Dodaj do ulubionych

Majdan w USA?

13.08.14, 00:59
Ukraince tylko jakis troche opaleni:-)
www.youtube.com/watch?v=MnSW-3xhrzo
Obserwuj wątek
    • eva15 Majdan w USA? Czy za Stalina był Majdan? 13.08.14, 01:06
      Nie ma szans, Obama to nie Janukowicz, on w razie czego nie będzie się wahał i wyśle policję a nawet wojsko na ludzi. Zresztą to nawet nie o Obamę chodzi, bo o jest tylko marionetką systemu, a ten dobrze wie, jak trzymać lud za pysk.

W "prawdziwej" demokracji nie ma niezadowolonych. Są tylko mąciciele albo wariaci, jak w ZSRR za czasów terroru Stalina.
      • 1-igor.uk Majdan ma szanse tylko w slabym panstwie. 13.08.14, 01:39
        Stany jeszcze tej kondycji nie osiagneli.Ale wszystko przed nimi:-)
        • romad2447 Re: Majdan ma szanse tylko w slabym panstwie. 13.08.14, 06:56
          1-igor.uk napisał(a):

> Stany jeszcze tej kondycji nie osiagneli.Ale wszystko przed nimi:-)

Stan cywilizacyjny niektorych grup murzynskich jest na takim samym poziomie jak Ukraincow, ktorzy byli cywilizowani przez Kraj Rad, to jest poprostu dzicz.
          Niestety Obama nie bedzie spie...l z USA, tak jak to zrobil Janukowicz, bo nadal mamy prawo ktore to problemy rozwiazuje.
          • 1-igor.uk Czyli co z tego wynika,Romado? 13.08.14, 09:47
            Uwazasz,ze majdam w USA ma szanse juz dzis?
      • felusiak1 Piekne 13.08.14, 02:29
        A skąd Obama weźmie policję?
        I w jaki sposób wysle wojsko.
        • yurek11111 Re: Piekne 13.08.14, 02:53
          Nie dziw sie felusiak moskalom,oni mysla ze wszedzie na swiecie jest tak jak w Rosji,gdzie Putin jako car i Bog,moze na ludzi wyslac i wojsko i policje,nikogo nie pytajac o zgode....:-(

felusiak1 napisał:

> A skąd Obama weźmie policję?
          > I w jaki sposób wysle wojsko.
          • felusiak1 Re: Piekne 13.08.14, 05:52
            Wiem, że oni nie mają zielonego pojecia jak wygląda amerykański system. Oni myślą, że w USA jest glówna komenda policji i jest komendant i podlega Obamie i myślą też, że Obama może wysłać wojsko na terenie USA.
            Oni nie chcą nic wiedzieć bo wiedzą już wszystko czego potrzebują do samozadowolenia i produkcji farmazonów na forum.
            • 1-igor.uk Ha.ha. 13.08.14, 10:17
              felus znow pokazuje,ze goowno wie o tym,jak w Stanach jest.
              Kiedys wykazal sie calkowita niewiedza,dyskutujac ze mna o budzeciew USA,teraz znow zapluwa sie ,wykazujac ignorancje.
              W Stanach istnieja centralne wladzy,ktore maja uprawnienie przyjmowac wladze nad terytorialnymi jednostkami policji,jak i Gwardii Narodowej i oczywiscie maja pelnia wladzy nad US Army.
              Wystarcze wprowadzic stan wojenny w calym Kraju lub poszczegolnych Stanach,i wszystkie strukture silowe zostaja podporzodkowane Washingtonu.
              Stan wojenny byl wprowadzony w USA w 2001 roku.I wtedy Bialy Dom wyprowadzil wojsko na ulicy,przestrzen powietrzna nad miastami pilnowali mysliwce,w najbardziej newrolgicznych punktach powstali tak wwani blok.posty,a powodem stal atak USA na Afganistan. Czego wtedy obawiali sie? Atakow terrorystow,czy gniewu muzulmanskiej spolecznosci w USA?
              Wladzy amerykanskie juz wielokrotnie wykorzystywali wojsko do tlumienia zamieszek,a baran felus udaje,ze nic o tym nie wie.
              • malkontent6 Re: Ha.ha. 13.08.14, 14:38
                1-igor.uk napisał(a):

> Stan wojenny byl wprowadzony w USA w 2001 roku.

Hmmm, nie zauważyłem.
          • 1-igor.uk Azbesciarstwo... 13.08.14, 10:19
            To chyba choroba genetyczna wsrod pole realis z jackowa.
      • malkontent6 Re: Majdan w USA? Czy za Stalina był Majdan? 13.08.14, 15:03
        eva15 napisała:

> W "prawdziwej" demokracji nie ma niezadowolonych. Są tylko mąciciele albo waria
        > ci, jak w ZSRR za czasów terroru Stalina.

Ewuniu, czy wiesz przynajmniej o co chodzi tym mieszkańcom штaтa Миccyри?
    • pimpus18 Re: Majdan w USA? 13.08.14, 01:08
      Tam demokracja jest bardziej rozwinęta.

Nie wszyscy są to w stanie pojąć.
      • nie-tak Re: Majdan w USA? 13.08.14, 01:14
        pimpus18 napisał:

> Tam demokracja jest bardziej rozwinęta.
        >
        > Nie wszyscy są to w stanie pojąć.
        ----------------------------
        Do tej "rozwinietej demokracji" stany przygotowywaly sie juz od lat.
        • karbat Re: Majdan w USA? 13.08.14, 01:28
          jak byly komuchy , byla gra , byla rownowaga , byla zimna wojna, kapital liczyl
          sie z bidokami . dzisiaj .. jak ktos bedzie mial niepoprawnoideologicznie ideee ,
          dostanie wpie.ol o jakim mu sie nie snilo . kto mu podskoczy ... ruski kapital ....

kapital wtopi biliony ... zapie...z za wszystko to zaplaci . w czym problem .
          • karbat Re: Majdan w USA? 13.08.14, 01:34
            jakis boocek , pomysli , ze jestem komuchem... , bo degenaeracja nazywam ,
            squ...elstwo bankow i szefow firm zarabiajacych po kilkanascie milionow rocznie .
            slad durnie moga wiedziec , ze sa setki osob mogacych robic ta sama robote za dwa ,
            trzy miliony ...

szef malej firmy , zapieprza jak osiol , trzepiac portkami,
            kiedy ... go kapital spusci po nozu ....
            • boavista4 Re: Czy kiedykolwiek nie bylo demokracji ? 13.08.14, 05:47
              Przed Bogiem jestesmy wszyscy rowni
              W Komunie mielismy prawdziwa demokracje nalezaca do chlopow , robotnikow i iteligencji.
              Za Hitlera demokracja tez byla dla narodu niemieckiego
              Rewolucja dala tez Francji demokracje.
              W iraku , Afganisatnie jest demokracja.. W demokracji ludzie sie nawzake=jem nienawidza, morduja, nie przestrzegaja dekalogu.
              Czyli ze w krajach gdzie ludzie sie jnie morduja , kochaja - demokracji nie ma !!
        • romad2447 Re: Glupia baba 13.08.14, 07:21
          taka jak Ty,moze pojac tylko demokracje rosyjska gdzie Putinek juz rzadzi 15 lat i
          jest wychwalany przez inteligenta Igora.
          • 1-igor.uk Romado. 13.08.14, 09:58
            Putin nie jest uzurpatorem wladzy.On ma realne poparcie Rosjan i jest legalnym Prezydentem Rosji,podkreslam jest Prezydentem Rosji ,a nie Stanow czy Polski.Tobie,jak i innym nie Rosjanam,nic do tego,kogo Rosjanie wybieraja sobie na Prezydenta.
            Amerykanie po raz drugi wybrali Obamo,ktory jest niewiadomo czym,ale ma jedna zalete - jest calkowicie ulegly wobec prawdziwych wladcow USA,ktore i decyduja o losie Stanow.A barany ida na wybory,sadzac,ze cos od tego zmieni sie.
    • berek_p Re: Majdan w USA? 13.08.14, 10:01
      Całkiem możliwe ze czeczeński specnaz będzie patrolował ulice Nowego Jorku i innych miast broniąc białych Indian przed żydowskimi bojówkami, znaczy terrorystami. Nastąpi nowy ład i Wojtuś będzie wciskał genetyczne kartofle.
    • malkontent6 Rozwiązanie problemu? 13.08.14, 14:26
      Najlepszym rozwiązaniem problemów czarnoskórych Amerykanów jest chyba emigracja do Rosji. Tam nie będą mieli do czynienia z brutalnością policji.
      • 1-igor.uk Wiesz co ,malkontent. 13.08.14, 14:32
        A czy zdajesz sobie z tego,ze ci murzyni o wiele bardziej przyczynili sie do budowy potengi USA,niz ty i tobie podobne.Przyjechales do Stanow na wszystko gotowe,zapominajac o tym,ze to murzyni zbudowali Ameryke,jako niewolnicy. Ja teraz rozumiem skad takie traktowanie murzynow w Ameryce,jak nawet polaczek z jackowa ma do nich taki stosunek.
        • malkontent6 Re: Wiesz co ,malkontent. 13.08.14, 14:40
          1-igor.uk napisał(a):

> polaczek z jackowa

No popatrz, Igor, często się z tobą nie zgadzam ale nigdy nie napisałem o tobie kacap z Londynu. :(
          • 1-igor.uk Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 14:43
            ze mnie przeszkadza jakas grupa etniczna ,zamieszkujaca UK i ze trzeba,naprzyklad Polakow,wyslac do Izraela.A ty tak napisales i w ten sposob wykazales sie rasizmem.A cenilem w tobie wlasnie tolerantnosc do innych narodowsci.
            • malkontent6 Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 14:52
              Igor, ja nie napisałem, że mnie czarnoskórzy przeszkadzają. Napisałem, że jeśli jest im źle w USA, to mogą bez problemu emigrować do Rosji a tam zostaną przyjęcie z otwartymi ramionami jako prześladowani przez amerykański reżim.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,152794355,152810125,Rozwiazanie_problemu_.html
              • 1-igor.uk Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 14:55
                To nie wiele zmienia .
                • malkontent6 Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 14:59
                  Chyba masz rację. Bo kim ja jestem? Zaledwie polaczkiem z Jackowa.
                  • 1-igor.uk Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 15:03
                    Jestes Polakiem,ktory czuje pogarde do murzynow.To da sie wyczuc.Ale nigdy Ty jeszcze nie wysylales ich do Rosji.
                    • malkontent6 Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 15:11
                      1-igor.uk napisał(a):

> Jestes Polakiem,ktory czuje pogarde do murzynow.

To normalne dla polaczków z jackowa.
                      • 1-igor.uk Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 15:14
                        Dla nich tak,ale po tobie tego nie spodziewalem sie,uwazalem ,ze nie jestes jednym z nich.
                        • malkontent6 Re: Ja nigdy nie napisalem... 13.08.14, 15:21
                          Niechęć do czarnych zauważyłem też u kogoś innego:

forum.gazeta.pl/forum/w,50,131186065,131194236,W_USA_juz_rozwiazano.html
    • romrus Asbesto-patrioci w natarciu:-) b/t 13.08.14, 14:32
      romrus napisał:

> Ukraince tylko jakis troche opaleni:-)
      > www.youtube.com/watch?v=MnSW-3xhrzo
    • malkontent6 Pytanie. 13.08.14, 15:01
      Czy reporterka Anastasja Czurkina to żona/córka tego Czurkina z ONZ?
      • romrus Corka. b/t 13.08.14, 15:19
        malkontent6 napisał:

> Czy reporterka Anastasja Czurkina to żona/córka tego Czurkina z ONZ?
        >
        >
        >
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka