Dodaj do ulubionych

To dopiero wiadomosc! :-)

21.04.14, 16:51
W Rosji niedlugo zaczna bic monety z okazji powrotu Krymu do macierzy z wizerunkiem Putina.
Wiecej o tym tu:
news.mail.ru/politics/17921705/?frommail=1
jako jedni z pierwszych bedziecie wiedziec,jak monety beda wygladac,pamjetajcie o tym.ze to dzieki mnie wy dolaczacie do grona tych,kto jednymi z pierwszych na swiecie dowiadujecie sie o roznych rzeczach :-)

fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/gH7NXQO1ImkxsdcEnX.jpg
p.s. Mam nadziej,ze ta wiadomosc nie doprowadzi do szalu tych,kto w Putinie widzi cale zlo wspolczesnego swiatu:-)
Obserwuj wątek
    • bywszy1 Re: To dopiero wiadomosc! + 21.04.14, 17:07

bez komentarza!
      glamurchik.tochka.net/219811-sati-kazanova-beremenna/
    • nie-tak Re: To dopiero wiadomosc! :-) 21.04.14, 17:07
      1 kg srebrna albo pozlacana moneta wielkosci talerza? To nie jest moneta tylko medal.
    • lisek.syfilisek Re: To dopiero wiadomosc! :-) 21.04.14, 17:12
      Prześwięcić diabła wodą radioaktywną, a zostanie oczyszczony i nie dostąpi ognia piekielnego., jak proponuje Ukrainka, julia Tymoszenko
      - -
      igor_uk 30.04.12, 23:51
      Naprzyklad taka Julia ,ktorej matka pochodzi z domu Abrama Kapitelmana,a ojciec Ormianinem (Grigjan),a ona sama,niewiadomo czemu,uwaza sie,za Ukrainke.
      eva15 01.05.12, 01:44
      Dzięki, Igor. To wyjaśnia, czemu Zachód stanął murem za Julią T. przeciwko Ukrainie Janukowicza. Ukraina pomarańczowych, opartych na takich jak "Trizub" i Julia T. to jedna demokratyczna Ukraina warta zachodniego wsparcia.
      bandershtat.org.ua/ - strona Bandery
    • cumentator Nie dla idiotów 21.04.14, 17:25
      Nalezy wyjasnic ze NIE chodzi o MONETY tylko MEDALE pamiatkowe. Wyprodukuje je ceniona wytwornia broni artystycznej. Kazdy medal wazy 1 kg, cala seria srebrnych i pozlacanych medali liczy 24 sztuki. Z tego widac ze nie jest to taniocha dla masowego odbiorcy. Strona wytworni jest tutaj a kontakt do zamawiania jest tutaj. Nie podano jeszcze ceny medali. Na pewno bedzie duza ilosc zamowien z calego swiata chocby z tego powodu ze te unikalne medale beda mialy znaczna wartosc kolekcjonerska i bedzie to znakomita inwestycja.
      • 1igor_uk Re: Nie dla idiotów 21.04.14, 17:38
        Przeciez to wszystko jest w linku.Nie sadze,ze bylo potrzebne wyjasnienie.Ten watek ,to tylko zart ,odpowiedz na watek faceta,ktorego Putin doprowadza do szalu:-)
        • nie-tak Re: Nie dla idiotów 21.04.14, 17:55
          Dobra, przyjacielska rada dla Igora: zalacz wsteczny bieg dla twoich emocji, zacznij wiecej rzeczy traktowac na luzie bedzie ci lepiej z tym do twarzy.

• 1igor_uk Nie -tak. 21.04.14, 18:15
            O co ci chodzi? Zalozylem watek dla jaj,na calkowitym luzie,a tobie jeszcze malo?

p.s. zwracaj uwage na smajliki,to moja dobra rada dla Ciebie i wiecej luzu,nie-tak,bo zbyt powaznie traktujesz to forum,a ono tego nie jest warto.
            • nie-tak Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:17
              Ton robi muzyke. Tja.
              • 1igor_uk Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:23
                Sadze,ze cos tobie pomylilo sie.
                • nie-tak Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:31
                  Igor obserwuje cie od dawna i daje ci przyjacieska rade, ton robi muzyke.
                  • 1igor_uk Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:40
                    Nie trzeba mnie obserwowac. I ja naprawde nie potrzebuje rad.Wyluzuj ,nie-tak.Nie mam zamiaru zmieniac sie tylko dla tego,ze ktos cos mnie radzi.To forum jest bagno i jakby nie moj upor i pare osob,ktorych lubie,dawno by juz stad zwial.
                    • nie-tak Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:43
                      Odrobina grzecznosci jak i luzu by ci nie zaszkodzila dodala by ci wiecej sympati.
                      • 1igor_uk Re: Nie -tak. 21.04.14, 18:48
                        I znow piszesz cos o luzie .Moim zdaniem to Ty potrzebujez wiecej luzu.

p.s.generalnie trudno zrozumiec to,dla czego akurat ten watek stal miejscem,w ktorym ty postanowila zajac sie moim wychowaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka