Dodaj do ulubionych

Amerykanski scenariusz.

20.07.14, 12:00
Jeszcze w latach 60-ch Amerykanie rozwazali mozliwosc zestrzelenia nad Cuba cywilnego,samolotu,zeby obciazyc za to wina Castro i co mialo stac pretekstem dla inwazji na Cube.
Wszystko kiedys staje sie jawnym :
www2.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/doc1.pdf
Felus,czy wiedziales o tym?
Obserwuj wątek
    • eva15 Czemu ta Malezja ma takiego pecha? 20.07.14, 12:13
      Wrzuciłam to już co prawda gdzie indziej, ale lepiej tutaj pasuje:

Mnie jakoś zastanawiało, czemu to akurat Malezja ma ostatnio takiego pecha. Ledwo co dziwnym trafem bez śladu zginął jej jeden samolot wraz z pasażerami - ot tak, kompletnie bez śladu rozpłynął się w powietrzu, to teraz na dodatek drugi samolot jej ustrzelono.

To już niezgodne z rachunkiem prawdopodobieństwa, strasznie pechowy ten kraj...

No i zaczęłam mu się bliżej przyglądać i przy tej okazji trafiłam na to:

pracownia4.wordpress.com/2012/05/18/bush-cheney-rumsfeld-i-inni-uznani-za-zbrodniarzy-wojennych-przez-miedzynarodowy-trybunal-w-kuala-lumpur/

• igor_uk To juz nie jest przypadek,Ewa. 20.07.14, 12:16
        To celowe dzialanie wedlug dawno napisanego scenariuszu.
        • brat_ramzesa Re: To juz nie jest przypadek,Ewa. 20.07.14, 12:22
          Tu lecieli naukowcy i tamtym lecieli, dziwne
        • eva15 Malazja będzie chciała prawdy? Oby. 20.07.14, 12:26
          Dla powstańców to jest szansa, że Malazja mocno się przyłoży do tego, by śledztwo było uczciwe, obiektywne i rzetelne. Co stało się z 1. samolotem nie da się wyjaćnić, tym bardziej jej rządowi może zależeć na wyjaśnieniu co stało się z tym 2.
          • marko125 Re: Malazja będzie chciała prawdy? Oby. 20.07.14, 12:30
            Zanim dowiedzą się prawdy powstańców już nie będzie. Kijów zrobił straszną prowokację, a dzięki niej szach mat.
            • eva15 Re: Malazja będzie chciała prawdy? Oby. 20.07.14, 12:34
              Sądząc po twoich wpisach, to powstańców już od 2 miesięcy nie ma.
            • igor_uk Mareczek. 20.07.14, 18:28
              A czy potrafisz gadac o czyms innym? Jest mnostwo watkow,w ktorych idzie mowa o twoich ukochanych banderowcach,ten watek o czyms innym.To calkiem inny poziom,dla ciebie nieosigalny.
          • eva15 Re: Malazja będzie chciała prawdy? Oby. 20.07.14, 12:43
            No i na dodatek Malezji zachciało si przyłączyć do BRICS:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,152101573,152108495,Re_Czemu_ta_Malezja_ma_takiego_pecha_.html
            • pijatyka Re: Malezji zachciało si przyłączyć do BRICS 20.07.14, 12:48
              Sprawdź, ruro, czy przypadkiem Holandia (prawie 200 ofiar) nie wstąpiła...
            • igor_uk Nie tylko Malezja chce prawdy. 20.07.14, 15:29
              Ja rowniez chce poznac ta prawde,dlatego ten watek bede trzymac na gorze listy.Bo odtajnione dokumenty pokazuja to,na co stac najbardziej demokratyczny kraj na swiecie.
      • szwampuch58 Re: Czemu ta Malezja ma takiego pecha? 20.07.14, 12:22
        tez ladne kwiatki:
        pracownia4.wordpress.com/2010/11/28/smrod-amerykanskiej-hipokryzji/
      • ekwiwokacja Amerykanskie rzady to od dawien dawna... 20.07.14, 12:27
        eva15 napisała:
        > Wrzuciłam to już co prawda gdzie indziej, ale lepiej tutaj pasuje:
        > Mnie jakoś zastanawiało, czemu to akurat Malezja ma ostatnio takiego pecha. Led
        > wo co dziwnym trafem bez śladu zginął jej jeden samolot wraz z pasażerami - ot
        > tak, kompletnie bez śladu rozpłynął się w powietrzu, to teraz na dodatek drugi
        > samolot jej ustrzelono.
        > To już niezgodne z rachunkiem prawdopodobieństwa, strasznie pechowy ten kraj...
        > No i zaczęłam mu się bliżej przyglądać i przy tej okazji trafiłam na to:
        > pracownia4.wordpress.com/2012/05/18/bush-cheney-rumsfeld-i-inni-uznani-za-zbrodniarzy-wojennych-przez-miedzynarodowy-trybunal-w-kuala-lumpur/

mafijno-bandyckie "towarzystwo" wyjetych spod prawa debili!
        Ilosc wojen i ilosc zorganizowanych i przeprowadzonych przez nich zamachow jest tego absolutnym potwierdzeniem!!!

--
        Dywagacje forumowego debila:
        „domyslam sie ze drugi wpis nastapil zaraz po zakonczeniu flaszki jakies rozdowjenie jazni nastapilo i nie wiem dlaczego pod tym nikiem pisze kilka roznych osob” -
        arkaf 19.07.14, 17:43 FS

• marsaqua bo to muzulmanski cywilizowany kraj 20.07.14, 12:54
        ktory popiera Palestynczykow I Palestyne, wiec zostal zaplanowany do destrukcji.
    • brat_ramzesa Mam coraz gorsze przeczucia 20.07.14, 13:39
      Nie udalo sie zrobic prowokacji z Rosja, Amerykanie mysle ze siegna po ciezszy kaliber i wporwadza wojska na Ukraine.Propaganda ukrainska zrobila sie dosc przewidywalna i zmienia sie jak za dotkniecie amerykanskiej rozdzki.
      Moga to byc wojska NATO, krajow sasiadow Ukrainy, jesli Polske wmanewruja w to bedzie pozamiatane i pomyslec ze rok temu snily mi sie pociski jadrowe spadajace na Gdansk, hmmm proroczy sen
      • marsaqua Re: Mam coraz gorsze przeczucia 20.07.14, 13:44
        podaja, ze wojsko polskie juz wkroczylo na Ukraine, zeby rozpetac wojne z Rosja. Jesli to prawda, ze premier musi stanac przed trybunalem stanu, bo nie uzyskal zezwolenia narodu na te wojne.
      • eva15 Re: Mam coraz gorsze przeczucia 20.07.14, 13:59
        Też nie mam dobrych przeczuć. Sytuacja jest strasznie niebezpieczna, USA chyba zrobią jeszcze więcej, by sprowokowań Rosję, ale czy uda się wprowadzić tam NATO?
        Czy Niemcy, (zwłaszcza ci) Francuzi , Węgrzy, Czesi etc. dadzą się wciągnąć w bezpośrednią wojnę z Rosją? Raczej nie, pozostaje więc scenariusz uruchomienia części NATO, czyli dobrowolców takich jak Polacy, Litwini.. No ale to trochę mało.

Wprowadzanie wojsk NATO na Ukrainę przeciw Rosji może rozwalić NATO od wewnątrz.

NO ale USA mogą przekonywać Niemcy i spółkę , że jak NATO wejdzie w całości i stanowczo, to Rosja się wystraszy i odda Ukrainę wschodnią. Wtedy naród ucieknie ze wschodu do Rosji i łatwo będzie opanować te tereny praktycznie bez walki.
        • brat_ramzesa Re: Mam coraz gorsze przeczucia 20.07.14, 14:06
          Propaganda ukrainska sugeruje wlasnie taki scenariusz, oddialy rumunskie, polskie , litewskie...nie zapominaj o amerykanskiej bazie w Rumunii
          • marko125 Re: Mam coraz gorsze przeczucia 20.07.14, 14:15
            NATO wprowadzą dopiero za jakiś czas jak zakończy się powstanie.
    • boavista4 Re: obojetnie jaka jest prawda 20.07.14, 14:09
      "Zachod" bedzie trollowac swoja wersje, stad kzet jeat na uslugach. czosnek.
    • lech.junosza Re: Amerykanski scenariusz. 20.07.14, 14:09
      kzet69 napisał:

> kosz trollu
      Kosz gnoju. Nie diękuj.
    • romad2447 Re: Amerykanski scenariusz. 20.07.14, 14:09
      Dobrze,ze te bzdury bolszewickiego proletariatu czyta znikoma czastka ludzi im podobnym,
      w sumie propaganda nieszkodliwa.Zostalo ich juz niewiele , Igor i Ewa zywia ich ochlapami,
      ktore tak im smakuja.
      • igor_uk Romado. 20.07.14, 14:35
        Przeciez to zrodlo amerykanskie to podaje,a nie wymienione przez ciebie osoby.
        Trudno uwierzy tobie w to,ze ten Kraj,ktory ty uwielbiasz,jest tylko bandytom,zdolnym do wszystkiego?
        Odtajnione dokumenty to podtwierdzaja.

p.s. A moze nie znasz angielskiego,wystarcze poprosic i ja tobie przetlumacze to,co dotyczy obecnego wydarzenia.
    • pijatyka Re: w latach 60-ch Amerykanie rozwazali 20.07.14, 15:42
      ...a kacapy w 2008 i w 2014 zrealizowali.

Kurcze, to chyba jakieś tantiemy za prawa autorskie się należą albo co...
    • marsaqua dlaczego glomafie zamordwaly 100 specjalistow AIDS 20.07.14, 15:46
      to tak samo wazne pytanie jak - kto ich zamordowal. Moze ci uczeni znalezli przełomowy bezpieczny , naturalny lek na AIDS, a moze chcieli ujawnic, ze ta choroba jest man made (wiadomo przez kogo I w jakim celu). Mafie farmaceutyczne nie dopuszcza do wprowadzenia takiego leku. Jak widzimy kilka zachodnich agentur bylo zainteresowanych tym zamachem.
      • igor_uk felus. 20.07.14, 19:09
        Czemu nie zabierasz glosu w tym watku? Czemu nie piszesz nic o tym,ze moje zrodlo jest do doopy,a ja znow cos zmyslam?
        • igor_uk Felus,auuuuuu! 20.07.14, 19:29
          Co sadzisz o tym dokumencie? Czy mam potraktowac twoje milczenie,jako dowod na to,ze Amerykanie wykorzystali stare plany?
          • igor_uk A znacie ten kawal? 20.07.14, 19:35
            Dlaczego Ameryka, do ktorej jada najtezsze umysly swiata ,ma tak debilna polityke zagraniczna?
            - Dlatego,ze prezydentem USA moze byc tylko ten,ktory urodzil sie w Stanach...
            • marsaqua Re: A znacie ten kawal? 20.07.14, 21:18
              hehe, Igor, wiele dowodow wskazuje, ze Obama tez nie urodzil się w USA. Debilizm politykow amerykańskich wynika glownie ze struktury władzy: tam nikt inteligentny i niezależny nie zostanie dopuszczony do białego domu. na stolce władzy wsadzani (przez rzadzace globmafie) sa tylko półdebile o naturze psychopatow, tzn. potrafiący doskonale oszukiwac publike. Najwazniejsza ich cecha sine qua non jest slepe posluszenstwo wobec rzadzacych globmafii i zgoda na działanie wbrew interesom własnego narodu, a nawet na jego szkode.
      • ekwiwokacja Nie stu, a szesciu... 20.07.14, 19:38
        To i tak duzo, za duzo!

--
        „domyslam sie ze drugi wpis nastapil zaraz po zakonczeniu flaszki jakies rozdowjenie jazni nastapilo i nie wiem dlaczego pod tym nikiem pisze kilka roznych osob” -

• igor_uk Mara wspomina o ponad 100. 20.07.14, 20:37
          A mara zawsze wie co pisze:-)
          • igor_uk Jakas mistyka. 20.07.14, 21:04
            Dwie zalogi odmowili leciec tym rejsem:
            Two cabin crew refused to fly on doomed plane over war zone safety fears: Senior pilots and cabin crew flagged concerns about flight path weeks before tragedy
            • ekwiwokacja Re: Jakas mistyka. 20.07.14, 21:34
              Igor, czytam cie nawet teraz, chociaz jestem troche zajety goscmi.. za cztery dni odlatuja i bede wolny. :-))))
              Wracajac do forum, to ludzie poprzez oglupiajace i niewiarygodne media, polykaja te bzdurne, niesprawdzone sensacyjne informacje i dalej je kolportuja. I tak z 6 robia 100, z lipnych rozmow - wiarygodne itd itp
              Najlepszego Igor... w koncu tygodnia do Ciebie zadzwonie :-)))

--
              • igor_uk Re: Jakas mistyka. 20.07.14, 22:44
                Pod koniec przyszlego tygodnia,sadze,ze od czwartku, bede miec mnostwo wolnego czasu:-).
                • igor_uk Czemu felus nie prostuje,tej infromacji? 20.07.14, 23:08
                  Przeciez zawsze tak ochoczo on obnaza moi "klamstwa".
                  W tym watku tylko pijaczynko z webbrygady i to przypakowo,zabrala glos,ale reszta milczy,jak zakleta,o kzecie nie wspomne,bo to zwykly przyglup.
    • malkontent6 Re: Amerykanski scenariusz. 20.07.14, 23:16
      1igor-uk napisał(a):

> Jeszcze w latach 60-ch Amerykanie rozwazali mozliwosc zestrzelenia nad Cuba cyw
      > ilnego,samolotu

en.wikipedia.org/wiki/Korean_Air_Lines_Flight_007
      • igor_uk malkontent. 20.07.14, 23:20
        To byla prowokacja amerykanskich sluzb specialnych,ktore celowo naprowadzili koreanski samolot nad strategicznie wazne dla oborony ZSRR tereny .
        O tym juz wiedza wszysci,ale nie Ty,jak widze.Ale juz i Ty znasz prawde.
    • radar105 Re: Amerykanski scenariusz. 21.07.14, 15:01
      to w ich stylu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka