uk.igor 06.09.14, 11:21 Nawet sam nie wiem,z czym mnie to skojarzylo sie:-) Checkers LVL GOD Funny | ????? #?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Tureckie warcaby,poziom"Bog". 06.09.14, 11:43 świetne, a z czym Ci się skojarzyxło nietrudno zgadnąć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: Tureckie warcaby,poziom"Bog". 06.09.14, 11:50 Za kazdym razem,jak dzieje sie cos bardzo groznego i wydaje sie,ze Putin nic nie robi,ze poddaje sie,idac na ustepstwa zachodu,nastepuje ruch,ktory calkowicie zmienia wszystko. To co stalo sie w Minsku,jako nastepstwo jego przemyslen w czasie podrozy do Mongolii,trudno niedoocenic. Europa potrzebowala czegos takiego,zeby przestac dalej pilowac galaz,na ktorej siedzi.Jak nawet zawiszenie broni bedzie zerwane,to bedzie wbrew checia Rosji,ktora wystepuje za trwaly pokoj na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 EU jest w surrealistycznej sytuacji 06.09.14, 12:18 EU wpędziła się w surrealistyczną sytuację: - z jednej strony wrzeszczy, by Rosja sią nie wtrącała na Ukrainie i karze ją za wtrącanie sankcjami - z drugiej strony wrzeszczy, by Rosja wtrącała się i zrobiał tam wreszcie pokój - z trzeciej strony, gdy Rosja doprowadza do zaprzestania walk, EU kombinuje, jak ją w poniedziałek ukarać kolejnymi sankcjami. Tego najlepszy psychiatra bez pół litra nie rozbierze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: EU jest w surrealistycznej sytuacji 06.09.14, 12:28 Bo EU dziala pod presja USA,stad tak idiotyczna postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Tureckie warcaby,poziom"Bog". 06.09.14, 14:10 Głuptaski tak mają, że nie wiedzą co im się z czym kojarzy:) uk.igor napisał(a): > Nawet sam nie wiem,z czym mnie to skojarzylo sie:-)< Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Na u(i)gorze nic madrego nie wyrosnie. 06.09.14, 14:57 Chwasty i dzika, agresywna trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Na ksiezycu tez nic madrego nie wyrosnie. 06.09.14, 15:30 misterrob napisał: > Chwasty i dzika, agresywna trawa. ani chwast ani dzika trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Re: Na ksiezycu tez nic madrego nie wyrosnie. 06.09.14, 15:32 Zgadzam sie z tym w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Mr Rab. 06.09.14, 15:46 Jako niewolnik z plantacji,na chwastach moze znasz sie,ale na warcabach na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Na u(i)gorze mysli niepozbierane sie rodza. 06.09.14, 15:51 Warcaby, chocby i tureckie, sa dobre dla kumatych z limitem. Polecam szachy. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Mr Rab,nie osmieszaj sie. 06.09.14, 15:53 Nie tlumacz Rosjanom,jak gra sie w szachy. Na plantacje,payatzyk,gdzie twojejest miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Na u(i)gorze mysl glupia wyrasta. 06.09.14, 16:01 Gram bialymi i rozpoczynam. d4 - d5 Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Oczywiscie. 06.09.14, 16:08 Watek po raz kolejny UP. p.s. ty nie jestes niewolnikiem,ty jestes uzytecznym idiotom.Takich lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Ty jestes nieszczesliwym idiota. 06.09.14, 16:12 Pozytecznosc nie jest wpisana w Twoja mentalnosc. Wlasnie z tego powodu olewam to co mowisz. Mimo, ze podpowiedzialem Tobie jaka partie bede rozgrywal, to jako Rosjanin szachista uciekasz w zarosla juz po pierwszym ruchu. Wymowne, wiec bez wyjasniania prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Nie denerwuj sie,payatzyk. 06.09.14, 16:20 Nie ty jestes pierwszy,ktory przekonal sie w tym,ze mozesz sluzyc u mnie tylko za uzytecznego idiote,nie na nic wiecej nie nadajac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Umyslowy u(i)gorze. 06.09.14, 16:29 Zaczynasz sie powtarzac, a to swiadectwo intelektualnej ulomnosci. Na u(i)gorze to tylko chwasty i dzika trawa urosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Biedaczysko. 06.09.14, 16:42 ja po rpstu trkatuje ciebie,jako uzytecznego idiota,ktory podbija moj watek.W tym co piszesz nie widac i slada intelektu.Z czym polemizowac? Co jakis czas mojej nogawki czepia sie kolejny nick,probujac zwrocic moja uwage.Za dzien dwa znikniesz i doczepi sie kolejny nick,za ktorym bedzie kryc sie ten sam maniak. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob U(i)gorze na umyslowym u(i)gorze. 06.09.14, 18:31 Posod wszystkich mozliwych idiotow jestes najbardziej nieszczesliwym idiota i tak juz pozostanie. Zebys jeszcze cos wiecej o szachach wiedzial, a Ty nieszczeliwcu nawet pojecia nie masz jaka partie zamierzalem z Toba zagrac. Twoja wykladnia na tym samym poziomie co i Ty sam. Lustra zapytaj ono Ci podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Wiekszy od twojej uzytecznosci... 06.09.14, 19:02 jest tylko twoj idiotyzm. p.s. watek UP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob u(I)gorze umyslowy badz bardziej stabilny. 06.09.14, 19:40 Albo, albo. Jezeli w szachy jestes tak dobry jak w logicznym mysleniu to nieszczesliwosc Twoja jest wrecz okaleczona, co czyni z nieszczesliwego idioty przypadek beznadziejny - zadnych pozytywnych rokowan na przyszlosc. A w ogole to o czym mial byc ten watek? Jaka partie szachow zamierzalem z Toba zgrac? Czy Ty jestes w madrosci swojej przyuczonym i z lapanki, czy raczej masz jakis dyplom uczelni w kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Wiekszy od twojej uzytecznosci... 06.09.14, 19:58 jest tylko twoj idiotyzm. p.s. watek UP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob U(i)gorze, czyzby skonczyly sie dopalacze? 06.09.14, 20:24 Na u(i)gorze to tylko chwasty i dzika trawa. Jaka partie szachisto zamierzalem z Toba zagrac? Wiem, ze nie odpowiesz, bo jestes z lapanki. Watek znowu UP, podobnie jak Twoja nieszczesliwa i idiotyczna reputacja. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Wieksza od twojego idiotyzmu... 06.09.14, 20:31 jest tylko twoja upartosc.Pochodzisz od osla? p.s. watek UP :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob U(i)gorze umyslowy: za slabe to co lyknales. 06.09.14, 20:53 Na u(i)gorze to tylko chwasty i dzika trawa. Z Rosyjskimi genami nie mam nic wspolnego. Zrodzila mnie Venus, a Ojcem jest Pan Najwyzszy. Fakt, ze posiadanie 63 chromosomow wymusza na Tobie skojarzenia, ale nie wszyscy chlopcze tak maja. Ty to super wyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Na pewno nie masz nic wspolnego z Rosjanami. 06.09.14, 21:21 Znasz kawaly z serii short poland jokes? Q: Did you hear about the Polak who thought his wife was trying to kill him? A: On her dressing table he found a bottle of "Polish Remover". ---------------------- Q: Why did the polack put ice in his condom? A: To keep the swelling down. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Opamietaj sie u(i)gorze umyslowy. 06.09.14, 22:10 Blyskotliwosc swoja kawalami o Polakach szlifujesz? Nisko upadles ugorze, a przy tym nerwy zaczynaja uwierac mozg. Rosyjski postrzeganie swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Nie jestes Polakiem? 06.09.14, 22:14 Nic straconego,rabie. Facet przychodzi do rabbiego i mówi: - Rabbi, dzieje się coś strasznego i muszę o tym z tobą porozmawiać. - O co chodzi? - Żona chce mnie otruć. - Jak to możliwe? - Naprawdę. Jestem pewien, że ona chce mnie otruć, co mam robić? - Powiem ci - mówi rabbi. - Ja z nią porozmawiam, dowiem się wszystkiego i dam ci znać. Po dwóch dniach rabbi dzwoni do faceta i mówi: - Cóż, rozmawiałem z twoją żoną. Gadaliśmy przez telefon trzy godziny. Chcesz mojej rady? - Tak. - Połknij truciznę. Odpowiedz Link Zgłoś
misterrob Orac u(i)gorem umyslowym po u(i)gorze. 06.09.14, 23:17 Co tam intelekt, co tam szachy. To dobre dla wyksztalconych okularnikow. Byc mlotem wykutym dowcipami jak lemiesz, to dopiero swiadectwo rosyjskiego stylu zycia i bycia. Gwiazda imperium ze wstydu blednie, za to kowadlo z zazdrosci czerwienieje. Keep going umyslowy u(i)gorze. .. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor I Zydem nie jestes? 06.09.14, 23:43 To w takim razie jestes jakims mieszancem,wszystko wskazuje na to,ze jestes zydo-banderowcem. Бендерoвец нa мoгиле cынa: - Чи я тебе не нaрoдив, чи я тебе не гoдyвaв, чи я тебе дo Унiверcитетy не вiдпycтив, чи я тoбi грoшi не вiдcилaв!? А ти прийiхaв i шo ти менi cкaзaв? - Здрaвcтвyйте пaпa!? Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Pupeczka,ty wiesz na pewno jedno. 06.09.14, 15:41 Ze skonczysz,jako zimna doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Igor 06.09.14, 15:45 Ten filmik powinni puszczac twojemu przyjacielowi, nad Potomakiem i jego wielowymiarowym szachistom w gabinecie doradczym ... NA OKRAGLO! Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: Igor 06.09.14, 15:52 Moj przyjaciel z nad Potomaku nie jest zdolny grac tak.On i jego doradcy uwazaja,ze wszystko da sie zalaltwic,dzialajac,jako prasa. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Igor 06.09.14, 16:00 Tam to graja w pokera a raczej w rosyjska ruletke z coltem w reku..... Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor magna,mylisz sie . 06.09.14, 16:06 Oni w rosyjska ruletke graja z "Desert Eagle" w rece:-) Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Master Putin. 06.09.14, 16:19 And it was Belgium that saved us Dear Concerned American, Vladimir Putin is unpredictable and he is powerful. But what makes him such a dangerous foe to the United States is his ability to see the whole chessboard. And a move he made (with the help of the Chinese government) almost plunged America into a 2nd Great Depression in 2014. The three short videos below will give you the full story... In the months leading up to Russia's invasion of Crimea, Putin ordered a mass dumping of U.S. Treasuries. You can see that in this brief clip. Macintosh HD:Users:jeddcanty:Desktop:RussiaTreasuries.png (Click here if you can't see this footage) Now, in my line of work, I'm not much for coincidences. So when, around the exact same time Russia began selling off their Treasuries, China started to as well - that was a major red flag. Look at this second clip to see what I mean. Macintosh HD:Users:jeddcanty:Desktop:ChinaTreasuries.png These actions by China and Russia single-handedly threatened to ignite a global panic that would've plunged America into a Great Depression. So why didn't that happen? The third video below contains the answer. It will show you how a tiny country like Belgium was able to stop the United States from suffering a 1930s-style collapse. Before you watch it, let me say this. The U.S. Treasury is actually a member of the intelligence community. They have a war room to address threats like this attack on our Treasury market. And to stop this one, they needed a "front." And we found it in Belgium. Macintosh HD:Users:jeddcanty:Desktop:BelgiumTreasuries.png We were able to stop this attack. Unfortunately, we can't prevent the next one. Because it's going to come from within. My colleagues at the CIA and many across the highest ranks of the U.S. Intelligence Community fear we are about to be struck by a rapid 70% stock market crash that will be followed by a historic $100 trillion meltdown. And nobody is safe. I'm going public with my findings in an attempt to warn as many Americans as I can before it's too late. Click here to see everything I've uncovered... Stay Safe, Jim Rickards Financial Threat and Asymmetric Warfare Advisor CIA & The Director of National Intelligence -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Igor 06.09.14, 16:23 Nie, no ja pamietam jak dzis, Igorze, jak wolnomedialne prestytutki oblesnie mlaskaly w bezustannym "loopie" o jego genialnych posunieciach na wielowymiarowej szachownicy. A tu taka totalna klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: Igor 06.09.14, 16:44 To bylo tak samo na wyrost,jak i wreczenie Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Wielka Gra 06.09.14, 17:00 dalej trwa..... www.moneymorning.com.au/20140906/nuclear-war-like-financial-warfare.html Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: Wielka Gra 06.09.14, 17:56 Rosja i Wietnam podpisali porozumienie,na mocy ktorego wzajemny handel bedzie rozliczany we wlasnych walutach. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Pupeczka,ty wiesz na pewno jedno. 06.09.14, 18:59 Rosjaninowi, to wszystko się z Putinem kojarzy:)) Przyjmij do wiadomości, że Putin nikogo nie ogrywa, tylko sam przegrywa! Na własną prośbę jest zmuszony zmierzać do chińskiego rowa, a Ukrainę i dobre stosunki z Zachodem już stracił. Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Lepiej wszystko kojarzyc z Putinym, 06.09.14, 19:04 uwazanym za najpotezniejszego polityka Swiata,niz z pupcia afroamerykanina. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Lepiej wszystko kojarzyc z Putinym, 06.09.14, 19:43 Kto uważa Putina za najpotężniejszego polityka Świata? Oj Igor, Igor ale jesteś głuptas:) Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Pupeczka,wysun nosa z rowka afroamerykanina... 06.09.14, 20:00 i rozejrzyj sie na strony: Władimir Putin najpotężniejszym człowiekiem świata Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: Pupeczka,wysun nosa z rowka afroamerykanina.. 06.09.14, 20:25 Najpotężniejszy polityk świata sam się zmusił do lizania chińskiego rowa! Gratuluję geniuszu hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor pupeczko,mowimy o rowu afroamerykanina... 06.09.14, 20:32 w ktorym trzymasz swoj nos. Nie zmieniaj tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek Re: pupeczko,mowimy o rowu afroamerykanina... 06.09.14, 20:35 To ty widzisz tylko jeden rów, a twój geniusz polityczny widzi więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
uk.igor Re: pupeczko,mowimy o rowu afroamerykanina... 06.09.14, 21:16 potrzebujesz swiezego powietrza,pupeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
dupeteczek No to Putina trzeba do reniferów wysłać:) 12.12.14, 15:37 Pracownicy Muzeum Antropologii i Etnografii w Petersburgu znaleźli związek między reniferami i sukcesami gry w szachy. Szachy, to zabawa pasterzy w przerwach pomiędzy wędrówkami ze stadami. W szachach, podobnie jak w pasterstwie koniecznie trzeba uchwycić najdrobniejsze szczegóły, np. pogody, przewidzieć gdzie renifery pójdą, gdzie mogą pojawić się drapieżniki, itd. (Mój skrót treści) www.gazeta.ru/science/news/2014/12/05/n_6714937.shtml Wszystko wskazuje, że Putin powinien się podciągnąć w szachach żeby odnosić sukcesy:) Samego "odkrycia" nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś