Dodaj do ulubionych

Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w Bie...

• Gość: ania Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 08.09.04, 15:54
      straszna tragedia, ale dlaczego tak powazana gazeta jak wyborcza robi sensacje
      z nieszczescia niewinnych ludzi??? jestem w szkocji,szukalam informacji na
      temat tego co dzieje sie obecnie w Polsce i co znalazlam -to o czym huczy caly
      swiat, mialam nadzieje ze wasz poziom jest troche wyzszy niz tych ktorzy
      publikuja te straszne fotografie!!!
    • Gość: andzia Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:56
      Zab za zab, krew dzieci za krew ich wymordowanych rodzin. Dopoki Rosja nie zmieni polityki wobec Czeczeni nic sie nie zmieni. Wojną niczego sie nie osiagnie, teroryzm dalej bedzie trwal, jeszcze bardziej brutalny a Rosjanie dalej bedą mordowac w Czeczeni. Potrzebne sa negocjacje rozmowy i ustepstwa Rosji wobec Czeczeni,pomocne mogly byc rozmowy innych Panstw stojacych z boku niezaangarzowanych. Zlo zawsze zlem sie odcisnie. Niema czarnych i bialych wszyscy uwiklani w wojne sa czarni.
    • Gość: michal_oburzony Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:22
      Sam mam 12 lat i jestem przerażony tym co się dzieje. Uważam, iż powinno się
      rozstrzelać ludzi którzy krzywdzą dzieci, istoty, które nie zawiniły ani
      trochę. Nie popieram także stanowiska rosyjskiego rządu, ten wysłał do Osetii
      tylko małą część oddziału "ALFA", obawiając się ataku na Moskwę.

jeśli chcecie się podzielić swoimi uwagami przyjcie maila na:
      • Gość: igor widzisz michal. W Moskwie tez mieszkaja dzieci. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 16:34
      • Gość: Becik Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 16:57
        Sięgnij Michał po poniedziałkową Rzeczpospolitą... Tam jest WSZYSTKO wyjaśnione
        dlaczego tak się dzieje... To nie Czeczeńcy rozpętali to piekło. I
        najprawdopodobniej to nie czeczeńcy, i nie Islamiści zaatakowali te biedne
        dzieci w szkole... Obawiam się, że posłużyły one za pretekst... Pretekst do
        bezkarnego już teraz dalszego mordowania CZeczenów w imię tzw walki z
        terroryzmem. Tyle, że coś się komuś pomieszał terroryzm z walką o wolność...
        Idąc tym tropem niedługo Niemcy okrzykną Polaków terrorystami z lat 1939-
        1945... No bo czym innym były wówczas nasze oddziały partyzanckie, akcje
        sabotażowe, zamach na Kutcherę? Przyjmując punkt widzenia Rosjan musielibyśmy
        uznać powstańców warszawskich za superterrorystów, bandytów, morderców, którzy
        w bój posyłali dzieci... A to przecież nie tak. Tyle, że Czeczenia jest
        politycznie niewygodna dla Zachodu i dlatego przymyka on oko na działania
        Putina, który powinien być już dawno zmieszany z błotem i wykluczony ze
        współpracy z krajami Unii, USA... Tyle, że świat schodzi na psy. Nie ma już
        zasad, nie ma już nic... Honor, prawda - o tym teraz możesz co najwyżej
        poczytać w literaturze bądź obejrzeć na filmie. W życiu liczy się ten kto
        dobrze kłamie, oszukuje, zdradza i nie ma skrupułów. Honor jest dla idiotów. A
        idioci są pożywką Putinobodobnych.
        • Gość: AK Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: 212.14.47.* 09.09.04, 10:24
          Coś Ci się pomieszało w głowie z nienawiści do Rosjan.Pisząc przyjmując punkt
          widzenia Rosjan musielibyśmy uznać Polskie podziemie za terrorystów o ile
          pamiętam to faszyści nazywali "Polnische bandite" Polską partyzantkę natomiast
          Rosjanie współpracowali z AL.Oczywiście Rosjanie nie udzielili wsparcia
          Powstaniu Warszawskiemu ale o ile wiem to Niemcy Mordowali powstańców i
          wyburzyli Warszawę po powstaniu.Rosjanie nie mieli z tym nic wspólnego.
          To tak gwoli przypomnienia faktów oczywiście fakty są dla ciebie gnoju
          niewygodne to z kolei żebyś wiedział co myślę o takich paranoikach jak ty.
    • Gość: łdzianka Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.toya.net.pl 08.09.04, 17:13
      nienawidze ludzi!!!!wszyscy sa tacy sami!!!!!!
      • Gość: Nicea Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:26
        Cholera mnie bierze na te tumaczenia Putina i admiracje dla brytyjskiej racji
        stanu w przeszlosci. Na litosc boska opamietajcie sie, a gdzie wy wszyscy
        jestesci, jak trzeba by skrzyknac sie na pomoc dla tych dzieci ktore przezyly.
        Przeczytalam calosc tych postow i strach sie bac, przewaga belkotu, nic
        konkretnego poza mordowaniem "muslimow" (
        • Gość: romi ludobójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 17:42
          Czytam właśnie fora, z jednymi wypowiedziami się zgadzam, inne mnie przerażają,
          ale chcę dodać, że jeżeli się potwierdzi że czeczeni w jakikolwiek sposób są
          zamieszani w tą zbrodnię, to strzelili sobie największego samobója na świecie,
          stracą poparcie większości swoich zwolleników.
          Z drugiej jednak strony strasznie to śmierdzi jakąś prowokacją, albo
          odwróceniem uwagi od czegoś istotnego.
    • Gość: vvvvvv Rosja w Czeczenii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 21:26
      'Ten years ago Chechnya had a population of 2 million. Today it is 800,000, and
      Vladimir Putin has an army of what we estimate to be up to 300,000 Russian
      soldiers in Chechnya inflicting a regime of terror. Many Chechens are refugees
      and many others have simply disappeared, often in the night. At least 200,000
      Chechen civilians have been killed by Russian soldiers, including 35,000
      children. Another 40,000 children have been seriously injured, 32,000 have lost
      at least one parent and 6,500 have been orphaned.'

From Our dead and injured children, The Guardian, 07 September 04
      www.guardian.co.uk/comment/story/0,,1298703,00.html
      • Gość: Alfred dzieki za info. Liczylem 1 Rosjanin za 100 Czeczen IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 21:32
        cow. Okazuje sie 130.
    • Gość: kanggu Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w Bie... IP: *.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 21:31
      to co działo się w Oseti jest nie do zrozumienia. jak ludzie tak mogą krzywdzić
      innych ludzi, małe niewinne dzieci. przecież one im nic nie zrobiły. dramat.
      kogo winic? człowiek jest gorszy niż najgroźniejsze zwierze, bo ono zabija w
      obronie albo, żeby zdobyć pożywienie. a człowiek - po co? no właśnie: PO CO?
      • Gość: Gieniek Homo homini lupus est. Takimi nas stworzono. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 21:40
      • Gość: mama Re: Kadry z filmu nagranego przez terrorystów w B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:20
        a ja mam syna w podobnym wieku jak chłopiec na pierwszym zdjęciu. CZy coś
        wiecej trzeba pisać? każdej matce, ojcu, po prostu wszystkim serce pęka. Nigdy,
        nigdy, nigdy więcej.
        • Gość: Gerard Placz nic tu nie pomoze. Pomysl co bedzie z IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 08.09.04, 22:27
          kobietami i dziewczynami jak Islam wygra. Do kuchni i rodzenia dzieci. Koniec z
          nauka, kariera i golymi brzuszkami na plazy.
    • Gość: Mia Gazeta upadła już bardzo nisko IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.09.04, 22:51
      pokazując te kadry, nizej niż Super Express, szkoda słów.
    • Gość: Agi A swoja droga to dziwne, ze terrorysci nagrali IP: w3cache.* / *.2-0.pl 08.09.04, 23:24
      A swoja droga dziwne, ze terrorysci nagrali tasme, to chyba priotytet,nie? No i
      w dodatku film sie byl uratowal z plomieni. Kto by pomyslal? Toz to prawdziwy
      cud!
      • Gość: Alfred niepokojowi islamcy maja umowy z al Jazeera to IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 09.09.04, 00:12
        kreca. Ale nie udalo im sie przeslac i Jazeera im nie zaplaci. Stracili dobry
        pieniadz. A teraz Ruskie maja film za darmo.
    • Gość: tokot zdjęcia-kadry z Biesłana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:19
      Horror - wystrzelać wszystkich Czeczeńców nie ma kogo żałować po tym co
      zrobili, są niepotrzebni na Ziemi
    • Gość: tokot Kadry z filmu terrorystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:24
      Przedtem napisałem co innego ale cenzura nie puściła, Czeczeńcy cacy bo sie
      bronią od złych Rosjan zrozumcie ich oni tego nie chcieli ale tak jakoś wyszło
      he he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: Alfred Ja sie zgadzam bo to pokojowe muzulmany. A Ruski IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 09.09.04, 00:31
        maja duzo ziemi to czego chca zabrac tym Czencom.
    • Gość: Piotr "Legalny"terror politykow wobec desperackich aktow IP: *.abhsia.telus.net 09.09.04, 04:37
      Wojna toczy sie miedzy "legalnym" terroryzmem politykow
      z nie legalnym terroryzmem ludzi zdesperowanych.

To co Moskwa robi od chocby 1917 roku to cale pasmo
      terrorystycznego rzadzenia wszystkimi spoleczenstwami
      ktore tylko uda sie zagarnac pod byle jakim pretekstem.
      MOSKAWA jak i BONN/Berlin nie rozliczyl sie jeszcze przed
      swiatem ze swoich zbrodni. Od kiedy to silny ma sie przyznac
      do bandyctwa na skale dziesiatkow milionow ofiar. Nadal
      Moskawa zniewala dla swoich celow wiele spoleczenstw a haslo
      walki z terroryzmem bardzo odpowiada najbardziej podlym politykom.
      Masakra 12 tysiecy oficerow Polski do dzis nie ma winnych.
      Miliony ofiar w niemieckich obozach koncentracyjnych nie usunelo
      ze swaidomosci wspolczesnych Niemcow rewizjonizmu. Spatkobiercy
      OPRAWCOW rzadaja od ofiar i spatkobiercow ofiar odszkodowan. Nie ma
      w tym bardziej bandyckiego "legalnego" terroryzmu obok zabijania
      niewinnych ludzi.
      Przytocze tu stalinowska zbrodnie na Ukrainie gdzie zaglodowano
      na smierc 9 milonow ludzi. Dla Sovietow zapewne tylko 9 milionow.
      Tak wlasnie rzadzi szatan rozsiewajac swoje terrorystyczne prawo.
      Amerykanski "legalny" terroryzm to dwie bomby atomowe na Japonie
      i udzial po 1945r w dzialaniach wojennych w ponad 30 krajach. Gwalty
      mordy, rabunek a po miesiacach rodzacie sie amerykanow dzieci...
      Palestyna... Niedawne ofiary ludobojstwa - Zydzi - dzis sami staja sie
      ludobojcami. Nikt jak oni prowadza najbardziej zorganiozwany "legalny"
      terroryzm. Swiat patrzy i milczy na wszystkie przejawy polityczno-
      militarnego bandytyzmu. W imie czego te akty sa podnoszone ? Dlaczego
      o tym sie nie pisze w prasie ? Bo i prasa tez jest w rekach "legalnych"
      terrorystow. Klamstwa w mediach to wlasnie terroryzm. Nie bede wspominal
      juz o terroryzmie finansowo-lichwiarskim na skale swiatowa bo te sprawy
      zapewne sa za trudne... jak ktos zyje gazetowymi tylko madrosciami.

Pozdrawiam serdecznie
      Piotr Z Calgary
      www.rodzinywyborcow.net
      • Gość: Putek Re: "Legalny"terror politykow wobec desperackich IP: 212.160.172.* 09.09.04, 15:47
        Co ty pierdo.lisz! Trzeba wytruć to całe islamskie ścierwo i będzie spokój.
      • Gość: xyz Re: "Legalny"terror politykow wobec desperackich IP: *.Moscow.dial.rol.ru 09.09.04, 22:38
        Czy nie przychodzi ci do glowy, ze politycy tez mogo czuc sie desperowani?
    • Gość: Ted Mordercy i bandyci w Biesłanie IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 09.09.04, 07:24
      Nie ma chyba słów które by mogły okreslić to do czego posunęli się ci
      tchórzliwi mordercy dzieci i kobiet. Bandyci, barbarzyńcy,
      zwyrodnialcy,terroryści,idioci ...to wszystko za mało. Ale zapewne ich
      mocodawcy obiecali im raj, bo chyba tylko taka wizja może tak ogłupić tych
      fanatycznych wyznawców islamu, nienawidzących wszystkich innych. Ale jeżeli
      istnieje piekło, to z pewnością ono ich pochłonie.
    • Gość: PrzemekCzarnacki zdjęcia z Osetii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 08:10
      Jak to jest na tym świecie??
      Nie tak dawno cały polski świat dziennikarzy był obużony że jeden z dziennkiów
      opublikował zdjęcie samochodu w którym został zastrzelony redaktor Milewicz.
      Dziś każda z gazet, każdy portal w internecie eksponuje brutalne zdjęcia z
      cierpiącymi dziećmi w Osetii i nikt temu nie protestuje.

Panowie dziennikarze opamiętajcie się. przestańcie prowadzić takie odrażające
      propagandy. Nie trzeba pokazywać masowo nieludzkich ujęć zs szkoły w Biesłanie
      żebyśmy zrozumieli co to jest terroryzm, tak samo jak nie trzeba było pokazywać
      zdjęcia Pana Milewicza żebysmy zrozumieli że dziennikarstwo na wojnie to
      niebezpieczny zawód.
    • Gość: AK Winni są terroryści czeczeńscy! IP: 212.14.47.* 09.09.04, 10:51
      To jest fakt że winni są terroryści czeczeńscy!
      Kto jest winien wojny w Czeczeni? Ekstermiści czeczeńscy i powinni wisieć za
      jaja.Szamil Basajew powinien być uznany za zbrodniarza przeciwko ludzkości.
      ekstermiści wywołali wojnę w Czeczeni nie licząc się z realiami i zgotowali
      Czeczenom taki los jak zgotowali.Angole nawet o Falklandy wywołali wojnę z
      Argentynom a wiadomo gdzie leżą Falklandy.Natomiast odbieranie Rosji prawa do
      obrony integralności własnego terytorium jest idiotyzmem.Rosjanie wycofali się
      z naszego terytorium zgodnie z zawartymi traktatami , więc nie bądźmy takimi
      obrońcami porządku czy raczej nieporządku Światowego i nie podrzegajmy do wojny
      na terytorium Rosji.Niech się nam nie wydaje że jesteśmy tacy mądrzejsi od
      innych państw europejskich którzy głównie dbają o interesy własnych obywateli i
      dobrze na tym wychodzą od stuleci.A wszystkim miłośnikom Arabów zalecam wyjazd
      do krajów Arabskich , zobaczą jakie tam są porządki to od razu ochłoną.
    • Gość: maczop z lęborka tylko świnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 20:16
      Tylko świnie były do tego zdolne by przetrzymywać dzieci w szkole!! To nie
      ludzkie!! Trzeba być zkończony hahem, żeby nie użyć dosadniejszego słowa, że
      trzymają dzieci na hama!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka