szwampuch58 Re: 1:1 dogrywka 1:3 BRD 13.07.14, 11:35 Messi strzela jako pierwszy i to by bylo na tyle dobrego dla Argentyny Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: po przerwie na murowe wchodzi 13.07.14, 18:36 Jarek i tworzy unie Jagiellonska z Argentyna, przeciwko Niemcom. Niemcy sromotnie przegrywaja, Na widowni Grunwald ze Snowdenem poddaja sie prosza o azyl w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 19:13 Arg - Niemcy 1--------1 Dogrywka 0--------0 Karne 4------3 Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 20:08 na tarasie czuje dym z rozstawionych wszedzie grilli i widze spore ilosci butelek z piwem na stolach w ogrodkach. Nastroj jest patriotyczny, wszedzie dekoracje z malych flag, balonikow w barwach narodowych, panowie z brzuszkami wlozyli koszulki reprezentacji. Mimo to sadze, ze Niemcy sa w stanie godnie przyjac porazke. Patrzac na caly turniej wstecz mysle, ze zwyciestwo Argentyny byloby rowne zwyciestwu defensywnego futbolu, gry ktora koncentruje sie na obronie wlasnej bramki. Mam nadzieje na slabszy dzien Mascherano i bramki. 1 : 2 dla Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 20:25 Jestem zaproszona po sasiedzku na barbecue u Amerykanow, u nich powiewaja dwie flagi niemiecka i amerykanska. Za pomoca Beamer'a bedziemy ogladac mecz na wielkim ekranie. Jak grali Niemcy - USA grill byl u mnie, naturalnie tez dwie flagi niemiecka i amerykanska ktora wyporzyczyli mi sasiedzi. Byl remis i tak bylo dobrze. _______________________________________________________________ 16 oznak zbliżającej sie reformy walutowej www.wallstreet-online.de/nachricht/6708556-16-anzeichen-bevorstehende-waehrungsreform www.youtube.com/watch?v=5_c2-Yg5spU#t=297 Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 nie-taczko,przestan sie blaznic i fantazjowac..:-) 14.07.14, 00:17 Jak grill byl u ciebie,w czasie meczu Niemcy-USA, to powinnas pamietac ,ze USA przegralo !:0... nie-tak napisala: Jak grali Niemcy - USA grill byl u mnie, naturalnie tez dwie flagi niemiecka i > amerykanska ktora wyporzyczyli mi sasiedzi. Byl remis i tak bylo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 solidnosc i troche fartu 17.07.14, 18:24 mara571 napisała: > na tarasie czuje dym z rozstawionych wszedzie grilli i widze spore ilosci butelek z piwem na stolach w ogrodkach. Nastroj jest patriotyczny, wszedzie dekoracje z malych flag, alonikow w barwach narodowych, panowie z brzuszkami wlozyli koszulki reprezentacji. > Mimo to sadze, ze Niemcy sa w stanie godnie przyjac porazke. NIemcy demonstrują STATUS futbolu w polityce i mentalnosci narodu. Public viewing vanues zapelnione byly niem mlodzieza bez brzuszkow. nowe Spoleczenstwo plynie na fali sukcesu. > Patrzac na caly turniej wstecz mysle, ze zwyciestwo Argentyny byloby rowne zwyciestwu defensywnego futbolu, gry ktora koncentruje sie na obronie wlasnej bramki. > Mam nadzieje na slabszy dzien Mascherano i bramki. Mascherano mial slabszy dzien ale to jest bez znaczenia. Niemcy wygraly dzieki fartowi. Gdyby Higuain wykorzystal bląd Kroosa , to nie wiadomo jak by sie mecz zakonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf Coz za mecz !!!!! SUPER 13.07.14, 21:48 Dwie wielkie ekipy, Messi genialny oby tak dalej szkoda ze nie mozna dac 2 mistrzowskich tytulow Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf Pierwszy raz w historii footbalu 13.07.14, 23:37 Druzyna europejska wygrywa MS na kontynencie poludniowoamerykanskim Odpowiedz Link Zgłoś
j-k "wymecza" zwyciestwo, a nie wygrywa... 13.07.14, 23:43 - chociaz... dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 23:41 Deutschland Weltmeister hura. hura, hura Wielkie uznania dla Argentyny!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 23:46 Da Hier ist die Hölle los, jak to nazywa sie po polsku? Klaksony, horny (po polsku?) mysliwskie, ludzi wybiegli z domow by swietowac o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 13.07.14, 23:49 parabéns Argentina, parabéns Alemanha! Parabéns todos os jogadores ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FINAL. Argentyna - Niemcy 14.07.14, 00:04 UZnania dla obydwu druzyn byli dodni miastrza swiata. Samym Messi czy Lewnadowskim nie wygrywa sie meczow. Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 Gdy Niemcy graja przeciw Latynosom 14.07.14, 09:10 jestem rozdarty, bo racjonalnie wiem, ze Niemcy sa lepsi i zasluzyli na zwyciestwo ale emocjonalnie jestem zawsze za braz- i hiszpanskojezycznymi. Nichtsdestoweniger: Glückwunsch! Nawet jezeli Autocorso zabralo mi sen... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Gdy Niemcy graja przeciw Latynosom 14.07.14, 11:49 Mam nadzieje ze transmisje wybrales z TVP bo zdawało się że w meczu Niemcy-Brazylia ilość rozczulających pierdów Szpakowskiego nad Canarinhos przekroczyła masę krytyczną ale dopiero w finale wchodzenie sprawozdawców do tyłka Albicelestes i Leo sięgnęło apogeum ktore twoj "szpagat" mogly zrobic mniej bolesny,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 wszystkim, ktorzy nie mogli ogladac w nocy ARD 14.07.14, 20:56 wspolczuje. Zakladam, ze wszystkie telewizje skonczyly transmisje z meczu po dekoracji zwyciezcow. Tymczasem zabawa niemieckiej reprezentacji na murawie i niemieckiego sektora trwala jeszcze ponad godzine. Zaluje, ale w mediatece ARD tej relacji nia ma. PS. Najlepszy byl maly Podolski. W koszulce swojego rozmiaru z napisem PODOLSKI i czterema gwiazdkami. Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf Re: arkaf, gdzie koncowa punktacja naszej zabawy? 14.07.14, 21:36 bedzie jutro, musze poszukac watki z likoma meczami zeby to zaktualizowac, a troszke czasu w zwikazku z wakacjami braknie Odpowiedz Link Zgłoś
zeitgeist2010 chlopaki 03.08.14, 23:57 Nie wazne, co bylo przed wami i po was. Staliscie sie legendarynymi postaciami tegO forum, poniewaz stworzyliscie historie polityki i antropologii. I don¡t give a fuck who you are working for. Ultimately you were working for me and yourselves I am always yours. Andrea Berg - Ich sterbe nicht noch mal ** Live 2011 Odpowiedz Link Zgłoś