Dodaj do ulubionych

Ludzie, a gdzie sie podzial Christmas Spirit?

21.12.14, 17:15
Na milosc cioci Klary, przeciez on zyje w kazdym z nas i dlatego ...

Wszystkim, bez wyjatku, z okazji nadchodzacego Bozego Narodzenia zycze wszelkiej pomyslnosci, jeszcze wiekszej zyczliwosci i wyrozumialosci, a zyciu osobistym pokoju ducha i wspanialej rodzinnej atmosfery.

Niech nadchodzacy Nowy 2015 Rok bedzie w swojej szczodrobliwosci wyjatkowo laskawy.

Obserwuj wątek
    • smagliczka02 Zyczliwosc i uprzejmosc tego forum jest ... 21.12.14, 17:24
      zdumiewajaca i wcale mnie ona nie dziwi.
    • br0f Christmas gift 21.12.14, 19:39
      www.youtube.com/watch?v=DWzE8rUiwWw
      • smagliczka02 Ofiarowanie wlasnej glupoty ciebie rajcuje? 21.12.14, 20:46
        Dlaczego nie zachowasz sie jak czlowiek dobrze wychowany? Nie musisz za zyczenia dziekowac, mozesz je po prostu przemilczec.

Zalosne.
    • polski_francuz Miasto oswietlone 21.12.14, 19:51
      sklepy otwarte nawet w niedziele a na schodach kina spi bezdomny.

Tako to wyglada w miescie gdzie zyje.

Wszystkiego Najlepszego i dla Ciebie smagliczko.

PF
      • smagliczka02 Ciesze sie PF, ze jestes pierwszy. 21.12.14, 20:51
        Jak widzisz nie wszyscy maja poczucie elegancji i nie wszyscy holubia zasadom dobrego wychowania.

Ps. u mnie baaaardzo duzo sie dzieje i nia mam czasu na jalowe dyskusje na forum. Skontaktuje sie z Toba pozniej.
        • polski_francuz Re: Ciesze sie PF, ze jestes pierwszy. 21.12.14, 21:46
          Take it easy.

I ja zaluje, ze to forum stracilo charakter baru do ktorego przychodzilo by zasiasc do jednego czy drugiego stolika i pogwarzyc sobie.

Zbliza sie koniec roku i zaczynam sie zastanawiac jakie miec plany na przyszly rok. Takie by moc je dotrzymac ale tez takie by motywowaly.

PF
    • szwampuch58 Re: Ludzie, a gdzie sie podzial Christmas Spirit? 21.12.14, 20:52
      w Austrii na razie prysl:
      www.gmx.net/magazine/unterhaltung/musik/udo-juergens-tot/udo-juergens-19269814
      • smagliczka02 Czas refleksji jest kazdemu potrzebny. 21.12.14, 21:11
        Swiata Bozego Narodzenia sa ku temu wspaniala okazja.

Czy mieszkasz w Austrii?
    • szwampuch58 Re: Christmas Spirit 22.12.14, 18:46
      www.youtube.com/watch?v=suPyL33lGyA
      • smagliczka02 Dzieki. 23.12.14, 14:06
        A to moje ulubione:

www.youtube.com/watch?v=3KK6sMo8NBY
    • ubiquitousghost88 Re: Ludzie, a gdzie sie podzial Christmas Spirit? 22.12.14, 18:56
      Wesołego-Jajka!
      Ty-jesteś-jak-bajka...
    • przyjacielameryki Przyłaczam się do zyczeń z okazji Bożego Narodzeni 22.12.14, 19:05
      i kieruję je do wszystkich bez wyjątku forumowiczów na FŚ. Również do vigila.

Wszelkiej pomyślności.
      • smagliczka02 Dzieki przyjacielu. 23.12.14, 14:04
        Bog sie rodzi, moc truchleje:
        Pan niebiosow obnazony.
        Ogien krzepnie, blask ciemnieje,
        Ma granice Nieskonczony.
        • ubiquitousghost88 Nie-ma-granic-i-kordonów-pieśni-zeeew... 23.12.14, 14:17
          -pieśni-zeeew...-pieśni-zeeew...

• pijatyka Re: Wszystkim, bez wyjatku 23.12.14, 12:19
      Nie wiem skąd wziął się ten pomysł, żeby się świątecznie miziać absolutnie z każdym, nawet z ostatnią mendą.
      Święta to czas kiedy można i warto się pojednać; ze skłóconą rodziną, z dawnymi przyjaciółmi, z którymi poróżniliśmy się o jakieś głupstwo...itd. - a niekoniecznie z dyżurną kacapską jaczejką, ludźmi plugawymi i pełnymi złej woli; ci niech się lepiej nawet nie zbliżają - bo psami poszczuję ;->
      • smagliczka02 Chamy nie wiedza czym sa zyczenia swiateczne. 23.12.14, 14:01
        Zacisniete piesci, piana na ustach i nienawisc w sercu do wszystkiego co obce ich kulturze.

Oprocz chamow i bystrzakow sa jednak i inni i im zyczenia rowniez piekne skladalam.
        • szwampuch58 Re: smutne to ... 23.12.14, 14:22
          ...ze takie chamy posluguja sie jezykiem polskim !
          Nawet w czasach barbarzynskich bylo swiateczniej:
          pl.wikipedia.org/wiki/Rozejm_bo%C5%BConarodzeniowy
          • pijatyka Wziąłeś to do siebie? 23.12.14, 14:30
            I słusznie - mendo-przybłędo, ułanku z pomrocznej
        • smagliczka02 No i wlasnie ... 23.12.14, 15:08
          • polski_francuz Re: No i wlasnie ... 23.12.14, 15:20
            No coz smagliczko. Wyobraz sobie Swieta podczas okupacji. Jak sadzisz, duzo bylo takich co obejmowalo zyczeniami niemieckich i rosyjskich okupantow?

Pewnie niewielu.

No i tak troche na tym forum jest. Niezbyt czujemy sie u siebie.

PF
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka