Gość: Hans Re: Zydzi - ."Plonie stodola". IP: 12.92.16.* 08.03.01, 18:49 Do: Janusza Styber (multiple personality) ksiedzaucho@aol.com klikaspowiednika@aol.com Polski Zyd Amerykanski Pederasta Janusz Styber-Ja wiem jak ty sie czujesz. Ja rozumiem i ci wybaczam twoja zgorzkniala postawe do zycia i ludzi. Ja rozumiem twoje szeroko otworzone oczy na chamskie i okrutne antysemictwo Polakow. Twoje zycie w tej Obiecanej Ziemi nie poszlo gladko. Twoje aktorskie zdolnosci nie zostaly dobrze ocenione w USA. Twoj maly interest dawno temu zbankrutowal. Pieniedzy sie nie dorobiles, i pewnie jestes na panstwowej zapomodze. Milosc uprawiana przez pederastow w publicznych ubikacjach jest nibezpieczna ze wzgledu na niuleczalne choroby. Tak wiec w zyciu nie wiele radosci ci pozostalo. Na dodatek byc zydem jest zle, byc pederasta jest jeszcze gorzej, ale byc zydem i pederasta to juz jest naprawde ironia losu. Dlatego Janusz Styber ja cie rozumiem, i wiem jak ty sie czujesz. Ty sie czujesz jak kawal scierwa w przydroznym rowie. Hans ================================================= >Tak, teraz Prof.Jan Tadeusz Gross otworzyl mi oczy na chamskie i okrutne >antysemictwo Polakow. >Otoz prosze sobie wyobrazic, ze siwiadkowie mowia mi iz piosenkarz Wojciech >Korda wykonywal kiedys piosenke pt."Plonie stodola". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Zydzi - . IP: *.rdc1.on.home.com 12.03.01, 18:25 Hans,ty nie podniecaj sie tak bardzo ,bo zna Cie pare osob i wiedza ze dawales dupy zanim Cie nie dopadla choroba zwana syfilis,my Zydzi bedziemy takich jak ty w dupe kopac jeszcze przez 4 pokolenia,jak chcez to moge Ci dac polizac mojego obrzezanego fiutka,tylko wez se soba bulke bo mam duzo serka,trzymaj sie szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1939 Oj, Stodoly dymily i dymily. IP: 12.92.16.* 08.03.01, 19:40 Oj, kominy dymily i dymily. Oj, Stodoly dymily i dymily. Bac ostrozny zeby nie zadymily znowu. ============================= Gość portalu: KiepskiF napisał(a): > Na domiar zlego podstawili nam tego Jezusa > Chrystusa i Matke Boska ...,ktora wykreowali na Matke Boska Czestochowska Krolowa Polski !!!! > I co wy na to ??....ale bezczelni !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Kto przeprosi za Koniuchy ??? IP: 12.92.18.* 09.03.01, 06:02 Kto przeprosi za Koniuchy ??? O podjęcie śledztwa w tej sprawie poprosił IPN Kongres Polonii Kanadyjskiej. W liście do IPN z 12 lutego (który otrzymał w czwartek PAP) Kongres przywołał m.in. opublikowane relacje sprawców zbrodni z wiosny 1944 r. na mieszkańcach wsi Koniuchy w dawnym woj. nowogródzkim (gmina Bieniakonie, powiat Lida). W liście do IPN podano kilka publikowanych (z podaniem źródeł książkowych) relacji o tym mordzie. I tak w książce Chaima Lazara "Destruction and Resistance", wydanej w Nowym Jorku w 1985 r., znalazła się następująca relacja: "Sztab brygady zdecydował zrównać Koniuchy z ziemią, aby dać przykład innym. Pewnego wieczoru 120 najlepszych partyzantów ze wszystkich obozów, uzbrojonych w najlepszą broń, wyruszyło w stronę tej wsi. Między nimi było około 50 Żydów, którymi dowodził Jaakow (Jakub) Prenner. O północy dotarli w okolicę wioski i zajęli pozycje wyjściowe. Mieli rozkaz, aby nie darować nikomu życia. Nawet bydło i nierogacizna miały być wybite. (...) Sygnał dano tuż przed wschodem słońca. W ciągu kilku minut okrążono wieś z trzech stron. Z czwartej strony była rzeka, a jedyny most był w rękach partyzantów. Przygotowanymi zawczasu pochodniami partyzanci palili domy, stajnie, magazyny, gęsto ostrzeliwując siedliska ludzkie (...) Słychać było huk eksplozji z wielu domów (...) Półnadzy chłopi wyskakiwali przez okna i usiłowali uciekać. Ale zewsząd czekały ich śmiertelne pociski. Wielu z nich wskoczyło do rzeki, aby przepłynąć na drugą stronę, ale tam też spotkał ich taki sam los. Zadanie wykonano w krótkim czasie. Sześćdziesiąt gospodarstw chłopskich, w których mieszkało około 300 osób, zniszczono. Nie uratował się nikt". Mnie zastanawia tylko KTO przeprosi za ta zbrodnie narod POLSKI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awer 1600 ludzi w jednej stodole?! IP: *.as2.chcg1.il.voyager.net 09.03.01, 06:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zydzi - Zionist propaganda. IP: 12.92.25.* 09.03.01, 22:23 McVay is a paid agent of Zionists and his job is to keep the memory of hollowcast alive in order to muffle any criticism of Jewish Bolsheviks and Nazi Israel. If you knew more about Nazi and Bolshevik propaganda, you would see the similarities between those and Zionist propaganda. Ultimately it is about extortion of even more hollowcast money from Christians people who were not even alive during W.W.II, for the benefit of Jews who have never suffered any under Nazi rule. I see them as rabid dogs chewing on the bones of their own long dead people. It is also about having us turn a blind eye to their brutal treatment of Palestinians. Jan Szkudlinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri PALESTYNCZYCY... ponad 50 lat cierpien i upokorzen IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 00:13 56 lat temu nie bylo telaviwu zyli sobie arabiowie i zyci w pokoju przyszedl koniec wojny pojawili sie zydzi z calego swiata i zaczelo sie powstal telaviw wypedzono ludzi z ich wlasnej ziemi przekazywanej od TYSIECY LAT z pokolenia na pokolenie... palono domy, zabijano ludzi dzieje sie tak po dzien dzisiejszy BULDORZERY NISZCZA DOMY PALESTYNCZYKOW w poblizu izraelskich osiedli na terenach autonomii - IZRAEL NIE MA PRAWA BUDOWAC NOWYCH OSIEDLI REZOLUCJA ONZ NA TERENIE AUTONOMII PALESTYNSKIEJ... NIE MA PRAWA ALE MA TO GDZIES... w koncu jest wielki sojusznik USA i silna armia (nie wiem czy wiecie ale izrael nie podpisal rezolucji reg. posiadanie broni atomowej!!!) dlatego od wakacji, kiedy rto zobaczylem na wlasne oczy znienawidzilem izrale - nie uwazam sie za antysemite - nienawidze rasizmu, nienawidze rasistow a skoro nienawidze rasistow to musze nienawidzec ponad 60% izraelitowm ktorzy glosowali na Sharona, ktorzy sa za wojna z prostym ludem palestynskim ZYDZI... "narod wybrany" ? tylko do czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: PALESTYNCZYCY... ponad 50 lat cierpien i upoko IP: *.dialup.mindspring.com 10.03.01, 09:59 Stary, kompletnie ci sie poplatalo - za duzo slonca lapales w Izraelu. Ktos, kto zwalcza rasizm, nie moze nienawidziec. Nienawisc do jakies grupy spolecznej, etnicznej czy religijnej to skladowa czesc rasizmu. Jak do tego piszesz, ze nienawidzisz wiekszosci (60 proc. Izraelczykow), no to to jest czysty antysemityzm (czyli nienawisc do Zydow). Stary - obudz sie - ty jestes rasista w czystej formie. Nastepnym razem jak pojedziesz do Izraela, to sprobuj sie przy okazji czegos dowiedziec, samiast snuc farmazony. Bartek PS Buldozer pisze sie przez z z kropka Gość portalu: viri napisał(a): > 56 lat temu nie bylo telaviwu > zyli sobie arabiowie i zyci w pokoju > przyszedl koniec wojny > pojawili sie zydzi z calego swiata i zaczelo sie > powstal telaviw > wypedzono ludzi z ich wlasnej ziemi przekazywanej od > TYSIECY LAT z pokolenia na pokolenie... > > > palono domy, zabijano ludzi > > dzieje sie tak po dzien dzisiejszy > BULDORZERY NISZCZA DOMY PALESTYNCZYKOW w poblizu > izraelskich osiedli na terenach autonomii - IZRAEL > NIE MA PRAWA BUDOWAC NOWYCH OSIEDLI REZOLUCJA ONZ NA > TERENIE AUTONOMII PALESTYNSKIEJ... NIE MA PRAWA ALE > MA TO GDZIES... w koncu jest wielki sojusznik USA i > silna armia (nie wiem czy wiecie ale izrael nie > podpisal rezolucji reg. posiadanie broni atomowej!!!) > > dlatego od wakacji, kiedy rto zobaczylem na wlasne > oczy znienawidzilem izrale - nie uwazam sie za > antysemite - nienawidze rasizmu, nienawidze rasistow > a skoro nienawidze rasistow to musze nienawidzec > ponad 60% izraelitowm ktorzy glosowali na Sharona, > ktorzy sa za wojna z prostym ludem palestynskim > > > ZYDZI... "narod wybrany" ? tylko do czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: PALESTYNCZYCY... ponad 50 lat cierpien i upoko IP: 213.195.155.95, 217.96.4.* 10.03.01, 11:41 mysle, ze sam malo wiesz na ten temat poczytaj sobie historie ziemi swietej od 1945 roku ile zginelo wtedy cywilow? ilu zostalo wypedzonych? jak sprawa rozliczenia ma sie dzisiaj? myslisz, ze kiedykolwiek zydzi przeprosza za swoj holokaus w stosunku do palestynczykow? i nie jestem rasista - 60% zydow poparlo Sharona - niemcy wybierajac hitlera nie mieli swiadomosci, tego co bedzie potem, natomiast zydzi mieli pelna swiadomosc zbrodni popelnionych na cywilach w LIBANIE przez Sharona i podwladna mu policje i mimo to wybrali go... cos tu smierdzi! dla mnie zydzi to rasisci ! bedac w izraelu chcialem wykapac sie w morzu martwym (taki maly przyklad) - jechalem z moimi przyjaciolmi palestynczykami - mielismy samochod na "blachach" palestynskich. Mimo, ze morze martwe jest w autonomii nie zostalismy tam wposzczeni... przed wejsciem na plaze (nie ma tam dzikich plaz) wisiala karteczka - Palestynczykom wstep wzbroniony... i co Ty na to ? rasizm... a moze boja sie "terrorystow" ? zydzi to zapewne narod wybrany... pytanie do czego? a to, ze zdarzy mi sie jakis blad to wina poznej pory - pisalem tamten post bedac bardzo zmeczony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki TO NIE TAKIE PROSTE ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.03.01, 10:16 Gość portalu: viri napisał(a): > mysle, ze sam malo wiesz na ten temat > poczytaj sobie historie ziemi swietej od 1945 roku > ile zginelo wtedy cywilow? > ilu zostalo wypedzonych? Najwyrazniej czytales tylko palestynskie podreczniki...? Rzeczywiscie, byl Irgun, Menachem Begin i masakra w Deir Yassin. Ale Ben Gurion szybko sie ich pozbyl, strzelajac - pamietasz sprawe 'Altaleny'? A Arabowie? Po stronie arabskiej nie mordowal a walczyl wlasciwie tylko Abdallah Tell (ksztalcony przez Anglikow) i dowodzony przez niego Legion Arabski. Zreszta Ben Gurion chcial przyjac rezolucje ONZ o powstaniu Izraela i zaakceptowac granice. To Arabowie nie chcieli - majac zapewnione ciche poparcie swiata i dostawy broni. Kiedy dostawy sie skonczyly, a Hagana podreperowala swoje zapasy po miesiecznym zawieszeniu broni w czerwcu 1948 - jakze szybko panstwa arabskie doprowadzily do zawieszenia walk! A glosna sprawa uchdzcow? Czemu panstwa arabskie stloczyly ich wszystkich w obozach, karmiac nimi propagande? Najwiecej przyjela biedna Jordania. Egipt stloczyl wszystkich na malym skrawku zajetej przez siebie Strefy Gazy; Syria, Liban, Irak - nie przyjely wlasciwie nikogo. > jak sprawa rozliczenia ma sie dzisiaj? > myslisz, ze kiedykolwiek zydzi przeprosza za swoj > holokaus w stosunku do palestynczykow? Przesada jest porownywanie, rzeczywiscie - brutalnego, traktowania Palestynczykow przez Izrael do Zaglady. Porownaj chocby liczbe zabitych - w Zagladzie zginelo 6 mln Zydow. Ilu Palestynczykow zginelo od 1948 od izraelskich kul? > i nie jestem rasista - 60% zydow poparlo Sharona (...) A kogoz mieli poprzec, jesli kolejnym ustepstwom Baraka towarzyszyla coraz wieksza przemoc? Tyle sie mowilo, ze obecna Intifada jest spontanicznym wybuchem po wizycie Szarona na Wzgorzu Swiatynnym. A niedawno (4 kwietnia) palestynski minister komunikacji Imad el-Falugi przyznal, ze Intifada byla zaplanowana juz od negocjacji w Camp David ("the intifada against Israel was not spontaneous, but was planned after Palestinian Authority Chairman Yasser Arafat rejected former United States President Bill Clinton's proposals at Camp David", "It is a mistake to think that Prime Minister-elect Ariel Sharon's visit to the Temple Mount sparked Palestinian violence"). Polecam Ha'aretz (naprawde umiarkowana i rozsadna gazete) z 5 kwietnia. Luki Ten konflikt nie jest tak oczywisty i czarno-bialy, jak sie wydaje, naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri Re: TO NIE TAKIE PROSTE ... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 22:55 w sumie sa i tacy co dalej wierza w hitlera a teraz? blokada Ramallah? tez tylko zmanipulowane informacje dostaje? zydzi nie wpuszczaja tam nawet karetek i strazy pozarnej! palestyna arabska ! zydzi do usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki RAMALLAH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 03:00 > a teraz? blokada Ramallah? > tez tylko zmanipulowane informacje dostaje? > zydzi nie wpuszczaja tam nawet karetek i strazy pozarnej! Dzisiaj (wtorek) wlasnie ograniczono blokade Ramallah. A wczoraj zniesiono blokady czterech innych miast (Betlejem, Hebronu, Tulharem i Qalqili - jak je poprawnie napisac po polsku?). Oficjalne stanowisko Szarona to: "Our policy has remained that steps will be taken against those who attack and those behind them [the terrorists], while trying to ease as much as possible [the situation] for most of the population." (Ha'aretz, poniedzialek) "our intention is to refrain from the use of collective punishment measures, which encumber civilians who are not involved in terror." (Ha'aretz, wtorek) Inna sprawa jest na ile da sie to wykonac... zwlaszcza w Ramallah, ktore - chyba przyznasz - jest jednym z zapalnych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PALESTYN Re: RAMALLAH i inne miasta... IP: 213.76.92.* 14.03.01, 11:35 stary Bethlahem bylo moze i wolne caly czas - w koncu to kilkanascie kilometrow od Jerozolimy ale Ramallah jest nadal otoczone "szczelnie" - wiem bo rozmawialem wczoraj z moim tata, ktory mieszka niedaleko Hebronu i jest nabiezaco w tych sprawach to, ze zydzi tak mowia to tylko po to by uspokoic opinie publiczna... prawda jest bolesna mamy doczynienia z nowym holokaustem tylko, ze ssmanow zastapili zydzi a "zydami" stali sie Arabowie... bez urazy dla Arabow! Zydzi to narod okrutny i juz mnie nie rusza, ze podczas wojny mocno cierpieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki rozmawiac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 12:28 Widzisz, dlatego wydaje mi sie, ze obie strony powinny negocjowac, negocjowac i jeszcze raz negocjowac. Mimo wszystkich ustepstw i upokorzen zwiazanych - dla obu stron - z negocjacjami. Coz, i chyba nie ma (rozsadnie patrzac) innego wyjscia, niz najtrudniejsze dla obu stron - dwa panstwa, granica. Ale zeby do tego dojsc trzeba rozmawiac. I realnie oceniac wlasne mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri NIE DA SIE Z arielem sharonem ROZMAWIAC... NIESTETY IP: 213.76.92.* 18.04.01, 13:59 TYLKO, ZE Z FASZYSTA arielem sharonem NIE DA SIE DYSKUTOWAC... JEGO SLOWA SA ZAWSZE PROWOKACYJNE JEROZOLIMA TYLKO DLA RASY WYBRANEJ NIGDY NIE OPUSCIMY OSIEDLI NA TERENACH AUTONOMII... JAKI KRAJ BY SIE NA TAKIE ROZWIAZANIA GODZIL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: rozmawiac IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 23:56 Gość portalu: Luki napisał(a): > Widzisz, dlatego wydaje mi sie, ze obie strony powinny negocjowac, > negocjowac i jeszcze raz negocjowac. Mimo wszystkich ustepstw i upokorzen > zwiazanych - dla obu stron - z negocjacjami. > > Coz, i chyba nie ma (rozsadnie patrzac) innego wyjscia, niz najtrudniejsze > dla obu stron - dwa panstwa, granica. Ale zeby do tego dojsc trzeba rozmawiac. > I realnie oceniac wlasne mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: PALESTYNCZYCY... ponad 50 lat cierpien i upoko IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 10:25 kutafonie jak chcesz kogoś poprawić to najpierw popraw siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans .ZYDZI... "narod wybrany" ? tylko do czego ? IP: 12.92.16.* 12.03.01, 04:23 ZYDZI... "narod wybrany" ? tylko do czego ? Do mordowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans To jest preludium do ujarzmienia kraju i narodu Po IP: 12.92.25.* 12.03.01, 21:08 Jesteśmy świadkami niespotykanego ataku na Polske, Polakow i na Jedwabne. To nie jest prowokacja. To nie jest inspiratia rozpętania nowej zydowskiej spirali nienawiści. To jest preludium do ujarzmienia kraju i narodu Polskiego miedzynarodowemu zydostwu. Holocaust okazal sie bardzo efektywny w Niemczech, Wielkiej Brytani a przedewszystkim w USA, pod wzgledem finansowym, politycznym i propagandowym, Wiec dlaczego nie sprubowac tej samej metody z Jedwabne w Polsce. Jedwabne nie bylo wymyskone przez prof.Grossa on jest tylko narzedziem i platnym slugusem. Jedwabne jest kreacja zydostwa i zydowskich organizacji w Nowym Yorku. Za czasow Clintona i Gora prawie caly USA rzad byl obsadzony przez Zydow. Ostateczna pruba zagarniecia calkowicie wladzy przez Zydow byly wybory roku 2000 z Gorem i zydem Libermanem. Szczesliwie, wyborcy oprzytomnieli i wybrali Busha jako prezdenta. Miejmy nadzieje ze Polacy tez oprzytomnieja i pokarza zydom "gdzie sie reka zgina" ================================================= Moi przyjaciele w Warszawie w zaciszu swoich gabinetów wysokich urzędników mówili mi już dawno: "Będzie wielki atak na Jedwabne, idzie o pieniądze. Będzie miał ksiądz biskup wielki problem". Kto chce zarabiać pieniądze na naszej gospodarnej ziemi? Kto zarabia na wojnie? Amerykanie a raczej amerykanscy zydzi wymyślili termin "Szoah-biznes". Do końca nikt mi nie potrafił wyjaśnić tego mechanizmu. Jedno jest pewne: na niewinnie przelanej krwi Żydów robi się najlepsze pieniądze. Trzeba to wiedzieć! Uruchomiono potężne mechanizmy i Jedwabne nie jest ostatnie. Ta drapieżna, zakłamana i nowoczesna kampania sięga daleko. Robert Winnicki, Mikołaj Lizut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: To jest preludium do ujarzmienia kraju i narodu Po IP: *.toronto.navipath.net 13.03.01, 01:51 Jezeli bedziemy sluchac wypowiedzi tego glupawego Hansa to znaczy ze znizamy sie do jego poziomu. A gdy Hansa zyd pierdoli , to go pozniej dupa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Czestochowskie rymy o dupie IP: 12.92.18.* 13.03.01, 02:29 O, te czestochowskie rymy o dupie, musza byc od zyda pederasty pana Janusza. Nikt nie ma tak glebokiej wiedzy o dupie jak zyd pederasta Janusz, i nikt nie posiada takich zdolnosci poetyckich. (czytaj notatke "Zyd Oszust") Czy dostales dzisiaj premie od swych mocodawcow z Nowego Yorku?? =============================== Gość portalu: leszek napisał(a): > Jezeli bedziemy sluchac wypowiedzi tego glupawego Hansa to znaczy ze znizamy > sie do jego poziomu. > A gdy Hansa zyd pierdoli , > to go pozniej dupa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialas Ja znalem Doktora Marka Edelmana. Bardzo porzadny IP: 12.92.25.* 13.03.01, 18:30 Czytajac list Prof. Joseka Chorowitza natknolem sie na nazwisko Doktora Marka Edelmana. Ja znalem Doktora Marka Edelmana. On byl adjunktem Prf. Medycyny Jakubowskiego w Lodzi. On byl moim asystentem w czasie studiow medycznych. On byl takze Zydem, bardzo porzadnym zydem. Uwazal Polske za swoj kraj, i nigdy nie plul na Polske lub Polakow. Ja bym nawet nazwal go polskim patryjota. Jesli wszyscy zydzi by mieli podobne podejscie do zeczywistosci, nie bylo by dzis polsko-zydowskiego problemu. Niestety z niewiadomych mi przyczyn, wiekszosc polskich zydow to banda szubrawcow. Bialas ======================================= Rzecz ciekawa, ze niejaki Marek Edelman, zastepca dowodcy powstania w getcie, ktory - chyba na zlosc Zydom - wciaz jeszcze zyje i skutecznie broni sie przed skleroza, jest w Izraelu osoba zupelnie nieznana, a jego opracowan historycznych nie kupi nawet za prawdziwe pieniadze. Doktor Marek Edelman jest bowiem w Izraelu OD POL WIEKU NA INDEKSIE, niczym ulubiony przez p. Hitlera kompozytor Richard Wagner. Albowiem gdyby Edelman na indeksie nie byl, dowiedzieliby sie izraelscy Zydzi to i owo na temat Judenratu czy zydowskiego gestapo. Na przyklad, ze Judenrat nie tylko nie szukal zadnego kontaktu z polskimi organizacjami podziemnymi (mogacymi dostarczac zywnosc) - ale na wlasna reke gorliwie, silami zydowskiej policji, uszczelnial getto przed jakimikolwiek dostawami z zewnatrz. Albo ze zydowskie gestapo, wystrzelane w przedzien powstania przez Zydowska Organizacje Bojowa, informowalo swoich niemieckich przyjaciol o kontaktach getta z polskimi organizacjami podziemnymi. Pod nieobecnosc bardziej rzetelnych swiadkow moze zatem profesor I. Gutman szerzyc "naukowe tezy" o nieudzielaniu przez Polakow jakiejkolwiek pomocy konajacym z glodu Zydom. Fakt, ze Izrael Gutman dostal w Warszawie jakies ordery (!) i zostal dopuszczony do polskich studentow, swiadczy calkiem dobitnie, w czyich rekach znajduje sie wladza i media w Polsce. Prof. Josek Chorowitz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialas Suplement: Dr Marek Edelman IP: 12.92.16.* 13.03.01, 22:20 Ironia losu bylo ze kilka lat wstecz mieszkalem w Warszawie I bylem swiatkiem plonacego zydowskiego geta. Szczegolnie w nocy widok byl zastraszajacy, plomienie i swiadomosc ze tam sa ludzie. Ludnosc Warszawy byla zastraszona, przerazona i czulo sie smierc w powietrzu. Byly organizowane zbiorki zywnosci dla geta, ale dostarczenie bylo bardzo trudne. Ironia jest ze kiedy ja przerazony patrzylem co nocy na plomienie geta, tam walczyl o swe zycie moj pozniejszy nauczyciel Dr Marek Edelman I moge was zapewnic ze Polacy nie tanczyli polki pod murami geta, tak jak z pewnoscio grupy zydowskich idiotow beda probowaly wczesniej czy pozniej insynuawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Ja znalem Doktora Marka Edelmana. Bardzo porzadny IP: *.toronto.navipath.net 14.03.01, 04:29 Ludzie,przeciez takie debile jak Hans to naprawde nie czesto sie spotyka. Nie rozumiesz przyglupie ze twoje wypowiedzi tylko budza wspolczucie,my rozumiemy ze masz kompleks,kup se koze i pierdol ja,moze Ci przejdzie. Pewnie nie zaskoczyles,to powiem inaczej,moj kolega kupil sobie kiedys Trabanta i mu piwnice zalalo,tez nie dociera?Tobie juz nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Bialas=psychol hans!!!!!+kilka innych uzywanych pr IP: 213.8.128.* 14.03.01, 23:28 Psychol Hans zasmieca swoja idiotyczna bazgranina forum,podszywa sie pod rozne imiona.Kup se koze ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Troche historji dla Polakow z krotka pamiecia. IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 17.03.01, 05:43 Troche historji dla Polakow z krotka pamiecia. Czy zapomnieliscie jak to bylo przed rokiem 1939?? Zydzi chalaciarze w Polsce siedzieli w swych dzielnicach. Mieli swoje sklepy na karzdym rogu, a przed sklepem beczki z solonymi sledziami.. Smierdzieli z oddali 2 kilometrow. Na dzien swieta komunistycznego, 1-go Maja brali kampiel, i ubierali sie swiatecznie. Nastepnie udawali sie na marsze komunistyczne, gdzie od czasu do czasu wyciagali z poza pazuchy czerwone szmaty wykrzykujac pro-komunistyczne i pro-radzieckie slogany. Zycie ukladalo sie im dobrze. Nawet udalo sie im przemycic wielu wspolbratymcow do Sejmu. Ta sielanka trwala az do chwili kiedy Jozef Piusudski sie zdenerwowal i przepedzil Sejmowa zydo-komune na cztery strony. No, i pozniej przyszedl Hitler i wiemy co sie stalo - Holocast. Oczywiscie caly ten Holocast jak przedstawiany przez zydow nie jest niczym innym niz byczym guwnem. Dzieki naiwnosci Amerykanuw zydzi sledziarze przeksztalcili sie z sprzedawcow solonych sledzi na sprzedawcow Holokastu. To bylo bardziej zyskowne. No, i juz nie smierdza sledziami, ale niestety smierdza czym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga!!! !!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!! na forum grasuje z IP: 213.8.128.* 18.03.01, 07:18 Uwaga Hans z Orlando w akcji tym razem zboczeniec podpisuje sie KKK Bojkotujmy idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: !!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!! na forum grasuje z IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 18.03.01, 17:51 Parszywy zydzie pederasto, dlaczego nie jestes juz w Izraelu. =================================== Gość portalu: Uwaga!!! napisał(a): > Uwaga Hans z Orlando w akcji tym razem zboczeniec podpisuje sie KKK > Bojkotujmy idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: !!!!!!!!!!!!!uwaga!!!!!!!!!! na forum grasuje z IP: *.toronto.navipath.net 20.03.01, 13:09 Gość portalu: Uwaga!!! napisał(a): > Uwaga Hans z Orlando w akcji tym razem zboczeniec podpisuje sie KKK > Bojkotujmy idiote. Hans idiota,to za malo powiedziane,jego umysl jest na poziomie przedszkolaka, ze tez takie scierwo jeszcze chodzi po swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Parszywy zydzie pederasto........... IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 18.03.01, 17:54 Parszywy zydzie pederasto, dlaczego nie jestes juz w Izraelu. =================================== Gość portalu: Uwaga!!! napisał(a): > Uwaga Hans z Orlando w akcji tym razem zboczeniec podpisuje sie KKK > Bojkotujmy idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyHans kkk - kutas kultywuje ksenofobię IP: 204.50.249.* 19.03.01, 03:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: kkk - kutas kultywuje ksenofobię IP: *.toronto.navipath.net 20.03.01, 13:15 Hans,ta stara ciota,nie lubi Zydow i pederastow,ze nie lubi pederastow to rozumie,rozkalibrowali mu zadek,chodzi teraz po ulicach i gubi kartofelki,a Zydow nie lubi bo jest glupszy o 100% od kazdego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: kkk - kutas kultywuje ksenofobię IP: 154.20.102.* 23.03.01, 13:58 UWAGA -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widomosc Izraelskie tortury Palestynczykow IP: *.orlando-03rh16rt.fl.dial-access.att.net 19.03.01, 14:50 Izraelskie tortury Palestynczykow Slawa izraelskim katom i mordercom. Po miesiacu "ciezkiej pracy" wkoncu wydobyli zeznania z biednej Palestynki. Ich nauczyciele w Izraelu, ktorzy szkolili sie w swym fachu w mundurach NKVD w Rosji i UB w Polsce sa teraz dumni ze swoich podwladnych, praktykujach na Palestynczykach. ============================== > Palestynska dziennikarka, oskarzona o zwabienie >przez Internet mlodego Izraelczyka na Zachodni Brzeg >Jordanu, gdzie chlopiec zostal zastrzelony, >przyznala sie do winy i nie okazuje skruchy. > > 25-letnia Amne Najar zostala aresztowana ᡌ stycznia przez agentów izraelskich, udajacych Arabów. >Poczatkowo wszystkiemu zaprzeczala, ale po >miesiacu przesluchan przyznala sie do winy >i potwierdzila to w niedziele ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ >>Rafal Slawa izraelskim katom i mordercom. Po miesiacu "ciezkiej pracy" wkoncu wydobyli zeznania z biednej Palestynki. Ich nauczyciele w Izraelu, ktorzy szkolili sie w swym fachu w mundurach NKVD i UB w Polsce sa teraz dumni ze swoich podwladnych, praktykujach na Palestynczykach. WaRR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woju!! Bydlaku z Orlando ,zmieniasz imiona ale psycholem i tak zostajesz!!! IP: 213.8.129.* 17.04.01, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuchod Re: Izraelskie tortury Palestynczykow IP: 194.170.1.* 18.04.01, 04:43 Zydzi!!! idzie juz czas na was , swiat was pobiera ale nie na zawsze, wiecie ,ze jestescie skonczoni , i dlatego szukacie bezpieczestwa wszedzie, tak jak kazdy zbrodniarz, ten proces pokojowy byl niepowtarzalna szansa dla was. Palestynczycy pogodzieli sie ostatycznie( pod naciskiem calego swiata)odzyskac 22% wlasnego historycznego obszaru naturalnej Palestyny( 27600 Km kw) a wy nie chcecie i to dobrze .Szaron proponowal 42% tej ( 22%) czesci pod roznimi warukami z ktorymi zaden Narod na swiecie nie moze sie pogodzic , takze Arafat jest najlepsza alternatywa jaka mozecie miec narazie,a on ma nie zly auterytet wsrod swego narodu ze wzgledu na jego dlugoletnia walke ku suwerynnosci,wolnosci i niezbywalnym prawom Narodu Palestynskiego. takze ,Palestynczycy chcieli tego pokoju a wy nie .Wiecie dlaczego? bo jeszcze nie pszeszedl czas na was, niewiadomo kiedy nadejdzie ? ale na 1000% nadchoidzi a PALESTYNA ( CALA PALESTYNA) BEDZIE Z PRZYJEMNOSCIA WASZYM WIELKIEM GETTEM W KTORYM SPOCZYWACIE NA ZAWSZE , GLEMBOKO POD POWIESCHNIA ZIEMII. PALESTYNA NIESTETY JEST CHYBA WAM OBIECANA, ALE NIE JAKO ZIEMIA PLYNANCA MLEKIM I MIODEM LECZ WIELKIEM GROBEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawied Israelski morderca i wojenny przestempca Sharon.. IP: *.orlando-04rh15rt.fl.dial-access.att.net 20.03.01, 15:52 Israelski morderca i wojenny przestempca Ariel Sharon odpowiedzialny za 1982 roku masakre i morderstwo setek Palestynczykow (wlaczajac dzieci i kobiety), w uchodczych obozach Sabra and Shatilla kolo Bejrutu odwiedza USA. sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Zydzi IP: *.telia.com 17.04.01, 19:44 Tez mieszkam za granica od wielu lat, ale to co sie w szkole nauczylam umiem do dzis. Niepotrzebny mi slownik ortograficzny. Mysle , ze nasz kochany autor nie skonczyl szkoly i ze wstydu musial wyjechac na lepsza dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakob Re: Zydzi IP: 206.112.121.* 07.05.01, 16:41 Gość portalu: Hanna napisał(a): > Tez mieszkam za granica od wielu lat, ale to co sie w szkole nauczylam umiem do > dzis. Niepotrzebny > mi slownik ortograficzny. Mysle , ze nasz kochany autor nie skonczyl szkoly i z > e wstydu musial > wyjechac na lepsza dole. Nie wydaje mi sie, aby wszyscy musielibyc tak wyksztalceni jak Ty Hanno. Bo ktozby pracowal fizycznie na tym Swiecie, i kogo moglabys dzis krytykowac. Moze nalezaloby rowniez docenic i ta grupe ludzi, wyrazaja swoje poglady , tak jak potrafia. Nie powiedzialbym, ze akurat oni maja sie czegos wstydzic, ale Ty Hanno jako osoba wyksztalcona????????????????????????????? Przesylam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NABUCHOD ZYDZI!!!!! JUZ NADCHODZI CZAS NA WAS.... BEDZIECIE SKONCZONI. IP: 194.170.1.* 18.04.01, 23:46 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Slabo mi sie robi jak slysze o Zydach To najwiekszy pazerny narod swiata Nawe > t na cholokalscie > robia pieniadze piszac ksiazki o Polakach zle wylewaja pomyje zeby tylko ksiazk > e dobrze sprzedac > Jak i dlaczego ludzie maja ich kochac jak o wiekow wyzyskiwali ludzi To oni da > wali towar za darmo > a jak mina czas a ludzie nie placili to szli do wiezienia zapytajcie ludzi z pr > zed wojny i starszych > TO ze dzisiaj sa bogaci zawdzienczaja swoim przodkom idzisiaj u zyda nie zarob > isz > ale nic nie jest wieczne i zyd stanie przed Bogiem nagi bez dolarow i zlota A P > rezydent USA mu nie > pomoze np clinton co w ostatnim dniu ulaskawil zyda co ukradl 40 000 000ml bo > Clintonowa poszla > na wysokie stanowisko Nowym Jorku Czas rozliczen nadejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodki Re: ZYDZI!!!!! JUZ NADCHODZI CZAS NA WAS.... BEDZIECIE SKONCZONI. IP: *.proxy.aol.com 19.04.01, 03:00 oj wiesku,wiesku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Zydzi Czlowieku zastanow sie! IP: *.xtra.pl 05.05.01, 14:31 Tak szczerze to cale to forum to jedna wielka glupota. Sama rozmowa o Zydach. Mowiac o Zydach ze to skapcy zlodzieje itd. ludzie powinniscie popatrzec na swoj narod. Najlpeszym przykladem sa zawody w skokach narciarskich gdzie widnieja transparenty typu : shmitt parowo itp. Czy to jest normalne ?? a jaki stosunek maja zagraniczni pracodawcy do POLAKOW !!! ????? Polak Turek jedna sprawa.Nie jestem zadnym fanem Zydow, ale uwazam ze wypowiedzi Twojego typu sa poprostu wyrazem zazdrosci... Zazdroscisz Zydom ze tyle sie o nich pisze, tego ze POTRAFILI ukrasc, jak piszesz te XXXXXXX Mln dolarow. Zazdroscisz PRAWDA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakob Re: Zydzi IP: 206.112.121.* 07.05.01, 16:44 Zydzi to WIELKI Narod, ale o BRUDNYCH REKACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: Jakob IP: 24.43.222.* 08.05.01, 01:28 ...a co Ty mozesz o tym wiedziec.Byli,sa i beda wielcy z woli Tego co nad nami i tylko to jest wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladmar Fenomem żydowski IP: *.unregistered.formus.pl 08.05.01, 07:46 Jak wytłumaczyć bezsporny fakt ze tak wielu z animatorów kultury i cywilizacji ogólnoludzkiej jest pochodzenia żydowskiego . W wielu dziedzinacch nauki kultury i sztuki przedstawiciele tej nacji bezwzględnie dominują. Przedmiotem krytyki jest nadreprezentatywność żydów w polityce. Dlaczego nie mówi się o nadreprezentatywności żydów np. w fizyce ,muzyce,literaturze,medycynie ,itp. Ich pozytywny wkład w rozwój tych dziedzin jest bezsprzeczny. Na jednej z witryn trwa dyskusja o wielkich polakach pochodzenia żydowskiego Wielu z polaków byłoby zdziwionych nazwiskami które się tam wymienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri do Arona IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 13.05.01, 11:48 jestes rasista! uwazasz sie za lepszego ode mnie bo jestes zydem ? smiesz twierdzic, ze tak marne i morderczy narod ja twoj wybral Bog? a moze wam sie to tylko wydaje... moze to szatan was wybral ? uwazasz, ze dobry Bog zadecydowal, ze ariel sharon jest waszym przywodca ? israel kaput ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re: do Viri IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.05.01, 05:40 Radzilbym bys rozejrzal sie wokol siebie,pozwoli Ci to dojrzec ,moze nie zrozumiec,dlaczego Zydzi moga mowic o sobie Narod Wybrany.Od tysiecy lat maja ogromny,czesto zakulisowy wplyw na to co dotyczy mieszkancow Ziemi a wplyw ten w dzisiejszych czasach osiaga rozmiary epidemi.Los Twego kraju a posrednio i Ciebie poprzez banki i ich pieniadze rowniez zalezy od nich i na tym miedzy innymi polega ich potega.Dla wyjasnienia, panstwo Izrael nie decyduje o swiatowej potedze Zydow,a egzystuje wlasnie dzieki tej potedze.Uzywasz bardzo zabawnego zwrotu"kaput"sadze wiec ze jako dziecku nalezy wybaczyc rownie zabawny tekst skierowany do mnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: besciak Re: Zydzi IP: *.ip-pluggen.com 08.05.01, 12:59 Caly swiat okrada sie nawzajem. A ze w Polsce polak polaka morduje, okrada, nawet i dzieci zabijaja dla pieniedzy to sie o tym nie mowi. Co wy chcecie od Zydow? Polak za granica sie na temat Zydow wypowiada? A spewnoscia slyszal nie wiadomo ile zlego o Polakach za granica i mu przykro bylo ze takie bydlo psuje Polaka opinie. Sa ludzie i taborety. Nie masz na kogo swojej biedy zwalic to najlepiej na Zyda. Tak sie robilo przez wieki i tak sie robi w dalszym ciagu. Niewydaje mi sie zeby tak caly Polski narod sadzil, bo nie bylo by tej garstki Zydow co dzisiaj jest w Polsce i stara sie jak najlepiej zeby Polske z bidy wyciagnac. Wydaje mi sie ze tu w tym forum nie chodzi o Zydow, tylko o zazdrosc do drugiego. Nie bylo by Zydow na swiecie to by sie zganialo wine na kogos innego. To nie Zydzi rabowali Polske. To Polakow glupota, nienawisc i niewiedza o innych nacjach pozwalala na to. Zawsze sie mowi: "Ja slyszalem, ja czytalem, a ktos mi tam opowiadal", ale nigdy sie nie mowi "Ja sie z tym spotkalem osobiscie". No i tak na koniec, co ma Izrael i konflikt w Izraelu do Polski? Co Araby nie bede przyjezdzac i studiowac w Polsce? Jezeli sie obawiac czego kolwiek i miec co do gadania to zacznijcie na temat Arabow. Ich jest wszedzie pelno. Spojzcie sie na ich kulture, traktowanie innych nacji i religji to moze zmienicie temat. Zydow na calym swiecie jest okolo 20.000.000 to tworzy niecale 0.3% ludzi na tym zasranym swiecie. A jednak najbardziej wybitni i wykrztalceni ludzie to sa zydzi. Arabow i musulmanow jest okolo 30% i jest ich pelno wszedzie. Do Polski to dopiero zaczeli naplywac. A mnoza sie jak kroliki. Jedna doskonala arabska rodzinka moze sie skladac z 16 osob. Naszczescie oni tylko chajtaja sie z Polkami. Zydzi trzymaja sie swoich. Duzo zla mozna wyciagnac na temat kazdej nacji. Przykre to ze malo sie pisze o tym dobrym, bo widocznie takie tematy musza wasze szare zycie zanudzac. Przykro czytac na temat ludzi, ktorzy czuli sie jak Polacy we wlasnym kraju. Niestety ich rowiesnicy, sasiedzi, tz przyjaciele wywalili ich z kraju w ktorym mieszkali przez wieki. Jak by tak zrobic z Polakami co mieszkaja zagranica to wydaje mi sie ze tez by mieli o to zal, tylko ze malo jest zydow co sie zali na Polske. Poprostu ich to ani grzeje ani ziebi. Ulozyli sobie zycie po za Polska i jest im dobrze. I tu Polak ubolewa. Znowu zazdrosc. Dlaczego tez nie mowi sie o 5 tysiacach cyganow co zostalo z Polski bezprawnie wyzuceneni w latach 80? Tu mozna dawac duzo przykladow. Bylo minelo. Ludzie sobie zycie juz ulozyli po za Polska. Wiec dajcie im spokoj. Niechcieliscie ich a w dalszym ciagu macie pretesje. Pretesje to moga miec zydzi do Polski, bo budowali razem z Polakiem Polske dla Polski a dzisiaj sie o nich zle mowi. Sorry za bledy ortograficzne. Za maly bylem zeby sie doksztalcic w polskim jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathom Re: Zydzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 20:57 Niestety, naleze do ludzi, ktorzy nie pojmuja antysemityzmu. Duzo w tym prawdy, ze Zydzi są jednym z najlepiej wykształconych spoleczenstw na swiecie i żadne obelgi tego nie zmienia. Moja propozycja jest taka: zamiast sie na nich ciagle złościc może zaczelibysmy sie od nich UCZYC. Jest czego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viri jest sie czego uczyc... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 21:21 zalezy kto ma jakie podejscie do innych ludzi... http://www.palestine.prv.pl zdjecia mowia same za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gladmar do Viri: mniej demagogii więcej faktów !!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 19.05.01, 19:09 Rezolucja 242 Rady Bezpieczeństwa ONZ . Państwa arabskie muszą zakończyć stan wojny wywołany i utrzymywany przez nie od 1948 r. Państwa arabskie muszą uznać prawo Państwa Izrael do istnienia. Izrael ma prawo do obrony swych granic. Nie jest to przywilej, lecz prawo gwarantowane przez przepisy międzynarodowe. Izrael powinien wycofać się z niektórych, ale nie wszystkich, terenów zdobytych w Wojnie 6-dniowej w 1967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2FACES wojo !!!!!!!!!UNIKASZ MNIE !!!!!!! IP: *.sprint.ca 03.06.01, 03:36 wojo , sloneczko moje,unikasz odpowiedzi na moje pytania. Pytalem sie ciebie robotniku kibucowy gdzie mieszkasz,nie chciales mi odpowiedziec. A wszystkie bociany z PETAH-TIKVA i okolic spiewaja piesn o bohaterskim szlomo, operatorze traktora. A moze to nie ty,nie badz taki skromny !!!!! AFP.31-05-01. Dzisiaj rano,w okolicach Hajfy,arabscy terrorysci zmasowanym ogniem artyleryjskim zaatakowali spokojnie pracujacy w polu izraelski traktor. Izraelski traktor odpowiedzial celnym ogniem broni maszynowej i odlecial w kierunku Tel Avivu. szlomo twoj IP cie zdradza, kazdy moze sprawdzic skad jestes http://www.ripe.net/cgi-bin/whois i jeszcze cos co zainteresuje wszystkich !!!!!!! http://codoh.com/zionweb/zi2faces.html http://www.creator.org/facts!/fact01.html a to prawdziwa perelka !!!!! http://motlc.wiesenthal.com/pages/t053/t05323.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Zydzi IP: *.gis.net 28.01.02, 02:35 Julian Tuwim ZYDZI Czarni,chytrzy,brodaci. Z oblakanymi oczyma W ktorych jest wieczny lek W ktorych jest wiekow spuscizna Ludzie, Ktorzy nie wiedza,co znaczy ojczyzna Bo zyja wszedy,Tragiczni,nerwowi ludzie Szwargoca,wiecznie szwargoca Wymachujac dlugimi rekami Opowiadaja sobie jakies trwozne rzeczy. I usmiechaja sie chytrze Tajnie posiedli najskrytsze Z miliarda czarnych,pokracznych literek Ci chorzy oblakancy Wybrany Rod czlowieczy Pomazancy! Pogladza mokre brody I znowu radza,radza -Tego na bok odprowadza Tego wolaja na strone Trzesa sie..oczy strwozone Rzuca szybko przed siebie, Czy ktos nie slyszy Wieki wyryly im na twarzach Bolesny grymas cierpienia Bo nosza w duszy wspomienia O murach Jerozolimy O jakiums czarnym pogrzebie O rykach na cmentarzu Jakas sztanska Msza, Jakies ukryte zbrodnie (...pod oknami...w piatki...przechodnie..) Goje...zajrza do okien...Sza...sza...sza.... Ciekaw jestem,czy Tuwim piszac to,mial w oczach lzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Badania, Pan Dr Frojd ?Prosimy o pomoc ? 29.01.02, 23:50 Dr Frojd ile te Polaczki maja IQ porowniana do Arabskiego Osla lecz polska Swinie ? Przed Bimberem ? Po Bimberze ? Czy koszerna Wodka moze ich wyleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zydzi 28.01.02, 21:50 Zydy sa wybrany Nrod dostali 10 Przykazan wy polacy dostaliscie od Boga go... dalismi wam Jzusa icala swieta Rodzine, ten Zyd z Nazaretu jest uwas Bog cudowna kariera co zaden znas pobytu 100 lat w polsce nie udalo sie. Mamy Piekny Kraj najlepsze wosko i jestemy High tech porownac do was he... he.. Ale wasza Wodka smakuje lepij Shalom kisz mein Tuches Goju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Zydzi IP: *.gis.net 29.01.02, 02:52 fredzio54 napisał(a): > Zydy sa wybrany Nrod dostali 10 Przykazan wy polacy dostaliscie od Boga go... > dalismi wam Jzusa icala swieta Rodzine, ten Zyd z Nazaretu jest uwas Bog > cudowna kariera co zaden znas pobytu 100 lat w polsce nie udalo sie. > Mamy Piekny Kraj najlepsze wosko i jestemy High tech porownac do was he... he.. > Ale wasza Wodka smakuje lepij > Shalom kisz mein Tuches Goju ! Fredzio.czy znasz bajeczki braci Grimm?ja tez kiedy w nie wierzylem.I w Czerwonego Kapturka............. jak wyscie tego Boga zmusili,zeby was wybral?.......A jesli tak,to dlaczego tego nie potwierdzacie swoimi czyna,mi?............. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zydzi 16.11.02, 10:31 Polaczku z Californi, wiemy z California jest bardzo Droga, kefir kosztuje 4 $ 1/2 Litra, nie masz dosyc forsy, to zamiataj wiecej ulic w LA. Nie dostales prace u Zydy do idz do Murzyna ! Moja Theza Polak zagraiczny jest wiecj Antysemita od Polka Domowego 40 Mil Polakow w Polsce i 28 Mil polakow za granica ! I like to hear Polish Jokes ! pzdrw Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronostaj ignorować Żydów! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 09:28 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Slabo mi sie robi jak slysze o Zydach To najwiekszy pazerny narod swiata Nawe > t na cholokalscie > robia pieniadze piszac ksiazki o Polakach zle wylewaja pomyje zeby tylko ksiazk > e dobrze sprzedac > Jak i dlaczego ludzie maja ich kochac jak o wiekow wyzyskiwali ludzi To oni da > wali towar za darmo > a jak mina czas a ludzie nie placili to szli do wiezienia zapytajcie ludzi z pr > zed wojny i starszych > TO ze dzisiaj sa bogaci zawdzienczaja swoim przodkom idzisiaj u zyda nie zarob > isz > ale nic nie jest wieczne i zyd stanie przed Bogiem nagi bez dolarow i zlota A P > rezydent USA mu nie > pomoze np clinton co w ostatnim dniu ulaskawil zyda co ukradl 40 000 000ml bo > Clintonowa poszla > na wysokie stanowisko Nowym Jorku Czas rozliczen nadejdzie Żydów i ich wizje nalezy ignorować. Nie ma jeszcze w kodeksie karnym paragrafu, żę Żydów trzeba kochać, popierać i wierzyć w ich proroków. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Zydzi 23.11.02, 11:23 Wystarczy spojrzec chociazby na ich zachowanie w tym forum, a wszystko sie robi jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRONOSTAJ Re: Zydzi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 14:56 kontrkultura napisał: > Wystarczy spojrzec chociazby na ich zachowanie w tym forum, a wszystko sie robi > > jasne... NIE WIADOMO KTO JEST żYDEM A KTO NIE... I NIE WIADOMO CO SATJE SIE JASNE A CO ZAWSZE ZOSTANIE CIEMNE. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrkultura Re: Zydzi 23.11.02, 15:21 Gość portalu: GRONOSTAJ napisał: > NIE WIADOMO KTO JEST żYDEM A KTO NIE... I NIE WIADOMO CO SATJE SIE JASNE A CO > ZAWSZE ZOSTANIE CIEMNE. Owszem tego nie wiem, ale kieruje sie zdrowa logika, zdaniem innych i obserwacja zydzi w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gronostaj Re: Zydzi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 20:41 kontrkultura napisał: > Gość portalu: GRONOSTAJ napisał: > > > NIE WIADOMO KTO JEST żYDEM A KTO NIE... I NIE WIADOMO CO SATJE SIE JASNE A > CO > > ZAWSZE ZOSTANIE CIEMNE. > > Owszem tego nie wiem, ale kieruje sie zdrowa logika, zdaniem innych i > obserwacja zydzi w zyciu. każdy tak mówi..... SSharon napewno też kieruje sie zdrowa logika........ Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zydzi Wybrany narod polacy Araby Europy !!! 23.11.02, 22:11 Dlacego Zydy dali Polakami Jezusa i Mamusie Marie z nazaretu ? Czy nie mogli Polacy jakoms Babe i jakiegos Szejgeca z Czestochowa znales ? Dlaczego Zydy napisali Bible i mnieli Prorokow ? Dlaczego Polacy nie dostali od Mojzesza 10 Przykazan ? bo nie bylo Bimber wyspominano !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: Zydzi Wybrany narod polacy Araby Europy !!! IP: *.dyn.optonline.net 23.11.02, 22:32 fredzio54 napisał: > Dlacego Zydy dali Polakami Jezusa i Mamusie Marie z nazaretu ? > Czy nie mogli Polacy jakoms Babe i jakiegos Szejgeca z Czestochowa znales ? > Dlaczego Zydy napisali Bible i mnieli Prorokow ? > Dlaczego Polacy nie dostali od Mojzesza 10 Przykazan ? bo nie bylo Bimber > wyspominano !!!! Nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Zydzi Wybrany narod polacy Araby Europy !!! 24.11.02, 00:31 Gość portalu: ryszardc napisał: > fredzio54 napisał: > > > Dlacego Zydy dali Polakami Jezusa i Mamusie Marie z nazaretu ? > > Czy nie mogli Polacy jakoms Babe i jakiegos Szejgeca z Czestochowa znales > ? > > Dlaczego Zydy napisali Bible i mnieli Prorokow ? > > Dlaczego Polacy nie dostali od Mojzesza 10 Przykazan ? bo nie bylo Bimber > > wyspominano !!!! > Nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu w Talmud jest napisano Kochaj swojego bliskiego jak siebie ! uwas Polakow nie wydze to Tylko Mafia Korupcja i przestepstwo !! Ale ja was zmienie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: Zydzi Wybrany narod polacy Araby Europy !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.11.02, 15:11 fredzio54 napisał: > Gość portalu: ryszardc napisał: > > > fredzio54 napisał: > > > > > Dlacego Zydy dali Polakami Jezusa i Mamusie Marie z nazaretu ? > > > Czy nie mogli Polacy jakoms Babe i jakiegos Szejgeca z Czestochowa zn > ales > > ? > > > Dlaczego Zydy napisali Bible i mnieli Prorokow ? > > > Dlaczego Polacy nie dostali od Mojzesza 10 Przykazan ? bo nie bylo Bi > mber > > > wyspominano !!!! > > Nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu > w Talmud jest napisano > Kochaj swojego bliskiego jak siebie ! uwas Polakow nie wydze to > Tylko Mafia Korupcja i przestepstwo !! > Ale ja was zmienie ! Nienawisc uniemozliwia obiektywnie postrzegac ( widziec i rozumiec ) swiat zewnetrzny oraz wewnetrzny. W pozbyciu sie tego stanu pomoglaby cierpiacym kabala ( dla Zydow ), kontemplacja ( dla Chrzescijan ) oraz medytacja ( dla wszystkich ). Odpowiedz Link Zgłoś