Dodaj do ulubionych

Proponuje pogrzebac to forum

08.04.14, 18:53
Opnowane przez Web Brygady.. no coz wyrzucic sie ich nie da - nie maja ani honoru and ochoty poniewaz im za to placa aby macic.. Kilka osob jeszcze pisze wprawdzie propagandowo nastawione rzeczy ale z sensem (to pewnie "liderzy") ale nie wiem skad wzieli tyle glupkow... nie da sie juz niestety tego nawet czytac....
Zostawmy im to cale forum- niech sobie dyskutuja sami z soba.. poniewaz kazdy wpis jest dla nich woda na mlyn...

Obserwuj wątek
    • igor_uk Engine,tylko nie Ty. 08.04.14, 19:01
      Wydajesz sie bardzo rozsadnym czlowiekiem,a opuszczasz sie do poziomu pefci,ktory caly czas placze nad swoim ciezkim losem :-)

Forum sluzy dla wymiany zdan.Przeciez potrafisz to robic.
      • ukos Ty nie masz zdania, tylko rozkazy 08.04.14, 21:34
        igor_uk napisał:

> Forum sluzy dla wymiany zdan.
    • nie-tak Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:09
      @engine8, ciezko pogodzic sie ci z prawda jaka tu przekazujemy, nie chcej jej slyszec wolisz byc oszukiwanym przez Sorosa i jego spolke?

• igor_uk Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:14
        Chyba nie o to engine chodzi,nie-tak.on "protestuje" w ogole przeciwko Web Brygadom ,i tych od Putina(he,he),i tych od Sorosa(he,he).
        Nie bede mowic za innych,ale ja jestem wolnym strzelcem i reprezentuje na forum tylko siebie kochanego:-)
        • nie-tak Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:19
          Tak samo jestem wolnym strzelcem, nie pisze z Polski jestem wolna od nalecialosci jak i stronicznosci ale lubie jak ktos z braku argumentow wysuwa postulat likwidacji forum. Nie widze powodu do tego, nie widze powodow do banowania ale widze powod do poprawy kultury jak i madrosci tego forum. Forum powinno pouczac, informowac, nie powinny byc wymyslane watki ktore tylko swiadcza niezbyt dobrze o intelektualnosci narodu - takie watki obrazajace nacje obojetnie jaka powinny byc zaraz likwidowane.

• nie-tak Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:25
            Naturalnie powinno byc:
            ale nie lubie jak ktos z braku argumentow wysuwa postulat likwidacji forum.
          • igor_uk Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:27
            Nu to mam sojusznika,nie-tak.Uwazam,ze polowa watkow,ktore zakladaja sie wylacznie dla tego,zeby obsierac Narod Rosyjski,powinni byc wywalane przez cenzure.Ale cenzura wywala nie to co lamie regulamin forum,a tylko to,co jest niezgodne z linia rzydowska.
            Ale mnie to nie przeszkadza,bo to robi zabawe ciekawsza.ostatni tydzien pisalem przez bramki proxy i kilkakrotnie modyfikowalem swoj nick,zakladajac kolejne konto.W sumie bylo ciekawo:-)
            • nie-tak Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:36
              Igor, nie jest to w porzedku wobec reszty Polakow ktorzy znaja jezyki i ich kultura jak i czytalosc wyglada wiele lepiej jak wynajetych pismakow, czyzbys kulture inteligentnych Polskow (tacy istnieja) chcialbys sciagac tymi watkami do rynsztoku? Fora sa wykladnikiem inteligencji narodu jak i moderatorow, fora sa czytane na calym swiecie przez wiele agentur opiniotworczych.

• engine8 Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:41
              "Ale mnie to nie przeszkadza,bo to robi zabawe ciekawsza.ostatni tydzien pisalem przez bramki proxy i kilkakrotnie modyfikowalem swoj nick,zakladajac kolejne konto.W sumie bylo ciekawo:-) "

I wlasnie w tym problem.... niektorym placa wiec musza pisac i zakladac watki.... inni maj inne wewnetrzne potrzeby aby sie tu wygadac...
              Wiekszosc watkow i wpisow bardzo tendencyja imnie sie wydaje ze bardzo pro-rosyjska a any amerykanska.... nie ma zadnego balansu ani w miare obiektywnej oceny ....
              Nie mam czasu ani ochoty przegladac 100 wpisow aby jedne mial jakis tam sens...
              I robi sie gorzej z dnia na dzien. Widocznie web brygady dostaly nakaz aby zwiekszyc plan...

Wyglada to jak ujadanie psow przez plot....

Sorry.... ja sobe znajde co mnie interesuje gdzie indziej...

Tego sie niestety nie da ocenzurowac ani nikogo wyrzucic - kazdy moze pisac a ludzie sa sprytni i obejda wszytkie filtry...

Mam nadzieje ze jak inni przestna wpisywac to web brygady umra smiercia naturalna bo ich naczalniki zobacza ze placa im za nic.....a tak dopuki ktos z nimi polmizuje to o to im chodzi..

• igor_uk Szkoda,engine. 08.04.14, 19:52
                Wydawales sie mnie bardziej rozsadnym czlowiekiem.
                Wiekszosc watkow ,ktore Ty nzaywasz pro-rosyjskimi,nie maja nic wspolnego z Rosja,a tylko z Ukraina,ktora wcale nie musi byc kolejna Bulgaria ,czy Rumunia,albo Litwa ,lub Lotwa.Ukraina przyjazna Rosji,to nie znaczy,ze watek jest pro-rosyjski,to tylko inne widzenie prrzyszlosci Ukrainy.
                Natomiast na forum jest mnostwo watkow anty-rosyjskich,czesc z nich wresz szowinistyczne,ale ty tego nie widzisz.Coz,to twoj problem,nie moj.Tobie z tym dobrze,to znaczy tak i bedzie.
                Zegnaj,nie ukrywam,ze szkoda mnie stracic ciekawego dyskutanta.
                • nie-tak Re: Szkoda,engine. 08.04.14, 20:00
                  igor_uk napisał:
                  > Natomiast na forum jest mnostwo watkow anty-rosyjskich,czesc z nich wresz szowi
                  > nistyczne,ale ty tego nie widzisz
                  ------------------------------------
                  Zgadzam sie, widze to, zadaje sobie pytanie: o co gazecie i moderatorowi chodzi? O sianie nienawisci i wychowywanie naienawistnego spoleczenstwa? Widze tez to ze takie watki sa tolerowane wrecz porzadane a to zakrawa juz nie tylko na niewiarygodnosc mediow ale na sianie faszyzmu, a to jest bardzo niebespieczne.
                  _______________________________________________________________
                  Ciekawa analiza dzisiejszych czasow:
                  www.youtube.com/watch?v=Jyj-ofBUILw
                  www.youtube.com/watch?v=uHNG7FXKiwg
              • nie-tak Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:55
                engine8 zgadzam sie z toba w 100%, zeby to jeszcze wynajeli inteligentnych ludzi do tego ale najciemniejszych prostakow? O czym to swiadczy?
          • felusiak1 Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 19:32
            Ale sie usmialem. Wolna of stronniczosci?
            Nikt nie jest od tego wolny.
            W dodatku wypacasz pietrowe bzdury z ktorymi ni jak nie da sie dyskutowac.
          • brat_ramzesa Brak jest porzadku na forum 08.04.14, 19:34
            straszny natlok zakladanych watkow, czesc bez ladu i skladu, balagan
            • tojabogdan Re: Brak jest porzadku na forum 08.04.14, 19:50
              kilka razy proponowałem założenie forum pod tytułem "forum świat", które to, w odróżnieniu od forum "świat" zajmowałoby się stroną formalną, personalnymi pyskówkami, które byłyby tam nawet zalecane. Można byłoby się tam do woli walić (wirtualnie) w gębę czy kopać po jajach. Z tym, że wszelkie takie praktyki byłyby całkowitym tabu na na forum "świat", które winno być miejscem wyłącznie wymiany poglądów, informacji czy dyskusji na temat problemów naszego złożonego świata.
              Sam tego nie założę, bom za leniwy i za stary
              • tojabogdan poza tym, prócz chaosu i obsesyjnego zakładania 08.04.14, 20:07
                nowych wątków, winno się nieco rozszerzyć horyzont i zauważyć inne sprawy.
                Dla mnie osobiście jednym z wydarzeń jest wizyta prezydenta Irlandii w Wielkiej Brytanii. Pomyśleć, że dwa kraje są od dziesiątków lat w stanie bliskim wojny. Poprzez prroblem Irlandii Północnej. I to od blisko stu lat. Wizyta Elżbiety II przed trzema laty w Irlandii była chyba pierwszą wizyta panującego czy panującej na brytyjskim tronie. A tak wysoki przedstawiciel władz Irlandii przyjeżdża po raz pierwszy od 1922 roku.
                Z boku patrząc nie można się nadziwić, że takie animozje mogą mieć miejsce. Tyle, że na ogól nie instrumentalizuje się tego konfliktu, co czyni się bardzo chętnie ww wieloma innymi.
                • zeitgeist2010 Irish-English reconciliation 08.04.14, 21:31
                  tojabogdan napisał:

Poprzez prroblem Irlandii Północnej. I to od blisko stu lat. Wizyta Elżbiety I I przed trzema laty w Irlandii była chyba pierwszą wizyta panującego czy panującej na brytyjskim tronie. A tak wysoki przedstawiciel władz Irlandii przyjeżdża po raz pierwszy od 1922 roku. Z boku patrząc nie można się nadziwić, że takie animozje mogą mieć miejsce. Tyle, że na ogól nie instrumentalizuje się tego konfliktu, co czyni się bardzo chę tnie ww wieloma innymi.

SOmething to take after.

W rzeczy samej. Jest cos bardzo edukacyjnego w tej symbolicznej wizycie dla zawzietych bolszewikow i agentow. Byly czlonek IRA McGuiness podaje rękę krolowej. Czy Rosjanie podadzą kiedys rękę ”banderowcom i faszystom”?

-----------------------------------------------
                  你的敌人的敌人...是我的朋友. Nǐ de dírén de dírén... Shì wǒ de péngyǒu. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem
                • pijatyka Re: obsesyjnego zakładania nowych wątków 08.04.14, 21:36
                  pl.tinypic.com/r/11rynat/8
          • tojabogdan problemem są osoby, które dostają białej gorączki 08.04.14, 19:36
            problemem są osoby, które dostają białej gorączki (termin psychopatologiczny), gdy spotykają inaczej myślących. Po prostu nie mieści się w pustych na ogół główkach, że można wyznawać inny światopogląd, mieć zupełnie inny sąd czy osąd teraźniejszości bądź przeszłości, czy w ogóle być innym. Też inne, odmienne poglądy na wybory seksualne, wywołują gwałtowne reakcje.
            O respekcie inności już nie wspomnę.
            I dlatego wyjątkiem są tutaj dyskusje. Na ogół śmieszne pyskówki, silnie naładowane emocjonalnie, a liczne obraźliwe wyrażenia mogą być materiałem na niejedną pracę naukową.
            • nie-tak Re: problemem są osoby, które dostają białej gorą 08.04.14, 20:03
              @tojabogdan takiego forum, na takim poziomie jak te nie znajdziesz w Niemczech.
              • tojabogdan ironia? czy na poważnie 08.04.14, 20:08
              • nie-tak Re: problemem są osoby, które dostają białej gorą 08.04.14, 20:12
                Zadna ironia, na powaznie, chyba masz na mysli forum z die Welt - niski poziom intelektualny ale mimo tego zaden sie nie oklada z grubej rury tak jak na tym forum.
    • wojciech.2349 chcesz odebrać chleb tym z Ogino? 08.04.14, 20:03
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,150450838,150450838,Warunki_pracy_w_brygadzie_sieciowej_w_Olgino.html
    • solaqua.333 nie chcesz dyskutowac, wypisz sie 08.04.14, 20:08
      to takie proste.
    • bywszy1 Re:panie ajgor+ 08.04.14, 20:56

czy musi pan ciagle spelniac dziewiata zasade mechaniki niebieskiej?
      Ciagle krecic sie dookola d.py zydowskiej?
      Podcieranie tylkow angielskich juz nie zadowala panskich ambicji?
      Cos pan ostatnio bardzo podskakuje.
      Uwazaj pan nadmierne ruchy moga spowodowac zlamanie ktorejs nozki.
      szanuj sie,pan.
    • car_fox Re: Proponuje pogrzebac to forum 08.04.14, 22:45
      A moze zaczac z nimi jakos walczyc?

Np na poczatek propnuje:

1) 48 godzinna "kwarantanne" - tzn nikt kto nie nalezy do Web Brygad sie nie wpisuje.
      Zawodowcy beda bo musza pisac poniewaz to ich praca....dla reszty bedzie wiadomo kto Oni sa... bedzie to pierwsza - lista Web Brygadzistow na ktora oni sie wpisza na ochotnika...

2) nastepenie na kazdy wpis zrobiony przez Web Brygadziste - dopisywac sie i duzymi literami w Temacie pisacnp WATEK ZALOZONY PRZEZ ROSYJSKIE "WEB BRYGADY" a w tresci umieszczac link np taki

naszeblogi.pl/44898-web-brigades-tajemnice-rosyjskiej-dzialalnosci-w-sieci

Wtedy przygodni beda wiedziec ze watek jest napietnowany..

3. Nastepnie doplaczyc do listy "napietnowanych" tych co widac ze do brygad naleza ale w czasie kwarantanny sie nie "obnazyli"

Czy to pomoze - nie wiem, ale jak maci elepsze sposoby to chetnie zaadoptujemy...
      • igor_uk A ten z jakiej piaskownicy tu zjawil sie? 08.04.14, 23:43
        po cholere tak skomplikowane zabiegi?kwarantana -48 godzin,laty przyklejac.
        A nie prosciej zalozyc watek pod tytulem:" Rejestracja webbrygadzistow".
        kto tam wpisze sie,ten i jest webbrygadzistom i bedzie na wieki wykliety :-)

I z takimi mamy walczyc? Przeciez ,jak nasz odicer prowadzacy dowie sie,to nam po wyplatach poleci :-(
    • smagliczka2 Chcesz pogadac? 09.04.14, 01:54
      Wpadnij do mnie na filizanke kawy.
      • gosc88 Re: Chcesz pogadac? 09.04.14, 03:26
        A bedzie smagliczka2 napisała:

> Wpadnij do mnie na filizanke kawy.

A bedzie do tego jakis deserek ??
        • boavista4 Re: moje 5 groszy 09.04.14, 03:55
          zamknmac, nie zamknac. Jak chcesz zamknac to przestan pisac, wtedy twoi dyskutanci , widzac ze bez ciebie nie moga sobie dac rady, tez przestana pisac. Dla mnie Forum jest interesujace, mozna dostac informacje , ktorych w gazetach nie ma, sa linki do tych informacji, a nasi przeciwnicy pokazuje swoje strategie bez liscia figowego. Pierwsze informaccje zwykle sa bardziej interesujace, po nich nastepuja pyskowki, to juz nie czytam, chyba ze widze cos interesujacego. Czasami bystrzaki tak wojuja, ze przychodzi ochota (niepotrzebna ) na rewanz. Oprocz FS jest mnostwo innych web i dyskusji. Na FS jednak widac te same jednostki i grupy , czyzby Polacy nie czytali FS? Wezmy Yahoo, BBC, MSN, tam sa tysiace dyskutantow, a hasbary tam prawie nie widac. Wiekszosc anglojezycznych korespondntow nienawidzi buszyzmu, obanizmu, jak widac nie przeszkadzo to tamtej cenzurze. Skad na FS hasbara jest tak liczna, jest otwarcioe sjonistyczna, niemalze patriotycznie prozydowska, a wiekszosc Polakow zydow nie lubi o czym sie slyszy stale w mediach zagranica. a wiec jest jak jest, a bedzie jeszcze lepiej.
        • igor_uk Nie wiem,czy poczestuje ciebie deserkiem. 09.04.14, 10:29
          Ale na pewno oskarzy ciebie o to,ze zasrales jej kibel.Bo ona uwielbia swoj balagan przerzucac na innych.A pozniej jeszce oskarzy ciebie o klamstwo.
          • smagliczka2 Pan Igor ma charakter osla. 09.04.14, 14:10
            Skaleczylam panska meska dume i to jak widac to Pana bardzo boli. Nie sadzilam jednak, ze az tak bardzo.

Prosze mi powiedziec jak Pan wspomina swoja matke? Widzi Pan, wbrew pozorom, to w dziecinstwie i w domu rodzinnym nalezy szukac przyczyn swoich kompleksow.

Ty rosyjski goownojadzie.
            • igor_uk smagliczka. 09.04.14, 14:45
              Jestes tylko babka klozetowa,niczym wiecej,z racji tego nie mozesz nawet marzyc o tym,zeby ja i moja duma mogla ucierpiec od ciebia.Twoja robota,to skasowac ze mnie pare groszy za skorzystania z pisuara.

p.s. Kiedy przestaniesz klamac i judzic?
              • tojabogdan to nie pisuardessa, lecz kałboy, 09.04.14, 15:29
                ma zbyt duzy zasob slow uwazanych powszechnie za obelzywe, by mogl byc kobieta.
                Jego jezyk wskazuje na przeszlosc wiezienna, czyli tocw...owaty zgred.
                A tu usiluje udawac panienke.
                • igor_uk Re: to nie pisuardessa, lecz kałboy, 09.04.14, 15:49
                  Moze tak i jest,Bogadan,ale cos mnie podpowiada,ze to kobieta,ktora zostala skrzywdzona ,w jej mniemaniu,przez mezczyzn .

p.s. Przszlosc wiezienna nie wyklucza,slownoctwo rzecywiscie wskazuje na to.
                • igor_uk Bogdan,to na pewno kobieta. 09.04.14, 15:59
                  Tylko chora psychicznie.ona udziela sie tu pod bardzo wielu nickami,w wiekszosci meskich.
                  Miedzy innym: 1blueelvic,arkaf,meerkat,aritmus,pijatyka ,i inne .Bardzo mozliwe,ze i 3.ndd rowniez ono,chociaz w tym przypadku mam bardzo duze watpliwosci.
                  • 1blueelvic No wlasnie igor ... 09.04.14, 16:08
                    musisz wybaczyc biednemu zuczkowi. Na nasza dlugoletnia znajomosc sie powoluje.
                    • igor_uk Re: No wlasnie igor ... 09.04.14, 16:10
                      Pewnie,ze wybacze.Pomijajac wszystko,bardzo lubie z toba dyskutowac.A tylko dla tego wchodze na forum.
              • 1blueelvic A jakich klamstwach Pan Igor mowi? 09.04.14, 15:40
                Ja mam wiedze i mam klase. Ty masz tylko kilka klas. Mam wrazliwosc i moralnosc. I to wladnie rozni nas.

Kim Pan jest, to juz na Forum wszyscy wiedza. Wyszedl Pan na durnia i jak sadze, to nawet ramzes sie z Pana nasmiewa.

Pan wyslal odpowiedzi do mnie na prive? A moze Pan oszust i klamca screenshot zamiesci na forum?

Wowczas smagliczka ze wstydu pod ziemie sie zapadnie?

Pan nie posiada dumy i rowniez nie posiada Pan odrobiny honoru. Jedyne co Pan ma do turanska ambicje.

Ty rosyjski goownojadzie.
                • igor_uk blu, 09.04.14, 15:52

bylem pewien tego,ze to ty kryjesz sie za nickiem smagliczka2.Tylko czekalem na chwile,kiedy odkryjesz sie.
                  Zglos sie,kobieto,do psychiatra .
                  • 1blueelvic Kazdy chce miec ... 09.04.14, 15:57
                    swoje piec minut igor.

To bylo potrzebne i tobie i mnie. teraz poczules sie juz lepiej, no nie?
                    • igor_uk wstydz sie,kobieto. 09.04.14, 16:00

• smagliczka2 Wstydze sie bardzo Panie Igorze. 09.04.14, 16:01
                        Czy to samo dotyczy i Pana?
                        • 1blueelvic smagliczko ... 09.04.14, 16:05
                          igor wie lepiej. Zapomnialem sie przelogowac - blad w sztuce. Igor ma wprawione oko.
                          • igor_uk Re: smagliczko ... 09.04.14, 16:08
                            Ja o tym wiedzialem wczesniej.
                      • igor_uk A wiesz kiedy zaczalem byc pewien tego, 09.04.14, 16:07
                        ze blu i smagliczka to ta sama osoba?
                        Odpowiem sam,bo mozesz nie domyslic sie.
                        Bardzo lubisz gadac o wzgledach sanitarnych.I chociaz bardzo staralas sie unikac tych slow,co uzywasz,jako blu,raz nie wytrzymalas,i napisalas,jako smagliczka,ze Rosje trzeba omijac ze wzgledow sanitarnych. od tam tego momentu juz tylko kpilem z ciebie,ale ty nie moglas tego zrozumiec.
                        • 1blueelvic No wlasnie igor ... 09.04.14, 16:09
                          ty wszystko przewidziales.
                          • igor_uk Okresl sie jasnie, 09.04.14, 16:11
                            kim jestes i nie widze zadnych problemow,zeby dyskusowac dalej.
                • blue.skay No i dlatego wlasnie prosze ... 17.04.14, 15:08
                  ciebie o zwracanie sie do mnie blue-smagliczka.

Czy to przekracza twoje mozliwosci? Po co tyle slow?
              • smagliczka2 Panie Igorze - wracamy do rzeczywistosci? 09.04.14, 16:15
                Prosze o udowodnienie moich klamstw. Reszte co Pan pisze wyrzucam do kosza.
                • igor_uk Nie ,smagliczko-blu. 09.04.14, 16:25
                  Jestes tak przewrotna i malowiarygodna,co udowodnila dzis wszystkim ,a ja wiedzialem o tym juz wczesniej,ze nie mam zamiaru niczego udowadniac,poniewaz nie widze w tym zadnego sensu.
                  proponuje gruba kreske i grac w cztere rece z listy :-)
                  • brat_ramzesa blu to smagliczka? 09.04.14, 23:41
                    no jakos na robiona sztucznie ciote mi wychodzi ta smagliczka
                    • igor_uk Re: blu to smagliczka? 09.04.14, 23:47
                      Tak.
                      Ja juz od jakiegos czasu to podejrzewalem,w pewnym momencie nabralem sie pewnosci i zaczalem prowokowac i dzis ono nie wytrzymalo.
    • engine8 Nie pogrzebac - Przniesc na forum Ukraina 09.05.14, 01:23
      Ciekawy artykul - zawsze na czasie i jak litania nie szkodzi a wrecz nalezy powtarzc w kolko.

naszeblogi.pl/44898-web-brigades-tajemnice-rosyjskiej-dzialalnosci-w-sieci
      • boavista4 Re: NiTrudno klamac tak ze jest to oczywiste 09.05.14, 03:58
        Na to rade masz zeby zakneblowac usta swoim przeciwnikom. Jezeli to ci sie uda to w przyszlosci bedziesz posmiewiskiem spolecznym, prawda zawsze zwycieza.
        • kaszebe12 -Urok forum GW... 09.05.14, 07:48
          ...polega wlasnie na obecnosci peysatej brygady...
        • engine8 Re: NiTrudno klamac tak ze jest to oczywiste 09.05.14, 17:47
          Alez ja tylko testuje to co napisano... i testy jak na razie potwierdzja w 100% .
          Brygadzisci pracowali ciezko zeby ten watek zbic na druga strone - i zbili... bo inaczej po premii.
          no i argumenty jak w ksiazce...

Pogonimy was troche - musicie na siebie zarobic...
    • engine8 Re: Proponuje pogrzebac to forum 09.05.14, 18:08
      10 minut i 8 wpisow.. tzn ok 50 na godzine.. .razy 10 (godzin pracy) to bedzie 500 na dzien.. Kazdy ma zrobic 100 czy to znaczy ze jest tu tylko 5 brygadzistow? Ha.... piszecie pod kilkoma nikami..

Do roboty soldaty.....nie opierniczac sie....
      Brac orzyklad z Igora...
      Na forum pod tylko tym nikiem jest 5 lat i ma 54413 wpisow.. tzn prawie 11 tys rocznie..
      Zakladajac ze pracuje tylko 350 dni to 30 postow dziennie.... Jak doliczy posty tylko pod innymi versjami tego niku to pewnie bedzie 40 - jak na superwajzera to chyba niezle
    • engine8 Re: Proponuje pogrzebac to forum 09.05.14, 19:33
      Moderator sie wypowiedzial(a) - nie bedzie forum UKRAINA -
    • unia.wojujacych.bezboznikow Re: Proponuje pogrzebac to forum 09.05.14, 19:37
      @engine8
      Zrób wykaz naszych i ich forumowiczów, wierzących i niewierzących zanim zajdzie słońce. Pospiesz się.
      • engine8 Re: Proponuje pogrzebac to forum 09.05.14, 20:25
        wiem wiem,,, zanim watek wykasuja...

Ale ja nie dziele ludzi na wierzacych i niewierzacych - raczej na uczciwych i etycznych oraz na skorumpowanych
    • j-k Zadyma na Ukrainie przeminie... 09.05.14, 19:41
      to nie konflikt Izrael-islamuski - trwajacy jusz 1300 lat.

nie walnujsa, maladjec.

jestem tu juz 12 lat i gorsze rzeczy vidzialem :)
      • engine8 Re: Zadyma na Ukrainie przeminie... 09.05.14, 21:00
        Ty tez ruski?
      • unia.wojujacych.bezboznikow Re: Zadyma na Ukrainie przeminie... 09.05.14, 21:14
        @ j-k napisał: jestem tu juz 12 lat i gorsze rzeczy vidzialem
        - -
        Gdybyś się lepiej przyłożył do partyjnej roboty to dostałbyś milion euro od prezydenta w miejsce tego Tatarzyna.
        - -
        - Bóg łaskaw! zło mija! Bóg łaskaw! - mówił Jan Skrzetuski.
        - Obacz, abyś nie bluźnił! - odrzekł mu na to Zagłoba - każde zło musi minąć, bo gdyby wiecznie trwało, to byłby dowód, że diabeł rządzi światem, nie zaś Pan Jezus, któren miłosierdzie ma nieprzebrane.
        literat.ug.edu.pl/potop/0073.htm
        • engine8 Re: Zadyma na Ukrainie przeminie... 09.05.14, 22:02
          od razu miliona by chcial.... wszystko tu za pieniadze?

TERAŹNIEJSZE ŚWIATA ŻĄDZE
          SĄ PIENIĄDZE SĄ PIENIĄDZE
          ZA PIENIĄDZE WSZYSTKIE STANY
          SĘDZIE WOJSKO KSIĘŻA PANY
          TERAŹNIEJSZY ŚWIATA CZAS
          ZA PIENIĄDZE LUBIĄ NAS

ZA PIENIĄDZE KSIĄDZ SIĘ MODLI
          ZA PIENIĄDZE LUD SIĘ PODLI
          ZA PIENIĄDZE PRAWNIK STAJE
          NO I SĘDZIA WYROK DAJE
          TERAŹNIEJSZY ŚWIATA PLAN
          KTO PIENIĄDZE MA TO PAN

TERAZ DAMY UWAŻAJĄ
          ZA PIENIĄDZE RĘCE DAJĄ
          ZA PIENIĄDZE WSZYSTKO BĘDZIE
          SŁAWA HONOR URZĄD WSZĘDZIE
          TERAŹNIEJSZY ŚWIATA TRAF
          KTO PIENIĄDZE MA TO GRAF
    • amg10 Przeciez opuszczenie tego forum raz na zawsze 09.05.14, 21:21
      rownoznaczene jest z jego pogrzebaniem.

Czy nie ??

Dziwne, za latwe rozwiazania czasami tak trudno przychodza !!!!
      • engine8 Re: Przeciez opuszczenie tego forum raz na zawsze 09.05.14, 21:25
        E tam... karaluchy i pluskwy przezyja...
        • amg10 Re: Przeciez opuszczenie tego forum raz na zawsze 09.05.14, 22:00
          engine8 napisał(a):

> E tam... karaluchy i pluskwy przezyja...

Zgadza sie. Ale dla ciebie wtedy to forum bedzie pogrzebane.
          • engine8 Re: Przeciez opuszczenie tego forum raz na zawsze 09.05.14, 23:30
            Kak zwal tak zwal - watek w gore :) Brygady spac nie pojda....
    • solaqua.333 Proponuje zebys pogrzebal sie sam 09.05.14, 23:35
      to mozliwe :)
      • engine8 Re: Proponuje zebys pogrzebal sie sam 09.05.14, 23:45
        Przykro mi ze Ci chleb odbieram ale wiem ze ty sie nie zamkniesz bo robisz to dla pieniedzy.

ZA PIENIĄDZE KSIĄDZ SIĘ MODLI ZA PIENIĄDZE LUD SIĘ PODLI
    • pijatyka Re: Opanowane przez Web Brygady 13.06.14, 00:43
      Fakt - cuchnie kacapem.
      • indeed4 Re: Opanowane przez Web Brygady 13.06.14, 01:16
        normalsem, czy oficjelem? ;-)
    • 5magna Re: Zgadzam sie, Engine:-) 13.06.14, 04:55
      Na pochybel......

www.blackoutusa.com/vsl/index.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka