Dodaj do ulubionych

A jednak Poroszenko jest Zydem.

• arkaf i jaki masz z tym problem kurdupelku ? 30.05.14, 11:20

• pijatyka A jednak moderator jest idiotą. 31.05.14, 13:19
        .
        • pijatyka Re: A jednak moderator jest idiotą. 02.07.14, 17:54
          Dzisiejszy - wyjątkowym.
        • hasta.la.vista1 Re: A jednak moderator jest idiotą. 10.07.14, 12:37
    • vladexpat I co z tego wynika? 30.05.14, 11:25
      Czy naprawdę sądzisz, że ma znaczenie że ileś tam pokoleń temu czyjś przodek miał obcięty napletek? No chyba, że cię to podnieca.
      • arkaf Re: I co z tego wynika? 30.05.14, 11:29
        Vlad, zyles tam tyle czasu, to powinienes zrozumiec ten myk obecny.
        Widac juz ze DRL i to drugie cos tam sie konczy, trzeba wiec im (Rosjanom) znalezc jakas inna mozliwosc naplucia a przy okazji zdobycia moze nowych sojusznikow. Sam odkryles "afere szpiegowska" na Krymie, a teraz nasz forumowy maly cfzlowieczek wyjezdza, ze prezydent elekt, wybraniec CALEGO narodu ukrainskiego jest zydem.
        Taka ich walka wlasnie jest, takie morale, taka sprawiedliwosc
      • igor_uk To zmienia wszystko. 30.05.14, 11:32
        Krajem rzadzi czlowiek,ktory gardzi tymi,kim rzadzi.Generalnie,biorac pod uwage okolicznosci,towarzyszace wyborom,on byl wyznaczony byc Prezydentem Ukrainy, przez wrogie Ukraincom sily.
        • kzet69 Re: To zmienia wszystko. 30.05.14, 11:33
          Idź do psychiatry razem z Macierewiczem, pasujecie do siebie jak dwie połówki
        • humbak Re: To zmienia wszystko. 30.05.14, 11:33
          Gardzi, bo jest Żydem? Chyba nie do końca wiesz, jak działa genetyka... względnie religia, jeśli masz na myśli żydów, nie Żydów.
          • igor_uk humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 11:47
            Genetyka do tego nie ma nic,jak rowniez i wiara.Zydzi nie tylko zmieniali nazwiska,a i przyjmowali obca sobie wiare,ze wzgledow koniukturalnych,pozostajac nadal zydami.
            • humbak Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 11:50
              Tu sofistyka nie ma nic do rzeczy. Coś musi być nośnikiem cech o których piszesz. Jako że nie żyją w odrębnych społecznościach, zazwyczaj nie są wierni tradycji (pomijając okazywanie przez część z nich przywiązanie do idei Izreala zrealizowanego, bądź nie), pozostaje genetyka, lub czasem wyznanie. A to sensu nie ma.
              • igor_uk Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 11:57
                Zydzi ,niezalezni od tego,w jakim kraju mieszkaja,tworza wlasne bardzo hermetyczne spolecznstwa,w ktorych "gotuja sie we wlasnym sosie".O tym,jak w tych spoleczenstach ksztaltje sie poglad mlodziezy na otaczajacy ich swiat,wiem doskonale. Zydzi sa najwiekszymi rasistami na swieci.
                • humbak Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:05
                  Tak się mówi. Czy jest to wiarygodne (obecnie), to już inna sprawa.
                  • igor_uk Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:18
                    To jest wiarygodne,temu mamy bardzo dzo dowodow.
                    • humbak Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:20
                      Masz dowody na to, że ludzie o pochodzeniu Żydowskim/żydowskim wyodręniają się ze społeczeństw w których zyją, czy że wszyscy (lub choć większość) ludzi o tym pochodzeniu tak robi? A może masz choć takie dowody w odniesieniu do Poroszenki?
                      • igor_uk Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:36
                        W jakiej postaci maja byc te dowody?
                        • humbak Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:42
                          Nadającej się do wykorzystania w kontakcie na forum.
                          • igor_uk Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:51
                            Czyli potrzebujesz link,ktory prowadzi do tekstu,ktory mialby byc dowodem?
                            • humbak Re: humbak,nie baw sie w sofistyke:-) 30.05.14, 12:58
                              Taki, który uważasz za kompetentnie napisany i miarodajny. Owszem. Takich tekstów w sieci jest mnóstwo i ja osobiście nigdy nie spotkałem takiego, który nie podpadałby pod kategorię "bełkot".
    • kzet69 Re: A jednak Poroszenko jest Zydem. 30.05.14, 11:32
      Ty jednak Igor jesteś ciężko chorym człowiekiem...
      • igor_uk Ha,ha. 30.05.14, 11:34
        Od razu Zydzi forumowi powylazili.
        Chlopaki,przestancie udawac z siebie Polakow.
        • kzet69 Re: Ha,ha. 30.05.14, 11:36
          Psychiatra, i to migusiem...
          • igor_uk zuzia. 30.05.14, 12:03
            Kiedys na forum Katastrofa w Smolensu wysmiewalem "prawdziwych polakow".ty mnie wtedy przyklaskiwala i uwazala mnie za bardzo rozsadnego czlowieka.
            Kazde wspomnienie o Zydach pzez mnie,doprowadza ciebie do szalu.
            Co z toba jest nie tak?
            • kzet69 Re: zuzia. 30.05.14, 12:10
              Bo widzisz "prawdziwi Polacy" są takimi samymi ksenofobicznymi i nacjonalistycznymi dupkami jak ty, a antysemityzm jest ich znakiem rozpoznawczym, twoim jak widać też...
              • igor_uk Re: zuzia. 30.05.14, 12:14
                To nie prawda,zuzia.Jestes pochodzenia zydowskiego,a na forum GW udajesz Polaka,siejac nienawisc wsrod ludzi.Wykazujesz sie zwierzeca rusofobia,przy tym zarzucasz mnie antysemityzm.
                • kzet69 Re: zuzia. 30.05.14, 12:18
                  Jeszcze raz psychiatra i to szybciutko, bo pogarsza ci się...
        • humbak Re: Ha,ha. 30.05.14, 11:40
          Niepotrzebne siebie.
          Albo przestańcie udawać Polaków, albo przestańcie robić z siebie Polaków.
          • igor_uk Dzieki ,humbak. 30.05.14, 11:50
            Sam zauwazylem,ze cos nie tak z tym,co napisalem.
            • humbak Re: Dzieki ,humbak. 30.05.14, 11:54
              Drobiazg. Staram się być pomocny od czasu do czasu;)
        • vladexpat Nie rozumiesz co znaczy być Polakiem 30.05.14, 11:43
          igor_uk napisał:

> Od razu Zydzi forumowi powylazili.
          > Chlopaki,przestancie udawac z siebie Polakow.

Największy polski poeta był Litwinem, największy kompozytor Francuzem do tego obydwaj nigdy nie żyli w kraju zwanym Rzeczpospolitą. Ty nigdy nie zrozumiesz, co to znaczy być Polakiem.
          • igor_uk vlad,daj spkoj. 30.05.14, 11:48
            Przeciez nie jestes amigo proamerykanski.
            • vladexpat Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 12:08
              igor_uk napisał:

> Przeciez nie jestes amigo proamerykanski.

A jakie to ma znaczenie w tej kwestii?
              • igor_uk Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 12:16
                To ma duze znacznie.Amigo pisze teksty poprawne polityczne,czyli propagandowe. Twoj tekst byl wlasnie takim.
                -

Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja i swiat" forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_i_swiat_.html
                • vladexpat Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 12:26
                  igor_uk napisał:

> To ma duze znacznie.Amigo pisze teksty poprawne polityczne,czyli propagandowe.
                  > Twoj tekst byl wlasnie takim.

Dla mnie tolerancja to nie pusty frazes. I nie ma w tym politycznej poprawności.
                  • igor_uk Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 12:41
                    Tu nie chodzi o tolerancje.
                    W Rosji ogrom tych,z kogo Rosjanie sa dumni,nie maja pochodzenia rosyjskiego.Docenia sie konkretny czlowiek,za konkretne osiagniecia. Tak samo i w Polsce.
                    Zreszta wszystkie badania wykazja,ze Placy sa wiekszymi antysemitami,niz Rosjanie.
                    • vladexpat Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 12:51
                      igor_uk napisał:

> Tu nie chodzi o tolerancje.
                      A o co?

> Zreszta wszystkie badania wykazja,ze Placy sa wiekszymi antysemitami,niz Rosjan
                      > ie.
                      Rozumiem, że stanowisz szczytny wyjątek.
                      • igor_uk Re: vlad,daj spkoj. 30.05.14, 13:17
                        Co ma tolerancja do tego,ze polskie dziecie lubia bajki Jana Brzechwy,ktory byl Zydem z pochodzenia.Oni doceniaja jego talent .
                        A wiesz,ja siebie nie zaliczam do antysemitow.Ja nie mam do Zydow,jako narodu, zadnego stosunku,ja tylko pisze to,co wiem o nich na pewno,bo w swoim zyciu mialem doczynienia z nimi.
          • arkaf Re: Nie rozumiesz co znaczy być Polakiem 30.05.14, 11:51
            dodalbym Tuwima, ktory byl Zydem i ktory napisal jeden z najpiekniejszych poematow ku czci Rzeczpospolitej - "Kwiaty polskie"
            • kzet69 Re: Nie rozumiesz co znaczy być Polakiem 30.05.14, 12:04
              W ogóle ocenianie konkretnego człowieka po narodowości czy pochodzeniu a nie konkretnych czynach jest po prostu chore.
    • brat_ramzesa Zostawmy poprawnosc polityczna na boku-Zydzi 30.05.14, 11:56
      Oczywiscie ze ma znaczenie poniewaz czesc srodowisk zydowskich, bardzo czesto zupelnie nie liczacych sie z cala spolecznoscia zydowska dba o swoj "interes" kosztem calych mas ludzkich, czesto doprowadzajac do tragedi.Nie jest paradoksem ze zdecydowana wiekszosc oligarchow ukraiskich czy rosysjkich a takze polskich to Zydzi ukrywajacy sie pod slowianskimi nazwiskami.To ze trzymaja we wspolnej komitywie widac jak na dloni vide Michnik dbajacy o to by nienawisc miedzyludzka nieustawala z bylym preziem Jukosu
      a takich Zydach dosadnie wypowiedzial sie Antoni Slominski notabene Zyd
      Zacytuje
      "Prócz wstrętu budzi jeszcze we mnie gniew fałszywy i nikczemny stosunek Żydów do zagadnień narodowych. Naród ten, narzekający na szowinizm innych ludów, jest sam najbardziej szowinistycznym narodem świata. Żydzi, którzy skarżą się na brak tolerancji u innych, są najmniej tolerancyjni. Naród, który krzyczy o nienawiści, jaką budzi, sam potrafi najsilniej nienawidzić."
      • igor_uk Re: Zostawmy poprawnosc polityczna na boku-Zydzi 30.05.14, 11:59
        I wlasnie dla tego uwazam Zydow za najwiekszych rasistow na swiecie.
        • brat_ramzesa Od czasow komuny do dzis zajmuja sie tym samym 30.05.14, 12:24
          Judzeniem,
          • igor_uk Re: Od czasow komuny do dzis zajmuja sie tym samy 30.05.14, 12:42
            To samo robia i na forum.
            • igor_uk Sa rozni Polacy,drogie forumowi Zydzi. 30.05.14, 12:50
              I o tym musicie pamjetac,prowadzac antyrosyjska propagande na forum,udajac Polakow.

[url=http://maxpark.com/community/5625/content/2769111] Пoльcкие еврaзийцы-дoбрoвoльцы прибыли в Дoнецк, чтoбы «рaзрyшить acимметрию»[/url]

W tekscie jest odnosnik do onet.pl.
              wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/donieck-polski-student-wspiera-rosyjskich-separatystow/x603q
              • arkaf kurduplu, coz znowu za przyklad dajesz 30.05.14, 12:59
                szefa falangi
                nie pisz mi wiec ze PS ci kurdupelku nie odpowiadaja
                bo falanga dokladnie w swych pogladach taka sama jest
                coraz bardziej naziolska ta twoja ruska morda jest
          • bywszy1 Re: panie bracie,kazdemu swoje+ 31.05.14, 00:41

Od czasow komuny do dzis zajmuja sie tym samym
            brat_ramzesa 30.05.14, 12:24 Odpowiedz
            Judzeniem,
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Oni judzeniem,
            pan mendzeniem.
    • arkaf kosz 30.05.14, 11:56
      caly temat bez sensu, odwoluje sie do czyjegos pochodzenia zeby wykazac jego negatwnosc charakteru, negatywnosc postaci
      Czlowiek o nicku 1igor-uk jest zwyklym rasista w najczarniejszym tego slowa znaczeniu; jego powyzszy wpis mozna tylko porownac do nagonek nazistowskich Niemcow i obecnych zagubionych w zyciu mlodych ludzi uczestniczacych w skrajnych ruchach narodowych
      kosz
      • vladexpat Re: kosz 30.05.14, 12:15
        arkaf napisał:

> caly temat bez sensu, odwoluje sie do czyjegos pochodzenia zeby wykazac jego ne
        > gatwnosc charakteru, negatywnosc postaci
        > Czlowiek o nicku 1igor-uk jest zwyklym rasista w najczarniejszym tego slowa zna
        > czeniu; jego powyzszy wpis mozna tylko porownac do nagonek nazistowskich Niemco
        > w i obecnych zagubionych w zyciu mlodych ludzi uczestniczacych w skrajnych ruch
        > ach narodowych
        > kosz
        >
        Ale zanim wątek trafi do kosza warto zastanowić się, czy może nastał już czas by czyjeś odmienne pochodzenie etniczne czy wyznawaną religie traktować jako coś zupełnie normalnego. Czemu w ludziach wywołuje emocje stwierdzenie, że ktoś jest Żydem czy Cyganem a nie wywołuje, że jest Polakiem czy Hiszpanem?
        Nie dajmy się omamić zidiociałym szowinistom i rasistom.
        • igor_uk Wykazujecie sie zwierzeca rusofobia. 30.05.14, 12:20
          I nie macie zadnego prawa zarzucac komus szowinizm.
          • vladexpat Czyżby? 30.05.14, 12:40
            igor_uk napisał:

> I nie macie zadnego prawa zarzucac komus szowinizm.
            >
            Rosja historycznie od wieków stanowiła zagrożenie dla Polski (choć wcześniej były momenty, gdy to Rzeczpospolita zagrażała Moskwie). Jestem Polakiem (choć wcale nie etnicznym, ani nawet z miejsca urodzenia) i gdy widzę zagrożenie rosyjską ekspansją polityczną lub tym bardziej militarną postępującą w stronę Polski staję po stronie mojego kraju. Nawet nie nazwałbym tego patriotyzmem. To prosty egoizm, troszczę się o siebie, swoją rodzinę, przyjaciół, swój kraj.
            Ale jeżeli ktoś bez sensu opowiada o wewnętrznych problemach Rosji, jej systemie politycznym czy społecznym - swobodnie wyrażam swoją opinię. Czasem przychylną dla Rosji, czasem nie. W zależności od tego co myślę, a nie od jakiejś obowiązującej pro czy anty linii.
            Więc nie nazywaj mnie rusofobem, bo nie ma ku temu podstaw.
            • igor_uk Re: Czyżby? 30.05.14, 13:12
              vlad,ja ciebie nie uwazam za rusofoba.
              Ty ciezko rpacujesz,nic wiecej :-)
        • kzet69 Re: kosz 30.05.14, 12:23
          Tu nawet nie chodzi o żydowskie pochodzenie Poroszenki, tylko o rosyjska propagandę próbującą przekonać że Ukraińcy na polecenie obcych, wybrali obcego i ten obcy jest zdrajcą, który sprzeda kraj, propaganda w wyadaniu Igora budzi skojarzenia z najgorszymi i najczarniejszymi czasami systemów totalitarnych, zarówno stalinowskiego jak i faszystowskiego, znajdowania "wroga ludu", "wroga klasowego" czy "wroga rasowego", a nie jest przypadkiem że im bardziej polityka Putina (zarówno wewnętrzna jak i zewnętrzna) się faszyzuje tym bardziej w propagandzie pobrzmiewa ten złowrogi ton. Teraz rasistowskie wpisy Igora dotyczą Ukraińców czy Żydów, za chwilę taki sam ton usłyszymy w stosunku do Polaków...
          • 3.ndd Re: kosz 30.05.14, 16:29
            kzet69 napisał:

> Tu nawet nie chodzi o żydowskie pochodzenie Poroszenki, tylko o rosyjska propag
            > andę próbującą przekonać że Ukraińcy na polecenie obcych, wybrali obcego i ten
            > obcy jest zdrajcą, który sprzeda kraj, propaganda w wyadaniu Igora budzi skojar
            > zenia z najgorszymi i najczarniejszymi czasami systemów totalitarnych, zarówno
            > stalinowskiego jak i faszystowskiego, znajdowania "wroga ludu", "wroga klasoweg
            > o" czy "wroga rasowego", a nie jest przypadkiem że im bardziej polityka Putina
            > (zarówno wewnętrzna jak i zewnętrzna) się faszyzuje tym bardziej w propagandzie
            > pobrzmiewa ten złowrogi ton. Teraz rasistowskie wpisy Igora dotyczą Ukraińców
            > czy Żydów, za chwilę taki sam ton usłyszymy w stosunku do Polaków...

Musze przyznas Ci racje . Przypomina "Der Sturmer" .
        • arkaf Re: kosz 30.05.14, 12:27
          byc moze ze za bycie Zydem, czy Cyganem nie miales prawa dwoch krokow wiecej zrobic
          ale nie w tym rzecz Vladzie
          Tu chodzi o sam fakt sprowadzenia pceny czlowieka do tego skad pochodzi, kim jest i jak zwykle tylko ludzie wychodzacy z pewnych srodowisk, wzglednie takie kurduple moralne jak igor moga to czynic
          a on sie raduje bo stuka mu postow w jego watku, raduje bo nastepna pyskowe zrobil
          • kzet69 Re: kosz 30.05.14, 12:38
            To co sądzi jakiś tam Igor nie ma większego znaczenia, bo Igor to jest człowiek - nikt, wirtualny byt, bez własnego zdania, kolporter instrukcji, (zresztą mam wrażenie, że to nick dyżurny i kilka osób z niego korzysta, te wypowiedzi znacznie się różnią stylem i językiem), ważniejsze jest to że poglądy nicka: Igor obrazują to co światu chce przekazać putinowska propaganda, a czego oficjalnie nie powie Kreml, i ten znak, znak faszyzującej sie właqdzy na Kremlu jest naprawdę niebezpieczny
        • pijatyka Re:zanim wątek trafi do kosza warto zastanowić się 31.05.14, 13:22
          Nad czym tu się zastanawiać - tu intencje są oczywiste

forum.gazeta.pl/forum/w,50,150709276,150709276,Kacapofilia_62_antysemityzm.html
    • brat_ramzesa Kolomojski to dopiero dokazuje!! 30.05.14, 12:34
      Sila przejmuje mienie w Dniepropietrowsku, nalezace do opozycji, cale fabryki , biura...
      Ten to ma tupet!!
      Widac sile panstwa jak cholera
      • igor_uk Re: Kolomojski to dopiero dokazuje!! 30.05.14, 12:37
        Bo on uwaza,ze panstwo to - "ja".
      • arkaf Re: Kolomojski to dopiero dokazuje!! 30.05.14, 12:45
        nalezace do jakiej opozycji?, jakie fabryki?
        moze cos konkretnego, a nie ujadanie bezsensowne
    • igor_uk Zeby nie zakladac osobnego watku. 30.05.14, 13:24
      Russian patriot cat .

www.youtube.com/watch?v=AuFbF6qzTH0#t=25
      • eva15 Re: Zeby nie zakladac osobnego watku. 30.05.14, 18:58
        :-))))
    • nie-tak Re: A jednak Poroszenko jest Zydem. 30.05.14, 16:52
      Igor a co albo kogo oczekiwales?
      • igor_uk Ja nic innego nie oczekiwalem. 30.05.14, 23:38
        Ale Ukraincy juz maja dosc Zydow-oligarchow,a im wcisneli na sile kolejnego i do tego na prezydenta.
        • nie-tak Re: Ja nic innego nie oczekiwalem. 31.05.14, 00:18
          Pamietam jak podczas pomaranczowej rewolucji ujawnilam pochodzenie Julii potwierdzajac to cytatami jak i linkami, gromy sie sypaly na mnie z kazdej strony. Wiec co mozna oczekiwac od nawiedzonych.
          Tak masz racje ta klika trzyma z soba jak i wzajemnie sie wspiera insider (nie wiem jak nazywa sie to po polsku) vide FED wiadomosciami ale tylko poza granicami ich pochodzenia kraju, i bogaci sie nieopisanie. Dlaczego nie robia tego w swoim kraju w Izraelu? Na te pytanie nie znalazlam nigdzie odpowiedzi, w Izraelu tez sa kliki i kliki ale tam tak sobie pozwolic na to nie moga.
    • gobo2 dowodow zydostwa, nigdy nie za duzo....! 30.05.14, 16:53
      mozesz powiedziec, jak sie to dowodzi...?

1igor-uk napisał(a):

> O tym kazdy ,kto troche tym intersuje sie,dobrze wie,ale nigdy dowodow zydostwa
      > nie ma za duzo:-)
    • eva15 Re: A jednak Poroszenko jest Zydem. 30.05.14, 19:05
      Ae włożyłeś kij w mrowisko. Natychmiast zbiegli się ci, których to dotknęło:-).
      • bywszy1 Re: pani ewo+ 30.05.14, 22:05

nie podskakuj,bo moze sie odnajdzie swinia,ktora dala pani to paskudne zycie.
        • eva15 Niech bywszy na więzi krwi nie liczy 30.05.14, 22:35
          Nie mamy wspólnych krewnych, wiem to napewno.
          • eva15 Re: Niech bywszy na więzi krwi nie liczy 30.05.14, 22:36
            sorry:
            na pewno
            • igor_uk Ten byly radziecko-polski jewrej... 30.05.14, 23:36
              jest spokrewniony z wszami i tylko wsrod nich musi szukac bliskie sobie istoty:-)
              • bywszy1 Re: Ten byly radziecko-polski kacap+ 31.05.14, 00:34
                igor_uk napisał:

> jest spokrewniony z wszami i tylko wsrod nich musi szukac bliskie sobie istoty
                <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                jest spokrewniony ze swiniami i tylko wsrod nich musi szukac bliskie sobie istoty
              • lech.junosza Re: Ten byly radziecko-polski jewrej... 25.07.14, 08:31
                igor_uk napisał:

> jest spokrewniony z wszami i tylko wsrod nich musi szukac bliskie sobie istoty:
                > -)
                Na to wygląda.
          • bywszy1 Re: Niech bywszy na więzi krwi nie liczy+ 31.05.14, 00:32
            eva15 napisała:

> Nie mamy wspólnych krewnych, wiem to napewno.
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            ma pani racje.
            Krewnymi byc nie mozemy.
            Przeciez ja zyd,a swinia-nie koszerna.
      • igor_uk Ewa. 30.05.14, 22:23
        I na to liczylem:-)
        • eva15 Re: Ewa. 30.05.14, 22:34
          Sprowokowałeś outing... Oj nieładnie:-))).
          • igor_uk Re: Ewa. 30.05.14, 23:34
            Ale dla czego Zydzi tak nie lubia ujawniac sie? Przeciez ich doprowadza do szalenstwa to,ze ktos wspomina o ich narodowosci.Wstydza sie?
            • eva15 Re: Ewa. 31.05.14, 00:04
              Też mnie to zastanawia.. Każdy chętnie przyznaje, że jest z pochodzenia Polakiem, Włochem, Hiszpanem czy innym Chińczykiem, a Zydzi nie, oni się denerwują...
              Czyżby sami siebie nie lubili ?:-))).
              • bywszy1 Re: pani Ewo+ 31.05.14, 00:37

nie wiem jak inni,ale Polacy nie zaqwsze chetnie sie przyznaja,ze sa Polakami.
                Wiem.Bo spotkalem.
                A ja-Zyd.I jestem z tego dumny.
                • nie-tak Re: pani Ewo+ 31.05.14, 01:02
                  bywszy1 napisał:

>
                  > nie wiem jak inni,ale Polacy nie zaqwsze chetnie sie przyznaja,ze sa Polakami.
                  > Wiem.Bo spotkalem.
                  > A ja-Zyd.I jestem z tego dumny.
                  ------------------------------
                  Czy to nie wstyd sie przyznawac do slynacych w swiecie polskich przestepcow jak i debili ktorzy nie potrafia nawet uszanowac polskiej historii - vide pogrzeb Jaruzelskiego i wiele innych rzeczy zwiazanych z Smolenskiem jak i innymi wyskokami? Przeciez to obciach jak i eksport polskiego debilstwa w swiat.
                  Ja osobiscie nie ukrawam ze jestem urodzona w Polsce, moje otoczenie zna mie osobiscie, wiedza kim jestem i ze nie maja powodu by mnie cos zarzucic. Po prostu swich korzeni sie nie zaklamuje, badz czlowiekiem wszedzie bedziesz uznany i szanowany za niego.
                  _______________________________________________________________
                  16 oznak zbliżającej sie reformy walutowej
                  www.wallstreet-online.de/nachricht/6708556-16-anzeichen-bevorstehende-waehrungsreform
                  www.youtube.com/watch?v=5_c2-Yg5spU#t=297
                  • bywszy1 Re:ja tego nie komentuje+ 31.05.14, 01:29

stwierdzilem tylko,ze pani Rwa klami,ze Polacy zawsze lubia sie przyznawac,ze sa Polakami.
                    Mnie to nie obchodzi.
                    To jest ich prywatna sprawa.
                    Ale twierdzenia pani ewy,to jest(jak zawsze) zwykle ...!
            • bywszy1 Re: Ewa.+ 31.05.14, 00:39
              igor_uk napisał:

> Ale dla czego Zydzi tak nie lubia ujawniac sie? Przeciez ich doprowadza do szal
              > enstwa to,ze ktos wspomina o ich narodowosci.Wstydza sie?
              <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
              A ja lubie.
              A szczegolnie lubie ujawniac,ze pan jest kacap,udajacy Rosjanina.
              • nie-tak Re: Ewa.+ 31.05.14, 11:11
                bywszy1 napisał:

> igor_uk napisał:
                >
                > > Ale dla czego Zydzi tak nie lubia ujawniac sie? Przeciez ich doprowadza d
                > o szalenstwa to,ze ktos wspomina o ich narodowosci.Wstydza sie?

> 0;<<<<<<<<<<<<<<<&#

> A ja lubie.
                > A szczegolnie lubie ujawniac,ze pan jest kacap,udajacy Rosjanina.
                ----------------------------------
                @bywszy1
                Synonim Kacap w Polsce to czlowiek niedorozwiniety, nienadazajacy za rzeczywistoscia, niezreczny, bez wiedzy, bez inteligencji, ... po prostu wszystkie wymienione przywary / kompleksy odpowieadaja twoim wpisom. Czyzbys czlowieku nie mogl sie pogodzic z swoimi kompleksami przez to probujesz przekladac je na innego czlowieka? Cwiczysz na forum terapie leczenia twoich kompleksow?

• bywszy1 Re: prosze pania+ 31.05.14, 15:59
                  kacap,to przyglup pochodzenia russkirgo.
                  Podobnie jak polaczek,pochodzenia polskiego.
                  albo zydek-zydowskiego.
                  Ktora z tych kategorii odpowiada pani kompleksom?
    • bywszy1 Re: a ajgor+ 30.05.14, 21:20

jest kacapem åpolglowkiem.
      I to bez dowodow wiadomo.
      • bywszy1 Re:nie wchodzac w dyskusje+ 30.05.14, 22:04
        Sprawdzilem zrodla na prosbe pana ajgora:"skad sie wzieli zydzi"
        Nie udalo sie znalez zrodel.
        Odnalazlem natomiast zrodla,mowiace o tym,skads sie wzial pan ajgor:

suczka zazwyczaj wydaje na swiat kilka sukin.ynkow.
        Przy czym ostatni jest glupi i do niczego sie nienadaje.
        A poniewaz,widomo z miarodajnych zrodel,ze aj gor zostal napoczety z resztkowek,ktore strzepnal pijany judek,zapinajac rozporek,to i pan ajgor urodzikl sie jako ostatni w rodzinie.
        A tych resztkowek zabraklo na mozgowine.
        Wiec pan ajgor jest niedorobiony zydek,udajacy Rosjanina.
        • magdolot Wątek 31.05.14, 02:03
          Wyjątkowo obrzydliwy ten wątek, nawet jak na Olgino.
          Dlatego powinien zostać na wieczną rzeczy pamiątkę.
          Olgino wspaniale rozsiewa rusofobię. Mega sukces naszych "mózgowców"...
          • bywszy1 Re:panski post+ 31.05.14, 02:11

jest przeznaczony na forumowcow o wysokim IQ.
            Czy moglaby pani/pan powtorzyc go dlaczesci posiadaczy sredniego albo nawet i bardzo niskiego IQ-np.pana ajgora lub pani ewy,a nawet brata faraona.
            Z pozdrowieniem.
          • pijatyka Re: Dlatego powinien zostać 31.05.14, 20:18
            No chyba że... ;)
    • bywszy1 Re:szanowna pani nie-Tak+ 31.05.14, 02:06

Autor: nie-tak 31.05.14, 00:18
      Cos sie pani pop...

1.
      Tak masz racje ta klika trzyma z soba jak i wzajemnie sie wspiera insider (nie wiem jak nazywa sie to po polsku) vide FED wiadomosciami ale tylko poza granicami ich pochodzenia kraju, i bogaci sie nieopisanie.
      Prosze pani znam polskie kliki,mozna powiedzie polonie albo kluby,ktore sie wzajemnie uzeraja,zazdroscia jeden drugiemu,wykorzystuja sie nawazajem.Zdarza sie ,ze sie nienawidza.W moim miescie jest kilka klubow polskich,bo sie nie moga ze soba dogadac.
      Ze sie bogaca nieopisanie?A kto Polakom zabrania sie bogacic
      Prosze pania,trzeba umiec pracowac,
      a nie byc debilami(jak ich pani opisala) i zlodziejami
      2.
      Dlaczego nie robia tego w swoim kraju w Izraelu? Na te pytanie nie znalazlam nigdzie odpowiedzi, w Izraelu tez sa kliki i kliki ale tam tak sobie pozwolic na to nie moga.
      Prosze sznownej pani.
      Izrael jest krajem Izraelitow.
      A krajem Zydow jest Polska,Francja,Szwecja ,Rosja i tp.
      W Izraelu sa kliki?W Polsce tez.
      W Izraelu sa rowniez durnie.I pani tez.
      P.S
      Mam nadzieje,ze udzielilem pani odpowiedzie na jej pytania.
    • bywszy1 Re:witam w rodzinie+ 31.05.14, 10:07
      wielkiego narodu zydowskiego wszystkich bratnich narodow.
      a szczegolnie nowoobjawionych(chociaz znanych oddawna)
      Генетики выявили рoдcтвo и coвпaдение генoв чеченцев, ингyшей, aрмян и евреев.
      Szczyce sie Zydami,zalozycielami Kijowa.
      Szczyce sie bochaterem zydowskim Mieszko I i Wladimirom Jasnoje Solnyszko oraz chanem Batyjem.
      A najbardziej pozdrawiam Zydowke ukrainska Julie oraz nowoujawnionego Zyda pana Doroszenko.
      Czy to nie dziwne-jak czlowiek sie wybije ponad glowe sredniakow,to sie okazuje,ze jest ZYD!
      Czy to nie jest dziwne?
      Czy to nie udowadnia,ze sa przybyszami z Kosmosu.
      O Zydach glosno.
      Czyzby to byla prawda,ze oni sprowadzili Homo Sapiensa z drzew na Ziemie?
      • brat_ramzesa sympatysujesz z odpadem zydowskim 31.05.14, 10:21
        czyli wszelkimi mętami od ktorych ciepria i cierpieli zwykli praawdziwi Zydzi>Wiesz co mam znajomego Zyda prowadzi firme transportowa i nosi sie jak prawdziwy zyd gesta czupryna i broda jednak jabardziej nienawidzi wlasnie Zydow za to co robia, wiec przemysl swoje postepowanie
        • magdolot Re: sympatysujesz z odpadem zydowskim 31.05.14, 12:03
          Dziwny jesteś, pysiaczku, z tym swoim twierdzeniem, że miarą przyzwoitości Żyda jest jego nienawiść do [wszystkich innych] Żydów. Taką "moralną" miarkę do Żydów przykładają jeno najpaskudniejsi moralnie mega antysemici.
          Moja rusofobia rośnie w miarę czytania Was. Bardzo. Ale nigdy, przenigdy na takie szczyty ja się nie wespnę, by sądzić że przyzwoity Rosjanin musi być zwierzęcym rusofobem, że to pierwszy i podstawowy warunek ogólnej przyzwoitości u Rosjanina... bo gdybym się wspięła ja na takie szczyty, ustawiłabym się szybko w kolejce do Tworek [szpital dla chorych psychicznie pod Warszawą], bo iść do Kobierzyna [w miejscu zamieszkania] bym się jednak wstydziła.

To jest post dla ludzi o stosunkowo wysokim IQ.
          Poprzedni był nad wyraz prosto i przystępnie napisany. :)
          • brat_ramzesa Re: sympatysujesz z odpadem zydowskim 31.05.14, 12:09
            No prosze taka inteligĘtna a nie zrozumiala prostego faktu, ze Zyd moze wstydzic sie za niemoralne postepowanie czesci swoich pobratymcow.Zapewne ten czlowiek moranie wyzej stoi od tej calej forumowej patriotycznej dziatwy
            Aha pani madra, zapewne nie mogl tego napisac Polak wiec jestem Rosjaninem w koncu kazdy Rosjanin jak kazdy prawdziwy polski patriota wie to szowinista i polakozerca, a jakze !
            • bywszy1 Re: roznica+ 31.05.14, 12:29

oczywiscie,ze prawdziwy zyd wstydzi sie za zle postepowanie pobratymca.
              Dba o honor swego narodu.
              prawdziwy Polak brat nie postepuje podobnie.Polak za niego sie wstydzi.
              Taki odpad polaczkowaty ten braciszek.
              • brat_ramzesa a ty kim jestes 31.05.14, 12:48
                skoro bronisz odpad zydowski?wszelkich zydowskich bandziorow?
                Sam sobie wystawiles ocene, a teraz zejdz mi z oczu
                • bywszy1 Re:kim ja jestem?+ 31.05.14, 13:19

jestem Zydem prawdziwym!
                  Panie a ma pan na nosie okulary?
                  Bo pan niedowidzi.
                  Umyj pan sobie oczka zagnojone,bo ni c... pan nie widzi.
          • pijatyka Re: Moja rusofobia rośnie w miarę czytania Was 31.05.14, 20:23
            ;->
        • bywszy1 Re: Chociaz pan jest bratem faraona+ 31.05.14, 12:19

jako prawdziwy polaczek jest pan odpadem slowianskim.
          Mam znajomego polaczka-nic nie prowadzi.
          Jak prawdziwy polaczek,jest moczymorda,zlodziej i szuler.
          Nienawidzi Polakow za to,ze Polske chca wydzwignac na nowe wysokosci.
          A jemu jest dobrze w zarzyganych gaciach.
          Panie nie wzywam pana do przemyslenia panskiego postepowania-strata czasu na ...!
    • man_sapiens Re: A jednak Poroszenko jest Zydem. 31.05.14, 11:54
      Każdy człowiek ma ok. 60% DNA identycznego z bananem, ponad 98% z gorylem.
      U igora_uk te procenty muszą być znacznie wyższe, myślę że tak z 90% z banaem i 99,9999% z gorylem. Inaczej miałby zbyt wiele DNA wspólnego z Żydami a to przecież niemożliwe.
      • bywszy1 Re: prosze pana+ 31.05.14, 12:24

z panem ajgorem wszystko jest mozliwe.
        Jest wybrykiem natury.
        jest niedorobionym dzieckiem pijanego zydka,ktory strzepnal resztki,zapinajac rozporek.
        Ot i z tych resztek zostal ajgor napoczety.
        Problem polega na tym,ze ta resztka nie wystarczyla na wypelnienie pojemnika,nazywanego glowa.
    • igor_uk Zydki,powiedzcie,tylko szczerze. 31.05.14, 12:44
      Dla czego tak wsciekacie sie na wiadomosc o tym,ze Poroszenko jest Zydem?
      Dla czego tyle jadu wylewacie na forum? Dlaczego atakujecie mnie osobiscie?
      To nie ja stwierdzilem,ze Poroszenko jest Zydem,a tylko glowny Rabin Kijowa - i wszystkie pretensje do niego,ja jestem tylko listonoszem,ktory dostarczyl ta wiadomosc:-)
      • arkaf Igor,powiedz,tylko szczerze. 31.05.14, 13:05
        dlaczego z ciebie taki kurdupelek ?
        • boavista4 Re: Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie 01.06.14, 14:17
          Rabinowi wolno , a nawet to jest jego obligacja. Tobie nato miast, jako gojowi, nie wolno, albo wolno , zalezay jak ickowi jest potrzeba.
      • bywszy1 Re: kacapku.zydku niedorobiny+ 31.05.14, 13:16

Kto sie wscieka?
        Ja jestem dumny!
        Chociaz jest pan polzydkiem,splodzonym przez pijanego zydka,nie jestem z pana dumny.
        jest pan podobny do kundla bezmozgowca.
        Nie chce pana zaliczac do swojej,nawet dalszej rodziny.
        Nawet na kacapa ledwie pan ciagnie.
      • hasta.la.vista1 Żydki, Polaczki 03.06.14, 18:59
        to określenia pogardliwe, powszechnie uznane za obraźliwe
    • bywszy1 Re:dwaj kuzyni+ 01.06.14, 10:52
      Kochajcy dzieci:
      www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D1%81%D0%B0%D0%BC%D1%83%D0%B8%D0%BB%20%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D0%B0%D0%BA%20%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%85%D0%B8%20%D0%B4%D0%BB%D1%8F%20%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%B9
      www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=brzechwa%20dzieciom
      Niestety,niektorzre dzieci staja sie paskudnymi doroslymi.
    • igor_uk Zydki dostali wscieklizny. 01.06.14, 18:57
      I ci co udaja Polakow i ci co udaja Zydow :-)

Pawlow byl genialnym czlowiekiem,trzeba przyznac.
      • blue.skay Co drugi idiota ... 01.06.14, 19:05
        sadzi, ze jest Pawlowem. Nie jest wiec zbyt orginalnym.

Przyglupawy watek podpierasz kretynska ideologia? Zalosne.

• igor_uk kazdy idiota... 01.06.14, 19:41
          reaguje na wiadomosc o tym,ze ktos jest Zydem,dokladnie tak,jak to robia forumowi zydki.
          • blue.skay Udowodnij to w sposob racjonalny ... 02.06.14, 01:40
            To co piszesz powyzej zaprzecza logice. Przeciez az tak glupi nie jestes, zebys w to wierzyl?

• bywszy1 Re: a najwiecej wscieklizny+ 01.06.14, 19:37

dostal smierdzacy niedonoszony parchaty zydek-kacapek o imieniu ajgor,udajacy Rosjaniana.
        • 3.ndd A Zydow w Polsce jest coraz wiecej 02.06.14, 17:33
          "Nowa moda w Polsce. Polacy chcą być Żydami, a Polki mieć z nimi przygodę w łóżku"
          izraelczyk.pl/index.php/opinions-and-comments/1444-2449
          • lech.junosza Re: A Zydow w Polsce jest coraz wiecej 02.07.14, 11:33
            3.ndd napisał:

> "Nowa moda w Polsce. Polacy chcą być Żydami, a Polki mieć z nimi przygodę w łóż
            > ku"
            > izraelczyk.pl/index.php/opinions-and-comments/1444-2449
            Ks. Oko też ?!!!!! Zgroza.
            • bywszy1 Re: A Zydow w Polsce jest coraz wiecej+ 10.07.14, 13:01

uwazaj pan,bo sie okaze,ze i pan nim jest.
              I nawet herby nie
              pomoga
    • marsaqua kulisy upadku rezimu junty 25.07.14, 10:12
      Parlament Ukr. nie zgidzil sie na wprowadzenie na Ukrainie wielkiego glodu II na rozkaz IMF, dlatego Jaceniuk zrezygnowal twierdzac, ze kraj jest bankrutem. Zydowski prosiak nie bedzie mial oporow z zaglodzeniem wszystkich Uraincow poza soba I swoja roodzina, maja przeciez zapasy jego czekolady.

www.globalresearch.ca/collapse-of-ukraine-government-prime-minister-yatsenyuk-resigns-amidst-pressures-exerted-by-the-imf/5393168
    • 1igor-uk Jak wyzywiac sie tylko czekolada, 25.07.14, 10:31
      to gwarantowane sa zaparcia.
    • a74-7 Re: A jednak Poroszenko jest Zydem. 25.07.14, 11:48
      wiesz, Igor, masz 100 procent racji co do Zydow.

Ten wywiad chrakteryzuje ich chyba najlepiej.
      gazeta-polska.pl/?p=100616
      polska wersja wywiadu z Rosenthalem z 1976 roku.
      Co sie zmnienilo od tamtej pory ?
      • 1igor-uk Zmienilo sie wiele,moja droga a74-7. 25.07.14, 12:13
        Oni maja realna wladze i ich wplyw na spoleczenstwa zachodnie wzrosl do rozmiarow totalnego oglupiania.
        • a74-7 Re: Zmienilo sie wiele,moja droga a74-7. 25.07.14, 12:16
          czyli zgodnie z planem ;-)
          Pozdrawiam w kolejny goracy dzien :-)
          • 1igor-uk Re: Zmienilo sie wiele,moja droga a74-7. 25.07.14, 12:21
            Dzieki.
            Moj ksiaze Harry nie wytrzymuje juz upalow.Na spacer wychodze z nim wczesnym ranem i poznym weczorem.Caly dzien lezy w lazience na polodze.Juz nie moge patrzyc na to,jak on meczy sie.Ale ja sam czuje,ze zyje.Uwielbiam upaly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka