W koncu te 3 miliony czlonkow PZPR w
            latach 60. i 70. PRL to raczej nie byli Zydzi. Nawet w latach 50., za
            glebokiego Stalina, zdecydowana wiekszosc, 95% "utrwalaczy" wladzy ludowej
            ochrzczona byla w Kosciele katolickim. Trzeba troche poczytac na ten temat, a
            dopiero potem dyskutowac. Zycze rozsadku w wypowiedziach.
            • Gość: PULS Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 31.03.02, 11:01
              Gość portalu: Robert napisał(a):

> Problem w tym, ze tym pozwem, poza nawiedzona grupa Polakow i grupa Zydow nikt
              > sie w Stanach nie przejmuje. Jakos nie widac na ulicach polskich miast tych
              > tlumow Zydow, ktorzy przychodza odbierac kamienice (przypominam, ze przed wojna
              >
              > z tytulu ich posiadania placili panstwu polskiemu podatki). Widac Kolego, ze
              > chyba bardzo nieuwaznie przeczytales to, co napisalem. Przeciez wlasnie z
              > Twojego glosu az kapie od zdrowej, bezinteresownej nienawisci i zawisci. Otworz
              >
              > oczy i zejdz na ziemie. Mozemy podyskutowac o generaliach. Jezeli juz
              > zachaczyles o II wojne swiatowa i heroiczny w niej udzial Polakow, nikt go nie
              > neguje. Niestety, ale oprocz heroizmu w czasie wojny w Polsce bylo tez bardzo
              > duzo lajdactwa, ale jezeli ktos jest karmiony jedynie wizja bohatera i ofiary
              > zarazem, to trudno mu zrozumiec, ze w czasie wojny ludzie zachowywali sie
              > bardzo roznie - wcale nie brakowalo donosicieli, szmalcownikow czy zwyklego
              > lajdactwa, ktore prowadzilo do tragedii nie tylko Zydow, ale takze Polakow.
              > Wystarczyl jeden bezinteresowny donos, by zginal zarowno Zyd, jak cala rodzina
              > polska, ktora go przechowywala. Niemcy sami z siebie raczej nie odkrywali
              > kryjowek - ktos im w tym pomagal. Nie sadzisz chyba, ze krasnoludki.
              > Pamietam, co opowiadala mi babcia na ten temat. Gdy przyszla do niej z getta
              > jej zydowska sasiadka z prosba o pomoc, a w tym samym czasie w jej kamienicy
              > mieszkalo dwoch oficerow niemieckich - odpowiedziela, ze ona nie boi sie tych
              > Niemcow, bo oni za bardzo nie orientuja sie kto moze byc Zydem, natomiast boi
              > sie swoich polskich sasiadow. Jej zydowska znajoma musiala odejsc z niczym,
              > poniewaz moja babcia nie chciala brac na siebie odpowiedzialnosci za zycie
              > swojej matki, siostry i jej dziecka. To byly te drobne niuanse, ktore o wcale
              > dobrze nie swiadcza o az tak wielkim heroizmie Polakow.
              > Nie czarujmy sie tez z "zydokomuna". W koncu te 3 miliony czlonkow PZPR w
              > latach 60. i 70. PRL to raczej nie byli Zydzi. Nawet w latach 50., za
              > glebokiego Stalina, zdecydowana wiekszosc, 95% "utrwalaczy" wladzy ludowej
              > ochrzczona byla w Kosciele katolickim. Trzeba troche poczytac na ten temat, a
              > dopiero potem dyskutowac. Zycze rozsadku w wypowiedziach.

Hej Robert czy jak ci tam Egonie,nic ci nie da ta propaganda
              ktora czytasz i pozniej przepisujesz-to jest zydowska propaganda
              i my wiemy o tym lepiej niz ci sie wydaje.Mimo propagandy
              zydowskiej liberyzacji,lustracja nie zostala w Polsce przeprowadzona
              i Zydzi sie jej boja-ty wiesz o tym-prawda?I wiesz tez dlaczego!.

Jak sie tak strasznie Zydzi garna do tych majatkow
              w Polsce to ja ci powiem prosze bardzo,tylko nie cichaczem
              i prosze naglasniac to w srodkach przekazu w Polsce
              5 razy na dzien.Wtedy zobaczymy co sie wydarzy,ja bym
              tego bardzo chcial.Dobrze?.

A sprawa Unii Europejskiej to ja ci cos powiem.
              To Zydzi jej sobie zycza.Masz swoj Izrael i dumnie szumnie
              krzyczycie ze to kultura zacodnioeuropejska wiec moze tak Izrael
              przed Polska wpierw do Unii-co ty na to?hmmmmmmm?.

• Gość: KASIEK Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 12:01
                Gość portalu: PULS napisał(a):

>
                > Jak sie tak strasznie Zydzi garna do tych majatkow
                > w Polsce to ja ci powiem prosze bardzo,tylko nie cichaczem
                > i prosze naglasniac to w srodkach przekazu w Polsce
                > 5 razy na dzien.Wtedy zobaczymy co sie wydarzy,ja bym
                > tego bardzo chcial.Dobrze?.
                >
                > A sprawa Unii Europejskiej to ja ci cos powiem.
                > To Zydzi jej sobie zycza.Masz swoj Izrael i dumnie szumnie
                > krzyczycie ze to kultura zacodnioeuropejska wiec moze tak Izrael
                > przed Polska wpierw do Unii-co ty na to?hmmmmmmm?.

PLUS DROGI NIEDOUCZONY PRZYJACIELU, IZRAEL NIE LEZY W EUROPIE - NIE UWAZASZ ZE
                TO STWAZA PEWIEN POWAZNY PROBLEM.

• Gość: ktos Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 31.03.02, 12:50
                  Kasiek, kretynko, to co robi Izrael w Mistrzostwach Europy? Jak wlazł w ME to
                  może chcieć (niedoczekanie) do UE. Tylko, że UE go nie chce. Dziekowac
                  Hitlerowi (i potempiajac za zbrodnie na slowianach), że rozwiazal problem
                  (przynajmniej w czesci) zydowskich smieci na naszym Starym Kontynecie.
                • Gość: PULS Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 31.03.02, 19:59

> Gość portalu: PULS napisał(a):
                  >
                  > >
                  >
                  > > Jak sie tak strasznie Zydzi garna do tych majatkow
                  > > w Polsce to ja ci powiem prosze bardzo,tylko nie cichaczem
                  > > i prosze naglasniac to w srodkach przekazu w Polsce
                  > > 5 razy na dzien.Wtedy zobaczymy co sie wydarzy,ja bym
                  > > tego bardzo chcial.Dobrze?.
                  > >
                  > > A sprawa Unii Europejskiej to ja ci cos powiem.
                  > > To Zydzi jej sobie zycza.Masz swoj Izrael i dumnie szumnie
                  > > krzyczycie ze to kultura zacodnioeuropejska wiec moze tak Izrael
                  > > przed Polska wpierw do Unii-co ty na to?hmmmmmmm?.
                  >
                  > PLUS DROGI NIEDOUCZONY PRZYJACIELU, IZRAEL NIE LEZY W EUROPIE - NIE UWAZASZ ZE
                  > TO STWAZA PEWIEN POWAZNY PROBLEM.
                  >
                  A czy ja napisalem ze lezy w Europie?
                  Anglia lezy w Europie?-Ty uczony
                  powiedz nam jak Anglia nalezy do U E.

Jaki problem to stwarza ze Morze srodziemne jest pomiedzy
                  prawie na odleglosc rzutu beretem.
                  Problem jest gdzie indziej i ty dobrze
                  wiesz.Zydzi to problem-tak dla
                  podpowiedzi ci podaje.
            • Gość: molder Re: Pelna dokumentacja pozwu WJC: IP: *.C233.tor.velocet.net 31.03.02, 11:15
              www.normanfinkelstein.com/id44.htm
      • Gość: KASIEK Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 11:48
        dwamiecze napisał(a):

>

> Niechec i propaganda przecowko Izraelowi ma jeden powod - jest to wynik
        > oszczerstw Zydow przecowko Polakom i prob wymuszania pieniedzy za "zbrodnie
        > Polakow" ktore co najmniej mozna przypisac Zydom tyle samo co Polakom.
        TY WALCZ ZMINISTRAMI, Z TYMI KTORZY POZWALAJA NA TAKIE OSZCZERSTWA, BO TE BLAZNY
        POWINNY ZALATWIC TA SMIERDZACA SPRAWE JUZ DAWNO.
        JA BYLAM W SZOKU JAK KWASNIEWSKI, PRZEPROSIL Z JEDWABNE, ALE MNIE NIE MA W KRAJU
        I MOZE MIAL POWOD DO PRZEPROSIN. A Z NASZEJ HISTORII MOZNA WYCIAGNAC WIELE
        ZBRODNI, ZYDOW I POLAKOW, KTORZY MUSIELI BY ODPOWIEDZIEC ZA WIELE. JAK ZYCIE
        POKAZUJA MY TEGO NIE POTRAFIM, JESTESMY ZA LENIWI LUB WYGODNI. ALBO NASI
        PRZYWODCY WIDZA W ZATAJANIU INFORMACJI SWOJ INTERES.
        ALE NIE MOZNA NON STOP SIEBIE OBWINIAC I ZYC PRZESZLOSCIA.
        BO WIDZISZ TAKIE - MENDY - JAK TY SA PO WSZYSTKICH STRONACH!
        DLATEGO AMERYKANSCY ZYDZI CHCA PIENIEDZ OD POLSKIEGO SKOSTNIALEGO RZADU, POLACY
        TAK NAPRAWDE BAZUJAC NA KRZYKACZACH NIENAWIDZA ZYDOW, PALESTYNCZYCY CHCA RZEZCZY
        Z KTORYCH SAMI NIE POTRAFIA KOZYSTAC I PIELEGNOWAC......

ympatia dla Palestynczykow to rzecz praktyczna - wrog mojego wroga jest moinm
        > przyjacielem.

SLODYCZY TO TWOJE PRZEKONANIE - TO NIC INNEGO JAK MADROSC KOGOS BARDZO
        ZASLEPIONEGO. A JESLI PALESTYNSKI TERRORYSTA JEST DLA CIEBIE PARTNEREM, TO JA
        TOBIE SZCZERZE WSPOLCZUJE.

WJC (World Jewish Congress) jest oficjalnie popierany przez panst
        > wo
        > Izrael w ich kampanii oszczerstw i wyludzania pieniedzy od Polski. Moze nastepn
        > ym
        > razem Zydzi beda na tyle madrzy aby nie szukac milionow nowych wrogow kiedy
        > miliard poprzednich wrogow wciaz nie jest pokonany.

................ ALE TEGO SAM NIE WYMYSLILES?????
        >
        > Jezeli warunkiem przyjecia do unii jest placenie Izraelowi setek miliardow
        > dolarow i pranie mozgow Polskich dzieci jak to one sa odpowiedzialne za Holokau
        > st

A CZY KTOS ZROBIL W POLSCE COS ZEBY TO ZMIENIC, CZY TY I TOBIE PODOBNI,
        PRACUJECIE NA ZMIENE WIZERUNKU POLSKI. PRZECIEZ NA PRZESTRZENI TRZECH DNI JESLI
        BYM NIE BYLA POLKA I KATOLICZKA TO BYM BYLA PRZERAZONA NIENAWISCIA JAKA PALACIE
        DO MNIE, ZWLASZCZA JAK TWOI KOLEDZY MYSLELI ZE JASTEM ZYDOWKA.
        ALE TO JA SWOJE ZDANIE NA TEMAT TERRORYZMU PRZEDSTAWIALAM, BO LUDZIE W IZRAELU
        W WIEKSZOSCI SA BARDZIEJ HUMANITARNII NIZ MY EEEUROPA.

> to bardzo dziekuje - niech sobie ta Unie wetkna.

NO OCZYWISCIE TO NAJPROSTRZA DROGI DLA POLAKA, MIEC W D... WSZYSTKO, ALBO
        OPLOWAC TO CO SIE DA!
        GRATULUJE, PRZEDSTAWIAJ NAS TAK DALEJ, A SWIAT BEDZIE NAS NAPEWNO SZANOWAL.
        A! JAK NIE UNIA TO CO - GENIUSZU
        WIESZ JESTES NASI MINISTROWIE - POLSKE NIE PRZYGOTUJA DO WEJSCIA DO UNII, BO ONI
        SA ZAJECI CIEZKA PRACA GDZIE JESZCZE ZNALESC KILKA LAPOWEK PRZED ODEJSCIEM Z
        POLITYKI.

> Oczywiscie przecietny Niemiec czy Francuz nie bedzie nienawidzic Polakow dlateg
        > o ze Polacy w koncu przeciwstawia sie jako pierwsi brudnej propagandzie
        Zydow -

WIESZ JA NIGDY NIE ZWAZALAM CZY KTAS MNIE LUBI CZY NIE.
        ALE ZAWSZE MI ZALEZALO NA SZACUNKU, DO MNIE , DO MOJEGO NARODU, KLRAJU
        CHCESZ ZEBY NAS LUBILI I Z POBLAZANIEM WOLALI DO NAS --POLACZKI
        CO NA TYLE CEI STAC W TEJ AMERYCE, TO CI WYSTARCZY -"POLACZKU"?
        BO MNIE NIE, MOGA MNIE NIEZNOSIC, ALE MAJA MNIE SZANOWAC!

> sadze ze wrecz przeciwnie - wiekszosc ludzi na swiecie ma tego dosc ale z rozny
        > ch powodow nie moga protestowac. Niemcy maja malo podstaw aby protestowac z
        > oczywistych powodow. Francuzi mieli rzad kolaborantow Vichy.

NO WIDZISZ JAK NIEWIELA WIESZ! WE FRANCJA JEST JEDNYM Z NAJBARDZIEJ
        ANTYSEMICKICH KRAJOW W EUROPIE, OD ZAWSZE. ALE O TYM NIKT NIE KRZYCZY GLOSNO!
        DLACZEGO, POMYSL.!!!

Polacy, z drugiej
        > strony nie maja niczego za co musieli by sie wstydzic - pierwsi przeciwstawilis
        > my
        > sie zarowno Komunistom i Faszystom i jako jedyny pokonany kraj nie mielismy rza
        > du
        > kolaboracyjnego - zaplacilismy za to okropna cene. Nikt w Polsce nie powinien b
        > yc
        > zmuszany do przeprosin za to ze Polacy mieli akcje odwetowe przeciwko
        > komunistycznym czy faszystowskim mordercom. Wrecz przeciwnie - nalezy byc z teg
        > o
        > dumnym.

AMEN!

> Pomio tego ze urzedasy Zydokomuny wymordowali tysiace Polakow, pozwolono im po
        > prostu uciec w latach 1956-1968.

TO TY TAKI STARY I GLUPI?
        PRZEPRASZAM NIE CHCE CIE OBRAZIC, TO TAKIE BYLO EMOCJONALNE
        NAIWNY!

Moze lepiej byloby aby te swinie zostaly
        > powieszone za ich zbrodnie.

KOCHANY OBRZUCASZ EPITETAMI, ZNAJDZ DOWODY, WYNAJMIJ STADO PRAWNIKOW, NAPISZ NA
        FORUM POMOZEMY CI... MY WSZYSCY JESTESMY POLAKAMI
        ALE ZBIERZ DOWODY, A NIE CHLAP TYLKO JEZOREM, BO TAKA JEST MIEDZY TOBO A
        TYMI "SWINIAMI" TYLKO ROZNICA

Tak nie zrobiono - nikt w Posce nie mial ochoty na
        > zaostrzanie tych spraw i kontynuacje rozlewu krwi.

NIKT NIE MIAL JAJ, ZEBY TO ZROBIC. PO POLSKA TO TAKI DZIWNY KRAJ ZE LUDZIE
        POTRAFIA W WIEKSZOSCI TYLKO KRZYCZEC!

W nagrodzie, te stare wendet
        > y
        > sa teraz wyrzebywane przez Zydow i nowe pokolenia Polakow maja cierpiec.

KOCHANY ALE TY NA EMIGRACJI TO O TYM CIERPIENIU POLAKOW W KRAJU TO CHYBA Z
        TELEWIZJI WIESZ, O MOZE PRZEZ TYLE LAT NIE DOROBILES SIE ?
        A STUDIA SKONCZYLES?, CIEZKO PRACOWALES?, CZY NA POMOC Z NIEBA CZEKALES?

> Dosc tych swinstw. Gwalt niech sie gwaltem odciska!!!
        TY MUSISZ BYC NAPRAWDE PRZEZ LOS BARDZO POKRZYWDZONY
        BIEDNY, CZLOWIEKU, WYRAZY WSPOLCZUCIA DLA TWOJEGO BRATA.

• Gość: Edward Do KASKA IP: *.ipt.aol.com 31.03.02, 15:31
          A skad ty wiesz jak to bylo w Jedwabnem ? Zaciekla nienawisc niektorych Polakow
          w dzisiejszych czasach potwierdza mozliwosc ich udzialu w zbrodni dokonanej na
          Zydach. Katolicyzm to nie jest religia swietych, tolerancyjnych ludzi. Takiej
          religii w ogole chyba nie ma. Telewizje zachodnie pokazywaly kilka lat temu z
          oburzeniem polskie wiesniaczki obrzucajace kamieniami chorych na AIDS. Bylo mi
          za nie wstyd jako Polakowi. Polski narod jest zdolny do zbrodniczych czynow,
          jak wiele innych. Udawanie, ze nic sie nie stalo pograza nas tylko wobec samych
          siebie i innych. Polacy to nie sa anioly. daleko im do nich!!
          Co do do Unii uwazam, ze ma ona racje odwlekajac przyjecie Polski. Kraje UE to
          przeciez kraje o stabilnej gospodarce rynkowej a nie swiety Mikolaj, ktory
          nagle zarzuci Polakow prezentami. Czekajacych na prezenty na tym swiecie jest
          zbyt wielu. Z jakiej racji akurat Polska mialaby je otrzymywac?
          • ss.komando Re: Do KASKA 01.04.02, 01:37
            Gość portalu: Edward napisał(a):

> A skad ty wiesz jak to bylo w Jedwabnem ? Zaciekla nienawisc niektorych Polakow
            >
            > w dzisiejszych czasach potwierdza mozliwosc ich udzialu w zbrodni dokonanej na
            > Zydach. Katolicyzm to nie jest religia swietych, tolerancyjnych ludzi. Takiej
            > religii w ogole chyba nie ma. Telewizje zachodnie pokazywaly kilka lat temu z
            > oburzeniem polskie wiesniaczki obrzucajace kamieniami chorych na AIDS. Bylo mi
            > za nie wstyd jako Polakowi. Polski narod jest zdolny do zbrodniczych czynow,
            > jak wiele innych. Udawanie, ze nic sie nie stalo pograza nas tylko wobec samych
            >
            > siebie i innych. Polacy to nie sa anioly. daleko im do nich!!
            > Co do do Unii uwazam, ze ma ona racje odwlekajac przyjecie Polski. Kraje UE to
            >
            > przeciez kraje o stabilnej gospodarce rynkowej a nie swiety Mikolaj, ktory
            > nagle zarzuci Polakow prezentami. Czekajacych na prezenty na tym swiecie jest
            > zbyt wielu. Z jakiej racji akurat Polska mialaby je otrzymywac?

Pierdolony Edek z zydowskiej fabryki kredek. Kto ci dal prawo do takich
            wypowiedzi. Gdzie ty, zydowski pomiocie, zyjesz??
        • dwamiecze Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 16:47

> WJC (World Jewish Congress) jest oficjalnie popierany przez panst
          > > wo
          > > Izrael w ich kampanii oszczerstw i wyludzania pieniedzy od Polski. Moze na
          > stepn
          > > ym
          > > razem Zydzi beda na tyle madrzy aby nie szukac milionow nowych wrogow kied
          > y
          > > miliard poprzednich wrogow wciaz nie jest pokonany.
          >
          > ................ ALE TEGO SAM NIE WYMYSLILES?????

Specjalnie dla pani napisalem watek na ten temat:

dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1505073&aut=dwamiecze&aid=1505073

Reszte obelg przeciwko mnie ignoruje. Mam w tym bardzo duza wprawe. Przez lata
          musialem sluchac od Zydow w USA jak to Polacy byli wiekszymi faszystami niz
          Niemcy i jak obozy koncentracyjne byly tylko zbudowane w Polsce na zadanie
          Polakow.

Ja Pani wspolczuje ze znalazla sie Pani miedzy mlotem a kowadlem. Ale niestety
          nie mozna ignoraowac sytuacji i pozwolic na zagrozenie wszystkich Polakow tylko
          dlatego ze pojedynczym jednostkom zrobi sie z tego powodu niewygodnie. To jest
          zdecydowana polityka organizacji zydowskich i Izraela przeciwko Polsce. Tych
          kilku Zydow ktorzy sie tym klamstwom przeciwstawiali (Flenkenshtein, Shahak)
          sami otrzymali mase oszczerstw przeciwko im samym i zostali odizolowani od
          spoleczenstwa zydowskiego.

Opinie Zydow o Polsce:
          dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1099834&aid=1099834
          • Gość: KASIEK Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 18:30
            > Ja Pani wspolczuje ze znalazla sie Pani miedzy mlotem a kowadlem.

TO ZLE PAN ROBI. JA NIE MUSIALAM EMIGROWAC, JA MIESZKAM W IZRAELU - BO TO BYL
            MOJ SWIADOMY WYBOR, JA NIEGDY NIE UCIEKALAM - JA WALCZYLAM O SWOJE.
            ALE PRZECIEZ LATWIEJ PISAC NA FORUM, NIE UJAWNIAJAC TWAZY.
            MOZE DLATEGO ZE NASZA SYTUACJA JEST SKRAJNIE ROZNA, JA POTRAFIAM OCENIAC
            CZLOWIEKA PO JEGO CZYNACH, A NIE JEGO PRZODKOW.

niestety
            > nie mozna ignoraowac sytuacji i pozwolic na zagrozenie wszystkich Polakow tylko
            > dlatego ze pojedynczym jednostkom zrobi sie z tego powodu niewygodnie.

TP PRZESTAN PISAC - SZCZEKAC, WROC DO POLSKI IDZ DO ARCHIWUM I POGRZEB, A JAK
            JUZ COS WYGRZEBIEZ TO WROC NA FORUM I PODAJ INFORMACJE Z ZAPYTANIEM O DOBREGO
            PRAWNIKA.
            I ZACZNIJ WALCZYC, A NIE PAPLAC JEZOREM. MOZE W TEDY POLSKA PRZESTANIE
            PRZEPRASZAC ZYDOW ZE JEST POLSKA.
            CO TO ZA DUZY WYSILEK, ARCHIWA SA TEZ W AMERYCE!

To jest
            > zdecydowana polityka organizacji zydowskich i Izraela przeciwko Polsce.
            ZALOZ ORGANIZACJE WALCZACA O PRAWDE, PO CO SIEDZISZ GODZINAMI PRZED INTERNETEM?

> Opinie Zydow o Polsce:
            > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa
            > /home.jsp?</a>
            > dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1099834&aid=1099834

A JAKIE TY O TWOI KOLEDZY Z FORUM MACJI OPINIE O ZYDACH?
            CO WIERZYSZ ZE JAK BIJA TO TRZEBA NADSTAWIC DRUGI POLICZEK? - ALE TA ZASADE
            MUSZA STOSOWAC TYLKO ZYDZI ?

• Gość: JAIR Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.chello.pl 31.03.02, 18:58
              Tak rozumiem wasz żal z powodu wymordowania bardzo dużej liczby waszych
              przodków na terenie GG (nie Polski).
              Napewno moi rodacy (w tym i moi rodzice) nie zrobili wszystkiego co możliwe aby
              jak najwiecej was ocalić.
              Tylko jak to przeliczyć, ocenić. Dodatkowo w GG za pomoc Zydom kara była jedna,
              śmierć całej rodziny. Notabene w tym kraju kara za uprawianie sportu także była
              niezła - obóz koncentracyjny.
              Łatwo teraz jest w Israelu i USA pisać - nie pomogliście.
              Natomiast to co teraz( tzn od 1948 roku) wyprawiacie z Palestynczykami to jest
              trudno wytłumaczyć. Jak szybko zapomnieliście o waszej tragedii w Europie.
              Cel uświęca środki.
              • Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: 207.77.123.* 01.04.02, 18:52
                Widac bardzo dokladnie w tej calej dyskusji, ze jedni maja wiedze na ten temat,
                a innym wystarczy stereotyp i zacietrzewienie. Mial racje "Kasiek", wysylajac
                tutaj kogos do archiwum. Tak sie akurat sklada, ze ja pracowalem kilka lat w
                Archiwum Panstwowym i raczej dobrze sie orientuje jak potrafili byc mili Polacy
                w ogole do mniejszosci narodowych. Polska "tolerancja" polegala na tym,
                ze "toleruje" znaczylo nie zabijam, ale nic poza tym.
                Masz racje koles, ze w GG za pomoc Zydom grozila smierc i wielu ludzi jej sie
                balo, ale czasami wystarczylo odwrocic wzrok na ulicy lub w tramwaju i nie
                pokazywac Niemcowi palcem Zyda. To akurat nie wymagalo wielkiego heroizmu.
                Jeszcze jednej osobie, ktora usiluje ze mnie robic nieznanego mi "Egona"
                odpisuje, ze podpisuje sie swoim wlasnym imieniem. Natomiast
                zacietrzewionym "patriotom" polskim, ktorzy glosna krzycza na emigracji o
                biednych Polakach zycze powrotu do domu i zmierzenia sie z polska bieda na
                miejscu, a nie w Stanach. Jezyk tej dyskusji jest na poziomie rynsztoka i az
                noz w kieszeni sie otwiera, gdy czyta sie jak inteligentni inaczej potrafia byc
                nasi rodacy.
            • dwamiecze Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 31.03.02, 19:25
              > TO ZLE PAN ROBI. JA NIE MUSIALAM EMIGROWAC, JA MIESZKAM W IZRAELU - BO TO BYL
              > MOJ SWIADOMY WYBOR, JA NIEGDY NIE UCIEKALAM - JA WALCZYLAM O SWOJE.
              > ALE PRZECIEZ LATWIEJ PISAC NA FORUM, NIE UJAWNIAJAC TWAZY.
              > MOZE DLATEGO ZE NASZA SYTUACJA JEST SKRAJNIE ROZNA, JA POTRAFIAM OCENIAC
              > CZLOWIEKA PO JEGO CZYNACH, A NIE JEGO PRZODKOW.

Bardzo dobrze - niech Pani wytlumaczy Zydom ze to nie mialo sensu wygrzebywac
              stare wendety - zanim ja osobiscie sie w to zaangazowalem BLAGALEM Zydow ktorzy
              rozpowszechniali glupoty typu "Polacy to Nazisci" aby to zaprzestali gdyz nikomu
              to na zdrowie nie wyjdzie. Po tym i po pojawieniu sie platnych zamachowcow
              propagandowych typu Gross nie bylo wyjscia tylko walczyc ogien ogniem. Wielu
              Amerykanow szybko sie uczy historii Zydokomuny dzieki Polakom, Ukraincom,
              Rosjanom, Litwinom, Estonczykom, itd. Kazda z tych grup niezaleznie postanowila
              sie przeciwstawic Zydowskim oszczerstwom.

> TP PRZESTAN PISAC - SZCZEKAC, WROC DO POLSKI IDZ DO ARCHIWUM I POGRZEB, A JAK
              > JUZ COS WYGRZEBIEZ TO WROC NA FORUM I PODAJ INFORMACJE Z ZAPYTANIEM O DOBREGO
              > PRAWNIKA.
              > I ZACZNIJ WALCZYC, A NIE PAPLAC JEZOREM. MOZE W TEDY POLSKA PRZESTANIE
              > PRZEPRASZAC ZYDOW ZE JEST POLSKA.
              > CO TO ZA DUZY WYSILEK, ARCHIWA SA TEZ W AMERYCE!

Alez prosze Pani, akcja juz trwa na calego - i wlasnie dlatego Zydom piana
              wychodzi uszami - nie sa w stanie akceptowac prawdy. Polacy i reszta Slowian i
              Baltow przytaczaja udokumentowane archiwa, ksiazki (czesto pisane przez Zydow),
              podczas gdy Zydzi tylko pluja obelgi.

Zasoby po Polsku:
              www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_7.php

Zasoby po Angielsku:
              www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_en_7.php

Zasoby po Niemiecku:
              www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_de_7.php

> A JAKIE TY O TWOI KOLEDZY Z FORUM MACJI OPINIE O ZYDACH?
              > CO WIERZYSZ ZE JAK BIJA TO TRZEBA NADSTAWIC DRUGI POLICZEK? - ALE TA ZASADE
              > MUSZA STOSOWAC TYLKO ZYDZI ?

Zydzi pluli w Polakow nieustannie dookola swiata przez ostatnie 30 lat. Prawie
              nikt sie tym nie przejmowal - wiedzielismy ze jednym z glownych powodow tej
              propagadny bylo przekonanie Zydow ze trzeba popierac Izrael - trudno bylo Zydom
              przekonywac Amerykanskich Zydow aby porzucili wygodne zycie w USA i brali ryzyko
              w Izraelu. Sytuacja zmienila sie drastycznie po tym jak Zydzi zaczeli skarzyc
              Polakow w sadach amerykanskich i podwoili ataki propagandowe uzywajac platne
              swinie typu Gross. W skutku tego Polacy nie mieli wyboru - musielismy odgrzebac
              historie Zydokomuny i Zydzi teraz placza ze strachu ze sie Amerykanie dowiedza o
              tych historiach.

Czyli - Polacy nie skarza Izraela czy Zydow o 100 miliardow w odszkodowaniach i
              wciaz nie rzucaja oszczerstw przeciwko Zydom w srodkach masowego przekazy 24
              godziny na dobe. Niech mi wiec pani nie pieprzy o nadsuwaniu drugiego policzka
              przez Zydow, dobrze?

p.s.
              Uzywanie wylacznie duzych liter to odpowiednik WRZESZCZENIA w internecie i
              naduzywanie tego jest powaznym naruszeniem zasad netykiety.

• Gość: KASIEK Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tlv.netvision.net.il 31.03.02, 19:44
                dwamiecze napisał(a):

> Zasoby po Polsku:
                > <a href="www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_7.php"t
                > arget="_blank">www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_7.php</a
                > >
                >
                > Zasoby po Angielsku:
                > <a href="www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_en_7.ph
                > p"target="_blank">www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_en_7.
                > php</a>
                >
                > Zasoby po Niemiecku:
                > <a href="www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_de_7.ph
                > p"target="_blank">www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/index_jedwabne_de_7.
                > php</a>

DZIEKUJE ZA PRZESLANIE TYCH STRON NAPEWNO Z PRZYJEMNOSCIA W NICH POGRZEBIE.

> Niech mi wiec pani nie pieprzy o nadsuwaniu drugiego policzka
                > przez Zydow, dobrze?

PO TYM ZDANIU PROSZE NIE UCZYC MNIE ETYKIETY I KIEDY POWINNAM STOSOWAC WIELKIE
                LITERY.

> p.s.
                > Uzywanie wylacznie duzych liter to odpowiednik WRZESZCZENIA w internecie i
                > naduzywanie tego jest powaznym naruszeniem zasad netykiety.

W JEZYKU POLSKIM (NIE JESTEM Z NAWCA CO WIDAC PO MOJEJ GRAMATYCE, ORTOGRAFI I
                STYLU), TZW. PRZEZ PANA "WRZESZCZENIE", JEST ZAZNACZONE POPRZEZ WYSZCZEGULNIENIE
                DANEGO TEKSTU INNA TRZCIONKA, KOLOREM, LUB WIELKIMI LITERAMI, AKAPITAMI,
                WYKSZNIKAMI, ZAZNACZENIEM CYTATU ITD....
                JA, JAK PAN ZAUWAZYL WE WSZYSTKICH WYPOWIEDZIACH I PODPISACH STOSUJE WIELKIE
                LITER .
                CZY TEZ PAN CHCE KOMENTOWAC: ORTOGRAFIE, INTERPUNKCJE I STYL?
                CZY TO JEST OBJAW: "JAK JUZ NIE MA CZEGO, TO I BRZYTWY"

MILEGO DNIA ZYCZE
                >

• Gość: Andrzej Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.waw.cdp.pl 31.03.02, 19:47
      Ależ w UE wszyscy nas chcą. Chociaż... faktycznie, część polityków UE twierdzi,
      że władze polskie są zbyt proamerykańskie i proizraelskie. I to jest błąd
      polskiego rządu.
      • viri waw.cdp.pl---Crowley Data Poland_Warszawa_Stawki_2 31.03.02, 20:26
        Firma ta to operator - sieci Datastar
        Tel 022-860 69 38
        022-860 69 60
        Bracie ,Allach z Toba ,musisz sie strasznie meczyc w tej
        amerykanskiej ,syjonistycznej firmie w Warszawie .
        Fajne ,ze na ich koszt w czasie pracy ,
        walisz USA i Zydow , Allach Ahbar
        Dziekuje ci za pomoc , Allach ci wynagrodzi w hurysach jak przejdziesz na
        Islam po smierci ,jesli chcesz zalatwie co to szbko.
        Wpadnij do Ramala . Dzieki Andrzej,

Viri

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Ależ w UE wszyscy nas chcą. Chociaż... faktycznie, część polityków UE twierdzi,
        >
        > że władze polskie są zbyt proamerykańskie i proizraelskie. I to jest błąd
        > polskiego rządu.

• ss.komando Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 01.04.02, 01:31

> PRZYLACZYC TAKI KRAJ.

KASIEK, zydowski pomiocie, zastanow sie dlaczego tak jest. Dla ciebie jest to
      duzym zaskoczeniem???? Pomysl troche, gamoniu. Rusz ta mozgownica. No chyba, ze
      czosnek i cebula do cna ci mozg wyzarly.
      • Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: 207.77.123.* 01.04.02, 18:59
        Sluchaj hitlerowski pomiocie - Tobie chyba woda i kwas z kapusty mozg wyzarly,
        skoro potrafisz takie rzeczy wypisywac. To jest tylko probka tego samego
        jezyka, ktorego sie tutaj uzywa. Znam jeszcze kilka innych mocniejszych
        okreslen, ale nie bede sie znizal do poziomu kogos, kto bardzo by chcial, zeby
        wsrod jego przodkow znalazl sie jakis volksdeutsch lub babcia, co Gestapowca
        chciala. Podziemne panstwo polskie w latach 1939-1945 za cos takiego karalo
        smiercia, a panienkom puszczajacym sie z Niemcami golilo glowy.
      • slawek.r Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 03.04.02, 20:24
        ss.komando napisał(a):

>
        > I
        > W. A
        >
        >" KASIEK, zydowski pomiocie, zastanow sie dlaczego tak jest. Dla ciebie jest to
        > duzym zaskoczeniem???? Pomysl troche, gamoniu. Rusz ta mozgownica. No chyba, ze
        >
        > czosnek i cebula do cna ci mozg wyzarly."

A ty wogole nie posiadasz mozgu i stad takie smierdzace wypociny!

• Gość: cz Re: To swinie IP: *.local 01.04.02, 19:05
      KASIEK przeciez to nie Polacy tylko Arabskie swinie.Wpychaja gdzie sie da. I
      podszywaja pod Polakow. Psuja im reputacje.
    • Gość: bubus Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.nyc.rr.com 02.04.02, 01:47
      To cale forum jest przsiakniete szowinizmem.
      Od godziny probuje dorwac sisikomandosa ale mi ucieka jak oslizly robak
      albo glizda.
      • Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 04:04
        Swieta racja. Wystarczy przejrzec wiekszosc list dyskusyjnych, zeby zobaczyc,
        jak strugami leja sie fale szowinizmu i antysemityzmu pod plaszczykiem
        solidarnosci z Arabami. Gdyby Arabowie zyli w wiekszej liczbie w Polsce, to
        jestem przekonany, ze polowa tutejszych szowinistow znalazlaby 20.000 powodow,
        zeby ich takze nienawidzic, ale w takiej sytuacji, jaka panuje w Izraelu jest
        to doskonala okazja dla wielu szowinistwo i antysemitow, zeby legalnie dokopac
        Zydom, bez wzgledu na to czy zyja w Izraelu, czy gdziekolwiek na swiecie.
        Przeciez to takie swojskie.
        • dwamiecze Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 02.04.02, 04:25

> Swieta racja. Wystarczy przejrzec wiekszosc list dyskusyjnych, zeby zobaczyc,
          > jak strugami leja sie fale szowinizmu i antysemityzmu pod plaszczykiem
          > solidarnosci z Arabami. Gdyby Arabowie zyli w wiekszej liczbie w Polsce, to
          > jestem przekonany, ze polowa tutejszych szowinistow znalazlaby 20.000 powodow,
          > zeby ich takze nienawidzic, ale w takiej sytuacji, jaka panuje w Izraelu jest
          > to doskonala okazja dla wielu szowinistwo i antysemitow, zeby legalnie dokopac
          > Zydom, bez wzgledu na to czy zyja w Izraelu, czy gdziekolwiek na swiecie.
          > Przeciez to takie swojskie.

Obiecuje ci Robert - jak tylko swiatowe organizacje Arabow oskarza Polakow o
          bycie wiekszymi faszystami niz Hitlerowcy i zazadaja aby Polska zaplacila 100
          miliardow dolarow kary to natychmiast zaczniemy dokopywac Arabom.

To tego czasu jeden wrog jest dla nas wystarczajacy. Nastepnym razem prosze
          trzymac swinie z "Przemyslu Holokaustu" i WJC na smyczy i z daleka od Polski i
          Polakow albo oczekiwac powaznych konsekwencji.

• Gość: PULS Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 02.04.02, 08:58

> Swieta racja. Wystarczy przejrzec wiekszosc list dyskusyjnych, zeby zobaczyc,
          > jak strugami leja sie fale szowinizmu i antysemityzmu pod plaszczykiem
          > solidarnosci z Arabami. Gdyby Arabowie zyli w wiekszej liczbie w Polsce, to
          > jestem przekonany, ze polowa tutejszych szowinistow znalazlaby 20.000 powodow,
          > zeby ich takze nienawidzic, ale w takiej sytuacji, jaka panuje w Izraelu jest
          > to doskonala okazja dla wielu szowinistwo i antysemitow, zeby legalnie dokopac
          > Zydom, bez wzgledu na to czy zyja w Izraelu, czy gdziekolwiek na swiecie.
          > Przeciez to takie swojskie.

Bo widzisz rogert czy jak ci tam jojo to jest prosta zyciowa polakow zasada:
          Wrog mojego wroga jest moim przyjacielem.
          • Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: 207.77.123.* 02.04.02, 16:35
            Bo widzisz "Plus" to jest prosta zasada w Polsce. Nienawidze kazdego i calego
            swiata, bo sam nie potrafie sobie poradzic ze swoimi klopotami, wiec znajduje
            kozla ofiarnego. Jest to typowe myslenie bardzo wielu ludzi. Szkoda tylko, ze
            tak dlugo trwa przebudzanie sie z reka w nocniku. Moze czas najwyzszy zdjac
            klapki z oczu i popatrzec na siebie samego z duza doza krytycyzmu, a nie
            oplatac bzdury na listach dyskusyjnych.
            • dwamiecze Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 02.04.02, 17:38

> Bo widzisz "Plus" to jest prosta zasada w Polsce. Nienawidze kazdego i calego
              > swiata, bo sam nie potrafie sobie poradzic ze swoimi klopotami, wiec znajduje
              > kozla ofiarnego. Jest to typowe myslenie bardzo wielu ludzi. Szkoda tylko, ze
              > tak dlugo trwa przebudzanie sie z reka w nocniku. Moze czas najwyzszy zdjac
              > klapki z oczu i popatrzec na siebie samego z duza doza krytycyzmu, a nie
              > oplatac bzdury na listach dyskusyjnych.

Powtorzmy jeszcze raz - POWOLI aby nawet ZYDEK mogl zrozumiec:

1. Jesli chodzi o nienawisc do kazdego i calego swiata. Polacy NIELUBIA tylko
              tych ktorzy ATAKUJA Polske pierwsi - w tym wypadku Zydow. ZYDZI to nie caly swiat.

2. Jesli Zydzi chca byc LUBIANI to powinni sie w koncu nauczyc zyc na WLASNA REKE
              a nie wyludzac pieniadze od Amerykanow, Niemcow, Szwajcarow, i Polakow. To
              WYLUDZANIE i ciagle SMECENIE o ofiarkach zydowskich powoduje ze wielu ludziom na
              swiecie zupelnie sie znudzilo ciagle uczestnictwo w problemach Zydow. Polacy nie
              sa tu wyjatkiem.

3. Kiedy twoje oficjane organizacje WJC (World Jewish Congress) i panstwo Izrael
              oskarza Polakow przez dziesiatki lat o bycie wiekszymi faszystami niz Hitlerowcy,
              nie dziw sie ze ci w koncu ktos PRZYWALI W MORDE.

• Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 04:28
                Chory nieuleczalnie z nienawisci czlowieku. Akurat odszkodowania ze strony
                Polakow interesuja Izraelczykow tyle, ile zeszloroczny snieg. Maja wieksze
                problemy, niz to czy Polacy im zaplaca czy tez nie i nawet oni sami nie
                wysuwaja takich propozycji. Jezeli ktos zyje tylko obsesja i nienawiscia, a do
                tego nie mysli, nie czyta, tylko pluje jadem, to jednak jest to chore. Czepiles
                sie tego Swiatowego Kongresu Zydow, jakby to byla organizacja tylko dybiaca na
                Twoj watpliwy majatek. Przeciez, gdy sie czyta Ciebie, to az widac, ze poza
                nienawiscia nie masz w sobie nic. Nie zapominaj, ze gdy ktos zyje tylko
                uczuciami i emocjami (a do nich zalicza sie wlasnie nienawisc), to usypia w tym
                momencie logika. Milo jest widziec w kazdym, kto ma inne zdanie, tylko Zyda. Ja
                nikomu w portki nie zagladam ani po hitlerowsku nie sprawdzam metryk, wiec moze
                sobie oszczedz swoje opinie na temat innych ludzi.
                Wlasnie w Twoim przypadku widze, ze jednak wsrod moich rodakow jest wielu
                ludzi, ktorzy potrafia kipiec z nienawisci bez powodu i bezinteresownie.
                • panuszatek Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? 03.04.02, 04:34
                  Podziwiam Panska cierpliwosc. Pan to chyba jest... ROBERT.
                  • Gość: Robert Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: 207.77.123.* 03.04.02, 20:02
                    dziekuje, ale mam jej coraz mniej. Niestety, nie da sie tutaj uzywac logicznych
                    argumentow, bo to, co czytam nadaje sie bardziej do psychiatry niz do dyskusji.
                    Myslalem, ze na tego typu forum mozna znalezc zdecydowanie wiecej rozsadnych
                    ludzi, ktorzy dyskutuja, uzywajac jakis argumentow, a nie chorych emocji.
                • Gość: molder Re: JESTESCIE OBRZYDLIWI, DLACZEGO UE NAS NIE CHCE? IP: *.C233.tor.velocet.net 03.04.02, 04:41
                  www.normanfinkelstein.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka