Dodaj do ulubionych

Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo miał ...

IP: *.proxy.aol.com 20.08.04, 19:16
Oto przyklad jak swiat wygladalby bez (prawdziwej) religii.
Obserwuj wątek
    • Gość: ax Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: 5.5R2D* / 192.147.58.* 20.08.04, 19:28
      A jak smakowaloby piwo bez prawdziwej religii??
      • Gość: r-mi Powodem tego co sie stalo sa przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 23:15
        juz mielismy przyklad na to co ta prawdziwa religia potrafi.

artykul jest przykladem co sie dzieje w kraju gdzie nad ciemna masa ludzka
        biora gore glupie wierzenia i zabobony. otorz niektorzy chinczycy (nie jestem
        pewien tego ktore "grupy") wierza w to ze sex z mloda dziewica przynosi
        szczescie. ot i caly sens tego co sie stalo. artykul ma troche niewlasciwy
        tytul a tresc sugeruje ze ow gosc mial "nierowno pod deklem". jednak co do jego
        poczytalnosci ja nie mam watpliwosci. rownie dobrze chinczyk moglby powiedziec
        ze polak ktory "boi sie" czarnych kotow jest nienormalny.

inna sprawa w naszym kraju nawet gdyby gosc tej dziewczynie zaplacil (w
        telewizji byl reportarz o tym i tak sie to zwykle zalatwia - dziewczyny
        sprzedaja dziewictwo) to i tak nazwano by to gwaltem.

oczywiscie od razu znalezli sie wyznawcy "fanatyzmu" ktorzy nie widza nic
        ponad "swoj ogrodek" i musieli odpowiednio skomentowac.
    • Gość: as Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.biz.rr.com 20.08.04, 19:40
      Czy czytales cos, nieuku, Nikolaja Bierdiajewa o religii ?
      • Gość: ax Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: 5.5R2D* / 192.147.58.* 20.08.04, 19:47
        Wnoszac z tonu Twojej wypowiedzi jego tworczosc nie ma dobrego wplywu na
        ludzi... :)
    • Gość: Indy hmmmm IP: 80.51.255.* 20.08.04, 19:42
      natomiast ci wszyscy ksieza co gwalca 13 latki to przyklad jak swiat wyglada z
      religia
      • Gość: ZZ Re: hmmmm IP: *.top.net.pl 20.08.04, 20:04
        Osobnicy czepiający się ciasnych 13-latek mają po prostu za małego.... na
        normalną kobietę.
        • Gość: Bez religii Re: hmmmm IP: *.proxy.aol.com 21.08.04, 04:45
          Gdyby to zrobili twojej corce jaki bylby wtedy twoj komentarz?
          • Gość: ZZ Re: hmmmm IP: *.top.net.pl 21.08.04, 09:41
            Chciałem wyrazić swoją dezaprobatę wobec pedofilii. Albo nie zrozumiałeś albo
            zrobiłem to nie dość zgrabnie.
      • Gość: koloratka Re: hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:51
        Dzieki takim praktykom kler ma sie dobrze w PL
    • Gość: koloratura Re: świat bez prawdziwej religii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.04, 19:51
      A która to ta prawdziwa?
      • Gość: bryl [...] IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 19:59
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ZZ [...] IP: *.top.net.pl 20.08.04, 20:03
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: recydywa Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.udn.pl 20.08.04, 20:07
      uciąć mu jaja
    • Gość: aaa "Przyprowadziła mu ją" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:29
      Dziwne, nie wiem czy głupszy on, czy ta kobita.
    • Gość: o Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.ucs.br 20.08.04, 20:52
      tajnedokumenty.com/lobez.html
    • Gość: eeeee Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.queens.ox.ac.uk 20.08.04, 21:19
      no to chyba nie odpedzil tej zlej passy
    • Gość: Lope Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 22:13
      wypraszam sobie takie tytuły na pierwszej stronie tak znalomitego portalu;
      dzieci to czytają
      • grom3 Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia 20.08.04, 22:17
        Dzieci sa lepiej doinformowane jak my.13 latki w dniu dzisiejszym sa juz tak
        przezyte ze szkoda slow
    • Gość: lewus O W MORDĘ!!! ALE Z NIEGO ŚWINIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:22
      I TO WICE MINISTER!!! TO JA SIE CIESZE ZE ZYJE W POLSCE!!! TAM NA BANK WYGRAŁBY
      WYBORY PiS A TAK JEST SZANSA ZE MOZE TAK NIE BEDZIE ZA ROK W POLSCE...MARNA
      ALE JEDNAK JEST
      • Gość: koloratka Re: O W MORDĘ!!! ALE Z NIEGO ŚWINIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:56
        W Polsce ten minister bylby w lidze palanckich rodzin
    • Gość: Hans Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:57
      Wygląda ze złego losu sobie nie odpędził, teraz dopiero ma chuj przejebane hehe
      • Gość: All Capone Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 23:36
        Wietnam to socjalistyczni wyznawcy Marksa i Lenina, coś w rodzaju jakby urbana
        i michnika
    • Gość: Niewierny Tomasz Nie ma prawdziwej religii. IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 23:47
      Rzecz w tym że nie ma prawdziwej religii.
      Nie ma prawdziwszej , lepszej bo wszystkie bez wyjątku są wymysłem zagubionego
      ludzkiego umysłu.

My sami jesteśmy bogami.
      Wystarczy wierzyć w miłość.
      • Gość: meerkat A GWALT SIE GWALTEM ODCISKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 23:53
        Wietnamski "sportsman" wierzyl, ze uratuje go wiara w komunizm, i chyba sie nie
        przeliczy. Wkrotce okaze sie, ze 13tolatka byla prostytutka, jej matka rajfura,
        a dygnitarz im po prostu pomagal i staral sie uczynic z nich produktywne
        czlonkinie spoleczenstwa bezklasowego. Cos jak pralat... no jak mu tam...
        • Gość: Duch Stalina wymierzan sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:24
          wietnamski minister sportu jest sekretarzem komunistycznej partii. Nie
          pozwalam go karać, bo wyślę was do czyszczenia wychodków - tak mi powiedział
          Lenin w 1917 roku.
          • Gość: Bez religii Re: niewierny tomasz IP: *.proxy.aol.com 21.08.04, 04:54
            Ty jestes bogiem? Hmmmm kazdy psychiatra moze ci powiedziec co to oznacza.
    • Gość: trexx gadasz jak potluczony... IP: *.acn.waw.pl 20.08.04, 23:52
      ..co ma do tego religia ?!?!?!?!?!?
      czy uwazasz, ze w krajach "wysoce religijnych" gwaltow nie ma ?
      • janosik6 czarni w polsce gwalca i dupcza na potege 21.08.04, 00:02
        malolatki i malolatow a rozklekotane katole udaja ze nic sie nie dzieje.
        Malo tego tego dupka ministra sportu wsadza i dostanie za swoje.
        A w polsce katolskiej ?
        Mi3e dosc ze nic sie nie dzieje tym skurwiela czarnym pingwina to jeszcze do
        tego sobie jaja robia z kuropatwy w sadzie.
        • Gość: Stalin Re: czarni w polsce gwalca i dupcza na potege IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:12
          Sekretarzy i członków swojej parti nie pozwalam karać, bo roztrzelam co
          dziesiątego
        • Gość: Kaśka To czerwoni gwałcą małolatów na potęgę jak ten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 01:25
          komunistyczny wietnamski minister. Im się wydaje - jak kiedys w PGR - erach -
          ze wselki towar do bzykania. Smutne miałeś dzieciństwo - jak sam określiłeś -
          rozklekotany katolu, jak cię dygnitarze bzykali
    • Gość: z NRW jak ma facet pecha IP: *.UNI-MUENSTER.DE 21.08.04, 01:35
      to mógł na to liczyć, że go przyłapią.
    • Gość: juzek Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.acn.waw.pl 21.08.04, 03:40
      Świat już tak wygląda.
    • Gość: koko Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 10:05
      jestes niezle kopniety w czolo!
      • grom3 Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia 21.08.04, 13:17
        Co ma wspolnego czolo z gwaltem popatrz ile niewinnych dzieci gwalcili
        zboczency ksieza.Tym to bym ucial jaja kolo samej dupy,bez sadu za zboczenia
        seksualne
        • Gość: Marks I do czego to wietnamska komuna doprowadziła, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 13:35
          ministra, to samo działo się u nas za Gomułki i Gierka, wszystkich tych
          starych komunistów, kapitalistów itd. trzeba posłać do przytułku, a dać szansę
          do życia man młodym bezrobotnym i biednym.
        • Gość: Poszkodowana Wspomnij ile to niewinnych dzieci gwałcili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:49
          komuniści w przedszkolach pegieerowskich, a potem spaśli ich świnmi, a
          niektórzy unikneli unicestwienia i mają to w smutnej pamięci, tak jak ja.
    • Gość: bozenka ale czy ejakulowal do pochwy czy do ust? IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.04, 20:59
      • Gość: meerkat Re: ale czy ejakulowal do pochwy czy do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 13:19
        W DUPE, Bozenko, W DUPE!

RECTUM PERFECTUM, nie uczyli cie na lacinie?
        • Gość: Bożenka A ciebie uczyli merkat i ci smakowało, aż ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 14:32
          się uszami wylewało, to dlatego wykazujesz objawy upośledzenia
    • Gość: Wietnamczyk Re: Wietnamski minister zgwałcił 13-latkę, bo mia IP: 62.111.226.* 19.01.05, 00:05
      Pani redaktorze, proszę usunąć tę informację bo mnie wkurzył. Od sierpnia nie
      macie panowie już innych informacji o moim kraju?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka