romrus 14.06.14, 14:21 Majdan zaczyna rozumiec, ze chochlopropaganda robi go w konia:-) Вaкхaнaлия титyшек: День Рoccии в Ялте maydan-2014.livejournal.com/1380168.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arkaf Re: Bachanalia "tituszek" na pustym Krymie. 14.06.14, 14:25 w oprawie zawsze byliscie mistrzami swiata Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Re: Bachanalia "tituszek" na pustym Krymie. 14.06.14, 14:27 Mam kumpla co w sowim czasie byl na Majdanie i bil sie z milicja w czasie zamieszek, przedtem myslal ze z Putinem, dzis nieanwisc przelal na Poroszenke.Jak mowilem mu w swoim czasie ze wydymali ich oligarchowie wespol z us-doradcami to nie wierzyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Bachanalia "tituszek" na pustym Krymie. 19.06.14, 23:36 Widzisz bratku,najpierw to Ukraincow wydymal Putin z Janukiem,ale tego nie raczyles zauwazyc.... re:Jak mo > wilem mu w swoim czasie ze wydymali ich oligarchowie wespol z us-doradcami to n > ie wierzyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Ukraincy staja sie pomalu bardziej prorosyjscy 14.06.14, 14:30 niz sami Rosjanie, narazie mniejszosc za niedlugow wiekszosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Zamiast kacapskiego pyerdolenia 14.06.14, 14:35 Kurort na Krymie, środek sezonu. Веб-кaмерa в Кoктебеле koktebel.ecrimea.ru/webcam/ Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Re: Zamiast kacapskiego pyerdolenia 14.06.14, 14:46 Hehe, w maju w Ustce widziałem więcej turystów na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: w maju w Ustce widziałem więcej 14.06.14, 15:09 No to teraz na Krymie też mają (p)ustkę... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Nie boj... 14.06.14, 15:14 Z lapanki beda "turystow" wysylac. Beda plakaty: Czy zglosiles sie juz "dobrowolcom" na Krym? Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Z lapanki beda "turystow" wysylac 19.06.14, 22:22 Się dobierze z uczciwych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Z lapanki beda "turystow" wysylac 20.06.14, 09:17 Lapanki??? 12-15 czerwca kolega z pracy mojej zony odpoczywal na Krymie. Wrocil bardzo zadowolony. Latem ja polece z zona. Zeby tylko bilety lotnicze nie byly za drogie.. Mamy tam wielu znajomych i dalsza rodzine zony. Bylem tam 4 lata temu i chcialbym jeszcze nie raz odwiedzic. Cudowna przyroda, pogoda, gory, zabytki, ruiny zamkow, jaskinie, plaze. Ech, o takich wyjazdach na Krym "z lapanki", to mozna tylko pomarzyc :-))) Ale zeby to zrozumiec, to trzeba odwiedzic Krym chociazby raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.skay A Holandia rozgromila ... 14.06.14, 14:49 Hiszpanie. Cudowne widowisko, swietna atmosfera, nieprzewidziany wynik ... Piekno sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: kto jest bardziej papieski niz papiez?+ 20.06.14, 10:25 Ukraincy staja sie pomalu bardziej prorosyjscy brat_ramzesa 14.06.14, 14:30 Odpowiedz niz sami Rosjanie, narazie mniejszosc za niedlugow wiekszosc ;) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ocywiscie,brat faraonski! Lasi sie jak szczeniak. Kosteczke jakas prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Pan o Chrystusie napomknal?+ 20.06.14, 16:02 Nie ma pan racji. Lizus faraonski! Ot kto! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa co ty judek chciales powiedziec? 20.06.14, 15:28 Znow za groma twojego belkotu pojac nie mozna Parchaty ty wiesz ze ukrainscy Zydzi sa przesadowani m in za pieniadze zydkow sponsorow ?? Za kim ty w koncu stoisz bo kolejny raz potwierdzasz ze los Zydow masz w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie+ 20.06.14, 16:08 kundelku kacapski,braciszek faraonski,co na syfa umarl. Lizus parchaty,niedomyty. A co cie Zydzi,lajzo niewiadomego pochodzenia:raz Polak co od Rosji opdszkodowanie dostal,a raz etniczny Rosjani9n(co to jest?) Piniadze zydkow? Ty judaszu,obejdziesz zlotowkami lub rublami wyproszonymi przy kosciele. Kiedy,przyglupie ostatni raz u dentysty byles? Za malo ci forsy do czapki wrzucili? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa sluchaj ty , cos tam podrobko zyda 20.06.14, 16:51 "Paradoksalnie na przykład społeczny nastrój w Izraelu od dłuższego już czasu przeszedł na stronę Rosji w konflikcie z Ukrainą.” I dalej: „Tu trzeba rozróżniać między Żydami a Syjonistami, którzy się uważają za elitę i którzy nie uważają pozostałych Żydów za równych, a wręcz na odwrót.”" „Międzynarodowy Żyd” – H.Ford Najsmieszniejsze ze ty nie jestes ani jednym ani drugim, wydaje sie tobie ze popirajac Syjonistow popierasz Zydow, ty po prostu jest glupia podrobka zydka ktora ma glebokow w d los zwyklych ludzi, brakiem moralnosci smierdzi od ciebie na 10 km Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: braciszku faraonski+ 20.06.14, 18:13 Parchaczu jueden. Ja jestem Zyd radziecko-polsko-szwedzki. Nie baw sie pajacu w psychologa. I pocaluj mnie wirtualnie w d.pe! P.S Syjonistem,durniu,nigdy nie bylem. Natomiast Oktiabrionkiem,pionierem,komsomolcem Tak! Trzy razy TAK! Poszedl bys,pajacu,i umyl? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa michnikowskie web brygady zdemaskowane 20.06.14, 15:29 pozostalo im kasowac posty ghaha Odpowiedz Link Zgłoś